Aynen canım şuan muhtemelen dişetine çok baskı yapıyor sabah baktım çok yakın böyle az bişey kalmış bir patlasa gerçekten hepimiz rahatlıycaz ve 20 tane diş çıkaracak bu kuzular amanın gerçekten işimiz çok zor onlarında bizimdeAy haklısın canım çok zor Aren 5. dişi çıkardı patlatacağı zaman mutlaka huysuzluk iştahsızlık uykusuzluk çekiyoruz patlayınca rahatlıyor eskisi gibi neşeli oluyor... Sanırım hepsi çıkana kadar bizde böyle devam edecek...Allah hepimize sabır versin ...
Selamlarrrr
Çikocan,ilker,barış çok tatlısınız sizler ya ne çabuk büyüdünüz böyle
Kızlar sonunda bizim alt dişler geliyor zaten sanırım reoc yazmıştı iki üç hafta önceden çocuğun huyu değişti çok sinirli aşırı huysuz ve kucak isteme modundaydı bide inanılmazmsalyası akıyodu dün baktım altta beyaz beyaz ama dişetinin içinde henüz patlamadı şimdi dişleri çıkan bebişlerin anaları bu pirinçler kaç güne patlar bür aydınlatın beni merakla beklıyorum çok sabırsızım yani
Günebakan asuma çok geçmiş olsun inşallah antibiyotıkle düzelir ve bir dahada kullanmaz allah acil şifalar versin kuzuya
Gunebakan cok gecmis olsun Canim çabucak iyileşecek ins asu kuşumuz
Tondora , ayse , poli ben o yumurcaklari yerim masallah Allah özene bezene yaratmış bu agustos şekerlerini
Tondora sorulara gel :)) benim kendi fikrimdi inci de seve seve kabul etti Dr eminim bu fikri haberi olsa onaylardı
Saolun kızlar ben de vereyim artık
Zaten bayadır Demir damlasını bıraktım kafama göre...
Kuzucuklar yaaaa barış ilker çiko ve polinin kuzusu adını yazmış mıydın unuttummaşallah yemelik yutmalıksınız hepiniz yaaaaaaaaaa💕💕💕
Ya alıntı çoklu yapamıom telden o yüzden bıt but sayfa dolcak ya
iyi geceler hatunlar
tatlı mı tatlı bıdıklarımı gördüm uyumadan yazayım dedim
İlkercm, Barışım, Çikomm, Poli'nin tatlı kuzusu... ve de şimdi görüp döndüğüm Mertimmhepinizi tek tek yerim yerim doymam ulenn kocaman oldunuz yahuu Allahım korusun hepinizi..
Asu kuşuma da geçmişler olsun yabronşit olmuş bebeğim kıyamam ona :// inşallah en kısa sürede iyileşir kuzucugm...
biz bu aralar geceleri karın ağrısı çekiyoruz çok fena kızlar.. çok ağlıyor acı çekiyor Arduşumnerden hortladı tekrar gaz sancıları anlamadım gitti. her zamanki şeyleri yiyor, hep giyindiği şekilde yatıyor, evin ısısı aynı.. peki ama niden ya nideenn inşallah geçicidir diyorum..
hepinize huzurlu,az uyanmalı geceler..
Günaydın kızlar nasılsınız ??
Canım sevdiği yemekleri yap bir çok bebek et yemeklerini seviyor ızgara köfte lahmacun falan bir lokma et bir lokma çorba o şekilde deneyebilirsin ben oğlumu öyle kandırıyorum itiraz etmiyor, bir de eline ekmek falan ver yemek yedirirken işe yarıyor.
Maşallah kuzuma :))
Ben meyvelerine bir tane ceviz rendeliyorum muz ve avakodaya çok yakışıyor.
