Günaydın canımbence de yağmur yağmasın bugün Muğlaya dedemleri ziyarete gideceğiz yarın da Aydına geçeceğiz.Hava güzel olsun da bol bol gezelim çikomla
Çikonun annesi 😍
Gezin gezin canlarım ohh valla 2 günde ege turu :) Çok özendim size bol bol eğlenin çikocanın gezi maceralarını bekliyoruz
canım ismin soyismin belli oldu ya o anlamda deşifre oldun diyorum. Anlatamadım sanırım benHııııııı doğruda ben neden deşifre olmuşum.
Canım çook teşekkür ederiz. Buluşmamızda evet çok güzel geçti. Keşke imkan olsa da hepimiz görüşsek.Kizlar eskisi gibi giremiyorum okuyorum yazamiyorum bazen.
Izmir buluşma si cok guzel gecmise benziyor ve hepiniz kuzucuklarinizla harika gözüküyor sunuz. Cok kiskandim orda olmak isterdim.
mutluluk cok guzel kilo vermissin. Cok guzelsiniz
Arasta idanin agaci hayirli olsun canim.. idayla birlikte büyüsünler.
parme cok gecmis olsun. Kimsenin olmamasi kotu canim.
Suloz selimede gecmis olsun. Bende korkarak veriyorum balik birsey olmaz insallah.
yemek tarifleri icinde cok sagolun kizlar.
maşallh bilinçli bıdık. afiyet olsun yarasın bilmezlermi hiç renklerinden seçiyolar bnce
sıralasın kuzum yürüsün annesi Allah sağlık versin sanada selimede
balık besleyici çok emince fazla gelmiştir annesi bnde yediriyorum merte ama balık çorbası yapıyorum öğlen yediriyorum
eğer akşam biz yerken verceksem öğün drğilde tadımlık veriyorum. çok geçmiş olsun cnm Allah düşürmedinde aratmasında hastaneleri
amin cnm Allah kimseye muhtaç etmesin. zor.
amin canım hepimize sağlık versin rabbim.kızlar Mert bu arada neyi öğrendi 😄😃
dur dur babası gelsin anlatıcam bir bir😁yapıyo
bir komik ki hızlı hızlı yapıyo. baya taklitçi olcak bizim bıdıklar
ayşecim dün bizde avm deydik size yakın olan😄 kocîş sürprz yaptı iyi geldi bu sıra baya gezdik😄
ayy cidden canım ya, bütün kış böyle yğmur görmedik herhaldeGünaydınnn dün gece İzmir' de gök delindi sandımEşim eve bi geldi sırılsıklammm arabayı bıraktığı yere gidene kadar mahfolmuş. Hafta sonu hava güzel olsun ya nolur Elbise bakıcaktım ben bu hafta bütün planlarım yatar
İyi eğlenceler canımm, umarım hava güzel olurGünaydın canımbence de yağmur yağmasın bugün Muğlaya dedemleri ziyarete gideceğiz yarın da Aydına geçeceğiz.Hava güzel olsun da bol bol gezelim çikomla
Çikonun annesi 😍
Seyahcım bizde seni çok özledik.Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hepinizi çok özleddddiiiiiiiiiimmmmm işlerim fena yoğun o yüzden gelemiyorum herkes nasıl ??
ohhh gezin tabi hava güzel olsun. bzde haftaya aydındayız 5 gün kadar kısa bi tatil😃Günaydın canımbence de yağmur yağmasın bugün Muğlaya dedemleri ziyarete gideceğiz yarın da Aydına geçeceğiz.Hava güzel olsun da bol bol gezelim çikomla
Çikonun annesi 😍
Canımm biz de ordaydık ama ilk katta işimizi halledip hemen döndük, yukarı katlara çıksak karşılaşırmışız belki
evet karşılaşırdık biz baya bi gezdik Mert paşa usluydu.
Çikonun annesi 😍
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hepinizi çok özleddddiiiiiiiiiimmmmm işlerim fena yoğun o yüzden gelemiyorum herkes nasıl ??
cnm dilerim hava güzel olur işlerini halledersin. haftaya ctesi aydında düğün var elbisem var ama fermuarı azcık zor kapanıyo😃
ah şu kilolar😜
Babamız da süpriz yapıp izin almış normalde dedemiz eniştemiz götürecekti,içimiz buruk gidecektik şimdi tam tatil olacak bizetabiki de her anını ölümsüzleştireceğim inş
Çikonun annesi 😍
canım ismin soyismin belli oldu ya o anlamda deşifre oldun diyorum. Anlatamadım sanırım ben
Canım çook teşekkür ederiz. Buluşmamızda evet çok güzel geçti. Keşke imkan olsa da hepimiz görüşsek.
amin canım hepimize sağlık versin rabbim.
