valla canımmm ne desemm bilemedimm. allahtan hayırlısıııı
cnm, ben ek gidaya geçtiğimde hiç blender kullanmadım hep çatalla ezerek verdim. bağırsakları çalışsın ve pütürlüye alışsın diye. 3 ay önce dişleri yokken bunları yiyen çocuk, şimdi diliyle dışarı itmeyi öğrendi, blender kullanmaya başladım onu bile itiyor. (6 tane koca koca dişi var bi de düşün, istese çok rahat yer). ilk ek gıdaya başladığımda hiç öğürmedi mesela, şimdi öğürdüğü oluyor. geriye dönüş yaptı. 3-4 gün öncesine kadar 3 hafta filan sadece süt, kaşık maması ve meyve yedi. hatta tedirgin oldum tatlıya mı alıştı diye, en çok sevdiği çorbaları bile içmemeye başladı. diş filan da yok ortada. dönem dönem bunlar olacak sanırım en doğrusu zorlamamak. ben çok üzüldüm yemiyor diye, ağladığım zamanlar oldu, onu da zorladım. ama baktım çocuk sinir belirtileri gösteriyor, avuçlarını sıkıp ıkınır gibi bi hareket yapıyor, bağırıyor, kızıyor yani bana. bu, yememesinden daha kötü. belki biraz uğraşıp bırakmak en iyisi. bir de sürekli yerlerde geziyorlar. midesini üşütmüş olabileceğini düşündüm, gazında da artış vardı. bikaç gün zinco verdim. kendiliğinden yemeye başladı. BALIK YAĞI, BİR YAŞINDAN ÖNCE VERİLMİYOR DİYE BİLİYORUM. Eczaneye sormuştum. doktora da sormak gerek.
benimki bi de yemek yedirirken çok kaşınıyor, yüzü gözü saçı her yeri batıyor. bizde bir öğün baştan aşağı kıyafet değiştirmek demek. uyumadan önce de yapıyor aynısını. alerjisinden mi ileri geliyor, yoksa sıkıntıdan mı yapıyor bilemedim. normal bebişlerde de bu kaşınma olayı oluyor mu, acaba.
ayseerb, size de geçmiş olsun..ciltleri çok hassas, zamanla düzelecek inşallah..
Canim ben meyvesine ekliyorum çoğu zamanKızlar kahvaltılara ceviz ekliyormusunuz ?
Maşallah maşallah hadi yine iyisini bariscim şampiyon oldunuz...cook tatlisin ama sen ya...Gunun anlam ve onemine binaen bir foto ekleyelim dedik
Mutlu pazarlar
Jevaycim ayni sorunları çoğumuz yasiyoruz yagiz da cook sevdiği bisey denk gelirse güzel güzel aciyor değilse kilitliyor.pütürlü şeyleri elinle vermeyi denedin mi..bi de ben yedirmeye başlamadan azcik ekmek salatalik ve bir butun limonu yanina aliyorum agzini kapatmaya başlayinca önce ekmek veriyorum onu kemirmeye konsantre oluncagünaydınnn arkadaşalrr ben ve derinimmm mutluu pazarlar diliyoruzzz..
ama bi sorunumuz var biizmmm.. derin hiç bişeyy yemiyorr önce ağzını kiltlemeyi öğrenmiştii şimdi de yutmamayı öğrendii. yutmuyorr(( aç aç geziyorrr.. ve ben kızımı yemekten tiksindirdimm galibaaa. ama dayanamıyorumm ne yapayımm bir bebek bu kadar aç kalabilir mii yaaa. bence bu diş etkisi falann da değill nerdeyse 2 haftayı geçtii dişi çıkalıı.. ne yapmalıyımm sizcee ne olur yardım edinnn.. balık yağı mı alsam acaba iştahını açar mıı?
