Selam kızlar pek uğrayamayanlardanım bende bu ara maalesef benim bebişimde hasta krup yani larenjit olmuş bir gün uykudan korkunç sesler çıkararak uyandı nefes alamıyodu neyse hatırlamak bile istemiyorum yaşananları şimdi daha iyiyiz
Bir çorba tarifi verip kaçıcam
Yoğurt çorbası
Biraz pirinç buğday ve nohutu suda haşlayın ben daha önce ıslatıp hepsini ayrı ayrı pişirmiştim biraz suyla yine pişirip içine bir bardak yoğurt yumurta sarısı ve bir kaşıkta tam buğday unu koyup terbiye yapıp birlikte pişirin üzerinede nane ve tersyağı afiyet olsun çok besleyici oluyo umarım beğenirler öperim hepiniz
MİNKM ve CEMİLEYD çok geçmiş olsun
Asu kuşum sana da çok geçmiş olsun kıyamam ben sana umarım bir b önce iyileşirsin
KURABİYE ben merti nasıl atlamışım çok güleç yavrum yaaa
Yine atladığım varsa kusura bakmasın yüzeysel geçtim inş akşama evimde olacağım 🙏 veee bu sabah çikoma bardakla ıhlamur vereyim dedim bir de ne göreyim... Çıt çıt ses geliyoralttan iki tane patlamış bardakla görebildik anca, yavrumun mızmızlık sebebi anlaşılmış oldu, şükür ki ateş fln yapmadan atlatmış olduk artık bizim de pirinç tanelerimiz var
Çikonun annesi 😍
Kizlar herkese guzel bi gun diliyrm...DÜNÜS bzi merak etmissn saol tatlm Eylüş ten vakit bulamiyrm bu araPARME FUNDA cok guzel bi gun gecirmisnz fotolardan belli oluyo imrendm sze ....GUNEBAKAN cok gcms olmus asu kusuma cnm.unuttugm vrsa kusura bkmayin kzlar opuyrm hepinizi
Günebakan, çok geçmiş olsun miniğine
( gecmiş olsun günebakancım, kıyamam minik kuşa
Geçmiş olsun canim mimik asuna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asucuk hasta mı olmuş annesi geçmiş olsun kuzuma .... Bahar aylarında dikkatli olmak lazım ... Parme ve Funda süper görünüyorsunuz bıcırlar da çok çok çokkkkk tatlı maşallah :)
Günaydın kızlar gunebakan geçmiş olsun cnm asuma inşallah hemencik iilesir. Cemileyd sanada geçmiş olsun cnm. Blck park yatak sormussun ben kullanıyorum ve uzun suredir en altta kullaniorum çünkü ikra ayaga kalkio icinde ama benim yatak bildigin yayli yatak biraz kalın massimo ricco benimki ama üst katinida ikra 9kilo falandi gecen ay kullaniodum bi sıkıntı olmadı. Kizlar benim bu kiz cok fena 2dkka yalnız birakamiyorum sandalye devirio kablolari kemirio peşinden kosuyorum su izin isimde daha belli olmadi biran once belli olsada cocuguma 3ay daha baksam yoksa bakici napar bilemiyorum aklıma neler gelio(
Selam kızlar pek uğrayamayanlardanım bende bu ara maalesef benim bebişimde hasta krup yani larenjit olmuş bir gün uykudan korkunç sesler çıkararak uyandı nefes alamıyodu neyse hatırlamak bile istemiyorum yaşananları şimdi daha iyiyiz
Yoğurt çorbası
Biraz pirinç buğday ve nohutu suda haşlayın ben daha önce ıslatıp hepsini ayrı ayrı pişirmiştim biraz suyla yine pişirip içine bir bardak yoğurt yumurta sarısı ve bir kaşıkta tam buğday unu koyup terbiye yapıp birlikte pişirin üzerinede nane ve tersyağı afiyet olsun çok besleyici oluyo umarım beğenirler öperim hepiniz
Kızlar merhaba.Bol gülücüklü bir gün diliyorum.
