maşallhh sanaaa tatlıı mertt.. iyii ve boll uykuların olsunn inş..
inş tez zamnda geçer canmmm sancıalrınızz. allhhh bir daha yaşatmasın o sancılarıı kimseyee
Tarif süpermiş canım aldım hemen,
Sağol canım benim
Maşallahhh özellikle de o palmiye saçlara
Sağol canım size de geçmiş olsun götürün mutlaka ihmal etmeyin
Sağol canım Asu terlemezdi fazla. Öksürmeye başladığında terlemesi başladı.
İnşallah canım çok sağol.
Sağol canım inşallah iyileşecek en kısa zamanda. ben de geç kaldı dişler diye diyorum bu saatten sonra yaşını beklesin arka arkaya hem doğum günü hem diş buğdayı yapamam :))
İnşallah canım sağol
Bu da güzel çorbaymış canım ellerine sağlık
Canım ben cevizi tel süzgeçte rendeliyorum. ve kesinlikle haklısın peşlerinden ayrılamayacağımız zorlu aylar önümüzdeKızıma sağlık dileğin için de sağol canım
Ellerine sağlık canım tarif güzel ama bu pijamalı Mert çok çok daha güzel yerim ben onun mahmurluğunu
Sağol tatlım iyileşecek inşallah 1 haftaya kalmaz güçlüdür benim kızımHay allah ya neden gaz sancısı çekiyor ki kuzucuk uykudan önce bişey yiyor mu?
Günaydın kızlar nasılsınız ??
Canım sevdiği yemekleri yap bir çok bebek et yemeklerini seviyor ızgara köfte lahmacun falan bir lokma et bir lokma çorba o şekilde deneyebilirsin ben oğlumu öyle kandırıyorum itiraz etmiyor, bir de eline ekmek falan ver yemek yedirirken işe yarıyor.
Maşallah kuzuma :))
Ben meyvelerine bir tane ceviz rendeliyorum muz ve avakodaya çok yakışıyor.
Ahhh ahhh ne çekti bu çocuklar gazdan ... Canım bahar aylarında normal bence hava dengesiz bizde de bazen gaz oluyor rezene veriyorum bir de elinden tutup hızlı hızlı yürütüyorum ya da oyun oynarken göbeğine masaj yapar gibi oynuyoruz öyle biraz rahatlıyor :)
Gazı için yüzü koyun yatırmayı denedin mi yastıksız tabi bizde işe yarıyor :)
Günaydınlar herkese
oğluş bana kıyak geçti bütün gece uyanmadı ben 5,5 da uyanmıştım aldım emzirdim 8 de kalktı sonra enerjikim😃
akşam hamur mayalamıştım dolapta bi börek yapayım bidaa uyuttum şimdi.
rejim önü son börek😃😃
duruselcim sizede bol uykulu geceler diliyorum bizim uykumuzdan sizede geçsin
fundaa kıyamazlar karın ağrısı çeken kuzuya rezene içir istersen yada papatya rahatlar birazcık annesi
Günaydın kızlar dün gece çk zor geçti 2 ye kadar uyutmaya çalıştım ama ağrısı çoktu belli zar zor uyuttum sabahta erkenden kalktık şu diş bir an önce çıksın artık hayatımdan bezdim resmençok acı çekiyo onu anlıyorum ama beni o kadar zorluyorki sinir krizi geçiriyorum nerdeyse eşümle de tartıştım gece gece neyse bi kaç güne daha iyi olmayı umut ediyorum
Kurabiyem mert çok tatlı canım güzel uykuları olsun
Reoc saol canım hepsi güzel güzel yesinler mamalarını dişleriyle inşallah çektiğimiz bunca eziyetin karşılığı iyi olmaları değilmi zaten
Fundacım neden gazı oluyo acaba ya ayaklarını falanmı üşütüyo acaba insan anlayamıyo işte allah yardımcımız olsun
Selamm :) sabaha doğru rüyamda kendimi gördüm hamileymişimmm heheheh ne kadarda tanıdık geldi dimiiayyhh nasıl heyecanlandım ama rüyamda tabi gerçekte olsaydı napardım bilmiyorum
teşekkürler nasya sizede kolay gelsin zaten uykusuzdun artık gına geliyordur eminim
teşekkürler :) al işte annelik iç güdüsüanneler ne yaparsa yenir :)
teşekkürler canım bende demir ilacını düzenli vermiyorum bir gün veriyorsam ertesi güne unutuyorum eskiden demir ilacımı vardı
çok teşekkür arduşa geçmiş olsun acaba yediklerimi gaz yapıyorki kimyon katsan yemeklerine :26:
merhaba canım az önce senin dediğini denedim armudu rendeledim pekmezle ceviz karışımı vardı onuda ekledim ama karnı çok aç değildi pek yemedi uyuyor şimdi :) maalesef muz ve avakado bize yasak muz kilodan dolayı avakadoda alerjisi yüzünden
kızlar sizede söyleyeyim ben avakado gibi tropikal meyveleri burdan okuyup verdim bir iki kere ama onların alerji riski çok daha yüksek olduğu için kesinlikle verme dedi dr. ülkemizde yetişmeyen hiçbirşeyi verme seni annen avakadoylamı büyüttü dedi :) gerçi avakado ülkemizde artık yetişiyor ama verme dedi.
