2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Teşekkürler canım artık ufaktan neler yapacağıma bakmam lazım. Dişten ümidimi kestim diş buğdayını geçtim artık hedefimiz doğum günü

İnşallah herşey güzel olur canım fikri beğenmene sevindim

Kepek ekmeğini ben de duymamıştım iyi oldu öğrendiğim canım sağol. Bıldırcın yumurtası ayrıca yüksek oranda östrojen içeriyormuş daha önce sanırım parme paylaşmıştı :26:

Fundam beni benden aldın Dilerim her zaman yavrularımızın yanında olabilelim sabrımız gücümüz ve anlayışımız tükenmesin

Ayy kıyamam canım kokla yavrunu benim kavuşmama daha çok var... Onunla ilgili bişeyler anlatırken kendimden geçiyorum

Mercimek tarifi güzelmiş nasyam yazdım bunu da Kuş teması sizlerden de okeyi aldı çok sevindim

Ya günebakan aklıma soktu doğum günleri gerçekten yaklaşıyor bizim bıdıkların kızlar bende hayaller kurmaya başladım sanki o gün gelmiş gibi benim tema belli hello kitty hehe ben çok severim pastasınıda öle yaptırmayı düşünüyorum birde kız anneleri tütü hakkında görüşlerinizi alalım tütümü giydirsek yoksa artık sıradanlaştımı ne diyosunuz?....

Ay Canim ne guzel olur :)

Cok iyi olur tabi benim de aklıma gelmisti ama burda ki tek sorun mesafelerin cok uzak olması mesela siz Beylikdüzü tarafında iken Suba nasya Kartal Tuzla tarafındalar

Parmecim bir fikir buldum buluşmak için bizim buraya gelin tam ortada Fatih de

Bende uzun suredir yurutec kullaniyorum cok memnunum.
Olmasa ne yapardim bilmiyorum.

benim eşim pek istemedi yürüteç birtürlü alamadım çok istediğim halde acaba geç mi kaldık 8.ay doluyor.

İzmirin güzelleriiiiii beni benden aldınız yaa benim İzmir e olan aşkımı depreştirdiniz gittim sanacaksınız ama hayır gidemedim daha ama içimde bir uhde olarak kalacak bir gün ölmeden inşallah giderim. çok şanslısınız vallahi sizi vede minik kuzularınızı çok öpüyorum çok şirinsinizz

ayy benide heyecan sarıyor ama biz hala ne olacağına karar veremedik :) tütü eteklerde çok şirin Elaya pekte yakışır ama farklı bir kostümde olabilir satenli bir mini etek üzerinde iri puantiler falan hayal gücümede bakın

Arkadaşlar bu arada tarifleri kaçırmamaya çalışıyorum sürekli not alıyorum ama hala denemedim :) birde ben dün kırmızı mercimek sebze ve kıymadan oluşan bşr çorba denedim güzel oldu. dün hepsini yiyemedi tabi kalanı cam kavonoza koyup dolaba koydum bugün yedirdim.bir sakıncası var mıdır siz çorbaları günlük mü yapıyorsunuz :26:

Canıım saol olabilir valla benımde aklımda şirin bir elbise yada etek üzerine 1 işlenmiş body falan var hehe sen bu hayal gücüyle neler yaparsın allah bilir
Gökkuşağı konseptide olabilir yada micky mouse yada pepe yada ne bilim işte ooo ne güzel hayallere daldım

Ayy kızlar bu çocuk ne komik sokaktan geçen eskiciye,simitçiye bağırdıklarında emmeyi bırakıp onlara tepki verip konuşmaya çalışıyor sokak çocuğu olacak heralde :)

Buna benzer bir seye ne dersin

http://m.aliexpress.com/item/1289140921.html

Ben de tütü yapayım diyordum.Badisine de keçeden bir şeyler işlerim.Ben burada kimsemiz olmadığı için ne mevlit, ne diş buğdayı yapabildim ne de d. günü yapabileceğim.Gerçi ilk d. gününü ailece kutlamak istiyorum. Uğurböceği aklıma geldi; ama babacık gül temalı bir şey istiyor. Süslü püslü bir elbise de olabilir gerçi.

