2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar... Bir iki günlüğüne ortalıklarda olamayacağım.eşimin dedesi vefat etti yoldayız Bileciğe gidiyoruz. Merak etmeyin...öpüyorum kuzucukları ve sizi ...

Çikonun annesi 😍

Gunaydin kizlar. Ya bu cekmece ve kapaklarla oynamamayi nasil ogreticez miniklere. Cısss diyorum yuzume tatli tatli gulup sonra kaldigi yerden devam ediyor. Her yeri kilit altina mi alicaz.

Hoşgeldin canım bir çoğumuz sürekli aktif olamıyoruz zaten bıcırlarımız pek izin vermiyor artık :))
Sağol canım iyileşecek inşallah ...
Amin canım Allah hepimizin yavrusunu korusun ...
Ne oldu Asu'ya canım ?
günaydınnnn umarım iyi bir gün olur çünkü bu gece yanlızız kızım bir haftadır hiç olmadığı kadar huysuz çok

Günaydın canım diş çıkarıyorsa huysuzluğu normaldir ... Bizde de var bir tane huysuz, memnuniyetsiz bir canavar ...

Günaydın kızlar... Bir iki günlüğüne ortalıklarda olamayacağım.eşimin dedesi vefat etti yoldayız Bileciğe gidiyoruz. Merak etmeyin...öpüyorum kuzucukları ve sizi ...

Çikonun annesi 😍
Başınız sağolsun canım ...
Gunaydin kizlar. Ya bu cekmece ve kapaklarla oynamamayi nasil ogreticez miniklere. Cısss diyorum yuzume tatli tatli gulup sonra kaldigi yerden devam ediyor. Her yeri kilit altina mi alicaz.

Cısss onları bağlamaz şimdi annesi , kilit en iyi çözüm bence :)

Çikonun annesi 😍

Basiniz sağolsun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben bugün oğluma mücver yapayım bakalım beğenecek mi böceğim... 1 kabak ,1 tatlı kırmızı biber ,biraz maydanoz, yeşil soğan ve taze sarımsak ince ince kıyayım içine 2 yumurta sarısı (miktara bağlı 1 yumurta sarısı da olabilir) biraz kimyon ve tam buğday unu ekleyip zeytin yağında pişireyim sanırım sever böceğim :) Bu arada annem hafta sonu Aren'e özel lahmacun yaptı (yağsız kıyma ile tuzsuz ve az baharatlı ) oğlum bayıla bayıla yedi

günaydınnnn umarım iyi bir gün olur çünkü bu gece yanlızız kızım bir haftadır hiç olmadığı kadar huysuz çok

huysuzluk hepimizde diz boyu canım bu gece için kolaylıklar diliyorum sana

Çikonun annesi 😍

Canım başınız sağolsun hayırlı yolculuklar

iyice bi kurcalayıp merakını giderince geçecek

Canım Asu çok tıkalı hırıl hırıl öksürüyor yutarken güçlük çekiyor öğürüyor.

Güzel tarif canım teşekkürler Bu arada Asu da pideye bayılıyor Zaten benim kıza ver hamurişini yesin göçmen bebesi nolucak

Canımın içi geçmiş olsun bu bahar havası çok fena çokkk ... Hamur işinin pek bir faydası yok ya severler zaten ,sabah benim oğlum da yürüteciyle keşfe çıktığında poğaça poşetini araklamış , ben o sırada üstümü giyiniyordum baktım sesi kesildi mutfağa bir gittim poşeti yırtmış poğaça kemiriyor yaramaz elinden aldım ayyy kıyametler koptu salya sümük ağladı

kızlar, biraz konsept dışı olacak ama doğum kontrol hapı tavsiye edebilecek olan var mı aranızda? cerazette kullanıyordum emzirirken, şimdi myralon kullanıyorum doktor tavsiyesiyle ama memnun kalmadım. daha önce de yasmin kullanmıştım o da aynıydı. ara dönemdeyim yeni kutu alıcam. başka bi tane deniyim diyorum. tavsiyeyle ilaç kullanılmaz ama kadın doğumcu göresim yok hiç. nette kişinin en uygun ilacı deneme yanılma yöntemiyle bulabileceği yazıyor. ne ilginç!

Son düzenleme:
Herkesr guzel bi gun olsun ins...bzdede huysuzluk diz boyu.suan itibariyle 40dakikadr salliyrm siyirmaya az kaldi

Çok yaramazlar bu bıcırlar Niye alıyosun annesi elinden mamasını ya hayret bişeysin acıkmış çocuk demek ki

Doğum kontrol hapında deneme yanılma diye bişey olur mu yav çok saçma değil mi :S Soruna cevabım yok canım malesef çünkü hiç hap kullanmadım. Genelde yasmini duyuyorum herkesten.

Canım ben kullanmıyorum ama doktora danışmadan hap alma bence ..
Herkesr guzel bi gun olsun ins...bzdede huysuzluk diz boyu.suan itibariyle 40dakikadr salliyrm siyirmaya az kaldi

Annesi birazcık dışarı çıkarma imkanın varsa Eylül'ü gezdir belki sakinleşir uyur o zaman ..

Canım biz dün annemle 2 kişi koca gün uyutamadık. Biraz ben evdeyim diye nazlandı sanırım. Uyursam annem gider diye mi düşünüyor nedir Doğru düzgün emmedi bide azıcık emiyor bakıyor uyku bastırıyor gözler kaymaya başladımı hooop kalkıp oturuyor. Uyu be kızım bu neyin direnişi yani :S En son akşam 9 a doğru sızıp kaldı çok şükür.

Ağzım açık kaldı.Bu nedir böyle? Bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar? İyi yapıyorsun canım.Becerebilsem ben de umursamayacağım

Kızlar cimcimeden artık pek giremiyorum.
Asucuğum geçmiş olsun sana.Hemen iyileş olur mu?
Ayşe başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.
Bugün patatesli mercimek çorbası içeceğiz. Daha önce bal kabağının içine kırmızı et, bulgur koyup pişirmiştim.Miniğim sevmişti.Belki denemek isteyen olur.Labne yapmaya ben de başladım.Gurmebebek tarifi üzerine.Onu da sevdi yavrucuğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…