2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aynen canım şuan muhtemelen dişetine çok baskı yapıyor sabah baktım çok yakın böyle az bişey kalmış bir patlasa gerçekten hepimiz rahatlıycaz ve 20 tane diş çıkaracak bu kuzular amanın gerçekten işimiz çok zor onlarında bizimde

Herkese guzel bi gun diliyrm..NASYACM elosun disi cikar en kisa zamnda ins bzmde dis skntimz had safhada...POLI cimcimenle tanstik o saclari yerim bzm oyle fiskiye olucak sacimz yok hala ....ILKER CIKO masallh szeBEZMICAN ertesi gun hapi kullandysan bnce korkulucak bsey yoktr hakknda hayirlisi GUNEBAKAN asucuma cok gcms olsun hemencecik iyilesr ins ....eylusle opuyrz hepinizi

KURABİYE maşallah Merte büyümüşüz iyice ohh ne güzel miss gibi uyumuştur inş. Diyecektim hiç uyanmamış bile ben 8 e kadar uyuduğu günleri göremeyeceğim sanırım en geç 6.30 kalkıyoruz....çocuğum dayısınıb kopyası oldu eyvallah da huyu da mı aynı olur

Bizde de diş ağrısı devam etmekte yavrum ağlayarak uyanıyor bir de parmaklarıyla baskı yapıyor acıyor sanırım...

Çiko diyor ki beni beğenen, mıncırmal isteyen bütün teyzoşlarıma kocaman kocaman öpücük gönderiyorum

ANGY ne zamandır Eylüşü görmüyor muyuz yoksa ben mi kaçırdım ☺️

Çikonun annesi 😍

Selamm :) sabaha doğru rüyamda kendimi gördüm hamileymişimmm heheheh ne kadarda tanıdık geldi dimii ayyhh nasıl heyecanlandım ama rüyamda tabi gerçekte olsaydı napardım bilmiyorum

teşekkürler nasya sizede kolay gelsin zaten uykusuzdun artık gına geliyordur eminim

teşekkürler :) al işte annelik iç güdüsü anneler ne yaparsa yenir :)

teşekkürler canım bende demir ilacını düzenli vermiyorum bir gün veriyorsam ertesi güne unutuyorum eskiden demir ilacımı vardı

çok teşekkür arduşa geçmiş olsun acaba yediklerimi gaz yapıyorki kimyon katsan yemeklerine :26:

merhaba canım az önce senin dediğini denedim armudu rendeledim pekmezle ceviz karışımı vardı onuda ekledim ama karnı çok aç değildi pek yemedi uyuyor şimdi :) maalesef muz ve avakado bize yasak muz kilodan dolayı avakadoda alerjisi yüzünden

kızlar sizede söyleyeyim ben avakado gibi tropikal meyveleri burdan okuyup verdim bir iki kere ama onların alerji riski çok daha yüksek olduğu için kesinlikle verme dedi dr. ülkemizde yetişmeyen hiçbirşeyi verme seni annen avakadoylamı büyüttü dedi :) gerçi avakado ülkemizde artık yetişiyor ama verme dedi.

Kurabiye senin tatlı kurabiyeni yerim ben paşa gibi uzanmış öyle :) maşallahh

ang nasılsınız tatlım eskiden yani gebeşken daha sık gelirdin hey gidi günler heyy :) eylüşş kızım senide özledik biz amaa anneye bi poz verde görelim kuzucuk bu arada teşekkürler :)

ayy cnm kıyamam bnde peşiniZden geleceğim Mertinde henüz dişi çıkmadı çıkma dönemlerinde biz napçaz bakalım
en kısa sürede pıtlasın dişler sağlıkla
tşk ederiz cnm uykucu bnmki

ooo çikomdada diş sıkıntısı bnde heyecanlanıyorum dişi çıksın diye daha yok.
uyudu ya teyzoşu güzel dinlendik.
dayısının yiğeni çiko😃 öptüm seni

rejim önü son börek mi ahahha güldürdün beni canım ya benim de her çikolatam son çikolatam oluyor

