Kızlar ya hani bebişlerein ellerine ekmek,havuç,salatalık vs. veriosunuz ya ben veremiyorum.. Büyük parça koparsa da boğazına takılırsa diye ödüm kopuyoçünkü bi keresinde ekmek takıldı boğazına ve resmen tıkandı o zaman yalnız değildim Allahtan eltim fala vardı düzelttiler yavrumu ama resmen tıkandı kaldı , onu öyle görünce benşmde elim ayağım kesildi çok panik oldum şimdi veremiyorum bişey napmam lazımki böyle devam edersem sonra dahada zorlancaz
sağolasın canım .. tabii baya şok yaşadım güya soğuk kanlıyım diyordum ama yavrun söz konusu olunca
sağol canım ya dedim zaten sadaka vermemiz lazım . inşallah canım inşallah ailede varmı dedi ilk gittiğimiz dr benim abimin eşinde var astım.ama mutlaka bir yerlerde vardır ama bilmiyorsunuzdur dedi.bende yaptırcam alerji testi belki bendede vardır bilmiyorum.odası aksine kuru diyebilirim doğalgaz sobası var salonda.ama doktorun bana ilk sorusu sezeryan mı normal doğum mu oldu sezeryandada steril oluyorya herşey aslında bebeğin mikrop alması lazımmış normal doğum esnasında . sezeryanla doğan bebeklerin %80 de bu hastalık görülüyormuş.köyde doğsaydı bu çocuk böyle olmazdı dedi :) genetikte olabilir tabi.yarın sonuç nolucak bakalım diğer kan sonucu yarın çıkıyor.
Günaydın kızlar
Artık eskisi gibi saatlerce pc başında oturamıyorum. İda tutunup kalkıyor, sıralıyor ve ben arkası üstü düşmesin diye her dakika peşindeyim. Bıraktığın yerde bulmak ne büyük rahatlıkmış yaa. Bunun yürümesi var, koşması var ve sanırım büyüdükçe anne olmak zorlaşıyor
Herkese güzel bir hafta diliyorum kızlar. Fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam
😃Günaydınnn çok yoğun bir haftasonundan sonra kendimi hiiiiç dinlenmemiş hissediyorum. Bigün izbanla geri dönüp aliağaya kadar gidicem
Çok geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın, korusun bütün bebeklerimizi
Kızlar ya hani bebişlerein ellerine ekmek,havuç,salatalık vs. veriosunuz ya ben veremiyorum.. Büyük parça koparsa da boğazına takılırsa diye ödüm kopuyoçünkü bi keresinde ekmek takıldı boğazına ve resmen tıkandı o zaman yalnız değildim Allahtan eltim fala vardı düzelttiler yavrumu ama resmen tıkandı kaldı , onu öyle görünce benşmde elim ayağım kesildi çok panik oldum şimdi veremiyorum bişey napmam lazımki böyle devam edersem sonra dahada zorlancaz
Cnm cok gecmis olsun...dusme gbi olaylari yasiyorz ne yazikki ne kdr korktugunu tahmn ediyrm bi kere bnde dusurmustm eylulu beyninden kaynar sular dokulmustu
Canim benim ya çok geçmiş olsun. Yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum. Allah beterinden korusun.
Hahahayyy cevizli sucuk mu görüyorum acaba :) Maşallah canım boncuk kızın çoook tatlı. Ayrıca ben gayet hatırlıyorum seni
Ah bu dişler mi artık nedir bilemiyorum ama biran önce çıksın :) Allah kolaylık versin canım
Yaramazlıklar başladı vallaİyi ki tabaklar kafasına düşmemiş yalnız bırakmaya gelmiyo artık bu sıpaları canım. Kilo meselesine gelince valla canım ben de utanıyorum artık yeni doğum yapım demekten
Afiyet olsun kuzuma kabaksever bebişlerimiz varYumurtayı suda pişirmek iyi fikir canım deniycem bunu
Oh oh ellerine sağlık canım böyle bişey yapsam bana da çok pratik olur akşam eve giderken enginar alayım en iyisi. Kaç enginardan yaptın tatlım sen?
Canım çok geçmiş olsun kazayı anlatırken kafa üstü düştü diyeceksin sandım içim kalktı verilmiş sadakanız varmış. Bronşiti de inşallah geçer kısa zamanda. Kan sonuçlarınızı bekliyoruz canım gelince yaz mutlaka.
