2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar kilo konusunda bende ne zamandır unutuyorum söylemeye, yaklaşık 3 haftadır sabah erkenden Aliyi babasına bırakıp yürüyüşe çıkıyorum.ilk günler baya zorlandım şimdi biraz biraz alıştı vücut çok hantallamışım yaa heryerim ağrıyor ayaklarım geri geri gidiyordu en sonunda fizik tedavi doktoruna bile gittim oda yazdı bi dolu ağrı kesici bide mr verdi ama hiçbirini yapmadım ama yürüyüşün bana çok iyi geldiğini biliyorum..

Kızlar fırsatınız varsa sizede burdan bi gaz vereyim dedim :)) mutlaka atın kendinizi dışarı

Oy teşekkür ederiz tatlım hoşbulduk :) güzel sözlerin içinde tşk ederiz 😘 valla bi zaman ayırıp artık yazmam lazım size olmuyor böle kendime kızıyorum

CuCu

valla çok ıssızladı buralar kızlar herkes gelin arada ama

bizde sizi yeriz çikocukla ilkeri bir gün bir araya getirsek ne komik olur kim bilir iki tostik yuvarlanıp giderlerdi

günaydın tatlım mert abi oldun sen artık inşallah çok ağlamaz hafif geçer aşısı kaldı yaşına 3 ay vvuuvvvv heyecanlanmaya başladım :)

ela sen ne tatlı şeysin öyle annesi farkındaysan yemeğine göz dikmiş ela verseydin azıcık bari :)

Selam kızlar biz de bugün 9 aylık olduk bi deee üst dislerimiz patladi kaç gündür suren mizmizligin sebebi belli oldu...güzel duru elos ilker ve mert bebisler cok tatlılar maşallah..bu da bizden 9.ay hatırası

teşekkürler canım

ayy canım çok tatlısın yaa dişlerde gelir artık teker teker kolay gelsin sizede :)

ya bizim buradaki balıkçı iki seferdir gidiyorum ama kapalı oğluma daha balık tattıramadım sinir oldum pazardakilere güvenip almadım bugün yine gidicem belki açıktır.en azından somon alırım oda çok faydalı hem.senide çok takdir ediyorum maşallah uğraşıp yediriyorsun merti ben hala çorba yoğurtta kaldım :) sadece dün bize kumpir yapmıştım sade patatesinden yedirdim o kadar

güzel haberlerle gel canım bekliyoruz

Eline sağlık canım şimdi tadı yabancı diye burun kıvırmıştır alışır annesi :) O yemezse bana getir ben çok severim Bu arada İlkercim maşallah sana

Duruşum mu gelmiş güzel melek bu ya böyle pamuk mu desem ne desem değişik naif bi güzelliği var Allah nazardan saklasın

Güzel gözlü yakışıklı paşam dokuzuncu ayın kutlu mutlu olsun

Bi dişsiz biz kaldık herhalde çıkmaya niyeti yok bu dişlerin Dayısı gibi 1 yaşında çıkarıcak galiba :) Asum çok çok daha iyi canım sağol üzmem artık kendimi

Canım tebrik ederim başarmışsın ne de iyi olmuş Ela hanım da sen de çok güzelsiniz

Selam kızlar biz de bugün 9 aylık olduk bi deee üst dislerimiz patladi kaç gündür suren mizmizligin sebebi belli oldu...güzel duru elos ilker ve mert bebisler cok tatlılar maşallah..bu da bizden 9.ay hatırası

Sizin de 9. ayınız kutlu olsun canım dişleriniz de inci gibi olsun inşallah

Canım Mert gerçekten sağlam besleniyormuş maşallah. Bizim iştah iyice kaçtı bi ucundan yakalamamız lazım ama nasıl

Kizlar hepinize güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz sizde bebişlerinizde çok tatlısınız 😘😘 şimdi duruyu uyutuyorum yoğurt mayaladım yemeğini yapıyım dedim ama uykusu gelince bıraktım 😉semiz otu yapıcam bende ilk defe inş sever :) dünde etli bezelye yedirdim çok sevdi bizim yemeğimizden yedirdim artık çok kasmaya gerek yok büyüdüler :)

CuCu

Günaydın canım Asu çok daha iyi :) Dün kontrolü vardı genel durumu iyi boğazında hala kızarıklık varmış 7 gün antibiyotiğe devam sonra sapasağlam olucak

Oyy canım gecmiş olsun Asuya ya kiyamam alintilarda gordum gecmis olsun msjlarini nesi var kuzunun. inş çabucak iyileşir 😘

CuCu

selam cucu :) bende sabah 9.30 gibi aliyi tekrar uyuttum salladım azcık beşiğinde ninni söyledim baktım uyuyacak gibi bıraktım tek odada kendi kendine uyumuş :) ya ben bişey sorucam ben hala aliyi eskisi gibi her 2 satte bir uyutuyorum düzenli bir şekilde acaba çok mu sık uyku araları ne dersiniz kızlar :26:
birde bezelyeyi tazemi aldınız yoksa dondurulmuşmu ?

Günaydın canım Asu çok daha iyi :) Dün kontrolü vardı genel durumu iyi boğazında hala kızarıklık varmış 7 gün antibiyotiğe devam sonra sapasağlam olucak

ohh çok sevindim gerçekten aman bundan sonra daha iyi olur havalarda ısınsın düzene grer inşallah.. bende İlkeri alıp dışarı çıkayım diyorum ama balkona çıktım havabaya serin geldi bana kararsız kaldım çıkmakta

Sareya yoğurt kadar katı bir kıvamda olmuyor.Ben ilk yaptığımda üzeri sulu old. için tereddütte kalıp süzmeyecektim; ama en azından lor gibi bir şey olur deyip süzdüm.İyiki de süzmüşüm.Meğer o labneymiş Anlayacağın üzerinin sulu olması seni yanıltmasın.Kolay gelsin.

