2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlaaaar o değil de yarın 23 nisan nereye götüreceksiniz yavruları ilk bayramlarında? Ben hiç evde geçirmek istemiyorum bakalım napıcaz :)

Ben de eşime bir kaç saatliğine olsa da gel de dedim bayrama götürelim çikoyu... G.emirde etkinlikler oluyor diye biliyorum... Siz de gelin Sulozlar da gelsinler gerçi eşim izin alamazsa küfür etmeyin de bana

Çikonun annesi 😍

Güzel olur aslında canım ya daha önceden kararlaştırsaydık iyi olurdu. Biz galiba babannesine götürcez evde takılmak istemiyorum hiç ama bakalım Siz kutlamada olursanız olmadı haberleşiriz

Güzel olur aslında canım ya daha önceden kararlaştırsaydık iyi olurdu. Biz galiba babannesine götürcez evde takılmak istemiyorum hiç ama bakalım Siz kutlamada olursanız olmadı haberleşiriz

Tmm canım eşim de zaten şimdiden bişey diyemem yarın belli olır diyor... Haberleşiriz canım... Optimumda da etkinlikler oluyor aklında olsun. Gerçi bişey anlamazlar daha ama çocuk görünce mutlu oluyor çiko

Çikonun annesi 😍

kıslarhaşlanmış tavuk ve suyuyla oğluşa yapabileceğim bir çorbatarıfı verebılırmısınızzzzz

kıslarhaşlanmış tavuk ve suyuyla oğluşa yapabileceğim bir çorbatarıfı verebılırmısınızzzzz

Cnm patates havuç kabak varsa biraz kereviz arpa şehriye en sonda maydonoz eklersin ben geçen günlerde yaptım çok sevmişti hepsini doğrayıp tavuk suyunda pişir en son didiklenmiş ltavukları at afiyet olsun

tşk ederim parme ve nasya. seyyah yiğenin için çok üzüldüm, içim bi tuhaf oldu. çok geçmiş olsun, en kısa sürede atlatacaktır eminim. benim oğlum da çok hareketli. çok korkuyorum ev kazalarından. geçen gün ütü, masanın üstünde dik bir şekilde duruyordu. biz de eşimle, oğlum için netten dolap bakıyorduk. (dışarıda biçok yere gittik, yorulduk, kafa bi dünya) eşim egeyi bir an için yere bıraktı ve son anda farkettik, neredeyse kablosunu çekiyordu. sonrasını düşünmek bile istemiyorum. oturup ağladım nasıl bu kadar dikkatsiz olabilirim diye. Allah yavrularımızı korusun.

arasta yeni evinizde güle güle oturun. yerleşmek neyse de, toplanmak ayrı bir dert. taşınmak çok zor. halletmişsin ne güzel..

eşime zarf attım, yarın 23 nisan bizi nereye götüreceksin diye. cevap: mangalaaaa!
hıhı evet ege için güzel bir etkinlik!

büyük ihtimalle temizlik, çamaşır ve ders çalışmakla geçecek...

miniklerimizin bayramı şimdiden kutlu olsun.

Arasta evinizde güzel, huzurlu ve sağlıklı günleriniz olsun inşallah.
Kızlar ben şu an çok sinirliyim. Buraya yazıp biraz rahatlamak istedim. Size daha önce kızımı bir kez bıraktığım için onu huysuzlukla suçlayan ve kızımın uyumayan bir bebek old. her yerde anlatan bir komşum old. söylemiştim.Aynı kişi bugün daha selam verir vermez bana ne sorsa beğenirsiniz? Kızın dün çok ağlıyordu, hasta mı? Daha önce aynı cümleyi kurmasa ve tavırlarını bilmesem gerçekten meraktan sorduğunu düşüneceğim; ama bana garez olsun diye sorup duruyor.Bu nasıl bir aymazlıktır?

Lüzumsuz dangalak insan çok cnm hicc canını sıkma kurban olsun kızına benimde diolardi kız küçükken nasıl bağırıyor cocuk die cocuk bu agliyck tabii dedim gulecrk hali yok ya kirkli bebeğin dedim dahada sormadilar sense bi gün tersle rahatla.

