2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Cnm bende pek blender kullanmadim bu sipalar dille cikarmayi öğrendiler ayyynisini yapio ve yuz goz kasiyo agzini kilitliyor agitlar çoook dişi gectim artık atakta sanırım; ((bi de kalabalık istio bugün gune gittim gidene kadar araba dahil susmadi ciglik aglama gittik melekk ayaktta uyudu ben soook millet yalan söylüyor sanacak eve geldim aynen devam sinir krizi gecirecektim aglamasindan ve bugün ne kahvaltı ne bise yedi zorlamiorum ben bi iki veriorum baktım aglio itio oyuncaklarina oturtuyorum umarım duzelirler biran önce

Subaaa ben o Fenerli barışı yerim yer Yakisiklim ya

Arastam seninle henüz Yüzyuze tanışmamış olsakta bizim gönüllerimiz Bır herkes biliyor

Tondora pekmezine Bır Tatli kasığı koyuyorum ceviz Canim

Guzel bir hafta geciririz hepbirlikte ins.

Teyzoslarim coook tesek.ederiz opuyorum sizi kokulu kokulu

Reoc barista ayni hareketi yapiyor.Bende yerde yuzustu oynarken cok kafasini kaldirdigi icin yorulup yasladigini dusunuyorum.

Yeme isi cogumuzda problem ben biraz rahatladim gerci dr.bir yasina kadar aynen bu sekilde devam dedi,zorlama yedirmek icin dedi.
Tabi ne kadar cok yese o kadar kardir.

Dun yediklerini yazayim
Sabah:Eline azicik simit verdim o kemirirken arada peynir ve pekmezi verdim.
Oglen:Yarim kaseden az yogurt.
Aksam uzeri:Yarim kase corba( bir kac dilim kusbasi et once kavurdum,bir kac dilim patates ve havuc,arpacik sogan ve kirmizi biber bunlari haslayip blendir yapip zeytinyagi koydum begendi)
Aralarda da havuc suyu icirdim yarim yamalak.

Kızlar kahvaltılara ceviz ekliyormusunuz ?
Canim ben meyvesine ekliyorum çoğu zaman

Gunun anlam ve onemine binaen bir foto ekleyelim dedik
Mutlu pazarlar
Maşallah maşallah hadi yine iyisini bariscim şampiyon oldunuz...cook tatlisin ama sen ya...

Jevaycim ayni sorunları çoğumuz yasiyoruz yagiz da cook sevdiği bisey denk gelirse güzel güzel aciyor değilse kilitliyor.pütürlü şeyleri elinle vermeyi denedin mi..bi de ben yedirmeye başlamadan azcik ekmek salatalik ve bir butun limonu yanina aliyorum agzini kapatmaya başlayinca önce ekmek veriyorum onu kemirmeye konsantre olunca
Ativeriyorum agzina,tabi bi sure sonra anliyor ve yine sklyor devreye sirasiyla salatalik ve limon giriyor..:))tabi bu sirada gözüm hep üstünde oluyor çünkü 2 dişiyle bile büyük parçalar kopariyor..bi de oyuncaklarindan sikilyor eline süzgeç kurabiye kalibi gibi plastik şeyler veriyorum onlarla oyalanirken de biraz yiyor.zorlamadan bi kaç klasik daha yiyor boylece canim..bi de biseyi yemediyse 10 dk sonra bi daha deniyorum gene yemezse yarim saat sonra verdiğinde yemek istiyor..bazen ayni çorbadan kendi önüme de koyuyorum ona da yemek kasigiyla veriyorum kendim de ayri yemek kasigiyla iciyorum çünkü bazen mama kasigina da negatif tutum geliştiriyorlar buyukler gibi yemek istiyorlar...bunlar bizde biraz olsun ise yariyor canim

Evet bizimki de aynen kasiniyor
Demek hepsi ayni bu bebislerin..

Diş bugdayiniz hayirli olsun canim..

Hoşgeldin canım sünnet telaşın varmış kolay gelsin ben bi doğum gününü düşünürken kasılıyorum :)

Barış kuzum büyüdü tabi annesi çok yakışıklı bi delikanlı o Saç konusunda ben de hep kendimi örnek veriyorum kızımın saçlarını kesinlikle kazıtmam bi işe yaramıyor

9. Ayınız kutlu olsun canım Biz de bugün 8 aylık olduk

Diş buğdayınız hayırlı olsun canım çocukla misafir ağırlamak gerçekten kolay değil. Ben gün yapan arkadaşlara saygıyla eğiliyorum

Gunun anlam ve onemine binaen bir foto ekleyelim dedik
Mutlu pazarlar

Huhuuuu şampiyonluğumuz kutlu olsun yavru kanaryam

Canım bence bir süre rahat bırak hiç ısrar etme. Yemekten soğumasın iyice derincik

Kaşınma bizde de var canım çok kaşıyor burnunu gözlerini kulağını yanağını Hatta diliyle damağını da kaşıyor. Biz de alerjiğiz malesef...

Canım biz seninle rüyalarda buluşuruz gönüller bir olsun yeter ki Olmadı çıkıp gelicez çanakkaleye topikce sen yeter ki ağlama

Sanmıyorum canım hap içmişsin zaten olmaz olmaz :) Yine de hayırlısı tabi bekleyip göreceksin.

iyi akşamlar kızlar Fenerbahçeye başarılar.. :124:

Kızlar kahvaltılara ceviz ekliyormusunuz ?

Evet canım labneyle karıştırıp veriyorum ben. Bu arada ŞAMPİYON FENERBAHÇE

Günayyydın iyi haftalar olsun hepimize kızlar. Biz bugün 8 aylık olduk. Asu' yu anneannesi doktora götürecek. Öksürüğü çok var ve aşırı terliyor. İnşallah kötü bişey değildir keyfi yerinde ama korkuyorum yine de...

Günaydın arkadaşlar.Siz ve bebişleriniz nasıl?Bizde Ela artık hiç rahat bırakmıyor.Birde kucağımızda sallayarak uyuyor.Ama şimdi çok ağırlaştı ve artık kolumda sallamaya gücüm yetmiyor.O yüzden dalmak üzereyken kolum çok yorulduğu için ikimiz birlikte bizim yatağımıza yatı-yoruz.Yatakta kolumda uyuyor.Sonra kendi yatağına alıyorum,Ama bizimle uyumayada çok alıştı.Napıcam bilmiyorum.Önerisi olan var mı?

çokk teşkkr ederimm kızlarr. tek tek alıntlayamadımmm.. ama söyledikleirnizz hepsinii yadımm beynimee, hepsinii uygulaycmmm..

Kızlar İlker'in portakal yiyişini görmeniz lazım elinden alayım dedim resmen tırmaladı beni

Hafta sonu luna parka gittik şaştı kaldı yavrucum benim :)

Son düzenleme:

Bizim hala şu şekilde uyuyor dediğim bir uyuma alışkanlığımız yok :S bazen memede bazen kucakta bazen ayakta bazen yatakta... Sizin en azından bir rutininiz oluşmuş

Slm kızlarr... Geçmişi okuyamıyorum ama İlker gözümden kaçmadı çok tatlısın kuzum sen
GÜNEBAKAN canım nice 8 aylara..d.gününe bir adım daha yaklaştık bizim de bugün 8. Ayımız 😍😍 bu da 8 ay hatırası 😄

Çikonun annesi 😍

Merhaba canlarım Asu bronşit olmuş antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi bir daha kullanıcaz haftaya yine kontrol var.

Yaz gelmişşş o ısırmalık kollar bacaklar sergilenmiş nice aylara, yaşlara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…