Evet bizimki de aynen kasiniyorcnm, ben ek gidaya geçtiğimde hiç blender kullanmadım hep çatalla ezerek verdim. bağırsakları çalışsın ve pütürlüye alışsın diye. 3 ay önce dişleri yokken bunları yiyen çocuk, şimdi diliyle dışarı itmeyi öğrendi, blender kullanmaya başladım onu bile itiyor. (6 tane koca koca dişi var bi de düşün, istese çok rahat yer). ilk ek gıdaya başladığımda hiç öğürmedi mesela, şimdi öğürdüğü oluyor. geriye dönüş yaptı. 3-4 gün öncesine kadar 3 hafta filan sadece süt, kaşık maması ve meyve yedi. hatta tedirgin oldum tatlıya mı alıştı diye, en çok sevdiği çorbaları bile içmemeye başladı. diş filan da yok ortada. dönem dönem bunlar olacak sanırım en doğrusu zorlamamak. ben çok üzüldüm yemiyor diye, ağladığım zamanlar oldu, onu da zorladım. ama baktım çocuk sinir belirtileri gösteriyor, avuçlarını sıkıp ıkınır gibi bi hareket yapıyor, bağırıyor, kızıyor yani bana. bu, yememesinden daha kötü. belki biraz uğraşıp bırakmak en iyisi. bir de sürekli yerlerde geziyorlar. midesini üşütmüş olabileceğini düşündüm, gazında da artış vardı. bikaç gün zinco verdim. kendiliğinden yemeye başladı. BALIK YAĞI, BİR YAŞINDAN ÖNCE VERİLMİYOR DİYE BİLİYORUM. Eczaneye sormuştum. doktora da sormak gerek.
benimki bi de yemek yedirirken çok kaşınıyor, yüzü gözü saçı her yeri batıyor. bizde bir öğün baştan aşağı kıyafet değiştirmek demek. uyumadan önce de yapıyor aynısını. alerjisinden mi ileri geliyor, yoksa sıkıntıdan mı yapıyor bilemedim. normal bebişlerde de bu kaşınma olayı oluyor mu, acaba.
ayseerb, size de geçmiş olsun..ciltleri çok hassas, zamanla düzelecek inşallah..
Diş bugdayiniz hayirli olsun canim..kizlarrr bugun ogluma dis hedigi yaptikk hersey guzeldi ama bebeklerle misafir agirlamak cok zor bi surude yardim edenim olmasina ragmen oglum 5dakika kucagimdan inmedi yabancilardan cok korkuyor surekli bana kaciyor yanliz olsam yapamazdim heralde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam güzel anneler....belki altı aydır giremiyorum foruma. Yada kısaca okuyup çıkıyorum. Demekki baya olmuş girmeyeli ki ne göreyim forum bölünmüş. Neyse
Boş verelim....
Eee ne var ne yok....kuzucuklarımız büyüyorlar....bazen öksürük bazen tıksırımk:)
Anneleri neler yapıyor. .aralık 2013 itibarıyle ücretsiz izne ayrılmıştım. Dilekçemi altı ay olarak yazmıştım ana erkrn başladım. Bir ayı geçti başlayalı.üç saat süt izni, evegel işe git... yorucu oluyor bazen.... ama çalışmak daha iyi oldu sanki. 7 yaşındaki oğlumun ssünnet düğünü var. Haziran da onun haxırlıkları falan. Bu gün içimden bişey yapmak gelmiyor.sıkıldım. bi bakayım dedim forumma. İyi de oldu. Bak neler olıp bitmiş.
Buarada dr.kont.iyi gecti cok sukur.
2 aydir goturmuyordum asisi olmadigi icin.
Adam bayildi barisimane kadar tatli olmus ve once seveyim dedi.
Hersey yolunda aynen devam.Ek gidayi cok zor yedigini soyledim zorlama sakin istedigi kadar yesin dedi.Boy ve kilosu iyi oldg.icin.
Cilek,sut,bal,salcali ve tuzlu yemek harici herseyi verebilirsin dedi.
