kandil simidim yok ama kandil pastam var hadi buyrun kızlar ilk yaş pasta denemem :)
Eki Görüntüle 1096292
kandil simidim yok ama kandil pastam var hadi buyrun kızlar ilk yaş pasta denemem :)
Eki Görüntüle 1096292
Kızlar kiymayi çorbalarına haşlayip mi koyuyosunuz yoksa kavuruyormusunuz ben fazla mi kavuruyorum ki rengi kararıyor az ya yanıyor mu acaba
Etleri de yemekte mi hasliyosunuz ayrı bi yerde mi
Kilo konusunda da bence de sağlıklı olmaları önemli her yerde obeziteyle mücadele kampanyaları var oz yesinler o da yeter..ama anne olunca takıyor insan iste..komsumuzun 15 aylık kızı var annesi doyma hissi yok bi kase ekmekli çorba yiyor bi daha istiyor ağlıyor diyor çocuğa küçük tane cipslerden bile veriyorlar ne bileym boyle şeyler de çok yanlış geliyor bana..biz 8800 çeyiz AMS çoğunu en gıdadan önce aldık ek gıdaya gectigimizden beri aylık 200 300 gram aliyoruz sağlıklı olmaları önemli bence de...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler desteğiniz için kızlarya bu insanların lafları konusunda çok doluyum aslında geçen gün en yakınım diyebileceğim birinden öyle şeyler duydum ki gerçekten çok üzüldüm. Ben Asuya doğduğundan beri yalnızca anne sütü verdim. Doktorumuz da 6. aya kadar hiç formül mama kullanın demedi anne sütüne devam dedi hep. Arkadaşım da bunu biliyor bana dedi ki "valla en iyisi anne sütü diyorlar ama x kişisi (eltisi oluyor) hep mama verdi çocuklarına maşallah ikisi de tombul tombul" Benim kızım çıbık kraker arkadaş napabilirim beğenmiyosan sevme hıhhh
MUTLULUK Öyküye bayıldım... Ne kadar tatlı olmuş kuzum öyle maşallah, kıyafet süper
Ben de odasını ayıracam bu hafta inş... Bakalım ben nelerle karşılaşacağımama o odasına alışıncaya kadar eşimle ben de onun odasında kalalım diyoruz ...
Çikonun annesi 😍
Ay inanmıyorum öykü çok tatlı olmuş elbise süper süper hele şapkalı bant bayıldım resmen bide tutmuş onu kafasında benımki sıpıtıp atıyo artıkçok tatlı olmuş gerçekten canım maşallah ona halayada ayak uydurmuş yerler onu
Tondora dr.un çok hoşmuş.Geçen gün biz de eşimle geyik yapıyorduk.Ben ek gıdaya yeni başladığımda kızıma avokado vermiştim; ama sevmemişti.Geçen gün verdiğimde yine sevmedi.Eşim de şu antin kuntin şeyleri niye verirsin ki diye dalga geçiyor.Ben de "Yarın öbür gün kızım evlenince canı avokado ister ve eşi de ananın evinde avokado mu vardı demesin diye veriyorum." dedimEee dünya hali. Zamanla ananas, pepino, mango vb. de deneriz. Şaka bir yana protein ve mineral bakımından zengin diye yesin dedim; ama yemiyor.Artık yedirmem.
Nasya bizim diş ağrıları biçim değiştiriyor canım.Belki sizde de öyle olur. Örneğin 2. diş çok zorlamışken (iştahsızlık+uykusuzluk+mızmızlık+kucak) 3. dişte sadece uykusuzluk ve söz konusu etmeye değmeyecek kadar iştah değişikliği oldu. Her dişte bu sıkıntıları inşallah yaşamazsınız.
Kurabiye sizeNe güzel uyumuş. Biz gece 4 kere kalktık; ama diş zamanı 10 kere kalkınca söz konusu bile etmiyorum.Sadece 1 kere kalksa fena olmaz tabiii Umut fakirin ekmeğiymiş.
