Ayyy canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm valla içim kıyıldı resmen 😔 görüştüğün komşun falan yok mu canım senin de benim gibi😔Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
İnci durmuyor yalnızım annem babamin basında
Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
Ayyy canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm valla içim kıyıldı resmen 😔 görüştüğün komşun falan yok mu canım senin de benim gibi😔
Çikonun annesi 😍
Parmiss cok gecmis olsun canm boyle durumlarda insan ynnda birini ariyo
Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
Komşular dün ambulans çağırdılar ilgilendiler inciye göz kulak oldular Esım gelene kadar sagolsunlar ama o kadar burada komşuluk ötesi yok
Sagol Angy arıyor insan aramaz mı parmağımı hareket ettirmeme
Gerekiyormuş ama nerde
Komşular dün ambulans çağırdılar ilgilendiler inciye göz kulak oldular Esım gelene kadar sagolsunlar ama o kadar burada komşuluk ötesi yok
Sagol Angy arıyor insan aramaz mı parmağımı hareket ettirmeme
Gerekiyormuş ama nerde
Canım çok geçmiş olsunParmak da en çok kımıldatılan şey... Baban evdeyse eşin sizi annene bıraksaydı keşke yalnız zor olur
Canım senin adına çok sevindim oh ne güzel keyifli saatler sizi bekliyor parklar harika bu aralar belki çıkarsınız ZeynoylaGünaydınlarrrr
Annem memlekete gitti 3 haftalığına Bu hafta Zeynebime öğleye kadar babası bakıyor izne ayrıldı ben de işten öğleyin çıkıyorum.
önümüzdeki hafta da ben izin alacağım kızımla kesintisiz 1 hafta beraber olacağım.
özledim fındığımı yaaaa
Günebakancım tarifler konusunda çok yaratıcı görüyorum seni kız ahaha gurmebebek de neymiş günebakanbebek var burda hıhhhhCanım ben bezelyeli tavuk da yedirdim. Tavuğu minik minik doğrayıp soğanla kısık ateşte suyunu çektirip pişiriyosun gerisi bizim bezelye yemeği zaten :) Biraz salça da koydum içine öyle işte. Şuan bezelyeler taze ve çok lezzetli sever inşallah.
Bebeklere kabak dolması.
1 Adet kabak.
2 Yemek kaşığı pirinç
100 Gram kıyma
2 Dal maydanoz
Çok az nane
1/4 Soğan
1 Çay kaşığı zeytinyağı
Kabaklar oyulup, hazırlanır. Soğanlar doğranıp, zeytinyağında kavrulur. Soğanlar iyice piştiğinde içine kıyma eklenip, kavurmaya devam edilir. Kıyma piştikten sonra, pirinç eklenir. Az su ile pirinç çektirilir. .İçine nane ve ince kıyılmış maydanoz eklenip, dolmanın içi doldurulur. Az suda kısık ateşte pişirilir..
Geçmiş olsun yiwrumm, yalnızken çok zordur gerçekten Allah yarımdımcın olsun canım.Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
İdoşa bak seen :) Aferin kuzuma, zeki olacak işte annesiSelam kızlar sabahtan misafirim vardı biraz önce gitti ben de İdoşu uyutup soluğu burda aldım.
Kızlar bakın ne anlatıcamdün yemek yapmamıştım kahvaltı ile geçiştiririz akşamı diye düşündüm. Neyse söylemesi ayıp yumurtalı ekmek yaptım, domates, peynir filan işte Allah ne verdiyse İdoşa da tattırayım bunlardan dedim. Domatese bayıldı, yumurtalı ekmeği de sevdi sayılır ama peyniri beğenmedi. Elimle koparıp verirken her birinin rengini ezberlemiş eğer peynirse ağzını sımsıkı kapatıyo, domates ise iştahla açıyo, Yumurtalı ekmeğe de eh işte öylesine açıyo. Ayy yarebbim neyin hangisi olduğunu nasıl farkediyo öyle minik veriyorum ki göz ucuyla bakıp hangisinin hangisi olduğunu biliyo Çok fena kız bunlar ahahha Bi de bilinçli olarak gel gel diyoruz ahaha konuşmaya başladık
Tüm bu hatırlatmalar için çok teşekkürler tatlımBıldırcın yumurtası
Bıldırcın yumurtası besin değeri açısından çok zengindir bununla birlikte proteini de çok yüksektir. Fazla protein alımı böbrekleri yorabilir. 2 yaşına kadar bebek beslenmesinde kullanımı önerilmemektedir.
