2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Asucuk hasta mı olmuş annesi geçmiş olsun kuzuma .... Bahar aylarında dikkatli olmak lazım ... Parme ve Funda süper görünüyorsunuz bıcırlar da çok çok çokkkkk tatlı maşallah :)

Cemileyd bende de doğumdan sonra tırnak batması oldu , bir kez pedikür yaptırdım sonra da tırnağın batan kısmını aldırdım yeni yeni uzamaya başlıyor bakalım beni neler bekliyor ... Acısını bilirim çok berbat bir de üstüne basan oldu mu offffffff

Kızlar günaydın, bu haftasonu annemlere gitmeyi planlıyorum, uzun süre kalacağım bu yüzden park yatak alayım diyorum. Biraz araştırdımda yatakların arakatları genelde 9 kilo falan diyor, en alt katı kullanınca çok derin olmuyormu bebeği yatırırken yada alırken zor olur gibi geldi bana. Park yatak kullananlar marka tavsiye edebilirmi, bi el atın valla çıkamayacağım yoksa içinden

Günaydın kızlar gunebakan geçmiş olsun cnm asuma inşallah hemencik iilesir. Cemileyd sanada geçmiş olsun cnm. Blck park yatak sormussun ben kullanıyorum ve uzun suredir en altta kullaniorum çünkü ikra ayaga kalkio icinde ama benim yatak bildigin yayli yatak biraz kalın massimo ricco benimki ama üst katinida ikra 9kilo falandi gecen ay kullaniodum bi sıkıntı olmadı. Kizlar benim bu kiz cok fena 2dkka yalnız birakamiyorum sandalye devirio kablolari kemirio peşinden kosuyorum su izin isimde daha belli olmadi biran once belli olsada cocuguma 3ay daha baksam yoksa bakici napar bilemiyorum aklıma neler gelio(

Selam kızlar pek uğrayamayanlardanım bende bu ara maalesef benim bebişimde hasta krup yani larenjit olmuş bir gün uykudan korkunç sesler çıkararak uyandı nefes alamıyodu neyse hatırlamak bile istemiyorum yaşananları şimdi daha iyiyiz

Bir çorba tarifi verip kaçıcam
Yoğurt çorbası
Biraz pirinç buğday ve nohutu suda haşlayın ben daha önce ıslatıp hepsini ayrı ayrı pişirmiştim biraz suyla yine pişirip içine bir bardak yoğurt yumurta sarısı ve bir kaşıkta tam buğday unu koyup terbiye yapıp birlikte pişirin üzerinede nane ve tersyağı afiyet olsun çok besleyici oluyo umarım beğenirler öperim hepiniz

Kızlar merhaba.Bol gülücüklü bir gün diliyorum.
Günebakan çok geçmiş olsun.Asu'nun iştahı açılır hiç merak etme.Hastayken normaldir.Hem iyiye de gidiyormuş.Ateşi çıkınca insan panik oluyordur.Geçen gün bir dr.u izledim.Ateş bağışıklık sisteminin güçlenmesi için iyi bir avantajmış.Özellikle alerjik bebekler için.Öyle dedi de bir ana yüreği dayanabilse Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz Asucuk iyileşecek
Nasya geçmiş olsun canım.Kıyamam ben miniğe. Bu havalarda bu tür hastalıklar maalesef yaşanıyor.Çorbanı da ilk fırsatta deneyeceğim.Hem besleyici hem de içinde tanıdık malzemeler (yoğurt, pirinç, yumurta,tereyağı) old. için minikleri nohuta alıştırmanın kolay olacağı bir çorba.Ellerin dert görmesin.
Cemile sana da geçmiş olsun.El, ayak gibi çok kullanılan organlara bir şey olunca hayat daha da zorlaşıyor.Umarım kısa sürede çözüm bulursunuz.
Kızlar dün sabah kızıma klasik kahvaltı vermedim.Gurmebebekte örnek menülerde sabahları yoğurt, meyve,çorba gibi şeylerin verildiğini görmüştüm.Sıkılmıştır diye ben de marmelatlı yoğurt verdim.Bazen ben bile sıkılıp k.da meyve yiyorum.Gün içinde de meyve, ezogelin çorbası verdim. Bugün de çorba olarak kabak, havuç, patates vereceğim.İçine soğan ve sarımsak da koydum. Malzemeleri rendelerken aklıma bir şey geldi: Kabak, havuç rendeleyip içine tam buğday unu, yumurta ve taze soğan da ekleyerek mücver yapabiliriz. Yağlı kağıt üzerinde pişirebiliriz.İki seferdir kızıma organik tam buğday unuyla ekmek pişiriyorum.Güzel de oluyor.İçerik bakımından marketteki ekmeklerden daha iyi old. düşünüyorum.Umarım devamlılığı olur

