2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Herkese günaydınn,
Güzel bir hafta olsun inşallah.

Slm canlarim umarim herkes iyidr...dun eylul dustu yine...sabaha kdr agladm gozumden gitmedi o aglayisi...bu duruma alismamz lazm ama iste anne yuregi dayanmiyo...cookk opuyorz szi ve böcüslerimi

Canım geçmiş olsun üzülme. bizde gün geçmiyor ki yeni bir kaza daha yaşanmasın
Alıştım artık gayet soğukkanlı davranıyorum.
Cumrtesi akşamı emeklerken yüz üstü düştü dudağı kanadı şişti. Ertesi güne bişeyi kalmadı yaşanacak böyle küçük kazalar alıştıralım artık kendimizi

Haklisn cnm..asiri hareketli surekli tetikteym ama bi anlik dalginligima gldi..evt alismak zorundayz kiyamam selocanima

Gecmis olsun kızlar gun gecmiyor ki yeni Bır kaza yaşanmasın

Biz de hafta sonu KV ye esimin memleketine gittik Bır düğüne katıldık inci basta korktu sıçradı bana sarıldı sonra alisti hatta uyudu .
Sorun yasamadık yani . Bır de kan çekiyor derler ya o dogru galiba kızlar dedesini cok sevdi yüzünüzü okşadı evi sahiplendi yadırgamadi

Saol cnm aminn inşallah
inşallah cnm baya stres yaptım dua ediyorum bolca rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Kızlar günaydın nedense şeytan dürttü eski topiğe baktım şu rabarba denen şahsın yazdığına bakın ne sanıyosa bunlar kendilerini te allahım

bizmiymisiz anadolu sivesi bakmadim bile yine hangi sidik yarisi var die hasta ruhlu insanlar topluluğu. Yazık yaa aciyorum canlari sıkılıyor bize sariyorlar kıskançlık çok kötü bise.ohh anadoluluyum gurur duyuyorum insanin kendiyle barışık olmasida süper durun komsulari cagiriyim da kısır yapayım.ayy yoksa kanepe ve patates kroket mi yapsam şimdi kınamasinlar:))

Evt cnm panik ypmamak lazm ama iste insan dayanamiyo

Cnm ikoş sıralıyor günde kac kere düşüyor ustelemiyorum kendiliğinden kalkio susuo allahim büyük kazalardan korusun kuzularimizi

Kızlar bizim de nişan güzel geçti Asu fazla mızmızlanmadı. Başta biraz korktu sonra alıştı ve o gürültüde uyudu vee haftasonu kuzucuğuma albüm kapağı yaptım

Ang canim kiyamam eylusume ben gecmis olsun.
Dedigin gibi anne yuregi dayanamaz ki...

Suloz canim sizede gecmis olsun kazalarla mucadeleyi ogrenicez

Aysecim bizde parmaktan kan aldilar.

Nasyacim kontrolunuz vardi nasilmis elos,dr.soracaklarin vardi?

Amin canm bnm allah buyuk dertlerden esirgesn yavrularimizi

Saol dünüskom.. kafayi gozu sisirdm aglicm diye alismamz lazm bu tur seylere....

Canım eloşumun kolundan almışlardı.Yavrum çok ağlamıştı.

Elinin üstünden alıyorlar canım biz de mecburi aldırdık hastanede Eli bikaç gün acıdı

saolun kızlar cvplarınız için... bizim de sarılık zamanı kolundan almışlardı tontik olduğu için çok zorlanmışlar annem söylemişti... kuzenim de bebek hemşiresi sakın kolundan aldırma çok uğraşırlar delik deşik ederler damarları görünmüyor iç bilekten aldır dedi umarım çok canını yakmazlar. SUBACIM inş. parmağından alırlar çikonun da... çünkü tutmak çok zor oluyor, kereta çok güçlü babası şimdiden kara kara düşünmeye başladı....parmaktan alırsa oldu bittiye gelir en azından...
NAZLIBEBİŞ bizim de doktorumuz bişey demedi ama sağlık ocağına götüreceğiz istedikleri için. e bi de kan ilacı da kullanmıyoruz zaten...

Kızlar günaydın nedense şeytan dürttü eski topiğe baktım şu rabarba denen şahsın yazdığına bakın ne sanıyosa bunlar kendilerini te allahım
canımm hiç canını sıkma onlar kişiliklerini!! belli etmişler... kafa yormaya bile değmez..

Slm canlarim umarim herkes iyidr...dun eylul dustu yine...sabaha kdr agladm gozumden gitmedi o aglayisi...bu duruma alismamz lazm ama iste anne yuregi dayanmiyo...cookk opuyorz szi ve böcüslerimi
canım artık her gün yeni bir kazaya hazır olmalıyız...çiko da ne yapıp edip masanın altına giriyor, dün kaşla göz arası kafasını sandalyeye vurdu. evde krem de yoktu pazar eşim de yok buz koydum sadece, sabah baktım kırmızı alt katta eczane var gidip alalım dedik... saçımı taramaktan vazgeçtim toplayayım bari dedim koydum yere oturuyordu küttt bir düştü ağladı sustu...çok kıpırdaklar olacak illa ki bir şeyler de Allah kötü kazalardan korusun...
geçmiş olsun bu arada... SULOZ canım size de geçmiş olsun..

