2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

buda pasaklııı bır derinn fotosudurr arkadaşlarrr..

Uyyy ben bu pasaklıyı yerim ya özlemiştik hoşgeldiniz sefa getirdiniz balım

Geliyor Canim gelmez mı bas turist o :) evet Canim benim niyetim de senin gibi hamile kalmadan Karadeniz türü yapmakti nasip olmadı simdi bur fırsatını bulduk en azından Trabzon'u görelim dedik

Geliyor Canim gelmez mı bas turist o :) evet Canim benim niyetim de senin gibi hamile kalmadan Karadeniz türü yapmakti nasip olmadı simdi bur fırsatını bulduk en azından Trabzon'u görelim dedik

Offff bol bol fotoğraf çekilin.. İnci'm manzaraya dahada güzellik katsın.. Bizim yerimizede geziiin... Hayırlı yolculuklar....

Merhaba
Buraya konan fotoğraflarda endişe duyulmuş belki bilginiz yoktur diye paylaşıyorum sitemizin Albüm bölümünde fotoğraflarını özel albüm olarak paylaşırsanız sadece arkadaş listenizde olan arkadaşlarınız fotoğrafları görüp onlar fotoğraf hakkında yorum yapabilir ve kesinlikle arkadaş listenizde olmayan kişiler tarafından görülmez.

Günaydın kızlar nasılsınız böcükler nasıl , benim canım sıkkın biraz dün kardeşimin bebeğinin üstüne bir kupa sıcak çay dökülmüş yüzü boynu vücudu yanmış Annem yanına gitti ... Çok üzgünüm kardeşim iki gündür durmadan ağlıyor moralini düzeltmeye çalışıyorum sen annesin güçlü olmalısın çocuğun önünde ağlama falan diyorum ama ne söylesem nafile...

Slm canlarim umarim herkes iyidr...dun eylul dustu yine...sabaha kdr agladm gozumden gitmedi o aglayisi...bu duruma alismamz lazm ama iste anne yuregi dayanmiyo...cookk opuyorz szi ve böcüslerimi
Canım düşe kalka büyüyecekler işte (( biraz Anadolu şivesi oldu idare edin artık))
Kızlar bizim de nişan güzel geçti Asu fazla mızmızlanmadı. Başta biraz korktu sonra alıştı ve o gürültüde uyudu vee haftasonu kuzucuğuma albüm kapağı yaptım
Eki Görüntüle 1080338
Harika olmuş canım hem çalışıyorsun hem de bir şeyler üretebiliyorsun ne güzel ben oğlumun günlüğünü bile yazamıyorum artık ...
Onun kirli ağzı yenir koklanır öpülür yine de doyulmaz :))
Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .
İyi tatiller canım İncimin fotoğraflarını bekliyoruzzzz..
Onu kandırabileceğini mi sanıyorsun annesi

Kızlar en güzel ve en tehlikeli zamanları geldi bebişlerin gözümüzü dört açmalıyız benim böcük masa örtülerine yapışıyor kendine doğru çekiyor masa üstünde bir şey bırakmamaya çalışıyorum ... Aren bu sabah da mutfak çekmecesini açmış (ki daha önce açamıyordu) satırı çıkarmıştı elinde görünce şok geçirdim hemen başka bir şey uzattım elinden yavaşça aldım Çekmecedeki bütün bıçakları falan kaldırdım hemen ...
Sumuhallesibisi hoşgeldin aramıza :))

Son düzenleme:

Merhaba kazen ,

Her ne kadar bu topic altında bulunan arkadaslarımın genel olarak kimlikleri ile ilgili Bır kaygısı olmasa da eminim faydalanmak isteyenler de olacaktır . Bilgi icin teşekkür ederiz .

Ayrıca , sizi tebrik etmek istediğim farklı Bır konu daha var . Bu kadar üyesi konusu ve başlığı olan Bır sitede ( ticari Bır .fikir olarak da cok beğendiğimi söylemeden geçemiycem ) bildigim kadarı ile herhangi Bır sikayet olmaksızın bu kadar yakın takip yapabildiginiz ve anında aksiyon alabildiğiniz icin tebrik ve teşekkür ederiz ..

Geçmiş olsun seyyah. Bebeklerde hücre yenilenmesi daha hızlı oluyor. Kısa sürede iyileşir.İz kalmaz bile. Minik yavrucuk ya! Aren de iyice hareketlenmiş.Seni epey zorluyordur.

Geçmiş olsun seyyah. Bebeklerde hücre yenilenmesi daha hızlı oluyor. Kısa sürede iyileşir.İz kalmaz bile. Minik yavrucuk ya! Aren de iyice hareketlenmiş.Seni epey zorluyordur.

Sağol canım ya doktoru da öyle demiş ama kardeşimi susturabilmek mümkün değil ... Allah korusun minikleri ... Haklısın canım takip etmek iyice zorlaşıyor artık ...

Sağol canım ya doktoru da öyle demiş ama kardeşimi susturabilmek mümkün değil ... Allah korusun minikleri ... Haklısın canım takip etmek iyice zorlaşıyor artık ...

