GünaydınnnHepinize mutlu günler canlarım
Günaydın kızlar... Bir iki günlüğüne ortalıklarda olamayacağım.eşimin dedesi vefat etti yoldayız Bileciğe gidiyoruz. Merak etmeyin...öpüyorum kuzucukları ve sizi ...
Çikonun annesi 😍
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl ? bende aktif olmayı çok istiyorum tam karar veriyorum düzenli yazıcam aktif olucam diye ama olmuyo malesef sanki damdan düşermiş gibi hissediyorum kendimiçünkü burda herkes birbirini iyi tanıyo ya yabancı gibi hissediyorum neyse artık denicem çünkü takip ettiğim kadarıyla burdaki anneler harika çok paylaşımcı arkadaş canlısı , bu arada tarif veren arkadaşlar çook teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz sık sık girip fikir alıyorum sayenizde kızım değişik yemekler tadıyo neyse şimdilik bu kadar herkese iyi geceler bol uykular öpüyorum
Sağol canım iyileşecek inşallah ...iyi geceleerrr kızlarr
bebikolarımızın ilk Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramları kutlu olsunnnbiz de bugün Ardayı bayram yerine götürdük arabasına bayrak ve balon astık tam bayram çocuğu oldu oğulcanım çok heyecanlandım ve mutlu oldum ya ne kadar güzel bir duyguymuş insanın yavrusuyla kutlaması bu bayramı
jeway hoş geldin tekrar canım.. Derin kuzuyu yerim maşallah büyümüş tatlım
arastacm yeni eviniz hayırlı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin
parmeck iyi tatiller bolca foto çek ve tadını çıkar herşeyin
angym çok geçmiş olsun Eylüşüme canım allah beterinden korusun..
Seyyah canım şimdi okudum ve çok üzüldüm yeğenin içinçok çok geçmiş olsun kardeşinin de allah yardımcısı olsun canım..inşallah en kısa sürede iyileşir kuzucuk
sumuhallebisi seni aramızda gördüğüme sevindim..
eslem_bulut sen de hoş geldin aramıza canım.. kızımızla bir ara tanıştırırsan bizi çok seviniriz
Amin canım Allah hepimizin yavrusunu korusun ...biz döndükkk özledik sizi bebişleri
hoşgeldinnn merak ediyorduk bizde seni iyi olmana sevindim
Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramları kutlu olsun bebişlerimizin. biz evdeydik ananesi dedesi teyzeleri geldi kuzumun hediyelerle😃😀
arasta yeni eviniz hayırlı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin
ang çok geçmiş olsun allah korusun..
Seyyah çok geçmiş olsun hemencicik iyileşir inş kardeşinde üzülmedin beterinden korusan Allahım
sumuhallebisi hoşgeldin
eslem sen de hoş geldin
parmecim iyi tatiller
çikom egeli ilk dişi çıkan kuzum😃
asu kuşumun albüm kapağıda çok hoş annesi eline sağlık
unuttuğum varsa özür kızlar baya bi kaynatmışsınız okudumda.
bizde dün döndük birsürü çamaşır vs yıka yerleştir daha bitmedi
çok güzel geçti üç gün üç gece düğün oldu çok eğlendik Mert de keyifliydi köyde avluya yürüteçe koyduk hem gezdi hem güneşlendi
Ne oldu Asu'ya canım ?İyi geceleeer bebişlerin bayramını kutlamadan yatmıyım dedim. Hepimizin ulusal egemenlik ve cocuk bayramı kutlu olsunbiz bugün evdeydik cesaret edemedim çıkmaya Asu yine rahatsız. Cumartesi doktora götürücem yine neyse öpüyorum hepinizi Bu arada kurabiye hoşgeldiniz güzel geçmesine sevindim canım
günaydınnnn umarım iyi bir gün olur çünkü bu gece yanlızızkızım bir haftadır hiç olmadığı kadar huysuz çok
Başınız sağolsun canım ...Günaydın kızlar... Bir iki günlüğüne ortalıklarda olamayacağım.eşimin dedesi vefat etti yoldayız Bileciğe gidiyoruz. Merak etmeyin...öpüyorum kuzucukları ve sizi ...
Çikonun annesi 😍
Gunaydin kizlar. Ya bu cekmece ve kapaklarla oynamamayi nasil ogreticez miniklere. Cısss diyorum yuzume tatli tatli gulup sonra kaldigi yerden devam ediyor. Her yeri kilit altina mi alicaz.
Günaydın kızlar... Bir iki günlüğüne ortalıklarda olamayacağım.eşimin dedesi vefat etti yoldayız Bileciğe gidiyoruz. Merak etmeyin...öpüyorum kuzucukları ve sizi ...
Çikonun annesi 😍
günaydınnnn umarım iyi bir gün olur çünkü bu gece yanlızızkızım bir haftadır hiç olmadığı kadar huysuz çok
Çikonun annesi 😍
Gunaydin kizlar. Ya bu cekmece ve kapaklarla oynamamayi nasil ogreticez miniklere. Cısss diyorum yuzume tatli tatli gulup sonra kaldigi yerden devam ediyor. Her yeri kilit altina mi alicaz.
Hoşgeldin canım bir çoğumuz sürekli aktif olamıyoruz zaten bıcırlarımız pek izin vermiyor artık :))
Sağol canım iyileşecek inşallah ...
Amin canım Allah hepimizin yavrusunu korusun ...