Canım Allah yardımcın olsun böyle gece ağladıkları zaman eşlerin yorumları soruları çıldırtıyor

Sağol canım benim ben de sizi öptüm kocamannn

Tondora dr.un çok hoşmuş.Geçen gün biz de eşimle geyik yapıyorduk.Ben ek gıdaya yeni başladığımda kızıma avokado vermiştim; ama sevmemişti.Geçen gün verdiğimde yine sevmedi.Eşim de şu antin kuntin şeyleri niye verirsin ki diye dalga geçiyor.Ben de "Yarın öbür gün kızım evlenince canı avokado ister ve eşi de ananın evinde avokado mu vardı demesin diye veriyorum." dedim Eee dünya hali. Zamanla ananas, pepino, mango vb. de deneriz. Şaka bir yana protein ve mineral bakımından zengin diye yesin dedim; ama yemiyor.Artık yedirmem.
Nasya bizim diş ağrıları biçim değiştiriyor canım.Belki sizde de öyle olur. Örneğin 2. diş çok zorlamışken (iştahsızlık+uykusuzluk+mızmızlık+kucak) 3. dişte sadece uykusuzluk ve söz konusu etmeye değmeyecek kadar iştah değişikliği oldu. Her dişte bu sıkıntıları inşallah yaşamazsınız.
Kurabiye size Ne güzel uyumuş. Biz gece 4 kere kalktık; ama diş zamanı 10 kere kalkınca söz konusu bile etmiyorum.Sadece 1 kere kalksa fena olmaz tabiii Umut fakirin ekmeğiymiş.
Funda, arda emeklerken gaz kapıyor olabilir mi? Yedikleri, banyo vs. söylenmiş.Ben de bu ihtimali hatırlatmak istedim
Alishia uyku konusunda bu ara sıkıntı çekiyorsan eğer suçlu malum diştir. Bir de uykunun genetik old. inanıyorum.Ben normal şartlarda uyumayı sevmeyen biriyim.Kızım da sanırım (tamam kabul) bana çekmiş. Doğduğundan beri hep alt sınırda uyurdu.Diyelim ki o aylarda bebekler 18-20 sa uyurken bizimki 18 uyurdu. Bu hiç değişmedi.Değişense maalesef gece kalkış sayısı.Ooooy ooooy.Yine bir özlemdir sardı beniiii. Minik kızımın gece 7-8 saat uyumasını özlediiiim

herkeşlere merhabaaa ara ara parça parça kopuk kopuk olmak üzere geçmişi okudum aklımda kalanlarla yetinicimm
nasya umarım bir an önce geçer diş atağınız ve pirinçler gelir bizde de daha tık yok diş konusunda :)
ayşe çikoya bayıldım keyifçi adam yaa
merttt gülen yüz sempatik oğlann yerim pijamalı halinii bu arada kurabiyecim ben o çorbanın köftesiz halini yapıyorum 1 haftadır deniyorum Öykü hiç sevmedi deliriciimm hiç çorba sevmiyor yaa varsa yoksa tatlı şeyler...
arasta yeni eviniz hayırlı olsun
angcim nerelerdesin yoktun epeydir eylülcüğümüz ne yapıyor
poli o palmiyeleri seveyim ben emiii
ilkercim sana da maşallah diyorum aklımda bunlar kaldı kızlar

gelelim bizeee benim kız bu aralar çok hareketlendi emeklemekten ziyade yürüme çabalarında, kendini yere indirtip yürütmemizi istiyo kucakta durmayacakmış bi de aynı anda herşeyle oynamak istiyo hele uykusu gelince sanki bir daha oyun oynayamayacakmış gibi herşeye saldırıyo sonra bana saldırıyo emiyo emiyo telefimi çıkarıyo sonra da sızıyo bir haftaya yakındır odasını ayırdım ondanmıdır nedir acaiipp meme meraklısı oldu yanımda yatırsam ona da razı değil hem beşiğinde olup hem beni emmek istiyo benim kız yani kısacası biri Öyküyü durdursun
bunlarda hafta sonundan nişan fotolarımız yakın bi arkadaşımızın nişanına özel Öykü hanımın kokoş şapkalı gelinlikli kreasyonu :))

