Ben de hemen bugün buğday aldım.Akşamdan ıslatmadığım için saatlerce kaynattım.Yemek saati geçmesin diye başka bir şey yedirdim.Artık yarına pişireceğim.İnşallah beğenir.
Ben de bir acayip oldum.İzninin onaylanmasına da çok sevindim.İkra yaşadı.Oh ohhhh!
Hafifçe sallayacaksın diyor.Ay o kadarını ben de beceriyorumSulozun doktoru mu demişti emzir, yatağa koy, uyur diye?Onun gibi bir şey bu da
Yaz temizliği ha, helal olsun.Ben daha niyetli değilim. Diş çıkarma döneminde daha da kucak istiyorlar. Öksürük de dişten olabilir.Bizim öyleydi.İnşallah güzelce uyur kuzucuk
Teşekkür ederim cnm valla süper oldu yalniz ben baslayana kadar müdür gitmezse yandım:)( ama hiiiçç düşünmüyorum önemli olan yavrumm
off yazdıklarım gitti. özet geçiyim bari.
tondora, ben de doktor fobisi var cnm, ama mecburen gidicez artık. kendim kullanmaya cesaret edemiyorum. genel olarak memnun kalınan bi ilaç varsa diye sordum zaten. :2:
durusel, geçmiş olsun. biz de doğduğundan beri atopik dermatitle mücadele ediyoruz. doktor her seferinde geçmez diyordu. sürekli kortizonlu krem kullanmak zorunda kalıyorduk. çok şükür bi süredir çok iyi durumda. insan çok üzülüyor biliyorum. sen yine de takip et cnm bence, başka başka doktorlara götür. ama içini de ferah tut. çok şükür iyi şeyler söylemiş doktorunuz. gelmiş geçmiş olsun...
Gece gece aklıma bişi takıldı kızlar
Hani labne ya da lor yapıoz ya e taze peynirlerde brucella riski olabilio bu konuda Dr undan bilgi alan var mı acaba 😕
tondora, ben de doktor fobisi var cnm, ama mecburen gidicez artık. kendim kullanmaya cesaret edemiyorum. genel olarak memnun kalınan bi ilaç varsa diye sordum zaten. :2:
durusel, geçmiş olsun. biz de doğduğundan beri atopik dermatitle mücadele ediyoruz. doktor her seferinde geçmez diyordu. sürekli kortizonlu krem kullanmak zorunda kalıyorduk. çok şükür bi süredir çok iyi durumda. insan çok üzülüyor biliyorum. sen yine de takip et cnm bence, başka başka doktorlara götür. ama içini de ferah tut. çok şükür iyi şeyler söylemiş doktorunuz. gelmiş geçmiş olsun...
ESLEM aramıza hoş geldin canım... Artık kimse eskisi kadar aktif olamıyor maalesef....
GÜNEBAKAN Asu kuşuma çok geçmiş olsun... Bu aralar hava fena yanıltıcı umarım iyilrşmiştir bile...
DURUSEL canım artık için rahat etsin İkra'nın bir şeyi yokmuş bak.içine sinmediyse bir doktora daha götür... İzin olayına da çok sevindim kuzuyla 4 ay daha 😄
SUBA geçmiş olsun canım sakat havalar dikkatli olmak lazım...
Başsağlığı dileyen herkese çok teşekkürler...Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin. Atladığım varsa kusura bakmasın....
Çikonun annesi 😍
Buarada dr.kont.iyi gecti cok sukur.
2 aydir goturmuyordum asisi olmadigi icin.
Adam bayildi barisimane kadar tatli olmus ve once seveyim dedi.
Hersey yolunda aynen devam.Ek gidayi cok zor yedigini soyledim zorlama sakin istedigi kadar yesin dedi.Boy ve kilosu iyi oldg.icin.
Cilek,sut,bal,salcali ve tuzlu yemek harici herseyi verebilirsin dedi.
Pirinc yerine bulgur kullan,her yemegede kiyma koy dedi.
Asimizi olduk geldik.1 yasinda cagirdi.
Sac kazitmayi sordum,cok terliyor ve yeni saclar gur cikarmis dedim.
Hayir kazittirma sadece yanlardan toplattir dedi oyle olsaydi benimki cikardi dediazucuk kelde dr.
Aysecim basiniz sagolsun.
Arastacim yeni evinde mutlulugun daim olsun canim.
Parmis dondumu acaba,cok merak ediyorum ins.cok guzel gecmistir.
Durucum izin isine cok sevindim gozun aydin.
Benim meshur gorumce varya biliyorsunuzdun yarim saatligine barisi biraktim kuafore gittim.Geldim ki kizinin yedigi lolipop sekeri ogluma yedirmis. boyle bir dengesizlik varmi yaaa ve bunu kizi soyledi sinirlendim aldim barisi bir hisimla ciktim evden.
ayşe canım başınız sağolsun
suba o görümcen varya harbi bomba yaabi kaşıkta dondurma yalataymış te allamm
kontrolünüzün iyi geçmesine de sevindim ayrıca o saç muhabbetini sorduğunda iyi olmuş bizim dr da aynı şeyi söylemişti bi yararı olmaz dediydi
bu arada biz bugün 9 aylık olduk kızlar :))doğum gününe son 3 ayyyy
A. dermatit nedeniyle 3-4 kez biz de kortizonlu krem kullandık.Artık kullanmayı bıraktım.Kullanınca geçiyor; ama sonra tekrarlıyor.Siz geçmesi için özel bir şey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi geçti?
kizlarrr bugun ogluma dis hedigi yaptikk hersey guzeldi ama bebeklerle misafir agirlamak cok zor bi surude yardim edenim olmasina ragmen oglum 5dakika kucagimdan inmedi yabancilardan cok korkuyor surekli bana kaciyor yanliz olsam yapamazdim heralde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?