2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Dişiniz hayırlı olsun Cemile, inşallah ağrısız sorunsuz çıkarır hepsini ...

Teşekkür ederim kızlar.

Canım sabah kahvaltıda,1 kibrit kutusu kadar peynir,2 tatlı kaşığı pekmez,1 yumurta sarırısı; ara öğünde ya armut ya muz yada elma; öğlen 1 kaseye yakın çorba; ara öğün yoğurt; akşam çorba.

Canım ben 2 öğün veriyorum.

kızlar cok teşekkürler cevaplarınız için.bende hemen hemen aynısını veriyormuşum.ama kendim sıkıldım çocuğa her gün haşlanmış yumurta vermekten değişik ne yedirebilirim diyodum kendmce.haşlanmış patates bi de.ek olarak domates salatalık falan da yiyo.aynı yani.cok zor bu iş.çocuk mütemadiyen ac gibi geliyo bana bu arada seyyahtı sanırım aynısını bende yapıyorum tatlım kandırıyorum baska şeylerle ağzına tıkıyorum işte.ama öle bi kirleniyoruz ki anlatamam yüzü gözü yemek oluyo

Kızlar ya benim eloş sürekli ayakta dikilmek istiyo ben destekleyerek tutuyorum ama bir zararo olurmu sizce bacaklarına yük biner falan bi şey olurmu acaba ya bilememdim sizinkilerde sıralayan yada ayakta durmak isteyen varmı

Mimmmm kulağa harika geliyor bol bol Omega 3olsun elosuma :)

Kızlar ya benim eloş sürekli ayakta dikilmek istiyo ben destekleyerek tutuyorum ama bir zararo olurmu sizce bacaklarına yük biner falan bi şey olurmu acaba ya bilememdim sizinkilerde sıralayan yada ayakta durmak isteyen varmı

Cnm biseycik olmaz benim kizda sıralıyor

Aslında bugün cok moralim bozuk kizlar minigimin karninda beyaz bi leke vardi dogustan doktora gösterdik başka yerinden cikmazsa veya buyumezse sorun yok dedi bugun kolundada cok belli belirsiz gördüm ya dünyam başıma yıkıldı çünkü benim kv vitiligo hastası ve risk altindayiz agzima bile almak istemiyorum cok korkuyorum allahım korusun haftaya perşembe esime tatil üniversite hastanesine götüreceğim hemde ozele yavruma gelecegine bana gelsin hersey ((((

Canım dur telaş yapma hemen belki o leke farklı bişeydir geçicidir doktora götür tabi ama içini ferah tut en azından doktor bir görene kadar rahat olmaya çalış

Durusel hemen aklından gecen o kotu düşüncelerden kurtul. İyi duşun iyi olsun ikra cok saglikli masallah gelisimi harika
Lütfen hemen panik yapma once Bır araştırılsın Dr görsün
. Tamam mı tatliskom

Kızlar bizde belki hatırlarsınız, atopik dermatit var. Gıdayla bağlantılı old. düşünüp yoğurt, tarhana, yumurta gibi şeylere ara verdik.Sorun olmadığını düşünüp bazılarına tekrar başladık.Boyundaki kızarıklıkların kıyafetten old. kanaat getirdim.Artık dirseklerimizde de çıkıyor.Dr. hep eklem yerlerinde old. söyledi.Özel bir sebebi var mı bilmiyorum.Boyundakiler bir süre sonra geçip tekrar çıkıyor. Kollar da öyle.Alerji yapan gıdaları kessem de yedirsem de sonuç pek değişmiyor.Aklınıza başka bir sebep geliyor mu? Yünlü giydirmiyorum.Sıvı detarjanı bırakıp Dalan Roxy kullanmaya başladım.Kalın giydirmiyorum. Oda sıcaklığı 23-24 derece.Ev de hemen hemen öyle.Nemlendirici de kullanıyorum.Banyosu dr. tavsiyesiyle haftada iki kez. Sebep ne olabilir ki? Sebebi bulsam çözüme ulaşırız da...

Sana da yavruna da bir şey olmasın duruselciğim. Hemen telaş etme. İyi şeyler düşün.

DURUSEL canım kötü düşünme bişey çıkmayacak İkrada iyi düşünelim iyi olsun
NASYAcım çikoyu da bıraksak bütün gün ayaklarının üstünde zıplar, büyüdüler artık bişey olmaz pıtırcıklara
ARASTA hayırlı olsun yeni eviniz umarım kötü bir seveple değiştirmemişsizdir.
PARMEcim paylaşım için teşekkürler bu aralar benim de en çok dikkat ettiğim konu maalesef ki
SEYYAHcım her gün yeni bişeyler öğrenmeleri süper aferin Aren'e artık hızlarına hiiiçç yetişemeyeceğiz.
Dişleri çıkan bütün pıtırcıklara hayırlı olsun dişler de pıtır pıtır çıkmaya başladı artık
Bugün eşimin son izin günüydü sen çikoya bak ben temizlik yapayım dedim, yok illa ki beni istiyor çiko...öğlen başladım hala bitmiş değil...altı üstü süpür sil halı kaldır...bunu bile yapamadım btn gün cam kapı silmek benim harcım değil artık bunu iyice anladım ...

