selam kızlarr uzun uzun geçmişi okuyamadım mutlaka konuşmuşsunuzdur ama
bebeklerinize gece yatarken ne yediriyosunuz kaç satte bir uyanıyo benim artık emzirmekten göğüslerim ağrıdı
sabaha kadar emiyo acaba gündüz işe gidiyorum onun acısımı açlıkmı bir türlü anlayamıyorum.
Offf çok dertliyim ben bu konudan ağlamak istiyorum
Gündüz 3 kere uyuo ve gece uykusuna 8-9 arası yatıo
Sabah kadar sen de 8 ben diyim 10 kere kalkıo emmeden de mümkün diil uyumuo
Yaklaşık saat başı 2 saate bi uyanıo ve uyumadan önce meme dışında ek bişi vermedim hiç
Diş mi atak mı meme sevdası mı bilemedim ama fenalardayım....
Suba dediğin gibi belki de boyun kaslarını dinlendiriyordur. Yavrum benim çok tatlı oluyorlar. Ardından bir de gözlerini kapatsalar ne güzel olur değil mi?
Nasya evet canım, 3 hafta önceden bizim diş sancıları başlamıştı.Dişlerinizi bol yemekli günlerde kullanın.Hayırlara vesile olsunBizim dişler damağın içinden 1 hafta sonra patlıyor.
Günebakan geçmiş olsun. Miniciğin inşallah ilaç aldıktan sonra kısa zamanda rahatlar.
Çikocaaaaan, İlkeeeeer, Barıııış, Polianna'nın tatlı kuzusu tam dişime göresiniz. O etli butlu kol, bacaklar yenmez mi? Size koooocaman
Kızlar cevizi döverek mi veriyorsunuz? Biz 9. ayda başlayacakmışız. Aklıma gelmişken sorayım dedim.Hazır gündemde ceviz varkenTereyağını tuzsuz mu alıyorsunuz yoksa bir markanınkini mi?
İştahta belirgin olmasa da azalma bizde de var. Salgın mı nedir? Bugün mercimek köftesi yedik. Taze fasulye de verdim; ama pek oralı olmadı. Baştacı ekmeği bile bir ara reddetti :26: Akşam biraz daha iyiydi. Bizim 3ü 1 aradaların yanına sanırım 4. geliyor. Uykuda henüz değişiklik yok; ama ağız suyu akmaya, eline geçeni dişlemeye (kıyafetlerim dahil), iştahta bazı değişiklikler görülmeye başladı.Şu an çok zorlayıcı değil; ama ben yine de diş jeli sürüyorum.
Günler arık çok yorucu geçiyor.Sıraladığı için arkasından bir an olsun ayrılamıyorum. O uyuyunca ben de çoğunlukla uyuyorum.Uyumazsam da yemek, temizlik işleriyle uğraşıyorum.Yürümeye başlayınca da yanından ayrılamayacağımızı düşünüyorum.Kızlar sanırım zorlu 3-4 ay daha bizi bekliyor. Kendime hiç vakit ayıramıyorum.Beşiğinde sallarken kitap okuyabilirsem ne ala! Hem ruhsal hem de fiziksel olarak dinlenmeye çooook ihtiyacım var.
Canım çiko da önceden gündüzleri 2 saate bir uyurdu ve 18.30-19.00 arası da gece uykusuna yatardı ama artık gündüz uykusu 2 ye düştü ve toplamda 3-4saat uyuyor oyun daha tatlı geliyor... Geceleri de 20.00 gibi uyuyor ama diş zamanı çok uyanıyordu artık 1 bazen de 2 defa uyanıyor...ben de meme veriyorum yatmadan önce sadece...alışkanlık oluşuyor olabilir.bir de ağladığında alma hemen.ben de dayanamayıp alıyordum sonra almamaya başladım 2 dk. Mızıldayıp sonra uykusuna dvm etti.bazen uykularında ağlayıp tekrar dvm edebiliyorlar uykularına...
