Kızlaaaar o değil de yarın 23 nisannereye götüreceksiniz yavruları ilk bayramlarında? Ben hiç evde geçirmek istemiyorum bakalım napıcaz :)
Ben de eşime bir kaç saatliğine olsa da gel de dedim bayrama götürelim çikoyu... G.emirde etkinlikler oluyor diye biliyorum... Siz de gelin Sulozlar da gelsinlergerçi eşim izin alamazsa küfür etmeyin de bana
Çikonun annesi 😍
Güzel olur aslında canım ya daha önceden kararlaştırsaydık iyi olurdu. Biz galiba babannesine götürcez evde takılmak istemiyorum hiç ama bakalımSiz kutlamada olursanız olmadı haberleşiriz
kıslarhaşlanmış tavuk ve suyuyla oğluşa yapabileceğim bir çorbatarıfı verebılırmısınızzzzz
Arasta evinizde güzel, huzurlu ve sağlıklı günleriniz olsun inşallah.
Kızlar ben şu an çok sinirliyim. Buraya yazıp biraz rahatlamak istedim. Size daha önce kızımı bir kez bıraktığım için onu huysuzlukla suçlayan ve kızımın uyumayan bir bebek old. her yerde anlatan bir komşum old. söylemiştim.Aynı kişi bugün daha selam verir vermez bana ne sorsa beğenirsiniz? Kızın dün çok ağlıyordu, hasta mı? Daha önce aynı cümleyi kurmasa ve tavırlarını bilmesem gerçekten meraktan sorduğunu düşüneceğim; ama bana garez olsun diye sorup duruyor.Bu nasıl bir aymazlıktır?
Günaydın kızlar nasılsınız böcükler nasıl , benim canım sıkkın biraz dün kardeşimin bebeğinin üstüne bir kupa sıcak çay dökülmüş yüzü boynu vücudu yanmışAnnem yanına gitti ... Çok üzgünüm kardeşim iki gündür durmadan ağlıyor moralini düzeltmeye çalışıyorum sen annesin güçlü olmalısın çocuğun önünde ağlama falan diyorum ama ne söylesem nafile...
Canım düşe kalka büyüyecekler işte (( biraz Anadolu şivesi oldu idare edin artık))
Harika olmuş canım hem çalışıyorsun hem de bir şeyler üretebiliyorsun ne güzel ben oğlumun günlüğünü bile yazamıyorum artık ...
Onun kirli ağzı yenir koklanır öpülür yine de doyulmaz :))
İyi tatiller canım İncimin fotoğraflarını bekliyoruzzzz..
Onu kandırabileceğini mi sanıyorsun annesi
Kızlar en güzel ve en tehlikeli zamanları geldi bebişlerin gözümüzü dört açmalıyız benim böcük masa örtülerine yapışıyor kendine doğru çekiyor masa üstünde bir şey bırakmamaya çalışıyorum ... Aren bu sabah da mutfak çekmecesini açmış (ki daha önce açamıyordu) satırı çıkarmıştı elinde görünce şok geçirdim hemen başka bir şey uzattım elinden yavaşça aldımÇekmecedeki bütün bıçakları falan kaldırdım hemen ...
Sumuhallesibisi hoşgeldin aramıza :))
Seyyahcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.benim oğlumun eli yandi gecenlerde KV sobasina
Bas parmagi değdi gozumun önünde..canim bana şey dediler tahinin üstüne çikan yagi var ya
O iz kalmasini engelliyormus benim arkadasim verdi suruyorum siz de denersiniz canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunu okuyunca aklıma kantaron yağı geldi. yanık ya da yara izi olmaması için kullanıldığını duymuştum. kendim hiç kullanmadım ama iş arkadaşım kullanmıştı elini fena yakmıştı o da. bebiş için uygun olur mu bilmiyorum, ciltleri hassas sonuçta. araştırmak lazım..
