2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar dişimiz çıt çıt ediyor bardağa😃😀
daha çok görünmüyor. çok heyecanlandım. kimseye sölemiyorum şimdilik kim farkederse😜😃😁

daha çok görünmüyor. çok heyecanlandım. kimseye sölemiyorum şimdilik kim farkederse😜😃😁

Canım 2-3 güne gösterir kendini. Bizim de öyle olmuştu hayırlı olsun dişiniz

Çikonun annesi 😍

Slm kizlar herkesler nerde yaa bu ne sakinlik biz aşı olduk bu sabah kizamigi inşallah ates falan yapmaz yoruldum geldim yogurt mayaladim sutlac yaptım yemek yaptım hasat oldum bu ara ikrada kudurdu cekmeceleri bosaltti bi de onu topla.gunebakancim inşallah duzelecek asum üzülme cnm.buhar makinası falan mi alsaniz acaba eve

Ya bu kızamık aşısını aile hekimliği hiç söylemedi bize..

Kızlar bişi sorcam gündüz oğlum koltuğa tutunupyan yan gitmeye çalışırken arkaya doğru kafa üstü düştü çok ağladı kıyamam 😥
Yarım saat bi saat sonra azcık kustu ondan bü saat kadar sonra da uyudu uyandı akşam oynaştık ettik normal bi değişiklik yoktu şimdi de gece uykusuna yattı
Yapmam gereken ne var dikkat etmem gereken
Nette kusmadıysa endişe etmeyin fln die yazılar yazmışlar ne demek ki bu şimdi çok az kustu ama bilemedim 😔

Bi de kuru meyve püresi yapan var mı parme vermişti sanırım tarif kaç gün durabilir dolapta

aynı şekilde labne için de sormak istiom dolapta kaç gün durduruosunuz en fazla?

Cnm bize hem aile hekimliği hem doktorumuz söyledi bi sor bence kampanyaymis suriyelilerden salgin varmis.
Cnm geçmiş olsun korkma bence ikra günde kac kere düşüyor hic durmuyor çünkü surekli kanepeye sehpaya hatta damacanaya tutunup yürümeye calisio) emanetleri allaha.

Çokk düşecekeler daha yeni başlıyoruz sanırım...Allaha emanet yavrularımız.. Bir şey olsa kusma dvm ederdi herhalde canım korkma yoktur bişey ...

Çikonun annesi 😍

Canim ben kıymayı rengi dönene kadar kavuruyorum sonra ekliyorum. Etide düdüklüde haşlıyorum öyle koyuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler canım cevap verdiğin için rengi biraz fazla dönüyor benim de ondan sordum

Günaydın kızlar biz dün yine hastanedeydik yine ilacın iyi gelmediği söyleniyor kafayı yiycem

Canım belki etkisini birkaç gün sonra gösterir..ama bence başka bi dra da götürün.kafa karışıyor evet ama içiniz rahat eder iyileşecek annesi asu kus merak etme

Bizim de anne suyumuz 6,7 yi buluyor ben çalıştığım için gelince emmeye ağırlık veriyorum canım..ek gıdada simdilik kahvaltı meyve çorba yoğurt olmak üzere 4 Öğün ama yoğurdu yemiyor çoğu zaman bi sevemedi..akşamları da ona uygun şeyler varsa birazcık veriyorum...gece de sürekli emiyor ama durum gece az oluyor tiryaki modunda bizimki:))

Güzel tarif canım teşekkürler..

Canım ayına gore değerleri gayet iyi biz de 100 veya 200 gram alıyoruz aile hekimliğinde baktılar değerlerine normal cikti biz 8800uz..insan endişeleniyor ama biz napalim inan hayatım onun yemek yemesi üzerine kuruldu bi gün öğünlerini tam yerse benden mutlusu yok..yapıları boyle demek ki canim

Hayırlı olsun incileriniz...

11.aya kadar zamanı varmış kampanya asiymis eminim haber verir aile hekimliginiz..sen yine de bi sor canım..

3 gundur gecelerimiz yine kabusa dondu.
Aglayarak kalkiyor ve susturmak icin evi dolanip,babasinin konusmalariyla susuyor.
Sonra meme ve uyku ama bana olan oluyor o ara.

Reoc bizim gunde 3 ogun ek gida.Kahvalti,yogurt,corba.Meyveyi ogun olarak yemiyor sadece filenin icine konulani yiyor.
Anne sutu sayisini hic bilmiyorum bazen yarim saat arayla bazen 2 saat tamamen onq bagli.Gecede aynen sizlerde oldugu gibi surekli meme agzinda agzindan cikardigimda bile o dudak emiyor gibi cuk cuk yapiyor oyle uyuyor.

Dun kiz kardesimle sahile indik heryer civil civil cocuklar parklari doldurmus cok keyifliydi.Havalar isindigindan beri eger ruzgar yoksa mutlaka sahile veya mahalle parkina goturuyorum hem bana hem ona iyi geliyor.
Bir kac kare eklerim.

Nazlibebis bosuna uzuluyorsun canim boyu ve kilosu cok iyi.
Zaten artik az alacaklar.Dr.da iyi demis hic takma kafana.

Alisha Allah korusun kotu bisey olsaydi sen anlardin canim iyidir bebisin.
Dusmelerden sonra fiskirarak kusma tehlikeli ve halsizlik,bitkinlik olur anlardin.

GUNEBAKANCM asu kus en kisa zamnda iyilesr ins bska bi doktora daha gotr istersen cnm icin rahatlar ...ALISHIA eylusmde gcen dustu bnde cok korktum ama bsey olmadi sukur bu ufak kazalara alisicz artik ayaklandklarnda dusup kalkicaklar hep ama anne yuregi iste cok gcms olsun ..SUBACIMM ana ogul gezmelerinzden resm bkliyrm .yarin bzm evlilik yildonumumz bakalm kocacik napicak szleri ugur böcüklerini öpüyorum

Fiskirir tarzda kusma olmamasi gerekiyor diye biliyorum.

Ayy ne guzel evlilik yil.kutlu olsun bitanem.
Mutlulugun daim olsun,her gununuz sevgiyle gecsin ins.
Eklicem ama pc acilmiyor,duzelince ins.

Evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım 😍😍😍

Çikonun annesi 😍

Oyyy ne güzell bizde de uzun süre rüzgarlıydı, bugün hava çok güzel ama ben temizliğe giriştim bu sefer de😄😄 resimleri bekliyoruz canım 😍😍😍

Çikonun annesi 😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…