canım daha bebek oldukları ıcın gennellıkle elının ustunden alıyorlar..koldan nadırdır aldıkalrı..bızden de ıstemıslerdı gecen ay kontrole gııtıgımzde 9 ayda kan degerlerını getırın dıye..bakalım bı 9 a gırelım de hayılısıyla..Slm kızlar... Pıtırcıklar artık hateketlendi kimsecikler giremiyor sanırım...size bir sorum olacak. Sağlık ocağı bu ay kan tahlili istedi bizden.hastanede yaptırıp sonucunu getirin dediler...sizden de istediler mi?? Eğer istedilerse kanı nerden alıyorlar kol mu parmak mı??
Çikonun annesi ��
ev arıyodun bı ara gorustugumuzde..ıns gonlunun ıstedıgı gıbı bulmusuundur...Allah yardımcın olsun..Kızlar selam kaç gündür giremedim annem geldi ev taşıyoruz ayrıntılar daha sonra merak etmeyin diye yazayım dedim
KizlaR ,
Ben bu arada beyaz pirinc yerine esmer pirinc kullanmaya karar verdim bağışıklığı arttırıyormuş . Bır de çorbaların icine nohut fasulye haslayip koymamiZ gerekiyor ya alternatif olarak buğday Mısır da haslayip koyabiliriz hem de cok lezzet verir . Aklıma geldi paylaşayım istedim . Söyle Mısırlı bugdayli Bır yogurt çorbası pek Bır guzel olurdu
Slm kızlar... Pıtırcıklar artık hateketlendi kimsecikler giremiyor sanırım...size bir sorum olacak. Sağlık ocağı bu ay kan tahlili istedi bizden.hastanede yaptırıp sonucunu getirin dediler...sizden de istediler mi?? Eğer istedilerse kanı nerden alıyorlar kol mu parmak mı??
Çikonun annesi 😍
kızlar sonunda rahata erdım...sınavlarım bıttı ve aranıza uzun bı aradan sonra gerı dondumm...hepınızı coook ozledım...sohbetımiz,birbiiriize olan sıcaklıgımız ve en onemlısı o mınnak kuzularımızın fotoları..gordukçe ''vay be ne guzel yapmısız ''dedırtıyor valla... :))
Aslında bugün cok moralim bozuk kizlar minigimin karninda beyaz bi leke vardi dogustan doktora gösterdik başka yerinden cikmazsa veya buyumezse sorun yok dedi bugun kolundada cok belli belirsiz gördüm ya dünyam başıma yıkıldı çünkü benim kv vitiligo hastası ve risk altindayiz agzima bile almak istemiyorum cok korkuyorum allahım korusun haftaya perşembe esime tatil üniversite hastanesine götüreceğim hemde ozele yavruma gelecegine bana gelsin hersey((((
Kızlar bizde belki hatırlarsınız, atopik dermatit var. Gıdayla bağlantılı old. düşünüp yoğurt, tarhana, yumurta gibi şeylere ara verdik.Sorun olmadığını düşünüp bazılarına tekrar başladık.Boyundaki kızarıklıkların kıyafetten old. kanaat getirdim.Artık dirseklerimizde de çıkıyor.Dr. hep eklem yerlerinde old. söyledi.Özel bir sebebi var mı bilmiyorum.Boyundakiler bir süre sonra geçip tekrar çıkıyor. Kollar da öyle.Alerji yapan gıdaları kessem de yedirsem de sonuç pek değişmiyor.Aklınıza başka bir sebep geliyor mu? Yünlü giydirmiyorum.Sıvı detarjanı bırakıp Dalan Roxy kullanmaya başladım.Kalın giydirmiyorum. Oda sıcaklığı 23-24 derece.Ev de hemen hemen öyle.Nemlendirici de kullanıyorum.Banyosu dr. tavsiyesiyle haftada iki kez. Sebep ne olabilir ki? Sebebi bulsam çözüme ulaşırız da...
Slm kızlar... Pıtırcıklar artık hateketlendi kimsecikler giremiyor sanırım...size bir sorum olacak. Sağlık ocağı bu ay kan tahlili istedi bizden.hastanede yaptırıp sonucunu getirin dediler...sizden de istediler mi?? Eğer istedilerse kanı nerden alıyorlar kol mu parmak mı??