Mertin bir bir yapan parmağını da yerim ben.
ayy cidden canım ya, bütün kış böyle yğmur görmedik herhalde
İyi eğlenceler canımm, umarım hava güzel olur
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hepinizi çok özleddddiiiiiiiiiimmmmm işlerim fena yoğun o yüzden gelemiyorum herkes nasıl ??
cnm dilerim hava güzel olur işlerini halledersin. haftaya ctesi aydında düğün var elbisem var ama fermuarı azcık zor kapanıyo😃
ah şu kilolar😜
Selamm
Bugun temizlikti,alisveristi,yemekti oldum yorgunluktan
Kv geldi nasil olduysa 3 saat oturdu bakti barisa bende hallettim.
Parmecim cok gecmis olsun cok uzuldum canim
Bende uzun zaman once kasar peynir keserken parmagimi kesmistim 5 dikis atilmisti cok kotu oluyor agrisi birde incim varins hemen iyilesir.
Suloz canim sizede cok gecmis olsun.
Barisa ilk kofte verisimde baya kustu haliyi gonderdim yikamaya o derece sonrada cesaret edip veremedim kofte
Cemilecim sevindim senin adina guzel bir gun gecirmissin merak ettim fotolari.
Mutluluk canim b-fit hakkinda biraz bilgi verebilir misin gitmeyi istiyorum.
30 dk suruyor degilmi,alet yok sanirim nasil yapiliyor spor?
teşekkür ederiz canlar.Cook geçmiş olsun cnm allah yardimcin olsun yalnızlık cok zor böyle durumlarda. Suloz cnm sizede geçmiş olsun ikrada siralio bugün kasla göz arasinda sehpaya cikmis hiccc durmuo artik başım dönüyor bide kanepelerin arkasina saklanio))
Selamm
Bugun temizlikti,alisveristi,yemekti oldum yorgunluktan
Kv geldi nasil olduysa 3 saat oturdu bakti barisa bende hallettim.
Parmecim cok gecmis olsun cok uzuldum canim
Bende uzun zaman once kasar peynir keserken parmagimi kesmistim 5 dikis atilmisti cok kotu oluyor agrisi birde incim varins hemen iyilesir.
Suloz canim sizede cok gecmis olsun.
Barisa ilk kofte verisimde baya kustu haliyi gonderdim yikamaya o derece sonrada cesaret edip veremedim kofte
Cemilecim sevindim senin adina guzel bir gun gecirmissin merak ettim fotolari.
Mutluluk canim b-fit hakkinda biraz bilgi verebilir misin gitmeyi istiyorum.
30 dk suruyor degilmi,alet yok sanirim nasil yapiliyor spor?
Kizlar eskisi gibi giremiyorum okuyorum yazamiyorum bazen.
Izmir buluşma si cok guzel gecmise benziyor ve hepiniz kuzucuklarinizla harika gözüküyor sunuz. Cok kiskandim orda olmak isterdim.
mutluluk cok guzel kilo vermissin. Cok guzelsiniz
Arasta idanin agaci hayirli olsun canim.. idayla birlikte büyüsünler.
parme cok gecmis olsun. Kimsenin olmamasi kotu canim.
Suloz selimede gecmis olsun. Bende korkarak veriyorum balik birsey olmaz insallah.
yemek tarifleri icinde cok sagolun kizlar.
canım ismin soyismin belli oldu ya o anlamda deşifre oldun diyorum. Anlatamadım sanırım ben
teşekkür ederiz canlar.
Oo ikra sıralamayı aşmış tırmanmaya başlamış canım. Tebrik ederim
Selam kızlar sabahtan misafirim vardı biraz önce gitti ben de İdoşu uyutup soluğu burda aldım.
Kızlar bakın ne anlatıcamdün yemek yapmamıştım kahvaltı ile geçiştiririz akşamı diye düşündüm. Neyse söylemesi ayıp yumurtalı ekmek yaptım, domates, peynir filan işte Allah ne verdiyse İdoşa da tattırayım bunlardan dedim. Domatese bayıldı, yumurtalı ekmeği de sevdi sayılır ama peyniri beğenmedi. Elimle koparıp verirken her birinin rengini ezberlemiş eğer peynirse ağzını sımsıkı kapatıyo, domates ise iştahla açıyo, Yumurtalı ekmeğe de eh işte öylesine açıyo. Ayy yarebbim neyin hangisi olduğunu nasıl farkediyo öyle minik veriyorum ki göz ucuyla bakıp hangisinin hangisi olduğunu biliyo Çok fena kız bunlar ahahha Bi de bilinçli olarak gel gel diyoruz ahaha konuşmaya başladık
Kızlar bende haberler kotu dün ufak bir kaza geçirdim çalışan rondoda parmağımı kaptırdım dokuz dikiş var
İnci durmuyor yalnızım annem babamin basında
Geçmiş olsun yiwrumm, yalnızken çok zordur gerçekten Allah yarımdımcın olsun canım.
