Nerdesin kız özledim
Güzel kadınlar sizi, bi gittiniz Perşembe günü, bi daha gelmediniz. Cuma günü burada kimsecikler yoktu. Çağırdım çağırdım, çok da konuşasım vardı ama olmadı. Sonra haftasonu ailece biraz gezelim dedik, market alışverişi, kızımı parka çıkarma, bisiklete bindirme gibi küçük etkinlikler yaptık:)) Kızımın odasında çalışma masası yoktu, o küçük her yerde satılan masa ve sandalye vardı. Bacakları, boyu uzadı, ders yaparken iki kere yuvarlandı ordan:)) Ben de çalışma odasındaki bilgisayar masasını onun odaya geçireyim dedim. Biraz büyük bir şeydi, sığmadı, eşim sökmeye çalıştı, çok vakit aldı. Ayyy ne kadar sıkıcı bir hafta sonu olmuş ya, anlatırken sıkıldım. Neyse en azından geceyi eşimle azıcık romantik bir şekilde film izleyerek kapattık:)) Geçmişi okuyamadım ve hemen yatmam lazım şimdi. Zaten yataklarında mışıl mışıl uyuduklarını düşündüğüm siz tatlışlara da neşeli ve aksiyonlu rüyalar dilerim:))[/QUOTE
Merhaba canım. Bence hafta sönün hiç de fena geçmemiş. Konuşma ihtiyacın olduğunda burada olamadığıma üzüldüm. Inş bi sonrakinde burda olabilirim. Bu hafta sonu biz de 1 gün gezdik dün de bol bol dinlendik. Bana da iyi geldi:)
Güle güle kullan canım kuzucuğun bol bol mamalar yesin onda:)Günaydın hepinize benim cimcime erkenden uyandı az önce daldı ama benım uykum açıldı
Parme ve funda ne tatlısınız öle çok özdendim keşke hepimiz bi gün buluşabilsek çok tatlısınız hepiniz
Bizde mama sandalyemizi aldık bu hafta chicco polly tavsiye ederim bebekler daha küçük malum bu sandalye onlar için çok konforlu bence ela çok sevdi artık masada bizimle oturabiliyo
Güzel bi hafta olsun kızlar öpüyorum
günaydın kızlarr dün formumdaydm gece gece gıcık olunca böle forma giriorum sanırım ahahaha:)) bugün biraz erken kalktık bakalım.hayırlı bi gün olur inşallah ama önce ikrayı uyutup halıcımı çağırmam lazım:))
Günaydın tatlış tabi hAlıcını çağırman şart.
Maşallah kuzuyaa sevmiş demekki sebzeci olacakBugun kizin eline pirasayi verdim. Parmaklarini cigneyip duruyordu. Pirasayi cignedi iyi geldi galiba keyfi yerindeydi.
Bu sol olayi bizdede var. Soltarafina yatiyor. Sol eliyle tutuyor. Sola dönüyor. Hepsi ayni mi bu bebeklerin ne?
Solaklar hem sagi hem solu kullanirlarsa beyinlerinin iki lobuda aktif sekilde calisir. Benim kardesim yemegi solla yaziyi sag ile yazar kendini alistirdi. Cidden akilli ve zeki cabuk dusunur. Bizde saglaklar soluda kullanirsak ayni durum gecerli. Zaten beynimizin cok azini kullaniyormusuz kizlar..
