Kızlar dişimiz çıt çıt ediyor bardağa😃😀
daha çok görünmüyor. çok heyecanlandım. kimseye sölemiyorum şimdilik kim farkederse😜😃😁
Canım 2-3 güne gösterir kendini. Bizim de öyle olmuştuhayırlı olsun dişiniz
Çikonun annesi 😍
Slm kizlar herkesler nerde yaa bu ne sakinlik biz aşı olduk bu sabah kizamigi inşallah ates falan yapmaz yoruldum geldim yogurt mayaladim sutlac yaptım yemek yaptım hasat oldum bu ara ikrada kudurdu cekmeceleri bosaltti bi de onu topla.gunebakancim inşallah duzelecek asum üzülme cnm.buhar makinası falan mi alsaniz acaba eve
Cnm bize hem aile hekimliği hem doktorumuz söyledi bi sor bence kampanyaymis suriyelilerden salgin varmis.Ya bu kızamık aşısını aile hekimliği hiç söylemedi bize..
Cnm geçmiş olsun korkma bence ikra günde kac kere düşüyor hic durmuyor çünkü surekli kanepeye sehpaya hatta damacanaya tutunup yürümeye calisioKızlar bişi sorcam gündüz oğlum koltuğa tutunupyan yan gitmeye çalışırken arkaya doğru kafa üstü düştü çok ağladı kıyamam 😥
Yarım saat bi saat sonra azcık kustu ondan bü saat kadar sonra da uyudu uyandı akşam oynaştık ettik normal bi değişiklik yoktu şimdi de gece uykusuna yattı
Yapmam gereken ne var dikkat etmem gereken
Nette kusmadıysa endişe etmeyin fln die yazılar yazmışlar ne demek ki bu şimdi çok az kustu ama bilemedim 😔
Bi de kuru meyve püresi yapan var mı parme vermişti sanırım tarif kaç gün durabilir dolapta
aynı şekilde labne için de sormak istiom dolapta kaç gün durduruosunuz en fazla?
Ya bu kızamık aşısını aile hekimliği hiç söylemedi bize..
Kızlar bişi sorcam gündüz oğlum koltuğa tutunupyan yan gitmeye çalışırken arkaya doğru kafa üstü düştü çok ağladı kıyamam 😥
Yarım saat bi saat sonra azcık kustu ondan bü saat kadar sonra da uyudu uyandı akşam oynaştık ettik normal bi değişiklik yoktu şimdi de gece uykusuna yattı
Nette kusmadıysa endişe etmeyin fln die yazılar yazmışlar ne demek ki bu şimdi çok az kustu ama bilemedim 😔
Bi de kuru meyve püresi yapan var mı parme vermişti sanırım tarif kaç gün durabilir dolapta
aynı şekilde labne için de sormak istiom dolapta kaç gün durduruosunuz en fazla?
Teşekkürler canım cevap verdiğin için rengi biraz fazla dönüyor benim de ondan sordumCanim ben kıymayı rengi dönene kadar kavuruyorum sonra ekliyorum. Etide düdüklüde haşlıyorum öyle koyuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar biz dün yine hastanedeydik yine ilacın iyi gelmediği söyleniyor kafayı yiycem
Bizim de anne suyumuz 6,7 yi buluyor ben çalıştığım için gelince emmeye ağırlık veriyorum canım..ek gıdada simdilik kahvaltı meyve çorba yoğurt olmak üzere 4 Öğün ama yoğurdu yemiyor çoğu zaman bi sevemedi..akşamları da ona uygun şeyler varsa birazcık veriyorum...gece de sürekli emiyor ama durum gece az oluyor tiryaki modunda bizimki:))Kandiliniz mübarek olsun.İnşallah Allah dualarınızı kabul eder. Hepimize bol bol uyuyan, gece hiç uyanmayan, gündüz yemeklerini güzelce yiyen bebeklerle hayat sürdürmeyi nasip eder
Kızlar bizim dr.muz günde 5 öğün ek gıda vermemi söylemişti; ama bu vaktimin tamamını mutfakta geçirmem ve her dakikamızı planlamam (emzirme-ek gıda-uyku arasını iyi hesaplamak) anlamına geliyor. Siz günde kaç öğün yemek yediriyorsunuz? Bir diğer husus da gece+gündüz kaç kez emziriyorsunuz?Gündüz emzirme sıklığınız nedir?
Eki Görüntüle 1097051
cnm geçmiş olsun kıyamam bu doktorlarda deli eder.