Funda, arda emeklerken gaz kapıyor olabilir mi? Yedikleri, banyo vs. söylenmiş.Ben de bu ihtimali hatırlatmak istedim
Alishia uyku konusunda bu ara sıkıntı çekiyorsan eğer suçlu malum diştir. Bir de uykunun genetik old. inanıyorum.Ben normal şartlarda uyumayı sevmeyen biriyim.Kızım da sanırım (tamam kabul) bana çekmiş. Doğduğundan beri hep alt sınırda uyurdu.Diyelim ki o aylarda bebekler 18-20 sa uyurken bizimki 18 uyurdu. Bu hiç değişmedi.Değişense maalesef gece kalkış sayısı.Ooooy ooooy.Yine bir özlemdir sardı beniiii. Minik kızımın gece 7-8 saat uyumasını özlediiiim:
tşk ederiz cnm
canım çorbalarına limon damlat yada portakal sık değişik gelecektir yada yoğurtla yedir canım
öyküme tü tü tü mşllhhh yerim o saçını tacını gelinliğini yarabbim sen koru nazarlardan
ooo çok güzell bir karar sorunsuz geçer inş canım biz napçaz bakalım ben ayıramıcam gbi eşin vardiyalı çalışıyo çok zor ayırmam
ben henüz taze fasülye yedirmedim haftaya alacağım pazardan
afiyet olsun
pirinçli tahıllı muzlu muhallebi yada sadece muhallebi 8,5 larda 10 da gece uykusu bazen 9 da uyuyor emiyo uyurken
su biberonu 50 cc 4 kere bitiyo. karnı tokken sürekli veririm su artık hareketli terliyo içtiği suda terle gidiyo zaten
Öykü oy oy sen ne guzel Bır gelinsin oyle masallah kuzum masallah insan bakmaya kıyamıyor
Kurabiye ayrıca o Mert'in uyku halini dinlemem öper öper yerim
Biz bu isi biliyoruzne guzel bebekler yapmisiz hepsine 41 kere masallah
Cikodan,merte,oykuye kadar hepiniz sahanesiniz okullu oldugunuz gunleride goruruz ins.
Ben bugun kadin dogum doktoruma gittim.
7.gunden sonra gitmemistim.
Keske gitseymisimsezeryan yerim tip diliyle bilmem ne olmus adini soyledide ...
Hala elime gelen bir yara seklinde ve kizarik sizide oyleyse gidin derim.
Canini sikmak istemem ama simdiye gecmesi gerekirdi dedi,cogu kisinin bir sene sonra hic dikis izi bile belli olmuyorms estetik dikismis,en iyi malz.imis vs.bir krem yazdi iki uc ay kullan dedi.
İkinci sezeryan esnasinda ancak duzelirmis.Benim yapimla ilgiliymis.
Sizlerin nasil?
QUOTE=suba85;35086024]Biz bu isi biliyoruzne guzel bebekler yapmisiz hepsine 41 kere masallah
Cikodan,merte,oykuye kadar hepiniz sahanesiniz okullu oldugunuz gunleride goruruz ins.
Ben bugun kadin dogum doktoruma gittim.
7.gunden sonra gitmemistim.
Keske gitseymisimsezeryan yerim tip diliyle bilmem ne olmus adini soyledide ...
Hala elime gelen bir yara seklinde ve kizarik sizide oyleyse gidin derim.
Canini sikmak istemem ama simdiye gecmesi gerekirdi dedi,cogu kisinin bir sene sonra hic dikis izi bile belli olmuyorms estetik dikismis,en iyi malz.imis vs.bir krem yazdi iki uc ay kullan dedi.
İkinci sezeryan esnasinda ancak duzelirmis.Benim yapimla ilgiliymis.
