2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
İnci durmuyor yalnızım annem babamin basında

Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
Ayyy canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm valla içim kıyıldı resmen 😔 görüştüğün komşun falan yok mu canım senin de benim gibi😔

Çikonun annesi 😍

Ayyy canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm valla içim kıyıldı resmen 😔 görüştüğün komşun falan yok mu canım senin de benim gibi😔

Çikonun annesi 😍

Parmiss cok gecmis olsun canm boyle durumlarda insan ynnda birini ariyo

Komşular dün ambulans çağırdılar ilgilendiler inciye göz kulak oldular Esım gelene kadar sagolsunlar ama o kadar burada komşuluk ötesi yok

Sagol Angy arıyor insan aramaz mı parmağımı hareket ettirmeme
Gerekiyormuş ama nerde

Gorunmez kaza cnm cok uzuldum nasida aciyodr smdi

Canım çok geçmiş olsun Parmak da en çok kımıldatılan şey... Baban evdeyse eşin sizi annene bıraksaydı keşke yalnız zor olur

Parme çok geçmiş olsun bence de annene gitsen olur canim inciyle zor olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar haklı canım arada da olsa ilgilenir annen en azından...

Çikonun annesi 😍

canım çok geçmiş olsun üzüldüm. bi koşu gelirdim yakın olsaydık.
anlıyorum seni bende yalnız büyütüyorum Merti gün içinde kimse yok bir komşu bile.
çok dikkat cnm tekrar geçmiş olsun

Selam kızlar sabahtan misafirim vardı biraz önce gitti ben de İdoşu uyutup soluğu burda aldım.

Kızlar bakın ne anlatıcam dün yemek yapmamıştım kahvaltı ile geçiştiririz akşamı diye düşündüm. Neyse söylemesi ayıp yumurtalı ekmek yaptım, domates, peynir filan işte Allah ne verdiyse İdoşa da tattırayım bunlardan dedim. Domatese bayıldı, yumurtalı ekmeği de sevdi sayılır ama peyniri beğenmedi. Elimle koparıp verirken her birinin rengini ezberlemiş eğer peynirse ağzını sımsıkı kapatıyo, domates ise iştahla açıyo, Yumurtalı ekmeğe de eh işte öylesine açıyo. Ayy yarebbim neyin hangisi olduğunu nasıl farkediyo öyle minik veriyorum ki göz ucuyla bakıp hangisinin hangisi olduğunu biliyo Çok fena kız bunlar ahahha Bi de bilinçli olarak gel gel diyoruz ahaha konuşmaya başladık

Canım senin adına çok sevindim oh ne güzel keyifli saatler sizi bekliyor parklar harika bu aralar belki çıkarsınız Zeynoyla
Günebakancım tarifler konusunda çok yaratıcı görüyorum seni kız ahaha gurmebebek de neymiş günebakanbebek var burda hıhhhh

Parmiş tarif için çok teşekkürler de verdiğin haber çok fena yaa. Çok çok geçmiş olsun en azından parmağın kopmamış diyip rahatlamaya çalışıyorum. Nasıl derler verilmiş sadakan varmış

Geçmiş olsun yiwrumm, yalnızken çok zordur gerçekten Allah yarımdımcın olsun canım.
İdoşa bak seen :) Aferin kuzuma, zeki olacak işte annesi

Kızlar ben artık pek uğrayamıyorum buraya maleseff.
Selim sıralıyor, devamlı koltuklarda sehpalarda, dün duvara tırmanıyor desem yeri var.
Ayaktayken arkaya devriliyor zaman zaman, bu yüzden devamlı peşindeyimm.

Dün gece bizim için de çok zor geçti. Selime balık yedirmiştim. Gece öyle bir kustu ki, kusmasının sesine uyandım.
4-5 defa sarsılarak çok fazla kustu. Zehirlenmesinden korktuk hemen hastaneye gittik. Aslında balıktan hepimiz yemiştik ama selim yedikten 2 saat sonra emmişti.
Kan tahlili yaptılar, serum taktılar. Serumun bitmesini beklemek işkence gibiydi. Yatması gerekiyor, yatmıyor. Kaldırıyorum serum akmıyor. Ter içinde kaldım zaptedene kadar.
Çok şükür tahliller temiz çıktı, zehirlenme yok ama dokunmuş olabilir dedi dr.
Çocuk hastanesinin aciline gittiğimiz için etrafımda gördüğüm manzaralar çoook kötüydü.
Allah evlatlarımızı korusun, en önemlisi sağlıklı olmaları.
Uğramaya çalışacağım yine, öpüyorum hepinizi.

Tüm bu hatırlatmalar için çok teşekkürler tatlım
Aaaa evet çok şıklar yaa olabilir neden olmasın
Günaydın kuzularimm isyerimden aradilar gel dilekceni ver die sanirim dünkü sitemim ise yaradi genel Müdürlük ise el koycak duaya devam hadi bakalım:)))))
Her şey gönlünce olsun canım benim
Canım çok geçmiş olsun. Sık sık sağcan yapacak hiç bişey yok maalesef Toprlayıcı sütyenlerin yaptığını duymuştum (

Canım benim o da bişey mi benim 31 temmuz doğumlu kızım hala reddediyor denemediğim şey kalmadı. 2 lokma yerse bugün baya yedi diyorum o durumdayım Alışacak zamanla yapacak hiç bişey yok denemeye devam !!
Canım Selim'e çok geçmiş olsun. Fazla yediyse ve ilk kezse dokunmuş olabilir. Neyse ki zehirlenme filan değilmiş çok şükür canım. Maşallah Selime de yakında yürür akıllı bıdık

büyüyorlar canım resmen yaa.. biz de dün AVMdeydik minnak minnak bebeler var bir bizimkine baktım bir onlara, kocaman olmuş Çikom dedim :) bizimki de gel diyo ama bilinçli değil. hav hav demeyi öğrendi çok eğleniyor derken :) oyun olduğunu biliyor bıdık :) vee felaket akıllı bıdık olacaklar başımıza

offf size de çok geçmiş olsun canım...ben daha vermiyorum ama aklımda bulunsun verdikten sonra emzirmemek mi gerekiyormuş?? kıpırcan Selimmm :) onların canları sağ olsun canım bizimki de emeklemek için baya bir çaba sarfediyor hafiften de gidiyor ama daha başında bekletecek kadar değil :)

Son düzenleme:

Valla büyüdüler canım yaaa ay ama bebeklik gidiyo 3.5 ay sonra 1 yaşında olcak benim pek hoşuma gitmiyor bu durum yaa ben daha bebek sevmeye doyamadım

Hiii çok çok geçmiş olsun parme çok üzüldüm incicim anneni üzme kuzummm bak uf olmuş geçmişi tamamen okumadım daha ama inş yardımcı olabilcek birileri çıkmıştır sana

Canım çok geçmiş olsun.İçim bir tuhaf oldu.Komşu olmaması çok kötü.Allah yardımcın olsun canım.Allah beterinden saklasın.

,

Canım sizede çok geçmiş olsun.Herşey bir yana evlatlarımız bir yana.Allah onları korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…