2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Biz bu isi biliyoruz ne guzel bebekler yapmisiz hepsine 41 kere masallah
Cikodan,merte,oykuye kadar hepiniz sahanesiniz okullu oldugunuz gunleride goruruz ins.

Ben bugun kadin dogum doktoruma gittim.
7.gunden sonra gitmemistim.
Keske gitseymisim sezeryan yerim tip diliyle bilmem ne olmus adini soyledide ...
Hala elime gelen bir yara seklinde ve kizarik sizide oyleyse gidin derim.
Canini sikmak istemem ama simdiye gecmesi gerekirdi dedi,cogu kisinin bir sene sonra hic dikis izi bile belli olmuyorms estetik dikismis,en iyi malz.imis vs.bir krem yazdi iki uc ay kullan dedi.
İkinci sezeryan esnasinda ancak duzelirmis.Benim yapimla ilgiliymis.
Sizlerin nasil?

QUOTE=suba85;35086024]Biz bu isi biliyoruz ne guzel bebekler yapmisiz hepsine 41 kere masallah
Cikodan,merte,oykuye kadar hepiniz sahanesiniz okullu oldugunuz gunleride goruruz ins.

Ben bugun kadin dogum doktoruma gittim.
7.gunden sonra gitmemistim.
Keske gitseymisim sezeryan yerim tip diliyle bilmem ne olmus adini soyledide ...
Hala elime gelen bir yara seklinde ve kizarik sizide oyleyse gidin derim.
Canini sikmak istemem ama simdiye gecmesi gerekirdi dedi,cogu kisinin bir sene sonra hic dikis izi bile belli olmuyorms estetik dikismis,en iyi malz.imis vs.bir krem yazdi iki uc ay kullan dedi.
İkinci sezeryan esnasinda ancak duzelirmis.Benim yapimla ilgiliymis.
Sizlerin nasil?[/QUOTE]

sorun ne anlamadım cnm ya. benimki de hala şiş ve pembe. hatta ağrıdığı da oluyor. oğlum 10kg onu taşımaktan olduğunu düşünüyordum. bi de artık ana kucağına sığmadığından ayağımda uyutuyorum. uyumadan önce bi güzel tekmeliyor. verdiği krem şu estetik amaçlı kremlerden mi, yoksa ilaç mı? ben dermatix mi ne bişey almıştım ama 5-6 kere anca sürebildim o da birer ay arayladır. o yüzden mi acaba geçmedi benimki de. diğer arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi? sizlerin dikişleri ne durumda.:26:

FUNDARDA, ardanın gazı emeklediği için olabilir. havalar ne kadar ısınsa da yerler soğuk. bizde de gaz tekrar başladı, iştahsızlık da var. ben tekrar zinco kullanmaya başladım. hatta bu msjı yazarken uyandı, gazı gelmiş yine. gece de kaç kere gaz için kalkıyo. ben halıdan soğuk kapmasın, bi de toz olur haliyle diye battaniyeye nevresim geçirip yayıyorum ama oğluşum sağolsun hep sahanın dışında geziniyor. sırf bu yüzden karşı olmama rağmen 9 aydan sonra yürüteç aldım. ama 2 dk zor duruyor. tabi cekmece dolap karıştırmak daha cazip.

foto ekleyenler bayıldım bebişlere maşallah isim sayamayacağım unuttuğum olursa diye. saçlara bayıldım özellikle, biz kelli felli dolaşıyoruz daha.

bu kıyma olayını kavurmaya gerek var mı? çorbanın içinde haşlanarak pişse daha iyi değil mi? bilmediğim için soruyorum. ben henüz kavrulmuş hiçbişey vermedim.

Son düzenleme:
maşallhh sanaaa tatlıı mertt.. iyii ve boll uykuların olsunn inş..

inş tez zamnda geçer canmmm sancıalrınızz. allhhh bir daha yaşatmasın o sancılarıı kimseyee

amin canım aminn sağ ol..

devam sütü içiyor uyumadan önce canım ama bu aylardır aynı düzende yani :44:

evet canım ben de havadan oldugunu düşünüyorum.. bakalım bu gecemiz nasıl geçecek

ben de rezene veriyorum canım baya iyi geliyor neyse ki o

çorapsız yatırmıyorum nasyam ya uyku tulumunu da çıkarmadık daha.. hava değişiminden oldu sanırsam.

kimyonu ben baya kullanıyorum canım.. kahvaltıda yumurtasına,çorbalarına,rezene çayına koyuyorum

Arda emeklemiyo kii karın üstü durmayı bile sevmiyo canım hemen atıyo kendini arkaya emeklemycek bizimkisi gibi geliyor bana

yaaaa ben bittim ama bu hanımefendiyeeeeee o nasıl bir kokoşluk nasıl bir tatlılıktır yarebbimm maşallah sana Öyküüü

Mutluluk öyküye binlerce kere maşallah bakarken dilimden maşallah maşallah eksik olmadi nasil bi güzellik öyle ya bayildim bayildimmm herseyiyle çok ama çok tatli güzel cimcime...