Parmecim iyi tatiller..
arasta kuşum yeni eviniz hayırlı olsun. .
Seyyah cnm geçmiş oldun yegenine cokk üzüldüm allah korusun yavrulari..
Sumuhallebisi hosgeldin aramiza. .
jevay ben fotoyu göremiyorum ki ama telden nedenkii(

Günebakan cnmm süper bi albüm kapağı olmus asu kusuma maşallah beceriklisiniz kiz benim elimden hiiiic gelmez(

Seyyahcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.benim oğlumun eli yandi gecenlerde KV sobasina
Bas parmagi değdi gozumun önünde..canim bana şey dediler tahinin üstüne çikan yagi var ya
O iz kalmasini engelliyormus benim arkadasim verdi suruyorum siz de denersiniz canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Angy suloz geçmiş olsun kuşlar
Parme iyi yolculuklar iyi tatiller bol bol oksijen depolasin inci..
Arasta yeni evimiz hayirli olsun canim güle güle huzurla oturun...
Jevay seni merak etmiştim hoşgeldin derinin de pek tatli...cucu sen de hoşgeldin..
Reoc en iyisi boyle densizler için can sikmamak canim boşver konuşsun
Kizlar atlamamisimdir umarim coook yorgunum her günüm kosturmaca ev is bebis derken çok yoruluyorum..KV bakiyor ogluma ben 4 te geliyorum aksama kadar esimi bekliyorum orda ya da annemde.evleri yakin..eve geç geliyoruz evi topla ertesi Gun için hazirlik,derken uyku hopp sabah olmuş.yorgun stresli ve gerginim..sizleri özledim hep okuyorum ama yazamiyorum..iyi geceler hepinize sizi ve bebislerinizi kucakliyorum..:)

bunu okuyunca aklıma kantaron yağı geldi. yanık ya da yara izi olmaması için kullanıldığını duymuştum. kendim hiç kullanmadım ama iş arkadaşım kullanmıştı elini fena yakmıştı o da. bebiş için uygun olur mu bilmiyorum, ciltleri hassas sonuçta. araştırmak lazım..

Son düzenleme:

Ben kantoran yagini yagiz çok küçükken pisik olmuştu o zaman kullanmistim eh biraz iyi gelmişti ama yaniga olur mu ben de bilmiyorum

Aynen dediğin gibi bunlar. Terslemekten de anlamıyor bunlar. Affedersin o kadar arsızlar. Allah kendini bilen insanlarla karşılaştırsın bizi.

Evet canım.Takmamayı bir öğrenebilsem öyle rahat edeceğim ki...Geçmiş olsun miniciğe. Çabucak iyileşir inşallah. Hem çalışıp hem de işlere yetişebilmen takdire şayan.Allah güç kuvvet versin.

Kızlar ve hayatımızın anlamları miniciklerimiz günaydın.Melekler bayramınız kutlu olsun.

Günaydın kızlar bugün oğlum ilk resmi bayram törenine katıldı kv bıraktım onlar götürdü ama bırakırken içim burkuldu orada acıkırsa , yanında sütü de yok ...

Kızlar çok teşekkür ederim çocuk hemen iyileşir izi de kalmaz eminim, ama kardeşim çok çok uzun bir zaman kendine gelemeyecek sanırım , çok hassas sürekli ağlıyor bütün gece oğlunun başında beklemiş yüzü yastığa sürtmesin diye, çok uykusuz kalmış git biraz uyu dedim yine ağladı gözümü kapatamıyorum çocuğun yandığı an geliyor aklıma dedi konuşamadı .. Umarım çabuk düzelir ... Kızlar ben de lavanta yağı yanığa iyi geliyor diye biliyorum ama kardeşime bir şey demedim sonuçta doktor ilaç vermiş bir de böyle şeylerden korkarım sebebi olmak istemem ... Bir kere benim annemin bileği yanmıştı iç kısım , komşumuz geldi mercimek ezip koyalım dedi sabahtan akşama kadar ısrar etti annem de artık dayanamadı koydu ... Yarım saat sonra acıya o kadar dayanaklı annem çenesi titreyerek geldi kızım doktora gidelim acısı beni öldürecek dedi . Doktora gittik pansuman yapılırken annem ayağını yere vuruyordu acıdan ... O yüzden kimseye bir şey önermem ... Yine de teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ...

yenii evinz hayırlı olsun arastacımmmm.. darısı da banaa inş... ev değiştirmeyi düşünyrzz ve inş.. bulabiliriz kendimize uygunn ve temiz bir evv..

amannnn canmm boşverr.. her yerde var onlardaan maalesef. benimm üst kat komşuda adımı çıkarmıştı --sütü yok bebek aç kalıyor o üzden çook ağlıyor diyee--- sanki benim bebğimi benden çok düşünecekk salakkk.. hiç umursamıyrmm artıkk.. sende öle yap bencee hiç umursamaa..

ayyy canımm ya bilemiyorumm kiii. pek anlamam bendee.. tekrar mı paylaşsam seninn içinn.. du bakimm deneycmmm..

seyyahcımmm çokk geçmişolsunn canmm. çokk üüzldümm.. inş. biran önce iyileşrr..

Eklentiler

• $2014-04-13 11.24.36.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…