tondora çok geçmiş olsun inş. sonuçlar temizdir
parme fotoları bekliyoruz meraklaa kıskanmayıda bilirlermiişşş yer,im onlarıı
arasta canım iyice kilo verirsin artık idanın peşine koşturmaktan
hatıramız çok küçükken oldu dedesi götürmüş çektirmeyeEki Görüntüle 1068179 Eki Görüntüle 1068180
çok teşekkürler canım aminn anlattıklarını hayal ettimde ne komik olmuştur hakikatenkız maymun bu ikra maşallah ona kaç aylık oldu ?
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun herşey halloluyor bir şekilde
aferin sana o zaman bende alıp denerim olmadı yemeğini yaparım bişey çıkar ortaya heralde
Snein gülen yüzüne kurbannMrb kızlar o kadar uzun zaman oldu ki yazmayalı beni unutmuşsunuzdur büyük ihtimal.İnci, okul, ev, yemek, bulaşık derken bitiyor gün. Benim minik kurbikim de büyüdü teyzeleri çok konuşuyor ama hiç bir kelimesi anlamlı değil:) sizler ve bebişleriniz de iyidir umarım.
İşte benim bicik kızım.Çok açız. Kim ne yese istiyor:)
Eki Görüntüle 1063868 Eki Görüntüle 1063869 Eki Görüntüle 1068180
süpersinizzzselamm kızlaarr
foto yükleyip hemen çıkcam arda duruyoken şu anhafta sonu parmeciklere gittik çok güzel zaman geçirdik beraber.. inci ile arda görülmeye değerdi. oynamaları ve beraber ağlamaya başlamaları çok komikti biri oyuncağını aldı diye ağlar diğeri inci emeklerken bacağından tutar, yemeklerini kıskanırlar falan allahm çok tatlılardı yaaa bunlar da fotolarımız
Eki Görüntüle 1068382 Eki Görüntüle 1068390 Eki Görüntüle 1068389 Eki Görüntüle 1068388 Eki Görüntüle 1068386 Eki Görüntüle 1068385 Eki Görüntüle 1068383 Eki Görüntüle 1068384 Eki Görüntüle 1068387 Eki Görüntüle 1068391
görüşürüzzz
selamm kızlaarr
foto yükleyip hemen çıkcam arda duruyoken şu anhafta sonu parmeciklere gittik çok güzel zaman geçirdik beraber.. inci ile arda görülmeye değerdi. oynamaları ve beraber ağlamaya başlamaları çok komikti biri oyuncağını aldı diye ağlar diğeri inci emeklerken bacağından tutar, yemeklerini kıskanırlar falan allahm çok tatlılardı yaaa bunlar da fotolarımız
Eki Görüntüle 1068382 Eki Görüntüle 1068390 Eki Görüntüle 1068389 Eki Görüntüle 1068388 Eki Görüntüle 1068386 Eki Görüntüle 1068385 Eki Görüntüle 1068383 Eki Görüntüle 1068384 Eki Görüntüle 1068387 Eki Görüntüle 1068391
görüşürüzzz
selamm kızlaarr
görüşürüzzz
selamm kızlaarr
görüşürüzzz
hatıramız çok küçükken oldu dedesi götürmüş çektirmeyeEki Görüntüle 1068179 Eki Görüntüle 1068180
Mutluluk b-fitle 3 ayda kaç kg verdin? Karın bölgesi için de faydasını gördün mü?
selamm kızlaarr
görüşürüzzz
Mertimmm sen ne kadar güleçsin kuzum ya saçlarınız hiç dökülmedi mi bu arada canım? Maşallah şuan da çok saçı var. O gülen suratını gözlerini yerim senin
selamm kızlaarr
görüşürüzzz
süpersinizzz
Çok güzel zaman geçirmişsiniz kızlar. Siz ayrı güzel, çağlamla ardam başka birr güzel.
Ne güzelde oynamışlar. Ba-yıl-dım
Hepiniz de Süpersiniz veee acaipp kıskandım haberiniz olsunnn:)))
Heyyy çok güzelsiniz panpalarFotoğraflar sıcakcık harika vakit geçirmişsiniz belli. Bayıldım size ya daha ne diyim öpücüklerimi gönderiyorum
Harikasiniz cok cok begendim.