Aysecim uyumlu ciko bu konuda da seni Üzmez annesi merak etme sen alisir odasina..

Ayniii bizi gördüm sizin hikayede...biz de oyleyiz canim ama bi ara 15 kere falan kalkiyodu o yüzden simdi 6 7 ye sukrediyorum

Mertcim tatil oglantos seni...CoK uykum var zaten mahmurlugun beni benden aldi yakisikli çok sekersin...

Oyyy kiyamam ardaya..emeklemekten usutuyodur canim belki bence de rezene ve papatya iyi gelir..geçer inş çabucak..

parmecim ne güzel tarifler veriyosun ya cook teşekkürler boyle çok iyi oluyor çeşit oluyor kuzulara..

Canim teşekkürler sana da bunu da çok sevdim deniycimmm..

maşallah zehraya tulumunu sevsinler..

cook tatlisin cikocan maşallah yakisikli pasa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi yaaa bak ben de korktum şimdi subacm benim dikişler de biraz ele geliyor ve kızarık :18: normal sanıyodum demek ki değilmiş. gitmeliyim en kısa zamanda..

emeklemiyor Arda canlar inat ettik emeklemycekmişiz olsa gazın suçunu atardım ona yoksa

biz çok beğendikkk 1 dilimi öğlen 1 dilimini akşam yedi yoğurtla
tşkler gurme ayşem😃😃🍴Eki Görüntüle 1093727

vay vay vayyy eline sağlık canım süpeer görünüyor bu mamacıkk ben de yerim ki bunuu

Sumuhallebisi,fundacim dr.verdigi krem ilac degil estetik amacli.
Saglik acisindan herhangi bir problem teskil etmiyor sadece goruntu olarak rahatsiz edici.Yara ne kadar yeniyse kremin etkisi o kadar fazla olur dedi bu yuzden daha once gitmem gerekirmis.
Ayrica hemogram ve smear testide yaptik p.tesi ogrenecegim sonucu.

Kurabiye o ne guzel sandallar oyle goruntuye bayildimmm
Masallah mertcim yemis afiyet olsun.Bunu kucuk kucuk parcalara bolup yedirdin degilmi?
Off barisin birak ogunde birini butun gun icinde yarisini bile zor bitirir.

günaydın kızlarr.. bikaç günn olamayacmm ev taşıyoruzzz.. öpüyrmm hepiniiziii.. dua edinn banaaa..

bende de hala kızarıklık var canım, elleyince de farkediliyor önemsemiyordum ben de çikocan çok tekmeliyordu en başından beri, o yüzden herkese göre geç iyileşir diye düşünüyordum :) gideyim bir olmazsa....gerçi sağlık açısından bir sorun yoksa ben izi dert etmem de....

Aysecim uyumlu ciko bu konuda da seni Üzmez annesi merak etme sen alisir odasina..

Canim teşekkürler sana da bunu da çok sevdim deniycimmm..

cook tatlisin cikocan maşallah yakisikli pasa
görecez bakalım inşallah sorun çıkarmaz, gerçi diş ağrısıyla aynı zamana denk getiriyorum dün gece 4 defa kalktı tabi sizin kalkmalarınızın yanında lafı olmaz ama ...
yap canım tarifi çiko da gün içinde 2 parçayı da yedi...
teşekkür etti çikocan sana teyzesi :)

biz çok beğendikkk 1 dilimi öğlen 1 dilimini akşam yedi yoğurtla
tşkler gurme ayşem😃😃🍴Eki Görüntüle 1093727
ohhh afiyet bal şeker olsun gülen yüz Mertime :)

vay vay vayyy eline sağlık canım süpeer görünüyor bu mamacıkk ben de yerim ki bunuu

canım bunu tavuk etli mantarlı ve malzemeleri küp küp doğrayıp kendimize yapıyodum... eşime kabak yedirmenin tek yolu ordan aklıma geldi, sonra üstüne kaşar koyup az daha fırına ver süper oluyor :) öyle de deneyip yiyebilirsin:)