Tondora dr.un çok hoşmuş.Geçen gün biz de eşimle geyik yapıyorduk.Ben ek gıdaya yeni başladığımda kızıma avokado vermiştim; ama sevmemişti.Geçen gün verdiğimde yine sevmedi.Eşim de şu antin kuntin şeyleri niye verirsin ki diye dalga geçiyor.Ben de "Yarın öbür gün kızım evlenince canı avokado ister ve eşi de ananın evinde avokado mu vardı demesin diye veriyorum." dedimEee dünya hali. Zamanla ananas, pepino, mango vb. de deneriz. Şaka bir yana protein ve mineral bakımından zengin diye yesin dedim; ama yemiyor.Artık yedirmem.
Nasya bizim diş ağrıları biçim değiştiriyor canım.Belki sizde de öyle olur. Örneğin 2. diş çok zorlamışken (iştahsızlık+uykusuzluk+mızmızlık+kucak) 3. dişte sadece uykusuzluk ve söz konusu etmeye değmeyecek kadar iştah değişikliği oldu. Her dişte bu sıkıntıları inşallah yaşamazsınız.
Kurabiye sizeNe güzel uyumuş. Biz gece 4 kere kalktık; ama diş zamanı 10 kere kalkınca söz konusu bile etmiyorum.Sadece 1 kere kalksa fena olmaz tabiii Umut fakirin ekmeğiymiş.
Funda, arda emeklerken gaz kapıyor olabilir mi? Yedikleri, banyo vs. söylenmiş.Ben de bu ihtimali hatırlatmak istedim
Alishia uyku konusunda bu ara sıkıntı çekiyorsan eğer suçlu malum diştir. Bir de uykunun genetik old. inanıyorum.Ben normal şartlarda uyumayı sevmeyen biriyim.Kızım da sanırım (tamam kabul) bana çekmiş. Doğduğundan beri hep alt sınırda uyurdu.Diyelim ki o aylarda bebekler 18-20 sa uyurken bizimki 18 uyurdu. Bu hiç değişmedi.Değişense maalesef gece kalkış sayısı.Ooooy ooooy.Yine bir özlemdir sardı beniiii. Minik kızımın gece 7-8 saat uyumasını özlediiiim
herkeşlere merhabaaa ara ara parça parça kopuk kopuk olmak üzere geçmişi okudum aklımda kalanlarla yetinicimm
nasya umarım bir an önce geçer diş atağınız ve pirinçler gelir bizde de daha tık yok diş konusunda :)
ayşe çikoya bayıldım keyifçi adam yaa
merttt gülen yüz sempatik oğlann yerim pijamalı halinii bu arada kurabiyecim ben o çorbanın köftesiz halini yapıyorum 1 haftadır deniyorum Öykü hiç sevmedi deliriciimm hiç çorba sevmiyor yaa varsa yoksa tatlı şeyler...
