AH Canim ah annemlere gidemiyoruz artık orasını ne siz sorun ne ben anlatayım idare edeceğiz artık bir sekilde
Sagolun kızlar hepinize
Yaa çok üzüldüm canım özel bir durum mu var? Hastalık sebebiyle değildir inşallah?
Selam kızlar sabahtan misafirim vardı biraz önce gitti ben de İdoşu uyutup soluğu burda aldım.
Kızlar bakın ne anlatıcamdün yemek yapmamıştım kahvaltı ile geçiştiririz akşamı diye düşündüm. Neyse söylemesi ayıp yumurtalı ekmek yaptım, domates, peynir filan işte Allah ne verdiyse İdoşa da tattırayım bunlardan dedim. Domatese bayıldı, yumurtalı ekmeği de sevdi sayılır ama peyniri beğenmedi. Elimle koparıp verirken her birinin rengini ezberlemiş eğer peynirse ağzını sımsıkı kapatıyo, domates ise iştahla açıyo, Yumurtalı ekmeğe de eh işte öylesine açıyo. Ayy yarebbim neyin hangisi olduğunu nasıl farkediyo öyle minik veriyorum ki göz ucuyla bakıp hangisinin hangisi olduğunu biliyo Çok fena kız bunlar ahahha Bi de bilinçli olarak gel gel diyoruz ahaha konuşmaya başladık
Sen bu bıdıkları fazla küçümsüyorsun tatlım zamane bebekleri bizi parmaklarında oynatırlar valla
Canım senin adına çok sevindim oh ne güzel keyifli saatler sizi bekliyor parklar harika bu aralar belki çıkarsınız Zeynoyla
Günebakancım tarifler konusunda çok yaratıcı görüyorum seni kız ahaha gurmebebek de neymiş günebakanbebek var burda hıhhhh
Parmiş tarif için çok teşekkürler de verdiğin haber çok fena yaa. Çok çok geçmiş olsun en azından parmağın kopmamış diyip rahatlamaya çalışıyorum. Nasıl derler verilmiş sadakan varmış
Hahahah sağol canım şimdi hakkını yemiyim gurmebebekten çok şey öğrendim :)
Geçmiş olsun yiwrumm, yalnızken çok zordur gerçekten Allah yarımdımcın olsun canım.
İdoşa bak seen :) Aferin kuzuma, zeki olacak işte annesi
Kızlar ben artık pek uğrayamıyorum buraya maleseff.
Selim sıralıyor, devamlı koltuklarda sehpalarda, dün duvara tırmanıyor desem yeri var.
Ayaktayken arkaya devriliyor zaman zaman, bu yüzden devamlı peşindeyimm.
Dün gece bizim için de çok zor geçti. Selime balık yedirmiştim. Gece öyle bir kustu ki, kusmasının sesine uyandım.
4-5 defa sarsılarak çok fazla kustu. Zehirlenmesinden korktuk hemen hastaneye gittik. Aslında balıktan hepimiz yemiştik ama selim yedikten 2 saat sonra emmişti.
Kan tahlili yaptılar, serum taktılar. Serumun bitmesini beklemek işkence gibiydi. Yatması gerekiyor, yatmıyor. Kaldırıyorum serum akmıyor. Ter içinde kaldım zaptedene kadar.
Çok şükür tahliller temiz çıktı, zehirlenme yok ama dokunmuş olabilir dedi dr.
Çocuk hastanesinin aciline gittiğimiz için etrafımda gördüğüm manzaralar çoook kötüydü.
Allah evlatlarımızı korusun, en önemlisi sağlıklı olmaları.
Uğramaya çalışacağım yine, öpüyorum hepinizi.
Özgür ruh Selim yollarda :)) Canım işin zor valla bu kıpırcan çok yaramaz olucak günbegün çıtayı yükseltiyor
büyüyorlar canım resmen yaa.. biz de dün AVMdeydik minnak minnak bebeler var bir bizimkine baktım bir onlara, kocaman olmuş Çikom dedim :) bizimki de gel diyo ama bilinçli değil. hav hav demeyi öğrendi çok eğleniyor derken :) oyun olduğunu biliyor bıdık :) vee felaket akıllı bıdık olacaklar başımıza
offf size de çok geçmiş olsun canım...ben daha vermiyorum ama aklımda bulunsun verdikten sonra emzirmemek mi gerekiyormuş?? kıpırcan Selimmm :) onların canları sağ olsun canım bizimki de emeklemek için baya bir çaba sarfediyor hafiften de gidiyor ama daha başında bekletecek kadar değil :)
Oh tosunum benim emeklesin tabi onun o emekleyen poposunu yerim