buda pasaklııı bır derinn fotosudurr arkadaşlarrr..
Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .[/QUOTE
Seni özleyeceğiz anacım ama öyle güzel bir yere gidiyorsunki bol bol oksijen depola olarmı
minnosh diğer topikte özet geçmiş allahtan. yoksa haberim olmayacaktı. ben de gamze'ye kızdım topik açıkken bişey yazmıyordu, topik dağılınca dalga geçiyor diye. hey allahım, neyse. tez bitti çok şükür, ama ben de bittim. dört duvar arasına kapandım, oksijensizlikten beynim paslandı artık. son imla, yazım düzeltmelerini yapıyorum. oğlum çok hareketli maşallah mı diyim bilmiyorum. beni kilitlemiş durumda. yani tam zamanında bitti tez. bu aralar en büyük problemimiz beslenme. topik, konsept olarak bize çok uydu anlayacağın :)
Hoşgeldin canım tezi de bitirmişsin helal sana
Jevay,cucu hosgeldiniz merak etmistik sizi aile gibi olduk gelmeyen olunca hemen dikkat cekiyor.
Nasyacim sorun olmamasina sevindim canim.Demek artik herseyi verebiliriz super.
Yanliz baris puturlu pek yemiyor kusuyorzamanla alisir degilmi?
Buarada eliyle gel gel yapiyor,cici cici diyorne tatlilar yahu
Canım yavaş yavaş pütürlere başla ilk başlarda öğürüyo zaten ama zamanla onları yutmayı öğreniyo inan alışacak merak etme
Kimsenin kemseyi aşağılamaya hakkı yok burda sana göre insanlar falan çok çirkin şeyler kazene çok çok teşekkür ediyorum kendi adımaUhaha biraz okudum diger topici kapatmislar ne ii olmuş helal kazene seviyesizligi görmüş o da yslniz muhabbetleri cok komik kızlar yaa lüzumsuz insanlar topluluğu:))
Kızlar bu bebişler büyüdükçe sanırım onlara daha çok bağlanıyoruz. Her hareketleri öyle muhteşem öyle tatlı ki yiyesim geliyor benimAsu telefona çok meraklı her bebek gibi. Dün aldım elinden uçtu uçtu yapıp arkama attım. Omzuma tırmanıp arkama bakıyo bi sağdan bi soldan. Nereye sakladığımı bulmaya çalışıyo böcük yaa
Canım aynı bizde telefonları elimize alamıyoruz o varken öyle bir atlaması varki aman allahım gerçekten gün geçtikçe tatlılaşıyorlar hatta eşim geçen severken elimde kalıcak al şunu benden diyoyavrum benim ya
Oyy anam kollarim,ayaklarim kopuyorrr,berbat bir geceydi.
İns.sadece bir geceliktir yoksa baya alismistim gece uykularina.
Buarada dis icin kullandigin bir jel vardi ama hic faydasi olmamisti tavsiye ile calgel aldim cok ise yaradi belkide onun sayesinde geceleri rahat uyuyordu.
Parmisss uzungol,ayder,sumela manastiri muthis yerler.Arkadaslarimin resimlerini gormustum bayilmistim.Gecen sene gitmeye niyetlenmistik mevsim uygun degildi gidememistik.Size iyi gezmeler.
İncimde geliyor degilmi?
Canım bizimkide uzun süredir iyiydi uykuları akşam sapıttı yine 2-5 nöbetteydik gerçi aşı oldu dün ona bağladım bende devamı olmasın diliyorum
Bugün güzel bir gün olsun inşallah çok ütüm var ve eşim izinli yarından sonra evde belki biraz dinlenirim en azından iki kişi daha klay oluyo
Oyy anam kollarim,ayaklarim kopuyorrr,berbat bir geceydi.
İns.sadece bir geceliktir yoksa baya alismistim gece uykularina.
Buarada dis icin kullandigin bir jel vardi ama hic faydasi olmamisti tavsiye ile calgel aldim cok ise yaradi belkide onun sayesinde geceleri rahat uyuyordu.
Parmisss uzungol,ayder,sumela manastiri muthis yerler.Arkadaslarimin resimlerini gormustum bayilmistim.Gecen sene gitmeye niyetlenmistik mevsim uygun degildi gidememistik.Size iyi gezmeler.
İncimde geliyor degilmi?