arasta yeni eviniz hayırlı olsun
angcim nerelerdesin yoktun epeydir eylülcüğümüz ne yapıyor
poli o palmiyeleri seveyim ben emiii
ilkercim sana da maşallah diyorum aklımda bunlar kaldı kızlar
gelelim bizeee benim kız bu aralar çok hareketlendi emeklemekten ziyade yürüme çabalarında, kendini yere indirtip yürütmemizi istiyo kucakta durmayacakmışbi de aynı anda herşeyle oynamak istiyo hele uykusu gelince sanki bir daha oyun oynayamayacakmış gibi herşeye saldırıyo sonra bana saldırıyo emiyo emiyo telefimi çıkarıyo sonra da sızıyo bir haftaya yakındır odasını ayırdım ondanmıdır nedir acaiipp meme meraklısı oldu yanımda yatırsam ona da razı değil hem beşiğinde olup hem beni emmek istiyo benim kız yani kısacası biri Öyküyü durdursun
bunlarda hafta sonundan nişan fotolarımız yakın bi arkadaşımızın nişanına özel Öykü hanımın kokoş şapkalı gelinlikli kreasyonu :))
Eki Görüntüle 1093096 Eki Görüntüle 1093097 Eki Görüntüle 1093098 Eki Görüntüle 1093099 Eki Görüntüle 1093100
en sondaki fotoda halay çekenlere eşlik ediyor elinde mendiliyle
Mutluluk öyküye binlerce kere maşallah bakarken dilimden maşallah maşallah eksik olmadi nasil bi güzellik öyle ya bayildim bayildimmm herseyiyle çok ama çok tatli güzel cimcime...herkeşlere merhabaaa ara ara parça parça kopuk kopuk olmak üzere geçmişi okudum aklımda kalanlarla yetinicimm
nasya umarım bir an önce geçer diş atağınız ve pirinçler gelir bizde de daha tık yok diş konusunda :)
merttt gülen yüz sempatik oğlann yerim pijamalı halinii bu arada kurabiyecim ben o çorbanın köftesiz halini yapıyorum 1 haftadır deniyorum Öykü hiç sevmedi deliriciimm hiç çorba sevmiyor yaa varsa yoksa tatlı şeyler...
gelelim bizeee benim kız bu aralar çok hareketlendi emeklemekten ziyade yürüme çabalarında, kendini yere indirtip yürütmemizi istiyo kucakta durmayacakmışbi de aynı anda herşeyle oynamak istiyo hele uykusu gelince sanki bir daha oyun oynayamayacakmış gibi herşeye saldırıyo sonra bana saldırıyo emiyo emiyo telefimi çıkarıyo sonra da sızıyo bir haftaya yakındır odasını ayırdım ondanmıdır nedir acaiipp meme meraklısı oldu yanımda yatırsam ona da razı değil hem beşiğinde olup hem beni emmek istiyo benim kız yani kısacası biri Öyküyü durdursun
bunlarda hafta sonundan nişan fotolarımız yakın bi arkadaşımızın nişanına özel Öykü hanımın kokoş şapkalı gelinlikli kreasyonu :))
Eki Görüntüle 1093096 Eki Görüntüle 1093097 Eki Görüntüle 1093098 Eki Görüntüle 1093099 Eki Görüntüle 1093100
Aysecim uyumlu ciko bu konuda da seni Üzmez annesi merak etme sen alisir odasina..MUTLULUK Öyküye bayıldım... Ne kadar tatlı olmuş kuzum öyle maşallah, kıyafet süper
Ben de odasını ayıracam bu hafta inş... Bakalım ben nelerle karşılaşacağımama o odasına alışıncaya kadar eşimle ben de onun odasında kalalım diyoruz ...
Çikonun annesi 😍
Ayniii bizi gördüm sizin hikayede...biz de oyleyiz canim ama bi ara 15 kere falan kalkiyodu o yüzden simdi 6 7 ye sukrediyorumOfff çok dertliyim ben bu konudan ağlamak istiyorum
Gündüz 3 kere uyuo ve gece uykusuna 8-9 arası yatıo
Sabah kadar sen de 8 ben diyim 10 kere kalkıo emmeden de mümkün diil uyumuo
Yaklaşık saat başı 2 saate bi uyanıo ve uyumadan önce meme dışında ek bişi vermedim hiç
Diş mi atak mı meme sevdası mı bilemedim ama fenalardayım....