PARME canım önerdiğin makaleyi anca okuyabildim teşekkürler
Çikonun annesi 😍
Off çok zor evet ama bi denicem
Kucağıma alıp sakinleşince yatırıom mesela bu sefer daha da fazla ağlamaya başlıo gariptir
Acaba üstler mi çıkacak die düşünüom bi De
Az önce resmen kudurmuş gibiydi uykuya dalmak için emerken ısırıo çekio kalkmaya çalışıo kulaklarını kaşıo yırtarcasına(sinirlenince öle yapar) noluo yaa dedim aldım geldim içeri az daha oynaştık yine aynı fasıl bi memeyi bitirdi öle diğerine geçtik orda uyudu en son...
Sonumuz nolcak bakalım
Y bu çiko beni deli edio yaaaaaa 💕💕nası tatlısın sen beee valla yazamadan edemedim Ayşe ☺️
Bütün bebişler öleee hele De bizim bu Ağustos bebeleri tam ısırmalık çok çok çokkkk 💕
Çiko da uyudu 8de, babası dışarda bugün arkadaşlarıyla.. O gelmediği için midir nedir bilemedim uyandı hiçç uykusu yokmuş gibi oyun oynuyor şu andailk defa böyle yaptı bizimkisi de uykusu gelip de uyutmaya 5 dk geç kalırsam kulağını kaşır yolarcasına saol cnımm dediğin gibi bu ağustos böcükleri bir başka hepsi ayrı tatlı ❤️❤️❤️
Çikonun annesi 😍
Suba dediğin gibi belki de boyun kaslarını dinlendiriyordur. Yavrum benim çok tatlı oluyorlar. Ardından bir de gözlerini kapatsalar ne güzel olur değil mi?
Nasya evet canım, 3 hafta önceden bizim diş sancıları başlamıştı.Dişlerinizi bol yemekli günlerde kullanın.Hayırlara vesile olsunBizim dişler damağın içinden 1 hafta sonra patlıyor.
Günebakan geçmiş olsun. Miniciğin inşallah ilaç aldıktan sonra kısa zamanda rahatlar.
Çikocaaaaan, İlkeeeeer, Barıııış, Polianna'nın tatlı kuzusu tam dişime göresiniz. O etli butlu kol, bacaklar yenmez mi? Size koooocaman
Kızlar cevizi döverek mi veriyorsunuz? Biz 9. ayda başlayacakmışız. Aklıma gelmişken sorayım dedim.Hazır gündemde ceviz varkenTereyağını tuzsuz mu alıyorsunuz yoksa bir markanınkini mi?
İştahta belirgin olmasa da azalma bizde de var. Salgın mı nedir? Bugün mercimek köftesi yedik. Taze fasulye de verdim; ama pek oralı olmadı. Baştacı ekmeği bile bir ara reddetti :26: Akşam biraz daha iyiydi. Bizim 3ü 1 aradaların yanına sanırım 4. geliyor. Uykuda henüz değişiklik yok; ama ağız suyu akmaya, eline geçeni dişlemeye (kıyafetlerim dahil), iştahta bazı değişiklikler görülmeye başladı.Şu an çok zorlayıcı değil; ama ben yine de diş jeli sürüyorum.
Günler arık çok yorucu geçiyor.Sıraladığı için arkasından bir an olsun ayrılamıyorum. O uyuyunca ben de çoğunlukla uyuyorum.Uyumazsam da yemek, temizlik işleriyle uğraşıyorum.Yürümeye başlayınca da yanından ayrılamayacağımızı düşünüyorum.Kızlar sanırım zorlu 3-4 ay daha bizi bekliyor. Kendime hiç vakit ayıramıyorum.Beşiğinde sallarken kitap okuyabilirsem ne ala! Hem ruhsal hem de fiziksel olarak dinlenmeye çooook ihtiyacım var.
