2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Offf çok dertliyim ben bu konudan ağlamak istiyorum
Gündüz 3 kere uyuo ve gece uykusuna 8-9 arası yatıo
Sabah kadar sen de 8 ben diyim 10 kere kalkıo emmeden de mümkün diil uyumuo
Yaklaşık saat başı 2 saate bi uyanıo ve uyumadan önce meme dışında ek bişi vermedim hiç
Diş mi atak mı meme sevdası mı bilemedim ama fenalardayım....

Saolun kızlar ben de vereyim artık
Zaten bayadır Demir damlasını bıraktım kafama göre...

Kuzucuklar yaaaa barış ilker çiko ve polinin kuzusu adını yazmış mıydın unuttum maşallah yemelik yutmalıksınız hepiniz yaaaaaaaaaa💕💕💕

Ya alıntı çoklu yapamıom telden o yüzden bıt but sayfa dolcak ya

Son düzenleme:

Canım çiko da önceden gündüzleri 2 saate bir uyurdu ve 18.30-19.00 arası da gece uykusuna yatardı ama artık gündüz uykusu 2 ye düştü ve toplamda 3-4saat uyuyor oyun daha tatlı geliyor... Geceleri de 20.00 gibi uyuyor ama diş zamanı çok uyanıyordu artık 1 bazen de 2 defa uyanıyor...ben de meme veriyorum yatmadan önce sadece...alışkanlık oluşuyor olabilir.bir de ağladığında alma hemen.ben de dayanamayıp alıyordum sonra almamaya başladım 2 dk. Mızıldayıp sonra uykusuna dvm etti.bazen uykularında ağlayıp tekrar dvm edebiliyorlar uykularına...

PARME canım önerdiğin makaleyi anca okuyabildim teşekkürler

Çikonun annesi 😍

Suba dediğin gibi belki de boyun kaslarını dinlendiriyordur. Yavrum benim çok tatlı oluyorlar. Ardından bir de gözlerini kapatsalar ne güzel olur değil mi?
Nasya evet canım, 3 hafta önceden bizim diş sancıları başlamıştı.Dişlerinizi bol yemekli günlerde kullanın.Hayırlara vesile olsun Bizim dişler damağın içinden 1 hafta sonra patlıyor.
Günebakan geçmiş olsun. Miniciğin inşallah ilaç aldıktan sonra kısa zamanda rahatlar.
Çikocaaaaan, İlkeeeeer, Barıııış, Polianna'nın tatlı kuzusu tam dişime göresiniz. O etli butlu kol, bacaklar yenmez mi? Size koooocaman
Kızlar cevizi döverek mi veriyorsunuz? Biz 9. ayda başlayacakmışız. Aklıma gelmişken sorayım dedim.Hazır gündemde ceviz varken Tereyağını tuzsuz mu alıyorsunuz yoksa bir markanınkini mi?
İştahta belirgin olmasa da azalma bizde de var. Salgın mı nedir? Bugün mercimek köftesi yedik. Taze fasulye de verdim; ama pek oralı olmadı. Baştacı ekmeği bile bir ara reddetti :26: Akşam biraz daha iyiydi. Bizim 3ü 1 aradaların yanına sanırım 4. geliyor. Uykuda henüz değişiklik yok; ama ağız suyu akmaya, eline geçeni dişlemeye (kıyafetlerim dahil), iştahta bazı değişiklikler görülmeye başladı.Şu an çok zorlayıcı değil; ama ben yine de diş jeli sürüyorum.
Günler arık çok yorucu geçiyor.Sıraladığı için arkasından bir an olsun ayrılamıyorum. O uyuyunca ben de çoğunlukla uyuyorum.Uyumazsam da yemek, temizlik işleriyle uğraşıyorum.Yürümeye başlayınca da yanından ayrılamayacağımızı düşünüyorum.Kızlar sanırım zorlu 3-4 ay daha bizi bekliyor. Kendime hiç vakit ayıramıyorum.Beşiğinde sallarken kitap okuyabilirsem ne ala! Hem ruhsal hem de fiziksel olarak dinlenmeye çooook ihtiyacım var.

Cevizi robottan geçiriyorum . Bazen de sarımsak rendesinden geçiriyorum .