Sizlerin nasil?
sorun ne anlamadım cnm ya. benimki de hala şiş ve pembe. hatta ağrıdığı da oluyor. oğlum 10kg onu taşımaktan olduğunu düşünüyordum. bi de artık ana kucağına sığmadığından ayağımda uyutuyorum. uyumadan önce bi güzel tekmeliyor. verdiği krem şu estetik amaçlı kremlerden mi, yoksa ilaç mı? ben dermatix mi ne bişey almıştım ama 5-6 kere anca sürebildim o da birer ay arayladır. o yüzden mi acaba geçmedi benimki de. diğer arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi? sizlerin dikişleri ne durumda.:26:
FUNDARDA, ardanın gazı emeklediği için olabilir. havalar ne kadar ısınsa da yerler soğuk. bizde de gaz tekrar başladı, iştahsızlık da var. ben tekrar zinco kullanmaya başladım. hatta bu msjı yazarken uyandı, gazı gelmiş yine. gece de kaç kere gaz için kalkıyo. ben halıdan soğuk kapmasın, bi de toz olur haliyle diye battaniyeye nevresim geçirip yayıyorum ama oğluşum sağolsun hep sahanın dışında geziniyor. sırf bu yüzden karşı olmama rağmen 9 aydan sonra yürüteç aldım. ama 2 dk zor duruyor. tabi cekmece dolap karıştırmak daha cazip.
foto ekleyenler bayıldım bebişlere maşallah isim sayamayacağım unuttuğum olursa diye. saçlara bayıldım özellikle, biz kelli felli dolaşıyoruz daha.
bu kıyma olayını kavurmaya gerek var mı? çorbanın içinde haşlanarak pişse daha iyi değil mi? bilmediğim için soruyorum. ben henüz kavrulmuş hiçbişey vermedim.
amin canım aminn sağ ol..
devam sütü içiyor uyumadan önce canım ama bu aylardır aynı düzende yani :44:
evet canım ben de havadan oldugunu düşünüyorum.. bakalım bu gecemiz nasıl geçecek
ben de rezene veriyorum canım baya iyi geliyor neyse ki o
çorapsız yatırmıyorum nasyam ya uyku tulumunu da çıkarmadık daha.. hava değişiminden oldu sanırsam.
kimyonu ben baya kullanıyorum canım.. kahvaltıda yumurtasına,çorbalarına,rezene çayına koyuyorum
Arda emeklemiyo kiikarın üstü durmayı bile sevmiyo canım hemen atıyo kendini arkaya emeklemycek bizimkisi gibi geliyor bana
yaaaa ben bittim ama bu hanımefendiyeeeeeeo nasıl bir kokoşluk nasıl bir tatlılıktır yarebbimm maşallah sana Öyküüü
valla kızlar bi türlü vakit bulupta gelemiyorum sizlerden mahrum sohbetinizden bebiklerden mahrum kalıyorum
şöle derinlemesine değilde üstten bi gecmişe baktım işte herkes iyidir inşşş
küçük melekler gördüm sayfalarda hepsi okadar tatlıkiiiiiiiiyerim hepsine kocaman maşallah
öyküm çok güzelsin kuşumm ya minnak prenses yerim seniii
bizde iyiyiz çok şükür duru kızla günler nasıl geciyorr anlamıyorum
bu ara uykular haram oldu ikimizede ishal oldu yeni yeni gecti
üst dişler gelicek diye bekliyoruz mızmız biraz öle işte güzeller
sende çok hoşmuşsun canım yaaiyi fikir kız analarına :)
maşallahh kuzuucuğum yaa prensessss
o zaman son günlerde bendede çok olan gaz sorunu var sanırım :) hava değişimide var haliyle oh bee sonunda bizden biri daha çıktı funda İlkerinde emekleme gibi bir çabası yokşimdilik..
evet canım keşke daha önce götürseymişim dedim acayip mutlu oldu :)
şimdi havalar düzene giriyor artık sokaklardan çıkmayız zaten :)
canım kolay gelsin hayırlı olsun inşallah
Selam kızlar bugünlerde işim çok yoğun aktif yazamıyorum malesef... Sabah öyküyü gördüm yazıcaktım fırsat olmadı kapatmak zorunda kaldım. Mutluluk o tatlı kızına kocaman maşallah arkadaşımHerkesi öpüyorum kızımın durumu aynı bu arada sabah bi tanıdığı gördüm sağolsun çok moral verdi. Bir kere olduysa artık en ufak bişeyde tekrarlar biz neler çektik dedi
Mutluluk oykucuge bayildm kucuk hanm olmus masallahsubacim bnmde dikis yerimin icnde tel var gbi ve kasiniyo bndemi gitsem acaba doktora...gunebakancm eylulde kilolu degil soya cekim bzmki sanirm anne zayif baba zayif ailelerde oyle istahi yernde cok sukur takmiyrm hic..eylusun resmini paylascm en kisa zamnda kizlar...seviyrm szleri .