Mertcim tatil oglantos seni...CoK uykum var zaten mahmurlugun beni benden aldi yakisikli çok sekersin...babasını merak etmiş çikom arada oluyo böle uykusu yok halleri
mertde kulağını kaşır yolarcasına😃
havanda dövüp veriyorum 6.aydan beri hergün 1 aydırda fındık veriyorum köyden tuzsus tereyağ alıyorum.
tarifim:
patates havuç pırasa pirinç azcık su biraz ilik suyu ile haşladım olmasına yakın ıspanak ekledim
başka bi yerde biraz kıyma tereyağ ve zeytin yağla pişirdim suda ekledim kızarmasın diye kıymayı çorbaya katıp blndır yapıp yoğurtla yedirdim sevdi paşa
buda banyo sonrası uyku modu MertEki Görüntüle 1092208
Oyyy kiyamam ardaya..emeklemekten usutuyodur canim belki bence de rezene ve papatya iyi gelir..geçer inş çabucak..iyi geceler hatunlar
tatlı mı tatlı bıdıklarımı gördüm uyumadan yazayım dedim
İlkercm, Barışım, Çikomm, Poli'nin tatlı kuzusu... ve de şimdi görüp döndüğüm Mertimmhepinizi tek tek yerim yerim doymam ulenn kocaman oldunuz yahuu Allahım korusun hepinizi..
Asu kuşuma da geçmişler olsun yabronşit olmuş bebeğim kıyamam ona :// inşallah en kısa sürede iyileşir kuzucugm...
biz bu aralar geceleri karın ağrısı çekiyoruz çok fena kızlar.. çok ağlıyor acı çekiyor Arduşumnerden hortladı tekrar gaz sancıları anlamadım gitti. her zamanki şeyleri yiyor, hep giyindiği şekilde yatıyor, evin ısısı aynı.. peki ama niden ya nideenn inşallah geçicidir diyorum..
hepinize huzurlu,az uyanmalı geceler..
parmecim ne güzel tarifler veriyosun ya cook teşekkürler boyle çok iyi oluyor çeşit oluyor kuzulara..Anne yoğurduna su eklenerek açılır . Bır Tatli kasığı kadar un , ince bulgur ve pirinc eklenerek kaynayana kadar karıştırılır . Ayri Bır kapta zeytinyağında onceden hazırlanmış minik bebek köftelerimiz söyle Bır çevrilir çorbaya eklenir . Birazcık da tel Şehriye söyle Bır yağda çevirilip eklenir onbes dk kadar birlikte pişirilir üstüne nane serpilip afiyetle servis edilir
Canim teşekkürler sana da bunu da çok sevdim deniycimmm..Kızlar size bir tarif vericem kaç gündür çiko izin vermedi bir türlü...geçenlerde yaptım bayıla bayıla yedi bizimkisi
KABAK SANDAL
bir tane kabağı boylamasına ikiye böldüm.içini tatlı kaşığı yardımıyla oyup sandal şekline getirdimdaha sonra yemesi kolay olsun kabukları rahatsız etmesin diye soydum. Bir tencerede çok yumuşamayacak şekilde haşladım.başka bir yerde kıymayı kavurdum daha sonra bir havuç ve biraz patates rendeleyip pişmeye bıraktım.piştikten sonra sandalların içine kıymalı sebzeli harcı koydum.ben üstü kurumayacak şekilde biraz da fırında pişirdim... Sonra çikocanım afiyetle yedi
Çikonun annesi 😍
maşallah zehraya tulumunu sevsinler..işte benim miniğimm teyzeleri..Eki Görüntüle 1091317
Kızlar İlker'in portakal yiyişini görmeniz lazım elinden alayım dedim resmen tırmaladı beni
Eki Görüntüle 1090794
Afiyet olsun ilkere lunapark da ne zengin görsel şölen olmuştur ona bizim oglantos da hep disari cikmak yeni şeyler görmek istiyor gecen kedi gördü cildirdi gel gel diye diye..
cook tatlisin cikocan maşallah yakisikli pasaSlm kızlarr... Geçmişi okuyamıyorum ama İlker gözümden kaçmadıçok tatlısın kuzum sen
GÜNEBAKAN canım nice 8 aylara..d.gününe bir adım daha yaklaştıkbizim de bugün 8. Ayımız 😍😍 bu da 8 ay hatırası 😄 Eki Görüntüle 1091121
Çikonun annesi 😍
Biz bu isi biliyoruzne guzel bebekler yapmisiz hepsine 41 kere masallah
Cikodan,merte,oykuye kadar hepiniz sahanesiniz okullu oldugunuz gunleride goruruz ins.
