bu eskının fılmlerı bazen gercekten cok komık oluyor :) ben avrupayı gezmısımde haberım yok haha
Aaa fiyat da mutlaka söylenir fiyatsız olur mu hiç canım!! İlla belli edecek kendini ahaha. Tabi çok sever görünürler yanındayken bi muhabbet bi sohbet ama sonra bi bakarsın arkanı döner dönmez seni konuşur böyleleri. Meğer içlerinde neler gizlediklerini, nelerden hasetlendiklerini anlar da gülersin içten içe :))
arastacım soylemeden gecemıcem senın zekana ve esprı anlayısına hayranım :)
Yazmadan duramadım :) su an yolda Kesan Tekirdağ arası Avrupa gezisindeyim :)
Yazmadan duramadım :) su an yolda Kesan Tekirdağ arası Avrupa gezisindeyim :)
Kızlar ben hazırladığım plana uyamadım.Dün avakado gördüm aldım ve bugün yedirdim ilk defa bişeyi sevdi.Çok mutlu oldum
Bizim kiz pirasayi cok sevdi :))))
Ohh ne guzel gez canim...:))
Avakadonun tadi kotu ama bebekler seviyor. Benim kizda severek yedi. Ama babasi dayanamadi verme tadi kotu dedi. Armut suyu ile karistirdim oylede cok sevdi.
Yogurt yapmistim. Icim yogurttan maya koydum. Peynir gibi sünüyor. :)) yandaki yasli teyze sutcu ayarladi haftada bir gun sut getirecek teyzedende yogurt mayasini alacam. Yarin yine yogurt denemesi var tutar insallah...
Enteresanlar kuzu ya aman sevsin sevsin bi yerden baslamak lazim dimi akilli idoşum o tatsız ama faydalı avakado afiyet bal olsun sanaaaaKızlar ben hazırladığım plana uyamadım.Dün avakado gördüm aldım ve bugün yedirdim ilk defa bişeyi sevdi.Çok mutlu oldum
Parmişim'le buluşmamızdan karelerArduşum ve İnci kuşumla çoook keyifli anlar
Eki Görüntüle 920297 Eki Görüntüle 920298 Eki Görüntüle 920299
Eki Görüntüle 920300 Eki Görüntüle 920301 Eki Görüntüle 920302
Kızlar ben hazırladığım plana uyamadım.Dün avakado gördüm aldım ve bugün yedirdim ilk defa bişeyi sevdi.Çok mutlu oldum
Yarın bizde Dr gidiyoruz şöyle detaylı bi konuşmalı şu ek gıdayı bakalım ne önerilerde bulunacak eee Dr bilgi ve donanımından faydalanmak lazım okadar sene okumuş Prof olmuş dimi ama kuzumöle 2 kitap okuyup Drluk taslayamam senelere ayıp zira
sen şimdi profada çok para veriorsundur ne zenginlik beee
slm kızlar pek giremiyorum dün kontrolümüz vardı ona gittik bugün temizlik öncesi 3 günde biliosunuz ikra canavarrr büyüme atağı ve diş beraber sanırım kızımda:))) aklımda bi yandan sizde seviorum sizi:) son bişe daha mama sandalyesi alan almayan ne alsak ki?
ayyynen ikrada bayılllldııı resmen avakadoya ama sanırım gaz yaptı ilk defa uyuturken ağladı ve kaka yaptı çığlık çığlığa ya da üşüttü bilmiorum zor uyuttum gece kaka yapmazdı normalde pırtlayıp durdu maalesef
süpeeeerrsiniz sizde bebişlerde kızlarrr:)
Ahahahaöle tatlım napalım öle eve gösterişe verilecek param yokta Durunun sağlığı için veririm her türlü
Çok güldüm bu arada süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?