2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

buda pasaklııı bır derinn fotosudurr arkadaşlarrr..

Eklentiler

• $2014-04-13 11.24.36.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .

minnosh diğer topikte özet geçmiş allahtan. yoksa haberim olmayacaktı. ben de gamze'ye kızdım topik açıkken bişey yazmıyordu, topik dağılınca dalga geçiyor diye. hey allahım, neyse. tez bitti çok şükür, ama ben de bittim. dört duvar arasına kapandım, oksijensizlikten beynim paslandı artık. son imla, yazım düzeltmelerini yapıyorum. oğlum çok hareketli maşallah mı diyim bilmiyorum. beni kilitlemiş durumda. yani tam zamanında bitti tez. bu aralar en büyük problemimiz beslenme. topik, konsept olarak bize çok uydu anlayacağın :)

Harika Bebekle koskaca tezi bitirdin ya sana kocaman Bır helal oldun ve tebrik ederim umarım tez savunmanı da kolaylıkla atlatirsin .

Beslenme ile ilgili problem yasıyorsan gecmisi fırsat buldukça okumanı tavsiye ederim harika tarifler paylaştık burada eminim işine yarayacaktir . Tekrar Hosgeldin aramıza keyifli paylaşımlar dilerim

Jevay,cucu hosgeldiniz merak etmistik sizi aile gibi olduk gelmeyen olunca hemen dikkat cekiyor.

Nasyacim sorun olmamasina sevindim canim.Demek artik herseyi verebiliriz super.
Yanliz baris puturlu pek yemiyor kusuyor zamanla alisir degilmi?

Buarada eliyle gel gel yapiyor,cici cici diyor ne tatlilar yahu

Maalesef öyle canım.Kapağın da çok güzel olmuş.Hanım kızımız pek marifetliymiş.

Tesadüfün böylesi. Biz de aynı kazayı atlattık.Dudağın kanaması, şişmesi, ertesi güne pek iz kalmaması... Ha unutuyordum: Geçmiş olsun.
Canım hoş geldin.Merakta kalmıştık. Bence de zorla yedirme.Bizim 2. dişimizde de iştahsızlık vardı.7-10 gün sürdü.Şimdi iyi çok şükür.Uykuları değiştiyse de diştendir.Biz 3. dişte iştah sorunu yaşamadık;fakat uykular çok kötüydü. Kızının zayıf old. söylemişsin; ama fotoda gayet normal görünüyor.Maşallah ona. Kaç kg şu an?
Parmeeee ne güzel tatile gidiyorsun!Yolculuk nereye?Hayırlıca git ve gel.
Kızlar kızım 5-6 gündür tutunarak ayağa kalkıyor.Yalnız hep bana tutunmak istiyor.Bir de oyun oynaması için bıraktığımda beni bırakmak istemiyor.Hep bana sırnaşıyor. Üstüme çıkmak istiyor.Bu geçici bir durum mudur?Sizinkiler de böyle mi? Dönem özelliği mi acaba?Yoksa gün boyu beni görmesinden mi?

Trabzon Canim orali olan bilen varsa tavsiye alabilirim .

hoşbldkk canmm.. teşkkr ederimmm.. bendee hepinizii çok özledimmm hep aklım sizdeydii..
ayrıca barışın o gel gel yapann ellerinii yerimmm bennnn..

hoşbuldukk canımmm.. bende zorla yedirmeyeymm diyorumm ama engel olamıyorumm kendimee uykuları değişmedi hiçç derinin ama her 2 dişinde de iştahsızz olduu.. bi türlüü geçmek bilmiyorr bu seferrr derin 8 kg canmm.. boyu da 71 cm..

derin de her yeri tutup kalıyorr. oyun oynamak için bende bırakıyorumm ama o dönüp dolaşıpp bana sırnaşıyor deiğin gibii. her fırsaata bana yapışıyorr ama geldiği gibi de gitmek istiyorrr.. bazen oyuna daldığında aniden aklına geliveriyorumm hızla emekleyipp bana geliyorr kafasını yaslıyorrr kolumu emiyorr kemiriyorr.. o hızlıı gelişi de beni benden alıyorrr

