kızlar beylıkduzünün neresındesınızzzz
Buluşalım canım.Bende Beylikdüzündeyim ama ben Fatihe gelemem.Ela Fatihe kadar rahat durmaz.
Ben Marmaraparka çok yakınım.. Sende beylikdüzündemisin yoksa :)
kızlar beylıkduzünün neresındesınızzzz
kızlar çok zor durumdayım akşam toparlayıcı sutyen takmıştım omu yaptı bilmiyorum ama şişti sertleşti göğsüm canım çok yanıyor memeyi boşaltmak lazımmış ama ilker huysuz akşamdan beri emmek istemiyor göğüs pompasıda söyledim bi arkadaşın varmış göndereckmiş.sabah duşta aldım ama nafile şuan patlamak üzereyim.. sinirden acıdan çocuğa bağırdım daha çok ağladı yavrum kendimi çok suçlu hissediyorum
teşekkürler cevap için cnm
ben katılırım İstanbuldaki arkadaşlar sizler ne dersiniz ??
örümceği ilk defa duydum canım araştırayım hemen. teşekkürler
Kızlar çikom tavukla yaptığım yemekleri yemiyor.elinizde yapıp yavrucağızınızın beğendiği tarif var mı?? Deneye deneye bulup tavuğu yedrmem lazım😔
Çikonun annesi 😍
Günebakanın verdiği bebiş usulü yayla çorbası tarifi var :) ben tavuğu ilk bu çorbayla verdim Emire, çok seviyo.. Diş sıkıntımızda geçti buaralar güzel yiyo maşallah.. Ekliyim çikocumda belki sever :)
Saol canım onu yapmıştım yemişti...tek bir tarife takılı kalmak istemiyorum da farklı tatlarla da yesin istiyorum... Çoookk teşekkürler ama...pirinç tanelerini de 3lemişsiniz maşallah
Çikonun annesi 😍
Hee pardon, ben gönderene kadar sen yazmışsın
Rica ederim.. Bende tavuğu başka türlü hiç denemedim..
Evet ya arka arkaya hepsi patladı 4.De çıkmak üzere :)
Kızlar çikom tavukla yaptığım yemekleri yemiyor.elinizde yapıp yavrucağızınızın beğendiği tarif var mı?? Deneye deneye bulup tavuğu yedrmem lazım😔
Çikonun annesi 😍
İyi akşamlar :)
Sizi,bebeklerinizi ve tariflerinizi takip ediyorum genelde..çok tatlı hepsi maşallah:)
2 aralık doğumlu bi kızım var ek gıdaya yeni geçtik mama yemeyi reddediyo ve sütüm yetersiz malesef.
Çorbayla başladık. Ama onuda yemiyo ağlıyo alışırmı varmı öneriniz tecrübeli anneler 😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınnnn gününüz güzel geçsin tatlışlarım
Canım ben bezelyeli tavuk da yedirdim. Tavuğu minik minik doğrayıp soğanla kısık ateşte suyunu çektirip pişiriyosun gerisi bizim bezelye yemeği zaten :) Biraz salça da koydum içine öyle işte. Şuan bezelyeler taze ve çok lezzetli sever inşallah.
günaydın canım...teşekkürler tarif için... en kısa zamanda deneyeceğim....paşam dün tavuk yemedi ama koca bir kase pirinçli kabak yemeği yedi :) sebze yemeklerini daha çok seviyor benim kuzu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?