Günaydın Günaydın deliricimmm yapmio kahvaltı aglio verince noldu bu cocuguma yaa surekli emmek istio bi tirnagini kestim sanirsiniz cimbizla yoldum nasill aglio(yoruldumm şaşırdım ne yapacagimi surekli ağlayarak biseleri yaptirio mız mız mız
Herkese gunaydin az aglamali bol uyumali bol yemeli bi gun diliyrm..butun gunum eylulun totosunda gezmekle geciyo asti cok hareketli bi dakka durmuyo bu enerjiyi nerden buluyo bilmiyrm ben tukeniyrm resmen o devamszleri seviyrz optum bicirlari
İnci Trabzon'da götürdü valla mihlamalari Hehehe ne demişler Mihlama buldun ye dayak buldun kac
ARASTA canım Allah kolaylık versin. Umarım diş sorunu geçince İda da eski haline döner ama gerçekten çok meraklılar😄😄
PARMECİM herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ben de çiko yesin diye bazen kendi yemeklerimizi tuzsuz ve salçasız yapıyorum... Devlet hastanesindeki doktor da demir ilacına başla bir damlayla dedi. Her gün kıyma veriyorum vermicem ama ben .
DURUSEL ben de bir tek çiko kokuyor diyodum çiçektenhatta odun olacak karısına çiçek almıcak diye gırgır da yapıyorduk. Çiçeğe dokununca çıldırıyor resmen ağlamaktan....
Biz de 8 ay kontrolümüze gittik geldik şimdi... Her şey yolunda haftada 2 gün balık yedirebilirsin artık dedi...
Çikonun annesi 😍
Günaydın Günaydın deliricimmm yapmio kahvaltı aglio verince noldu bu cocuguma yaa surekli emmek istio bi tirnagini kestim sanirsiniz cimbizla yoldum nasill aglio(yoruldumm şaşırdım ne yapacagimi surekli ağlayarak biseleri yaptirio mız mız mız
kızlar ben çook isterim bir araya gelmeyi sizlerle bayılırım valla o yaptığım pasta acemi işiydi hem size daha güzelini yaparım hadi gelin istanbulda olanlarren azından :)
Durusel mi yazmıştı otobüsteyim aklım bu kadar çalışıo kusura bakmayın :))
Mıhlama ver benim oğlum çok sevio tereyağı ve kaşarla
Yapabiliosankendi peyniriyle hatta
Aklıma bi o geldi dnenebilecek
Gerçekten çok meraklılar.Her dakika peşlerindeyiz.Acaba kilo verirmiyiz ki???????????????????????Duruselcim İdoş da hala kahvaltı etmiyor. Ben omlet yapıyorum ona unlu sütlü ondan yiyor biraz işte yarıma yakın filan, peyniri sevmiyor ben de uygun çorbalara kaşar rendeliyorum napayım ancak öyle yiyor
Canım ben bazen değişiklik olsun diye kahvaltısında meyve veriyorum.İçinede ceviz koyuyorum.Ela peyniri çok seviyor.Bayıla bayıla yiyor.Anası kılıklı.
Valla kızlar İda tuıtmuş kendini şimdi dakka durmuyo. Aslında bunun adı yaramazlık değil çok meraklı her yere gitmek istiyo, karıştırmak istiyo. Ben bütün gün peşindeyim düşerse kafasını çarparsa diye korkuyorum. Köşelere bodoslama dalıyo tutmasam kafası yarılacak kesin. E ben de 33 yaşındayım, yaşlandım yoruluyom valla kızlarellerini bırakıp bana gelmye çalışıyo tutmasam patır kütür düşecek. Gülüyo bi de ben tutunca
Canım bende çok isterim.Her zaman iremiyorum ama randevulaşırsanız banada tel.den haber verirmisiniz.Tel.nomu özelden atıyorum.Sakın unutmayın haaa.Unututrsanız küserim.
Mıhlamaya bayıırım.Eminimki elada ç.ok sever.
Gerçekten çok meraklılar.Her dakika peşlerindeyiz.Acaba kilo verirmiyiz ki???????????????????????
