2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın canım bence de yağmur yağmasın bugün Muğlaya dedemleri ziyarete gideceğiz yarın da Aydına geçeceğiz.Hava güzel olsun da bol bol gezelim çikomla

Çikonun annesi 😍

Gezin gezin canlarım ohh valla 2 günde ege turu :) Çok özendim size bol bol eğlenin çikocanın gezi maceralarını bekliyoruz

Gezin gezin canlarım ohh valla 2 günde ege turu :) Çok özendim size bol bol eğlenin çikocanın gezi maceralarını bekliyoruz

Babamız da süpriz yapıp izin almış normalde dedemiz eniştemiz götürecekti,içimiz buruk gidecektik şimdi tam tatil olacak bize tabiki de her anını ölümsüzleştireceğim inş

Çikonun annesi 😍

Hııııııı doğruda ben neden deşifre olmuşum.
canım ismin soyismin belli oldu ya o anlamda deşifre oldun diyorum. Anlatamadım sanırım ben
Canım çook teşekkür ederiz. Buluşmamızda evet çok güzel geçti. Keşke imkan olsa da hepimiz görüşsek.

amin canım hepimize sağlık versin rabbim.
Mertin bir bir yapan parmağını da yerim ben.
ayy cidden canım ya, bütün kış böyle yğmur görmedik herhalde
Günaydın canım bence de yağmur yağmasın bugün Muğlaya dedemleri ziyarete gideceğiz yarın da Aydına geçeceğiz.Hava güzel olsun da bol bol gezelim çikomla

Çikonun annesi 😍
İyi eğlenceler canımm, umarım hava güzel olur

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hepinizi çok özleddddiiiiiiiiiimmmmm işlerim fena yoğun o yüzden gelemiyorum herkes nasıl ??

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hepinizi çok özleddddiiiiiiiiiimmmmm işlerim fena yoğun o yüzden gelemiyorum herkes nasıl ??
Seyahcım bizde seni çok özledik.
Bundan sonra pek sık giremeyeceğiz sanırım hiçbirimiz. Kimimizin işleri kimimizin kıpırcanları rahat bırakmayacak.
İyiyiz, küçük kazalar, üşüten bebişler dışında çok büyük sorunumuz yok şükür.
Sen nasılsın, Aren nasıl ??

Çikonun annesi 😍
ohhh gezin tabi hava güzel olsun. bzde haftaya aydındayız 5 gün kadar kısa bi tatil😃
iyi eğlenceler canlarım

iyiyiz seyyahcım kıpırık bebişlerle bizlerde yoğunuz pek sık giremiyoz havalarda düzeliyor daha çok dışarıyı isteyecekler.
sen nasılsın aren paşa nasıl

bu arada herkese günaydın hayırlı cumalarR

cnm dilerim hava güzel olur işlerini halledersin. haftaya ctesi aydında düğün var elbisem var ama fermuarı azcık zor kapanıyo😃
ah şu kilolar😜

cnm dilerim hava güzel olur işlerini halledersin. haftaya ctesi aydında düğün var elbisem var ama fermuarı azcık zor kapanıyo😃
ah şu kilolar😜

Yarama tuz basmayıııın.Aman aman bir kilom yok;fakat en azından 5 kilogram vermek istiyorum.2-2.5 kg vermiştim;lakin kilo verimim durdu.Sanırım o verdiklerim de suydu Of yaaaaa! Nasıl vereceğim?

Süpermiş canım sabırsızlıkla bekliyoruz

Evet bütün kışın birikimi bir gecede indi galiba

Hepimiz aynıyız canım koşturmaca telaş :) Biz de seni özledik uğramaya çalış Aren nasıl?

ah şu kilolar😜

Yaa sorma şuan hiç elbise deneyecek alacak motivasyonum yok Kendimi o halde aynada görmek istemiyorum ama işte mecburum kuzenin nişanı var 18inde... Benim evdekilerden popoma girse göbek atarım nerdeeee fermuarın zor kapanması falan hayal bana

teşekkür ederiz canlar.
Oo ikra sıralamayı aşmış tırmanmaya başlamış canım. Tebrik ederim

Mrb kızlar o kadar uzun zaman oldu ki yazmayalı beni unutmuşsunuzdur büyük ihtimal.İnci, okul, ev, yemek, bulaşık derken bitiyor gün. Benim minik kurbikim de büyüdü teyzeleri çok konuşuyor ama hiç bir kelimesi anlamlı değil:) sizler ve bebişleriniz de iyidir umarım.

İşte benim bicik kızım.Çok açız. Kim ne yese istiyor:)

Son düzenleme:
Bugun baris beni deliiiiii etti,hic durmuyor nasil avutacagimi sasirdim.
Tek derdi butun gun kucak.
İshal olmus ondanmi cok huysduz ki acaba...
Muz yapmis olabilir fazla yedi.Kimi bebekte kabiz,kimisinde ishal yaparmis.