MİNKM ve CEMİLEYD çok geçmiş olsun
Asu kuşum sana da çok geçmiş olsun kıyamam ben sana umarım bir b önce iyileşirsin
KURABİYE ben merti nasıl atlamışım çok güleç yavrum yaaa
Yine atladığım varsa kusura bakmasın yüzeysel geçtim inş akşama evimde olacağım 🙏 veee bu sabah çikoma bardakla ıhlamur vereyim dedim bir de ne göreyim... Çıt çıt ses geliyor alttan iki tane patlamış bardakla görebildik anca, yavrumun mızmızlık sebebi anlaşılmış oldu, şükür ki ateş fln yapmadan atlatmış olduk artık bizim de pirinç tanelerimiz var

Çikonun annesi 😍

Canım çok geçmiş olsun Eloşuma yımurtasız bir şekilde deneyebilirim çorbayı teşekkürler tarif için

Çikonun annesi 😍

Biz de doğumdan beri hem memede hem de beşikte sallayıp uyuttuk.Memede uyuması daha kolaydı; ama bir ara onu bıraktı.Salla babam salla Sonra ben kendi kendine uyuma hayaline kapıldım. Pışpışlayıp uyuturum belki dedim ama nerdeeee.Şimdi ortaya karışık yapıyor.Memede de kucakta da uyuyor. Kucakta tabii ki daha zor.Eskiden daha uzunsürerdi kucakta.Şimdi daha kısa sürede uyuyor.Ben dolaştırarak değil de old. yerde yaylanarak uyutuyorum.Sakinleşmesi için dr. göstermişti. Gösterdiği diğer şey de kucağında sağa sola sallanmak.Bebek değil siz sallanacaksınız demişti. Ayaklarımla yaylanmayı daha çok seviyor.Sıpa herhalde kendini hala anne karnında sanıyor :44: Dediğin gibi yöntemi onlar seçiyor.Kolay gelsin.Bu uyku mevzusu çooooooo........................k zor!

Hayırlı olsuun :) o pirinç taneleri varya tatlılığına tatlılık katacak,tadından yenmicek çikomun

Günebakan, çok geçmiş olsun miniğine

( gecmiş olsun günebakancım, kıyamam minik kuşa

Geçmiş olsun canim mimik asuna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asucuk hasta mı olmuş annesi geçmiş olsun kuzuma .... Bahar aylarında dikkatli olmak lazım ... Parme ve Funda süper görünüyorsunuz bıcırlar da çok çok çokkkkk tatlı maşallah :)

Çok çok sağolun kızlar miniklerimizin her zaman sağlıklı olmasını diliyorum

Sağol canım geçmiş olsun dileğin için. İkroşum çok yaramaz ya maşallah gerçekten bakıcıyla bırakınca insanın aklı evde kalır. Bence işe başlamadan evde bütün tedbirleri al canım. Bütün kabloları toplayın prizlere kapak falan takın. Netten bakarsın aklına gelmeyen önlemler için. İkracık bu kurcalayıcılıkla her deliğe girebilir :)

Geçmiş olsun canım ya kıyamam minik yavruma. Tarif de süpermiş tam Asu' nun tarzı bayılır buna denemeliyim teşekkürler

Ay evet canım anne yüreği dayanmıyor hakikaten ateşi yükselince o kadar halsiz oluyor ki Çok teşekkürler...