Çilek
Çilek en alerjen meyvelerden biridir. Bu sebeple bebeğinizde 1 yaşından önce alerjik etkiye neden olabilir.
Kepekli ekmek
Kepek demir emilimini engellediğinden 1 yaşından önce verilmesi önerilmemektedir.
Bakla, patlıcan gibi sebzeler
Patlıcan nikotin içerdiğinden dolayı bebek beslenmesine uygun değildir. 2 yaşına kadar bakla ve patlıcan verilmemesi önerilir.
Bal
Bal, alerji yapabileceği için 1 yaşından önce kullanılması önerilmemektedir. Ancak bal zengin bir besin kaynağıdır. Mamalarda kullanılan bal, sterilizasyon işlemiyle bebeğiniz için uygun hale getirilir.
kepek ekmeğinin yasak olduğunu bilmiyordum ben ... çilek konusunda da doktorumuz ailede alerjisi olan yoksa verebilirsin demişti.
Aaaa evet çok şıklar yaa olabilir neden olmasınBunun gibi elbiseler de fena olmaz sanki sacına papatyalardan tac
http://tr.aliexpress.com/item/Elega...High-quality-noble-dress-fess/1533164167.html
Her şey gönlünce olsun canım benimGünaydın kuzularimm isyerimden aradilar gel dilekceni ver die sanirim dünkü sitemim ise yaradi genel Müdürlük ise el koycak duaya devam hadi bakalım:)))))
Canım çok geçmiş olsun. Sık sık sağcan yapacak hiç bişey yok maalesefkızlar çok zor durumdayım akşam toparlayıcı sutyen takmıştım omu yaptı bilmiyorum ama şişti sertleşti göğsüm canım çok yanıyor memeyi boşaltmak lazımmış ama ilker huysuz akşamdan beri emmek istemiyor göğüs pompasıda söyledim bi arkadaşın varmış göndereckmiş.sabah duşta aldım ama nafile şuan patlamak üzereyim.. sinirden acıdan çocuğa bağırdım daha çok ağladı yavrum kendimi çok suçlu hissediyorum
Canım benim o da bişey mi benim 31 temmuz doğumlu kızım hala reddediyor denemediğim şey kalmadı. 2 lokma yerse bugün baya yedi diyorum o durumdayımİyi akşamlar :)
Sizi,bebeklerinizi ve tariflerinizi takip ediyorum genelde..çok tatlı hepsi maşallah:)
2 aralık doğumlu bi kızım var ek gıdaya yeni geçtik mama yemeyi reddediyo ve sütüm yetersiz malesef.
Çorbayla başladık. Ama onuda yemiyo ağlıyo alışırmı varmı öneriniz tecrübeli anneler 😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım Selim'e çok geçmiş olsun. Fazla yediyse ve ilk kezse dokunmuş olabilir. Neyse ki zehirlenme filan değilmiş çok şükür canım. Maşallah Selime de yakında yürür akıllı bıdıkGeçmiş olsun yiwrumm, yalnızken çok zordur gerçekten Allah yarımdımcın olsun canım.
İdoşa bak seen :) Aferin kuzuma, zeki olacak işte annesi
Kızlar ben artık pek uğrayamıyorum buraya maleseff.
Selim sıralıyor, devamlı koltuklarda sehpalarda, dün duvara tırmanıyor desem yeri var.
Ayaktayken arkaya devriliyor zaman zaman, bu yüzden devamlı peşindeyimm.
Dün gece bizim için de çok zor geçti. Selime balık yedirmiştim. Gece öyle bir kustu ki, kusmasının sesine uyandım.
4-5 defa sarsılarak çok fazla kustu. Zehirlenmesinden korktuk hemen hastaneye gittik. Aslında balıktan hepimiz yemiştik ama selim yedikten 2 saat sonra emmişti.
