hayır canım eşim çekindi açıkçası çünkü bize önerdiği alerji kremi alerji yaptı...bir eczacıyla mı görüşsem diye düşünmekteyim...
teşekkürler kızlar cevaplarınız için....kurabiye senin alıntın gitmiş sana da teşşekür ettim...kaynattım şimdi soğumasını bekliyorum buzluğa koymak için...
saol canım benim :) ne kadar zayıflarsak zayıflayalım o yanaklar kalıcı bizde
canım inş. sağ salim alırsın kucağına ...kızların da dediği gibi tadını çıkar hamileliğin ve bol bol uyu bana hep öyle derlerdi :)
canım ben çok uzun süreli kullanmıyorum ama... günde en fazla yarım saat duruyordur üstünde...
hahaha tam bulmuşsun valla konsepti Asu kuşcuk :) üstelik farklı da olacak kimseden duymamıştım kuş konsepti :)
vatana millete hayırlı uğurlu olsun İdoşumun ağacı :) dün ben de yer elması aldım çikoya yedirmek için şimdi tarif araştıracağım ....afiyet olsun İdoşuma da umarım yemiştir...
canım ya ilerde sorun olacağını düşünmüyorum...çiko da ya yürütecindeyken yapıyor ya da mama sandalyesinde...eşim diyor bu mama sandalyesinin işlevini yanlış anladı diye :)
kuş Asu ya kuş konseptli doğum günü nasıll da yakışır süper seçim canım:128:
harika bir iş yapmışsınız dünüşağacınızın ömrü uzun olsun..büyüsün de gölgesinde oyunlar oynasın İdoşum
çorba tarifi de süpermiş inşallaahh yer kuzucuğumm
canım huyları çok çabuk değişiyor. bu da geçicidir merak etme sıkıntı olmaz ilerde unutur bence
Bıldırcın yumurtası
Bıldırcın yumurtası besin değeri açısından çok zengindir bununla birlikte proteini de çok yüksektir. Fazla protein alımı böbrekleri yorabilir. 2 yaşına kadar bebek beslenmesinde kullanımı önerilmemektedir.
Çilek
Çilek en alerjen meyvelerden biridir. Bu sebeple bebeğinizde 1 yaşından önce alerjik etkiye neden olabilir.
Kepekli ekmek
Kepek demir emilimini engellediğinden 1 yaşından önce verilmesi önerilmemektedir.
Bakla, patlıcan gibi sebzeler
Patlıcan nikotin içerdiğinden dolayı bebek beslenmesine uygun değildir. 2 yaşına kadar bakla ve patlıcan verilmemesi önerilir.
Bal
Bal, alerji yapabileceği için 1 yaşından önce kullanılması önerilmemektedir. Ancak bal zengin bir besin kaynağıdır. Mamalarda kullanılan bal, sterilizasyon işlemiyle bebeğiniz için uygun hale getirilir.
kepek ekmeğinin yasak olduğunu bilmiyordum ben ... çilek konusunda da doktorumuz ailede alerjisi olan yoksa verebilirsin demişti.
ben çok beğendim kızlar bu yazıyı.. sizinle de paylaşmak istedim
BEN ÇOCUĞUNUZ...
BEN ÇOCUĞUNUZ...
Beni tanıyorsunuz değil mi? Ben sizin çocuğunuzum. Hani şu ufacık olan. Ben doğmadan daha, çocukluk oyunlarınızda, ilk gençlik umutlarınızda düşündüğünüz ben . Ben sizin çocuğunuzum. Evlenirken beni yapmak için ikinizde hayaller kurmuştunuz. Ben, hani 9 ay boyunca dokunduğunuz , okşadığınız, sağlıklı olayım diye dualar ettiğiniz. Hangi müziğin anne karnında gelişimi etkilediğini araştırdığınız, yemelerinize içmelerinize dikkat ettiğiniz, sırf bana zarar vermemek için o tutkuyla bağlandığınız sigaranızdan, içkinizden vazgeçtiğiniz kişiyim Ben. Hani cinsiyetimi öğrenir öğrenmez bana uygun renk renk elbiseler aldığınız, isim bulmak için en uzun mesaiyi geçirdiğiniz, bu yüzden dedelerden, nenelerden hatta arkadaşlarınızdan gelen baskıya boyun eğmemek için çaba sarf ettiğiniz Ben.