Pirinc yerine bulgur kullan,her yemegede kiyma koy dedi.
Asimizi olduk geldik.1 yasinda cagirdi.
Sac kazitmayi sordum,cok terliyor ve yeni saclar gur cikarmis dedim.
Hayir kazittirma sadece yanlardan toplattir dedi oyle olsaydi benimki cikardi dediazucuk kelde dr.
ayşe canım başınız sağolsun
suba o görümcen varya harbi bomba yaabi kaşıkta dondurma yalataymış te allamm
kontrolünüzün iyi geçmesine de sevindim ayrıca o saç muhabbetini sorduğunda iyi olmuş bizim dr da aynı şeyi söylemişti bi yararı olmaz dediydi
bu arada biz bugün 9 aylık olduk kızlar :))doğum gününe son 3 ayyyy
kizlarrr bugun ogluma dis hedigi yaptikk hersey guzeldi ama bebeklerle misafir agirlamak cok zor bi surude yardim edenim olmasina ragmen oglum 5dakika kucagimdan inmedi yabancilardan cok korkuyor surekli bana kaciyor yanliz olsam yapamazdim heralde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunun anlam ve onemine binaen bir foto ekleyelim dedik
Mutlu pazarlar
günaydınnn arkadaşalrr ben ve derinimmm mutluu pazarlar diliyoruzzz..
ama bi sorunumuz var biizmmm.. derin hiç bişeyy yemiyorr önce ağzını kiltlemeyi öğrenmiştii şimdi de yutmamayı öğrendii. yutmuyorr(( aç aç geziyorrr.. ve ben kızımı yemekten tiksindirdimm galibaaa. ama dayanamıyorumm ne yapayımm bir bebek bu kadar aç kalabilir mii yaaa. bence bu diş etkisi falann da değill nerdeyse 2 haftayı geçtii dişi çıkalıı.. ne yapmalıyımm sizcee ne olur yardım edinnn.. balık yağı mı alsam acaba iştahını açar mıı?
cnm, ben ek gidaya geçtiğimde hiç blender kullanmadım hep çatalla ezerek verdim. bağırsakları çalışsın ve pütürlüye alışsın diye. 3 ay önce dişleri yokken bunları yiyen çocuk, şimdi diliyle dışarı itmeyi öğrendi, blender kullanmaya başladım onu bile itiyor. (6 tane koca koca dişi var bi de düşün, istese çok rahat yer). ilk ek gıdaya başladığımda hiç öğürmedi mesela, şimdi öğürdüğü oluyor. geriye dönüş yaptı. 3-4 gün öncesine kadar 3 hafta filan sadece süt, kaşık maması ve meyve yedi. hatta tedirgin oldum tatlıya mı alıştı diye, en çok sevdiği çorbaları bile içmemeye başladı. diş filan da yok ortada. dönem dönem bunlar olacak sanırım en doğrusu zorlamamak. ben çok üzüldüm yemiyor diye, ağladığım zamanlar oldu, onu da zorladım. ama baktım çocuk sinir belirtileri gösteriyor, avuçlarını sıkıp ıkınır gibi bi hareket yapıyor, bağırıyor, kızıyor yani bana. bu, yememesinden daha kötü. belki biraz uğraşıp bırakmak en iyisi. bir de sürekli yerlerde geziyorlar. midesini üşütmüş olabileceğini düşündüm, gazında da artış vardı. bikaç gün zinco verdim. kendiliğinden yemeye başladı. BALIK YAĞI, BİR YAŞINDAN ÖNCE VERİLMİYOR DİYE BİLİYORUM. Eczaneye sormuştum. doktora da sormak gerek.
