2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aysecim sagol canim.İyi bari rahatladin yasina kadar.

Tondora tesek.ederiz canim amin hepimiz ins.
Pastan cok guzel gorunuyordu aklima koydun,dun dilim pasta alip yedim.
Arada bir pasta krizim tutar.

Arastacim cok ozledik seni yaa idosumun keyifsizligi biran once gecer ins.
Bende bendeee asla diyorum ikinciye yada 8-10 sene sonra

Durucum barista sevmiyor kahvaltiyi.Kucuk bir civcivi var oynadigi onu eline veriyorum agzina goturdugu sirada kasigi koyuyorum bu sekilde kahvalti bitiyor.
Bizde hic biberon kullanmadik.Yasindan sonra inek sutu icirecegiz degilmi biberonda alistirmak lazim ama suan disten dolayi sadece isirir.

Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar. Herkesin bebişi sağlıklı turp gibi olsun yüzleri hep gülsün. Onlar bizim yaşama sebebimiz artık
Arastaa kız sen nerdesin özlettin kendini İdoş uslu uslu derken aldın mı ağzının payını ihihihih
Bebişler hareketlendikçe herkes daha az girmeye başladı. Onlar yokken hayatımız ne kadar boşmuş meğer dimi kızlar? Bu arada pazar günü de ilk anneler günümüz

Arasta idoş uslu bebişti ya bu dişler ah bu dişler hepimizi mahvetti inş eski haline döner en kısa zamanda kolay gelsin Cnm
Hepimize 😒

Durusel mi yazmıştı otobüsteyim aklım bu kadar çalışıo kusura bakmayın :))
Mıhlama ver benim oğlum çok sevio tereyağı ve kaşarla
Yapabiliosankendi peyniriyle hatta
Aklıma bi o geldi dnenebilecek

Ya diş için jel kullanan var mı
Bi de calpol verin diolar yatmadan önce sen ağrın olsa uyuyabilir msin yazık o da çekmesin canı yanmasın diolar
Vermek istemiom sizce napim kızlar
Uff çık artık be diş😡

Günebakan bizim babamız ne Dio anneler günü için bil bakalım
Ben mi senin oğlunum bn mü alcam hediye Dio
E o daha bebek ama diom
O zaman sen al Dio kendine
Ah odunum...😊

Tlf dan çoklu alıntıyı öğretebilir misiniz bana yaa amma kalabalık yaptım 😕
Pardon ☺️

MeRhaba kızlar

Bizde asımızı olduk cuma gunu . Dr kontrolüne gittik . Demir şurubunu kestik artık cok şükür . Hersey yolundaymis.
Dr cok salcali ve cok tuzlu degilse artık kendi yemeklerinizden yedirin dedi bu arada

Duruselcim İdoş da hala kahvaltı etmiyor. Ben omlet yapıyorum ona unlu sütlü ondan yiyor biraz işte yarıma yakın filan, peyniri sevmiyor ben de uygun çorbalara kaşar rendeliyorum napayım ancak öyle yiyor

Arasta idoş uslu bebişti ya bu dişler ah bu dişler hepimizi mahvetti inş eski haline döner en kısa zamanda kolay gelsin Cnm
Hepimize ��

Valla kızlar İda tuıtmuş kendini şimdi dakka durmuyo. Aslında bunun adı yaramazlık değil çok meraklı her yere gitmek istiyo, karıştırmak istiyo. Ben bütün gün peşindeyim düşerse kafasını çarparsa diye korkuyorum. Köşelere bodoslama dalıyo tutmasam kafası yarılacak kesin. E ben de 33 yaşındayım, yaşlandım yoruluyom valla kızlar ellerini bırakıp bana gelmye çalışıyo tutmasam patır kütür düşecek. Gülüyo bi de ben tutunca

Son düzenleme:

canım benim teşekkürler bide o gün ablamda çilekli pasta yapmış ama onunki takdire şayandı tabi :) ustaların hali başka benimki yanında çok sönük kaldı face de

ohh çok iyi bir fikir verdin canım bizde dün ablamda kahvaltıdaydık muhlama yapmıştı ben çok yağlı diye tattırmak bile aklıma gelmemişti,ama ablam benim haberim yokken neredeyse bir kase yedirmiş İlker e :) yani az tuzlu ve yağlı olarak verebiliriz evet alışsınlar :)

İnci Trabzon'da götürdü valla mihlamalari Hehehe ne demişler Mihlama buldun ye dayak buldun kac

Günebakan bizim babamız ne Dio anneler günü için bil bakalım
Ben mi senin oğlunum bn mü alcam hediye Dio
E o daha bebek ama diom
O zaman sen al Dio kendine
Ah odunum...😊