en sondaki fotoda halay çekenlere eşlik ediyor elinde mendiliyle

Son düzenleme:
MUTLULUK Öyküye bayıldım... Ne kadar tatlı olmuş kuzum öyle maşallah, kıyafet süper
Ben de odasını ayıracam bu hafta inş... Bakalım ben nelerle karşılaşacağım ama o odasına alışıncaya kadar eşimle ben de onun odasında kalalım diyoruz ...

Çikonun annesi 😍

Ay inanmıyorum öykü çok tatlı olmuş elbise süper süper hele şapkalı bant bayıldım resmen bide tutmuş onu kafasında benımki sıpıtıp atıyo artıkçok tatlı olmuş gerçekten canım maşallah ona halayada ayak uydurmuş yerler onu

Allahım allahım öyküüü ne cici olmuşun ayy annesi Allah gelin olmuş günlerini de göstersinn(şakacıktan olmuş ya hani burda☺&#65039 maşallah sana güzel kız💕

Bu aralar her mızırtıyı problemi dişe bağlar olduk belki sizinki de diştendir ve öleyse de inş çabucak pıtlatır

Ne zormuş bu işler ya valla
Annemi sabah canından bezdirmiş benim oğlan yapmadığını bırakmamış yine de uyutamamış şaka mısın sen be oğlum😒

Ayşe telsiz var dimi
Öleyse hiç odasında yatmayın derim ben hele hele ikiniz birden gerek yok
Biz 2 aya yakın oluo ayırdık işte o zaman burda da sormuştum nası yapıcam die
Beşiğini odasına koydum her zamanki gibi uyuttum ve kapattım kapıyı çıktım
Aklım orda kalsa da en ufak seste gittim baktım uyandı uyuttum fln derken her şey eski seyrinde devam etti farketmedi bile farklı odada olduğunu
Öyle böyle alıştık gitti artık aman çıt çıkacak uyanacak derdi yok ohh
Ama tabi gecede 47486938272 kere uyanması için çıt sesine gerek de yok bu aralar...😔

Telsiz yok canım almayı da düşünmüyorum...bu saatten sonra gereksiz. Sesini duyarım zaten de hem yatağı değişecek hem bizim kokumuzdan uzaklaşacak diye biraz yanında yatalım demiştik...bakalım bikaç gün yatarım ben yine içim rahat etmez bu gündüz uykusunda sapıtma bizde de var...deli gibi uykusu var ama uyuyamıyor ya da ağlayarak uyanıyor. Gerçi apartmana mantoloma yapılıyor tam da bizim katta gürültüden de kaynaklı ama bir mızmızlık da söz konusu...bir gün iyi bir gün kötü bakalım ne olacağız ...

Çikonun annesi 😍

Bol şans sna o zaman şimdiden ama bal dudak çiko zaten annesini üzmicektir alışır hemencik yeni yatağına da odasına da😘

Bu günüde bitirdik çalıştık kuzularımıza döndük.
Kızımın menüsünde taze fasulye Kıymalı, Şehriye li domatesliçorba var.

Uyumadan önce ne veriyorsunuz birde gün içinde ne kadat su içmeli bu bıcırlar....

Angysangel alıntı yapmayı becetemedim...ytşk ederim. Moral oldu yazın. :) ertesi gün ghapı işe yarar inş. Hayırlısı demekten başka bişey yapamıyorum

Öykü oy oy sen ne guzel Bır gelinsin oyle masallah kuzum masallah insan bakmaya kıyamıyor

Kurabiye ayrıca o Mert'in uyku halini dinlemem öper öper yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…