Teşekkür ederim tatlım. Süper bi haber bu İzmir grubunun ilk dişlenen bebişi çikomu can-ı gönülden kutluyorum :13:

cemileyd geçmiş olsun canım bende de ollmuştu ama uç kısmında o yüzden daha kolay geçmişti
günebakan canım asu kuşumuza geçmiş olsun çalışırken daha zor oluyordur eminim ama üzülme yavrun güvenilir ellerde
ayşe canım çikonun dişi hayırlı uğurlu olsun ne tatlı olmuştur şimdi o :)
nasyacım çok geçmiş olsun size de bu bebekler hasta olmasa keşkem yaa
umarım başka atladığım yoktur...

uyuma konusuna gelince zurnanın zözözört de zöörrttt dediği yer
subanın dediği gibi onlar nasıl istiyorsa öyle yapıyoruz naapaaakk :))
bende atıp tutuyordum bebeğim olursa şöyle yapcam böyle yapcam, sallamaya alıştırmıcam diye ama nerdeee Öykü bi doğdu prematüre benim de hooppp tüm planlarım değişti tabii
zavallım zaten 2 kilo bile yok ağlamaktan helak oluyo uyumayı bilmiyor gazdan şiişmiş napiim mecbur sallamak gezdirmek ne varsa denedim en sonunda ikimiz içinde en kolay olan yolu beşiğinde sallamaya alıştırdım orda kısa sürede uyuyor kızım meme de de uyuyor tabi geceleri :))
nabza göre şerbet böyle bişey olsa gerek

hoşgeldin cnm geçmiş olsun sağlıkla kucağına alsın yavrularını
kapanır annesi iyi düşünelim
emekleyecek kuzu

ooo zor çok. bnde doğumdan sonra oldu cerraha gittim çekelim dedi hyr dedim eve geldim. hergün 2-3 kes pamukla besledim altını tırnağın batikon sürdüm bide fucidin krem veee geçti. bidaa olmaz inşallh çok rahatım

cnm kıyamazlar asu kuşuma geçmiş olsun
düşer annesi ateşi inşallah

geçmiş olsun nasyacım birdaha tekrarlamasın
tarifin için teşekkürler, ben henüz fasülye nohut vermedim ilkte nasıl başlayacağım

teşekkür ederiz👶💋
ooo çikomada bak sen dişler gelmiş inci gibi sağlam olsun
ateşsiz diğer dişlerinizde patlasın cnm

Sağolun canlar

Kızlar burası çok ıssız kalıyor gitgide. Bebişler hareketlendi peşine düştünüz dimi Aman yalnız bırakmayın kuzuları herkesi öpüyorum iyi akşamlar

Çok teşekkür ederim canım.Kv lee deli oluyorum ya.Niye takılmış plak gibi aynı şeyleri söyleyip senide üzüyorki.Vicdansız saaaaabuha sabuha.

Teşekkür ederim canım.Dün akşam senin dediğini yaapmaya başladım.İnşallah işe yarar.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah biran öbce iyileşir.Resmen canımdan can gidiyor.

Evet canim aynen öyle bakıyor sağolsun ama yemiyor diye diye valla bunaldim. ben zaten üzülüyorum aliscak zamanla kizim de olur düzelir de gidince valla suratim çarşamba pazarina donuyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun inş baticon işe yarar çok can yakıcı bişidir eminim

Çikoo oy oyy inciler mi gelmiş maşallah sana 😘

Asucuk geçmiş olsun sana da bugün nası günebakan daha iidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…