Teşekkür ederizzSelim ben senin o yoğurtlu ağzını burnunu yerim. Hem bu kadar seviml hem de bu kadar yakışıklı olunmaz ki
Canım ne kadar muhallebi yapıyorsun ve nasıl yapıyorsunn? bu gece uyanmaları bizde cok fazla 2 gündür yatmadan kaşık maması veriyorum ama işe yaramıyor sanırımbebeklerı gece sık sık uyanan anneler gece yatırmadan once muhallebı yedırmeye basladım gece uc defa uyanan cocuk bı kere kalkıyor bılgınıze :)
Oyy ağzını burnunu yediğim tatlımı tatlı Selim kayganan yesin seni
Güzelliklere gel :) Ne güzel zaman geçirmişsiniz Allah içinize sindirsin canlarım..Parmişim'le buluşmamızdan karelerArduşum ve İnci kuşumla çoook keyifli anlar
Eki Görüntüle 920297 Eki Görüntüle 920298 Eki Görüntüle 920299
Eki Görüntüle 920300 Eki Görüntüle 920301 Eki Görüntüle 920302
Günaydın Angycim nasılsın, Eylüş nasıl :)Bu arada gunaydin kizlar
Bu arada gunaydin kizlar
Geçen hafta herkes yoğurdu heralde CNm bu hafta telafi ederiz inşGüzel kadınlar sizi, bi gittiniz Perşembe günü, bi daha gelmediniz. Cuma günü burada kimsecikler yoktu. Çağırdım çağırdım, çok da konuşasım vardı ama olmadı. Sonra haftasonu ailece biraz gezelim dedik, market alışverişi, kızımı parka çıkarma, bisiklete bindirme gibi küçük etkinlikler yaptık:)) Kızımın odasında çalışma masası yoktu, o küçük her yerde satılan masa ve sandalye vardı. Bacakları, boyu uzadı, ders yaparken iki kere yuvarlandı ordan:)) Ben de çalışma odasındaki bilgisayar masasını onun odaya geçireyim dedim. Biraz büyük bir şeydi, sığmadı, eşim sökmeye çalıştı, çok vakit aldı. Ayyy ne kadar sıkıcı bir hafta sonu olmuş ya, anlatırken sıkıldım. Neyse en azından geceyi eşimle azıcık romantik bir şekilde film izleyerek kapattık:)) Geçmişi okuyamadım ve hemen yatmam lazım şimdi. Zaten yataklarında mışıl mışıl uyuduklarını düşündüğüm siz tatlışlara da neşeli ve aksiyonlu rüyalar dilerim:))
Günaydın tatlım bizde seni çok özledik bizde 8 de uyandık kahvaltı faslı bitti şimdi kahve içiyorum kıZçemde uyuduGünaydın hepinize benim cimcime erkenden uyandı az önce daldı ama benım uykum açıldı
Parme ve funda ne tatlısınız öle çok özdendim keşke hepimiz bi gün buluşabilsek çok tatlısınız hepiniz
Bizde mama sandalyemizi aldık bu hafta chicco polly tavsiye ederim bebekler daha küçük malum bu sandalye onlar için çok konforlu bence ela çok sevdi artık masada bizimle oturabiliyo
Güzel bi hafta olsun kızlar öpüyorum
Günaydın CNm ayy bügünde formundasın tam gaz devam hadi çağır bakalım halıcınıgünaydın kızlarr dün formumdaydm gece gece gıcık olunca böle forma giriorum sanırım ahahaha:)) bugün biraz erken kalktık bakalım.hayırlı bi gün olur inşallah ama önce ikrayı uyutup halıcımı çağırmam lazım:))
Ohh sıhhatler olsun idoşuma bizimde dün banyo günümüzde ama yapamadık bi türlü bu akşam inş uyku gibisi yok CNm ya uykuyu alınca güne güzel başlıyor insan günün Aydın olsunGünaydın kızlar akşam yatmadan önce idoşu yıkayınca o da ben de rahat birer uyku
Çektik. Sizde ne var ne yok bakalım?
Günaydın güzel eylüşün güzel annesiBu arada gunaydin kizlar
Güzel kadınlar sizi, bi gittiniz Perşembe günü, bi daha gelmediniz. Cuma günü burada kimsecikler yoktu. Çağırdım çağırdım, çok da konuşasım vardı ama olmadı. Sonra haftasonu ailece biraz gezelim dedik, market alışverişi, kızımı parka çıkarma, bisiklete bindirme gibi küçük etkinlikler yaptık:)) Kızımın odasında çalışma masası yoktu, o küçük her yerde satılan masa ve sandalye vardı. Bacakları, boyu uzadı, ders yaparken iki kere yuvarlandı ordan:)) Ben de çalışma odasındaki bilgisayar masasını onun odaya geçireyim dedim. Biraz büyük bir şeydi, sığmadı, eşim sökmeye çalıştı, çok vakit aldı. Ayyy ne kadar sıkıcı bir hafta sonu olmuş ya, anlatırken sıkıldım. Neyse en azından geceyi eşimle azıcık romantik bir şekilde film izleyerek kapattık:)) Geçmişi okuyamadım ve hemen yatmam lazım şimdi. Zaten yataklarında mışıl mışıl uyuduklarını düşündüğüm siz tatlışlara da neşeli ve aksiyonlu rüyalar dilerim:))[/QUOTE
Merhaba canım. Bence hafta sönün hiç de fena geçmemiş. Konuşma ihtiyacın olduğunda burada olamadığıma üzüldüm. Inş bi sonrakinde burda olabilirim. Bu hafta sonu biz de 1 gün gezdik dün de bol bol dinlendik. Bana da iyi geldi:)
Güle güle kullan canım kuzucuğun bol bol mamalar yesin onda:)
Günaydın tatlış tabi hAlıcını çağırman şart.
