2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım diş mızmızlığı olabilir mi acaba?? Diğer öğünler güzel yiyor mu? Gerçi siz baya da diş çıkarmıştınız sanki... Huy mu değiştiriyo bu bebişler herkes ayrı dertli.

Çikonun annesi 😍

Herkese gunaydin az aglamali bol uyumali bol yemeli bi gun diliyrm..butun gunum eylulun totosunda gezmekle geciyo asti cok hareketli bi dakka durmuyo bu enerjiyi nerden buluyo bilmiyrm ben tukeniyrm resmen o devam szleri seviyrz optum bicirlari

Günaydın canım valla ben de Alptuğu izledikçe yoruluyorum... Doktorumuz her gittiğimizde bu kadar hareketli olmasına şaşırıyor ben buldum ama onu tutmanın yolunu... Oyuncakları çamaşır selesine doldurdup önüne koyuyorum biraz biraz her oyuncakla oynayıp seleyi de devirip davul yapıyo en azından peşinden koşmuyorum baya bir oyalanıyor

Bizden de herkeslere günaydınnn 😘😘😘

Çikonun annesi 😍

İnci Trabzon'da götürdü valla mihlamalari Hehehe ne demişler Mihlama buldun ye dayak buldun kac

inci de tam potansiyel laz kızı olacak bir hava var zaten :) yerim o güzel suratını ben onun aferin ona muhlamayı sevdi demek :)
gelsin ona ben yaparım en lezzetlisinden

çiko büyüyor annesi maşallah :) bizimkide çiçekten korkmak değilde yolup yolup yapraklarını ağzına doldurmuş son anda yakaladım aldım ağzından :)
demir ilacına kilosu kadar başlanmıyor muydu ?

canım yemeğini nerde yiyor masada sizinle mi ?

kızlar ben çook isterim bir araya gelmeyi sizlerle bayılırım valla o yaptığım pasta acemi işiydi hem size daha güzelini yaparım hadi gelin istanbulda olanlarr en azından :)

Canım bende çok isterim.Her zaman iremiyorum ama randevulaşırsanız banada tel.den haber verirmisiniz.Tel.nomu özelden atıyorum.Sakın unutmayın haaa.Unututrsanız küserim.

Durusel mi yazmıştı otobüsteyim aklım bu kadar çalışıo kusura bakmayın :))
Mıhlama ver benim oğlum çok sevio tereyağı ve kaşarla
Yapabiliosankendi peyniriyle hatta
Aklıma bi o geldi dnenebilecek

Mıhlamaya bayıırım.Eminimki elada ç.ok sever.

Gerçekten çok meraklılar.Her dakika peşlerindeyiz.Acaba kilo verirmiyiz ki???????????????????????

NAZLIBEBİŞ canım merhaba nasılsın?Minik melek nasıl? Sadece ikimiz varız.Başka kismeler yok.

Son düzenleme:
Dün paylaşılan semizotu çorbası

Buda İlker Ali'nin yemeği beğenmediğindeki hali Babası kılıklı bu çocuk babasıda hiç sevmez semizotunu :)

ama ben gerisini afiyetle yedim çok güzeldi teşekkürler ayşecim

Bi türlü vakit ayıramıyorum buraya ya geçmişi okuyamıyorum sizden bi haber oldum yetişemiyorum valla 24 saat az geliyor :) ins herkes iyidir biz iyiyiz sukur duruyla nasil geciyor anlamiyorum bi bakiyorum gun bitmis 😊
Bizi özleyenlere duru haller 😘😘😘

CuCu

cucuu hoşgeldinizz ne iyi ettinde geldin topic aydınlandı resimlerinizle çok tatlısın duruuuu

cucuu hoşgeldinizz ne iyi ettinde geldin topic aydınlandı resimlerinizle çok tatlısın duruuuu

Oy teşekkür ederiz tatlım hoşbulduk :) güzel sözlerin içinde tşk ederiz 😘 valla bi zaman ayırıp artık yazmam lazım size olmuyor böle kendime kızıyorum

CuCu

CEMİLEYD vericez canım kiloları... Benim Çiko bana 10 günde 2 kilo verdirdi... Yemem içmem aynı ama çiko çok hareketli 😄
TONDORA canım afiyet olsun 😄😄 Çorbayı yemeyen İlkeri yerim benn 😄😄
CUCU yaaa ben bu Duru güzelliği görünce ister istemez tebessüm ediyorum 😄😄 çok pozitif bir enerjisi var güzelliğinn tabi güzell anneciğinin de 😘😘😘

Çikonun annesi 😍

Cucu hosgeldn tatlim...duruşu gordm gozum gonlum acildi opuyrz ikinizde

ayşemin verdiği tarif bnde yapacağım ellerinize sağlık
ilkerimde alışır yer inş annesi mşllh ona şeker oğlan

durumun duru güzelliği mşllh
daha çok aramıZa katıl cnm dicem ama bizde artık çok yokuz bıdıklar hareketli

bgn 9 aylık olduk yrn dr a gideceğz aşımızı olacağız.
dişimizde baya belirdi ikinciside yolda. 3-4 gündür vaya gezdik ondan gelemedim
buda 9 ay hatırası

