- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Ayy ne guzel evlilik yil.kutlu olsun bitanem.
Mutlulugun daim olsun,her gununuz sevgiyle gecsin ins.
Eklicem ama pc acilmiyor,duzelince ins.
Evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım 😍😍😍
Çikonun annesi 😍
GUNEBAKANCM asu kus en kisa zamnda iyilesr ins bska bi doktora daha gotr istersen cnm icin rahatlar ...ALISHIA eylusmde gcen dustu bnde cok korktum ama bsey olmadi sukur bu ufak kazalara alisicz artik ayaklandklarnda dusup kalkicaklar hep ama anne yuregi iste cok gcms olsun ..SUBACIMM ana ogul gezmelerinzden resm bkliyrm .yarin bzm evlilik yildonumumz bakalm kocacik napicak szleri ugur böcüklerini öpüyorum
Çok guzelsiniz canım barış bey de pek yakisikli masallah.Gunaydin iyi pazarlar.Hava kapali,yagmurlu pazar pazar hic iyi olmadi.
Neyse ben sizi gunesli bir gune gotureyim.
Eki Görüntüle 1099458 Eki Görüntüle 1099459
Gunaydin iyi pazarlar.Hava kapali,yagmurlu pazar pazar hic iyi olmadi.
Sareya,ang tesek ederiz.
Cemilecim gecmis olsun.
Mesaj yazma kutusuna gel eklenti diye bir yer ar oraya tikla,dosya secmeni isteyeck istedigin resmi sec ve yukle yi tikla.yuklendikten sonra en altta icerige ekle var oraya tikl mesajini gonder.Bekliyoruz elosu resimlerini.
iyi geceler kızlar kızım 2 gündür çok daha iyi ateşi yükselmiyor artık. sonunda ilacımızı bulduk sanırım. haber vereyim dedim öpüyorum herkesi
iyi geceler kızlar kızım 2 gündür çok daha iyi ateşi yükselmiyor artık. sonunda ilacımızı bulduk sanırım. haber vereyim dedim öpüyorum herkesi
Harika görünüyor canım ellerine saglik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy ellerine sağlık tondoraa çok lezzetli görünüyor, canım istedi çok😊 bidahakine çileklerin saplarını çıkar ama daha bi güzel olur😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy ağzım sulandı göndersene bunu bana canım
Kandiliniz mübarek olsun.İnşallah Allah dualarınızı kabul eder. Hepimize bol bol uyuyan, gece hiç uyanmayan, gündüz yemeklerini güzelce yiyen bebeklerle hayat sürdürmeyi nasip eder
Kızlar bizim dr.muz günde 5 öğün ek gıda vermemi söylemişti; ama bu vaktimin tamamını mutfakta geçirmem ve her dakikamızı planlamam (emzirme-ek gıda-uyku arasını iyi hesaplamak) anlamına geliyor. Siz günde kaç öğün yemek yediriyorsunuz? Bir diğer husus da gece+gündüz kaç kez emziriyorsunuz?Gündüz emzirme sıklığınız nedir?
Eki Görüntüle 1097051
cnm geçmiş olsun kıyamam bu doktorlarda deli eder.
ıspanaklı cevizli krep
1 adet ceviz ezdim 3-4 yaprak ıspanak 1 kaşık labne 1 yumurta sarısı 1,5 kaşık buğday unu
hepsini karıştırdım blendırda kıvamı elde etmek için biraz su ekledim tavayı hafif yağladım arkalı önlü pişirdim
afiyet olsun yanında ıhlamur.
Kızlar ben daha denemedim ama buraya da ekleyeyim dedim...Eki Görüntüle 1098525
Çikonun annesi 😍
Günaydın kızlar :))
Herkese güzel bir hafta diliyorum.Geçen akşam oturdum uzun uzun yazdım fırsatını bulmuşken. Ama sonra noldu yanlış bir tuşa basmayla beraber tüm yazdıklarım uçtu gitti.
Biz aşımızı olduk, diş çıkarıyoruz, ishaliz , uykuyu sevmiyoruz, Hep emeklemek karıştırmak istiyoruz. Gece saat 1de uyuduk. Tüm gün sadece yarım saat uyuduk ve 1 de zor uyuttum. Karın ağrısı da vardı gerçi onun da etkisi var. Ağrı kesici verdim etki etti de ancak öyle. Geçmişe şöyle bir göz gezdirmiş ve geçen akşam gözüme takılan şeyleri yazmıştım(hani şu uçup giden)ama şuan yazamıycam kızlar. Uyudu yemek yapmam lazım yarım saat sonra uyanır ya da 15 dakika sonra belki.
2. yi yaparım diyodum ama cıks Allah İdaya ömür versin bi tane yeter banaÇok yoruldum zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?