2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar çok saolun gerçekten içimi rahatlattınız ii ki varsınız😘alışıcaz artık düşmelere evet Allah korusun minik meleklerimizi

Domates alerjen olduğu için koymayın dememiştir belki semizotu için

Bu akşam ben de isyanlardaydım gözünden uyku akan sıpam defalarca denemeye rağmen hiç ibşekilde uyumadı en son ayakta kucağımda sallayarak emzirerek uyuttum😒😒
Hayır olsun inş

Gunaydin iyi pazarlar.Hava kapali,yagmurlu pazar pazar hic iyi olmadi.
Neyse ben sizi gunesli bir gune gotureyim.

Eklentiler

• $10329671_813848535311694_142541824219571006_o.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 26

Evlilik yikdonumunuz kutlu olsun kizinizka beraber nice yıllara canim
Eki Görüntüle 1099458 Eki Görüntüle 1099459
Çok guzelsiniz canım barış bey de pek yakisikli masallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız.Umarım herkes iyidir.Yaz geldi gezmeler, düğünler başladı.O yüzden giremedim.Biz eloşumla hastayız.Kızım bir öksürüyor benim ciğerim parçalanıyor.Yav şu resimleri nasıl yüklüyorsunuz.Ben beceremiyorum.

Sareya,ang tesek ederiz.
Cemilecim gecmis olsun.
Mesaj yazma kutusuna gel eklenti diye bir yer ar oraya tikla,dosya secmeni isteyeck istedigin resmi sec ve yukle yi tikla.yuklendikten sonra en altta icerige ekle var oraya tikl mesajini gonder.Bekliyoruz elosu resimlerini.

Canım süpersiniz valla.Sefanız olsun.Yerim ben o minik şapkasını.

Canım dediğin gibi yaptım ama hata veriyor.Bir türlü yüklemiyor.Ufffff deliricem.

iyi geceler kızlar kızım 2 gündür çok daha iyi ateşi yükselmiyor artık. sonunda ilacımızı bulduk sanırım. haber vereyim dedim öpüyorum herkesi

Bu ne yakışıklılık güzellik maşallah size canım üzüm gözlü sırma saçlı Barış gittikçe karizmatikleşiyorsun

Alisiacım sağol canım hayata geri döndüm resmen. ateş çok korkutuyor insanı... Size de geçmiş olsun bu arada ufak bi kaza atlatmışsınız. hepimizin başına geliyor malesef alışıcaz :)

Gunebakan tesek.ederiz canim.Ayrica cok sevindim asucuk cok daha iyi olacak merak etme sen.

Dun gece kac kez uyandigini not alayim dedim sonuc;
Aksam 21:30 dan sabah 09:00 a kadar uyur ve bu arada tam 11 kez uyanir.Yarisi aglamali ayakta gezdirmeli,yarisi sessizce emip uyumali.
Suan yuzum,gozum sis,ayaklarimi hissetmez durumdayim.
Bunada sukur ne yapalim

SULOZ canım ben de bilmiyorum neden pişirmeyin dediğini... Ben her yemeğinde pişiyorum
SUBA maşallah çok tatlısınız... Barış bey çoookk karizmatiksin ☺️☺️
GÜNEBAKAN canım çok sevindim Asu kuşun iyi olmasına. Maalesef ki kimine iyi gelen ilaç kimine iyi gelmiyor...

Kızlar biz de kan ölçümü için doktora gittik ama doktor gerek görmedi kan durumu iyi gerek yok kan alımına boşuna. 1 yaşında baktırın dedi ki çok sevindim bu duruma damar bulmada çok sıkıntı yaşayacaktık... Öğleden sonra da kendi doktorumuza gideceğiz bakalım gelişmemiz ne durumda.... Aaa bu arada kayma yokmuş gözünde. Doktor içim rahat etsin diye bana da gösterdi hatta...ama 2,5-3 yaşında tekrar bakılsın olmayacak anlamına gelmiyor dedi. Bir de arada kayma oluyorsa bizim hastanede yok ama bir alet var dedi ismini unuttum. Onunla bir bakılsın gözlüğe ihtiyaç var mı yok mu diye dedi.... Şimdilik bizden bu kadar 😄😄

Çikonun annesi 😍

Günaydın kızlar :))

Herkese güzel bir hafta diliyorum.Geçen akşam oturdum uzun uzun yazdım fırsatını bulmuşken. Ama sonra noldu yanlış bir tuşa basmayla beraber tüm yazdıklarım uçtu gitti.
Biz aşımızı olduk, diş çıkarıyoruz, ishaliz , uykuyu sevmiyoruz, Hep emeklemek karıştırmak istiyoruz. Gece saat 1de uyuduk. Tüm gün sadece yarım saat uyuduk ve 1 de zor uyuttum. Karın ağrısı da vardı gerçi onun da etkisi var. Ağrı kesici verdim etki etti de ancak öyle. Geçmişe şöyle bir göz gezdirmiş ve geçen akşam gözüme takılan şeyleri yazmıştım(hani şu uçup giden)ama şuan yazamıycam kızlar. Uyudu yemek yapmam lazım yarım saat sonra uyanır ya da 15 dakika sonra belki.

2. yi yaparım diyodum ama cıks Allah İdaya ömür versin bi tane yeter bana Çok yoruldum zira

Harika görünüyor canım ellerine saglik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy ağzım sulandı göndersene bunu bana canım

kızlar ben çook isterim bir araya gelmeyi sizlerle bayılırım valla o yaptığım pasta acemi işiydi hem size daha güzelini yaparım hadi gelin istanbulda olanlarr en azından :)

canım bizimkide gece 4 5 kere uyanıyor emiyor tekrar uyuyor. gündüzde hep aynı olmasada genellikle kahvaltı,çorba ve yoğurt. tabi aralarda yine anne sütü

ellerine sağlık tatlım denemem lazım hemen :)

Kızlar ben daha denemedim ama buraya da ekleyeyim dedim...Eki Görüntüle 1098525

Çikonun annesi 😍

ayy çok iyi oldu canım paylaşımın bugün pazar var bende semizotu alıp deneyeyim tam zamanı hemde domatesin alerji sebebiyle vermemişlerdir ama İlker bile yiyor alerjisi olmasına rağmen çünkü neye alerjisi olduğunu bilmediğimiz için deneyerek görücez doktorumuz ver dene dedi.

yakışıklı barışş kırmızılar pek yakışmış sana hep mutlu olun böyle subacım

ahh arasta zor zamanlar kolay değil maleseff maraton başladı senin içinde kolay gelsin canım

GÜNEBAKAN çok sevindim asu düzelmeye başlamış hep sağlıklı olsun rabbim büyük dert vermesin inşallah geçmiş olsun

Slm kizlar bi enkazda benim bulaşık makinesi buzdolabı cekmeceler ikrsnun gitmediği yer yok valla kahvaltı yapmio cok üzülüyorum ne yapmam lazım acaba fikri olan var mı telsiz önerisi istiyorum bide ise baslayan anneler biberona ne zaman alistitmam lazim anne sütü icin 3bucukay var ama stres basti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…