Ah canim..kendisi dedi aksamdan yaparsin ben bilemem diye..zaten esim emrivaki yapti yoksa bakmak istemiyordu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar barisi ayagimda sallayarak uyutuyordum hatta indirince aglayip,uyandigi icin bir iki saat uyusun diye hep sallardim fakat ust disleri cikarken huyuda degisti.
Ayakta sallamak imkansiz dogrulup kalkiyor,agliyor.
Simdi memede veya kucagimda pispislanarak uyuyor.
Ayaklarim dinlendi simdide kollarim kopuyorsevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Açıkçası ben ayakta sallamaktansa emerek uyumasını tercih ederim ki öle de yaptım
İstemeyerek de olsa😊
Doğduğundan beri emerek uyumaya alıştı
Şimdi yeni yeni beşiğinde sallanarak uyumayı öğrendi ben çalışınca mecburen
Annem o şekilde uyutuo ben yoksam ya da Kv
Ama nedense ben hayatta öle uyutamıom bana gelince beşiğe koyduğum an ağlamaya başlıo bilio meme var tabi sıpa☺️
Emzirirken kucağıma bi yastık alıp sırtımı da dayıom koltuk ya da sandalyeye zor olmuo
Yani pışpışlamayı diil de emzirmeyi seçersen kolların fln yorulmuo rahat bence
Kızlar günaydın dün bütün günü hastanede geçirdik biz. Pazartesi akşama doğru ateşi çıkmaya başlamış. Ben eve gittiğimde ateşliydi. Bütün gece kucağımdan inmedi yavrum hem gözünü açamıyo hem bırakınca ağlıyoDoktora götürdüğümüzde ateşi 39° di.Tahliller falan yapıldı. Küçücük elinin üstünden kan aldılar Boğaz enfeksiyonuymuş. Kuzumun iştahı hiç yok dün sadece tarhana içti azıcık. Şuruplardan da nefret edicek akşam en son ateş düşürücüyü verdikten sonra çok öğürdü çıkardı hepsini. Ateşi hala bir yükselip bir düşüyor. 2 gün daha takip edin yükselebilir dedi doktor. Ben bugün işe geldim bakalım ne yapacak evde off of
Kizlar barisi ayagimda sallayarak uyutuyordum hatta indirince aglayip,uyandigi icin bir iki saat uyusun diye hep sallardim fakat ust disleri cikarken huyuda degisti.
Canım çok geçmiş olsun. Umarım iyileşir kısa sürede. Kıyamam kuş ağızlımaKızlar günaydın dün bütün günü hastanede geçirdik biz. Pazartesi akşama doğru ateşi çıkmaya başlamış. Ben eve gittiğimde ateşliydi. Bütün gece kucağımdan inmedi yavrum hem gözünü açamıyo hem bırakınca ağlıyoDoktora götürdüğümüzde ateşi 39° di.Tahliller falan yapıldı. Küçücük elinin üstünden kan aldılar Boğaz enfeksiyonuymuş. Kuzumun iştahı hiç yok dün sadece tarhana içti azıcık. Şuruplardan da nefret edicek akşam en son ateş düşürücüyü verdikten sonra çok öğürdü çıkardı hepsini. Ateşi hala bir yükselip bir düşüyor. 2 gün daha takip edin yükselebilir dedi doktor. Ben bugün işe geldim bakalım ne yapacak evde off of
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Birkaçgündür giremiyorum.Annemdeydim.Geçmişe yarın bakacağım.Ama gözüme çarpan parme ve fundanın buluşması.Valla bende kıskandım.Allah muhabbetinizi artırsın.Çok güzel bir gün geçirmişsiniz belli.Minik meleklere söyleyecek söz bulamıyorum.Maşallah onlara.Benim çok canım sıkkın.Hatırlarsanız birkaç ay önce tırağım batıyordu.Batan kısmını aldırmıştım.Şimdi tekrar batıyor.Doktora gittim.Tekrar batan kısım alınacak.Allah beterinden saklasında nedir bu ya.Ben ne zaman bu tırnak batmasından kurtulacağım.
Kızlar günaydın dün bütün günü hastanede geçirdik biz. Pazartesi akşama doğru ateşi çıkmaya başlamış. Ben eve gittiğimde ateşliydi. Bütün gece kucağımdan inmedi yavrum hem gözünü açamıyo hem bırakınca ağlıyoDoktora götürdüğümüzde ateşi 39° di.Tahliller falan yapıldı. Küçücük elinin üstünden kan aldılar Boğaz enfeksiyonuymuş. Kuzumun iştahı hiç yok dün sadece tarhana içti azıcık. Şuruplardan da nefret edicek akşam en son ateş düşürücüyü verdikten sonra çok öğürdü çıkardı hepsini. Ateşi hala bir yükselip bir düşüyor. 2 gün daha takip edin yükselebilir dedi doktor. Ben bugün işe geldim bakalım ne yapacak evde off of
Geçmiş olsun canim geçer inşallah rahatlarsin..Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Birkaçgündür giremiyorum.Annemdeydim.Geçmişe yarın bakacağım.Ama gözüme çarpan parme ve fundanın buluşması.Valla bende kıskandım.Allah muhabbetinizi artırsın.Çok güzel bir gün geçirmişsiniz belli.Minik meleklere söyleyecek söz bulamıyorum.Maşallah onlara.Benim çok canım sıkkın.Hatırlarsanız birkaç ay önce tırağım batıyordu.Batan kısmını aldırmıştım.Şimdi tekrar batıyor.Doktora gittim.Tekrar batan kısım alınacak.Allah beterinden saklasında nedir bu ya.Ben ne zaman bu tırnak batmasından kurtulacağım.
