Kızlar kilo konusunda bende ne zamandır unutuyorum söylemeye, yaklaşık 3 haftadır sabah erkenden Aliyi babasına bırakıp yürüyüşe çıkıyorum.ilk günler baya zorlandım şimdi biraz biraz alıştı vücut çok hantallamışım yaa heryerim ağrıyor ayaklarım geri geri gidiyordu en sonunda fizik tedavi doktoruna bile gittim oda yazdı bi dolu ağrı kesici bide mr verdi ama hiçbirini yapmadım ama yürüyüşün bana çok iyi geldiğini biliyorum..
Kızlar fırsatınız varsa sizede burdan bi gaz vereyim dedim :)) mutlaka atın kendinizi dışarı
valla çok ıssızladı buralar kızlar herkes gelin arada ama
bizde sizi yeriz çikocukla ilkeri bir gün bir araya getirsek ne komik olur kim bilir iki tostik yuvarlanıp giderlerdi
günaydın tatlım mert abi oldun sen artık inşallah çok ağlamaz hafif geçer aşısı kaldı yaşına 3 ay vvuuvvvv heyecanlanmaya başladım :)
ela sen ne tatlı şeysin öyle annesi farkındaysan yemeğine göz dikmiş ela verseydin azıcık bari :)
teşekkürler canım
ayy canım çok tatlısın yaa dişlerde gelir artık teker teker kolay gelsin sizede :)
ya bizim buradaki balıkçı iki seferdir gidiyorum ama kapalı oğluma daha balık tattıramadım sinir oldum pazardakilere güvenip almadım bugün yine gidicem belki açıktır.en azından somon alırım oda çok faydalı hem.senide çok takdir ediyorum maşallah uğraşıp yediriyorsun merti ben hala çorba yoğurtta kaldım :) sadece dün bize kumpir yapmıştım sade patatesinden yedirdim o kadar
güzel haberlerle gel canım bekliyoruz
Kızlar fırsatınız varsa sizede burdan bi gaz vereyim dedim :)) mutlaka atın kendinizi dışarı
Oy teşekkür ederiz tatlım hoşbulduk :) güzel sözlerin içinde tşk ederiz 😘 valla bi zaman ayırıp artık yazmam lazım size olmuyor böle kendime kızıyorum
CuCu
valla çok ıssızladı buralar kızlar herkes gelin arada ama
CEMİLEYD vericez canım kiloları... Benim Çiko bana 10 günde 2 kilo verdirdi... Yemem içmem aynı ama çiko çok hareketli 😄
TONDORA canım afiyet olsun 😄😄 Çorbayı yemeyen İlkeri yerim benn 😄😄
CUCU yaaa ben bu Duru güzelliği görünce ister istemez tebessüm ediyorum 😄😄 çok pozitif bir enerjisi var güzelliğinn tabi güzell anneciğinin de 😘😘😘
Çikonun annesi 😍
bizde sizi yeriz çikocukla ilkeri bir gün bir araya getirsek ne komik olur kim bilir iki tostik yuvarlanıp giderlerdi
Eki Görüntüle 1103151
ayşemin verdiği tarif bnde yapacağım ellerinize sağlık
ilkerimde alışır yer inş annesi mşllh ona şeker oğlan
durumun duru güzelliği mşllh
daha çok aramıZa katıl cnm dicem ama bizde artık çok yokuz bıdıklar hareketli
bgn 9 aylık olduk yrn dr a gideceğz aşımızı olacağız.
dişimizde baya belirdi ikinciside yolda. 3-4 gündür vaya gezdik ondan gelemedim
buda 9 ay hatırası
günaydın tatlım mert abi oldun sen artık inşallah çok ağlamaz hafif geçer aşısı kaldı yaşına 3 ay vvuuvvvv heyecanlanmaya başladım :)
Eki Görüntüle 1103254 Eki Görüntüle 1103255 Eki Görüntüle 1103256 Eki Görüntüle 1103257 Eki Görüntüle 1103258
Allah'ım galiba bu kez resimleri yüklemeyi başardım.Ağlamak istiyorum.
ela sen ne tatlı şeysin öyle annesi farkındaysan yemeğine göz dikmiş ela verseydin azıcık bari :)
Selam kızlar biz de bugün 9 aylık olduk bi deee üst dislerimiz patladi kaç gündür suren mizmizligin sebebi belli oldu...güzel duru elos ilker ve mert bebisler cok tatlılar maşallah..bu da bizden 9.ay hatırası
teşekkürler canım
ayy canım çok tatlısın yaa dişlerde gelir artık teker teker kolay gelsin sizede :)
oy oyy ne şirin ne tatlı mşllh artık herşeyleri yicekler gibi yarasın sağlık olsun et olsun
bizdeeee aynı gün doğum yapmışız😃
kutlu olsun 9.ayınız. biz bgn doktora gideceğiz aşımızı olacağız güzel haberler getireceğiz size doktordan.
günaydınlarrr
ayşem aklımdaydın yazamadım çikomun kanı alınmıcakmış çok iyi sevindim kan ilacı kullanmadan geçti
bize n dicek bakalım 11.4 her yemeği ya kıymalı ya etli faydası oluyordur inş.
dün öğlen somon yaptım bıdığa yanında patates püresi ile yedi limon sıktım üzerine
akşamda bezelye haşladım püre yaptım 4-5 kuşbaşı et haşladım yoğurtla yedirdim
artık Mert 3 ana 3 ara öğün yiyor bakalım doktorumuz n dicek ben kendi kendime yaptım bu programı😃
ya bizim buradaki balıkçı iki seferdir gidiyorum ama kapalı oğluma daha balık tattıramadım sinir oldum pazardakilere güvenip almadım bugün yine gidicem belki açıktır.en azından somon alırım oda çok faydalı hem.senide çok takdir ediyorum maşallah uğraşıp yediriyorsun merti ben hala çorba yoğurtta kaldım :) sadece dün bize kumpir yapmıştım sade patatesinden yedirdim o kadar
güzel haberlerle gel canım bekliyoruz