babasını merak etmiş çikom arada oluyo böle uykusu yok halleri
mertde kulağını kaşır yolarcasına😃
havanda dövüp veriyorum 6.aydan beri hergün 1 aydırda fındık veriyorum köyden tuzsus tereyağ alıyorum.
tarifim:
patates havuç pırasa pirinç azcık su biraz ilik suyu ile haşladım olmasına yakın ıspanak ekledim
başka bi yerde biraz kıyma tereyağ ve zeytin yağla pişirdim suda ekledim kızarmasın diye kıymayı çorbaya katıp blndır yapıp yoğurtla yedirdim sevdi paşa
buda banyo sonrası uyku modu MertEki Görüntüle 1092208
iyi geceler hatunlar
tatlı mı tatlı bıdıklarımı gördüm uyumadan yazayım dedim
İlkercm, Barışım, Çikomm, Poli'nin tatlı kuzusu... ve de şimdi görüp döndüğüm Mertimmhepinizi tek tek yerim yerim doymam ulenn kocaman oldunuz yahuu Allahım korusun hepinizi..
Asu kuşuma da geçmişler olsun yabronşit olmuş bebeğim kıyamam ona :// inşallah en kısa sürede iyileşir kuzucugm...
biz bu aralar geceleri karın ağrısı çekiyoruz çok fena kızlar.. çok ağlıyor acı çekiyor Arduşumnerden hortladı tekrar gaz sancıları anlamadım gitti. her zamanki şeyleri yiyor, hep giyindiği şekilde yatıyor, evin ısısı aynı.. peki ama niden ya nideenn inşallah geçicidir diyorum..
hepinize huzurlu,az uyanmalı geceler..
Kızlar size bir tarif vericem kaç gündür çiko izin vermedi bir türlü...geçenlerde yaptım bayıla bayıla yedi bizimkisi
KABAK SANDAL
bir tane kabağı boylamasına ikiye böldüm.içini tatlı kaşığı yardımıyla oyup sandal şekline getirdimdaha sonra yemesi kolay olsun kabukları rahatsız etmesin diye soydum. Bir tencerede çok yumuşamayacak şekilde haşladım.başka bir yerde kıymayı kavurdum daha sonra bir havuç ve biraz patates rendeleyip pişmeye bıraktım.piştikten sonra sandalların içine kıymalı sebzeli harcı koydum.ben üstü kurumayacak şekilde biraz da fırında pişirdim... Sonra çikocanım afiyetle yedi
Çikonun annesi 😍
nice 8 aylara yaşlaraaa mutluluklaa inş... tarifin de çok güzelmişş canmm derinimnn de iştahı açılınca yaparımm artıkkınnnn.. şimdii salatalıkk kemiriyor hanımefndiii... :)
GÜNEBAKANcmmm geçmişolsun canmm..
işte benim miniğimm teyzeleri..Eki Görüntüle 1091317
allah acil şifalar versin tez vakitte, benim kız da öksürüyor bir haftadır. yarın doktora gidecez artık...
portakal yiyen kuzu yarasın sana.