Daha Ben doğmadan kulağıma çalınan nağmelerinizdeki kaygıları , umutları, beklentileri, öfkeleri hatırlıyorum. Ben daha doğmadan beni doktor yaptınız, en iyi topçu oldum, en iyi popçu oldum, dergahınızın en iyi şahsiyeti oldum, hatta doğmadan everdiniz beni, çocuklarım oldu. Ben daha doğmadan babam evden uzaklaştı kimi zaman, cinsiyetime göre hayal kırıklıkları yaşadınız kimi vakit, çevreden gelen saldırılara göğüs gerdiniz.
Ben daha doğmadan gideceğim okul belliydi, aynı zamanda arkadaşlarımı bile nerdeyse seçtiniz.
Hayalleriniz biliyorum bana dair, Ben en güçlü, Ben en akıllı, Ben en güzel/yakışıklı, Ben en sizi temsil eden, Ben en terbiyeli, Ben en saygılı, ben hakkını en iyi savunan Ben en iyi en iyiydim sizin beklentilerinizde. Kısacası Ben daha Ben olmada, sizin iç dünyanızda en iyi temsili siz olmuştum.
Kabul edin daha ilk doğduğumda eciş bücüşlüğümle önce anne inanamadın beni doğurduğuna , baba şaşırdın, sana neremin benzediğini araştırdın içinden, anne sen de. Sonra yavaş yavaş beni sahiplenmeye ve beslemeye başladınız.
İlk emzirme denemeleriniz bir felaketti. Ne kadar kaygılıydınız, memeye yapışan damağım ve içinden çekilen bir şeyi hissettin anne, ve ardından uykusuz zamanlarda geceler gecelerce büyüttünüz beni.
Bütün büyütmelerinizde hep birini büyüttünüz, hep birine kızdınız hep birini yetiştirdiniz ama bu tamamen Ben değildim. Bana benzemiyordu bir kere, Ben olduğum kadardım topu top. Siz yaramaz birinden söz ediyordunuz örneğin. Oysa Ben kendi hayat alanımı genişletmeye ve hayatın sınırlarını öğrenmeye çalışıyorum. Çünkü tüm sorularıma tam cevap verdiğinizi pek hatırlamıyorum, genelde evet, hayır arasında benim gelişmeme çok katkı vermeyen cevaplarınız vardı. Ya da tam dinlemeden evet ya da hayır deyip geçiştiriyordunuz. Ben, örneğin bir arkadaşıma sizin istemediğiniz bir eşyamı vermişsem hayır deyip kızdınız ya da vurdunuz kimi zaman Oysa ben sizin nedenleriniz ve insanlara karşı ilişki şeklinizi bilmiyordum, siz de yeterince anlatmadınız. Anlattığınız kelime ve kelime bağları çoğu zaman çok anlamadığım tarzdaydı ya da fazla basitleştirip benim için sıkıcı yaptınız dinleyemedim.
Sonrada Ben yaramaz oldum dilinizde ve kendimi yaramaz olarak tanıdım. Ardından sevdim bu oyunu ya da bu oyunlarla ilişki kurdum sizinle. Yemekte sorun yaptım, uykuda sorun yaptım, çünkü buysa rolüm en iyisini oynamalıydım.
Beni çok sevdiğinizi söylediniz kimi zaman ama kimi zaman izin verip kimi zaman her nedense izin vermediğiniz şeyler yaptığımda bana küsmekle, bırakıp gitmekle, beni sevmemekle tehdit ettiniz. Ben de güvenemedim varlığınıza sizi kaybetmemek için bir oyunun içinde buldum kendimi. Bir düşünün iki elimden tutuyorsunuz uçurumun başında ve şunu yaparsan bırakırım diyorsunuz.
Sahi bırakır mısınız? Bırakmazsanız niye bana ne istediğinizi daha başka yollardan söylemiyorsunuz. Emin olun siz bana doğrudan ve açıklayarak söylerseniz ben gereğini yaparım. Benim kendimi ifade etmem ,kendimi tanımam için bana izin verin. Ben olan beni çok seveceksiniz. Yoksa sevgili anne ve babam, bütün varlığım sizinle süren kabul ve ret üzerine kurulmuş organize bir oyunda bulursunuz beni. Hep bulduğunuz gibi. Ben Ben olamam, siz hep bu sorunla uğraşırsınız. Benim Ben olmam için izin verin mutlak olacağım. Sadece yol çizin ve sevginizden ,güveninizden mahrum bırakmayın beni.
