2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar çikom tavukla yaptığım yemekleri yemiyor.elinizde yapıp yavrucağızınızın beğendiği tarif var mı?? Deneye deneye bulup tavuğu yedrmem lazım😔

Çikonun annesi 😍

İyi akşamlar :)

Sizi,bebeklerinizi ve tariflerinizi takip ediyorum genelde..çok tatlı hepsi maşallah:)

2 aralık doğumlu bi kızım var ek gıdaya yeni geçtik mama yemeyi reddediyo ve sütüm yetersiz malesef.
Çorbayla başladık. Ama onuda yemiyo ağlıyo alışırmı varmı öneriniz tecrübeli anneler 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar beylıkduzünün neresındesınızzzz

Canım ben hasırcıların hemen arkasında oturuyorum sen?

Rica edrim canım.

Kızlar çikom tavukla yaptığım yemekleri yemiyor.elinizde yapıp yavrucağızınızın beğendiği tarif var mı?? Deneye deneye bulup tavuğu yedrmem lazım😔

Çikonun annesi 😍

Günebakanın verdiği bebiş usulü yayla çorbası tarifi var :) ben tavuğu ilk bu çorbayla verdim Emire, çok seviyo.. Diş sıkıntımızda geçti buaralar güzel yiyo maşallah.. Ekliyim çikocumda belki sever :)

Saol canım onu yapmıştım yemişti...tek bir tarife takılı kalmak istemiyorum da farklı tatlarla da yesin istiyorum... Çoookk teşekkürler ama...pirinç tanelerini de 3lemişsiniz maşallah

Çikonun annesi 😍

Hee pardon, ben gönderene kadar sen yazmışsın
Rica ederim.. Bende tavuğu başka türlü hiç denemedim..
Evet ya arka arkaya hepsi patladı 4.De çıkmak üzere :)

Hee pardon, ben gönderene kadar sen yazmışsın
Rica ederim.. Bende tavuğu başka türlü hiç denemedim..
Evet ya arka arkaya hepsi patladı 4.De çıkmak üzere :)

Teşekkürler yine de canım boşver en azından sıcaklara kalmadınız sıcakta daha zor oluyormuş. Biz napcaz bakalım ...

Günaydınnnn gününüz güzel geçsin tatlışlarım

Çikonun annesi 😍

Canım ben bezelyeli tavuk da yedirdim. Tavuğu minik minik doğrayıp soğanla kısık ateşte suyunu çektirip pişiriyosun gerisi bizim bezelye yemeği zaten :) Biraz salça da koydum içine öyle işte. Şuan bezelyeler taze ve çok lezzetli sever inşallah.

Canım zaten çok küçük zorlama hiç bence. Elbette alışacak ara ara denersin

Herkesciklere günaydınlaaar.Dün eşim izinliydi.Prensesimizle birlikte gezmelere gittik.yükleyebilirsem gün içinde yükleyeceğim.Çok mutluyduk.

Günaydınlarrrr

Annem memlekete gitti 3 haftalığına Bu hafta Zeynebime öğleye kadar babası bakıyor izne ayrıldı ben de işten öğleyin çıkıyorum.
önümüzdeki hafta da ben izin alacağım kızımla kesintisiz 1 hafta beraber olacağım.
özledim fındığımı yaaaa

günaydın canım...teşekkürler tarif için... en kısa zamanda deneyeceğim....paşam dün tavuk yemedi ama koca bir kase pirinçli kabak yemeği yedi :) sebze yemeklerini daha çok seviyor benim kuzu ...

günaydın canım...teşekkürler tarif için... en kısa zamanda deneyeceğim....paşam dün tavuk yemedi ama koca bir kase pirinçli kabak yemeği yedi :) sebze yemeklerini daha çok seviyor benim kuzu ...

Kuzu yaa maşallah sevsin canım hep böyle gider umarım. Bu arada dün Asu da kabak dolması yedi parmişin tarifinden :)

Günaydın arkidişler bugün herkes iyi olsun inşallah havada mis gibi dışarda dolaşmak gerek üşenmeyip çıksam ne iyi olacak bu arada bebişleri kabız olan anneler bizde yeşil mercimek işe yaradı sanki çorbasını tavsiye ederim

Günaydın Melekler ve Anneler ..

Günebakan,tariflerini takipdeyim çok teşekkürler. Parmecim senin kabak dolması tarifini yazmıştım şimdi baktım birisi kağıdı koparmış tarife tekrar rastlayacağımı umuyorum :)

Ne güzel bir paylaşım alanımız var dimi kızlar birisi bir şey diyor ben buraya çok güveniyorum eninde sonunda gelip burdan okuyup uyguluyorum :)

Bebeklere kabak dolması.

1 Adet kabak.
2 Yemek kaşığı pirinç
100 Gram kıyma
2 Dal maydanoz
Çok az nane
1/4 Soğan
1 Çay kaşığı zeytinyağı

Kabaklar oyulup, hazırlanır. Soğanlar doğranıp, zeytinyağında kavrulur. Soğanlar iyice piştiğinde içine kıyma eklenip, kavurmaya devam edilir. Kıyma piştikten sonra, pirinç eklenir. Az su ile pirinç çektirilir. .İçine nane ve ince kıyılmış maydanoz eklenip, dolmanın içi doldurulur. Az suda kısık ateşte pişirilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…