Oh ne güzel kendi kendine uyumuş akıllı kuZucuk :) valla canım ben günde 2 kez uyutuyorum sabah 7-8 gibi uyanıyor 11 gibi falan uyuyor 1 1,5 saat uyuyor sonra 3-4 gibi uyuyor 5-6 arası uyanıyor okadar 😉
Taze bezelye canım konserve değil alıp ayıkladım zaten şimdi mevsimi bi ara alıp buzluğada atıcam kış için duru sevdi bizde seviyoruz kışın iyi olur 😉

CuCu

eğer uykusu çok varsa kendiliğinden uyur arada :) bana bi arkadaş bebek değilki 2 saatte bir uyutuyorsun demişti aklıma takılmıştı :) zaten reocunda dediği gibi uykusu geldimi hemen bana sokuluyor huysuzlanıyor mecbur uyutuyorum .

taze bezelye çıktı dimi yaa haftaya pazara gdeyimde alıp yapayım bende sağol tatlım

Canım çiko da çoğu zaman 2 saatte bir uyumak istiyor... Dediğin gibi uykuları olunca belli ediyorlar uyutmayıp neden işkence çektirelim.... Al canım bezelye çikoya da kıymalı yapıyorum çok sevdi

Çikonun annesi 😍

Mrb kizlar.cok tatli bebisler gordm hepsine kocamn bi masallah TONDORA eylulde iki saaatte bir uyuyo huyduzlanmaya bsliyo zaten uykusu gelince kendi duzenini kendi olustrdu...

Maşallah sanaa ne kadar güleçsin hayatın boyunca hep Gül böle inşş

Güzel sözleriniz için sağolun arkadaşlar.

Tondora canım elada 2,5-3 saatte bir uyuyor.Zaten dediğiniz gibi uykusu gelince bana sokulup yüzünü sürtüyor.

Kızlar bezelyeyi rondodan çekiyormusunuz.

Tondora canım elada 2,5-3 saatte bir uyuyor.Zaten dediğiniz gibi uykusu gelince bana sokulup yüzünü sürtüyor.

Öle valla uykuları gelince belli ediyorlar zaten
Ben çekmedim rondoda Pişince kaşığın tersiyle ezdim biraz etli yaptım onuda minik minik dittim patates havuçta koydum bizim yemekten yedi zaten Sadece Azcik tuz attim Onunkine 😉

CuCu

Sizi uzun zamandır takip ediyorum.telefon uygulamasından yazamadığım için bu güne kadar sadece okumakla yetindim.laptopum nihayet geldi ve artık size yazabileceğim için çok mutluyum...
öncelikle şunu söylemek istiyorum bugüne kadar o kadar çok şey öğrendimki sizlerden hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim...burdaki tüm anneleri ve kuzuları tanıyor gibiyim aranızdaki ilişki çok güzel kocaman bir ailesiniz kuzcuklarınızın ise maşallahı var hepsi birbirinden güzel...
Benimde 13 Ağustos doğumlu Delfin adında bir kızım var sizin yaşadığınız bir çok sorunu bende yaşadım halada yaşıyorum.En büyük sorunumuz gece uykularımız kesintisiz uyuyamıyoruz maalesef meme istiyoruz sık sık...gündüz ise mutlu güler yüzlü kuşum ama ne kadar zor olsada dünyanın en güzel duygusu sanırım hepimizi buluşturan ortak noktada burası...Delfin ve benide ailenıze kabul ederseniz çok mutlu oluruz.ben izmir balçovada oturuyorum izmir grubunu tanımayıda çok isterim. Buda benim kuzum bitanem Delfinim..
..

Oyy canım gecmiş olsun Asuya ya kiyamam alintilarda gordum gecmis olsun msjlarini nesi var kuzunun. inş çabucak iyileşir 😘

CuCu

Sağol canım bronşit oldu kuzum ya iyileşiyor çok şükür. Bi öksürüğü var şuan başka bişeyi yok

Bu havada insan tereddüt ediyor canım ya koca kış hastalanmadı bahar geldi hastalandı Yine de her gün bi hava aldırmak lazım bronşite iyi geliyor temiz hava almak

İşte bir güzel mi güzel ağustos böcüğü daha Hoşgeldiniz aramıza... Sanki seni hatırlıyorum topiğin ilk zamanlarında da vardın gibi gibi :26:

Hosgeldin tatlim aramiza delfinde cok tatli masallah Allahim nazarlardan korusun sen bizi tanitiyosun zaten Bizde seni tanimaktan aramizda olmandan cok mutluluk duyariz :)

H

CuCu

Oyy çok çok gecmiş olsun minik kuşa ya hemencik iyileşsin meleğim 😘

CuCu

Mrb kizlar.cok tatli bebisler gordm hepsine kocamn bi masallah TONDORA eylulde iki saaatte bir uyuyo huyduzlanmaya bsliyo zaten uykusu gelince kendi duzenini kendi olustrdu...

ohh bee İlkerin arkadaşlarıda aynı zamanlarda uyuyormuş zaten uyuşunda büyüsünler dimi :)

merhaba Delfin çok tatlı maşallah bende adını görüyordum arada hatırladım :) hoş geldin her zaman bekleriz :)

evet cnım ya dün yine çıkacaktık çıkmadım valla istanbulda hava baya soğuk son günlerde

asucuk daha iyi olacak canım öksürük hemen geçmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…