Olur canim da iste dun yemeği bile zor yaptigini söyledi bana annem de diyordu aslında yemeği yetiştiremiyorum kizim bazen diye..ama KV söyleyince üzülüyor insan iste..Hadi ya bu Kv ler de bi garip ha insan torununa bakmak istemez mi😒
Ya ne var ki bi çorba yapmakta mesela bütün malZemelerini hazırla koy sadece pişirmesi kalsın açıklamasını da yap Dr böle dedi taze verilmesi lazımmış die olmadı eşin desin
Haftada bi gün yapıversin diğer günler senin yaptıklarını versin sen de g sonu verirsin sebzeli şeyleri
Olmaz mı ki
İlk gün alışmakta zorluk çeker biraz normaldir endişe etme annesi alışır yavaş yavaş
Evet ısınmaması gerektiği yazıo hep yeşil sebzeli çorbaları Kv gün içinde yapıp yedirse olmaz mı zor mu olcak ona
Uzulme canim eminim iyi bakar kv de sonucta caninin cani.
İlk gun normaldir oda sende alisirsiniz.
Corba icin bende taze yapilmali diye biliyorum istersen bir dr.ara sor icin rahat etsin olmazsa diger corbalari bir gun onceden yaparsin ispanagi filan aksam kendin yapar yedirirsin.
Teşekkürler ve gecmis olsun Canim Pedikur sende sonuc vermemişti dimi yine denesen belli bu sefer ise yarardi ya
Ay cok üzüldüm asu kuşumuz hasta mı olmuş kıyamam ben ona ilaçlarını alır hemen iyileşir annesi onlar bizden daha güçlü üzülme
mrb kızlar uzun zamandır gıremıyorum kız kardesım hamıle demıstım ıkızlerı olcak allah kısmet ederse rahatsızlandı hastanede yattı memlekete gıttım dün donduk sımdı ıyı sukur .oglumu sorarsanız ufurum duyulmustu 4 mm delık varmıs zamanla kapanılır dendı uc ay sonra kontrlmz var oglusum artık sürünmeye basladı cok üzülüyordum kılosunda zorlanıyor emekleyemıcek dıye ıkı gundur surunuyor dısımız hala yok oglum gel gel yapmasınıda ogrendı bızden haberler boyle gecmısı okuyayım
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Birkaçgündür giremiyorum.Annemdeydim.Geçmişe yarın bakacağım.Ama gözüme çarpan parme ve fundanın buluşması.Valla bende kıskandım.Allah muhabbetinizi artırsın.Çok güzel bir gün geçirmişsiniz belli.Minik meleklere söyleyecek söz bulamıyorum.Maşallah onlara.Benim çok canım sıkkın.Hatırlarsanız birkaç ay önce tırağım batıyordu.Batan kısmını aldırmıştım.Şimdi tekrar batıyor.Doktora gittim.Tekrar batan kısım alınacak.Allah beterinden saklasında nedir bu ya.Ben ne zaman bu tırnak batmasından kurtulacağım.
Çok geçmiş olsun canım.Yavrucuğun hastayken çalışmak çok zordur.Aklın hep minicik aşkındadır.Allah sabır versin canım.İnşallah biran önce iyileşir.
Canım ben ayağımda sallamak için neler vermezdim. Selimin doğduğundan beri uykuya geçmesi büyük sorun bizde.
Sadece 1 ay ayağımda sallayabildim çok rahattım. Yatmıyor ayağıma, meme de uyumuyor, kucakta gezerek uyumuyor.
Hem emzirip hem dolaşıyorum evin içinde çok zor oluyor. Umarım değişir bu huyu çünkü çok yorucu.
Canım çok geçmiş olsun. Umarım iyileşir kısa sürede. Kıyamam kuş ağızlıma
Teşekkürler ve gecmis olsun Canim Pedikur sende sonuc vermemişti dimi yine denesen belli bu sefer ise yarardi ya
Ay cok üzüldüm asu kuşumuz hasta mı olmuş kıyamam ben ona ilaçlarını alır hemen iyileşir annesi onlar bizden daha güçlü üzülme
oyyy ne güzelsiniz siz öyle:)selamm kızlaarr
foto yükleyip hemen çıkcam arda duruyoken şu anhafta sonu parmeciklere gittik çok güzel zaman geçirdik beraber.. inci ile arda görülmeye değerdi. oynamaları ve beraber ağlamaya başlamaları çok komikti biri oyuncağını aldı diye ağlar diğeri inci emeklerken bacağından tutar, yemeklerini kıskanırlar falan allahm çok tatlılardı yaaa bunlar da fotolarımız
Eki Görüntüle 1068382 Eki Görüntüle 1068390 Eki Görüntüle 1068389 Eki Görüntüle 1068388 Eki Görüntüle 1068386 Eki Görüntüle 1068385 Eki Görüntüle 1068383 Eki Görüntüle 1068384 Eki Görüntüle 1068387 Eki Görüntüle 1068391
görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?