Seyyah çok geçmiş olsun canım ya inşallah izi kalmaz iyileşir ama anne için ne kadar zor olduğunu biliyoruz allah korusun arende çk hareketlenmiş evdeki bütün tedbirleri almak gerek gerçekten işimiz zorlaşıyor

çok teşekkr ederizz arkadaşlarr. çokkk ölemişizz sizleriii ve bebecikleriiii

Derincimm özlemiştik canım senii. Hoşgeldiniz yeniden.
Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .
Tadını çıkar parmişim, iyi eğlenceler.
Sizede geçmş olsun canım. Teşekkürler.
Emirim gel babası, alkış bunları yapıo uzun süredir.. Şimdi öpücük diyince öpücük yapıo bide ışık nerde oğlum diyorum kafayı kaldırıp ışığa bakıyo yaa :)

bak bak bak akıllı bıdıklara bak neler yapıyorlar artık
Geçmiş olsun canım, çok zordur eminim kardeşn için. Bz azıcık kafasını bir yere çarpsa nasıl üzülüyoruz. Umarım hemencik geçer.

Teşekkür ederim Suloz ...
Kızlar şunları okumanızda fayda var ...
http://www.bsm.gov.tr/bugep/evkazalari.asp?sira=3

Merhabağğğğğğğğğğ kızlar

Yeni evimden herkese selamlar bir kaç rötuş harici nerdeyse yerleştim gibi. Sizleri kocaman kocaman çok özledim. Yarın annem gidiyor ve o zaman geçmişi okumak için sabırsızlanıyorum.
Gözüme çarpan bir mevzu oldu diğer topik kapanmış. Bizim topiğimizin yüksek kalitesi bir kez daha anlaşılmış oldu. Aradan aylar geçmiş mevzuyu dillendirmeden günlük sohbetimize devam ettik ve işte yüksek kalite, elitlik budur bence. Her birimize helal olsun kızlar Bu kadar kışkırtmalara rağmen metanetimizi koruyup sessiz kalmayı başardık, hanımefendiliğimizden ödün vermedik. Giderayak ufaktan müdahalede bulunmuşsunuz okuduğum kadarıyla ama bunu çoktan haketmişlerdi. Tek üzüntüm bu olanları kaçırmak oldu zira artık ben de sessizliğimi bozardım Diğer topikten biri buraya bir arkadaşı yönlendirmiş," çok eğlenirsin" diye Asıl eğlence Kazenin yazmasıyla son buldu be canım

Tünaydın kızlar :) sabah kahvaltıyı arkadaşla bizim balkonda yaptık çok keyifliydi kuşlar cıvıl cıvıl yaz geliyor çok mutluyum :)

ANGY SULOZ SEYYAH kızlar çok geçmiş olsun .. Gerçekten zor zamanlar yaklaşıyor ama İlker ya kucakta yada yatağında oyuncaklarıyla meşgul oluyor yütüteçte aldık bu arada biraz oyalanıyor hemen ağlamaya başlıyor :) genellikle yatağın içindeyken sinirlenince kafayı arkaya atıyor beşiğin kenarlarına çarpıyor Allahtan çok ağlamıyor :)

PARMİŞ bir Karadenizli olarak mutlaka Rize'yide görmeni tavsiye ediyorum Trabzon'da uzungöle giderseniz kalacak pansiyonlar var tam gölün yanında şirin bir yer helikopter turuda var gölün etrafını gezdiriyorlar :) Ayder zilkale bir çok yayla var gezilecek oralarda.. gör bakalım beğenecekmisin memleketimizi :)

yerim seniii pasaklı derin çok tatlısınnnnnnn

oh sefan olsunn tadını çıkar bikaç günde olsaa çok iyi gelicektirrrgidiceğiniz yerlerdee harikaaaa

hoşbuldukkk arayı bu kadar açmam inş artıkk

bencede doldurdukkk ayy ceza çuk fina bunu göze alamammmmmmmmm:18::18:

ohh taşınmışsın kuzum yeni evinde huzurla sağlıkla oturun tatlışımm,ivit neler olmuş bende yetemedim ama arkadaşlar gerekeni yapmışşş kazeni cevabıda son nokta olmuşşş

Hanımlar,
hayırlı günler, yavrularınızla sağlıklı huzurlu upuzun ömürler

Küçük bir hatırlatma yapıp tadınızı tuzunuzu kaçırıp muhabbetinizi bölmeden çıkacağım topikten.
Diğer topik ya da orda olanlar, sorun yaşadığınız üyeler hakkında yazmayın lütfen, dillendikçe konu uzar

Teşekkür ederiz canım.
allah içinize sindirsin canım, güle güle huzur içinde oturun.

Ayy canım kardeşinin bebeğine çok üzüldüm Allah yardım etsin inşallah hemencik iyileşir iz falan kalmaz. Yanıktan çok korkuyorum ben Allah korusun tüm bebişleri :18: Aren de maşallah satırı kapmış ben de olsam şok geçirirdim güçlü kuvvetli sıpa nasıl kaldırmış onu ay allah korumuş.

Tatlım güle oynaya geçireceğiniz mutlu günleriniz olsun yeni evinizde Çabuk yerleşmişsin vallahi tebrikler

SEYYAH çok geçmiş olsun canım umarım iz kalmaz minikte Offf çekmece açmaya da başladı mı Aren... Çok dikkatli olmalıyız artık her an her yer tehlike....
ARASTA canım yeni evinizde yavrularınızla birlikte mutlu mutlu bol bol güzel anılı günler geçirirsiniz inşallah

Çikonun annesi 😍

Kızlaaaar o değil de yarın 23 nisan nereye götüreceksiniz yavruları ilk bayramlarında? Ben hiç evde geçirmek istemiyorum bakalım napıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…