valla kızlar bi türlü vakit bulupta gelemiyorum sizlerden mahrum sohbetinizden bebiklerden mahrum kalıyorum
şöle derinlemesine değilde üstten bi gecmişe baktım işte herkes iyidir inşşş
küçük melekler gördüm sayfalarda hepsi okadar tatlıkiiiiiiii yerim hepsine kocaman maşallah
öyküm çok güzelsin kuşumm ya minnak prenses yerim seniii
bizde iyiyiz çok şükür duru kızla günler nasıl geciyorr anlamıyorum
bu ara uykular haram oldu ikimizede ishal oldu yeni yeni gecti
üst dişler gelicek diye bekliyoruz mızmız biraz öle işte güzeller

yer cnm zamanla pes etme. zaten kabak suda haşlandığından eziliyor havuç patateste pişince baya bi yumuşadı tarife göre rendelemiştim çatalla ezerek yedi yanındada yoğurt

bende yerim bu tarifi😜

sende çok hoşmuşsun canım yaa iyi fikir kız analarına :)

maşallahh kuzuucuğum yaa prensessss

o zaman son günlerde bendede çok olan gaz sorunu var sanırım :) hava değişimide var haliyle oh bee sonunda bizden biri daha çıktı funda İlkerinde emekleme gibi bir çabası yok şimdilik..

evet canım keşke daha önce götürseymişim dedim acayip mutlu oldu :)
şimdi havalar düzene giriyor artık sokaklardan çıkmayız zaten :)

günaydın kızlarr.. bikaç günn olamayacmm ev taşıyoruzzz.. öpüyrmm hepiniiziii.. dua edinn banaaa..

canım kolay gelsin hayırlı olsun inşallah

Günaydınlar herkese biz dr a gittik kan verdik 9. ay için
6 sında 9 aylık olcaz ama ağzındaki pamukçuğu kontrole götürünxe alalım dedi dr kan sayımı için
4 te çıkacak sonuç sağlık ocağınada vereceğiz sonucu
doktorumuz parmaktan sağlıklı olmaz hastanede damardan alınıp sonucu sağlık ocağına götürün dedi bilginize canlar.

Selam kızlar bugünlerde işim çok yoğun aktif yazamıyorum malesef... Sabah öyküyü gördüm yazıcaktım fırsat olmadı kapatmak zorunda kaldım. Mutluluk o tatlı kızına kocaman maşallah arkadaşım Herkesi öpüyorum kızımın durumu aynı bu arada sabah bi tanıdığı gördüm sağolsun çok moral verdi. Bir kere olduysa artık en ufak bişeyde tekrarlar biz neler çektik dedi

Size önemli bir gelişmeyi aktarmadığımın farkına vardım şuan. Asu nihayettt 7 kg olmuş :)) merak ediyorum var mı bizim kadar zayıf olan?

İnş.iyi çıkar kan değerleriniz canım.bizden bu ay istedi sağlık ocağı...ptesi götürüp kan aldırıcam ben de...salı da s.ocağına...
Kızlar bu arada bebişinin gözünde kayma olan var mı?? Bizde var gibi ptesi göz doktoruna da gideceğiz...annem burun yapısından olabilir diyo ama ben yine de dert etmeye başladım bile 😔

Günebakancım salla sen milleti tıka kulağını inşallah düzelecek en kısa sürede Asu kuş ve bir daha da hasta olmayacak annesi 😄 hem Allah daha büyük hastalık vermesin 🙏🙏

Çikonun annesi 😍

Mutluluk oykucuge bayildm kucuk hanm olmus masallah subacim bnmde dikis yerimin icnde tel var gbi ve kasiniyo bndemi gitsem acaba doktora...gunebakancm eylulde kilolu degil soya cekim bzmki sanirm anne zayif baba zayif ailelerde oyle istahi yernde cok sukur takmiyrm hic..eylusun resmini paylascm en kisa zamnda kizlar...seviyrm szleri .

Kurabiye dun ayni bilgiyi hastahanedeki hemsireden ogrendim.
Parmaktan alinan kan birebir dogru rakami vermez dedi.
Aile hekimligindeki hemsireye sinir oldum az cikti diye birde yorum yapmisti,gelene kadar gorumceninki de cabasi
1 yasinda yaptiricam ben tekrar bu sefer koldan.

Gunebakancim gecmis olsun canim benim,her cocuk bir olmaz ki seninki de surekli niye hastalansin bosver sen.
Dr.ne diyor kilosu icin? Bizimki 9 ayda 9 kiloya cikmis olmali dedi.
Suan tam 9 kg

Kizlar sezercik ile ilgili kafanizi karistrmak istemem ama dr.aynen boyle dedi bana.
Yinede gitmekle bisey kaybetmeyiz.
Ang canim aynen benimde oyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…