Slm canlarim umarim herkes iyidr...dun eylul dustu yine...sabaha kdr agladm gozumden gitmedi o aglayisi...bu duruma alismamz lazm ama iste anne yuregi dayanmiyo...cookk opuyorz szi ve böcüslerimi
Herkese günaydınn,
Güzel bir hafta olsun inşallah.
Canım geçmiş olsun üzülme. bizde gün geçmiyor ki yeni bir kaza daha yaşanmasın
Alıştım artık gayet soğukkanlı davranıyorum.
Cumrtesi akşamı emeklerken yüz üstü düştü dudağı kanadı şişti. Ertesi güne bişeyi kalmadı yaşanacak böyle küçük kazalar alıştıralım artık kendimizi
Saol cnm aminn inşallahGünaydın kızlar nasılsınız ben çok uykusuzum sabah 4 ten beri sürekli uyandı Aren 7 de de babası işe giderken mışıl mışıl uyuyan oğlumun ağzına emzik koymak suretiyle uyandırdı bizi
Canım kolay gelsinn ...
İyileşsin de iştahı yerine gelir annesi üzülme , çok hareketli olduğu için de kilo almıyor olabilir bir de diş hastalık falan kilo kaybı yapıyor normal düzelecekler sıkılma canım ...
Afiyet olsun Eloşuma :)) Ben de iki öğüne geçeyim artık zaten az süt emiyor yaramaz Aren !!
Yüzü, gözü, mama sandalyesi, yerler, halılar bir de yemek sırasında hapşırırsa benim üstüm başım ohhhhhooooo bu liste uzayıp gider
Canım hemen panik yapma sakin ol kötü düşünme kızına da sana da bir şey olmasın inşallah ...
Reoc sıcak geliyor olabilir , ben Aren'e tek penye giydiriyorum artık üşürse bir yelek giydiriyorum külotlu çorabı da bıraktık ince penye alt giydiriyorum bu hafta teyzelerim geldi biraz kalın giydirmişler çocuğa ben işyerindeyken eve geldim altını açtım kuzumun hemen kızarmaya başlamıştı, terlemiyor ama sıcak geliyor kuzuma :)
inşallah cnm baya stres yaptım dua ediyorum bolca rabbim kimseyi evladıyla sınamasınGünaydın... İyi haftalar olsun hepinize canlarım. Bol neşeli güzel bir hafta geçirelim 23 nisan haftası ne de olsa
Canım sakin ol kötü düşünme vitiligo tam olarak kalıtsal değil. Benim anneannemde var başka hiçbir aile bireyinde çıkmadı. Bir de bebeklerde görülme olasılığı çok çok düşükmüş. Çocukluk çağında abimin yüzünde bi beyazlama çıkmıştı annem çok korkmuştu ama kremle iyileşti vitiligo değilmiş zaten. Allahım yavrularımızı korusun canım doktora gidince zaten için rahatlayacaktır
Ah canım ya bu meret bazen ne yaparsan yap tekrarlıyor
Elinin üstünden alıyorlar canım biz de mecburi aldırdık hastanedeEli bikaç gün acıdı
Hoşgeldin canımmm sınavların güzel geçmiştir inşallah :)
Kızlar günaydın nedense şeytan dürttü eski topiğe baktım şu rabarba denen şahsın yazdığına bakın ne sanıyosa bunlar kendilerini te allahım
Canım keşke şeytan dürtmeseydi seniSen de beni dürtmüş oldun baktım arada bakıyordum zaten. Malesef bir arkadaşın mesajını gördüm çok üzüldüm. "Anadolu şivesi, görücü usulü, sürmeli gözlü baygın bakışlı" kimse kimseyi bu şekilde aşağılamaya çalışamaz. Çok üzüldüm bu yazdıklarını aşağılama malzemesi olarak kullanmasına...