Yaa kızlar bazı yazıları okuyamıom bazı harfler abuk subuk sembollerle çıkıo iphone uygulamasında mı sorun var silip tekrar mı kursam sizde de öle oluo mu
Funda o yazıyı okuyamadım mesela merak ettim
Günbakan kuş konseptini çok sevdim ayy çok cici olacaklar yaaaa merak ediom şimdiden
Ayşe saol bilgiler için kepeği ben de duymamıştım aklımda olsun
Bıldırcın yumurtası için de notlarımda haftada bi kere 3 dk haşlayıp verin yazıo benim
Arasta dikili ağacı da mı oldu idoşumuzunn☺️
Parme ben sorun olacağını sanmıom bizimki de ayakta daha rahat yapıo kolay ıkınıo öle normaldir yani heralde
Otururken pırt yapıcağı zaman da yana doğru eğilio ay çok Şebekler yaaaaa😘
Özledim bak Yoldayım şimdi gidiom eve kuduruk sıpamı bi koklıyımm💕
Kızlar selamlar alıntı yapamadım ama
Mutluluk maşallah ne kadar güzelsiniz spor işe yaramış bende başlıycam artık evin altında spor salonumuz var en azında bantta yürürüm eloşta bana bakar diye umut edıyorum
Güne bakan kuş teması gerçekten çok uygun olur kuş ağızlımıza
Arasta ağacınızda idoşumla beraber büyüsün serpilsin ne iyi yapmışsınız
Funda ağlaya ağlaya okudum yazıyı annelik beni pek sulugöz yaptı canım
Parmişim bence ayakta yapmasında sıkıntı yok otururken bez sıkıştırıyodur rahat yapamıyodur artık kakalarda sıvı değil ya ondandır takma kafanı sen
Bende çorbamı ocağa koydum yeşil mercimek çorbası yapıyorum kızlar iki kere haşlayıp kara suyunu döktüm içine arpa şehriye yazdan yapılmış domates sosu kavrulmuş kıyma ve arpacık soğan koydum sizede fikir olsun
Bizi dün gece yine saatlerce uyumadık maalesef üst katımda oturan çocuk gece 2 de bağırıp bağırıp koşuyor hergün korkum benimkide yürümeye başlayınca onun gibi olucak uffff
Ay Canim ne guzel olur :)
Cok iyi olur tabi benim de aklıma gelmisti ama burda ki tek sorun mesafelerin cok uzak olması mesela siz Beylikdüzü tarafında iken Suba nasya Kartal Tuzla tarafındalar
Bende uzun suredir yurutec kullaniyorum cok memnunum.
Olmasa ne yapardim bilmiyorum.
Ya günebakan aklıma soktu doğum günleri gerçekten yaklaşıyor bizim bıdıkların kızlar bende hayaller kurmaya başladım sanki o gün gelmiş gibi benim tema belli hello kitty hehe ben çok severim pastasınıda öle yaptırmayı düşünüyorum birde kız anneleri tütü hakkında görüşlerinizi alalım tütümü giydirsek yoksa artık sıradanlaştımı ne diyosunuz?....
ayy benide heyecan sarıyor ama biz hala ne olacağına karar veremedik :) tütü eteklerde çok şirin Elaya pekte yakışır ama farklı bir kostümde olabilir satenli bir mini etek üzerinde iri puantiler falanhayal gücümede bakın
Ya günebakan aklıma soktu doğum günleri gerçekten yaklaşıyor bizim bıdıkların kızlar bende hayaller kurmaya başladım sanki o gün gelmiş gibi benim tema belli hello kitty hehe ben çok severim pastasınıda öle yaptırmayı düşünüyorum birde kız anneleri tütü hakkında görüşlerinizi alalım tütümü giydirsek yoksa artık sıradanlaştımı ne diyosunuz?....