Ecit incimin guzelligini unutmadim vallahi acar acmaz ikinci incimiz gelmis dedim.

parmeemm parmeeemmm çok üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ne diyeyim valla çok dikkat etmek lazım elimiz sürekli kesici aletlerle artık malum ek gıda başiladı

sulozcum selimime jönüme geçmiş olsun Allah başka bir sebeple yatırmasın hastaneye inş..

canım alet var
şimdi şöyle oluyor: bir alet bir platform şeklinde ilerliyorsun hiç durmadan hepsi 30ar sn sürüyor, toplamda yarım saatte bitiyor
aletler çok zorlayıcı değil . 30 sn alet ile hareketi yapıorsun 30 sn platformda hoca sana hareket yaptırıyor. hergün değişik seansları var zıplama,dambıl,oryantal,magicball gibi
en güzel yanı istediğin saat gidebiliyorsun haftanın 6 günü gidebilirsin pazar hariç
işte böyle canım başka soracağın birşey olursa seve seve cevaplarım

teşekkür ederim canım

Slm kızlar
Suloz selimciğe çok geçmiş olsun ben de bikaç kere balık verdim sma emzirme konusu aklıma gelmemişti doğru diosun balık tazeyse bi zararı olmaz ama dediğin gibi belki fazla geldi benim de aklımda olsun

Kızlar ben ii bi tavuk bulana kdr hindi eti vermeye karar verdim kasap eti satarken dedi ki bütün hayvanların genetiğiyle oynadılar fakat bi tek hindiye bişi yapamadılar dedi ne kdr doğru bilmiom ama rn azından hindi oldukça sağlıklı bi et özellikle but kısmı
Bugün haşlanmış bi lokma hindiyi didikleyip bulgur az mercimekle biraz daha haşladım biraz da nane ve kimyon ekledim oğluş severek yedi :)

Bi de şu gurmebebekteki labneyi iki seferdir tutturuom güzel oluo
Orda da yazıo ama bi daha hatırlatim dedim süzdükten sonraki suyu çok faydalımış kesinlikle atmayıp bebeğinize verin Dio ben bugün bi biberon kapağı kadar :) oğluma kaşıkla içirdim sevdi onu da sıpa

Ayrıca evet inş h sonu hava güRl olur yaaa herkese ii gezmeler şimdiden

teşekkür ederiz canlar.
Oo ikra sıralamayı aşmış tırmanmaya başlamış canım. Tebrik ederim

Saol cnm hiic durmuo yerinde kucak istio sarki söyleyince oynuo masalarin koltukların arkasinda valla zayiflicam birazda göbusum erise baribiz erken yürüyüp öncü olcaz sanirim arkadaşlarımıza yine,))

akıllı bıdığıma bak neler de bilirmişş çook fenalar çookk :) bana da gel gel desene idoşşum valla kalkıp gelirim yanına seni ısırır dönerim geri

Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
İnci durmuyor yalnızım annem babamin basında

yettim geliyorumm parmemmm kıyamam çok geçmiş olsun canım ya ://

ne çok korkmuşsunuzdur canım ya kıyamam Selocanıma bununla geçmiş gitmiş olsun inş. canım..

senin o bir bir yapan ellerini parmaklarını yirim Merttt aferin sana kuzucumm

Çikonun annesi 😍

hiii ne güzel gezecekmişsinz Ayşecanımm inş. güzel olur hava da Çikomla bol bol tadını çıkarırsınız tatilinizin

ama ama İkra valla olmuyo böyle kuzumm sen neler yapıyosun öylee aman yarebbim :)) maşallah sana tatlımmm

çok gelemiyorum artık buraya kızlar yaa :// Arda bir kaç gündür fenalarda.. sürekli kollar yukarıda kucak isteme modunda. :) ve bunu da sakince yapmıyor baya baya ağlayarak hele bir de gözünün önünden kaybolursammm amanınn katıla katıla göz yaşları süzülerekten ağlıyor atak mıdır nedir bilmiyorum ama çok zorlanıyorum çünkü pek alışkın değilim Ardanın bu hallerine :) yürüteç,mama sandalyesi,oyuncakları oyalamıyor maalesef. kucağımda durup gezecekmişiz hep bu arada bizde emekleme çabası falan yok hatta yüz üstü asla ve asla durmak istemiyor hemen başlıyor mızıldanmaya :S sanırım emeklemycek bizimki anası gibi :)) bizden de haberler böyle özetle yorgunum dostlarımm yorgunum yorguunnn

Tesek.ederim canim.3-4 sene once bilgi almak icin ugramistim ama kosu bandi.bisiklet gibi aletler olmadigini gorunce vazgecmistim.Onlara alismisim b-fit mantigi hosuma gitmemisti ama senin zayifligini gorunce ve istedgin saat gidebilme durumundan tekrar aklima geldi.
Peki ucret ne kadar burayla kiyaslama yaparim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…