İyi pazarlar kızlar bugün evdeyiz dinleniyoruz. Oldukça yorulmuşuz son 1 haftaEvimiz için iyi dileklerini eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim Çok uzağa taşınmadık hemen yan taraftaki eve geçtik. Bu ev taşındığımız eve göre biraz daha konforlu ve manzarası daha güzel. Biz de gözümüzü kararttık ve taşınıverdik işte
Ara ara geçmişi okumaya çalışıyorum eyvah ne çene ne çene
Bu arada Funda ve Parme allahım onlar nasıl pozlar bayıldım ve çooook kıskandım off yaaa herkes buluştu bi ben kaldım
Geçen haftaistenmeyen bir durum oldu vw ertesi gün hapı kıllanmak dutumunda kaldım
şimdi banada bişeyler söyleyin....son adet tarihi 3 nisan.kaza 19 nisan.yani . yumurtlama dönemi....ilişkiden 8 saat sonea norlevo 1. Tablet, 2. Tablet te 1. Dozdan 12 saat sonra. (Hemen kadın doğum uzmanına gittim. Yumurtlama dönemi eedi ultrasonla baktı...spiral de takabiliriz dedi. Ama herşeye rağmen hamile kalınırsa bu spiral düşük ni ihtimal de olsa problem çıksrabilir ddi. O an karadız kalıp hap alayım dedim
Ama içimde kocamaaaan bi kurt var...ya hamile kaldıysam diye kemirip duruyor. Kızım 8 ayını bitirdi. 7 yaşında bir oğlum var.
Tekrar hamile oln varmı aramızda. Bu durumı yaşayan.....
3.mü geliyor acep????
iyi akşamlar kızlar Fenerbahçeye başarılar..:124:
Kızlar kahvaltılara ceviz ekliyormusunuz ?
Canim ben meyvesine ekliyorum çoğu zaman
aa hiç meyveye eklemek gelmemişti aklıma teşekkürler
Günayyydın iyi haftalar olsun hepimize kızlar. Biz bugün 8 aylık olduk. Asu' yu anneannesi doktora götürecek. Öksürüğü çok var ve aşırı terliyor. İnşallah kötü bişey değildir keyfi yerinde ama korkuyorum yine de...
Hoşgeldin canım sünnet telaşın varmış kolay gelsin ben bi doğum gününü düşünürken kasılıyorum :)
Barış kuzum büyüdü tabi annesi çok yakışıklı bi delikanlı oSaç konusunda ben de hep kendimi örnek veriyorum kızımın saçlarını kesinlikle kazıtmam bi işe yaramıyor
9. Ayınız kutlu olsun canımBiz de bugün 8 aylık olduk
Diş buğdayınız hayırlı olsun canım çocukla misafir ağırlamak gerçekten kolay değil. Ben gün yapan arkadaşlara saygıyla eğiliyorum
Huhuuuu şampiyonluğumuz kutlu olsun yavru kanaryam
Canım bence bir süre rahat bırak hiç ısrar etme. Yemekten soğumasın iyice derincik
Kaşınma bizde de var canım çok kaşıyor burnunu gözlerini kulağını yanağınıHatta diliyle damağını da kaşıyor. Biz de alerjiğiz malesef...
Canım biz seninle rüyalarda buluşuruz gönüller bir olsun yeter kiOlmadı çıkıp gelicez çanakkaleye topikce sen yeter ki ağlama
Sanmıyorum canım hap içmişsin zaten olmaz olmaz :) Yine de hayırlısı tabi bekleyip göreceksin.
Evet canım labneyle karıştırıp veriyorum ben. Bu arada ŞAMPİYON FENERBAHÇE
hımm senin o meşhur labnenle dimi :) daha denemedim tembellik edipayy eşim benim aşırı Fenerbahçe aşığı nasıl mutlu çocuk gibi yaa
Asu çok terliyor dedin biz İlkeri bunun için doktora götürdük ama dr.net bir şey demedi ve bir kaç doktorada sordum kimi bu alerjisinden kimi kilodan kimide tiroidden olabilir demişti :) çok geçmiş olsun yavru kuş asuya
Subaaa ben o Fenerli barışı yerim yer Yakisiklim ya
Arastam seninle henüz Yüzyuze tanışmamış olsakta bizim gönüllerimiz Bır herkes biliyor
Tondora pekmezine Bır Tatli kasığı koyuyorum ceviz Canim
parmee naptın canım ya nerelere gittiniz merak ettim :) cevizi pekmezle ikili olarak mı veriyorsun yoksa hepsini kahvaltısına mı ekliyorsun ?