Canıım saol olabilir valla benımde aklımda şirin bir elbise yada etek üzerine 1 işlenmiş body falan var hehe sen bu hayal gücüyle neler yaparsın allah bilir
Gökkuşağı konseptide olabilir yada micky mouse yada pepe yada ne bilim işte ooo ne güzel hayallere daldım
Parmecim bir fikir buldum buluşmak için bizim buraya gelin tam ortada Fatih de
benim eşim pek istemedi yürüteç birtürlü alamadım çok istediğim halde acaba geç mi kaldık 8.ay doluyor.
İzmirin güzelleriiiiii beni benden aldınız yaa benim İzmir e olan aşkımı depreştirdiniz gittim sanacaksınız ama hayır gidemedim daha ama içimde bir uhde olarak kalacak bir gün ölmeden inşallah giderim. çok şanslısınız vallahi sizi vede minik kuzularınızı çok öpüyorum çok şirinsinizz
Canıım saol olabilir valla benımde aklımda şirin bir elbise yada etek üzerine 1 işlenmiş body falan var hehe sen bu hayal gücüyle neler yaparsın allah bilir
Gökkuşağı konseptide olabilir yada micky mouse yada pepe yada ne bilim işte ooo ne güzel hayallere daldım
Merak ediyor sokağı annesi napsınAyy kızlar bu çocuk ne komik sokaktan geçen eskiciye,simitçiye bağırdıklarında emmeyi bırakıp onlara tepki verip konuşmaya çalışıyorsokak çocuğu olacak heralde :)
Canım biz geçende arkadaşa tütü etek yapmıştık çok parçalı olanlardan. Görüntüsü çok güzel ama açıkçası pek kullanışlı olmadı çok kırışıyor ve karışıyor. Onun yerine organzeden kat kat etek yapmayı düşünüyorum ben inşallah güzel olur. Hayali bile çok güzel inşallah herkesin partisi içine siner
Teşekkürler canımmm yolun düşerse seni de bekleriz mutlaka
Şimdi sen söyleyince aklıma geldi gökkuşağında yaşayan ayıcıklar vardı çizgi film :) Onlar da çok şeker olur ya doğum günü için süper fikir bence
Merak ediyor sokağı annesi napsınBunların hepsi aynı canım 2 emip bi laf yetiştiriyolar :)
Canım ağacınız hayırlı uğurlu olsun.Ne güzel şimdiden bir ağacı var.Vaay çok güzel olmuş canım İda' nın demek ağacı varNe ağacı diktiniz canım merak ettim. Hafta sonu iyi enerji depolamışsın anlaşılan sabahtan halletmişsin işlerini hamarat hatun :) İnşallah İdoş çorbasını severek içer
Teşekkür ederiz tatlımmm topiğimizde bütün anne ve bebekler çok güzelPazar günü canlı canlı görüp anladım ki herkesin kalbinin güzelliği yüzüne yansımış
Bıldırcın yumurtası
Bıldırcın yumurtası besin değeri açısından çok zengindir bununla birlikte proteini de çok yüksektir. Fazla protein alımı böbrekleri yorabilir. 2 yaşına kadar bebek beslenmesinde kullanımı önerilmemektedir.
Çilek
Çilek en alerjen meyvelerden biridir. Bu sebeple bebeğinizde 1 yaşından önce alerjik etkiye neden olabilir.
Kepekli ekmek
Kepek demir emilimini engellediğinden 1 yaşından önce verilmesi önerilmemektedir.
Bakla, patlıcan gibi sebzeler
Patlıcan nikotin içerdiğinden dolayı bebek beslenmesine uygun değildir. 2 yaşına kadar bakla ve patlıcan verilmemesi önerilir.
Bal
Bal, alerji yapabileceği için 1 yaşından önce kullanılması önerilmemektedir. Ancak bal zengin bir besin kaynağıdır. Mamalarda kullanılan bal, sterilizasyon işlemiyle bebeğiniz için uygun hale getirilir.
kepek ekmeğinin yasak olduğunu bilmiyordum ben ... çilek konusunda da doktorumuz ailede alerjisi olan yoksa verebilirsin demişti.
Arkadaşlar bu arada tarifleri kaçırmamaya çalışıyorum sürekli not alıyorum ama hala denemedim :) birde ben dün kırmızı mercimek sebze ve kıymadan oluşan bşr çorba denedim güzel oldu. dün hepsini yiyemedi tabi kalanı cam kavonoza koyup dolaba koydum bugün yedirdim.bir sakıncası var mıdır siz çorbaları günlük mü yapıyorsunuz :26:
ben çok beğendim kızlar bu yazıyı.. sizinle de paylaşmak istedim
BEN ÇOCUĞUNUZ...