Günebakan çok geçmiş olsun.Asu'nun iştahı açılır hiç merak etme.Hastayken normaldir.Hem iyiye de gidiyormuş.Ateşi çıkınca insan panik oluyordur.Geçen gün bir dr.u izledim.Ateş bağışıklık sisteminin güçlenmesi için iyi bir avantajmış.Özellikle alerjik bebekler için.Öyle dedi de bir ana yüreği dayanabilseYatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz Asucuk iyileşecek
Nasya geçmiş olsun canım.Kıyamam ben miniğe. Bu havalarda bu tür hastalıklar maalesef yaşanıyor.Çorbanı da ilk fırsatta deneyeceğim.Hem besleyici hem de içinde tanıdık malzemeler (yoğurt, pirinç, yumurta,tereyağı) old. için minikleri nohuta alıştırmanın kolay olacağı bir çorba.Ellerin dert görmesin.
Cemile sana da geçmiş olsun.El, ayak gibi çok kullanılan organlara bir şey olunca hayat daha da zorlaşıyor.Umarım kısa sürede çözüm bulursunuz.
Kızlar dün sabah kızıma klasik kahvaltı vermedim.Gurmebebekte örnek menülerde sabahları yoğurt, meyve,çorba gibi şeylerin verildiğini görmüştüm.Sıkılmıştır diye ben de marmelatlı yoğurt verdim.Bazen ben bile sıkılıp k.da meyve yiyorum.Gün içinde de meyve, ezogelin çorbası verdim. Bugün de çorba olarak kabak, havuç, patates vereceğim.İçine soğan ve sarımsak da koydum. Malzemeleri rendelerken aklıma bir şey geldi: Kabak, havuç rendeleyip içine tam buğday unu, yumurta ve taze soğan da ekleyerek mücver yapabiliriz. Yağlı kağıt üzerinde pişirebiliriz.İki seferdir kızıma organik tam buğday unuyla ekmek pişiriyorum.Güzel de oluyor.İçerik bakımından marketteki ekmeklerden daha iyi old. düşünüyorum.Umarım devamlılığı olur
Asu kuşum sana da çok geçmiş olsun kıyamam ben sana umarım bir b önce iyileşirsin
Yine atladığım varsa kusura bakmasın yüzeysel geçtim inş akşama evimde olacağım 🙏 veee bu sabah çikoma bardakla ıhlamur vereyim dedim bir de ne göreyim... Çıt çıt ses geliyoralttan iki tane patlamış bardakla görebildik anca, yavrumun mızmızlık sebebi anlaşılmış oldu, şükür ki ateş fln yapmadan atlatmış olduk artık bizim de pirinç tanelerimiz var
Çikonun annesi 😍
mrb kızlar uzun zamandır gıremıyorum kız kardesım hamıle demıstım ıkızlerı olcak allah kısmet ederse rahatsızlandı hastanede yattı memlekete gıttım dün donduk sımdı ıyı sukur .oglumu sorarsanız ufurum duyulmustu 4 mm delık varmıs zamanla kapanılır dendı uc ay sonra kontrlmz var oglusum artık sürünmeye basladı cok üzülüyordum kılosunda zorlanıyor emekleyemıcek dıye ıkı gundur surunuyor dısımız hala yok oglum gel gel yapmasınıda ogrendı bızden haberler boyle gecmısı okuyayım
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Birkaçgündür giremiyorum.Annemdeydim.Geçmişe yarın bakacağım.Ama gözüme çarpan parme ve fundanın buluşması.Valla bende kıskandım.Allah muhabbetinizi artırsın.Çok güzel bir gün geçirmişsiniz belli.Minik meleklere söyleyecek söz bulamıyorum.Maşallah onlara.Benim çok canım sıkkın.Hatırlarsanız birkaç ay önce tırağım batıyordu.Batan kısmını aldırmıştım.Şimdi tekrar batıyor.Doktora gittim.Tekrar batan kısım alınacak.Allah beterinden saklasında nedir bu ya.Ben ne zaman bu tırnak batmasından kurtulacağım.