Çikonun annesi 😍
kızlar sonunda rahata erdım...sınavlarım bıttı ve aranıza uzun bı aradan sonra gerı dondumm...hepınızı coook ozledım...sohbetımiz,birbiiriize olan sıcaklıgımız ve en onemlısı o mınnak kuzularımızın fotoları..gordukçe ''vay be ne guzel yapmısız ''dedırtıyor valla... :))
canım daha bebek oldukları ıcın gennellıkle elının ustunden alıyorlar..koldan nadırdır aldıkalrı..bızden de ıstemıslerdı gecen ay kontrole gııtıgımzde 9 ayda kan degerlerını getırın dıye..bakalım bı 9 a gırelım de hayılısıyla..
ev arıyodun bı ara gorustugumuzde..ıns gonlunun ıstedıgı gıbı bulmusuundur...Allah yardımcın olsun..
canım ben sıyah pirınc kullanıyorum İdil in yemeklerınde ve corbalarında.bıraz corbayı sıyahlastırıyor ama olsun..beyaz pirınce gore daha yararlıymış.dr muz soylemıstı.İdil 7 aylıktan berı hep onu kullanıyorum..arada da siyah prınc unundan pekmezle tatlandırıp muhallebi yapıyorum..tavsıye ederım.. bakmak ıstersenız faydalarına...
http://www.happymoons.com.tr/siyah-pirincin-faydalari/
Çikonun annesi 😍
Gamzecim canım 2013 Ağustos bebekleri sağlıklı besleniyor adında bir topic var oraya git canım çok eğleneceksin tam sana göre insanlar var :))))
1 adet sogani ince ince dograyip zeytinyağında kavurdum. Az yagli olmasini istedigim icin zeytinyagi ustune biraz su koyarak sogani kavurdum .iki dis sarimsak ekledim .Üstüne inci icin ozel hazirlattigimiz yağsiz uc kere çekilmiş kıymadan iki buyuk köfte kadar ekleyip birlikte kavurdum . İki adet Enginar bir patates bir havucu küp küp dograyip tencereye ekledim bir süre kendi halinde ateşte durdu . Ayri bir kapta hazırladığım bir yumurta sarısı bir kac damla limon bir kasık kadar unu anne yoğurdu ve su ile karistirip terbiyesini hazırladım . .Yogurt ve suyu göz kararı koydum . Tencerenin icindeki sebzelerimiz üstüne .yavaş yavaş döktüm . Kaynayana kadar karıştırdım . Pismesine yakın bir iki Tatli kasığı pirinc ekledim . Aslında pirinc koymayacaktım ama aynı anda meyve puresi yapıyordum . Pure icin fazla pirinc yikamisim ziyan olmasın diye koydum ama iyi oldu . sebzeler iyice yumusayincaya kadar birlikte piştiler. Ocağı kapandıktan sonra blenderdan geçirdim . Üstüne ince kıyılmış Dereotu biraz kuru nane karabiber ekledim . İnciye tuzsuz bize tuzlu olarak servis yaptım . Görüntüsü ve tadı ile harika oldu tavsiye ederim .
Günaydın arkadaşlar.Nasılsınız.Biz dün yine gezmelerdeydik.Kızımın ilk dişi çıktı.Çok mutlu oldum.Miniğim büyüyor.Allah'ım bu günlari görecekmiydim.
Kızlar bizde belki hatırlarsınız, atopik dermatit var. Gıdayla bağlantılı old. düşünüp yoğurt, tarhana, yumurta gibi şeylere ara verdik.Sorun olmadığını düşünüp bazılarına tekrar başladık.Boyundaki kızarıklıkların kıyafetten old. kanaat getirdim.Artık dirseklerimizde de çıkıyor.Dr. hep eklem yerlerinde old. söyledi.Özel bir sebebi var mı bilmiyorum.Boyundakiler bir süre sonra geçip tekrar çıkıyor. Kollar da öyle.Alerji yapan gıdaları kessem de yedirsem de sonuç pek değişmiyor.Aklınıza başka bir sebep geliyor mu? Yünlü giydirmiyorum.Sıvı detarjanı bırakıp Dalan Roxy kullanmaya başladım.Kalın giydirmiyorum. Oda sıcaklığı 23-24 derece.Ev de hemen hemen öyle.Nemlendirici de kullanıyorum.Banyosu dr. tavsiyesiyle haftada iki kez. Sebep ne olabilir ki? Sebebi bulsam çözüme ulaşırız da...
