2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydınnn çok yoğun bir haftasonundan sonra kendimi hiiiiç dinlenmemiş hissediyorum. Bigün izbanla geri dönüp aliağaya kadar gidicem

bizim daha dişimiz yok biz ondan rahatız😃

güzel sonuçlarını bekliyoruz

oy maşallah zor tabi artık bıdıklar hareketlendi
günaydınlar herkese güzel bir hafta geçirelim

Çok geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın, korusun bütün bebeklerimizi

sağol canım aminn aminn
bende arada bir elma veriyorum eline ama hemen koparıyor elinden almaya kalkınca nefesi kesilene dek ağlıyor sürekli takip ederek veriyorum bende çok defa boğulma tehlikesi atlattı ama alışsın istiyorum bide çok seviyo elinde bişey kemirmeyi her bebek gibi :) sende ver ama gözün önünde olsun baktın büyük koparmış sakince parmağınla al ağzından :)

Cnm cok gecmis olsun...dusme gbi olaylari yasiyorz ne yazikki ne kdr korktugunu tahmn ediyrm bi kere bnde dusurmustm eylulu beyninden kaynar sular dokulmustu

ang çok sağol canım özledim canım ya eylüş nasıl neler yapıyor ? resim koysana yine

Canim benim ya çok geçmiş olsun. Yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum. Allah beterinden korusun.

çok teşekkürler canım aminn bütün yavrularıı

heh işte bende kaza anında eşimin hemen arkasındaydım onu öyle görünce kalbim yerinden çıktı sanki gerçekten çok zormuş annelik.. çok sağol canımm

arasta maşallah kuzuma bizim yerde halıda yok artık direk döşemeye koysam hastalanır battaniyeleride kaldırdım sanırım emeklesede emekleyemez

Parmiş canım parmağın nasıl oldu umarım iyisindir

😃
2 enginar fakat ben taze iç yapraklarındanda ekledim soyulmuş göbek almamıştım yani

maşallah sana canım resimleri gördüm heveslendim bugün bende alayım pazardan ama ne zaman yaparım bilemem :) birde gülmeyin kızlar ama ben hiç enginar pişirmedim daha önce :) bir kere ablamda yemiştim sadece

Oyy maşallah İdoşuma dediğin gibi şimdi daha zor canım yalnız bırakmaya gelmez. Şimdi daha çok kilo verirsin artık her dakika peşinde koşmaktan. Bu arada nasıl gidiyor kilo durumu? Ben bu hafta dikkat etmeye başlıyorum artık çikolata yememeye karar verdim

😃
2 enginar fakat ben taze iç yapraklarındanda ekledim soyulmuş göbek almamıştım yani

Ben de zaten öyle alıcam canım taze taze alırım heryer enginar dolu.

Evet canım annelik zor tahmin edebiliyorum ne kadar korktuğunu. Allah bir daha yaşatmasın.

Günaydın kızlar tondoracim çoook geçmiş olsun Allah korusun yavrularimizi. Bugun wcye girdim 3dk ikra salondaydi geldim yok sesleniyorum yok heryeri ariyorum artik panik oldum oturma odasina girmis iki koltuğun arasina saklanio guluo bide iki dakka durmuo yerinde bu kiz ) sehpalrin tepesine cikio foto koycamda telden nasıl oluo bilmiorum

Tondora cok gecmis olsun şükür ki birşey olmamış ve cok teşekkür ederim
Ağrısı biraz azalsada devam ediyor yemek hala yapamıyorum idare ediyoruz iste

Reoc yunurtayi suda pişirme diyince aklıma geldi çılbır yapardık biz kaynayan suya yumurta kırıp pisince kevgir ile tabağa alıp üstüne sarımsakli yogurt onun ustunede pulbiberli tereyağı yakardik. Pulbibersiz miniklerimizde yiyebilir simdi düşündumde sade yumurta yemeyenlere alternatif

Kızlar , haftasonu incisin misafiri vardı . Panpasi Ardus ta istanbula kızımı ziyarete geldi . Cok guzel Bır gun geçirdik ailecek . Cok fazla foto çekemedik yumurcaklari takip etmekten ama Bır ara yükleriz olanları .

Bu sayede nasil büyüyüp sosyallestiklerini de gormuş olduk baya guzel yerde oynadılar beraber iletişime geçtiler sanırım artık arkadasla oyun caginada gelmişler . Ne ara buyudulerse :)

Biraz kıskançlık olaylarımız da oldu tabi . İnci Arda'yı kucağıma aldım diye bastı yaygarayı Arda da incinin yemeğini istedi ağlamaya başladı cok komiktiler :))

Süpersiniz fotolarınızı merakla bekliyorum :) Kıskanmayı da biliyor mu bu fıstıklar artık

maşallah sana canım resimleri gördüm heveslendim bugün bende alayım pazardan ama ne zaman yaparım bilemem :) birde gülmeyin kızlar ama ben hiç enginar pişirmedim daha önce :) bir kere ablamda yemiştim sadece

bende hiç pişirmemiştim. hatta ayıklamasınıda yeni öğrendim😃

Geçmişi okuyamadım eşim evde izinli o çikoya bakarken ben de fırsattan istifade temizlik yapayım dedim... Ben de en kısa sürede tatil fotolarımızı yükleyeceğim biz de çok fazla foto çekilemedik malum çiko temiz havayı görünce hooopp uyku moduna geçiyor...ama parme ben de çok merak ediyorum İnci tanesiyle Arda panpanın fotolarını 😍

Çikonun annesi 😍

Mutluluk zaman ayirip detayli anlattigin icin cok tesek.ederim canim sagol.Bakalim gunduz imkansiz ama aksam esim geldikten sonra bakarsa gidebilirim.

Duru canim sagol cikarmaya calisiyorum hic olmazsa biraz zaman geciyor,barista keyiflioluyor disarida tek derdim arabayi pek sevmiyor.
Tondora cok gecmis olsun.İns sonuclariniz iyi cikar.Verilmius sadakaniz varmis cok sukur dusmemis.

Parmis cok guzel bir gun gecirdiginze eminim fotolari bekliyorum cikonunda tabi

Bende hic enginar pisirmedim alip yapayim kuzuma.

Arasta isin zor bidik iyice hareketlenms

Ang ozledim canim cok sik gelmiyorsun eylus durmuyormu?

çok teşekkürler canım aminn anlattıklarını hayal ettimde ne komik olmuştur hakikaten kız maymun bu ikra maşallah ona kaç aylık oldu ?

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun herşey halloluyor bir şekilde

bende hiç pişirmemiştim. hatta ayıklamasınıda yeni öğrendim😃

aferin sana o zaman bende alıp denerim olmadı yemeğini yaparım bişey çıkar ortaya heralde

çok sağol subacım saat 3de çıkacak eşim alıcak bakalım iyi olur umarım

tondora çok geçmiş olsun inş. sonuçlar temizdir
parme fotoları bekliyoruz meraklaa kıskanmayıda bilirlermiişşş yer,im onlarıı
arasta canım iyice kilo verirsin artık idanın peşine koşturmaktan

Çılbırı iyi düşünmüşsün canım. İnci yine canlı kanlı bir bebişi kıskanmış, ya bizimkine ne demeli? Bakalım tepkisi ne olacak diye evdeki büyük kaplan oyuncağını alıp kucağıma yatırdım.Bizimki koşa koşa kucağıma oturuyor Maşallah İnci'ye de Arda'ya da. Ne güzel oynamışlar. Parmağın daha da iyiye gidecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…