İdoşa bak seen :) Aferin kuzuma, zeki olacak işte annesi
Kızlar ben artık pek uğrayamıyorum buraya maleseff.
Selim sıralıyor, devamlı koltuklarda sehpalarda, dün duvara tırmanıyor desem yeri var.
Ayaktayken arkaya devriliyor zaman zaman, bu yüzden devamlı peşindeyimm.
Dün gece bizim için de çok zor geçti. Selime balık yedirmiştim. Gece öyle bir kustu ki, kusmasının sesine uyandım.
4-5 defa sarsılarak çok fazla kustu. Zehirlenmesinden korktuk hemen hastaneye gittik. Aslında balıktan hepimiz yemiştik ama selim yedikten 2 saat sonra emmişti.
Kan tahlili yaptılar, serum taktılar. Serumun bitmesini beklemek işkence gibiydi. Yatması gerekiyor, yatmıyor. Kaldırıyorum serum akmıyor. Ter içinde kaldım zaptedene kadar.
Çok şükür tahliller temiz çıktı, zehirlenme yok ama dokunmuş olabilir dedi dr.
Çocuk hastanesinin aciline gittiğimiz için etrafımda gördüğüm manzaralar çoook kötüydü.
Allah evlatlarımızı korusun, en önemlisi sağlıklı olmaları.
Uğramaya çalışacağım yine, öpüyorum hepinizi.
kızlar Mert bu arada neyi öğrendi 😄😃
dur dur babası gelsin anlatıcam bir bir😁yapıyo
bir komik ki hızlı hızlı yapıyo. baya taklitçi olcak bizim bıdıklar
ayşecim dün bizde avm deydik size yakın olan😄 kocîş sürprz yaptı iyi geldi bu sıra baya gezdik😄
Günaydın canımbence de yağmur yağmasın bugün Muğlaya dedemleri ziyarete gideceğiz yarın da Aydına geçeceğiz.Hava güzel olsun da bol bol gezelim çikomla
Çikonun annesi 😍
Cook geçmiş olsun cnm allah yardimcin olsun yalnızlık cok zor böyle durumlarda. Suloz cnm sizede geçmiş olsun ikrada siralio bugün kasla göz arasinda sehpaya cikmis hiccc durmuo artik başım dönüyor bide kanepelerin arkasina saklanio))
Mrb kızlar o kadar uzun zaman oldu ki yazmayalı beni unutmuşsunuzdur büyük ihtimal.İnci, okul, ev, yemek, bulaşık derken bitiyor gün. Benim minik kurbikim de büyüdü teyzeleri çok konuşuyor ama hiç bir kelimesi anlamlı değil:) sizler ve bebişleriniz de iyidir umarım.
İşte benim bicik kızım.Çok açız. Kim ne yese istiyor:)
Eki Görüntüle 1063868 Eki Görüntüle 1063869
Mrb kızlar o kadar uzun zaman oldu ki yazmayalı beni unutmuşsunuzdur büyük ihtimal.İnci, okul, ev, yemek, bulaşık derken bitiyor gün. Benim minik kurbikim de büyüdü teyzeleri çok konuşuyor ama hiç bir kelimesi anlamlı değil:) sizler ve bebişleriniz de iyidir umarım.
İşte benim bicik kızım.Çok açız. Kim ne yese istiyor:)
Eki Görüntüle 1063868 Eki Görüntüle 1063869
parmeemm parmeeemmm çok üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ne diyeyim valla çok dikkat etmek lazım elimiz sürekli kesici aletlerle artık malum ek gıda başiladı
sulozcum selimime jönüme geçmiş olsun Allah başka bir sebeple yatırmasın hastaneye inş..
canım alet var
şimdi şöyle oluyor: bir alet bir platform şeklinde ilerliyorsun hiç durmadan hepsi 30ar sn sürüyor, toplamda yarım saatte bitiyor
aletler çok zorlayıcı değil . 30 sn alet ile hareketi yapıorsun 30 sn platformda hoca sana hareket yaptırıyor. hergün değişik seansları var zıplama,dambıl,oryantal,magicball gibi
en güzel yanı istediğin saat gidebiliyorsun haftanın 6 günü gidebilirsin pazar hariç
işte böyle canım başka soracağın birşey olursa seve seve cevaplarım
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?