2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Evt o tipler hic calismadim diyip 100 alirdi...cnm huy degsmiyo demekki her alanda her durumda olumsuzu soyleyip tersi oluyo...

Varmış kız varmış ben gördüm Bu tiplerin gittiği doktorlara acıyorum valla. Şu kitapta bunu okudum bu kitapta böyle diyodu diyolardır eminim doktora, doktor da başından savıyodur Allah bilir," yav he he aynen öyle" deyip. Napsın onla mı uğraşıcak, bilmiş insanla uğraşmak zordur. Sonra da doktor benle hemfikir derler Eminim öyledir dabi dabi

Cucum gunun lafi katiliyrm sana

Hayir bu kadar biliyoken nuye doktora gidilirki gerek yok bnce

Evt o tipler hic calismadim diyip 100 alirdi...cnm huy degsmiyo demekki her alanda her durumda olumsuzu soyleyip tersi oluyo...

Kız bu nasıl bir kendini tatmin etme yöntemi anlamadım şaka yaptım şaka yaptım zuhahahaha hepinizden iyiyim demek nasıl bir ruh halinin ürünüdür anlamak zor valla. Yav en iyi seninki , en uzun, en akıllı, en önde giden..
Her şeyden sen anlarsın
Peki peki anladık
Her şeyi sen bilirsin
En güzel grubu sen kurdun
En güzel ritmi sen buldun
En iyi dalgıç sensin
En güzel filmi sen çektin
Peki peki anladık
Peki peki anladık
En güzel sen bakarsın
Peki peki anladık
En güzel sen ağlarsın
İlk önce sen başlattın
En önce sen yavaşlattın
En uzağa sen gittin
En çabuk da sen döndün
Peki peki anladık
Sen neymişsin be abi!
Peki peki anladık
En güzel sen gülersin
Peki peki anladık
En güzel sen söversin
En güzel yemeği sen yaptın
En güzel kızı sen kaptın
En güzel tumbayı sen çaldın
En güzel şarkıyı sen yazdın
Peki peki anladık
Sen neymişsin be abi!
Peki peki anladık
Her şeyden sen anlarsın
Peki peki anladık
Her şeyi sen bilirsin
En güzel grubu sen kurdun
En güzel ritmi sen buldun
En iyi dalgıç sensin
En güzel filmi sen çektin
Peki peki anladık
Sen neymişsin be abi!

Kız al benden de o kadar aç kitabı baka baka bi güzel muayene et ne gerek var doktora. Asıl uzman sensin bu konuda. 2 tane makale okumak seni uzman yapmıştır, 2 kitap da cabası

Kız al benden de o kadar aç kitabı baka baka bi güzel muayene et ne gerek var doktora. Asıl uzman sensin bu konuda. 2 tane makale okumak seni uzman yapmıştır, 2 kitap da cabası

Evt sekerim fzla bilgi goz cikarmaz bde muayenehane ac tam olsun :-D

Olmazmı kuzum hemde çok yakınımızda bi sürü angy benden çok yaşıcaksın tatlım bu kadar bilgi donanım Dr ne diye gidiyorsun Doktorada eğitim veriyor eğitim her yerde şart bebekim
Cucum gunun lafi katiliyrm sana
Bende sana yürekten katılıyorum tatlım ve vah vah diyorum

aynı anda hem çok bilmiş hem en bilimsel hem de sinsi olunabilir mi? :44: işim gücüm yoktu bugün aylaklıktan bunu çok düşündüm de..

bakayım.. vallahi de olunur yaaaa

ayyy cnm bu ınsanlar hıc degısmez benım basımda da var bunlardan sürüyle bızım mahalle topluca dogum yaptı :) cok fazla kıyaslanmalar oluyo esımın yengesı durmadan torununu ovuyo aksam yatar sabah kalkar cok usludur herseyı yer neyın palavrasını atıyosun cocukla havamı atılır ya cocuk bızım ewın karsısında oturuyo hergun goruyom cocugun uyku düzenı yok hıc bırsey yemıyor olabılır her cocuk farklı ama sen nıye bunu ters anlatıp da hava atıyosun bı kere bezını degıstırdım yanında cocugun gelınıne dıyomus kı o cocugun kılosu var bacaklarına baktım da etlı etlı durup dınlenıp bunu anlatmıs ben hıc kımsenın cocugunun bacaklarını ıncelemem neyın yarısını yapıyorlar anlamıyorum.bu kadın bırde kendını torunun kız olacagını ogrenınce ısn senınkıde kız olur oglun olmaz dıye dua ettı dusunun zıhnıyetı :)

[video=youtube;iNWMc8P1RX8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iNWMc8P1RX8[/video]

Yaparlar canım insanda övünecek başka bir meziyet yoksa bebeğini de kıyaslar torununu da. Okumuş cahil farketmez her yerde var bunlardan. Gülüp geçeceksin, bi insan bebeğinin, torununun kilosuyla övünecek kadar düşemez yaa :))

sanırım kendılerını tatmın edıyorlar bızım kı soyle ıyı ben sunu yaptım sunu aldık suraya gıttık onu okudum bunu yaptım bence bunları mutsuz bı ınsan kendını tatmın etmek ıcın hep kendını one süreryada kıskanc ınsan aslında daha cozemedım ne tür manyaklık bnm eltım benı cok kıskanıyo acık oldugum ıcın we esımın benı kısıtlamadıgı ıstedıgım gıbı gezdıgım ıcın ben ne yaprsam aynısı mutlaka olmustur yada mutlaka yedıgı gıttıgı gezdıgı aldıgı aklıma gelmeyecek kadar bır suru sey lafının arasında söyler fıyatda mutlaka werılır bu ınsanın kısılıgı cozemedm ben mesela ama benıde cok sever benden hıc kopamaz e kıme hava atacak benden kopsa üzülüyorum böle ınsaların adına hayatını kendı ıcın degılde bırılerını bıseylerı kanıtlamak ıcın yasıyorlar cok yazıkkkk

Aaa fiyat da mutlaka söylenir fiyatsız olur mu hiç canım!! İlla belli edecek kendini ahaha. Tabi çok sever görünürler yanındayken bi muhabbet bi sohbet ama sonra bi bakarsın arkanı döner dönmez seni konuşur böyleleri. Meğer içlerinde neler gizlediklerini, nelerden hasetlendiklerini anlar da gülersin içten içe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…