Ah bu kocalar... ilk anneler günüm valla özensin birazcık yüzünü göremicem bari güzel anlamlı bi hediye alsın yani inşallah

MeRhaba kızlar

Bizde asımızı olduk cuma gunu . Dr kontrolüne gittik . Demir şurubunu kestik artık cok şükür . Hersey yolundaymis.
Dr cok salcali ve cok tuzlu degilse artık kendi yemeklerinizden yedirin dedi bu arada

Çok şükür canım demir olayını da atlattınız. Gelsin kebaplar artık

Bak sen zilliye ya özgüvenleri de tam maşallah sanki bıraksan gidebilecek :)) Sen hiç de yaşlı değilsin tatlım ya maşallahın var hatta şu konuda çok takdir ediyorum chester gibi hareketli bir arkadaşla gerçekten işin 2 katı zordur buna eminim

Cnm suyunu veriorum biberonla icio ama iste sut mu sagacam 1yasinda olcak o kadar sutum olurmu inek sütü mü icer muallak.oyuncak deneyim ama diliyle cikarmayi ogrendi cnm ne versem cikario oyun yapio)
cnm asunun ii olmasına çook sevindim son hastalık olsun bi daha olmasin inşallah.

Mıhlama hic yapmadım ama deneyim cnm cok saol.

Omlette deneyim artık sinirim bozuldu ikrayi anlattin sanki elini birakip titreyerek atlio üstüme ciceklerden korkuo bi yapma cicegin dallarini cekmecelere soktum elini sıkıştırıyor çünkü simdi gidio atabilirse hizla atip dalio ama korkuo genelde bu satırları yazarken 4kez kalktım yerimden babasi namaz kılarken sirtina yapismis önüne yatmis en son ayaklarından çekip aldım afacani))

ARASTA canım Allah kolaylık versin. Umarım diş sorunu geçince İda da eski haline döner ama gerçekten çok meraklılar😄😄
PARMECİM herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ben de çiko yesin diye bazen kendi yemeklerimizi tuzsuz ve salçasız yapıyorum... Devlet hastanesindeki doktor da demir ilacına başla bir damlayla dedi. Her gün kıyma veriyorum vermicem ama ben .
DURUSEL ben de bir tek çiko kokuyor diyodum çiçekten hatta odun olacak karısına çiçek almıcak diye gırgır da yapıyorduk. Çiçeğe dokununca çıldırıyor resmen ağlamaktan....
Biz de 8 ay kontrolümüze gittik geldik şimdi... Her şey yolunda haftada 2 gün balık yedirebilirsin artık dedi...

Çikonun annesi 😍

Hahah titriyor ikrada görünce balkonda çok güzel ciceklerimiz var babası koklatio tukuruyor sipa çiçeğe)büyümüş mü cikocan?

Hahah titriyor ikrada görünce balkonda çok güzel ciceklerimiz var babası koklatio tukuruyor sipa çiçeğe)büyümüş mü cikocan?

Haha bizimki de aynı canım büyümüş canım kilo ve boy yönünden sıkıntımız yok zaten. Ama geçen ay yarım cm uzamıştı ve 120 gr almıştı bu ay gayet iyi uzamış ve kilo almış

Çikonun annesi 😍

Kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyorum ağustosta bekleyip de 4 eylülde doğunca eylül annelerine bakayım dedim :) Bebekleriniz iyidir inşallah bizimki pıtır pıtır odadan odaya emekliyo kapıdan sehpadan kanepeden tutunup kalkmaya çalışıyo en tehlikeli zamanlar annem akşama kadar peşinde Sabah kayısı kıvamda yumurta peynir,çorbalardan yemeklerden ne olursa veriyorum artık en son kontrolünde 10 kiloydu ama artık durdu kilo alımı iki dakika oturmuyo ki :) kan ilacını değiştirmiştik beğenmedi diye bide dişleri çürür diye sağlık ocağındakini kullanmıyorduk ferrum aldık oda kabız yaptı bi hafta ne çekti kuzum kilosu kadar damlat diyolar ya ben yarı yarıya indirdim normale döndü çok şükür az damlatmamında faydası olur demi

Günaydın Günaydın deliricimmm yapmio kahvaltı aglio verince noldu bu cocuguma yaa surekli emmek istio bi tirnagini kestim sanirsiniz cimbizla yoldum nasill aglio(yoruldumm şaşırdım ne yapacagimi surekli ağlayarak biseleri yaptirio mız mız mız

Herkese gunaydin az aglamali bol uyumali bol yemeli bi gun diliyrm..butun gunum eylulun totosunda gezmekle geciyo asti cok hareketli bi dakka durmuyo bu enerjiyi nerden buluyo bilmiyrm ben tukeniyrm resmen o devam szleri seviyrz optum bicirlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…