Bi türlü vakit ayıramıyorum buraya yageçmişi okuyamıyorum sizden bi haber oldum yetişemiyorum valla 24 saat az geliyor :) ins herkes iyidir biz iyiyiz sukur duruyla nasil geciyor anlamiyorum bi bakiyorum gun bitmis 😊 Eki Görüntüle 1102916 Eki Görüntüle 1102918 Eki Görüntüle 1102920 Eki Görüntüle 1102921
Bizi özleyenlere duru haller 😘😘😘
CuCu
cucuu hoşgeldinizz ne iyi ettinde geldin topic aydınlandı resimlerinizleçok tatlısın duruuuu
Bi türlü vakit ayıramıyorum buraya yageçmişi okuyamıyorum sizden bi haber oldum yetişemiyorum valla 24 saat az geliyor :) ins herkes iyidir biz iyiyiz sukur duruyla nasil geciyor anlamiyorum bi bakiyorum gun bitmis 😊 Eki Görüntüle 1102916 Eki Görüntüle 1102918 Eki Görüntüle 1102920 Eki Görüntüle 1102921
CuCu
Dün paylaşılan semizotu çorbası
Eki Görüntüle 1102532
Buda İlker Ali'nin yemeği beğenmediğindeki haliBabası kılıklı bu çocuk babasıda hiç sevmez semizotunu :)
Eki Görüntüle 1102537
ama ben gerisini afiyetle yedim çok güzeldi teşekkürler ayşecim
CuCu
Merhaba kızlar.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Birkaç gündür yoktum.Şehir dışına çıktık.Ablamın misafiriydik.Cimcimeyle yolculuk zor oldu.Taksi+feribotla yolculuk ettik.Taksideyken yediklerini çıkardı.Feribot biraz daha rahattı; ama sürekli eğlendirmemizi istedi.Otobüs yolculuğunu hiç düşünemiyorum :18: 4. dişimiz kendini ortaya atıverdiGece kalkışlarında pek değişiklik olmadı;fakat uykuya dalarken biraz sorun yaşadık.Sanırım dişler zamanla daha rahat çıkacak. 9. ay kontrollerinizde dr. yetişkin yemeklerine geçebileceğinizi söylemiş.Artık daha rahat edersiniz.Ben de daha kontrolümüze gitmememize rağmen bizim yemeklere yavaş yavaş geçtim.Zaten az tuz ve salça koyarım. Bugün hatta kıymalı börek verdim Ablamda da biraz kaymak ve reçel yedirdim.Ablam verilir dedi;ama bilemiyorum.Labneyle ilgili bir şey paylaşmak istiyorum.İki kez yaptım.İlkinde süzme peynirle 2.sinde ise Sütaş,Ülker ,Pınar gibi markaların kutudaki beyaz peyniriyle yapmıştım.Kesinlikle süzme peynirle daha güzel oluyor.Bizim bıdık yerinde durmak bilmiyor.Çikocan gibi sepetle uğraşsın dedim; ama 30 sn ancak ilgilenmiştir.Hemen sıralamaya koştu.Cemile böyle giderse kilolar çabuk gider.Ben de 1.5 ayda 4.5 kg verdim.Diyet sayılmaz; ancak yediklerime çoğunlukla dikkat ediyorum.Duru çoooook güzelsin.Gözlerinden gözlerimi alamadım.Maşallah. Asucuğum bak demiştik iyileşeceksin diye.Annene söyleyiver kuzum da daha fazla üzülmesin emi!
Merhaba kızlar.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Birkaç gündür yoktum.Şehir dışına çıktık.Ablamın misafiriydik.Cimcimeyle yolculuk zor oldu.Taksi+feribotla yolculuk ettik.Taksideyken yediklerini çıkardı.Feribot biraz daha rahattı; ama sürekli eğlendirmemizi istedi.Otobüs yolculuğunu hiç düşünemiyorum :18: 4. dişimiz kendini ortaya atıverdiGece kalkışlarında pek değişiklik olmadı;fakat uykuya dalarken biraz sorun yaşadık.Sanırım dişler zamanla daha rahat çıkacak. 9. ay kontrollerinizde dr. yetişkin yemeklerine geçebileceğinizi söylemiş.Artık daha rahat edersiniz.Ben de daha kontrolümüze gitmememize rağmen bizim yemeklere yavaş yavaş geçtim.Zaten az tuz ve salça koyarım. Bugün hatta kıymalı börek verdim Ablamda da biraz kaymak ve reçel yedirdim.Ablam verilir dedi;ama bilemiyorum.Labneyle ilgili bir şey paylaşmak istiyorum.İki kez yaptım.İlkinde süzme peynirle 2.sinde ise Sütaş,Ülker ,Pınar gibi markaların kutudaki beyaz peyniriyle yapmıştım.Kesinlikle süzme peynirle daha güzel oluyor.Bizim bıdık yerinde durmak bilmiyor.Çikocan gibi sepetle uğraşsın dedim; ama 30 sn ancak ilgilenmiştir.Hemen sıralamaya koştu.Cemile böyle giderse kilolar çabuk gider.Ben de 1.5 ayda 4.5 kg verdim.Diyet sayılmaz; ancak yediklerime çoğunlukla dikkat ediyorum.Duru çoooook güzelsin.Gözlerinden gözlerimi alamadım.Maşallah. Asucuğum bak demiştik iyileşeceksin diye.Annene söyleyiver kuzum da daha fazla üzülmesin emi!
Ya ben bu bu labneyi 2 kere denedim ama olmadı isin sırrı nerde acaba canım yapamadim ben..
Canım aynen yoğurt gibi mayalanıyor.Sütün sıcaklığı yoğurt mayaladığın sıcaklık gibi.Ben 600-700 ml süt için 1 kibrit kutusundan biraz daha büyük peyniri sütle iyice eziyorum (Peyniri önce oda sıcaklığına getiriyorum).Peynirle sütü ezince akışkan bir kıvam olmalı.Sonra yoğurt mayalar gibi o peynir-süt karışımını süt dolu kaba koyup şöyle bir karıştırıp kalın bir battaniye altında 5 sa kadar bekletiyorum.Sonra buzdolabına koyuyorum.12-13 saat bekliyor.Sonra da ya bir süzgeç ya da temiz bir tülbente süzüp 1-2 saat bekletiyorum.
oy oyy ne şirin ne tatlı mşllh artık herşeyleri yicekler gibi yarasın sağlık olsun et olsunEki Görüntüle 1103254 Eki Görüntüle 1103255 Eki Görüntüle 1103256 Eki Görüntüle 1103257 Eki Görüntüle 1103258
Allah'ım galiba bu kez resimleri yüklemeyi başardım.Ağlamak istiyorum.
Selam kızlar biz de bugün 9 aylık olduk bi deee üst dislerimiz patladi kaç gündür suren mizmizligin sebebi belli oldu...güzel duru elos ilker ve mert bebisler cok tatlılar maşallah..bu da bizden 9.ay hatırası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?