Aminnn arastacım inşallah güzel güzel yerler üzmezler bizi uykudan yana yüzüm gülmedi bari yemek yesin dimi
Geçen hafta herkes yoğurdu heralde CNm bu hafta telafi ederiz inşgüzel bi haftasonuymuş CNm iyiki bu haftasonları var nefes alıyoruz bi nebze
Günaydın tatlım bizde seni çok özledik bizde 8 de uyandık kahvaltı faslı bitti şimdi kahve içiyorum kıZçemde uyudugüle güle kullansın ela kuZucuk mama sandalyesini güzel güzel mamalar yesin masada keyifli vakitler geçirsin ailesiyle
Günaydın CNm ayy bügünde formundasın tam gaz devam hadi çağır bakalım halıcını
Ohh sıhhatler olsun idoşuma bizimde dün banyo günümüzde ama yapamadık bi türlü bu akşam inş uyku gibisi yok CNm ya uykuyu alınca güne güzel başlıyor insan günün Aydın olsun
Günaydın güzel eylüşün güzel annesi
Ohhh afiyet lsun cücüm bende içtim kahvemi şimdi oyun zamanı mama sandalyesini çok büyük umutlarla aldım bakalım umarım boşa çıkmazöpüyorum durucuğumu
kızkar biz ishal oldukkusmamız ateş yok çok şükür ama her pırtta gidioı günde kaç kez bez değiştiriyorum.. bugün dr. ishal mamasına başlattı (( inş. ilerlemez serum yemeyiz...
funda teyzesi kızımı mrk etmişsin bak bakalım büyümüşmüyüz :)
Eki Görüntüle 918180 Eki Görüntüle 918176 Eki Görüntüle 918178 Eki Görüntüle 918179 Eki Görüntüle 918182
Parmişim'le buluşmamızdan karelerArduşum ve İnci kuşumla çoook keyifli anlar
Eki Görüntüle 920297 Eki Görüntüle 920298 Eki Görüntüle 920299
Eki Görüntüle 920300 Eki Görüntüle 920301 Eki Görüntüle 920302
Angym ben de seni seviyorum. Mutlaka bekliyorum resimleri canımSabah sabah mutlu ettiniz eylusle bni cok candan insanlarsiniz bu yuzden seviyrm szi...foto paylasicaz en kisa zamanda
Bende bugün gezmeye gittim, gittiğim yerde yemekte ev yapımı yoğurt koydular önüme :d bende dayanamayıp Selim kuşuma yoğurt tattırdım, versem 1 kase yiyecekti. Ağladı vermiyorum diye
Ama ilk denememiz olduğundan korktum çok vermeye 10 çay kaşığı verdim sadeceÇok sevdi kuzum yalandı durdu.
Eki Görüntüle 918108 Eki Görüntüle 918109 Eki Görüntüle 918110 Eki Görüntüle 918111
afiyet bal şeker olsun selim paşaya :)
çokkk geçmiş olsun canım...bu fındık kurdu çok tatlı ama annesi maşallah :)
inci ve arda kuş çookk tatlı görünüyolar tabi anneleri de :) ne güzel forum sayesinde yeni dostluklar başlıyo :) bu arada inci grçekten adının hakkını veriyo...arda da tam bir yakışıklı delikanlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?