Kızlar günaydın dün bütün günü hastanede geçirdik biz. Pazartesi akşama doğru ateşi çıkmaya başlamış. Ben eve gittiğimde ateşliydi. Bütün gece kucağımdan inmedi yavrum hem gözünü açamıyo hem bırakınca ağlıyoDoktora götürdüğümüzde ateşi 39° di.Tahliller falan yapıldı. Küçücük elinin üstünden kan aldılar Boğaz enfeksiyonuymuş. Kuzumun iştahı hiç yok dün sadece tarhana içti azıcık. Şuruplardan da nefret edicek akşam en son ateş düşürücüyü verdikten sonra çok öğürdü çıkardı hepsini. Ateşi hala bir yükselip bir düşüyor. 2 gün daha takip edin yükselebilir dedi doktor. Ben bugün işe geldim bakalım ne yapacak evde off of
Yoğurt çorbası
Çikonun annesi 😍
cemileyd geçmiş olsun canım bende de ollmuştu ama uç kısmında o yüzden daha kolay geçmişti
günebakan canım asu kuşumuza geçmiş olsun çalışırken daha zor oluyordur eminim ama üzülme yavrun güvenilir ellerde
ayşe canım çikonun dişi hayırlı uğurlu olsun ne tatlı olmuştur şimdi o :)
nasyacım çok geçmiş olsun size de bu bebekler hasta olmasa keşkem yaa
umarım başka atladığım yoktur...
uyuma konusuna gelince zurnanın zözözört de zöörrttt dediği yer
subanın dediği gibi onlar nasıl istiyorsa öyle yapıyoruz naapaaakk :))
bende atıp tutuyordum bebeğim olursa şöyle yapcam böyle yapcam, sallamaya alıştırmıcam diye ama nerdeee Öykü bi doğdu prematürebenim de hooppp tüm planlarım değişti tabii
zavallım zaten 2 kilo bile yok ağlamaktan helak oluyo uyumayı bilmiyor gazdan şiişmiş napiim mecbur sallamak gezdirmek ne varsa denedim en sonunda ikimiz içinde en kolay olan yolu beşiğinde sallamaya alıştırdım orda kısa sürede uyuyor kızımmeme de de uyuyor tabi geceleri :))
nabza göre şerbet böyle bişey olsa gerek
hoşgeldin cnm geçmiş olsun sağlıkla kucağına alsın yavrularını
kapanır annesi iyi düşünelim
emekleyecek kuzu
ooo zor çok. bnde doğumdan sonra oldu cerraha gittim çekelim dedi hyr dedim eve geldim. hergün 2-3 kes pamukla besledim altını tırnağın batikon sürdüm bide fucidin krem veee geçti. bidaa olmaz inşallh çok rahatım
cnm kıyamazlar asu kuşuma geçmiş olsun
düşer annesi ateşi inşallah
geçmiş olsun nasyacım birdaha tekrarlamasın
tarifin için teşekkürler, ben henüz fasülye nohut vermedim ilkte nasıl başlayacağım
teşekkür ederiz👶💋
ooo çikomada bak sen dişler gelmiş inci gibi sağlam olsun
ateşsiz diğer dişlerinizde patlasın cnm
Geçmiş olsun canim geçer inşallah rahatlarsin..
Olur canim da iste dun yemeği bile zor yaptigini söyledi bana annem de diyordu aslında yemeği yetiştiremiyorum kizim bazen diye..ama KV söyleyince üzülüyor insan iste..
Ben saat 4 gibi geliyorum aksama kadar esimi bekliyorum canim yani yemeğe de kaliyoruz o kadar gerildim ki dun eve saat 9 da geldik çok zor zaten bizim icin bi de yok bisey yemiyor yok çok zor hic uyumuyor diye laflar duymak üzücü yani..aliscak zamanla normal yani ilk zamanlar anneme de ayni şeyleri yapmisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asu da canı nasıl isterse öyle uyuyo canımBazen yanyana yatıp yüzümle oynayarak uyuyo. Bazen kucakta bazen ayakta sallanarak. Uzun zamandır ayakta sallanmak istemiyordu kalkıp oturmaya çalışıyordu. Geçen hafta hep ayakta sallatmış gündüz kendini :)
Geçmiş olsun canım kardeşine de oğluşuna da.
