2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar... Bir iki günlüğüne ortalıklarda olamayacağım.eşimin dedesi vefat etti yoldayız Bileciğe gidiyoruz. Merak etmeyin...öpüyorum kuzucukları ve sizi ...

Çikonun annesi 😍

başınızz sağolsunn aysecmmm..

Bugün doktora gittik kızlar üniversitede yard dic bi genc doktora vitiligo ys benzio dedi kızımın beyazligi icin tedavi icin ilac yok küçük çocuklar a dedi aglayarak ciktim medical parka doktor bakar bakmaz bunlar ben dedi nevus anemicus die biseymis ben dedi bebeklerin cogunda görüyorum böle lekeler deyince esimde universitede böle dediler deyince bu kaçıncı gelen çocuk dedi esim dede var öle bi leke actik onu gösterdik tamam dedi ben işte dedi eğer benim bebeğim olsaydi takip bile etmezdim rshat olun dedi biraz olsun rahatladım umarım öyledir allah kimsenin yavrusuna hastalık vermesin aminnn.ha kanimiz biraz sınırda ilaci kullanmadigimiz icin baslicaz kullanmaya diğer gelisim vs ii dedi doktor teyzemiz hafif kulakları kizarmis gripten sonra ilac verdi 3gun icsin dedi ama benim aklım fikrim tabiki lekelerde idi. Bizden Haberler böyle.
Aysecim başın sağolsun bu arada gozume çarptı allah rahmet eylesin. ..

canımmm bence dee içinn rahatt etsinnn.. öle bişey olsaydıı diğer doktor bu kadar kesin konuşmazdııı.. hemm böle bi sorumluluğu alamazdıı. o yüzdenn içinn rahatt olsunn.. hiç bişeyi yok bebğininnn.. kocamannn öpüyoruzz derinleee,,

Cok sagol cnmmm inşallah öyledir bizde sizi öpüyoruz

Günaydın kızlar dün oğluma mücver yaptım güzel oldu tavsiye ederim ama elimle yedirdim ezerek verdim oğluma :)

Canım çok şükür korktuğun gibi değilmiş sen de sıkıntı yapma artık kendine :)

canım içini ferah tut hiçbişeyi yok kuzucuğun doktoruna güven bu sorumluluğu almaz sonuçta dr. gelmiş geçmiş olsun . bnm arkadaşımın oğlundada var beyaz ben. oda kapı kapı gezdi çok şükürki benmiş.

Kızlar günaydın.
durusel geçmiş olsun tekrar.Bak korkulacak bir şey yokmuş.İçini ferah tut artık.İkra gayet iyi.
Dün akşam ablamla yemek muhabbeti yaparken yoğurt çorbasını buğdayla yaptığını öğrendim.Deneyeceğim.Dikkatinize sunmak istedim
Ben şu uykular yüzünden sanırım tabiri caizse kayayı yiyeceğim.Gündüz gündüz rüya gördüm.Bıcır uyurken ben de uyudum.Rüyamda uykusuzluğu için bir hemşireye götürüyorum.Güya sallamadan kolayca uyutmayı öğretecek.Alıyor çocuğu, beşikte hafif hafif sallıyor.Ben de çok seviniyorum.işin tuhaf yanı ben onları bir evin çatısından izliyorum.Eşim bana sesleniyor.Sen mi hareket ediyorsun diye.Çok da üstelemiyor. Sonra niye öyle old. çektiğim videodan anlıyorum.Bir bakıyorum ki uçuyorum Erdim kızlar erdiiiim! Yalnız kendi kendime uçmuyorum.ayaklarımda turbo motor varmış. Demir adamın uçmasını sağlayan cinsten bir şey. Hey Allah'ım.Yumurtaya can veren Allah'ım aklıma mukayyet ol

Günaydın kızlar... Bir iki günlüğüne ortalıklarda olamayacağım.eşimin dedesi vefat etti yoldayız Bileciğe gidiyoruz. Merak etmeyin...öpüyorum kuzucukları ve sizi ...

Çikonun annesi 😍

ayşecim başınız sağolsun

canım şuan emzirmiyorsun sanırım ? çünkü hemşire emzirirken önermmeişti ilacı. bende yeni evliyken jasmin ve dian35 kullanmıştım.. dr.dian35 i adet düzensizliğim içinde vermişti aynı zamanda. bence doktoruna sor telefonda

rüyan çok ilginçmiş canım bende geçen buğdayla yapmıştım yayla çorbasını İlker çiğnemeyi yeni öğrendi önce biraz öğürdü ama sonra alıştı :)

ayşecim başınız sağolsun canım.

Slm kizlar....DURUSELCM ikros gayet iyimis cok sukur..takma artik kafana annesi...AYSECM basinz saolsun. Bzde dis huzurszlugu devam ediyo bi patlasa rahatlick kuzucm..

Çok öksürüyor canım ya antibiyotik işe yaramadı mı yoksa alerjik bi öksürük mü bilmiyorum. Pazartesi doktora gidince öğrenicez artık.
Yemek yerken de her şeye öğürüyor. Daha iyi olucak inşallah.

Gündüz rüyan baya iyiymiş canım Kolayca uyutmayı öğretti mi bari hemşire

Bu arada iznim onaylanmış kızlar çoookk şükür ağustos sonuna kadar ikosumla beraberim allah nasip ederse cokk mutlu oldum

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Umarım herkes iyidir.Ben birkaç gün evde yoktum.Bugünde yaz temizliğine başladım.Elada fırsat vermiyorki gireyim.Hep ilgilenmemi istiyor.Hiç tek başına oynamıyor.Hep kucak hep kucak.Valla artık kollarım ağrıyor.Ha birde diş çıkarıyoruz.Onun huzursuzluğuda var.Bugün biraz ateşi ve öksürüğü var.Bakalım geceyi nasıl geçireceğiz.İnşallah rahat uyur.

Ben de hemen bugün buğday aldım.Akşamdan ıslatmadığım için saatlerce kaynattım.Yemek saati geçmesin diye başka bir şey yedirdim.Artık yarına pişireceğim.İnşallah beğenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…