nice 8. aylara canım çikoma koca bir mşllh izmire yaz geldi butlar çıktı ortaya😃
geçmiş olsun aşu kuşuma Mertde çok terliyor doğduğundan beri böyle
nefis bir tarif hemen not ettim kabağımda var😃
miniğinin saçları 😃😀 mşllh
bende bir tarif vereyim
mert uyandı yazacağım😃
ne zamandır ayrı yiyor ve ayrı ayrı yedirmek senin mi incinin mi yoksa doktorun fikri miydi ? :)
canım onun için daha uzun kalman lazım :)
yani terlemesi normalde olabilir evet
ama almazsam komple hepsini ağzına sokuyor sonrada boğulma tehlikesi ağzından alana kadarda pelt oluyorum :) teşekkürler canım
canım buronşit olmuş demek off çok geçmiş olsun odasını iyi havalandırın canım terlemeside bu yüzdendi belki dediğin gibiuzun sürmez inşallah başkada antibiotik içmez
sağol teyzesii :)
ooo çikommm maşallahhh paşamm ne güzel yaz gelmiştir şimdi oralara ısırmalık bacaklar popolar çıkıyor açığa :)
Selamlarrrr
Çikocan,ilker,barış çok tatlısınız sizler ya ne çabuk büyüdünüz böyle
Kızlar sonunda bizim alt dişler geliyor zaten sanırım reoc yazmıştı iki üç hafta önceden çocuğun huyu değişti çok sinirli aşırı huysuz ve kucak isteme modundaydı bide inanılmazmsalyası akıyodu dün baktım altta beyaz beyaz ama dişetinin içinde henüz patlamadı şimdi dişleri çıkan bebişlerin anaları bu pirinçler kaç güne patlar bür aydınlatın beni merakla beklıyorum çok sabırsızım yani
Günebakan asuma çok geçmiş olsun inşallah antibiyotıkle düzelir ve bir dahada kullanmaz allah acil şifalar versin kuzuya
Ya ayşecim evet elle farkedilmiyo ama ben gördüm ordalarçıksın artık ya diş buğdayı yapıcım zaten geç kaldı diye pek kafama takmıştım şu diş olayını neyse kara göründü en azınsdan
Gunebakan cok gecmis olsun Canim çabucak iyileşecek ins asu kuşumuz
Tondora , ayse , poli ben o yumurcaklari yerim masallah Allah özene bezene yaratmış bu agustos şekerlerini
Tondora sorulara gel :)) benim kendi fikrimdi inci de seve seve kabul etti Dr eminim bu fikri haberi olsa onaylardı
Anne yoğurduna su eklenerek açılır . Bır Tatli kasığı kadar un , ince bulgur ve pirinc eklenerek kaynayana kadar karıştırılır . Ayri Bır kapta zeytinyağında onceden hazırlanmış minik bebek köftelerimiz söyle Bır çevrilir çorbaya eklenir . Birazcık da tel Şehriye söyle Bır yağda çevirilip eklenir onbes dk kadar birlikte pişirilir üstüne nane serpilip afiyetle servis edilir
babasını merak etmiş çikom arada oluyo böle uykusu yok halleri
mertde kulağını kaşır yolarcasına😃
havanda dövüp veriyorum 6.aydan beri hergün 1 aydırda fındık veriyorum köyden tuzsus tereyağ alıyorum.
tarifim:
patates havuç pırasa pirinç azcık su biraz ilik suyu ile haşladım olmasına yakın ıspanak ekledim
başka bi yerde biraz kıyma tereyağ ve zeytin yağla pişirdim suda ekledim kızarmasın diye kıymayı çorbaya katıp blndır yapıp yoğurtla yedirdim sevdi paşa
buda banyo sonrası uyku modu MertEki Görüntüle 1092208
iyi geceler hatunlar
İlkercm, Barışım, Çikomm, Poli'nin tatlı kuzusu... ve de şimdi görüp döndüğüm Mertimmhepinizi tek tek yerim yerim doymam ulenn kocaman oldunuz yahuu Allahım korusun hepinizi..
Asu kuşuma da geçmişler olsun yabronşit olmuş bebeğim kıyamam ona :// inşallah en kısa sürede iyileşir kuzucugm...
biz bu aralar geceleri karın ağrısı çekiyoruz çok fena kızlar.. çok ağlıyor acı çekiyor Arduşumnerden hortladı tekrar gaz sancıları anlamadım gitti. her zamanki şeyleri yiyor, hep giyindiği şekilde yatıyor, evin ısısı aynı.. peki ama niden ya nideenn inşallah geçicidir diyorum..
Offf çok dertliyim ben bu konudan ağlamak istiyorum
Gündüz 3 kere uyuo ve gece uykusuna 8-9 arası yatıo
Sabah kadar sen de 8 ben diyim 10 kere kalkıo emmeden de mümkün diil uyumuo
Yaklaşık saat başı 2 saate bi uyanıo ve uyumadan önce meme dışında ek bişi vermedim hiç
Diş mi atak mı meme sevdası mı bilemedim ama fenalardayım....