Ben bugun kadin dogum doktoruma gittim.
7.gunden sonra gitmemistim.
Keske gitseymisimsezeryan yerim tip diliyle bilmem ne olmus adini soyledide ...
Hala elime gelen bir yara seklinde ve kizarik sizide oyleyse gidin derim.
Canini sikmak istemem ama simdiye gecmesi gerekirdi dedi,cogu kisinin bir sene sonra hic dikis izi bile belli olmuyorms estetik dikismis,en iyi malz.imis vs.bir krem yazdi iki uc ay kullan dedi.
İkinci sezeryan esnasinda ancak duzelirmis.Benim yapimla ilgiliymis.
Sizlerin nasil?
FUNDARDA, ardanın gazı emeklediği için olabilir. havalar ne kadar ısınsa da yerler soğuk. bizde de gaz tekrar başladı, iştahsızlık da var. ben tekrar zinco kullanmaya başladım. hatta bu msjı yazarken uyandı, gazı gelmiş yine. gece de kaç kere gaz için kalkıyo. ben halıdan soğuk kapmasın, bi de toz olur haliyle diye battaniyeye nevresim geçirip yayıyorum ama oğluşum sağolsun hep sahanın dışında geziniyor. sırf bu yüzden karşı olmama rağmen 9 aydan sonra yürüteç aldım. ama 2 dk zor duruyor. tabi cekmece dolap karıştırmak daha cazip.
Oyyy kiyamam ardaya..emeklemekten usutuyodur canim belki bence de rezene ve papatya iyi gelir..geçer inş çabucak..
parmecim ne güzel tarifler veriyosun ya cook teşekkürler boyle çok iyi oluyor çeşit oluyor kuzulara..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz çok beğendikkk 1 dilimi öğlen 1 dilimini akşam yedi yoğurtla
tşkler gurme ayşem😃😃🍴Eki Görüntüle 1093727
ben henüz taze fasülye yedirmedim haftaya alacağım pazardan
afiyet olsun
pirinçli tahıllı muzlu muhallebi yada sadece muhallebi 8,5 larda 10 da gece uykusu bazen 9 da uyuyor emiyo uyurken
su biberonu 50 cc 4 kere bitiyo. karnı tokken sürekli veririm su artık hareketli terliyo içtiği suda terle gidiyo zaten
ooo biz çok az içiyoruz suyu o zaman. ben de her fırsatta ağzına vereyim biberonunu....ama içmiyoruz bardakla içmek ister gibi yapıyor oynuyor... :)
bende de hala kızarıklık var canım, elleyince de farkediliyor önemsemiyordum ben de çikocan çok tekmeliyordu en başından beri, o yüzden herkese göre geç iyileşir diye düşünüyordum :) gideyim bir olmazsa....gerçi sağlık açısından bir sorun yoksa ben izi dert etmem de....Biz bu isi biliyoruzne guzel bebekler yapmisiz hepsine 41 kere masallah
Cikodan,merte,oykuye kadar hepiniz sahanesiniz okullu oldugunuz gunleride goruruz ins.
Ben bugun kadin dogum doktoruma gittim.
7.gunden sonra gitmemistim.
Keske gitseymisimsezeryan yerim tip diliyle bilmem ne olmus adini soyledide ...
Hala elime gelen bir yara seklinde ve kizarik sizide oyleyse gidin derim.
Canini sikmak istemem ama simdiye gecmesi gerekirdi dedi,cogu kisinin bir sene sonra hic dikis izi bile belli olmuyorms estetik dikismis,en iyi malz.imis vs.bir krem yazdi iki uc ay kullan dedi.
İkinci sezeryan esnasinda ancak duzelirmis.Benim yapimla ilgiliymis.
Sizlerin nasil?
görecez bakalım inşallah sorun çıkarmaz, gerçi diş ağrısıyla aynı zamana denk getiriyorum dün gece 4 defa kalktı tabi sizin kalkmalarınızın yanında lafı olmaz ama ...Aysecim uyumlu ciko bu konuda da seni Üzmez annesi merak etme sen alisir odasina..
