buda pasaklııı bır derinn fotosudurr arkadaşlarrr..
Ah Canim biz de seni merak etmiştik Neyseki iyiymissiniz özledik sizi
Hosgeldin Canim biz de seni özledik . Gecmiste bazı tatsizliklar oldu ( gecmis dedim ama bazi sahsiyetler durup durup tartışmadan hoşlanıyor sanırım ) ve aynı platformda olmak daha can sıkıcı olacağı icin en eski Kadri burada yeni topic açtı yeni arkadaşlarda katılıp harika Bır sayfamız oldu . sanıyorum tezin ile uğraşıyordun . Bitti mı ne asamadasin nasılsiniz meleğin ile
minnosh diğer topikte özet geçmiş allahtan. yoksa haberim olmayacaktı. ben de gamze'ye kızdım topik açıkken bişey yazmıyordu, topik dağılınca dalga geçiyor diye. hey allahım, neyse. tez bitti çok şükür, ama ben de bittim. dört duvar arasına kapandım, oksijensizlikten beynim paslandı artık. son imla, yazım düzeltmelerini yapıyorum. oğlum çok hareketli maşallah mı diyim bilmiyorum. beni kilitlemiş durumda. yani tam zamanında bitti tez. bu aralar en büyük problemimiz beslenme. topik, konsept olarak bize çok uydu anlayacağın :)
Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .
Ah sevimli şey nasil da özlemisiz derini fıstık tatlisi seni
Maalesef öyle canım.Kapağın da çok güzel olmuş.Hanım kızımız pek marifetliymiş.Günaydın... İyi haftalar olsun hepinize canlarım. Bol neşeli güzel bir hafta geçirelim 23 nisan haftası ne de olsa
Canım sakin ol kötü düşünme vitiligo tam olarak kalıtsal değil. Benim anneannemde var başka hiçbir aile bireyinde çıkmadı. Bir de bebeklerde görülme olasılığı çok çok düşükmüş. Çocukluk çağında abimin yüzünde bi beyazlama çıkmıştı annem çok korkmuştu ama kremle iyileşti vitiligo değilmiş zaten. Allahım yavrularımızı korusun canım doktora gidince zaten için rahatlayacaktır
Ah canım ya bu meret bazen ne yaparsan yap tekrarlıyor
Elinin üstünden alıyorlar canım biz de mecburi aldırdık hastanedeEli bikaç gün acıdı
Hoşgeldin canımmm sınavların güzel geçmiştir inşallah :)
Tesadüfün böylesi. Biz de aynı kazayı atlattık.Dudağın kanaması, şişmesi, ertesi güne pek iz kalmaması... Ha unutuyordum: Geçmiş olsun.Herkese günaydınn,
Güzel bir hafta olsun inşallah.
Canım geçmiş olsun üzülme. bizde gün geçmiyor ki yeni bir kaza daha yaşanmasın
Alıştım artık gayet soğukkanlı davranıyorum.
Cumrtesi akşamı emeklerken yüz üstü düştü dudağı kanadı şişti. Ertesi güne bişeyi kalmadı yaşanacak böyle küçük kazalar alıştıralım artık kendimizi
Canım hoş geldin.Merakta kalmıştık. Bence de zorla yedirme.Bizim 2. dişimizde de iştahsızlık vardı.7-10 gün sürdü.Şimdi iyi çok şükür.Uykuları değiştiyse de diştendir.Biz 3. dişte iştah sorunu yaşamadık;fakat uykular çok kötüydü. Kızının zayıf old. söylemişsin; ama fotoda gayet normal görünüyor.Maşallah ona. Kaç kg şu an?slm kızlar bizz geldikk.. epeydir yoktukk mersine gitmiştikk..evimize döndükk çok şükrr ama derinimm çok huzysuzz .. 2. dişini çıkardıı hiç bişey yemiyrrr ağzına sokmuyr hiç bişeyiii.. kilosu zaten azdıı iyice zayflayackkk.. zorla yemek yediryrmm delirmiş gibi ağlıyor yerkennn..bizden haberler böleee.
hasta bebişlere geçmişolsunn deriz ben ve derinimmmm..
Maalesef öyle canım.Kapağın da çok güzel olmuş.Hanım kızımız pek marifetliymiş.
Tesadüfün böylesi. Biz de aynı kazayı atlattık.Dudağın kanaması, şişmesi, ertesi güne pek iz kalmaması... Ha unutuyordum: Geçmiş olsun.
Canım hoş geldin.Merakta kalmıştık. Bence de zorla yedirme.Bizim 2. dişimizde de iştahsızlık vardı.7-10 gün sürdü.Şimdi iyi çok şükür.Uykuları değiştiyse de diştendir.Biz 3. dişte iştah sorunu yaşamadık;fakat uykular çok kötüydü. Kızının zayıf old. söylemişsin; ama fotoda gayet normal görünüyor.Maşallah ona. Kaç kg şu an?
Parmeeee ne güzel tatile gidiyorsun!Yolculuk nereye?Hayırlıca git ve gel.