Aynen dediğin gibi bunlar. Terslemekten de anlamıyor bunlar. Affedersin o kadar arsızlar. Allah kendini bilen insanlarla karşılaştırsın bizi.Lüzumsuz dangalak insan çok cnm hicc canını sıkma kurban olsun kızına benimde diolardi kız küçükken nasıl bağırıyor cocuk die cocuk bu agliyck tabii dedim gulecrk hali yok ya kirkli bebeğin dedim dahada sormadilar sense bi gün tersle rahatla.
Evet canım.Takmamayı bir öğrenebilsem öyle rahat edeceğim ki...Geçmiş olsun miniciğe. Çabucak iyileşir inşallah. Hem çalışıp hem de işlere yetişebilmen takdire şayan.Allah güç kuvvet versin.Angy suloz geçmiş olsun kuşlar
Parme iyi yolculuklar iyi tatiller bol bol oksijen depolasin inci..
Arasta yeni evimiz hayirli olsun canim güle güle huzurla oturun...
Jevay seni merak etmiştim hoşgeldin derinin de pek tatli...cucu sen de hoşgeldin..
Reoc en iyisi boyle densizler için can sikmamak canim boşver konuşsun
Kizlar atlamamisimdir umarim coook yorgunum her günüm kosturmaca ev is bebis derken çok yoruluyorum..KV bakiyor ogluma ben 4 te geliyorum aksama kadar esimi bekliyorum orda ya da annemde.evleri yakin..eve geç geliyoruz evi topla ertesi Gun için hazirlik,derken uyku hopp sabah olmuş.yorgun stresli ve gerginim..sizleri özledim hep okuyorum ama yazamiyorum..iyi geceler hepinize sizi ve bebislerinizi kucakliyorum..:)
Seyyah çok geçmiş olsun canım ya inşallah izi kalmaz iyileşir ama anne için ne kadar zor olduğunu biliyoruz allah korusun arende çk hareketlenmiş evdeki bütün tedbirleri almak gerek gerçekten işimiz zorlaşıyor
Ayy canım kardeşinin bebeğine çok üzüldüm Allah yardım etsin inşallah hemencik iyileşir iz falan kalmaz. Yanıktan çok korkuyorum ben Allah korusun tüm bebişleri :18: Aren de maşallah satırı kapmışben de olsam şok geçirirdim güçlü kuvvetli sıpa nasıl kaldırmış onu ay allah korumuş.
Tatlım güle oynaya geçireceğiniz mutlu günleriniz olsun yeni evinizdeÇabuk yerleşmişsin vallahi tebrikler
SEYYAH çok geçmiş olsun canım umarım iz kalmaz minikteOfff çekmece açmaya da başladı mı Aren... Çok dikkatli olmalıyız artık her an her yer tehlike....
ARASTA canım yeni evinizde yavrularınızla birlikte mutlu mutlu bol bol güzel anılı günler geçirirsiniz inşallah
Çikonun annesi 😍
tşk ederim parme ve nasya. seyyah yiğenin için çok üzüldüm, içim bi tuhaf oldu. çok geçmiş olsun, en kısa sürede atlatacaktır eminim. benim oğlum da çok hareketli. çok korkuyorum ev kazalarından. geçen gün ütü, masanın üstünde dik bir şekilde duruyordu. biz de eşimle, oğlum için netten dolap bakıyorduk. (dışarıda biçok yere gittik, yorulduk, kafa bi dünya) eşim egeyi bir an için yere bıraktı ve son anda farkettik, neredeyse kablosunu çekiyordu. sonrasını düşünmek bile istemiyorum. oturup ağladım nasıl bu kadar dikkatsiz olabilirim diye. Allah yavrularımızı korusun.
arasta yeni evinizde güle güle oturun. yerleşmek neyse de, toplanmak ayrı bir dert. taşınmak çok zor. halletmişsin ne güzel..