Saolun kızlar ben de vereyim artık
Zaten bayadır Demir damlasını bıraktım kafama göre...
Kuzucuklar yaaaa barış ilker çiko ve polinin kuzusu adını yazmış mıydın unuttummaşallah yemelik yutmalıksınız hepiniz yaaaaaaaaaa������
Ya alıntı çoklu yapamıom telden o yüzden bıt but sayfa dolcak ya
kizlar beenim oglum butun gece meme emiyor yatagina yattigi an uyaniyor kucagimda oturarak uyumaktan heryerim agriyor surekli emincede gazida oluyor geceleri ne yapicagimi sasirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sevdiği yemekleri yap bir çok bebek et yemeklerini seviyor ızgara köfte lahmacun falan bir lokma et bir lokma çorba o şekilde deneyebilirsin ben oğlumu öyle kandırıyorum itiraz etmiyor, bir de eline ekmek falan ver yemek yedirirken işe yarıyor.günaydınnn arkadaşalrr ben ve derinimmm mutluu pazarlar diliyoruzzz..
ama bi sorunumuz var biizmmm.. derin hiç bişeyy yemiyorr önce ağzını kiltlemeyi öğrenmiştii şimdi de yutmamayı öğrendii. yutmuyorr(( aç aç geziyorrr.. ve ben kızımı yemekten tiksindirdimm galibaaa. ama dayanamıyorumm ne yapayımm bir bebek bu kadar aç kalabilir mii yaaa. bence bu diş etkisi falann da değill nerdeyse 2 haftayı geçtii dişi çıkalıı.. ne yapmalıyımm sizcee ne olur yardım edinnn.. balık yağı mı alsam acaba iştahını açar mıı?
Maşallah kuzuma :))Gunun anlam ve onemine binaen bir foto ekleyelim dedik
Mutlu pazarlar
Ben meyvelerine bir tane ceviz rendeliyorum muz ve avakodaya çok yakışıyor.Kızlar kahvaltılara ceviz ekliyormusunuz ?
Ahhh ahhh ne çekti bu çocuklar gazdan ... Canım bahar aylarında normal bence hava dengesiz bizde de bazen gaz oluyor rezene veriyorum bir de elinden tutup hızlı hızlı yürütüyorum ya da oyun oynarken göbeğine masaj yapar gibi oynuyoruz öyle biraz rahatlıyor :)iyi geceler hatunlar
kizlar beenim oglum butun gece meme emiyor yatagina yattigi an uyaniyor kucagimda oturarak uyumaktan heryerim agriyor surekli emincede gazida oluyor geceleri ne yapicagimi sasirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay haklısın canım çok zor Aren 5. dişi çıkardı patlatacağı zaman mutlaka huysuzluk iştahsızlık uykusuzluk çekiyoruz patlayınca rahatlıyor eskisi gibi neşeli oluyor... Sanırım hepsi çıkana kadar bizde böyle devam edecek...Allah hepimize sabır versin ...Günaydın kızlar dün gece çk zor geçti 2 ye kadar uyutmaya çalıştım ama ağrısı çoktu belli zar zor uyuttum sabahta erkenden kalktık şu diş bir an önce çıksın artık hayatımdan bezdim resmençok acı çekiyo onu anlıyorum ama beni o kadar zorluyorki sinir krizi geçiriyorum nerdeyse eşümle de tartıştım gece gece neyse bi kaç güne daha iyi olmayı umut ediyorum
Kurabiyem mert çok tatlı canım güzel uykuları olsun
Reoc saol canım hepsi güzel güzel yesinler mamalarını dişleriyle inşallah çektiğimiz bunca eziyetin karşılığı iyi olmaları değilmi zaten
Fundacım neden gazı oluyo acaba ya ayaklarını falanmı üşütüyo acaba insan anlayamıyo işte allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?