Canim ben meyvesine ekliyorum çoğu zama
hımm senin o meşhur labnenle dimi :) daha denemedim tembellik edipayy eşim benim aşırı Fenerbahçe aşığı nasıl mutlu çocuk gibi yaa
Asu çok terliyor dedin biz İlkeri bunun için doktora götürdük ama dr.net bir şey demedi ve bir kaç doktorada sordum kimi bu alerjisinden kimi kilodan kimide tiroidden olabilir demişti :) çok geçmiş olsun yavru kuş asuya
parmee naptın canım ya nerelere gittiniz merak ettim :) cevizi pekmezle ikili olarak mı veriyorsun yoksa hepsini kahvaltısına mı ekliyorsun ?
Canim ben artık bulamac yapmıyorum kahvaltısını ayri ayri yiyor .
Uzungöl Sumela manastırı sultanmurat yaylası sahil yolunda tür Bır de bakıcılar çarşısı sehir merkezi ancak yetti uzak mesafeler hep birbirine
İnci de cok fena terliyor kızlar emzirme minderi su icinde kalıyor 9. Ay kontrolünde ben de sorcam artık buyuk ihtimalle normal diyecek bence ama
Kızlar İlker'in portakal yiyişini görmeniz lazım elinden alayım dedim resmen tırmaladı beni
Eki Görüntüle 1090794
Hafta sonu luna parka gittik şaştı kaldı yavrucum benim :)
Eki Görüntüle 1090804
Günaydın arkadaşlar.Siz ve bebişleriniz nasıl?Bizde Ela artık hiç rahat bırakmıyor.Birde kucağımızda sallayarak uyuyor.Ama şimdi çok ağırlaştı ve artık kolumda sallamaya gücüm yetmiyor.O yüzden dalmak üzereyken kolum çok yorulduğu için ikimiz birlikte bizim yatağımıza yatı-yoruz.Yatakta kolumda uyuyor.Sonra kendi yatağına alıyorum,Ama bizimle uyumayada çok alıştı.Napıcam bilmiyorum.Önerisi olan var mı?
Canim ben meyvesine ekliyorum çoğu zaman
Canım bizim terleme öksürükle beraber başladı. Nefesini zor aldığı için terliyor gibime geliyor. Özellikle uyurken terliyor çünkü. Yüksek yatırmaya çalışıyorum bakalım doktor ne diycek yazarım burayaFenerbahçeliysen zaten aşıksındır canım fenerliler normal sevmez
Kızlar İlker'in portakal yiyişini görmeniz lazım elinden alayım dedim resmen tırmaladı beni
Eki Görüntüle 1090794
Eki Görüntüle 1090804
Ay şu manzaya bayıldım canım ya kartpostal gibisinizPortakallı İlkercik de çok tatlı maşallah ne kadar büyümüş
Eki Görüntüle 1090794
Eki Görüntüle 1090804
Slm kızlarr... Geçmişi okuyamıyorum ama İlker gözümden kaçmadıçok tatlısın kuzum sen
GÜNEBAKAN canım nice 8 aylara..d.gününe bir adım daha yaklaştıkbizim de bugün 8. Ayımız 😍😍 bu da 8 ay hatırası 😄 Eki Görüntüle 1091121
Çikonun annesi 😍
Merhaba canlarım Asu bronşit olmuş antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi bir daha kullanıcaz haftaya yine kontrol var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?