2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

kandil simidim yok ama kandil pastam var hadi buyrun kızlar ilk yaş pasta denemem :)

Eki Görüntüle 1096292

Ayy ellerine sağlık tondoraa çok lezzetli görünüyor, canım istedi çok😊 bidahakine çileklerin saplarını çıkar ama daha bi güzel olur😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben kıymayı rengi dönene kadar kavuruyorum sonra ekliyorum. Etide düdüklüde haşlıyorum öyle koyuyorum.

Yerim ben o çıbık krakeri. Takma kimsenin dediğini sakın. Manken olcak asu kuş😊

minik kızım prensesim Öykü için yapmış olduğunuz güzel yorumlar için hepinize çok çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım benim
bu ağustos böcükleri gerçekten de çok tatlılar iyiki yapmışız yaww
onlar olmadan önce ne yapıyorduk ki biz? kocaman bir boşluk.....

bugün kandil herkesin kandili mübarek olsun Allah bu günün yüzü suyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin yavrularımızın hep güzel günlerini göstersin bizlere... bir anne olarak isteyebileceğim tek şey bu...

Kızlar merhabalar ... Herkesin kandili mübarek olsun !

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kandiliniz mübarek olsun.İnşallah Allah dualarınızı kabul eder. Hepimize bol bol uyuyan, gece hiç uyanmayan, gündüz yemeklerini güzelce yiyen bebeklerle hayat sürdürmeyi nasip eder
Kızlar bizim dr.muz günde 5 öğün ek gıda vermemi söylemişti; ama bu vaktimin tamamını mutfakta geçirmem ve her dakikamızı planlamam (emzirme-ek gıda-uyku arasını iyi hesaplamak) anlamına geliyor. Siz günde kaç öğün yemek yediriyorsunuz? Bir diğer husus da gece+gündüz kaç kez emziriyorsunuz?Gündüz emzirme sıklığınız nedir?

Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inş kızlarr

Reoc valla bizim sabit bi düzenimiz yok bugün mesela 2 öğün ek gıda aldı sabah ve öğleden sonra
Ama ortalama 3 diyebilirim
Mümkün olduğunca kahvaltı yoğurt ve meyve eksik etmiom ama çorba vs kısmı her zaman olmayabilio
Emme olayı da sabah ilk kalktığında her uykuya yatıştA aralarda da bazen gündüz yaklaşık 5-6 kere fln emziriom sanırım
Geceler ah geceler ......
Sen de 5 ben diyim 8 böle bişiler işte her kalkışta emio işte illa 😔

Ha bir de şu dönme mevzusu :26: Kızım emekliyor, tutunarak ayağa kalkıyor, sıralıyor; ama sırtüstü yatarken yüzüstü dönemiyor.Çok nadir dönüyor. Birkaç hafta önce zaten buna aldanıp yatakta yalnız bırakınca düşmüştü. Sanki yumuşak yerlerde daha rahat dönüyor.Altını yatağın üzerinde değiştiriyorum.Orada dönmek için daha fazla çabalıyor;fakat halının üzerine sırtüstü bırakınca bir süre sonra onu döndüreyim diye ağlamaya başlıyor.Dönmesi için teşvik ediyorum.Bir mendil veya oyuncağı uzatıp kendisinin dönmesini sağlıyorum.O zaman dönüyor;ancak kendi kendine dönemiyor.Acaba bir sorun var mıdır?Haftaya kontrole gideceğiz. O güne dek bu tür bir şeyle karşılaşıp dr.unun fikrini alan var mı diye size sormak istedim. Biraz endişelenmeye başladım.

Sağ ol canım cevap verdiğin için. Bizim bu ara emme sıklığı azaldı da.Dışarıdayken emme arası 4-5 saati buluyor. O arada tabiiki ek gıda alıyor. Acaba az mı emiyor diye düşündüm. Biz de her uyku öncesi ve gece her kalkışta emiyoruz

Ne güzel bi dua öyle, amin canım😊 bizim doktorda 4öğün ek gıda 4 kerede annne sütü demişti 3 ay önce. Ben sabah kahvaltısını yaptırıyorum öğlen çorba ,yemek ne yaptıysam işte aksamda öğlen ki yemekten kaldıysa onu veriyorum. Yoksa pirinç ununa muhallebi yapıyorum içinede elma rendeliyorum. Çoğu zaman akşam yemiyo ama. Yogurt yaptıysam onuda bi iki kaşık belki yiyor. Yani 4 öğün hiç vermedim en fazla 3 o da yerse. Anne sütünüde ne zaman isterse gunde 6, 7 kere emiyodur heralde. Karışık yazdiysam kusura bakmayın, kafamı pek toplayamadım.

