Kızlarr günaydınpıtırcıklarımızın bayramı kutlu olsun 🎈🎈🎉🎊🎈 biz çok erkenciyiz 6-6.30 arası kalkıyor çikomm ne işi varsa sabahın köründe uykumu hiiçç alamıyorum artık üst dişler de mi geliyor anlamadım çok da huysuz bugün...
Çikonun annesi 😍
Teşekkür ederim Jeway ...
Üst diş olabilir canım biz de aynı dertten muzdaribiz ... Sabah en geç 6:45 te ayaktayız ve bütün gece de saat başı uyanıyoruz emzirip yatağına koyunca da uyanıyor kabus günler kabussssss
Altları daha geçtiğimiz hafta çıkarmıştıkishali de devam ediyor zaten baktım çıkan bişey yok ama yakındır.Allahtan gece çok kalkmıyor...senin işin benimkinden de zormuş canım
Çikonun annesi 😍
Kemik iliği ben geçenlerde kemik suyu kaynatrığımda yedireyim dedim . Sonra belki erkendir diye vazgeçtim... İshali o kadar yoğun sulu değil canım sadece biraz daha sıvı ve günde 6 kez falan yapıyor. Bol su içirmeye çalışıyorum ki Alptuğ suyu sevmeyen bir bebek. Bugün biraz artacak gibi sabahtan beri 3 kere yaptı.eğer artarsa doktorunu ararım...bizde de dişin çok fazla sıkıntısı olmadı bir gün huysuzluk ve ishal o kadar ...Hepimizin işi zor canım ... İshalle nasıl başediyorsun?? Aren diş çıkarırken ishal olmadı çok şükür ...
Kızlar bebeğine karabuğday deneyen var mı bazı kaynaklarda 8. ayda verilebilir yazıyor bazılarında ise 1 yaşı beklemek gerekir diyor kafam karıştı... Bir de kemik iliği yedirdiniz mi bebişlere ? Ben yapıyorum güzel oluyor çorbaları , kemik ve kemik iliği faydasız deniyor ama en azından yemeklerine lezzet katıyor kuzumun ...
Kızlarr günaydınpıtırcıklarımızın bayramı kutlu olsun 🎈🎈🎉🎊🎈 biz çok erkenciyiz 6-6.30 arası kalkıyor çikomm ne işi varsa sabahın köründe uykumu hiiçç alamıyorum artık üst dişler de mi geliyor anlamadım çok da huysuz bugün...
Çikonun annesi 😍
slm kızlar bizz geldikk.. epeydir yoktukk mersine gitmiştikk..evimize döndükk çok şükrr ama derinimm çok huzysuzz .. 2. dişini çıkardıı hiç bişey yemiyrrr ağzına sokmuyr hiç bişeyiii.. kilosu zaten azdıı iyice zayflayackkk.. zorla yemek yediryrmm delirmiş gibi ağlıyor yerkennn..bizden haberler böleee.
hasta bebişlere geçmişolsunn deriz ben ve derinimmmm..
iyi geceleerrr kızlarr
bebikolarımızın ilk Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramları kutlu olsunnnbiz de bugün Ardayı bayram yerine götürdük arabasına bayrak ve balon astık tam bayram çocuğu oldu oğulcanım çok heyecanlandım ve mutlu oldum ya ne kadar güzel bir duyguymuş insanın yavrusuyla kutlaması bu bayramı
jeway hoş geldin tekrar canım.. Derin kuzuyu yerim maşallah büyümüş tatlım
arastacm yeni eviniz hayırlı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin
parmeck iyi tatiller bolca foto çek ve tadını çıkar herşeyin
angym çok geçmiş olsun Eylüşüme canım allah beterinden korusun..
Seyyah canım şimdi okudum ve çok üzüldüm yeğenin içinçok çok geçmiş olsun kardeşinin de allah yardımcısı olsun canım..inşallah en kısa sürede iyileşir kuzucuk
sumuhallebisi seni aramızda gördüğüme sevindim..
eslem_bulut sen de hoş geldin aramıza canım.. kızımızla bir ara tanıştırırsan bizi çok seviniriz
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl ? bende aktif olmayı çok istiyorum tam karar veriyorum düzenli yazıcam aktif olucam diye ama olmuyo malesef sanki damdan düşermiş gibi hissediyorum kendimiçünkü burda herkes birbirini iyi tanıyo ya yabancı gibi hissediyorum neyse artık denicem çünkü takip ettiğim kadarıyla burdaki anneler harika çok paylaşımcı arkadaş canlısı , bu arada tarif veren arkadaşlar çook teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz sık sık girip fikir alıyorum sayenizde kızım değişik yemekler tadıyo neyse şimdilik bu kadar herkese iyi geceler bol uykular öpüyorum
biz döndükkk özledik sizi bebişleri
hoşgeldinnn merak ediyorduk bizde seni iyi olmana sevindim
Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramları kutlu olsun bebişlerimizin. biz evdeydik ananesi dedesi teyzeleri geldi kuzumun hediyelerle😃😀
arasta yeni eviniz hayırlı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin
ang çok geçmiş olsun allah korusun..
Seyyah çok geçmiş olsun hemencicik iyileşir inş kardeşinde üzülmedin beterinden korusan Allahım
sumuhallebisi hoşgeldin
eslem sen de hoş geldin
parmecim iyi tatiller
çikom egeli ilk dişi çıkan kuzum😃
asu kuşumun albüm kapağıda çok hoş annesi eline sağlık
unuttuğum varsa özür kızlar baya bi kaynatmışsınız okudumda.
bizde dün döndük birsürü çamaşır vs yıka yerleştir daha bitmedi
çok güzel geçti üç gün üç gece düğün oldu çok eğlendik Mert de keyifliydi köyde avluya yürüteçe koyduk hem gezdi hem güneşlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?