Off çok zor evet ama bi denicem
Kucağıma alıp sakinleşince yatırıom mesela bu sefer daha da fazla ağlamaya başlıo gariptir

Acaba üstler mi çıkacak die düşünüom bi De
Az önce resmen kudurmuş gibiydi uykuya dalmak için emerken ısırıo çekio kalkmaya çalışıo kulaklarını kaşıo yırtarcasına(sinirlenince öle yapar) noluo yaa dedim aldım geldim içeri az daha oynaştık yine aynı fasıl bi memeyi bitirdi öle diğerine geçtik orda uyudu en son...
Sonumuz nolcak bakalım

Y bu çiko beni deli edio yaaaaaa 💕💕nası tatlısın sen beee valla yazamadan edemedim Ayşe ☺️

Bütün bebişler öleee hele De bizim bu Ağustos bebeleri tam ısırmalık çok çok çokkkk 💕

Çiko da uyudu 8de, babası dışarda bugün arkadaşlarıyla.. O gelmediği için midir nedir bilemedim uyandı hiçç uykusu yokmuş gibi oyun oynuyor şu anda ilk defa böyle yaptı bizimkisi de uykusu gelip de uyutmaya 5 dk geç kalırsam kulağını kaşır yolarcasına saol cnımm dediğin gibi bu ağustos böcükleri bir başka hepsi ayrı tatlı ❤️❤️❤️

Çikonun annesi 😍

babasını merak etmiş çikom arada oluyo böle uykusu yok halleri
mertde kulağını kaşır yolarcasına😃

havanda dövüp veriyorum 6.aydan beri hergün 1 aydırda fındık veriyorum köyden tuzsus tereyağ alıyorum.

tarifim:
patates havuç pırasa pirinç azcık su biraz ilik suyu ile haşladım olmasına yakın ıspanak ekledim
başka bi yerde biraz kıyma tereyağ ve zeytin yağla pişirdim suda ekledim kızarmasın diye kıymayı çorbaya katıp blndır yapıp yoğurtla yedirdim sevdi paşa

buda banyo sonrası uyku modu Mert

iyi geceler hatunlar

tatlı mı tatlı bıdıklarımı gördüm uyumadan yazayım dedim

İlkercm, Barışım, Çikomm, Poli'nin tatlı kuzusu... ve de şimdi görüp döndüğüm Mertimm hepinizi tek tek yerim yerim doymam ulenn kocaman oldunuz yahuu Allahım korusun hepinizi..

Asu kuşuma da geçmişler olsun ya bronşit olmuş bebeğim kıyamam ona :// inşallah en kısa sürede iyileşir kuzucugm...

biz bu aralar geceleri karın ağrısı çekiyoruz çok fena kızlar.. çok ağlıyor acı çekiyor Arduşum nerden hortladı tekrar gaz sancıları anlamadım gitti. her zamanki şeyleri yiyor, hep giyindiği şekilde yatıyor, evin ısısı aynı.. peki ama niden ya nideenn inşallah geçicidir diyorum..

hepinize huzurlu,az uyanmalı geceler..

Son düzenleme:
kizlar beenim oglum butun gece meme emiyor yatagina yattigi an uyaniyor kucagimda oturarak uyumaktan heryerim agriyor surekli emincede gazida oluyor geceleri ne yapicagimi sasirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallhh sanaaa tatlıı mertt.. iyii ve boll uykuların olsunn inş..

inş tez zamnda geçer canmmm sancıalrınızz. allhhh bir daha yaşatmasın o sancılarıı kimseyee

Tarif süpermiş canım aldım hemen

Sağol canım benim

Maşallahhh özellikle de o palmiye saçlara

allah acil şifalar versin tez vakitte, benim kız da öksürüyor bir haftadır. yarın doktora gidecez artık...

Sağol canım size de geçmiş olsun götürün mutlaka ihmal etmeyin

Sağol canım Asu terlemezdi fazla. Öksürmeye başladığında terlemesi başladı.

İnşallah canım çok sağol.