Canim teşekkürler sana da bunu da çok sevdim deniycimmm..
cook tatlisin cikocan maşallah yakisikli pasa
ohhh afiyet bal şeker olsun gülen yüz Mertime :)biz çok beğendikkk 1 dilimi öğlen 1 dilimini akşam yedi yoğurtla
tşkler gurme ayşem😃😃🍴Eki Görüntüle 1093727
vay vay vayyy eline sağlık canım süpeer görünüyor bu mamacıkkben de yerim ki bunuu
yer cnm zamanla pes etme. zaten kabak suda haşlandığından eziliyor havuç patateste pişince baya bi yumuşadı tarife göre rendelemiştim çatalla ezerek yedi yanındada yoğurtSumuhallebisi,fundacim dr.verdigi krem ilac degil estetik amacli.
Saglik acisindan herhangi bir problem teskil etmiyor sadece goruntu olarak rahatsiz edici.Yara ne kadar yeniyse kremin etkisi o kadar fazla olur dedi bu yuzden daha once gitmem gerekirmis.
Ayrica hemogram ve smear testide yaptik p.tesi ogrenecegim sonucu.
Kurabiye o ne guzel sandallar oyle goruntuye bayildimmm
Masallah mertcim yemis afiyet olsun.Bunu kucuk kucuk parcalara bolup yedirdin degilmi?
Off barisin birak ogunde birini butun gun icinde yarisini bile zor bitirir.
bende yerim bu tarifi😜hadi yaaa bak ben de korktum şimdi subacm benim dikişler de biraz ele geliyor ve kızarık :18: normal sanıyodum demek ki değilmiş. gitmeliyim en kısa zamanda..
emeklemiyor Arda canlarinat ettik emeklemycekmişiz olsa gazın suçunu atardım ona yoksa
vay vay vayyy eline sağlık canım süpeer görünüyor bu mamacıkkben de yerim ki bunuu
ooo biz çok az içiyoruz suyu o zaman. ben de her fırsatta ağzına vereyim biberonunu....ama içmiyoruz bardakla içmek ister gibi yapıyor oynuyor... :)
içir canım yaz geliyo alışsın
valla kızlar bi türlü vakit bulupta gelemiyorum sizlerden mahrum sohbetinizden bebiklerden mahrum kalıyorum
şöle derinlemesine değilde üstten bi gecmişe baktım işte herkes iyidir inşşş
küçük melekler gördüm sayfalarda hepsi okadar tatlıkiiiiiiiiyerim hepsine kocaman maşallah
öyküm çok güzelsin kuşumm ya minnak prenses yerim seniii
bizde iyiyiz çok şükür duru kızla günler nasıl geciyorr anlamıyorum
bu ara uykular haram oldu ikimizede ishal oldu yeni yeni gecti
üst dişler gelicek diye bekliyoruz mızmız biraz öle işte güzeller
sorunsuz ateşsiz dişiniz çıkar inş
Tondora dr.un çok hoşmuş.Geçen gün biz de eşimle geyik yapıyorduk.Ben ek gıdaya yeni başladığımda kızıma avokado vermiştim; ama sevmemişti.Geçen gün verdiğimde yine sevmedi.Eşim de şu antin kuntin şeyleri niye verirsin ki diye dalga geçiyor.Ben de "Yarın öbür gün kızım evlenince canı avokado ister ve eşi de ananın evinde avokado mu vardı demesin diye veriyorum." dedimEee dünya hali. Zamanla ananas, pepino, mango vb. de deneriz. Şaka bir yana protein ve mineral bakımından zengin diye yesin dedim; ama yemiyor.Artık yedirmem.
Nasya bizim diş ağrıları biçim değiştiriyor canım.Belki sizde de öyle olur. Örneğin 2. diş çok zorlamışken (iştahsızlık+uykusuzluk+mızmızlık+kucak) 3. dişte sadece uykusuzluk ve söz konusu etmeye değmeyecek kadar iştah değişikliği oldu. Her dişte bu sıkıntıları inşallah yaşamazsınız.