Kızlar ben şu an çok sinirliyim. Buraya yazıp biraz rahatlamak istedim. Size daha önce kızımı bir kez bıraktığım için onu huysuzlukla suçlayan ve kızımın uyumayan bir bebek old. her yerde anlatan bir komşum old. söylemiştim.Aynı kişi bugün daha selam verir vermez bana ne sorsa beğenirsiniz? Kızın dün çok ağlıyordu, hasta mı? Daha önce aynı cümleyi kurmasa ve tavırlarını bilmesem gerçekten meraktan sorduğunu düşüneceğim; ama bana garez olsun diye sorup duruyor.Bu nasıl bir aymazlıktır?
Parmecim iyi tatiller..
arasta kuşum yeni eviniz hayırlı olsun. .
Seyyah cnm geçmiş oldun yegenine cokk üzüldüm allah korusun yavrulari..
Sumuhallebisi hosgeldin aramiza. .
jevay ben fotoyu göremiyorum ki ama telden nedenkii(
Seyyahcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.benim oğlumun eli yandi gecenlerde KV sobasina
Bas parmagi değdi gozumun önünde..canim bana şey dediler tahinin üstüne çikan yagi var ya
O iz kalmasini engelliyormus benim arkadasim verdi suruyorum siz de denersiniz canim
Angy suloz geçmiş olsun kuşlar
Parme iyi yolculuklar iyi tatiller bol bol oksijen depolasin inci..
Arasta yeni evimiz hayirli olsun canim güle güle huzurla oturun...
Jevay seni merak etmiştim hoşgeldin derinin de pek tatli...cucu sen de hoşgeldin..
Reoc en iyisi boyle densizler için can sikmamak canim boşver konuşsun
Kizlar atlamamisimdir umarim coook yorgunum her günüm kosturmaca ev is bebis derken çok yoruluyorum..KV bakiyor ogluma ben 4 te geliyorum aksama kadar esimi bekliyorum orda ya da annemde.evleri yakin..eve geç geliyoruz evi topla ertesi Gun için hazirlik,derken uyku hopp sabah olmuş.yorgun stresli ve gerginim..sizleri özledim hep okuyorum ama yazamiyorum..iyi geceler hepinize sizi ve bebislerinizi kucakliyorum..:)
bunu okuyunca aklıma kantaron yağı geldi. yanık ya da yara izi olmaması için kullanıldığını duymuştum. kendim hiç kullanmadım ama iş arkadaşım kullanmıştı elini fena yakmıştı o da. bebiş için uygun olur mu bilmiyorum, ciltleri hassas sonuçta. araştırmak lazım..
yenii evinz hayırlı olsun arastacımmmm.. darısı da banaa inş... ev değiştirmeyi düşünyrzz ve inş.. bulabiliriz kendimize uygunn ve temiz bir evv..Merhabağğğğğğğğğğ kızlar
Yeni evimden herkese selamlar bir kaç rötuş harici nerdeyse yerleştim gibi. Sizleri kocaman kocaman çok özledim. Yarın annem gidiyor ve o zaman geçmişi okumak için sabırsızlanıyorum.
Gözüme çarpan bir mevzu oldu diğer topik kapanmış. Bizim topiğimizin yüksek kalitesi bir kez daha anlaşılmış oldu. Aradan aylar geçmiş mevzuyu dillendirmeden günlük sohbetimize devam ettik ve işte yüksek kalite, elitlik budur bence. Her birimize helal olsun kızlarBu kadar kışkırtmalara rağmen metanetimizi koruyup sessiz kalmayı başardık, hanımefendiliğimizden ödün vermedik. Giderayak ufaktan müdahalede bulunmuşsunuz okuduğum kadarıyla ama bunu çoktan haketmişlerdi. Tek üzüntüm bu olanları kaçırmak oldu zira artık ben de sessizliğimi bozardım Diğer topikten biri buraya bir arkadaşı yönlendirmiş," çok eğlenirsin" diye Asıl eğlence Kazenin yazmasıyla son buldu be canım
Parmecim iyi tatiller..
arasta kuşum yeni eviniz hayırlı olsun. .
Seyyah cnm geçmiş oldun yegenine cokk üzüldüm allah korusun yavrulari..
Sumuhallebisi hosgeldin aramiza. .
jevay ben fotoyu göremiyorum ki ama telden nedenkii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?