ıspanaklı cevizli krep
1 adet ceviz ezdim 3-4 yaprak ıspanak 1 kaşık labne 1 yumurta sarısı 1,5 kaşık buğday unu
hepsini karıştırdım blendırda kıvamı elde etmek için biraz su ekledim tavayı hafif yağladım arkalı önlü pişirdim
afiyet olsun yanında ıhlamur.
Günaydınlar kızlar.. Okuyorum ama yazamıyorum artık Emir saniye durmuyo yerinde, uyuduğundada hep bişeyleri yetiştirme telaşı...
Hasta meleklerinşze geçmiş olsun Allahım şifa versin, onlar hep iyi olsunlar
Resim paylaşanlar bakmalara doyum olmuyo onlara ya maşallah
Biz bugün 9 aylık olduk.. Kontrole gittik.. Emir sadece 100 gr almış, boyuda hiç uzamamışkilosu 9,300 boyu 72 cm.. Sizce nasıl ya acaip taktım sinir oluyorum kendime dr. Çok iyi diyo ama içim rahat etmiyo niye uzamadıki hiç
Hayırlı olsun incileriniz...Kızlar dişimiz çıt çıt ediyor bardağa😃😀
daha çok görünmüyor. çok heyecanlandım. kimseye sölemiyorum şimdilik kim farkederse😜😃😁
11.aya kadar zamanı varmış kampanya asiymis eminim haber verir aile hekimliginiz..sen yine de bi sor canım..Ya bu kızamık aşısını aile hekimliği hiç söylemedi bize..
Kızlar bişi sorcam gündüz oğlum koltuğa tutunupyan yan gitmeye çalışırken arkaya doğru kafa üstü düştü çok ağladı kıyamam 😥
Günaydın kızlar biz dün yine hastanedeydik yine ilacın iyi gelmediği söyleniyor kafayı yiycem
GUNEBAKANCM asu kus en kisa zamnda iyilesr ins bska bi doktora daha gotr istersen cnm icin rahatlar ...ALISHIA eylusmde gcen dustu bnde cok korktum ama bsey olmadi sukur bu ufak kazalara alisicz artik ayaklandklarnda dusup kalkicaklar hep ama anne yuregi iste cok gcms olsun ..SUBACIMM ana ogul gezmelerinzden resm bkliyrm .yarin bzm evlilik yildonumumz bakalm kocacik napicak szleri ugur böcüklerini öpüyorum
GUNEBAKANCM asu kus en kisa zamnda iyilesr ins bska bi doktora daha gotr istersen cnm icin rahatlar ...ALISHIA eylusmde gcen dustu bnde cok korktum ama bsey olmadi sukur bu ufak kazalara alisicz artik ayaklandklarnda dusup kalkicaklar hep ama anne yuregi iste cok gcms olsun ..SUBACIMM ana ogul gezmelerinzden resm bkliyrm .yarin bzm evlilik yildonumumz bakalm kocacik napicak szleri ugur böcüklerini öpüyorum
3 gundur gecelerimiz yine kabusa dondu.
Aglayarak kalkiyor ve susturmak icin evi dolanip,babasinin konusmalariyla susuyor.
Sonra meme ve uyku ama bana olan oluyor o ara.
Reoc bizim gunde 3 ogun ek gida.Kahvalti,yogurt,corba.Meyveyi ogun olarak yemiyor sadece filenin icine konulani yiyor.
Anne sutu sayisini hic bilmiyorum bazen yarim saat arayla bazen 2 saat tamamen onq bagli.Gecede aynen sizlerde oldugu gibi surekli meme agzinda agzindan cikardigimda bile o dudak emiyor gibi cuk cuk yapiyor oyle uyuyor.
Dun kiz kardesimle sahile indik heryer civil civil cocuklar parklari doldurmus cok keyifliydi.Havalar isindigindan beri eger ruzgar yoksa mutlaka sahile veya mahalle parkina goturuyorum hem bana hem ona iyi geliyor.
Bir kac kare eklerim.
Nazlibebis bosuna uzuluyorsun canim boyu ve kilosu cok iyi.
Zaten artik az alacaklar.Dr.da iyi demis hic takma kafana.
Alisha Allah korusun kotu bisey olsaydi sen anlardin canim iyidir bebisin.
Dusmelerden sonra fiskirarak kusma tehlikeli ve halsizlik,bitkinlik olur anlardin.
Canım teşekkürler tarif güzelmiş.Kızlar ben daha denemedim ama buraya da ekleyeyim dedim...Eki Görüntüle 1098525
Çikonun annesi 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?