Merhaba kızlar.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Birkaç gündür yoktum.Şehir dışına çıktık.Ablamın misafiriydik.Cimcimeyle yolculuk zor oldu.Taksi+feribotla yolculuk ettik.Taksideyken yediklerini çıkardı.Feribot biraz daha rahattı; ama sürekli eğlendirmemizi istedi.Otobüs yolculuğunu hiç düşünemiyorum :18: 4. dişimiz kendini ortaya atıverdi Gece kalkışlarında pek değişiklik olmadı;fakat uykuya dalarken biraz sorun yaşadık.Sanırım dişler zamanla daha rahat çıkacak. 9. ay kontrollerinizde dr. yetişkin yemeklerine geçebileceğinizi söylemiş.Artık daha rahat edersiniz.Ben de daha kontrolümüze gitmememize rağmen bizim yemeklere yavaş yavaş geçtim.Zaten az tuz ve salça koyarım. Bugün hatta kıymalı börek verdim Ablamda da biraz kaymak ve reçel yedirdim.Ablam verilir dedi;ama bilemiyorum.Labneyle ilgili bir şey paylaşmak istiyorum.İki kez yaptım.İlkinde süzme peynirle 2.sinde ise Sütaş,Ülker ,Pınar gibi markaların kutudaki beyaz peyniriyle yapmıştım.Kesinlikle süzme peynirle daha güzel oluyor.Bizim bıdık yerinde durmak bilmiyor.Çikocan gibi sepetle uğraşsın dedim; ama 30 sn ancak ilgilenmiştir.Hemen sıralamaya koştu.Cemile böyle giderse kilolar çabuk gider.Ben de 1.5 ayda 4.5 kg verdim.Diyet sayılmaz; ancak yediklerime çoğunlukla dikkat ediyorum.Duru çoooook güzelsin.Gözlerinden gözlerimi alamadım.Maşallah. Asucuğum bak demiştik iyileşeceksin diye.Annene söyleyiver kuzum da daha fazla üzülmesin emi!

Canım çok iyi vermişsin.Yola devam.

Selam kızlar biz de bugün 9 aylık olduk bi deee üst dislerimiz patladi kaç gündür suren mizmizligin sebebi belli oldu...güzel duru elos ilker ve mert bebisler cok tatlılar maşallah..bu da bizden 9.ay hatırası

Eklentiler

• $1399403739625.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $1399403771259.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $1399403787578.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 47

Ya ben bu bu labneyi 2 kere denedim ama olmadı isin sırrı nerde acaba canım yapamadim ben..

Ya ben bu bu labneyi 2 kere denedim ama olmadı isin sırrı nerde acaba canım yapamadim ben..

Canım aynen yoğurt gibi mayalanıyor.Sütün sıcaklığı yoğurt mayaladığın sıcaklık gibi.Ben 600-700 ml süt için 1 kibrit kutusundan biraz daha büyük peyniri sütle iyice eziyorum (Peyniri önce oda sıcaklığına getiriyorum).Peynirle sütü ezince akışkan bir kıvam olmalı.Sonra yoğurt mayalar gibi o peynir-süt karışımını süt dolu kaba koyup şöyle bir karıştırıp kalın bir battaniye altında 5 sa kadar bekletiyorum.Sonra buzdolabına koyuyorum.12-13 saat bekliyor.Sonra da ya bir süzgeç ya da temiz bir tülbente süzüp 1-2 saat bekletiyorum.

Aynen boyle yaptım ama beyaz peynirle.ama peyniri buzdolabından çıkarıp da yaptım oda sıcaklığına getirmedim ondan olabilir mayakadigim kabın ustu sut altı peynir kalıntısı oldu bi de peyniri ne kadar ezsem de pütür pütür kaldı süzme peynirle deneyim bari ben de..saol canım bi daha deniycem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oy oyy ne şirin ne tatlı mşllh artık herşeyleri yicekler gibi yarasın sağlık olsun et olsun

Selam kızlar biz de bugün 9 aylık olduk bi deee üst dislerimiz patladi kaç gündür suren mizmizligin sebebi belli oldu...güzel duru elos ilker ve mert bebisler cok tatlılar maşallah..bu da bizden 9.ay hatırası

bizdeeee aynı gün doğum yapmışız😃
kutlu olsun 9.ayınız. biz bgn doktora gideceğiz aşımızı olacağız güzel haberler getireceğiz size doktordan.

günaydınlarrr
ayşem aklımdaydın yazamadım çikomun kanı alınmıcakmış çok iyi sevindim kan ilacı kullanmadan geçti
bize n dicek bakalım 11.4 her yemeği ya kıymalı ya etli faydası oluyordur inş.

dün öğlen somon yaptım bıdığa yanında patates püresi ile yedi limon sıktım üzerine
akşamda bezelye haşladım püre yaptım 4-5 kuşbaşı et haşladım yoğurtla yedirdim
artık Mert 3 ana 3 ara öğün yiyor bakalım doktorumuz n dicek ben kendi kendime yaptım bu programı😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…