2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Biz ateşlendiğinde kan tahlili yaptırmıştık bir daha alınmasını istemedi doktor çok şükür. Birçok değeri düşük olmasına rağmen ayına göre normal dedi bize. İnşallah sizin de sonuçlarınız güzel çıkar canım

Canım ben çikocanın gözünde öyle bişey görmedim yav. Yanaklara kilitlendiğim için mi acaba :) inşallah canım şükür tabiki halimize

sıska böcükler bunlar canım lcw da bir şortlar yapmışlar aman allahım Asuya onu giydirsem bacakları çöp gibi duracak :)

Neyyy 9 ayda 9 kilomu bu bizim için imkansız :) Doktorumuz 6. ayda tam olarak öğünlere geçip et falan vermeye başladığımızda hadi bakalım bunları güzelce yiyip 7 kilo olmadan gelmeyin demişti şakayla karışık. Tabi aradan 2 ay geçti ve ancak ulaştık 7 kiloya. Son kontrolümüzde o da kilo almasından ümidi kesti sağlığı yerinde olsun kilo önemli değil dedi Boyunuz kaç peki canım?

Ayşe göz kayması mı dersin bilmem ama benim oğlan da bazen şaşı gibi bakıo fotolarda da öle çıkıo bazen ben de içten içe takıom ama bebeklerde normalmiş demişti taaa bi zaman burda biri okumuştum...

Günebakan Dr haklı ama sağlığı yerinde olsun da kilo çok önemli diil çıtır olcak minik serçe olcak asu :)

Dikiş yerime merak edip baktım ben De az önce hafif kabarıklık var ve biraz da pembe
Ama bişi yok gibi ya😕yalnız iz kalacak yani o belli estetik dikiş fln hikaye bizde krem kullan dedi önemsemedim napim o da oğluşumdan hatıra olsun çok da önemli diil

GÜNEBAKAN canım ama sizin kalp probleminiz vardı zayıf olması normal...hem Asu kuşa çok yakışıyo çıtı pıtı olmak
ALİSHİA canım bizimki de bakınca bir gözü kayıyor gibi. Dediğin gibi bebeklerde normalmiş bi de burun yapısından da olabilirmiş... Ben yine de bir göstericem ne olur ne olmaz...

Çikonun annesi 😍

Sacmalamis o bosver takma kafaya ilacını alicak dikkat edecek geçecek ne diye tekrar etsin uzme kendini böyle şeylerle
Yapı meselesi gayet saglikli mutlu Bır cocuk asu gerisi Bos faso fiso

Ayse , incinin Bır gözü ice dogru bakıyor cogu zaman altı ayda gittik Dr a normal dedi birinci yasta tekrar gelin dedi

Benim cadı kalkmak üzeredir.Saniyeleri sayıyorum; ama günebakan yazdıklarını görünce iki kelam etmek istedim. Şu an gerçekten sinirliyim.Öyle insanlar beni artık deli ediyor.Ne demek tekrar hasta olur? Ne kadar bilmiş insanlar var ya! Kilo konusunda da biz de pek içi açıcı değiliz.8. ayda 7900 gr idik.7. ayda ise 7400.Dr. 200 gr ortalamanın altında old. pek de mühim olmadığını söyledi.9. ayda 8400-8600 gr olmalıymış.Biz de biraz çıtırız. Çıtır kızlar toplandık toplandıııık

Bizim de öyle canım içe bakıyor. Bakalım bize ne diyecek doktor.