Çikonun annesi 😍

Durusel hemen aklından gecen o kotu düşüncelerden kurtul. İyi duşun iyi olsun ikra cok saglikli masallah gelisimi harika
Lütfen hemen panik yapma once Bır araştırılsın Dr görsün
. Tamam mı tatliskom

Canım 23-24 derece sıcak değilmi.Ben evi en fazla 21,8 dereceye kadar ısıtıyorum.Sadece banya yaptıracağım zaman sıcaklığı 24 dereceye çıkarıyorum.Ben sıcağı çok sevmem.Bunalıyorum.Elada benim gibi.Çok sıcakta huzursuz oluyor.

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok uykusuzum sabah 4 ten beri sürekli uyandı Aren 7 de de babası işe giderken mışıl mışıl uyuyan oğlumun ağzına emzik koymak suretiyle uyandırdı bizi

Kızlar selam kaç gündür giremedim annem geldi ev taşıyoruz ayrıntılar daha sonra merak etmeyin diye yazayım dedim
Canım kolay gelsinn ...
İyileşsin de iştahı yerine gelir annesi üzülme , çok hareketli olduğu için de kilo almıyor olabilir bir de diş hastalık falan kilo kaybı yapıyor normal düzelecekler sıkılma canım ...
Afiyet olsun Eloşuma :)) Ben de iki öğüne geçeyim artık zaten az süt emiyor yaramaz Aren !!
Yüzü, gözü, mama sandalyesi, yerler, halılar bir de yemek sırasında hapşırırsa benim üstüm başım ohhhhhooooo bu liste uzayıp gider
Canım hemen panik yapma sakin ol kötü düşünme kızına da sana da bir şey olmasın inşallah ...
Reoc sıcak geliyor olabilir , ben Aren'e tek penye giydiriyorum artık üşürse bir yelek giydiriyorum külotlu çorabı da bıraktık ince penye alt giydiriyorum bu hafta teyzelerim geldi biraz kalın giydirmişler çocuğa ben işyerindeyken eve geldim altını açtım kuzumun hemen kızarmaya başlamıştı, terlemiyor ama sıcak geliyor kuzuma :)

mrb canım çok geçmiş olsun aynı sorun benim bebeğimdede var ne yapsam olmadı kızarıklarla devam ediyoruz çıplak olan heryerini parçalarcasına kaşıyor yavrum.benim işyerinden bi arkadaşım var onun bebeğindede aynısı olmuş şuan 2 yaşında tamamen geçti diyor çare arama yok diyor zamana bıraktım bende.nete sık girebilirsem yazarım gelişmeleri.

Canım ben 1 aydır kaloriferi açmıyorum.Evimiz kendiliğinden bu kadar sıcak. O zaman ben sık sık camları açayım ya da kızımı daha ince giydireyim.Sağ olasın.

Aren diş çıkarıyor olabilir mi? Diş döneminde biz tam 10 kez uyanırdık.Bu ara 5 kez kalkıyoruz.Bazen 2-3 kere kalkıp bize iyilik yapıyor. Daha ince giydireyim öyleyse. Bu dr. 24 derceyi geçmesin demişti.Eski dr. 26-27 derece diyordu Baştan beri bu sıcaklığa alışık. Acaba biraz daha ince giydirmem sorun olur mu ki?

Çok çok geçmiş olsun. Bağışıklık sistemi güçlendikçe geçecekmiş; ama ne zaman? Kaşıma bizde yok; ancak belki de kaşınıyordur. Nemlendirmek bazen işe yarıyor bazen de daha fazla kızarıklığa sebebiyet veriyor. İnşallah kısa sürede iyileşir bebeklerimiz.Sebebini bilmemek can sıkıcı Sadece gıdayla da ilgili değil. Gelişmeleri bekliyorum.

Slm kızlar... Pıtırcıklar artık hateketlendi kimsecikler giremiyor sanırım...size bir sorum olacak. Sağlık ocağı bu ay kan tahlili istedi bizden.hastanede yaptırıp sonucunu getirin dediler...sizden de istediler mi?? Eğer istedilerse kanı nerden alıyorlar kol mu parmak mı??

Çikonun annesi 😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…