Çikonun annesi ��
Kızlar günaydın nedense şeytan dürttü eski topiğe baktım şu rabarba denen şahsın yazdığına bakın ne sanıyosa bunlar kendilerini te allahım
Canım keşke şeytan dürtmeseydi seniSen de beni dürtmüş oldun baktım arada bakıyordum zaten. Malesef bir arkadaşın mesajını gördüm çok üzüldüm. "Anadolu şivesi, görücü usulü, sürmeli gözlü baygın bakışlı" kimse kimseyi bu şekilde aşağılamaya çalışamaz. Çok üzüldüm bu yazdıklarını aşağılama malzemesi olarak kullanmasına...
Ya canım evet dahaneler neler çok yazık zamanında ne insanlarla muhatap olmuşuz meğer
Kızlar günaydın nedense şeytan dürttü eski topiğe baktım şu rabarba denen şahsın yazdığına bakın ne sanıyosa bunlar kendilerini te allahım
Canım keşke şeytan dürtmeseydi seniSen de beni dürtmüş oldun baktım arada bakıyordum zaten. Malesef bir arkadaşın mesajını gördüm çok üzüldüm. "Anadolu şivesi, görücü usulü, sürmeli gözlü baygın bakışlı" kimse kimseyi bu şekilde aşağılamaya çalışamaz. Çok üzüldüm bu yazdıklarını aşağılama malzemesi olarak kullanmasına...
Ya canım evet dahaneler neler çok yazık zamanında ne insanlarla muhatap olmuşuz meğer
Cidden kimlerle muhattap olmusz. Seviyesz iste kendi kendne niye satasma geregi duymus onu anlamadm..o elestrdgi gamzeyo hatrliyorz noktalar koyup takvime bakip gdiyodu ona kizdgm ve tepki verdgm icn kendme kiziyrm suan en azindan kimseye durduk yere laf sokup hakaret boyutuna getrmedi...arkadasn kendi kendine sorunlari var heralde sinir bosalticak yer ariyo...burdan ona malzeme cikmaz yalniz daha once cikmadigi gbi
Aynen canım topikler ayrılmış hala niye laf atıyosun ordan git ötede oyna kardeşim hasta ruhlu insanlar sanal alemde bile sidik yarışındalar afedersiniz ama öle burası kültür seviye yarışı yapılacak yer değilYazık cok yazık acik acik söylüyorum keske onu seven insanlar dürüst olsa da tedavi olması gerektiğini söylese Bır psikiyatr falan önerse belki normal biri olurdu .
Kıyamam eylüşüme canım ya ama napalım canım daha çoook düşecekler bir yürümeye başlasalar önüne geçemiyicez düşmelerin panik yapmadan sakince üstesinden gelicezSlm canlarim umarim herkes iyidr...dun eylul dustu yine...sabaha kdr agladm gozumden gitmedi o aglayisi...bu duruma alismamz lazm ama iste anne yuregi dayanmiyo...cookk opuyorz szi ve böcüslerimi
Aynen canım topikler ayrılmış hala niye laf atıyosun ordan git ötede oyna kardeşim hasta ruhlu insanlar sanal alemde bile sidik yarışındalar afedersiniz ama öle burası kültür seviye yarışı yapılacak yer değil
Aynen canım topikler ayrılmış hala niye laf atıyosun ordan git ötede oyna kardeşim hasta ruhlu insanlar sanal alemde bile sidik yarışındalar afedersiniz ama öle burası kültür seviye yarışı yapılacak yer değil
Kıyamam eylüşüme canım ya ama napalım canım daha çoook düşecekler bir yürümeye başlasalar önüne geçemiyicez düşmelerin panik yapmadan sakince üstesinden gelicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?