BEN ÇOCUĞUNUZ...
Beni tanıyorsunuz değil mi? Ben sizin çocuğunuzum. Hani şu ufacık olan. Ben doğmadan daha, çocukluk oyunlarınızda, ilk gençlik umutlarınızda düşündüğünüz ben . Ben sizin çocuğunuzum. Evlenirken beni yapmak için ikinizde hayaller kurmuştunuz. Ben, hani 9 ay boyunca dokunduğunuz , okşadığınız, sağlıklı olayım diye dualar ettiğiniz. Hangi müziğin anne karnında gelişimi etkilediğini araştırdığınız, yemelerinize içmelerinize dikkat ettiğiniz, sırf bana zarar vermemek için o tutkuyla bağlandığınız sigaranızdan, içkinizden vazgeçtiğiniz kişiyim Ben. Hani cinsiyetimi öğrenir öğrenmez bana uygun renk renk elbiseler aldığınız, isim bulmak için en uzun mesaiyi geçirdiğiniz, bu yüzden dedelerden, nenelerden hatta arkadaşlarınızdan gelen baskıya boyun eğmemek için çaba sarf ettiğiniz Ben.
Daha Ben doğmadan kulağıma çalınan nağmelerinizdeki kaygıları , umutları, beklentileri, öfkeleri hatırlıyorum. Ben daha doğmadan beni doktor yaptınız, en iyi topçu oldum, en iyi popçu oldum, dergahınızın en iyi şahsiyeti oldum, hatta doğmadan everdiniz beni, çocuklarım oldu. Ben daha doğmadan babam evden uzaklaştı kimi zaman, cinsiyetime göre hayal kırıklıkları yaşadınız kimi vakit, çevreden gelen saldırılara göğüs gerdiniz.
Ben daha doğmadan gideceğim okul belliydi, aynı zamanda arkadaşlarımı bile nerdeyse seçtiniz.
Hayalleriniz biliyorum bana dair, Ben en güçlü, Ben en akıllı, Ben en güzel/yakışıklı, Ben en sizi temsil eden, Ben en terbiyeli, Ben en saygılı, ben hakkını en iyi savunan Ben en iyi en iyiydim sizin beklentilerinizde. Kısacası Ben daha Ben olmada, sizin iç dünyanızda en iyi temsili siz olmuştum.
Kabul edin daha ilk doğduğumda eciş bücüşlüğümle önce anne inanamadın beni doğurduğuna , baba şaşırdın, sana neremin benzediğini araştırdın içinden, anne sen de. Sonra yavaş yavaş beni sahiplenmeye ve beslemeye başladınız.
İlk emzirme denemeleriniz bir felaketti. Ne kadar kaygılıydınız, memeye yapışan damağım ve içinden çekilen bir şeyi hissettin anne, ve ardından uykusuz zamanlarda geceler gecelerce büyüttünüz beni.
Bütün büyütmelerinizde hep birini büyüttünüz, hep birine kızdınız hep birini yetiştirdiniz ama bu tamamen Ben değildim. Bana benzemiyordu bir kere, Ben olduğum kadardım topu top. Siz yaramaz birinden söz ediyordunuz örneğin. Oysa Ben kendi hayat alanımı genişletmeye ve hayatın sınırlarını öğrenmeye çalışıyorum. Çünkü tüm sorularıma tam cevap verdiğinizi pek hatırlamıyorum, genelde evet, hayır arasında benim gelişmeme çok katkı vermeyen cevaplarınız vardı. Ya da tam dinlemeden evet ya da hayır deyip geçiştiriyordunuz. Ben, örneğin bir arkadaşıma sizin istemediğiniz bir eşyamı vermişsem hayır deyip kızdınız ya da vurdunuz kimi zaman Oysa ben sizin nedenleriniz ve insanlara karşı ilişki şeklinizi bilmiyordum, siz de yeterince anlatmadınız. Anlattığınız kelime ve kelime bağları çoğu zaman çok anlamadığım tarzdaydı ya da fazla basitleştirip benim için sıkıcı yaptınız dinleyemedim.