Geliyor Canim gelmez mı bas turist o :) evet Canim benim niyetim de senin gibi hamile kalmadan Karadeniz türü yapmakti nasip olmadı simdi bur fırsatını bulduk en azından Trabzon'u görelim dedik
Canım düşe kalka büyüyecekler işte (( biraz Anadolu şivesi oldu idare edin artıkSlm canlarim umarim herkes iyidr...dun eylul dustu yine...sabaha kdr agladm gozumden gitmedi o aglayisi...bu duruma alismamz lazm ama iste anne yuregi dayanmiyo...cookk opuyorz szi ve böcüslerimi
Harika olmuş canım hem çalışıyorsun hem de bir şeyler üretebiliyorsun ne güzel ben oğlumun günlüğünü bile yazamıyorum artık ...Kızlar bizim de nişan güzel geçti Asu fazla mızmızlanmadı. Başta biraz korktu sonra alıştı ve o gürültüde uyuduvee haftasonu kuzucuğuma albüm kapağı yaptım
Eki Görüntüle 1080338
Onun kirli ağzı yenir koklanır öpülür yine de doyulmaz :))buda pasaklııı bır derinn fotosudurr arkadaşlarrr..
İyi tatiller canım İncimin fotoğraflarını bekliyoruzzzz..Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .
Onu kandırabileceğini mi sanıyorsun annesiKızlar bu bebişler büyüdükçe sanırım onlara daha çok bağlanıyoruz. Her hareketleri öyle muhteşem öyle tatlı ki yiyesim geliyor benimAsu telefona çok meraklı her bebek gibi. Dün aldım elinden uçtu uçtu yapıp arkama attım. Omzuma tırmanıp arkama bakıyo bi sağdan bi soldan. Nereye sakladığımı bulmaya çalışıyo böcük yaa
Merhaba
Buraya konan fotoğraflarda endişe duyulmuş belki bilginiz yoktur diye paylaşıyorum sitemizin Albüm bölümünde fotoğraflarını özel albüm olarak paylaşırsanız sadece arkadaş listenizde olan arkadaşlarınız fotoğrafları görüp onlar fotoğraf hakkında yorum yapabilir ve kesinlikle arkadaş listenizde olmayan kişiler tarafından görülmez.
Geçmiş olsun seyyah. Bebeklerde hücre yenilenmesi daha hızlı oluyor. Kısa sürede iyileşir.İz kalmaz bile. Minik yavrucuk ya! Aren de iyice hareketlenmiş.Seni epey zorluyordur.Günaydın kızlar nasılsınız böcükler nasıl , benim canım sıkkın biraz dün kardeşimin bebeğinin üstüne bir kupa sıcak çay dökülmüş yüzü boynu vücudu yanmışAnnem yanına gitti ... Çok üzgünüm kardeşim iki gündür durmadan ağlıyor moralini düzeltmeye çalışıyorum sen annesin güçlü olmalısın çocuğun önünde ağlama falan diyorum ama ne söylesem nafile...
Canım düşe kalka büyüyecekler işte (( biraz Anadolu şivesi oldu idare edin artık))
Harika olmuş canım hem çalışıyorsun hem de bir şeyler üretebiliyorsun ne güzel ben oğlumun günlüğünü bile yazamıyorum artık ...
Onun kirli ağzı yenir koklanır öpülür yine de doyulmaz :))
İyi tatiller canım İncimin fotoğraflarını bekliyoruzzzz..
Onu kandırabileceğini mi sanıyorsun annesi
Kızlar en güzel ve en tehlikeli zamanları geldi bebişlerin gözümüzü dört açmalıyız benim böcük masa örtülerine yapışıyor kendine doğru çekiyor masa üstünde bir şey bırakmamaya çalışıyorum ... Aren bu sabah da mutfak çekmecesini açmış (ki daha önce açamıyordu) satırı çıkarmıştı elinde görünce şok geçirdim hemen başka bir şey uzattım elinden yavaşça aldımÇekmecedeki bütün bıçakları falan kaldırdım hemen ...
Sumuhallesibisi hoşgeldin aramıza :))
Geçmiş olsun seyyah. Bebeklerde hücre yenilenmesi daha hızlı oluyor. Kısa sürede iyileşir.İz kalmaz bile. Minik yavrucuk ya! Aren de iyice hareketlenmiş.Seni epey zorluyordur.
Sağol canım ya doktoru da öyle demiş ama kardeşimi susturabilmek mümkün değil ... Allah korusun minikleri ... Haklısın canım takip etmek iyice zorlaşıyor artık ...
Derincimm özlemiştik canım senii. Hoşgeldiniz yeniden.buda pasaklııı bır derinn fotosudurr arkadaşlarrr..
Tadını çıkar parmişim, iyi eğlenceler.Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .
Sizede geçmş olsun canım. Teşekkürler.Maalesef öyle canım.Kapağın da çok güzel olmuş.Hanım kızımız pek marifetliymiş.
