Günaydınlar herkese biz dr a gittik kan verdik 9. ay için
6 sında 9 aylık olcaz ama ağzındaki pamukçuğu kontrole götürünxe alalım dedi dr kan sayımı için
4 te çıkacak sonuç sağlık ocağınada vereceğiz sonucu
doktorumuz parmaktan sağlıklı olmaz hastanede damardan alınıp sonucu sağlık ocağına götürün dedi bilginize canlar.
İnş.iyi çıkar kan değerleriniz canım.bizden bu ay istedi sağlık ocağı...ptesi götürüp kan aldırıcam ben de...salı da s.ocağına...
Kızlar bu arada bebişinin gözünde kayma olan var mı?? Bizde var gibi ptesi göz doktoruna da gideceğiz...annem burun yapısından olabilir diyo ama ben yine de dert etmeye başladım bile 😔
Günebakancım salla sen milleti tıka kulağını inşallah düzelecek en kısa sürede Asu kuş ve bir daha da hasta olmayacak annesi 😄 hem Allah daha büyük hastalık vermesin 🙏🙏
Çikonun annesi 😍
Mutluluk oykucuge bayildm kucuk hanm olmus masallahsubacim bnmde dikis yerimin icnde tel var gbi ve kasiniyo bndemi gitsem acaba doktora...gunebakancm eylulde kilolu degil soya cekim bzmki sanirm anne zayif baba zayif ailelerde oyle istahi yernde cok sukur takmiyrm hic..eylusun resmini paylascm en kisa zamnda kizlar...seviyrm szleri .
Kurabiye dun ayni bilgiyi hastahanedeki hemsireden ogrendim.
Parmaktan alinan kan birebir dogru rakami vermez dedi.
Aile hekimligindeki hemsireye sinir oldum az cikti diye birde yorum yapmisti,gelene kadar gorumceninki de cabasi
1 yasinda yaptiricam ben tekrar bu sefer koldan.
Gunebakancim gecmis olsun canim benim,her cocuk bir olmaz ki seninki de surekli niye hastalansin bosver sen.
Dr.ne diyor kilosu icin? Bizimki 9 ayda 9 kiloya cikmis olmali dedi.
Suan tam 9 kg
Kizlar sezercik ile ilgili kafanizi karistrmak istemem ama dr.aynen boyle dedi bana.
Yinede gitmekle bisey kaybetmeyiz.
Ang canim aynen benimde oyle.
Selam kızlar bugünlerde işim çok yoğun aktif yazamıyorum malesef... Sabah öyküyü gördüm yazıcaktım fırsat olmadı kapatmak zorunda kaldım. Mutluluk o tatlı kızına kocaman maşallah arkadaşımHerkesi öpüyorum kızımın durumu aynı bu arada sabah bi tanıdığı gördüm sağolsun çok moral verdi. Bir kere olduysa artık en ufak bişeyde tekrarlar biz neler çektik dedi
Sacmalamis o bosver takma kafaya ilacını alicak dikkat edecek geçecek ne diye tekrar etsin uzme kendini böyle şeylerle
Yapı meselesi gayet saglikli mutlu Bır cocuk asu gerisi Bos faso fiso
Ayse , incinin Bır gözü ice dogru bakıyor cogu zaman altı ayda gittik Dr a normal dedi birinci yasta tekrar gelin dedi
Ayşe göz kayması mı dersin bilmem ama benim oğlan da bazen şaşı gibi bakıo fotolarda da öle çıkıo bazen ben de içten içe takıom ama bebeklerde normalmiş demişti taaa bi zaman burda biri okumuştum...
Günebakan Dr haklı ama sağlığı yerinde olsun da kilo çok önemli diil çıtır olcak minik serçe olcak asu :)
Dikiş yerime merak edip baktım ben De az önce hafif kabarıklık var ve biraz da pembe
Ama bişi yok gibi ya😕yalnız iz kalacak yani o belli estetik dikiş fln hikaye bizde krem kullan dedi önemsemedim napim o da oğluşumdan hatıra olsun çok da önemli diil
GÜNEBAKAN canım ama sizin kalp probleminiz vardı zayıf olması normal...hem Asu kuşa çok yakışıyo çıtı pıtı olmak
ALİSHİA canım bizimki de bakınca bir gözü kayıyor gibi. Dediğin gibi bebeklerde normalmiş bi de burun yapısından da olabilirmiş... Ben yine de bir göstericem ne olur ne olmaz...
Çikonun annesi 😍
Sacmalamis o bosver takma kafaya ilacını alicak dikkat edecek geçecek ne diye tekrar etsin uzme kendini böyle şeylerle
Yapı meselesi gayet saglikli mutlu Bır cocuk asu gerisi Bos faso fiso
Ayse , incinin Bır gözü ice dogru bakıyor cogu zaman altı ayda gittik Dr a normal dedi birinci yasta tekrar gelin dedi
Benim cadı kalkmak üzeredir.Saniyeleri sayıyorum; ama günebakan yazdıklarını görünce iki kelam etmek istedim. Şu an gerçekten sinirliyim.Öyle insanlar beni artık deli ediyor.Ne demek tekrar hasta olur? Ne kadar bilmiş insanlar var ya!Kilo konusunda da biz de pek içi açıcı değiliz.8. ayda 7900 gr idik.7. ayda ise 7400.Dr. 200 gr ortalamanın altında old. pek de mühim olmadığını söyledi.9. ayda 8400-8600 gr olmalıymış.Biz de biraz çıtırız. Çıtır kızlar toplandık toplandıııık
Neyyy 9 ayda 9 kilomu bu bizim için imkansız :) Doktorumuz 6. ayda tam olarak öğünlere geçip et falan vermeye başladığımızda hadi bakalım bunları güzelce yiyip 7 kilo olmadan gelmeyin demişti şakayla karışık. Tabi aradan 2 ay geçti ve ancak ulaştık 7 kiloya. Son kontrolümüzde o da kilo almasından ümidi kesti sağlığı yerinde olsun kilo önemli değil dediBoyunuz kaç peki canım?
Bugün dr deydik. İki aydır rutşn konrtole gitmemiştik hem kontrol hem de öksürük butun akıntısı göz kızarması çaoaklanma vs.vs. için de gitmil olduk.
Birde kan sayımı var malum. Tam 8 ay 15 günlük olduk. Kilomuz 9, boyumuz 72. Normal güzel dedi.
Gel gelelim hgb öiz 10.5 miş. Tahlili ben alamadım ve drye de gösteremedik. Şimdi eşim işe giderken aldı. Ve drğerlerimiz düşük anladığım.
Hgb hct sizin bebeklerin nasıl? Bu kan dsmlasını hiç içiremedim zaten. Hep kustu...bende bir anda vicdan yaptım. Besleyemedim içiremedim diye.
Sizin durum ne....[/QUOTE
Bizimki 10.1 cikti aile hek.yaptirmistim.Hemsire dusuk buldu damlayi mutlaka kullan dedi.Kendi dr.ise bu aylarda dususler olmasi normal,iki ay sonra yap yukseldigini goreceksin dedi.Pekmez ve kirmizi et yedir dedi.
kandil simidim yok ama kandil pastam var hadi buyrun kızlar ilk yaş pasta denemem :)
Eki Görüntüle 1096292
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?