Sonrada Ben yaramaz oldum dilinizde ve kendimi yaramaz olarak tanıdım. Ardından sevdim bu oyunu ya da bu oyunlarla ilişki kurdum sizinle. Yemekte sorun yaptım, uykuda sorun yaptım, çünkü buysa rolüm en iyisini oynamalıydım.
Beni çok sevdiğinizi söylediniz kimi zaman ama kimi zaman izin verip kimi zaman her nedense izin vermediğiniz şeyler yaptığımda bana küsmekle, bırakıp gitmekle, beni sevmemekle tehdit ettiniz. Ben de güvenemedim varlığınıza sizi kaybetmemek için bir oyunun içinde buldum kendimi. Bir düşünün iki elimden tutuyorsunuz uçurumun başında ve şunu yaparsan bırakırım diyorsunuz.
Sahi bırakır mısınız? Bırakmazsanız niye bana ne istediğinizi daha başka yollardan söylemiyorsunuz. Emin olun siz bana doğrudan ve açıklayarak söylerseniz ben gereğini yaparım. Benim kendimi ifade etmem ,kendimi tanımam için bana izin verin. Ben olan beni çok seveceksiniz. Yoksa sevgili anne ve babam, bütün varlığım sizinle süren kabul ve ret üzerine kurulmuş organize bir oyunda bulursunuz beni. Hep bulduğunuz gibi. Ben Ben olamam, siz hep bu sorunla uğraşırsınız. Benim Ben olmam için izin verin mutlak olacağım. Sadece yol çizin ve sevginizden ,güveninizden mahrum bırakmayın beni.
Parmecim bir fikir buldum buluşmak için bizim buraya gelin tam ortada Fatih de
benim eşim pek istemedi yürüteç birtürlü alamadım çok istediğim halde acaba geç mi kaldık 8.ay doluyor.
İzmirin güzelleriiiiii beni benden aldınız yaa benim İzmir e olan aşkımı depreştirdiniz gittim sanacaksınız ama hayır gidemedim daha ama içimde bir uhde olarak kalacak bir gün ölmeden inşallah giderim. çok şanslısınız vallahi sizi vede minik kuzularınızı çok öpüyorum çok şirinsinizz
Hiç umudum yok;ama inşallah değişir. İda hep kollarımda demişsin ya, bizimki de kucakta olmak istiyor.Emekliyor; ama yine de dibimden ayrılmıyor
Oh ne güzel.Gözün aydın.Sizin uykular ne alemde Nasyacığım?İnşallah düzene girmiştir.
Dilerim iznini uzatırlar da yavrunla biraz daha kalırsın.Hayırlısı olsun.
Ooof oooof!Yandım ben o zaman. Yıllarca sabahın yedisinde kalkar.Hem de h.içi h. sonu demeden. Kendimden biliyorum.Malesef bana çekmiş.Ben de uykuyu sevmem
Hadi insallah Allah gönlüne gore verir Canim hakkınızda hayırlısı
Duruselcim tüm kalbimle diliyorum inşallah dilediğince yavruşunla kalırsın
Saol canım valla benım bababmda hep kucağında tutar gezdirir o yüzden ayrı bi sevinçliyim
Benide alın ya güzel izmirde gezsek ne güzel olar
Aynı canım dönemseldir dimi acık özgürlük yahu
Canım inşallah gönlünce olur dualarımız seninle
Alemsin parmişim tam kırna ney diycektim ah bu akıllı telefonlar
Canım inş. Dilediğin kadar izin alabilirsin yavruşunla daha çok vakit geçirirsin... Bu arada sevdi mi canım çorbayı?
Canım ablan doğru söylemiş malesef gaz acıkma gibi bir derdi yoksa huyu böyledir
İnşallah yer canım hepsini
Canım aynen yapmam dediğim çoğu şeyi yaptım insan yaşamadan bilmiyor ve her bebek farklıymış bir kalıba sokmak imkansız...
Çıkın gelin güzel arkadaşlarım başımın üstünde yeriniz var
Allah gönlüne göre versin canım inşallah kuzunla istediğin kadar kalırsın
Kırmayı okuyunca tüfek geldi aklıma dedim aha parme niyeti bozdu tüfeği kapmış geliyorBuluşmamızı mı basıcaksın nasıl kıyarsın bize :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?