Ne çabuk battı yine canım ya çok zordur eminim geçmiş olsun
Teşekkürler arkadaşlarım. Geçicek inşallah en kısa zamanda. Annemle konuştuk keyfi daha iyiymiş konuşuyodu bıcır bıcır
Günaydın güzel annişleer.. Annem bendeydi, gitti 1 hafta kaldı.. Gidelide 1 hafta oldu.. Okuyorum sürekli ama yazamıyorum bitürlü Emir hiiç durmuyo çok mızmız.. Soruma cvap veren herkese çok teşekkür ediyorum sanırım biraz daha serin kanlı olmam lazım bu tür konularda..
İnci ve arda ve tabiki onların güzeller güzeli anneleri çok tatlısınız. Bu buluşmalar beni acaip kıskandırıyor haberiniz olsun :)
Kurabiyem, Mert nekadar güleryüzlü bir bebek bütün fotoğraflarda çok tatlı gülümsüyor maşallah ona
CEMİLEYD, tırnak batması yaşayanlardan biride benim, bilirim acısını çok fenaben 2 farklı doktora gitmiştim ortopedi doktoruna.. Birisi yanlardan kesicez tırnağı, dikiş atılcak bikaç gün zorlanırsın vs. Bisürü şey söledi.. Diğeri kesmemnin çözüm olmayacağını tekrarlayabileceğini söyledi.. Batikon diye bi ilaç var bilirsin tentürdiyot gibi bişey. Sıcağa yakın Ilık suyun içine batikon koyup 15-20 dk içinde beklettim ayağımı hergün sabah,akşam... Öylelikle geçti benim çok şükür tekrarlamadı şimdilik.. İstersen dne belki iyi gelir sanada..
Cemileyd bende de doğumdan sonra tırnak batması oldu , bir kez pedikür yaptırdım sonra da tırnağın batan kısmını aldırdım yeni yeni uzamaya başlıyor bakalım beni neler bekliyor ... Acısını bilirim çok berbat bir de üstüne basan oldu mu offffffff
Günaydın kızlar gunebakan geçmiş olsun cnm asuma inşallah hemencik iilesir. Cemileyd sanada geçmiş olsun cnm. Blck park yatak sormussun ben kullanıyorum ve uzun suredir en altta kullaniorum çünkü ikra ayaga kalkio icinde ama benim yatak bildigin yayli yatak biraz kalın massimo ricco benimki ama üst katinida ikra 9kilo falandi gecen ay kullaniodum bi sıkıntı olmadı. Kizlar benim bu kiz cok fena 2dkka yalnız birakamiyorum sandalye devirio kablolari kemirio peşinden kosuyorum su izin isimde daha belli olmadi biran once belli olsada cocuguma 3ay daha baksam yoksa bakici napar bilemiyorum aklıma neler gelio(
Kızlar merhaba.Bol gülücüklü bir gün diliyorum.
Günebakan çok geçmiş olsun.Asu'nun iştahı açılır hiç merak etme.Hastayken normaldir.Hem iyiye de gidiyormuş.Ateşi çıkınca insan panik oluyordur.Geçen gün bir dr.u izledim.Ateş bağışıklık sisteminin güçlenmesi için iyi bir avantajmış.Özellikle alerjik bebekler için.Öyle dedi de bir ana yüreği dayanabilseYatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz Asucuk iyileşecek
Nasya geçmiş olsun canım.Kıyamam ben miniğe. Bu havalarda bu tür hastalıklar maalesef yaşanıyor.Çorbanı da ilk fırsatta deneyeceğim.Hem besleyici hem de içinde tanıdık malzemeler (yoğurt, pirinç, yumurta,tereyağı) old. için minikleri nohuta alıştırmanın kolay olacağı bir çorba.Ellerin dert görmesin.
Cemile sana da geçmiş olsun.El, ayak gibi çok kullanılan organlara bir şey olunca hayat daha da zorlaşıyor.Umarım kısa sürede çözüm bulursunuz.
