2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

AH Canim ah annemlere gidemiyoruz artık orasını ne siz sorun ne ben anlatayım idare edeceğiz artık bir sekilde

Sagolun kızlar hepinize

Yaa çok üzüldüm canım özel bir durum mu var? Hastalık sebebiyle değildir inşallah?

Sen bu bıdıkları fazla küçümsüyorsun tatlım zamane bebekleri bizi parmaklarında oynatırlar valla İdoşu hayal ettim öyle beğenmediğine burun da kıvırıyordur tatlı tatlı

Hahahah sağol canım şimdi hakkını yemiyim gurmebebekten çok şey öğrendim :)

Özgür ruh Selim yollarda :)) Canım işin zor valla bu kıpırcan çok yaramaz olucak günbegün çıtayı yükseltiyor Çok geçmiş olsun bu arada hastanede insanın içi acıyor ya sağ ve sağlıklı olsunlar da varsın kıpırdak olsunlar napalım

Oh tosunum benim emeklesin tabi onun o emekleyen poposunu yerim Asu' nun hiç öyle bi çabası yok çok hazırcı yav kollarından tutup yürütülsün istiyo. Kendin emeklemeyi öğren git işte nereye gideceksen. Yazık annemin kollarına bütün gün :S

Hayattaki iki aşkım
Cemile Şentürk Yildirim'in fotoğrafı.
Beğen · · Paylaş

Parme geçmiş olsun.En azından ağrı sızı yoktur inşallah.Komşu ve aile konusunda yalnız değilsin.Ailem bakmaya zaten gelmiyor da komşular da ayrı alem.Kızımı 3 aylıkken çok zor durumda old. için 2 saat komşuya bıraktım.Çocuk yeni uyanmış ve bırakmışım.İlgilenmemek için uyutmaya kalkmış.Bizimki de hemen uyumamış tabii.Çocuğu bana verirken "Allah kolaylık versin, Allah yardımcın olsun." duaları ediyor densiz.Sonra her komşu toplanmalarında kızımın hiç uyumadığını anlatıp yine Allah yard. olsun diye terbiyesizce dua ediyor.O günden beri kimseye bırakmıyorum.Arada bir komşularla toplanırdık;ama bizimkiyle akran olan bir bebeğin annesi sürekli karşılaştırma yapıp benim söylemediğim şeyleri söyleyip durunca gitmekten vazgeçtim.Allah kimseye muhtaç etmesin.Bize güç kuvvet versin yeter ki...
Suloz geçmiş olsun.Bazı balıklar alerjiye sebep olabiliyormuş.Ben o yüzden bu yıl vermedim.Kızım bu konuda epey hassas.Selim'e de koooocaman aferin veeee maşallah

Ah sulozcum ne korkmussunuzdur geçmiş olsun neyse ki zehirlenmemis..ben de gecenlerde vermiştim sonra emzirirken korkmustum iste dokunuyor nazi şeyler bize de portakal dokunuyor vucudumuz kizariyor..

akilli idosa bak sen yagiz da bi kaç defa dönerken parkede kafasi tak etti artik öğrendi parkeye yavaş yavaş kafasini koyuyor çok fenalar bunlar..

bu tarifi de yazdim canim tesekkurler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi yaa o zaman kesin sütyendendir çünkü duyanlar o şiş meme yeni doğum yapanlarda olur diyorlar.. sağolasın cnm bir ton para verdim benim bu koca memeleri anca topluyorlar çünkü ama giyemicem bir süre daha

Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
İnci durmuyor yalnızım annem babamin basında

canımm çok üzüldüm off çok geçmiş olsun tatlım sana inşallah çabucak iyileşirsin yardımcın olmaması kötü olmuş aile ne kadar çok önemli kızlar yaa

ben o idoşun kapanıp açılan konuşan ağzını yirim yiirmm o zaman sende evde yaptıklarından yavaş yavaş tattır arasta öyle öyle alışır belki.

off çok geçmiş olsun ne zor şey bu annelik oy oyy gece uyku yok gündüzde dinlenmek bende balık vermedim vermeyi düşünüyordum zaten zamanıda geçiyorya

Canım Selim'e çok geçmiş olsun. Fazla yediyse ve ilk kezse dokunmuş olabilir. Neyse ki zehirlenme filan değilmiş çok şükür canım. Maşallah Selime de yakında yürür akıllı bıdık
İlk defa yemedi canım ama arkasından çok emdi bende o yuzden dokunduğunu tahmin eediyorum. tişikkir ederizz.
Teşekkür ederim Ayşe'cim. Balıktan sonra çok emdi anlamında yazmıştım onu. Yoksa süt olduğundan değil canım. balık taze olduktan sonra yanında süt ürünleri zarar vermez zaten. Balık mezeleri hep yoğurtlu oluyor mesela Ayrıca hav hav diyen ağzını yerim çikonun
Valla büyüdüler canım yaaa ay ama bebeklik gidiyo 3.5 ay sonra 1 yaşında olcak benim pek hoşuma gitmiyor bu durum yaa ben daha bebek sevmeye doyamadım
Üzülme cınımmmm bir tane daha yaparsın
Canım sizede çok geçmiş olsun.Herşey bir yana evlatlarımız bir yana.Allah onları korusun.
Teşekkürler cemilecim :) Bu arada resimleri ekleyemedim diye üzülme. Deşifre olmuşsun ben baktım resimlerinize, çok tatlısınız, Ela da eğlenmişe benziyor :))
Sağol canım, aynen öyle sağlıklı olsun da yaramaz olsun.
Asu belki emeklemeden yürüyecektir kuş ağızlım benim.
Teşekkür ederiz canım, selim ilk defa yemiyor balığı ama bu sefer dokundu sanırım.
off çok geçmiş olsun ne zor şey bu annelik oy oyy gece uyku yok gündüzde dinlenmek bende balık vermedim vermeyi düşünüyordum zaten zamanıda geçiyorya
Teşekkür ederiz tatlım, ver canım balık çok faydalı. Sezon kapanmadan ne kadar yedirdik kârdır.