Kandiliniz mübarek olsun.İnşallah Allah dualarınızı kabul eder. Hepimize bol bol uyuyan, gece hiç uyanmayan, gündüz yemeklerini güzelce yiyen bebeklerle hayat sürdürmeyi nasip eder
Kızlar bizim dr.muz günde 5 öğün ek gıda vermemi söylemişti; ama bu vaktimin tamamını mutfakta geçirmem ve her dakikamızı planlamam (emzirme-ek gıda-uyku arasını iyi hesaplamak) anlamına geliyor. Siz günde kaç öğün yemek yediriyorsunuz? Bir diğer husus da gece+gündüz kaç kez emziriyorsunuz?Gündüz emzirme sıklığınız nedir?
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inş kızlarr
Reoc valla bizim sabit bi düzenimiz yok bugün mesela 2 öğün ek gıda aldı sabah ve öğleden sonra
Ama ortalama 3 diyebilirim
Mümkün olduğunca kahvaltı yoğurt ve meyve eksik etmiom ama çorba vs kısmı her zaman olmayabilio
Emme olayı da sabah ilk kalktığında her uykuya yatıştA aralarda da bazen gündüz yaklaşık 5-6 kere fln emziriom sanırım
Geceler ah geceler ......
Sen de 5 ben diyim 8 böle bişiler işte her kalkışta emio işte illa 😔
Kandiliniz mübarek olsun.İnşallah Allah dualarınızı kabul eder. Hepimize bol bol uyuyan, gece hiç uyanmayan, gündüz yemeklerini güzelce yiyen bebeklerle hayat sürdürmeyi nasip eder
Kızlar bizim dr.muz günde 5 öğün ek gıda vermemi söylemişti; ama bu vaktimin tamamını mutfakta geçirmem ve her dakikamızı planlamam (emzirme-ek gıda-uyku arasını iyi hesaplamak) anlamına geliyor. Siz günde kaç öğün yemek yediriyorsunuz? Bir diğer husus da gece+gündüz kaç kez emziriyorsunuz?Gündüz emzirme sıklığınız nedir?
Günaydın kızlar biz dün yine hastanedeydik yine ilacın iyi gelmediği söyleniyor kafayı yiycem
Eki Görüntüle 1097051
cnm geçmiş olsun kıyamam bu doktorlarda deli eder.
ıspanaklı cevizli krep
1 adet ceviz ezdim 3-4 yaprak ıspanak 1 kaşık labne 1 yumurta sarısı 1,5 kaşık buğday unu
hepsini karıştırdım blendırda kıvamı elde etmek için biraz su ekledim tavayı hafif yağladım arkalı önlü pişirdim
afiyet olsun yanında ıhlamur.
Ellerine sağlık canım. El kadar bebeğe antibiyotik nasıl etki etmez onu kafam almıyor
Teşekkür ederim black.Gayet anlaşılır yazdın. 5 öğün yemek yedirmeye çalışmak bana biraz fazla geldi de sorayım dedim.Ne güzel bi dua öyle, amin canım😊 bizim doktorda 4öğün ek gıda 4 kerede annne sütü demişti 3 ay önce. Ben sabah kahvaltısını yaptırıyorum öğlen çorba ,yemek ne yaptıysam işte aksamda öğlen ki yemekten kaldıysa onu veriyorum. Yoksa pirinç ununa muhallebi yapıyorum içinede elma rendeliyorum. Çoğu zaman akşam yemiyo ama. Yogurt yaptıysam onuda bi iki kaşık belki yiyor. Yani 4 öğün hiç vermedim en fazla 3 o da yerse. Anne sütünüde ne zaman isterse gunde 6, 7 kere emiyodur heralde. Karışık yazdiysam kusura bakmayın, kafamı pek toplayamadım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar biz dün yine hastanedeydik yine ilacın iyi gelmediği söyleniyor kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?