Çikonun annesi 😍

Teşekkürler desteğiniz için kızlar ya bu insanların lafları konusunda çok doluyum aslında geçen gün en yakınım diyebileceğim birinden öyle şeyler duydum ki gerçekten çok üzüldüm. Ben Asuya doğduğundan beri yalnızca anne sütü verdim. Doktorumuz da 6. aya kadar hiç formül mama kullanın demedi anne sütüne devam dedi hep. Arkadaşım da bunu biliyor bana dedi ki "valla en iyisi anne sütü diyorlar ama x kişisi (eltisi oluyor) hep mama verdi çocuklarına maşallah ikisi de tombul tombul" Benim kızım çıbık kraker arkadaş napabilirim beğenmiyosan sevme hıhhh

günebakancım üzülme var öle cins insanlar takma
sağlıklı olsunda kuzular
mertinde bi gözü bazen içe doğru bakıyor burnundan kaynaklı demişti dr yaşında bidaa bakıcsk
kan sayımı hemogram 11.4 pekmez et devam iyi dedi dr.
diğer değerlerimizde güzel
geçen ay 10 kg du 73cm
bu ay merak ediyorum n kdr aldı çok hareketli çünkü.

Canim ben girer girmez anlattim yemiyor,hala ek gidaya basladigimiz yerdeyiz.Bir turlu arttiramiyorum,istemiyor vs.oda dediki kilosuna bakalim eger dusukse anne sutunu gunduz kesicem sadece ek gida vereceksin dedi ama 9 kg cikinca simdilik gerek yok aynen devam yasinda karar vericem dedi.
Barisi gorenlerde biraz zayifmi diyor yoo ayina gore iyi,cok sukur sagligi yerinde diyorum.
Hii boyu sormussun 72 cm canim.

Bugün dr deydik. İki aydır rutşn konrtole gitmemiştik hem kontrol hem de öksürük butun akıntısı göz kızarması çaoaklanma vs.vs. için de gitmil olduk.
Birde kan sayımı var malum. Tam 8 ay 15 günlük olduk. Kilomuz 9, boyumuz 72. Normal güzel dedi.
Gel gelelim hgb öiz 10.5 miş. Tahlili ben alamadım ve drye de gösteremedik. Şimdi eşim işe giderken aldı. Ve drğerlerimiz düşük anladığım.
Hgb hct sizin bebeklerin nasıl? Bu kan dsmlasını hiç içiremedim zaten. Hep kustu...bende bir anda vicdan yaptım. Besleyemedim içiremedim diye.

Sizin durum ne....

Herkese Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Allah bu günde bütün dualarimizi kabul etsin yavrularimiza saglik sıhhat uyku versin, hayirli imanli vatanini milletini bilen uzun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah..onlari bize bağışlasın aminnnn.

Evet herkesin kandili mübarek olsun kızlar dualarimiz kabul olsun bugün insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üç ayların bereketi üzerinize olsun. Hayırlı kandiller, dualarınız kabul olsun arkadaşlarım
1 Mayıs Emekçinin işçi bayramı kutlu olsun. İşçi haklarının korunduğu gözetildiği geleceği dileğiyle.

kandil simidim yok ama kandil pastam var hadi buyrun kızlar ilk yaş pasta denemem :)

kızlar kilo konusunu takmayın dicem ama insanın elinde olmuyor bazen.. ama şükürki sağlıklılar daha ne olsun..

Bizim hgb : 11.7 idi ben zaten her yemeğine et koyuyorum et çok önemli bir faktör

Kızlar kiymayi çorbalarına haşlayip mi koyuyosunuz yoksa kavuruyormusunuz ben fazla mi kavuruyorum ki rengi kararıyor az ya yanıyor mu acaba
Etleri de yemekte mi hasliyosunuz ayrı bi yerde mi
Kilo konusunda da bence de sağlıklı olmaları önemli her yerde obeziteyle mücadele kampanyaları var oz yesinler o da yeter..ama anne olunca takıyor insan iste..komsumuzun 15 aylık kızı var annesi doyma hissi yok bi kase ekmekli çorba yiyor bi daha istiyor ağlıyor diyor çocuğa küçük tane cipslerden bile veriyorlar ne bileym boyle şeyler de çok yanlış geliyor bana..biz 8800 çeyiz AMS çoğunu en gıdadan önce aldık ek gıdaya gectigimizden beri aylık 200 300 gram aliyoruz sağlıklı olmaları önemli bence de...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…