Duruselcim İdoş da hala kahvaltı etmiyor. Ben omlet yapıyorum ona unlu sütlü ondan yiyor biraz işte yarıma yakın filan, peyniri sevmiyor ben de uygun çorbalara kaşar rendeliyorum napayım ancak öyle yiyorSlm kizlar bi enkazda benim bulaşık makinesi buzdolabı cekmeceler ikrsnun gitmediği yer yok valla kahvaltı yapmio cok üzülüyorum ne yapmam lazım acaba fikri olan var mı telsiz önerisi istiyorum bide ise baslayan anneler biberona ne zaman alistitmam lazim anne sütü icin 3bucukay var ama stres basti beni.
Aysecim sagol canim.İyi bari rahatladin yasina kadar.
Tondora tesek.ederiz canim amin hepimiz ins.
Pastan cok guzel gorunuyordu aklima koydun,dun dilim pasta alip yedim.
Arada bir pasta krizim tutar.
Arastacim cok ozledik seni yaa idosumun keyifsizligi biran once gecer ins.
Bende bendeee asla diyorum ikinciye yada 8-10 sene sonra
Durucum barista sevmiyor kahvaltiyi.Kucuk bir civcivi var oynadigi onu eline veriyorum agzina goturdugu sirada kasigi koyuyorum bu sekilde kahvalti bitiyor.
Bizde hic biberon kullanmadik.Yasindan sonra inek sutu icirecegiz degilmi biberonda alistirmak lazim ama suan disten dolayi sadece isirir.
Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar. Herkesin bebişi sağlıklı turp gibi olsun yüzleri hep gülsün. Onlar bizim yaşama sebebimiz artık
Arastaa kız sen nerdesin özlettin kendini İdoş uslu uslu derken aldın mı ağzının payını ihihihih
Bebişler hareketlendikçe herkes daha az girmeye başladı. Onlar yokken hayatımız ne kadar boşmuş meğer dimi kızlar? Bu arada pazar günü de ilk anneler günümüz
Arasta idoş uslu bebişti ya bu dişler ah bu dişler hepimizi mahvetti inş eski haline döner en kısa zamanda kolay gelsin Cnm
Hepimize ��
Aysecim sagol canim.İyi bari rahatladin yasina kadar.
Durucum barista sevmiyor kahvaltiyi.Kucuk bir civcivi var oynadigi onu eline veriyorum agzina goturdugu sirada kasigi koyuyorum bu sekilde kahvalti bitiyor.
Bizde hic biberon kullanmadik.Yasindan sonra inek sutu icirecegiz degilmi biberonda alistirmak lazim ama suan disten dolayi sadece isirir.
Durusel mi yazmıştı otobüsteyim aklım bu kadar çalışıo kusura bakmayın :))
Mıhlama ver benim oğlum çok sevio tereyağı ve kaşarla
Yapabiliosankendi peyniriyle hatta
Aklıma bi o geldi dnenebilecek
canım benim teşekkürler bide o gün ablamda çilekli pasta yapmış ama onunki takdire şayandı tabi :) ustaların hali başka benimki yanında çok sönük kaldı face de
ohh çok iyi bir fikir verdin canım bizde dün ablamda kahvaltıdaydık muhlama yapmıştı ben çok yağlı diye tattırmak bile aklıma gelmemişti,ama ablam benim haberim yokken neredeyse bir kase yedirmiş İlker e :) yani az tuzlu ve yağlı olarak verebiliriz evet alışsınlar :)
Günebakan bizim babamız ne Dio anneler günü için bil bakalım
Ben mi senin oğlunum bn mü alcam hediye Dio
E o daha bebek ama diom
O zaman sen al Dio kendine
Ah odunum...😊
MeRhaba kızlar
Bizde asımızı olduk cuma gunu . Dr kontrolüne gittik . Demir şurubunu kestik artık cok şükür . Hersey yolundaymis.
