2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ayy teşekkür ederim cnm aynen sizde seviliyorsunuz. aynen bende öle bişe arıorum neymişki markası kaçaymış? paylaşırsan sevinrim

Bende yarın vericem avakado yada Balkabağı bilmiyorum valla inş gaz yapmaz ne çektik be bu gazdan
Sende seviliyosun CNmcım
Mama sandalyesini annem almış o yüzden nasıl gelince görücem CNm bu hafta gelir sanırım ozmn resim paylaşırım

inşallah yapmaz gaz.ii bakalım paylaşırsın bakarız cnmcım. neyse temizlik bayaaaa yormuş beni bugün öptüm hepinizi inşallah yarın kuzum akıllı dururda gelirim yine herkese ii gecelerrrr

Ayy ayy ayy ah o Cafede bende olsaydım incimi arduşumu bende kollasaydım buz gelirdi herşey İnan bana yeterki sizinle olsaydım çok güzel anlar canlarım yerim sizi darısı hepimizin aynı karede olduğu günlere

bir gün inşallah o da olur kızlar yazın toplanıp tatile gideriz cümbür cemaat ayyy düşünmesi bile çok güzell

teşekkür ederiiizzz

Kiz biriniz istanbul digeriniz hatayda degilmiydiniz. Cok guzel vakit gecirmissiniz oyle gozukuyor. Inci arda cok sekerler ve mutlu gozukuyorlar tabii anneletide :)

canım ben hataylıyım ama tekirdağ da yaşıyorum teşekkür ediyoruz bu arada evet gerçekten çok güzel vakit geçirdik çok mutlu olduk hepimiz

inşallah yapmaz gaz.ii bakalım paylaşırsın bakarız cnmcım. neyse temizlik bayaaaa yormuş beni bugün öptüm hepinizi inşallah yarın kuzum akıllı dururda gelirim yine herkese ii gecelerrrr

Inş CNm paylaşırım tabe anacum bi gelsinde akıllı dur kuZucum bizde iki lafın belini kıralım iyi geceler tatlım kokla bizim için minnakı

Ayy inş fındığım harika olur off düşündümde resim inanılmaz göründü bıcırıklar oynarken bizde sohbet muhabbet oy oy oy

İnşallah fundişim olur o dediklerin birgün. Ne güzel olurdu valla yaa ahh ahh ağzın bal yesin

Iyi geceler kızlar sizi kocaman öpüyor ve ii uykular tatlı rüyalar diliyorum

Bi makarnacım olsa da bana makarna yapsa yav gece gece canım makarna çekti makarneks de kalmamış

Yarın ilk iş makarnacı işe almak aaa nasıl makarnacın olmaz arastam cık cık cık olmazsa benim makarnacımı ödünç yollarım sana hadi ii geceler olsun

Herkese iyi geceler sendromsuz bir pazartesi geçirmeniz dileğiyle :))

Eklentiler

• $1601063_10152146058164851_429561502_n.webp
    16 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…