Maşallah çok tatlısın Derinn hiç de zayıf durmuyor annesi bi kere ben olsam ben de zorlardım belki yesinler istiyoruz ama dişten diyorsun geçecektir en kısa zamanda... Bize diş sadece ishal yaptı bi de arada gece ağlayarak uyanması var... O hızlı hızlı emekleyip sana yapışmasını hayal ettim de gelin bizi yiyin diyo her biri

Çikonun annesi 😍

Alışır canım zamanla ama sen az pütürlü de olsa vermeye çalış arada ... Ben de bir türlü gel gel yapmayı öğretemedim ama gel demeyi öğrendi Barışın o gel gel diyen elini yiyeyim maşallah ona cici cici yaparken de insan mayışır kalır kedi gibi, ne güzel yumuşacık elleri var

Çikonun annesi 😍

Uhaha biraz okudum diger topici kapatmislar ne ii olmuş helal kazene seviyesizligi görmüş o da yslniz muhabbetleri cok komik kızlar yaa lüzumsuz insanlar topluluğu:))

Parmecim, benim eşim trabzonlu ama bana daha gitmek kısmet olmadı.. Bizde bu yaz gidicez kısmetse.. Bilşyosundur kesin ama Uzungöle git derim :)

Trabzon Canim orali olan bilen varsa tavsiye alabilirim .
İyi gezmeler canım. Bolca dinlenme fırsatın olur inşallah.

Maşallah ona. Bu kızlar hep anneye cilve yapıyor demek ki! Bizimki de aynı model Hele uyuturken başını omzuma koyup bir eliyle de boynumu tutuşu var ya, beni öldürüyor. Biz konuşmaya başladıklarında yandık.Cilvelerine hiç dayanamayız.

Emirim gel babası, alkış bunları yapıo uzun süredir.. Şimdi öpücük diyince öpücük yapıo bide ışık nerde oğlum diyorum kafayı kaldırıp ışığa bakıyo yaa :)

Parmecim, benim eşim trabzonlu ama bana daha gitmek kısmet olmadı.. Bizde bu yaz gidicez kısmetse.. Bilşyosundur kesin ama Uzungöle git derim :)

Sumela manastırı , Uzungöl ve Ayder kesin gitmek istediğim yerler insallah zaman yeter cuma doneceğiz

Sagol Canim benim

teşekkr ederizz canlarımm. bizdee çok özledikk. bide şifremizi unutmuştukkk yenii alabildikk neysekii

Siz ikiniz devamsızlık hakkınızı doldurdunuz Bir daha yok yazamayız artık haberiniz olsun cezası bebişlere 10 ısırık

Bakışa bak yaa bence fırlama bir Derin fotosu olmuş

Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .

İyi yolculuklar parmem tatiliniz güzel geçsin

Kızlar bu bebişler büyüdükçe sanırım onlara daha çok bağlanıyoruz. Her hareketleri öyle muhteşem öyle tatlı ki yiyesim geliyor benim Asu telefona çok meraklı her bebek gibi. Dün aldım elinden uçtu uçtu yapıp arkama attım. Omzuma tırmanıp arkama bakıyo bi sağdan bi soldan. Nereye sakladığımı bulmaya çalışıyo böcük yaa

Oyy anam kollarim,ayaklarim kopuyorrr,berbat bir geceydi.
İns.sadece bir geceliktir yoksa baya alismistim gece uykularina.
Buarada dis icin kullandigin bir jel vardi ama hic faydasi olmamisti tavsiye ile calgel aldim cok ise yaradi belkide onun sayesinde geceleri rahat uyuyordu.

Parmisss uzungol,ayder,sumela manastiri muthis yerler.Arkadaslarimin resimlerini gormustum bayilmistim.Gecen sene gitmeye niyetlenmistik mevsim uygun degildi gidememistik.Size iyi gezmeler.
İncimde geliyor degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…