Dr cok salcali ve cok tuzlu degilse artık kendi yemeklerinizden yedirin dedi bu arada
Duruselcim İdoş da hala kahvaltı etmiyor. Ben omlet yapıyorum ona unlu sütlü ondan yiyor biraz işte yarıma yakın filan, peyniri sevmiyor ben de uygun çorbalara kaşar rendeliyorum napayım ancak öyle yiyor
Valla kızlar İda tuıtmuş kendini şimdi dakka durmuyo. Aslında bunun adı yaramazlık değil çok meraklı her yere gitmek istiyo, karıştırmak istiyo. Ben bütün gün peşindeyim düşerse kafasını çarparsa diye korkuyorum. Köşelere bodoslama dalıyo tutmasam kafası yarılacak kesin. E ben de 33 yaşındayım, yaşlandım yoruluyom valla kızlarellerini bırakıp bana gelmye çalışıyo tutmasam patır kütür düşecek. Gülüyo bi de ben tutunca
Cnm suyunu veriorum biberonla icio ama iste sut mu sagacam 1yasinda olcak o kadar sutum olurmu inek sütü mü icer muallak.oyuncak deneyim ama diliyle cikarmayi ogrendi cnm ne versem cikario oyun yapio)Aysecim sagol canim.İyi bari rahatladin yasina kadar.
cnm asunun ii olmasına çook sevindim son hastalık olsun bi daha olmasin inşallah.Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar. Herkesin bebişi sağlıklı turp gibi olsun yüzleri hep gülsün. Onlar bizim yaşama sebebimiz artık
Arastaa kız sen nerdesin özlettin kendini İdoş uslu uslu derken aldın mı ağzının payını ihihihih
Bebişler hareketlendikçe herkes daha az girmeye başladı. Onlar yokken hayatımız ne kadar boşmuş meğer dimi kızlar? Bu arada pazar günü de ilk anneler günümüz
Mıhlama hic yapmadım ama deneyim cnm cok saol.Durusel mi yazmıştı otobüsteyim aklım bu kadar çalışıo kusura bakmayın :))
Mıhlama ver benim oğlum çok sevio tereyağı ve kaşarla
Yapabiliosankendi peyniriyle hatta
Aklıma bi o geldi dnenebilecek
Duruselcim İdoş da hala kahvaltı etmiyor. Ben omlet yapıyorum ona unlu sütlü ondan yiyor biraz işte yarıma yakın filan, peyniri sevmiyor ben de uygun çorbalara kaşar rendeliyorum napayım ancak öyle yiyor
Valla kızlar İda tuıtmuş kendini şimdi dakka durmuyo. Aslında bunun adı yaramazlık değil çok meraklı her yere gitmek istiyo, karıştırmak istiyo. Ben bütün gün peşindeyim düşerse kafasını çarparsa diye korkuyorum. Köşelere bodoslama dalıyo tutmasam kafası yarılacak kesin. E ben de 33 yaşındayım, yaşlandım yoruluyom valla kızlarellerini bırakıp bana gelmye çalışıyo tutmasam patır kütür düşecek. Gülüyo bi de ben tutunca
ARASTA canım Allah kolaylık versin. Umarım diş sorunu geçince İda da eski haline döner ama gerçekten çok meraklılar😄😄
PARMECİM herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ben de çiko yesin diye bazen kendi yemeklerimizi tuzsuz ve salçasız yapıyorum... Devlet hastanesindeki doktor da demir ilacına başla bir damlayla dedi. Her gün kıyma veriyorum vermicem ama ben .
DURUSEL ben de bir tek çiko kokuyor diyodum çiçektenhatta odun olacak karısına çiçek almıcak diye gırgır da yapıyorduk. Çiçeğe dokununca çıldırıyor resmen ağlamaktan....
Biz de 8 ay kontrolümüze gittik geldik şimdi... Her şey yolunda haftada 2 gün balık yedirebilirsin artık dedi...
Çikonun annesi 😍
Hahah titriyor ikrada görünce balkonda çok güzel ciceklerimiz var babası koklatio tukuruyor sipa çiçeğe)büyümüş mü cikocan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?