Slm kızlarr... Geçmişi okuyamıyorum ama İlker gözümden kaçmadıçok tatlısın kuzum sen
GÜNEBAKAN canım nice 8 aylara..d.gününe bir adım daha yaklaştıkbizim de bugün 8. Ayımız 😍😍 bu da 8 ay hatırası 😄 Eki Görüntüle 1091121
Çikonun annesi 😍
Kızlar size bir tarif vericem kaç gündür çiko izin vermedi bir türlü...geçenlerde yaptım bayıla bayıla yedi bizimkisi
KABAK SANDAL
bir tane kabağı boylamasına ikiye böldüm.içini tatlı kaşığı yardımıyla oyup sandal şekline getirdimdaha sonra yemesi kolay olsun kabukları rahatsız etmesin diye soydum. Bir tencerede çok yumuşamayacak şekilde haşladım.başka bir yerde kıymayı kavurdum daha sonra bir havuç ve biraz patates rendeleyip pişmeye bıraktım.piştikten sonra sandalların içine kıymalı sebzeli harcı koydum.ben üstü kurumayacak şekilde biraz da fırında pişirdim... Sonra çikocanım afiyetle yedi
Çikonun annesi 😍
Merhaba canlarım Asu bronşit olmuş antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi bir daha kullanıcaz haftaya yine kontrol var.
geçmiş olsun aşu kuşuma Mertde çok terliyor doğduğundan beri böyleMerhaba canlarım Asu bronşit olmuş antibiyotik yetersiz gelmiş şimdi bir daha kullanıcaz haftaya yine kontrol var.
nefis bir tarif hemen not ettim kabağımda var😃Kızlar size bir tarif vericem kaç gündür çiko izin vermedi bir türlü...geçenlerde yaptım bayıla bayıla yedi bizimkisi
KABAK SANDAL
bir tane kabağı boylamasına ikiye böldüm.içini tatlı kaşığı yardımıyla oyup sandal şekline getirdimdaha sonra yemesi kolay olsun kabukları rahatsız etmesin diye soydum. Bir tencerede çok yumuşamayacak şekilde haşladım.başka bir yerde kıymayı kavurdum daha sonra bir havuç ve biraz patates rendeleyip pişmeye bıraktım.piştikten sonra sandalların içine kıymalı sebzeli harcı koydum.ben üstü kurumayacak şekilde biraz da fırında pişirdim... Sonra çikocanım afiyetle yedi
Çikonun annesi 😍
miniğinin saçları 😃😀 mşllhişte benim miniğimm teyzeleri..Eki Görüntüle 1091317
Canim ben artık bulamac yapmıyorum kahvaltısını ayri ayri yiyor .
Uzungöl Sumela manastırı sultanmurat yaylası sahil yolunda tür Bır de bakıcılar çarşısı sehir merkezi ancak yetti uzak mesafeler hep birbirine
İnci de cok fena terliyor kızlar emzirme minderi su icinde kalıyor 9. Ay kontrolünde ben de sorcam artık buyuk ihtimalle normal diyecek bence ama
ne zamandır ayrı yiyor ve ayrı ayrı yedirmek senin mi incinin mi yoksa doktorun fikri miydi ? :)
canım onun için daha uzun kalman lazım :)
yani terlemesi normalde olabilir evet
Bu ne tatlılık.Annesi ne güzel meyvesini yiyiyor.Sen neden alırsınki elinden.Bırak keyifle yesin miniğin.
ama almazsam komple hepsini ağzına sokuyor sonrada boğulma tehlikesi ağzından alana kadarda pelt oluyorum :) teşekkürler canım
Bizim hala şu şekilde uyuyor dediğim bir uyuma alışkanlığımız yok :S bazen memede bazen kucakta bazen ayakta bazen yatakta... Sizin en azından bir rutininiz oluşmuş
Canım bizim terleme öksürükle beraber başladı. Nefesini zor aldığı için terliyor gibime geliyor. Özellikle uyurken terliyor çünkü. Yüksek yatırmaya çalışıyorum bakalım doktor ne diycek yazarım burayaFenerbahçeliysen zaten aşıksındır canım fenerliler normal sevmez
Ay şu manzaya bayıldım canım ya kartpostal gibisinizPortakallı İlkercik de çok tatlı maşallah ne kadar büyümüş
canım buronşit olmuş demek off çok geçmiş olsun odasını iyi havalandırın canım terlemeside bu yüzdendi belki dediğin gibiuzun sürmez inşallah başkada antibiotik içmez
o portakall tutann elinii yirimmmm seninnnn... maşallh sana
sağol teyzesii :)
Slm kızlarr... Geçmişi okuyamıyorum ama İlker gözümden kaçmadıçok tatlısın kuzum sen
GÜNEBAKAN canım nice 8 aylara..d.gününe bir adım daha yaklaştıkbizim de bugün 8. Ayımız 😍😍 bu da 8 ay hatırası 😄 Eki Görüntüle 1091121
Çikonun annesi 😍
ooo çikommm maşallahhh paşamm ne güzel yaz gelmiştir şimdi oralara ısırmalık bacaklar popolar çıkıyor açığa :)
Canım ben farkettiğimde de daha elemgelen bişey yoktu ama bardağa çarptığında çıt çıt ses geliyordu. 3-4 güne kadar da elle farkedilir oldu....geliyor pirinç taneleri teker tekerSelamlarrrr
Çikocan,ilker,barış çok tatlısınız sizler ya ne çabuk büyüdünüz böyle
Kızlar sonunda bizim alt dişler geliyor zaten sanırım reoc yazmıştı iki üç hafta önceden çocuğun huyu değişti çok sinirli aşırı huysuz ve kucak isteme modundaydı bide inanılmazmsalyası akıyodu dün baktım altta beyaz beyaz ama dişetinin içinde henüz patlamadı şimdi dişleri çıkan bebişlerin anaları bu pirinçler kaç güne patlar bür aydınlatın beni merakla beklıyorum çok sabırsızım yani
Günebakan asuma çok geçmiş olsun inşallah antibiyotıkle düzelir ve bir dahada kullanmaz allah acil şifalar versin kuzuya
Canım ben farkettiğimde de daha elemgelen bişey yoktu ama bardağa çarptığında çıt çıt ses geliyordu. 3-4 güne kadar da elle farkedilir oldu....geliyor pirinç taneleri teker teker
Çikonun annesi 😍
işte benim miniğimm teyzeleri..Eki Görüntüle 1091317
Guzeller guzeli nasyam dis uc gunde geliyor genelde ins cok zorlamaz elacimi
işte benim miniğimm teyzeleri..Eki Görüntüle 1091317
Subaaa ben o Fenerli barışı yerim yer Yakisiklim ya
Arastam seninle henüz Yüzyuze tanışmamış olsakta bizim gönüllerimiz Bır herkes biliyor
Tondora pekmezine Bır Tatli kasığı koyuyorum ceviz Canim
Parme pekmezi sade mi veriosun sadece pekmez ve ceviz mi yani
Ve ne kadar?
Ben bazen meyvesine koyuom ama bi çay kaşığı
Neye yarar ki dimi çok az sanki ...
Parme pekmezi sade mi veriosun sadece pekmez ve ceviz mi yani
Ve ne kadar?
Ben bazen meyvesine koyuom ama bi çay kaşığı
Neye yarar ki dimi çok az sanki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?