Günaydın kızlar biz dün yine hastanedeydik yine ilacın iyi gelmediği söyleniyor kafayı yiycem

Günaydın kızlar biz dün yine hastanedeydik yine ilacın iyi gelmediği söyleniyor kafayı yiycem

cnm geçmiş olsun kıyamam bu doktorlarda deli eder.
ıspanaklı cevizli krep

1 adet ceviz ezdim 3-4 yaprak ıspanak 1 kaşık labne 1 yumurta sarısı 1,5 kaşık buğday unu
hepsini karıştırdım blendırda kıvamı elde etmek için biraz su ekledim tavayı hafif yağladım arkalı önlü pişirdim
afiyet olsun yanında ıhlamur.

Ellerine sağlık canım. El kadar bebeğe antibiyotik nasıl etki etmez onu kafam almıyor

Ellerine sağlık canım. El kadar bebeğe antibiyotik nasıl etki etmez onu kafam almıyor

başka bir dr a götürseniz bu seferde çocuk deneme tahtasına dönüyo her dr farkı ilaç yazıyor
ıhlamur papatya içirsen biraz doğal olcak ama
bizim dr hep böle dedi bol sıvı yastığı yüksek dursun burnunu açın devamlı fizyolojikle hafif bi öksürük şrubu
en kısa sürede atlatır annesi

GÜNEBAKAN üzülme canım iyileşecek Asu kuşum...sinir oluyorum şu havalara... Bahar geldi her gün dışarı çıkacağız derken korkudan dışarı çıkamıyorum günlerdir 😔
KURABİYE canım ellerine sağlık. Afiyet olsun Mertime

Çikonun annesi 😍

Günaydınlar kızlar.. Okuyorum ama yazamıyorum artık Emir saniye durmuyo yerinde, uyuduğundada hep bişeyleri yetiştirme telaşı...
Hasta meleklerinşze geçmiş olsun Allahım şifa versin, onlar hep iyi olsunlar
Resim paylaşanlar bakmalara doyum olmuyo onlara ya maşallah
Biz bugün 9 aylık olduk.. Kontrole gittik.. Emir sadece 100 gr almış, boyuda hiç uzamamış kilosu 9,300 boyu 72 cm.. Sizce nasıl ya acaip taktım sinir oluyorum kendime dr. Çok iyi diyo ama içim rahat etmiyo niye uzamadıki hiç

cnm çok geçmiş olsun. bronşit biraz sıkıntılı bi hastalık. ben de 5 yaşlarında il değişikliği yaptığımızda olmuştum. taşındığımız yerin havasına alışıp hastalığı atlatmam 12 yaşından sonra oldu. ama annecim beni hep hastanelere taşıdı. eminim senin dikkat ve özeninle siz çok daha çabuk iyileşeceksiniz. şimdinin imkanlarıyla 90ların imkanları bir mi? o yüzden üzülme. hatta sana şunu söyliyim, yiğenim doğar doğmaz oldu, günlerce hastanede yattı, başına astronot başlığı gibi bişey gecirip sürekli hava veriyorlardı. buna rağmen nefessiz kalıyordu sık sık. elimizde kalıcak diye korkuyorduk. şimdi 2-2,5 yaşında. görsen ışık hızıyla hareket ediyor, kimse yetişemez hızına. gayet sağlıklı. sadece biraz daha sık grip oluyor ama abisi de aynı. çünkü bizim ailede alerji var. yiğenlerime de benim oğluma da geçti maalesef. sen, güzel bir bakımla bu hastalığın üstesinden gelirsin cnm. içini ferah tut.

biz de birazdan şehir dışına çıkıcaz. çok sevdiğim iki arkadaşım bugün hayatlarını birleştirecekler. oğlumla ilk kez düğüne gidicez. inşallah mızmızlanmaz o da eğlenir. oğlumla dans etmek istiyorum

Teşekkür ederim black.Gayet anlaşılır yazdın. 5 öğün yemek yedirmeye çalışmak bana biraz fazla geldi de sorayım dedim.

Canım aynı dr. mu bunu söylüyor? Dr. değiştirmek bu süreci uzatabilir. Ayşe'nin de dediği gibi bu havalar çok kötü. Bir türlü ısınamadı gitti. İyileşecek elbet. Rahatla biraz. Asu güçlü bir bıdık.

Geleneksel Diş Çıkarma Huysuzluklarının 4.sü başladııııı Sabah 5.30da ayaktaydık.Öğle uykusu sadece 25 dk. sürdü. Yemeğini de nazlanarak yiyor.E daha ne olsun? Kedidir o kediiiii. Şafak 21 gün. 3 hafta sonra düzelir sanırım. 4 değil 40 tane diş çıkarsa da sanırım bu uykusuzluk sorununa alışamayacak insan.Çok yıpratıcı bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…