bizmiymisiz anadolu sivesi bakmadim bile yine hangi sidik yarisi var die hasta ruhlu insanlar topluluğu. Yazık yaa aciyorum canlari sıkılıyor bize sariyorlar kıskançlık çok kötü bise.ohh anadoluluyum gurur duyuyorum insanin kendiyle barışık olmasida süper durun komsulari cagiriyim da kısır yapayım.ayy yoksa kanepe ve patates kroket mi yapsam şimdi kınamasinlar:))Cidden kimlerle muhattap olmusz. Seviyesz iste kendi kendne niye satasma geregi duymus onu anlamadm..o elestrdgi gamzeyo hatrliyorz noktalar koyup takvime bakip gdiyodu ona kizdgm ve tepki verdgm icn kendme kiziyrm suan en azindan kimseye durduk yere laf sokup hakaret boyutuna getrmedi...arkadasn kendi kendine sorunlari var heralde sinir bosalticak yer ariyo...burdan ona malzeme cikmaz yalniz daha once cikmadigi gbi
Evt cnm panik ypmamak lazm ama iste insan dayanamiyo
Canımm ellerine sağlık harika olmuş, asu kuşuma kuşlu kapakKızlar bizim de nişan güzel geçti Asu fazla mızmızlanmadı. Başta biraz korktu sonra alıştı ve o gürültüde uyuduvee haftasonu kuzucuğuma albüm kapağı yaptım
Eki Görüntüle 1080338
Kızlar bizim de nişan güzel geçti Asu fazla mızmızlanmadı. Başta biraz korktu sonra alıştı ve o gürültüde uyuduvee haftasonu kuzucuğuma albüm kapağı yaptım
Eki Görüntüle 1080338
Amin canm bnm allah buyuk dertlerden esirgesn yavrularimiziSaol cnm aminn inşallah
inşallah cnm baya stres yaptım dua ediyorum bolca rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
bizmiymisiz anadolu sivesi bakmadim bile yine hangi sidik yarisi var die hasta ruhlu insanlar topluluğu. Yazık yaa aciyorum canlari sıkılıyor bize sariyorlar kıskançlık çok kötü bise.ohh anadoluluyum gurur duyuyorum insanin kendiyle barışık olmasida süper durun komsulari cagiriyim da kısır yapayım.ayy yoksa kanepe ve patates kroket mi yapsam şimdi kınamasinlar:))
Cnm ikoş sıralıyor günde kac kere düşüyor ustelemiyorum kendiliğinden kalkio susuo allahim büyük kazalardan korusun kuzularimizi
Ang canim kiyamam eylusume ben gecmis olsun.
Dedigin gibi anne yuregi dayanamaz ki...
Suloz canim sizede gecmis olsun kazalarla mucadeleyi ogrenicez
Aysecim bizde parmaktan kan aldilar.
Nasyacim kontrolunuz vardi nasilmis elos,dr.soracaklarin vardi?
canım daha bebek oldukları ıcın gennellıkle elının ustunden alıyorlar..koldan nadırdır aldıkalrı..bızden de ıstemıslerdı gecen ay kontrole gııtıgımzde 9 ayda kan degerlerını getırın dıye..bakalım bı 9 a gırelım de hayılısıyla..
Canım eloşumun kolundan almışlardı.Yavrum çok ağlamıştı.
Elinin üstünden alıyorlar canım biz de mecburi aldırdık hastanedeEli bikaç gün acıdı
Ben geçen ay kontrolde sormuştum doktora 9 aylıkken kan tahlili yapılcak dimi, sağlık ocağından öyle söylediler falan dedim.. Yaşında yaparız dedi bizim gittiğimiz doktor.. 9aylık kontrolünde sorucam yeniden.. Ama Emir 4 aylıkken bi kan tahlili yapılmıştı ateşlendiği için, o zaman bileğinin iç tarafından almışlardı kan
Cemileyd Ayserb dişleriniz hayırlı olsun sorunsuz sıkıntısız bu dönmei atlatırsınız inşallah
ayserbcim İlkerin rahatsızlığı sebebinde kan istemişti dr.elinin üstünden alacakalrdı ama damar göremediler koldan aldılar çok ağlamadı ama önemli olan işinin ehli biri olsun birde varsa hastanede bebek hemşiresinden aldır canım
canımm hiç canını sıkma onlar kişiliklerini!! belli etmişler... kafa yormaya bile değmez..Kızlar günaydın nedense şeytan dürttü eski topiğe baktım şu rabarba denen şahsın yazdığına bakın ne sanıyosa bunlar kendilerini te allahım
canım artık her gün yeni bir kazaya hazır olmalıyız...çiko da ne yapıp edip masanın altına giriyor, dün kaşla göz arası kafasını sandalyeye vurdu. evde krem de yoktu pazar eşim de yok buz koydum sadece, sabah baktım kırmızı alt katta eczane var gidip alalım dedik... saçımı taramaktan vazgeçtim toplayayım bari dedim koydum yere oturuyordu küttt bir düştü ağladı sustu...çok kıpırdaklar olacak illa ki bir şeyler de Allah kötü kazalardan korusun...Slm canlarim umarim herkes iyidr...dun eylul dustu yine...sabaha kdr agladm gozumden gitmedi o aglayisi...bu duruma alismamz lazm ama iste anne yuregi dayanmiyo...cookk opuyorz szi ve böcüslerimi
çookk akıllı bu kuzular yaa üzmüyorlar annelerini :)) ben de seçim zamanı mitinge katılmıştım bir gece. 30bin kişi vardı o gürültüde uyumuştu çikom :)Gecmis olsun kızlar gun gecmiyor ki yeni Bır kaza yaşanmasın
Biz de hafta sonu KV ye esimin memleketine gittik Bır düğüne katıldık inci basta korktu sıçradı bana sarıldı sonra alisti hatta uyudu .
Sorun yasamadık yani . Bır de kan çekiyor derler ya o dogru galiba kızlar dedesini cok sevdi yüzünüzü okşadı evi sahiplendi yadırgamadi
Kızlar bizim de nişan güzel geçti Asu fazla mızmızlanmadı. Başta biraz korktu sonra alıştı ve o gürültüde uyuduvee haftasonu kuzucuğuma albüm kapağı yaptım
Eki Görüntüle 1080338
Ang canim kiyamam eylusume ben gecmis olsun.