Ahhh ahhh ne çekti bu çocuklar gazdan ... Canım bahar aylarında normal bence hava dengesiz bizde de bazen gaz oluyor rezene veriyorum bir de elinden tutup hızlı hızlı yürütüyorum ya da oyun oynarken göbeğine masaj yapar gibi oynuyoruz öyle biraz rahatlıyor :)
Gazı için yüzü koyun yatırmayı denedin mi yastıksız tabi bizde işe yarıyor :)
Herkese guzel bi gun diliyrm..NASYACM elosun disi cikar en kisa zamnda ins bzmde dis skntimz had safhada...POLI cimcimenle tanstik o saclari yerim bzm oyle fiskiye olucak sacimz yok hala ....ILKER CIKO masallh szeBEZMICAN ertesi gun hapi kullandysan bnce korkulucak bsey yoktr hakknda hayirlisi GUNEBAKAN asucuma cok gcms olsun hemencecik iyilesr ins ....eylusle opuyrz hepinizi
ayy cnm kıyamam bnde peşiniZden geleceğim Mertinde henüz dişi çıkmadı çıkma dönemlerinde biz napçaz bakalımGünaydın kızlar dün gece çk zor geçti 2 ye kadar uyutmaya çalıştım ama ağrısı çoktu belli zar zor uyuttum sabahta erkenden kalktık şu diş bir an önce çıksın artık hayatımdan bezdim resmençok acı çekiyo onu anlıyorum ama beni o kadar zorluyorki sinir krizi geçiriyorum nerdeyse eşümle de tartıştım gece gece neyse bi kaç güne daha iyi olmayı umut ediyorum
Kurabiyem mert çok tatlı canım güzel uykuları olsun
Reoc saol canım hepsi güzel güzel yesinler mamalarını dişleriyle inşallah çektiğimiz bunca eziyetin karşılığı iyi olmaları değilmi zaten
Fundacım neden gazı oluyo acaba ya ayaklarını falanmı üşütüyo acaba insan anlayamıyo işte allah yardımcımız olsun
KURABİYE maşallah Mertebüyümüşüz iyice ohh ne güzel miss gibi uyumuştur inş. Diyecektim hiç uyanmamış bile ben 8 e kadar uyuduğu günleri göremeyeceğim sanırım en geç 6.30 kalkıyoruz....çocuğum dayısınıb kopyası oldu eyvallah da huyu da mı aynı olur
Bizde de diş ağrısı devam etmekte yavrum ağlayarak uyanıyor bir de parmaklarıyla baskı yapıyor acıyor sanırım...
Çiko diyor ki beni beğenen, mıncırmal isteyen bütün teyzoşlarıma kocaman kocaman öpücük gönderiyorum
ANGY ne zamandır Eylüşü görmüyor muyuz yoksa ben mi kaçırdım ☺️
Çikonun annesi 😍
Günaydınlar herkese
oğluş bana kıyak geçti bütün gece uyanmadı ben 5,5 da uyanmıştım aldım emzirdim 8 de kalktı sonra enerjikim😃
akşam hamur mayalamıştım dolapta bi börek yapayım bidaa uyuttum şimdi.
rejim önü son börek😃😃
duruselcim sizede bol uykulu geceler diliyorum bizim uykumuzdan sizede geçsin
fundaa kıyamazlar karın ağrısı çeken kuzuya rezene içir istersen yada papatya rahatlar birazcık annesi
Günaydın kızlar dün gece çk zor geçti 2 ye kadar uyutmaya çalıştım ama ağrısı çoktu belli zar zor uyuttum sabahta erkenden kalktık şu diş bir an önce çıksın artık hayatımdan bezdim resmençok acı çekiyo onu anlıyorum ama beni o kadar zorluyorki sinir krizi geçiriyorum nerdeyse eşümle de tartıştım gece gece neyse bi kaç güne daha iyi olmayı umut ediyorum
Kurabiyem mert çok tatlı canım güzel uykuları olsun
Reoc saol canım hepsi güzel güzel yesinler mamalarını dişleriyle inşallah çektiğimiz bunca eziyetin karşılığı iyi olmaları değilmi zaten
Fundacım neden gazı oluyo acaba ya ayaklarını falanmı üşütüyo acaba insan anlayamıyo işte allah yardımcımız olsun
Herkese guzel bi gun diliyrm..NASYACM elosun disi cikar en kisa zamnda ins bzmde dis skntimz had safhada...POLI cimcimenle tanstik o saclari yerim bzm oyle fiskiye olucak sacimz yok hala ....ILKER CIKO masallh szeBEZMICAN ertesi gun hapi kullandysan bnce korkulucak bsey yoktr hakknda hayirlisi GUNEBAKAN asucuma cok gcms olsun hemencecik iyilesr ins ....eylusle opuyrz hepinizi
herkeşlere merhabaaa ara ara parça parça kopuk kopuk olmak üzere geçmişi okudum aklımda kalanlarla yetinicimm
nasya umarım bir an önce geçer diş atağınız ve pirinçler gelir bizde de daha tık yok diş konusunda :)
ayşe çikoya bayıldım keyifçi adam yaa
merttt gülen yüz sempatik oğlann yerim pijamalı halinii bu arada kurabiyecim ben o çorbanın köftesiz halini yapıyorum 1 haftadır deniyorum Öykü hiç sevmedi deliriciimm hiç çorba sevmiyor yaa varsa yoksa tatlı şeyler...
