2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

kızlar sonunda rahata erdım...sınavlarım bıttı ve aranıza uzun bı aradan sonra gerı dondumm...hepınızı coook ozledım...sohbetımiz,birbiiriize olan sıcaklıgımız ve en onemlısı o mınnak kuzularımızın fotoları..gordukçe ''vay be ne guzel yapmısız ''dedırtıyor valla... :))

canım daha bebek oldukları ıcın gennellıkle elının ustunden alıyorlar..koldan nadırdır aldıkalrı..bızden de ıstemıslerdı gecen ay kontrole gııtıgımzde 9 ayda kan degerlerını getırın dıye..bakalım bı 9 a gırelım de hayılısıyla..

Kızlar selam kaç gündür giremedim annem geldi ev taşıyoruz ayrıntılar daha sonra merak etmeyin diye yazayım dedim
ev arıyodun bı ara gorustugumuzde..ıns gonlunun ıstedıgı gıbı bulmusuundur...Allah yardımcın olsun..

canım ben sıyah pirınc kullanıyorum İdil in yemeklerınde ve corbalarında.bıraz corbayı sıyahlastırıyor ama olsun..beyaz pirınce gore daha yararlıymış.dr muz soylemıstı.İdil 7 aylıktan berı hep onu kullanıyorum..arada da siyah prınc unundan pekmezle tatlandırıp muhallebi yapıyorum..tavsıye ederım.. bakmak ıstersenız faydalarına...
http://www.happymoons.com.tr/siyah-pirincin-faydalari/

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.Hayırlı, sağlıklı,huzurlu,bereketli, bol uykulu bir hafta diliyorum.

Canım eloşumun kolundan almışlardı.Yavrum çok ağlamıştı.

Hadi geçmiş olsun canım.Aramıza yeniden hoşgeldin.

Günaydın... İyi haftalar olsun hepinize canlarım. Bol neşeli güzel bir hafta geçirelim 23 nisan haftası ne de olsa

Canım sakin ol kötü düşünme vitiligo tam olarak kalıtsal değil. Benim anneannemde var başka hiçbir aile bireyinde çıkmadı. Bir de bebeklerde görülme olasılığı çok çok düşükmüş. Çocukluk çağında abimin yüzünde bi beyazlama çıkmıştı annem çok korkmuştu ama kremle iyileşti vitiligo değilmiş zaten. Allahım yavrularımızı korusun canım doktora gidince zaten için rahatlayacaktır

Ah canım ya bu meret bazen ne yaparsan yap tekrarlıyor

Elinin üstünden alıyorlar canım biz de mecburi aldırdık hastanede Eli bikaç gün acıdı

Hoşgeldin canımmm sınavların güzel geçmiştir inşallah :)

Canım nerden bulabiliriz bu siyah pirinci, marketlerde varmıdır? Hiç görmedim belkide dikkat etmediğim için görmemişimdir..

Ben geçen ay kontrolde sormuştum doktora 9 aylıkken kan tahlili yapılcak dimi, sağlık ocağından öyle söylediler falan dedim.. Yaşında yaparız dedi bizim gittiğimiz doktor.. 9aylık kontrolünde sorucam yeniden.. Ama Emir 4 aylıkken bi kan tahlili yapılmıştı ateşlendiği için, o zaman bileğinin iç tarafından almışlardı kan

Gamzecim canım 2013 Ağustos bebekleri sağlıklı besleniyor adında bir topic var oraya git canım çok eğleneceksin tam sana göre insanlar var :))))

Kızlar günaydın nedense şeytan dürttü eski topiğe baktım şu rabarba denen şahsın yazdığına bakın ne sanıyosa bunlar kendilerini te allahım

Günaydın arkadaşlar.Nasılsınız.Biz dün yine gezmelerdeydik.Kızımın ilk dişi çıktı.Çok mutlu oldum.Miniğim büyüyor.Allah'ım bu günlari görecekmiydim.

Parme çok sağol canım emek verip uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun.

Cemileyd Ayserb dişleriniz hayırlı olsun sorunsuz sıkıntısız bu dönmei atlatırsınız inşallah

ayserbcim İlkerin rahatsızlığı sebebinde kan istemişti dr.elinin üstünden alacakalrdı ama damar göremediler koldan aldılar çok ağlamadı ama önemli olan işinin ehli biri olsun birde varsa hastanede bebek hemşiresinden aldır canım

Reoc daha dün bir radyo programında dinledim atopik dermatiti senin saydığın şeyler dışında bir şey daha ekledi konuşan dr.stressss aileler aman küçücük çocuğun ne derdi olur deyip geçiştiriyorlarmış ama en önemli sebep stres dedi uzman. sen çalışıyormuydun canım ?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar geçmişi kısada olsa okudum :)

Merak edenlerden allah razı olsun..