Eslerinizde uyumlu insanlarmis ne guzel,onlarda anlasmislar.
İnci masalah kocamam olmus,cok guzel bakmis annesi cok tatli.
Ardacim masallah cok sekersin barisla ardayi birbirlerine benzetiyorum ben.
Ne güzel kareler bunlar funda parme maşallah size de fındık kurtlarınıza da eşlerinize de💕
Ayy bayıldım cidden çok güzel fotolar yaaa
Mertttt sen de ne tatlı çıkmışsın öle pozlara bak maşallah☺️
Tondora çok geçmiş olsun umarım sonuçlar temiz çıkmıştır...
Durusel ve Arasta fındıklara aferin...ikrayı öyle hayal ettim de ne de şekerdir
Ecit hiç bu fındık kurdu unutulur mu
Vee siz Funda ve Parme ve pıtırcıklar ve eşleri harika görünüyorsunuz gerçekten de kıskanmamak elde değilmaşallah dostluğunuz hiiçç bozulmasın...
Gözden kaçırdığım varsa kusura bakmasın...çiko felaket huysuz eşim ist.a gidiyor apar topar bizi anneme getirdi bugün btn gün ağladı resmen
Çikonun annesi 😍
çok güler yüzlü bu oğlan yaaa
maşallah sana yakışıklıı
3 ay sonunda 3 kilo verdim 33 cm de inceldim
karın bölgesi için de faydasını gördüm malum sezaryen göbeği için spor şart
tek kelimeyle harika görünüyorsunuz
sadece bebekler değil siz ve eşleriniz de öyle, onlarında uyumlu olması gerçekten çok güzel bir tablo çıkarmış ortaya
ailece dostluğunuz daim olur inşallah
cnm mert bay saç olarak dünyaya geldi sonra döküldü tabiki. ve sonra tekrar uzadı😃
ne kadar güzel görüntüler bayıldım dım dım dım
dilim tutuldu maşallah bıdıklara vee anne babalara çok uyumlusunuz nede güzel olmuş dostluğunuz daim olsun cnm arkadaşlarım
AYŞEM. çikom anladı babasının gitçeğini ona üzülmüştür bişeyi yoktur annesi.
Kuzumu güleç oğlumu beğenen annelere çok çok teşekkür ederiz Mert öpüyor sizi ve kardeşlerini.
inci,arda,funda,parme çok guzelsiniz dostlugunuz daim olsun,harika gorunuyosunuz...güler yüzlü mert çok tatlisin ne güzel düşünmüş dedeniz
kizlar bebegime artik babaannesi bakacak ona biraktik sabah nasil zor oldu bizim için.hic bisey yememis sabahtan beri öyle sikkn ki canim..KV de telde mutsuz mutsuz konuştu off napcaz bilmiyorum
Kizlar bi de size bi sorum olacak ben corbalari aksamdan yapicam mecburen özellikle yeşil yapraklilarin bi daha isinmamasi gerekiyormus ya sürekli aksamdan olması çok sorun yaratirmi sizce..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inci,arda,funda,parme çok guzelsiniz dostlugunuz daim olsun,harika gorunuyosunuz...güler yüzlü mert çok tatlisin ne güzel düşünmüş dedeniz
kizlar bebegime artik babaannesi bakacak ona biraktik sabah nasil zor oldu bizim için.hic bisey yememis sabahtan beri öyle sikkn ki canim..KV de telde mutsuz mutsuz konuştu off napcaz bilmiyorum
Kizlar bi de size bi sorum olacak ben corbalari aksamdan yapicam mecburen özellikle yeşil yapraklilarin bi daha isinmamasi gerekiyormus ya sürekli aksamdan olması çok sorun yaratirmi sizce..
İlk gün alışmakta zorluk çeker biraz normaldir endişe etme annesi alışır yavaş yavaş
Evet ısınmaması gerektiği yazıo hep yeşil sebzeli çorbaları Kv gün içinde yapıp yedirse olmaz mı zor mu olcak ona
Ah canim..kendisi dedi aksamdan yaparsin ben bilemem diye..zaten esim emrivaki yapti yoksa bakmak istemiyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?