Tesadüfün böylesi. Biz de aynı kazayı atlattık.Dudağın kanaması, şişmesi, ertesi güne pek iz kalmaması... Ha unutuyordum: Geçmiş olsun.
Canım hoş geldin.Merakta kalmıştık. Bence de zorla yedirme.Bizim 2. dişimizde de iştahsızlık vardı.7-10 gün sürdü.Şimdi iyi çok şükür.Uykuları değiştiyse de diştendir.Biz 3. dişte iştah sorunu yaşamadık;fakat uykular çok kötüydü. Kızının zayıf old. söylemişsin; ama fotoda gayet normal görünüyor.Maşallah ona. Kaç kg şu an?
Parmeeee ne güzel tatile gidiyorsun!Yolculuk nereye?Hayırlıca git ve gel.
Kızlar kızım 5-6 gündür tutunarak ayağa kalkıyor.Yalnız hep bana tutunmak istiyor.Bir de oyun oynaması için bıraktığımda beni bırakmak istemiyor.Hep bana sırnaşıyor. Üstüme çıkmak istiyor.Bu geçici bir durum mudur?Sizinkiler de böyle mi? Dönem özelliği mi acaba?Yoksa gün boyu beni görmesinden mi?
Emirim gel babası, alkış bunları yapıo uzun süredir.. Şimdi öpücük diyince öpücük yapıo bide ışık nerde oğlum diyorum kafayı kaldırıp ışığa bakıyo yaa :)
bak bak bak akıllı bıdıklara bak neler yapıyorlar artıkKızlar bu bebişler büyüdükçe sanırım onlara daha çok bağlanıyoruz. Her hareketleri öyle muhteşem öyle tatlı ki yiyesim geliyor benimAsu telefona çok meraklı her bebek gibi. Dün aldım elinden uçtu uçtu yapıp arkama attım. Omzuma tırmanıp arkama bakıyo bi sağdan bi soldan. Nereye sakladığımı bulmaya çalışıyo böcük yaa
Geçmiş olsun canım, çok zordur eminim kardeşn için. Bz azıcık kafasını bir yere çarpsa nasıl üzülüyoruz. Umarım hemencik geçer.Günaydın kızlar nasılsınız böcükler nasıl , benim canım sıkkın biraz dün kardeşimin bebeğinin üstüne bir kupa sıcak çay dökülmüş yüzü boynu vücudu yanmışAnnem yanına gitti ... Çok üzgünüm kardeşim iki gündür durmadan ağlıyor moralini düzeltmeye çalışıyorum sen annesin güçlü olmalısın çocuğun önünde ağlama falan diyorum ama ne söylesem nafile...
Derincimm özlemiştik canım senii. Hoşgeldiniz yeniden.
Tadını çıkar parmişim, iyi eğlenceler.
Sizede geçmş olsun canım. Teşekkürler.
bak bak bak akıllı bıdıklara bak neler yapıyorlar artık
Geçmiş olsun canım, çok zordur eminim kardeşn için. Bz azıcık kafasını bir yere çarpsa nasıl üzülüyoruz. Umarım hemencik geçer.
buda pasaklııı bır derinn fotosudurr arkadaşlarrr..
Arkadaslar yarın aksam kisa Bır tatile çıkıyorum . Size gitmeden haber vereyim dedim . Beni merak etmeyin . Arada girmeye çalışırım .
Jevay,cucu hosgeldiniz merak etmistik sizi aile gibi olduk gelmeyen olunca hemen dikkat cekiyor.
Nasyacim sorun olmamasina sevindim canim.Demek artik herseyi verebiliriz super.
Yanliz baris puturlu pek yemiyor kusuyorzamanla alisir degilmi?
Buarada eliyle gel gel yapiyor,cici cici diyorne tatlilar yahu
Siz ikiniz devamsızlık hakkınızı doldurdunuzBir daha yok yazamayız artık haberiniz olsun cezası bebişlere 10 ısırık
Bakışa bak yaa bence fırlama bir Derin fotosu olmuş
İyi yolculuklar parmem tatiliniz güzel geçsin
Merhabağğğğğğğğğğ kızlar
Yeni evimden herkese selamlar bir kaç rötuş harici nerdeyse yerleştim gibi. Sizleri kocaman kocaman çok özledim. Yarın annem gidiyor ve o zaman geçmişi okumak için sabırsızlanıyorum.