İlkeri cuma günü götürdük kontrole ventolini kesip zaditen e başlattı dr. Alerji dışında birde immün sistem bağışıklığı düşük çıktı.onun içinde iki kat daha çok korumamız gerekecekmiş. hayvan, odasında toz tutan fazla eşyalar,dolap kapakları kapalı olsun dedi,boya ve benzeri ağır metaryalli kokular parfümler.. bunun gibi birkaç şey. bende bu durumun benden kaynaklandığını düşünüp sordum hemen ama hayır bünyeyle alakalı dedi dr.ama bende bi ara çok abarttım çok korudum maalesef. şimdi yaşıtlarından daha sık hasta olabilir dedi onun için kalabalıktanda uzak tutun dedi.bende evde tıkalı kalmaktansa arada dışarı yürüyüşe çıkıyorum oğlumla. kızlar bence sizde 9.ay kontrolünde doktorunuzdan immün testi yaptırmanız gereklimi sorun baktırmaktan zarar gelmez.

Bu arada İlkerin de üst 2 dişi çıktı dişler etti 4 adet ısırma işlemleri başladı :)

Kızlar günaydın nedense şeytan dürttü eski topiğe baktım şu rabarba denen şahsın yazdığına bakın ne sanıyosa bunlar kendilerini te allahım

Canım keşke şeytan dürtmeseydi seni Sen de beni dürtmüş oldun baktım arada bakıyordum zaten. Malesef bir arkadaşın mesajını gördüm çok üzüldüm. "Anadolu şivesi, görücü usulü, sürmeli gözlü baygın bakışlı" kimse kimseyi bu şekilde aşağılamaya çalışamaz. Çok üzüldüm bu yazdıklarını aşağılama malzemesi olarak kullanmasına...

Ya canım evet dahaneler neler çok yazık zamanında ne insanlarla muhatap olmuşuz meğer

Ya canım evet dahaneler neler çok yazık zamanında ne insanlarla muhatap olmuşuz meğer

Cidden kimlerle muhattap olmusz. Seviyesz iste kendi kendne niye satasma geregi duymus onu anlamadm..o elestrdgi gamzeyo hatrliyorz noktalar koyup takvime bakip gdiyodu ona kizdgm ve tepki verdgm icn kendme kiziyrm suan en azindan kimseye durduk yere laf sokup hakaret boyutuna getrmedi...arkadasn kendi kendine sorunlari var heralde sinir bosalticak yer ariyo...burdan ona malzeme cikmaz yalniz daha once cikmadigi gbi

Slm canlarim umarim herkes iyidr...dun eylul dustu yine...sabaha kdr agladm gozumden gitmedi o aglayisi...bu duruma alismamz lazm ama iste anne yuregi dayanmiyo...cookk opuyorz szi ve böcüslerimi

Yazık cok yazık acik acik söylüyorum keske onu seven insanlar dürüst olsa da tedavi olması gerektiğini söylese Bır psikiyatr falan önerse belki normal biri olurdu .

Yazık cok yazık acik acik söylüyorum keske onu seven insanlar dürüst olsa da tedavi olması gerektiğini söylese Bır psikiyatr falan önerse belki normal biri olurdu .
Aynen canım topikler ayrılmış hala niye laf atıyosun ordan git ötede oyna kardeşim hasta ruhlu insanlar sanal alemde bile sidik yarışındalar afedersiniz ama öle burası kültür seviye yarışı yapılacak yer değil

Slm canlarim umarim herkes iyidr...dun eylul dustu yine...sabaha kdr agladm gozumden gitmedi o aglayisi...bu duruma alismamz lazm ama iste anne yuregi dayanmiyo...cookk opuyorz szi ve böcüslerimi
Kıyamam eylüşüme canım ya ama napalım canım daha çoook düşecekler bir yürümeye başlasalar önüne geçemiyicez düşmelerin panik yapmadan sakince üstesinden gelicez

O kadar zaman gecmis ne diye laf atıyorsun herkes işine gücüne bakıyor duramıyor kötülükle besleniyor çünkü ha Bır de obsesiflik olabilir tabi

Kultursuzlugun asıl bu olduğunun farkında degil Canim bosver sen

Aradan aylar gecmis kavga eymeden duramiyo demekki...kendi arkadslarina bulassin...bze uzak allaha yakin..boyle hsta insanlarla ugrasicak ne vaktimiz ne dabrimiz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…