Selam kızlar giremedim uzun zamandır, özledim burayı annem bizde birkaç haftadır bi de bizim bızdık biraz huysuz olunca okumaya bile fırsat bulamadım. Parmecim alıntılarda gördüm şimdi çok geçmiş olsun ne zordur kim bilir allah kolaylık versin tatlım. Sulozcum sizede geçmiş olsun kıyamam ona. Biraz okumaya çalışayım şimdi. Öpüyorum hepinizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederiz canim.
Canım nasıl deşifre olmuşum?Sen nasıl baktın resimlere?
Canim ismin soyismin cikmis resimi faceden eklerken

Selamm
Bugun temizlikti,alisveristi,yemekti oldum yorgunluktan
Kv geldi nasil olduysa 3 saat oturdu bakti barisa bende hallettim.

Parmecim cok gecmis olsun cok uzuldum canim
Bende uzun zaman once kasar peynir keserken parmagimi kesmistim 5 dikis atilmisti cok kotu oluyor agrisi birde incim var ins hemen iyilesir.

Suloz canim sizede cok gecmis olsun.
Barisa ilk kofte verisimde baya kustu haliyi gonderdim yikamaya o derece sonrada cesaret edip veremedim kofte

Cemilecim sevindim senin adina guzel bir gun gecirmissin merak ettim fotolari.

Mutluluk canim b-fit hakkinda biraz bilgi verebilir misin gitmeyi istiyorum.
30 dk suruyor degilmi,alet yok sanirim nasil yapiliyor spor?

Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
İnci durmuyor yalnızım annem babamin basında

Cook geçmiş olsun cnm allah yardimcin olsun yalnızlık cok zor böyle durumlarda. Suloz cnm sizede geçmiş olsun ikrada siralio bugün kasla göz arasinda sehpaya cikmis hiccc durmuo artik başım dönüyor bide kanepelerin arkasina saklanio))

Kizlar eskisi gibi giremiyorum okuyorum yazamiyorum bazen.

Izmir buluşma si cok guzel gecmise benziyor ve hepiniz kuzucuklarinizla harika gözüküyor sunuz. Cok kiskandim orda olmak isterdim.

mutluluk cok guzel kilo vermissin. Cok guzelsiniz

Arasta idanin agaci hayirli olsun canim.. idayla birlikte büyüsünler.

parme cok gecmis olsun. Kimsenin olmamasi kotu canim.

Suloz selimede gecmis olsun. Bende korkarak veriyorum balik birsey olmaz insallah.

yemek tarifleri icinde cok sagolun kizlar.

maşallh bilinçli bıdık. afiyet olsun yarasın bilmezlermi hiç renklerinden seçiyolar bnce

sıralasın kuzum yürüsün annesi Allah sağlık versin sanada selimede
balık besleyici çok emince fazla gelmiştir annesi bnde yediriyorum merte ama balık çorbası yapıyorum öğlen yediriyorum
eğer akşam biz yerken verceksem öğün drğilde tadımlık veriyorum. çok geçmiş olsun cnm Allah düşürmedinde aratmasında hastaneleri

amin cnm Allah kimseye muhtaç etmesin. zor.

kızlar Mert bu arada neyi öğrendi 😄😃
dur dur babası gelsin anlatıcam bir bir😁yapıyo
bir komik ki hızlı hızlı yapıyo. baya taklitçi olcak bizim bıdıklar

ayşecim dün bizde avm deydik size yakın olan😄 kocîş sürprz yaptı iyi geldi bu sıra baya gezdik😄

Günaydınnn dün gece İzmir' de gök delindi sandım Eşim eve bi geldi sırılsıklammm arabayı bıraktığı yere gidene kadar mahfolmuş. Hafta sonu hava güzel olsun ya nolur Elbise bakıcaktım ben bu hafta bütün planlarım yatar

Canımm biz de ordaydık ama ilk katta işimizi halledip hemen döndük, yukarı katlara çıksak karşılaşırmışız belki

Çikonun annesi 😍

Günaydın canım bence de yağmur yağmasın bugün Muğlaya dedemleri ziyarete gideceğiz yarın da Aydına geçeceğiz.Hava güzel olsun da bol bol gezelim çikomla

Çikonun annesi 😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…