Ne oldu Asu'ya canım ?
Günaydın canım diş çıkarıyorsa huysuzluğu normaldir ... Bizde de var bir tane huysuz, memnuniyetsiz bir canavar ...
Kızlar ben bugün oğluma mücver yapayım bakalım beğenecek mi böceğim... 1 kabak ,1 tatlı kırmızı biber ,biraz maydanoz, yeşil soğan ve taze sarımsak ince ince kıyayım içine 2 yumurta sarısı (miktara bağlı 1 yumurta sarısı da olabilir) biraz kimyon ve tam buğday unu ekleyip zeytin yağında pişireyim sanırım sever böceğim :) Bu arada annem hafta sonu Aren'e özel lahmacun yaptı (yağsız kıyma ile tuzsuz ve az baharatlı ) oğlum bayıla bayıla yedi
huysuzluk hepimizde diz boyu canımbu gece için kolaylıklar diliyorum sana
Canım başınız sağolsun hayırlı yolculuklar
iyice bi kurcalayıp merakını giderince geçecek
Canım Asu çok tıkalı hırıl hırıl öksürüyor yutarken güçlük çekiyor öğürüyor.
Güzel tarif canım teşekkürlerBu arada Asu da pideye bayılıyor Zaten benim kıza ver hamurişini yesin göçmen bebesi nolucak
Canımın içi geçmiş olsun bu bahar havası çok fena çokkk ... Hamur işinin pek bir faydası yok ya severler zaten ,sabah benim oğlum da yürüteciyle keşfe çıktığında poğaça poşetini araklamış , ben o sırada üstümü giyiniyordum baktım sesi kesildi mutfağa bir gittim poşeti yırtmış poğaça kemiriyor yaramaz elinden aldım ayyy kıyametler koptu salya sümük ağladı
kızlar, biraz konsept dışı olacak ama doğum kontrol hapı tavsiye edebilecek olan var mı aranızda? cerazette kullanıyordum emzirirken, şimdi myralon kullanıyorum doktor tavsiyesiyle ama memnun kalmadım. daha önce de yasmin kullanmıştım o da aynıydı. ara dönemdeyim yeni kutu alıcam. başka bi tane deniyim diyorum. tavsiyeyle ilaç kullanılmaz ama kadın doğumcu göresim yok hiç. nette kişinin en uygun ilacı deneme yanılma yöntemiyle bulabileceği yazıyor. ne ilginç!
Canım ben kullanmıyorum ama doktora danışmadan hap alma bence ..kızlar, biraz konsept dışı olacak ama doğum kontrol hapı tavsiye edebilecek olan var mı aranızda? cerazette kullanıyordum emzirirken, şimdi myralon kullanıyorum doktor tavsiyesiyle ama memnun kalmadım. daha önce de yasmin kullanmıştım o da aynıydı. ara dönemdeyim yeni kutu alıcam. başka bi tane deniyim diyorum. tavsiyeyle ilaç kullanılmaz ama kadın doğumcu göresim yok hiç. nette kişinin en uygun ilacı deneme yanılma yöntemiyle bulabileceği yazıyor. ne ilginç!
Herkesr guzel bi gun olsun ins...bzdede huysuzluk diz boyu.suan itibariyle 40dakikadr salliyrm siyirmaya az kaldi
Herkesr guzel bi gun olsun ins...bzdede huysuzluk diz boyu.suan itibariyle 40dakikadr salliyrm siyirmaya az kaldi
Canım biz dün annemle 2 kişi koca gün uyutamadık. Biraz ben evdeyim diye nazlandı sanırım. Uyursam annem gider diye mi düşünüyor nedirDoğru düzgün emmedi bide azıcık emiyor bakıyor uyku bastırıyor gözler kaymaya başladımı hooop kalkıp oturuyor. Uyu be kızım bu neyin direnişi yani :S En son akşam 9 a doğru sızıp kaldı çok şükür.
Herkesr guzel bi gun olsun ins...bzdede huysuzluk diz boyu.suan itibariyle 40dakikadr salliyrm siyirmaya az kaldi[/QUOT
kizlar lullaby baby diye bi ninni var nette piyano sesiyle o çok iyi geliyor bize uykuya geçerken aglasa bile sakinlesiyor bi deneyin canlar
Günebakan asuya çok geçmiş olsun canim iyileşir ins bi an once.. hava bi oyle bi boyle bi tam isinmadi ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ağzım açık kaldı.Bu nedir böyle? Bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar? İyi yapıyorsun canım.Becerebilsem ben de umursamayacağımyenii evinz hayırlı olsun arastacımmmm.. darısı da banaa inş... ev değiştirmeyi düşünyrzz ve inş.. bulabiliriz kendimize uygunn ve temiz bir evv..
amannnn canmm boşverr.. her yerde var onlardaan maalesef. benimm üst kat komşuda adımı çıkarmıştı --sütü yok bebek aç kalıyor o üzden çook ağlıyor diyee--- sanki benim bebğimi benden çok düşünecekk salakkk.. hiç umursamıyrmm artıkk.. sende öle yap bencee hiç umursamaa..
ayyy canımm ya bilemiyorumm kiii. pek anlamam bendee.. tekrar mı paylaşsam seninn içinn.. du bakimm deneycmmm..
seyyahcımmm çokk geçmişolsunn canmm. çokk üüzldümm.. inş. biran önce iyileşrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?