Canım korkma sen yanında olduğun sürece. Bakarsın yutamayacağı büyüklükte koparırsa müdahale edersin. Küçük parçaları zaten yutuyorlar artık öğüre öğüre alışacak :)
😃
2 enginar fakat ben taze iç yapraklarındanda ekledim soyulmuş göbek almamıştım yani
Günaydın kızlar
Artık eskisi gibi saatlerce pc başında oturamıyorum. İda tutunup kalkıyor, sıralıyor ve ben arkası üstü düşmesin diye her dakika peşindeyim. Bıraktığın yerde bulmak ne büyük rahatlıkmış yaa. Bunun yürümesi var, koşması var ve sanırım büyüdükçe anne olmak zorlaşıyor
Herkese güzel bir hafta diliyorum kızlar. Fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam
😃
2 enginar fakat ben taze iç yapraklarındanda ekledim soyulmuş göbek almamıştım yani
sağol canım aminn aminn
bende arada bir elma veriyorum eline ama hemen koparıyor elinden almaya kalkınca nefesi kesilene dek ağlıyor sürekli takip ederek veriyorum bende çok defa boğulma tehlikesi atlattı ama alışsın istiyorum bide çok seviyo elinde bişey kemirmeyi her bebek gibi :) sende ver ama gözün önünde olsun baktın büyük koparmış sakince parmağınla al ağzından :)
ang çok sağol canım özledim canım ya eylüş nasıl neler yapıyor ? resim koysana yine
çok teşekkürler canım aminn bütün yavrularıı
heh işte bende kaza anında eşimin hemen arkasındaydım onu öyle görünce kalbim yerinden çıktı sanki gerçekten çok zormuş annelik.. çok sağol canımm
Kızlar , haftasonu incisin misafiri vardı . Panpasi Ardus ta istanbula kızımı ziyarete geldi . Cok guzel Bır gun geçirdik ailecek . Cok fazla foto çekemedik yumurcaklari takip etmekten ama Bır ara yükleriz olanları .
Bu sayede nasil büyüyüp sosyallestiklerini de gormuş olduk baya guzel yerde oynadılar beraber iletişime geçtiler sanırım artık arkadasla oyun caginada gelmişler . Ne ara buyudulerse :)
Biraz kıskançlık olaylarımız da oldu tabi . İnci Arda'yı kucağıma aldım diye bastı yaygarayı Arda da incinin yemeğini istedi ağlamaya başladı cok komiktiler :))
Süpersiniz fotolarınızı merakla bekliyorum :) Kıskanmayı da biliyor mu bu fıstıklar artık
maşallah sana canım resimleri gördüm heveslendim bugün bende alayım pazardan ama ne zaman yaparım bilemem :) birde gülmeyin kızlar ama ben hiç enginar pişirmedim daha önce :) bir kere ablamda yemiştim sadece
Günaydın kızlar tondoracim çoook geçmiş olsun Allah korusun yavrularimizi. Bugun wcye girdim 3dk ikra salondaydi geldim yok sesleniyorum yok heryeri ariyorum artik panik oldum oturma odasina girmis iki koltuğun arasina saklanio guluo bide iki dakka durmuo yerinde bu kiz) sehpalrin tepesine cikio foto koycamda telden nasıl oluo bilmiorum
Tondora cok gecmis olsun şükür ki birşey olmamış ve cok teşekkür ederim
Ağrısı biraz azalsada devam ediyor yemek hala yapamıyorum idare ediyoruz iste
Reoc yunurtayi suda pişirme diyince aklıma geldi çılbır yapardık biz kaynayan suya yumurta kırıp pisince kevgir ile tabağa alıp üstüne sarımsakli yogurt onun ustunede pulbiberli tereyağı yakardik. Pulbibersiz miniklerimizde yiyebilir simdi düşündumde sade yumurta yemeyenlere alternatif
bende hiç pişirmemiştim. hatta ayıklamasınıda yeni öğrendim😃
Mutluluk zaman ayirip detayli anlattigin icin cok tesek.ederim canim sagol.Bakalim gunduz imkansiz ama aksam esim geldikten sonra bakarsa gidebilirim.
Duru canim sagol cikarmaya calisiyorum hic olmazsa biraz zaman geciyor,barista keyiflioluyor disarida tek derdim arabayi pek sevmiyor.
Tondora cok gecmis olsun.İns sonuclariniz iyi cikar.Verilmius sadakaniz varmis cok sukur dusmemis.
Parmis cok guzel bir gun gecirdiginze eminim fotolari bekliyorum cikonunda tabi
Bende hic enginar pisirmedim alip yapayim kuzuma.
Arasta isin zor bidik iyice hareketlenms
Ang ozledim canim cok sik gelmiyorsun eylus durmuyormu?
Tondora cok gecmis olsun şükür ki birşey olmamış ve cok teşekkür ederim
Ağrısı biraz azalsada devam ediyor yemek hala yapamıyorum idare ediyoruz iste
Reoc yunurtayi suda pişirme diyince aklıma geldi çılbır yapardık biz kaynayan suya yumurta kırıp pisince kevgir ile tabağa alıp üstüne sarımsakli yogurt onun ustunede pulbiberli tereyağı yakardik. Pulbibersiz miniklerimizde yiyebilir simdi düşündumde sade yumurta yemeyenlere alternatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?