Sağol canım inşallah iyileşecek en kısa zamanda. ben de geç kaldı dişler diye diyorum bu saatten sonra yaşını beklesin arka arkaya hem doğum günü hem diş buğdayı yapamam :))

İnşallah canım sağol

Bu da güzel çorbaymış canım ellerine sağlık

Canım ben cevizi tel süzgeçte rendeliyorum. ve kesinlikle haklısın peşlerinden ayrılamayacağımız zorlu aylar önümüzde Kızıma sağlık dileğin için de sağol canım

Ellerine sağlık canım tarif güzel ama bu pijamalı Mert çok çok daha güzel yerim ben onun mahmurluğunu

Sağol tatlım iyileşecek inşallah 1 haftaya kalmaz güçlüdür benim kızım Hay allah ya neden gaz sancısı çekiyor ki kuzucuk uykudan önce bişey yiyor mu?

oofff ölüyorum uykusuzluktannn bu arada sizlerle yazışmayı özlemişimm...yine uyumadı sıpa nasıl bebekse uykuyu hiç sevmiyo ablası kreşe gidiyo biraz daha uyuyum anne diyo küçükse cin gibi memelerimi tekrar yara yaptı emmekten ...

adımız zehra teyzesi...

al bendende okadar ...

Son düzenleme:
Günaydın yavrumolar sarhoş gibiyim 4te uyanmış bi keyifff gegege mamaa babaa alkışlar allahimm sana geliyirum dedim 5bucukta zor uyuttum yatii besikten kalkio bana bakio)kızıyorum hııı yat diorum kikir kikir guluo oyun sanio.

Günaydın kızlar nasılsınız ??

Canım sevdiği yemekleri yap bir çok bebek et yemeklerini seviyor ızgara köfte lahmacun falan bir lokma et bir lokma çorba o şekilde deneyebilirsin ben oğlumu öyle kandırıyorum itiraz etmiyor, bir de eline ekmek falan ver yemek yedirirken işe yarıyor.
Gunun anlam ve onemine binaen bir foto ekleyelim dedik
Mutlu pazarlar
Maşallah kuzuma :))
Kızlar kahvaltılara ceviz ekliyormusunuz ?
Ben meyvelerine bir tane ceviz rendeliyorum muz ve avakodaya çok yakışıyor.
Ahhh ahhh ne çekti bu çocuklar gazdan ... Canım bahar aylarında normal bence hava dengesiz bizde de bazen gaz oluyor rezene veriyorum bir de elinden tutup hızlı hızlı yürütüyorum ya da oyun oynarken göbeğine masaj yapar gibi oynuyoruz öyle biraz rahatlıyor :)

Gazı için yüzü koyun yatırmayı denedin mi yastıksız tabi bizde işe yarıyor :)

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese
oğluş bana kıyak geçti bütün gece uyanmadı ben 5,5 da uyanmıştım aldım emzirdim 8 de kalktı sonra enerjikim😃
akşam hamur mayalamıştım dolapta bi börek yapayım bidaa uyuttum şimdi.
rejim önü son börek😃😃
duruselcim sizede bol uykulu geceler diliyorum bizim uykumuzdan sizede geçsin
fundaa kıyamazlar karın ağrısı çeken kuzuya rezene içir istersen yada papatya rahatlar birazcık annesi

Gunaydin kizlar😊 telefon uygulamasini çözmeye çalışiyorum. Daha önce bikaç kere girdim ama nasıl beğeni gönderiyoruz onu bulamadım.
Umarim bebişler iyidir, biz hala ananemizin yanındayız,haftasonu dönüyoruz inş. evimize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar dün gece çk zor geçti 2 ye kadar uyutmaya çalıştım ama ağrısı çoktu belli zar zor uyuttum sabahta erkenden kalktık şu diş bir an önce çıksın artık hayatımdan bezdim resmençok acı çekiyo onu anlıyorum ama beni o kadar zorluyorki sinir krizi geçiriyorum nerdeyse eşümle de tartıştım gece gece neyse bi kaç güne daha iyi olmayı umut ediyorum

Kurabiyem mert çok tatlı canım güzel uykuları olsun

Reoc saol canım hepsi güzel güzel yesinler mamalarını dişleriyle inşallah çektiğimiz bunca eziyetin karşılığı iyi olmaları değilmi zaten

Fundacım neden gazı oluyo acaba ya ayaklarını falanmı üşütüyo acaba insan anlayamıyo işte allah yardımcımız olsun

Ay haklısın canım çok zor Aren 5. dişi çıkardı patlatacağı zaman mutlaka huysuzluk iştahsızlık uykusuzluk çekiyoruz patlayınca rahatlıyor eskisi gibi neşeli oluyor... Sanırım hepsi çıkana kadar bizde böyle devam edecek...Allah hepimize sabır versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…