Kan tahlili yaptılar, serum taktılar. Serumun bitmesini beklemek işkence gibiydi. Yatması gerekiyor, yatmıyor. Kaldırıyorum serum akmıyor. Ter içinde kaldım zaptedene kadar.
Çok şükür tahliller temiz çıktı, zehirlenme yok ama dokunmuş olabilir dedi dr.
Çocuk hastanesinin aciline gittiğimiz için etrafımda gördüğüm manzaralar çoook kötüydü.
Allah evlatlarımızı korusun, en önemlisi sağlıklı olmaları.
Uğramaya çalışacağım yine, öpüyorum hepinizi.
Selam kızlar sabahtan misafirim vardı biraz önce gitti ben de İdoşu uyutup soluğu burda aldım.
Kızlar bakın ne anlatıcamdün yemek yapmamıştım kahvaltı ile geçiştiririz akşamı diye düşündüm. Neyse söylemesi ayıp yumurtalı ekmek yaptım, domates, peynir filan işte Allah ne verdiyse İdoşa da tattırayım bunlardan dedim. Domatese bayıldı, yumurtalı ekmeği de sevdi sayılır ama peyniri beğenmedi. Elimle koparıp verirken her birinin rengini ezberlemiş eğer peynirse ağzını sımsıkı kapatıyo, domates ise iştahla açıyo, Yumurtalı ekmeğe de eh işte öylesine açıyo. Ayy yarebbim neyin hangisi olduğunu nasıl farkediyo öyle minik veriyorum ki göz ucuyla bakıp hangisinin hangisi olduğunu biliyo Çok fena kız bunlar ahahha Bi de bilinçli olarak gel gel diyoruz ahaha konuşmaya başladık
offf size de çok geçmiş olsun canım...ben daha vermiyorum ama aklımda bulunsun verdikten sonra emzirmemek mi gerekiyormuş?? kıpırcan Selimmm :) onların canları sağ olsun canım bizimki de emeklemek için baya bir çaba sarfediyor hafiften de gidiyor ama daha başında bekletecek kadar değil :)Kızlar ben artık pek uğrayamıyorum buraya maleseff.
Selim sıralıyor, devamlı koltuklarda sehpalarda, dün duvara tırmanıyor desem yeri var.
Dün gece bizim için de çok zor geçti. Selime balık yedirmiştim. Gece öyle bir kustu ki, kusmasının sesine uyandım.
4-5 defa sarsılarak çok fazla kustu. Zehirlenmesinden korktuk hemen hastaneye gittik. Aslında balıktan hepimiz yemiştik ama selim yedikten 2 saat sonra emmişti.
Kan tahlili yaptılar, serum taktılar. Serumun bitmesini beklemek işkence gibiydi. Yatması gerekiyor, yatmıyor. Kaldırıyorum serum akmıyor. Ter içinde kaldım zaptedene kadar.
Çocuk hastanesinin aciline gittiğimiz için etrafımda gördüğüm manzaralar çoook kötüydü.
büyüyorlar canım resmen yaa.. biz de dün AVMdeydik minnak minnak bebeler var bir bizimkine baktım bir onlara, kocaman olmuş Çikom dedim :) bizimki de gel diyo ama bilinçli değil. hav hav demeyi öğrendi çok eğleniyor derken :) oyun olduğunu biliyor bıdık :) vee felaket akıllı bıdık olacaklar başımıza
offf size de çok geçmiş olsun canım...ben daha vermiyorum ama aklımda bulunsun verdikten sonra emzirmemek mi gerekiyormuş?? kıpırcan Selimmm :) onların canları sağ olsun canım bizimki de emeklemek için baya bir çaba sarfediyor hafiften de gidiyor ama daha başında bekletecek kadar değil :)
,Geçmiş olsun yiwrumm, yalnızken çok zordur gerçekten Allah yarımdımcın olsun canım.
İdoşa bak seen :) Aferin kuzuma, zeki olacak işte annesi
Kızlar ben artık pek uğrayamıyorum buraya maleseff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?