arasta yeni eviniz hayırlı olsun
angcim nerelerdesin yoktun epeydir eylülcüğümüz ne yapıyor
poli o palmiyeleri seveyim ben emiii
ilkercim sana da maşallah diyorum aklımda bunlar kaldı kızlar
gelelim bizeee benim kız bu aralar çok hareketlendi emeklemekten ziyade yürüme çabalarında, kendini yere indirtip yürütmemizi istiyo kucakta durmayacakmışbi de aynı anda herşeyle oynamak istiyo hele uykusu gelince sanki bir daha oyun oynayamayacakmış gibi herşeye saldırıyo sonra bana saldırıyo emiyo emiyo telefimi çıkarıyo sonra da sızıyo bir haftaya yakındır odasını ayırdım ondanmıdır nedir acaiipp meme meraklısı oldu yanımda yatırsam ona da razı değil hem beşiğinde olup hem beni emmek istiyo benim kız yani kısacası biri Öyküyü durdursun
bunlarda hafta sonundan nişan fotolarımız yakın bi arkadaşımızın nişanına özel Öykü hanımın kokoş şapkalı gelinlikli kreasyonu :))
Eki Görüntüle 1093096 Eki Görüntüle 1093097 Eki Görüntüle 1093098 Eki Görüntüle 1093099 Eki Görüntüle 1093100
en sondaki fotoda halay çekenlere eşlik ediyor elinde mendiliyle
MUTLULUK Öyküye bayıldım... Ne kadar tatlı olmuş kuzum öyle maşallah, kıyafet süper
Ben de odasını ayıracam bu hafta inş... Bakalım ben nelerle karşılaşacağımama o odasına alışıncaya kadar eşimle ben de onun odasında kalalım diyoruz ...
Çikonun annesi 😍
Ayşe telsiz var dimi
Öleyse hiç odasında yatmayın derim ben hele hele ikiniz birden gerek yok
Biz 2 aya yakın oluo ayırdık işte o zaman burda da sormuştum nası yapıcam die
Beşiğini odasına koydum her zamanki gibi uyuttum ve kapattım kapıyı çıktım
Aklım orda kalsa da en ufak seste gittim baktım uyandı uyuttum fln derken her şey eski seyrinde devam etti farketmedi bile farklı odada olduğunu
Öyle böyle alıştık gitti artık aman çıt çıkacak uyanacak derdi yok ohh
Ama tabi gecede 47486938272 kere uyanması için çıt sesine gerek de yok bu aralar...😔
Telsiz yok canım almayı da düşünmüyorum...bu saatten sonra gereksiz. Sesini duyarım zaten de hem yatağı değişecek hem bizim kokumuzdan uzaklaşacak diye biraz yanında yatalım demiştik...bakalım bikaç gün yatarım ben yine içim rahat etmezbu gündüz uykusunda sapıtma bizde de var...deli gibi uykusu var ama uyuyamıyor ya da ağlayarak uyanıyor. Gerçi apartmana mantoloma yapılıyor tam da bizim katta gürültüden de kaynaklı ama bir mızmızlık da söz konusu...bir gün iyi bir gün kötü bakalım ne olacağız ...
Çikonun annesi 😍
Bol şans sna o zaman şimdiden ama bal dudak çiko zaten annesini üzmicektir alışır hemencik yeni yatağına da odasına da😘
Tondora dr.un çok hoşmuş.Geçen gün biz de eşimle geyik yapıyorduk.Ben ek gıdaya yeni başladığımda kızıma avokado vermiştim; ama sevmemişti.Geçen gün verdiğimde yine sevmedi.Eşim de şu antin kuntin şeyleri niye verirsin ki diye dalga geçiyor.Ben de "Yarın öbür gün kızım evlenince canı avokado ister ve eşi de ananın evinde avokado mu vardı demesin diye veriyorum." dedimEee dünya hali. Zamanla ananas, pepino, mango vb. de deneriz. Şaka bir yana protein ve mineral bakımından zengin diye yesin dedim; ama yemiyor.Artık yedirmem.
Nasya bizim diş ağrıları biçim değiştiriyor canım.Belki sizde de öyle olur. Örneğin 2. diş çok zorlamışken (iştahsızlık+uykusuzluk+mızmızlık+kucak) 3. dişte sadece uykusuzluk ve söz konusu etmeye değmeyecek kadar iştah değişikliği oldu. Her dişte bu sıkıntıları inşallah yaşamazsınız.