çookk akıllı bu kuzular yaa üzmüyorlar annelerini :)) ben de seçim zamanı mitinge katılmıştım bir gece. 30bin kişi vardı o gürültüde uyumuştu çikom :)

Kızlar bizim de nişan güzel geçti Asu fazla mızmızlanmadı. Başta biraz korktu sonra alıştı ve o gürültüde uyudu vee haftasonu kuzucuğuma albüm kapağı yaptım
Eki Görüntüle 1080338

marifetli hatun ellerine sağlık :)

atladığım ya da yazım yanlışlarım varsa kusura bakmayın bir gözüm çikoda :)

Son düzenleme:

Ay canım evet cumartesiydi kontrol hastaydı dıye biraz kilo vermiş ama önemli değil toparlar dedi bi sorunumuz yokmuş şükür bide artık herşey yiyebilir salçasız ve baharatsız olan yemekleri dedi ben zaten bi çok şeyi veriyorum ve süzgeçtende geçirmiyorum maşallah alıştı taneli yıyo geçen pilav bile yedirdim bide sabahları akıyla beraber yarım yumurta ver dedi akında bi sorun yokmuş yani ama alerjık bebekler de sorun olabilir belki

slm kızlar bizz geldikk.. epeydir yoktukk mersine gitmiştikk..evimize döndükk çok şükrr ama derinimm çok huzysuzz .. 2. dişini çıkardıı hiç bişey yemiyrrr ağzına sokmuyr hiç bişeyiii.. kilosu zaten azdıı iyice zayflayackkk.. zorla yemek yediryrmm delirmiş gibi ağlıyor yerkennn..bizden haberler böleee.

hasta bebişlere geçmişolsunn deriz ben ve derinimmmm..

kızlarrr ağustos anneleri topiği kapatıldı az önce ayyy çok üzüldüm ben bu hale gelinmiş neyse çok konuşmuycam aklıma ne geldi hani şener şen ablasıyla küsüyo eniştesine gidiyo bende o nun gibi oldumm

ben bişey sorcam size işe başlayan anneler sütünüzü kaç kez sağıyosunuz bir de gece çok uyanıyo benimki
ne veriyosunuz geceleri.

herkes buradaymış.. ben de öbür topikte insan arıyorum ya. konuyu tekrar açmış olmak istemiyorum ama az önce diğer sayfadan öğrendim bu topiği. ben sadece büyük çoğunluğun facebook grubuna gittiğini kalanların da topikte bişey paylaşılmadığından dağıldığını düşünmüştüm. altın bulmuş gibi sevindim yahuu :) şimdi eski sayfaları nasıl bitiricem ben pöööffff

edit: geçmişe baktım da gerçekten herkes buradaymış :) özlemişim çok özlemişim..

Son düzenleme:
Canımm ellerine sağlık harika olmuş, asu kuşuma kuşlu kapak

Sağol canımmm doğum günü düşüncelerim için deneme olsun dedim :) Buna benzer bi kuş olucak simgemiz :))

Coook guzell ellerine saglik canim.

Teşekkürler canım beğenmene sevindim

Kizlar cucu nerelerde ne zamndr yok merak ettim hersey yolundadr ins..haberi olan varmi

Gezmelerdedir kesin İnşallah iyilerdir ama bence geziyorlar

Onun o tontik kollarını yerim yerim cıs yapmasınlar o boğumlardan Teşekkürler bu arada canım

Biz de seni merak ediyorduk canım iyi ki geldin hoşgeldin :) Yemek konusunda zorlama bence canım ya acıkınca mutlaka yiyecek ağlatarak yedirirsen yemek yemeyi hiç sevmez. Tabi anne yüreği de dayanmıyor aç durmasına

hoşgeldin iyi bişeye vesile olmuşlar demek ne güzel sevindim :))

Ah Canim biz de seni merak etmiştik Neyseki iyiymissiniz özledik sizi

Hosgeldin Canim biz de seni özledik . Gecmiste bazı tatsizliklar oldu ( gecmis dedim ama bazi sahsiyetler durup durup tartışmadan hoşlanıyor sanırım ) ve aynı platformda olmak daha can sıkıcı olacağı icin en eski Kadri burada yeni topic açtı yeni arkadaşlarda katılıp harika Bır sayfamız oldu . sanıyorum tezin ile uğraşıyordun . Bitti mı ne asamadasin nasılsiniz meleğin ile

Ah Canim biz de seni merak etmiştik Neyseki iyiymissiniz özledik sizi

teşekkr ederizz canlarımm. bizdee çok özledikk. bide şifremizi unutmuştukkk yenii alabildikk neysekii

Miraba uzun bir aradan sonra kızlar
Çok uzun zaman giremedim valla ailem burdaydı sonra birlikte Urfaya görüncemin düğününe gittik dönüşte ailemle döndük ve temizlik falan derken Annemler dün gitti umarım herkesler iyidir angy tatlım eylüşüme çok gecmiş olsun mirakta etmişsin beni tatlım 😘dünüş selim kuzumada çok gecmis olsun Allah beterinden korusun hepsini ❤️❤️çok gecmise gidemedim atladıgım bişey varsa özür. 😘

CuCu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…