rica ederim canım ben yine sana fikir veririm ablamında kızı var ablam onu süsler durur sürekli ondan kaparım bişeyler :) gökkuşağı ne güzel bir fikir aklımda olsun ablama sordum oda diyor aşçı yaparız gelenlere ikram olarakta bir sürü yemek olcak zaten dedi

Canım biz geçende arkadaşa tütü etek yapmıştık çok parçalı olanlardan. Görüntüsü çok güzel ama açıkçası pek kullanışlı olmadı çok kırışıyor ve karışıyor. Onun yerine organzeden kat kat etek yapmayı düşünüyorum ben inşallah güzel olur. Hayali bile çok güzel inşallah herkesin partisi içine siner

Teşekkürler canımmm yolun düşerse seni de bekleriz mutlaka

Şimdi sen söyleyince aklıma geldi gökkuşağında yaşayan ayıcıklar vardı çizgi film :) Onlar da çok şeker olur ya doğum günü için süper fikir bence

Ayy kızlar bu çocuk ne komik sokaktan geçen eskiciye,simitçiye bağırdıklarında emmeyi bırakıp onlara tepki verip konuşmaya çalışıyor sokak çocuğu olacak heralde :)
Merak ediyor sokağı annesi napsın Bunların hepsi aynı canım 2 emip bi laf yetiştiriyolar :)

Umarım bir gün oda olur Sizin gibi güzel insanları tanımaktan çok mutlu olurum

Ayy çok şirinler canım yaa sabah komşu geldi bize bizimkide çoraplarını yine çıkarmış elinde sallıyor ben o haline bayılıyorum arkadaş gördü bebeklerin hepsi aynı benimkid böylö yapardı dedi.ama işte bize göre aynı değil sanki bir tek onlar böyle şeyler yapıyor gibi :) ben onun her haline bayılıyorum ona olan sevgimi sürekli dile getiriyorum elimde değil eşimde sessiz sedasız beni seyrediyor belkide kıskanıyor

Son düzenleme:
Canım ağacınız hayırlı uğurlu olsun.Ne güzel şimdiden bir ağacı var.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.

Canım bende ertesi günde veriyorum.Tabi taze yapılmış olması daha iyi ama arttıysa onu dökmüyorum.

Bugünkü menümüz balkabağı çorbası, hamsi bulama, salata suyu,
Balkabağı çorbası tarifi:Suyun içine balkabağı, soğan, patates ve havuç kpyup haşlamaya bıraktım.Ayrı biryerdede pirinç haşladım.Sonra pirincide diğer karışımın içine koyup süzgeçte ezdim.Sonra zeytinyağı ekledim.Afiyet olsun.
Hamsi bulamasınıda kendime yapmıştım.Valla bana bırakmayacak diye korktum.Tuzsuz tam buğday ekmeğinide salata suyuna bandırıp verdim.

Gerçekten çok güzel bir yazı.Ebebeynlerin davranışlarını çok üzel anlatmış.Umarım bizler anlayışlı, onlara layık anne baba oluruz.

Ya kızlar bu buluşma konusunu ciddi ciddi ayarlayalım yaaa.. Ben Beylikdüzündeyim ama eğer bizde İzmirdeki arkadaşlar gibi pazar gününe ayarlarsak Fatihede gelebilirim mesela.. Hadi konuşalım ayarlayalım :)

Kızçelere doğumgününde giymesi için bu tarz elbise de olabilir kızlar...bence tütü çok sıradanlaştı...

Çikonun annesi 😍

Hadi insallah Allah gönlüne gore verir Canim hakkınızda hayırlısı

Duruselcim tüm kalbimle diliyorum inşallah dilediğince yavruşunla kalırsın

Canım inş. Dilediğin kadar izin alabilirsin yavruşunla daha çok vakit geçirirsin... Bu arada sevdi mi canım çorbayı?

Slm kızlar cok tesekkur ederim destekleiniz icin ama malesef alamadim izin mudurden neymis tayini cikip gitcekmis personel eksikmis gelen mudure ayip olurmus insn kynklrina yolladim dilekçe ama pek bise cikmicak vok sinir oldum cok soylendim ama allaha havale ediyorum adi adam o kadar dil döktüm insanliktan nasibini almamis o insancik mudure...dilekcemede ekledim bu ülkede kadina deger yok anneler okumasin calismasin die bi de şef oldum istifa etmeme ramak biraktilar... neyse ayşecim ikra corbayi baya sevdi kuzum kurtaricim oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…