Kızlar kızım 5-6 gündür tutunarak ayağa kalkıyor.Yalnız hep bana tutunmak istiyor.Bir de oyun oynaması için bıraktığımda beni bırakmak istemiyor.Hep bana sırnaşıyor. Üstüme çıkmak istiyor.Bu geçici bir durum mudur?Sizinkiler de böyle mi? Dönem özelliği mi acaba?Yoksa gün boyu beni görmesinden mi?
Jevay,cucu hosgeldiniz merak etmistik sizi aile gibi olduk gelmeyen olunca hemen dikkat cekiyor.
Nasyacim sorun olmamasina sevindim canim.Demek artik herseyi verebiliriz super.
Yanliz baris puturlu pek yemiyor kusuyorzamanla alisir degilmi?
Buarada eliyle gel gel yapiyor,cici cici diyorne tatlilar yahu
Maalesef öyle canım.Kapağın da çok güzel olmuş.Hanım kızımız pek marifetliymiş.
Tesadüfün böylesi. Biz de aynı kazayı atlattık.Dudağın kanaması, şişmesi, ertesi güne pek iz kalmaması... Ha unutuyordum: Geçmiş olsun.
Canım hoş geldin.Merakta kalmıştık. Bence de zorla yedirme.Bizim 2. dişimizde de iştahsızlık vardı.7-10 gün sürdü.Şimdi iyi çok şükür.Uykuları değiştiyse de diştendir.Biz 3. dişte iştah sorunu yaşamadık;fakat uykular çok kötüydü. Kızının zayıf old. söylemişsin; ama fotoda gayet normal görünüyor.Maşallah ona. Kaç kg şu an?
Parmeeee ne güzel tatile gidiyorsun!Yolculuk nereye?Hayırlıca git ve gel.
Kızlar kızım 5-6 gündür tutunarak ayağa kalkıyor.Yalnız hep bana tutunmak istiyor.Bir de oyun oynaması için bıraktığımda beni bırakmak istemiyor.Hep bana sırnaşıyor. Üstüme çıkmak istiyor.Bu geçici bir durum mudur?Sizinkiler de böyle mi? Dönem özelliği mi acaba?Yoksa gün boyu beni görmesinden mi?
Jevay,cucu hosgeldiniz merak etmistik sizi aile gibi olduk gelmeyen olunca hemen dikkat cekiyor.
Nasyacim sorun olmamasina sevindim canim.Demek artik herseyi verebiliriz super.
Yanliz baris puturlu pek yemiyor kusuyorzamanla alisir degilmi?
Buarada eliyle gel gel yapiyor,cici cici diyorne tatlilar yahu
İyi gezmeler canım. Bolca dinlenme fırsatın olur inşallah.Trabzon Canim orali olan bilen varsa tavsiye alabilirim .
hoşbldkk canmm.. teşkkr ederimmm.. bendee hepinizii çok özledimmm hep aklım sizdeydii..
ayrıca barışın o gel gel yapann ellerinii yerimmm bennnn..
hoşbuldukk canımmm.. bende zorla yedirmeyeymm diyorumm ama engel olamıyorumm kendimeeuykuları değişmedi hiçç derinin ama her 2 dişinde de iştahsızz olduu.. bi türlüü geçmek bilmiyorr bu seferrr derin 8 kg canmm.. boyu da 71 cm..
derin de her yeri tutup kalıyorr. oyun oynamak için bende bırakıyorumm ama o dönüp dolaşıpp bana sırnaşıyor deiğin gibii. her fırsaata bana yapışıyorr ama geldiği gibi de gitmek istiyorrr.. bazen oyuna daldığında aniden aklına geliveriyorumm hızla emekleyipp bana geliyorr kafasını yaslıyorrr kolumu emiyorr kemiriyorr.. o hızlıı gelişi de beni benden alıyorrr
Parmecim, benim eşim trabzonlu ama bana daha gitmek kısmet olmadı.. Bizde bu yaz gidicez kısmetse.. Bilşyosundur kesin ama Uzungöle git derim :)
İyi gezmeler canım. Bolca dinlenme fırsatın olur inşallah.
Maşallah ona. Bu kızlar hep anneye cilve yapıyor demek ki! Bizimki de aynı modelHele uyuturken başını omzuma koyup bir eliyle de boynumu tutuşu var ya, beni öldürüyor. Biz konuşmaya başladıklarında yandık.Cilvelerine hiç dayanamayız.
teşekkr ederizz canlarımm. bizdee çok özledikk. bide şifremizi unutmuştukkk yenii alabildikk neysekii
Miraba uzun bir aradan sonra kızlar
Çok uzun zaman giremedim valla ailem burdaydı sonra birlikte Urfaya görüncemin düğününe gittik dönüşte ailemle döndük ve temizlik falan derken Annemler dün gitti umarım herkesler iyidir angy tatlım eylüşüme çok gecmiş olsunmirakta etmişsin beni tatlım 😘dünüş selim kuzumada çok gecmis olsun Allah beterinden korusun hepsini ❤️❤️çok gecmise gidemedim atladıgım bişey varsa özür. 😘
CuCu
Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?