Kurabiye sizeNe güzel uyumuş. Biz gece 4 kere kalktık; ama diş zamanı 10 kere kalkınca söz konusu bile etmiyorum.Sadece 1 kere kalksa fena olmaz tabiii Umut fakirin ekmeğiymiş.
Funda, arda emeklerken gaz kapıyor olabilir mi? Yedikleri, banyo vs. söylenmiş.Ben de bu ihtimali hatırlatmak istedim
Alishia uyku konusunda bu ara sıkıntı çekiyorsan eğer suçlu malum diştir. Bir de uykunun genetik old. inanıyorum.Ben normal şartlarda uyumayı sevmeyen biriyim.Kızım da sanırım (tamam kabul) bana çekmiş. Doğduğundan beri hep alt sınırda uyurdu.Diyelim ki o aylarda bebekler 18-20 sa uyurken bizimki 18 uyurdu. Bu hiç değişmedi.Değişense maalesef gece kalkış sayısı.Ooooy ooooy.Yine bir özlemdir sardı beniiii. Minik kızımın gece 7-8 saat uyumasını özlediiiim
herkeşlere merhabaaa ara ara parça parça kopuk kopuk olmak üzere geçmişi okudum aklımda kalanlarla yetinicimm
amin canım aminn sağ ol..
devam sütü içiyor uyumadan önce canım ama bu aylardır aynı düzende yani :44:
evet canım ben de havadan oldugunu düşünüyorum.. bakalım bu gecemiz nasıl geçecek
ben de rezene veriyorum canım baya iyi geliyor neyse ki o
çorapsız yatırmıyorum nasyam ya uyku tulumunu da çıkarmadık daha.. hava değişiminden oldu sanırsam.
kimyonu ben baya kullanıyorum canım.. kahvaltıda yumurtasına,çorbalarına,rezene çayına koyuyorum
Arda emeklemiyo kiikarın üstü durmayı bile sevmiyo canım hemen atıyo kendini arkaya emeklemycek bizimkisi gibi geliyor bana
yaaaa ben bittim ama bu hanımefendiyeeeeeeo nasıl bir kokoşluk nasıl bir tatlılıktır yarebbimm maşallah sana Öyküüü
Mutluluk öyküye binlerce kere maşallah bakarken dilimden maşallah maşallah eksik olmadi nasil bi güzellik öyle ya bayildim bayildimmm herseyiyle çok ama çok tatli güzel cimcime...
Aysecim uyumlu ciko bu konuda da seni Üzmez annesi merak etme sen alisir odasina..
Ayniii bizi gördüm sizin hikayede...biz de oyleyiz canim ama bi ara 15 kere falan kalkiyodu o yüzden simdi 6 7 ye sukrediyorum
Mertcim tatil oglantos seni...CoK uykum var zaten mahmurlugun beni benden aldi yakisikli çok sekersin...
Oyyy kiyamam ardaya..emeklemekten usutuyodur canim belki bence de rezene ve papatya iyi gelir..geçer inş çabucak..
parmecim ne güzel tarifler veriyosun ya cook teşekkürler boyle çok iyi oluyor çeşit oluyor kuzulara..
Canim teşekkürler sana da bunu da çok sevdim deniycimmm..
maşallah zehraya tulumunu sevsinler..
cook tatlisin cikocan maşallah yakisikli pasa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlarr.. bikaç günn olamayacmm ev taşıyoruzzz.. öpüyrmm hepiniiziii.. dua edinn banaaa..
yer cnm zamanla pes etme. zaten kabak suda haşlandığından eziliyor havuç patateste pişince baya bi yumuşadı tarife göre rendelemiştim çatalla ezerek yedi yanındada yoğurt
bende yerim bu tarifi😜
içir canım yaz geliyo alışsın
sorunsuz ateşsiz dişiniz çıkar inş
saol kurubiş inş gelen giden yok ama bekliyoruz
Günaydınlar herkese biz dr a gittik kan verdik 9. ay için
6 sında 9 aylık olcaz ama ağzındaki pamukçuğu kontrole götürünxe alalım dedi dr kan sayımı için
4 te çıkacak sonuç sağlık ocağınada vereceğiz sonucu
doktorumuz parmaktan sağlıklı olmaz hastanede damardan alınıp sonucu sağlık ocağına götürün dedi bilginize canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?