Dedigin gibi anne yuregi dayanamaz ki...
Suloz canim sizede gecmis olsun kazalarla mucadeleyi ogrenicez
Aysecim bizde parmaktan kan aldilar.
Nasyacim kontrolunuz vardi nasilmis elos,dr.soracaklarin vardi?
Canımm ellerine sağlık harika olmuş, asu kuşuma kuşlu kapak
Coook guzell ellerine saglik canim.
Kizlar cucu nerelerde ne zamndr yok merak ettim hersey yolundadr ins..haberi olan varmi
saolun kızlar cvplarınız için... bizim de sarılık zamanı kolundan almışlardı tontik olduğu için çok zorlanmışlar annem söylemişti... kuzenim de bebek hemşiresi sakın kolundan aldırma çok uğraşırlar delik deşik ederler damarları görünmüyor iç bilekten aldır dedi umarım çok canını yakmazlar. SUBACIM inş. parmağından alırlar çikonun da... çünkü tutmak çok zor oluyor, kereta çok güçlü babası şimdiden kara kara düşünmeye başladı....parmaktan alırsa oldu bittiye gelir en azından...
NAZLIBEBİŞ bizim de doktorumuz bişey demedi ama sağlık ocağına götüreceğiz istedikleri için. e bi de kan ilacı da kullanmıyoruz zaten...
canımm hiç canını sıkma onlar kişiliklerini!! belli etmişler... kafa yormaya bile değmez..
canım artık her gün yeni bir kazaya hazır olmalıyız...çiko da ne yapıp edip masanın altına giriyor, dün kaşla göz arası kafasını sandalyeye vurdu. evde krem de yoktu pazar eşim de yok buz koydum sadece, sabah baktım kırmızı alt katta eczane var gidip alalım dedik... saçımı taramaktan vazgeçtim toplayayım bari dedim koydum yere oturuyordu küttt bir düştü ağladı sustu...çok kıpırdaklar olacak illa ki bir şeyler de Allah kötü kazalardan korusun...
geçmiş olsun bu arada... SULOZ canım size de geçmiş olsun..
çookk akıllı bu kuzular yaa üzmüyorlar annelerini :)) ben de seçim zamanı mitinge katılmıştım bir gece. 30bin kişi vardı o gürültüde uyumuştu çikom :)
marifetli hatun ellerine sağlık :)
atladığım ya da yazım yanlışlarım varsa kusura bakmayın bir gözüm çikoda :)
slm kızlar bizz geldikk.. epeydir yoktukk mersine gitmiştikk..evimize döndükk çok şükrr ama derinimm çok huzysuzz .. 2. dişini çıkardıı hiç bişey yemiyrrr ağzına sokmuyr hiç bişeyiii.. kilosu zaten azdıı iyice zayflayackkk.. zorla yemek yediryrmm delirmiş gibi ağlıyor yerkennn..bizden haberler böleee.
hasta bebişlere geçmişolsunn deriz ben ve derinimmmm..
herkes buradaymış.. ben de öbür topikte insan arıyorum ya. konuyu tekrar açmış olmak istemiyorum ama az önce diğer sayfadan öğrendim bu topiği. ben sadece büyük çoğunluğun facebook grubuna gittiğini kalanların da topikte bişey paylaşılmadığından dağıldığını düşünmüştüm. altın bulmuş gibi sevindim yahuu :) şimdi eski sayfaları nasıl bitiricem ben pöööffff
slm kızlar bizz geldikk.. epeydir yoktukk mersine gitmiştikk..evimize döndükk çok şükrr ama derinimm çok huzysuzz .. 2. dişini çıkardıı hiç bişey yemiyrrr ağzına sokmuyr hiç bişeyiii.. kilosu zaten azdıı iyice zayflayackkk.. zorla yemek yediryrmm delirmiş gibi ağlıyor yerkennn..bizden haberler böleee.
hasta bebişlere geçmişolsunn deriz ben ve derinimmmm..
herkes buradaymış.. ben de öbür topikte insan arıyorum ya. konuyu tekrar açmış olmak istemiyorum ama az önce diğer sayfadan öğrendim bu topiği. ben sadece büyük çoğunluğun facebook grubuna gittiğini kalanların da topikte bişey paylaşılmadığından dağıldığını düşünmüştüm. altın bulmuş gibi sevindim yahuu :) şimdi eski sayfaları nasıl bitiricem ben pöööffff
edit: geçmişe baktım da gerçekten herkes buradaymış :) özlemişim çok özlemişim..
Biz de seni merak ediyorduk canım iyi ki geldin hoşgeldin :) Yemek konusunda zorlama bence canım ya acıkınca mutlaka yiyecek ağlatarak yedirirsen yemek yemeyi hiç sevmez. Tabi anne yüreği de dayanmıyor aç durmasına
Ah Canim biz de seni merak etmiştik Neyseki iyiymissiniz özledik sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?