Kızlar dün sabah kızıma klasik kahvaltı vermedim.Gurmebebekte örnek menülerde sabahları yoğurt, meyve,çorba gibi şeylerin verildiğini görmüştüm.Sıkılmıştır diye ben de marmelatlı yoğurt verdim.Bazen ben bile sıkılıp k.da meyve yiyorum.Gün içinde de meyve, ezogelin çorbası verdim. Bugün de çorba olarak kabak, havuç, patates vereceğim.İçine soğan ve sarımsak da koydum. Malzemeleri rendelerken aklıma bir şey geldi: Kabak, havuç rendeleyip içine tam buğday unu, yumurta ve taze soğan da ekleyerek mücver yapabiliriz. Yağlı kağıt üzerinde pişirebiliriz.İki seferdir kızıma organik tam buğday unuyla ekmek pişiriyorum.Güzel de oluyor.İçerik bakımından marketteki ekmeklerden daha iyi old. düşünüyorum.Umarım devamlılığı olur
Çikonun annesi 😍
cemileyd geçmiş olsun canım bende de ollmuştu ama uç kısmında o yüzden daha kolay geçmişti
günebakan canım asu kuşumuza geçmiş olsun çalışırken daha zor oluyordur eminim ama üzülme yavrun güvenilir ellerde
ayşe canım çikonun dişi hayırlı uğurlu olsun ne tatlı olmuştur şimdi o :)
nasyacım çok geçmiş olsun size de bu bebekler hasta olmasa keşkem yaa
umarım başka atladığım yoktur...
uyuma konusuna gelince zurnanın zözözört de zöörrttt dediği yer
subanın dediği gibi onlar nasıl istiyorsa öyle yapıyoruz naapaaakk :))
bende atıp tutuyordum bebeğim olursa şöyle yapcam böyle yapcam, sallamaya alıştırmıcam diye ama nerdeee Öykü bi doğdu prematürebenim de hooppp tüm planlarım değişti tabii
zavallım zaten 2 kilo bile yok ağlamaktan helak oluyo uyumayı bilmiyor gazdan şiişmiş napiim mecbur sallamak gezdirmek ne varsa denedim en sonunda ikimiz içinde en kolay olan yolu beşiğinde sallamaya alıştırdım orda kısa sürede uyuyor kızımmeme de de uyuyor tabi geceleri :))
nabza göre şerbet böyle bişey olsa gerek
hoşgeldin cnm geçmiş olsun sağlıkla kucağına alsın yavrularını
kapanır annesi iyi düşünelim
emekleyecek kuzu
ooo zor çok. bnde doğumdan sonra oldu cerraha gittim çekelim dedi hyr dedim eve geldim. hergün 2-3 kes pamukla besledim altını tırnağın batikon sürdüm bide fucidin krem veee geçti. bidaa olmaz inşallh çok rahatım
cnm kıyamazlar asu kuşuma geçmiş olsun
düşer annesi ateşi inşallah
geçmiş olsun nasyacım birdaha tekrarlamasın
tarifin için teşekkürler, ben henüz fasülye nohut vermedim ilkte nasıl başlayacağım
teşekkür ederiz👶💋
ooo çikomada bak sen dişler gelmiş inci gibi sağlam olsun
ateşsiz diğer dişlerinizde patlasın cnm
Evet canim aynen öyle bakıyor sağolsun ama yemiyor diye diye valla bunaldim. ben zaten üzülüyorum aliscak zamanla kizim de olur düzelir de gidince valla suratim çarşamba pazarina donuyor...Çok teşekkür ederim canım.Kv lee deli oluyorum ya.Niye takılmış plak gibi aynı şeyleri söyleyip senide üzüyorki.Vicdansız saaaaabuha sabuha.
Teşekkür ederim canım.Dün akşam senin dediğini yaapmaya başladım.İnşallah işe yarar.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah biran öbce iyileşir.Resmen canımdan can gidiyor.
Çok teşekkür ederim canım.Kv lee deli oluyorum ya.Niye takılmış plak gibi aynı şeyleri söyleyip senide üzüyorki.Vicdansız saaaaabuha sabuha.
Teşekkür ederim canım.Dün akşam senin dediğini yaapmaya başladım.İnşallah işe yarar.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah biran öbce iyileşir.Resmen canımdan can gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?