2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

bu eskının fılmlerı bazen gercekten cok komık oluyor :) ben avrupayı gezmısımde haberım yok haha

Hahaa ben bi de tuttum avrupada doğdum kız trakyalıyım şey pardon avrupalıyım Havam batsın

arastacım soylemeden gecemıcem senın zekana ve esprı anlayısına hayranım :)

Kızlar ben hazırladığım plana uyamadım.Dün avakado gördüm aldım ve bugün yedirdim ilk defa bişeyi sevdi.Çok mutlu oldum

Bizim kiz pirasayi cok sevdi :))))

Yazmadan duramadım :) su an yolda Kesan Tekirdağ arası Avrupa gezisindeyim :)

Ohh ne guzel gez canim...:))
Kızlar ben hazırladığım plana uyamadım.Dün avakado gördüm aldım ve bugün yedirdim ilk defa bişeyi sevdi.Çok mutlu oldum

Avakadonun tadi kotu ama bebekler seviyor. Benim kizda severek yedi. Ama babasi dayanamadi verme tadi kotu dedi. Armut suyu ile karistirdim oylede cok sevdi.

Yogurt yapmistim. Icim yogurttan maya koydum. Peynir gibi sünüyor. :)) yandaki yasli teyze sutcu ayarladi haftada bir gun sut getirecek teyzedende yogurt mayasini alacam. Yarin yine yogurt denemesi var tutar insallah...

Ayy inşallah tutar canım bana mayalamak kısmet olmadı henüz Evet ilginç şekilde avakadoyu seviyolar hayret yaa

Enteresanlar kuzu ya aman sevsin sevsin bi yerden baslamak lazim dimi akilli idoşum o tatsız ama faydalı avakado afiyet bal olsun sanaaaa

Yarın bizde Dr gidiyoruz şöyle detaylı bi konuşmalı şu ek gıdayı bakalım ne önerilerde bulunacak eee Dr bilgi ve donanımından faydalanmak lazım okadar sene okumuş Prof olmuş dimi ama kuzum öle 2 kitap okuyup Drluk taslayamam senelere ayıp zira

Ayy güzelliklere bak Allahım nasıl tatlısınız ama ben çok kıskandım yaaa. Ne güzel bir buluşma olmuş ben de istiyorum ama şöyle baya kalabalık olacağımız bir buluşma olsa ne güzel olurdu. Niye ayrı şehirlerdeyiz sanki

slm kızlar pek giremiyorum dün kontrolümüz vardı ona gittik bugün temizlik öncesi 3 günde biliosunuz ikra canavarrr büyüme atağı ve diş beraber sanırım kızımda:))) aklımda bi yandan sizde seviorum sizi:) son bişe daha mama sandalyesi alan almayan ne alsak ki?

ayyynen ikrada bayılllldııı resmen avakadoya ama sanırım gaz yaptı ilk defa uyuturken ağladı ve kaka yaptı çığlık çığlığa ya da üşüttü bilmiorum zor uyuttum gece kaka yapmazdı normalde pırtlayıp durdu maalesef

süpeeeerrsiniz sizde bebişlerde kızlarrr:)

Kollasaydım değil koklasaydım buz değil vız te yarebbim Tlf çemkirme

sen şimdi profada çok para veriorsundur ne zenginlik beee

Canım ben oturmama ihtimaline karşı pek de pahalı olmayan ama özellikleri aşağı yukarı çikonun sandalyesiyle aynı olan bi mama sandalyesi buldum onu alıcam. Eltim de kulanıyor çok memnunmuş denenmiş ürün olunca cesaret geldi bana da. Katlanıyo,çift tepsili, kademeli baya içime sindi. Muhtemelen bu hafta sipariş edicem.

Ayrıca sen çok seviliyorsun bunu bil tatlım. Buraya girince gözlerim arıyor seni :) Avokadoya gelince gaz yapar mı bilmiyorum bu gece görücez bakalım şimdilik uyuyor İdoşum :))

Ahahaha öle tatlım napalım öle eve gösterişe verilecek param yokta Durunun sağlığı için veririm her türlü
Çok güldüm bu arada süpersin

benimde yarın halıcım gelecek halıları yıkamaya verecem:)))bugün bi gıcıklık var bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…