Kurabiye sizeNe güzel uyumuş. Biz gece 4 kere kalktık; ama diş zamanı 10 kere kalkınca söz konusu bile etmiyorum.Sadece 1 kere kalksa fena olmaz tabiii Umut fakirin ekmeğiymiş.
Funda, arda emeklerken gaz kapıyor olabilir mi? Yedikleri, banyo vs. söylenmiş.Ben de bu ihtimali hatırlatmak istedim
Alishia uyku konusunda bu ara sıkıntı çekiyorsan eğer suçlu malum diştir. Bir de uykunun genetik old. inanıyorum.Ben normal şartlarda uyumayı sevmeyen biriyim.Kızım da sanırım (tamam kabul) bana çekmiş. Doğduğundan beri hep alt sınırda uyurdu.Diyelim ki o aylarda bebekler 18-20 sa uyurken bizimki 18 uyurdu. Bu hiç değişmedi.Değişense maalesef gece kalkış sayısı.Ooooy ooooy.Yine bir özlemdir sardı beniiii. Minik kızımın gece 7-8 saat uyumasını özlediiiim:
tşk ederiz cnm
herkeşlere merhabaaa ara ara parça parça kopuk kopuk olmak üzere geçmişi okudum aklımda kalanlarla yetinicimm
nasya umarım bir an önce geçer diş atağınız ve pirinçler gelir bizde de daha tık yok diş konusunda :)
ayşe çikoya bayıldım keyifçi adam yaa
merttt gülen yüz sempatik oğlann yerim pijamalı halinii bu arada kurabiyecim ben o çorbanın köftesiz halini yapıyorum 1 haftadır deniyorum Öykü hiç sevmedi deliriciimm hiç çorba sevmiyor yaa varsa yoksa tatlı şeyler...
arasta yeni eviniz hayırlı olsun
angcim nerelerdesin yoktun epeydir eylülcüğümüz ne yapıyor
poli o palmiyeleri seveyim ben emiii
ilkercim sana da maşallah diyorum aklımda bunlar kaldı kızlar
gelelim bizeee benim kız bu aralar çok hareketlendi emeklemekten ziyade yürüme çabalarında, kendini yere indirtip yürütmemizi istiyo kucakta durmayacakmışbi de aynı anda herşeyle oynamak istiyo hele uykusu gelince sanki bir daha oyun oynayamayacakmış gibi herşeye saldırıyo sonra bana saldırıyo emiyo emiyo telefimi çıkarıyo sonra da sızıyo bir haftaya yakındır odasını ayırdım ondanmıdır nedir acaiipp meme meraklısı oldu yanımda yatırsam ona da razı değil hem beşiğinde olup hem beni emmek istiyo benim kız yani kısacası biri Öyküyü durdursun
bunlarda hafta sonundan nişan fotolarımız yakın bi arkadaşımızın nişanına özel Öykü hanımın kokoş şapkalı gelinlikli kreasyonu :))
Eki Görüntüle 1093096 Eki Görüntüle 1093097 Eki Görüntüle 1093098 Eki Görüntüle 1093099 Eki Görüntüle 1093100
en sondaki fotoda halay çekenlere eşlik ediyor elinde mendiliyle
canım çorbalarına limon damlat yada portakal sık değişik gelecektir yada yoğurtla yedir canım
öyküme tü tü tü mşllhhh yerim o saçını tacını gelinliğini yarabbim sen koru nazarlardan
ooo çok güzell bir karar sorunsuz geçer inş canım biz napçaz bakalım ben ayıramıcam gbi eşin vardiyalı çalışıyo çok zor ayırmamMUTLULUK Öyküye bayıldım... Ne kadar tatlı olmuş kuzum öyle maşallah, kıyafet süper
Ben de odasını ayıracam bu hafta inş... Bakalım ben nelerle karşılaşacağımama o odasına alışıncaya kadar eşimle ben de onun odasında kalalım diyoruz ...
Çikonun annesi 😍
Bu günüde bitirdik çalıştık kuzularımıza döndük.
Kızımın menüsünde taze fasulye Kıymalı, Şehriye li domatesliçorba var.
Uyumadan önce ne veriyorsunuz birde gün içinde ne kadat su içmeli bu bıcırlar....
ben henüz taze fasülye yedirmedim haftaya alacağım pazardan
afiyet olsun
pirinçli tahıllı muzlu muhallebi yada sadece muhallebi 8,5 larda 10 da gece uykusu bazen 9 da uyuyor emiyo uyurken
su biberonu 50 cc 4 kere bitiyo. karnı tokken sürekli veririm su artık hareketli terliyo içtiği suda terle gidiyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?