Canım ben oturmama ihtimaline karşı pek de pahalı olmayan ama özellikleri aşağı yukarı çikonun sandalyesiyle aynı olan bi mama sandalyesi buldum onu alıcam. Eltim de kulanıyor çok memnunmuş denenmiş ürün olunca cesaret geldi bana da. Katlanıyo,çift tepsili, kademeli baya içime sindi. Muhtemelen bu hafta sipariş edicem.
Ayrıca sen çok seviliyorsun bunu bil tatlım. Buraya girince gözlerim arıyor seni :) Avokadoya gelince gaz yapar mı bilmiyorum bu gece görücez bakalım şimdilik uyuyor İdoşum :))
Bende yarın vericem avakado yada Balkabağı bilmiyorum valla inş gaz yapmaz ne çektik be bu gazdanslm kızlar pek giremiyorum dün kontrolümüz vardı ona gittik bugün temizlik öncesi 3 günde biliosunuz ikra canavarrr büyüme atağı ve diş beraber sanırım kızımda:))) aklımda bi yandan sizde seviorum sizi:) son bişe daha mama sandalyesi alan almayan ne alsak ki?
ayyynen ikrada bayılllldııı resmen avakadoya ama sanırım gaz yaptı ilk defa uyuturken ağladı ve kaka yaptı çığlık çığlığa ya da üşüttü bilmiorum zor uyuttum gece kaka yapmazdı normalde pırtlayıp durdu maalesef
süpeeeerrsiniz sizde bebişlerde kızlarrr:)
sen şimdi profada çok para veriorsundur ne zenginlik beee
benimde yarın halıcım gelecek halıları yıkamaya verecem:)))bugün bi gıcıklık var bende:))
Niye kız halıcınamı :) gıcıksın genelmi
ayy teşekkür ederim cnm aynen sizde seviliyorsunuz. aynen bende öle bişe arıorum neymişki markası kaçaymış? paylaşırsan sevinrim
Bende yarın vericem avakado yada Balkabağı bilmiyorum valla inş gaz yapmaz ne çektik be bu gazdan
Sende seviliyosun CNmcım
Mama sandalyesini annem almış o yüzden nasıl gelince görücem CNm bu hafta gelir sanırım ozmn resim paylaşırım
genel bi gıcıklık cnm :)
Ayy güzelliklere bak Allahım nasıl tatlısınızama ben çok kıskandım yaaa. Ne güzel bir buluşma olmuş ben de istiyorum ama şöyle baya kalabalık olacağımız bir buluşma olsa ne güzel olurdu. Niye ayrı şehirlerdeyiz sanki
Ayy ayy ayy ah o Cafede bende olsaydım incimi arduşumu bende kollasaydım buz gelirdi herşey İnan bana yeterki sizinle olsaydımçok güzel anlar canlarım yerim sizi darısı hepimizin aynı karede olduğu günlere
slm kızlar pek giremiyorum dün kontrolümüz vardı ona gittik bugün temizlik öncesi 3 günde biliosunuz ikra canavarrr büyüme atağı ve diş beraber sanırım kızımda:))) aklımda bi yandan sizde seviorum sizi:) son bişe daha mama sandalyesi alan almayan ne alsak ki?
ayyynen ikrada bayılllldııı resmen avakadoya ama sanırım gaz yaptı ilk defa uyuturken ağladı ve kaka yaptı çığlık çığlığa ya da üşüttü bilmiorum zor uyuttum gece kaka yapmazdı normalde pırtlayıp durdu maalesef
süpeeeerrsiniz sizde bebişlerde kızlarrr:)
Kiz biriniz istanbul digeriniz hatayda degilmiydiniz. Cok guzel vakit gecirmissiniz oyle gozukuyor. Inci arda cok sekerler ve mutlu gozukuyorlar tabii anneletide :)
inşallah yapmaz gaz.ii bakalım paylaşırsın bakarız cnmcım. neyse temizlik bayaaaa yormuş beni bugün öptüm hepinizi inşallah yarın kuzum akıllı dururda gelirim yine herkese ii gecelerrrr
benimde yarın halıcım gelecek halıları yıkamaya verecem:)))bugün bi gıcıklık var bende:))
bir gün inşallah o da olur kızlar yazın toplanıp tatile gideriz cümbür cemaatayyy düşünmesi bile çok güzell
teşekkür ederiiizzz
canım ben hataylıyım ama tekirdağ da yaşıyorumteşekkür ediyoruz bu arada evet gerçekten çok güzel vakit geçirdik çok mutlu olduk hepimiz
bir gün inşallah o da olur kızlar yazın toplanıp tatile gideriz cümbür cemaatayyy düşünmesi bile çok güzell
teşekkür ederiiizzz
canım ben hataylıyım ama tekirdağ da yaşıyorumteşekkür ediyoruz bu arada evet gerçekten çok güzel vakit geçirdik çok mutlu olduk hepimiz
ayy sürünüyorum ahahahayyy bugün bence sen çok formundasın
Bencede formun Dibisin çok güldüm gece gece yaa
Iyi geceler kızlar sizi kocaman öpüyor ve ii uykular tatlı rüyalar diliyorum
Bi makarnacım olsa da bana makarna yapsa yav gece gece canım makarna çekti makarneks de kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?