Gözüme çarpan bir mevzu oldu diğer topik kapanmış. Bizim topiğimizin yüksek kalitesi bir kez daha anlaşılmış oldu. Aradan aylar geçmiş mevzuyu dillendirmeden günlük sohbetimize devam ettik ve işte yüksek kalite, elitlik budur bence. Her birimize helal olsun kızlarBu kadar kışkırtmalara rağmen metanetimizi koruyup sessiz kalmayı başardık, hanımefendiliğimizden ödün vermedik. Giderayak ufaktan müdahalede bulunmuşsunuz okuduğum kadarıyla ama bunu çoktan haketmişlerdi. Tek üzüntüm bu olanları kaçırmak oldu zira artık ben de sessizliğimi bozardım Diğer topikten biri buraya bir arkadaşı yönlendirmiş," çok eğlenirsin" diye Asıl eğlence Kazenin yazmasıyla son buldu be canım
Teşekkür ederiz canım.Tünaydın kızlar :) sabah kahvaltıyı arkadaşla bizim balkonda yaptık çok keyifliydi kuşlar cıvıl cıvıl yaz geliyor çok mutluyum :)
ANGY SULOZ SEYYAH kızlar çok geçmiş olsun .. Gerçekten zor zamanlar yaklaşıyor ama İlker ya kucakta yada yatağında oyuncaklarıyla meşgul oluyor yütüteçte aldık bu arada biraz oyalanıyor hemen ağlamaya başlıyor :) genellikle yatağın içindeyken sinirlenince kafayı arkaya atıyor beşiğin kenarlarına çarpıyor Allahtan çok ağlamıyor :)
PARMİŞ bir Karadenizli olarak mutlaka Rize'yide görmeni tavsiye ediyorum Trabzon'da uzungöle giderseniz kalacak pansiyonlar var tam gölün yanında şirin bir yer helikopter turuda var gölün etrafını gezdiriyorlar :) Ayder zilkale bir çok yayla var gezilecek oralarda.. gör bakalım beğenecekmisin memleketimizi :)
allah içinize sindirsin canım, güle güle huzur içinde oturun.Merhabağğğğğğğğğğ kızlar
Yeni evimden herkese selamlar bir kaç rötuş harici nerdeyse yerleştim gibi. Sizleri kocaman kocaman çok özledim. Yarın annem gidiyor ve o zaman geçmişi okumak için sabırsızlanıyorum.
Gözüme çarpan bir mevzu oldu diğer topik kapanmış. Bizim topiğimizin yüksek kalitesi bir kez daha anlaşılmış oldu. Aradan aylar geçmiş mevzuyu dillendirmeden günlük sohbetimize devam ettik ve işte yüksek kalite, elitlik budur bence. Her birimize helal olsun kızlarBu kadar kışkırtmalara rağmen metanetimizi koruyup sessiz kalmayı başardık, hanımefendiliğimizden ödün vermedik. Giderayak ufaktan müdahalede bulunmuşsunuz okuduğum kadarıyla ama bunu çoktan haketmişlerdi. Tek üzüntüm bu olanları kaçırmak oldu zira artık ben de sessizliğimi bozardım Diğer topikten biri buraya bir arkadaşı yönlendirmiş," çok eğlenirsin" diye Asıl eğlence Kazenin yazmasıyla son buldu be canım
Günaydın kızlar nasılsınız böcükler nasıl , benim canım sıkkın biraz dün kardeşimin bebeğinin üstüne bir kupa sıcak çay dökülmüş yüzü boynu vücudu yanmışAnnem yanına gitti ... Çok üzgünüm kardeşim iki gündür durmadan ağlıyor moralini düzeltmeye çalışıyorum sen annesin güçlü olmalısın çocuğun önünde ağlama falan diyorum ama ne söylesem nafile...
Canım düşe kalka büyüyecekler işte (( biraz Anadolu şivesi oldu idare edin artık))
Harika olmuş canım hem çalışıyorsun hem de bir şeyler üretebiliyorsun ne güzel ben oğlumun günlüğünü bile yazamıyorum artık ...
Onun kirli ağzı yenir koklanır öpülür yine de doyulmaz :))
İyi tatiller canım İncimin fotoğraflarını bekliyoruzzzz..
Onu kandırabileceğini mi sanıyorsun annesi
Kızlar en güzel ve en tehlikeli zamanları geldi bebişlerin gözümüzü dört açmalıyız benim böcük masa örtülerine yapışıyor kendine doğru çekiyor masa üstünde bir şey bırakmamaya çalışıyorum ... Aren bu sabah da mutfak çekmecesini açmış (ki daha önce açamıyordu) satırı çıkarmıştı elinde görünce şok geçirdim hemen başka bir şey uzattım elinden yavaşça aldımÇekmecedeki bütün bıçakları falan kaldırdım hemen ...
Sumuhallesibisi hoşgeldin aramıza :))
Merhabağğğğğğğğğğ kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?