2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar selam,
Uzun zaman oldu yazamıyorum, ne zaman alıntılarımı yapıp cevaplamaya kalksam ya Selim rahat vermiyor yada başka bişey çıkıyor.
Bu sefer bitirdim

ohh bee İlkerin arkadaşlarıda aynı zamanlarda uyuyormuş zaten uyuşunda büyüsünler dimi :)

Canımm 2 saatte bir uyuyan bebeklerinz var daha ne istiyorsunuz yahu
Ben günde 1 kere uyutabilmek için 40 takla atıyorum o da en fazla 1.5 saat uyuyor. 2-3 kere kalkıp emip yeniden uyuor 1.5 saat içinde.
Ahh ahh

Mert ve Ela gözümden kaçmış ☺️☺️ çoookkk tatlısınız güzel Ela ve güleç Mert umarım aşınız sorunsuz geçmiştir...
NOBİLİS ben de görüyordum seni arada 😄 güzel kızınla hoşgeldiz 😄😄

Çikonun annesi 😍

Evet nerelerdesin kuzum sen ya herkes kayıplarda siz nerdeyse 10 aylık oldunuz doğum günü için ne düşünüyosun?

Evet nerelerdesin kuzum sen ya herkes kayıplarda siz nerdeyse 10 aylık oldunuz doğum günü için ne düşünüyosun?
Canım Selim den fırsat kalmıyor hiçbirşeye. Normal şartlarda konseptimiz belli canım yavru kartal olcak oğluşum. 9 gün sonra 10 ayı dolduruyoruz.
Ama bu ara doğum günü için dede konsepti düşünüyorum. Çünkü hala dişlerimiz yok. Soranlara doğum günü konseptimize uygun olsun diye bilerek çıkarmadık dişlerimizi diyeceğim. Gelenlere hediye olarakta baston şeker ikram etmeyi düşünüyorum

Süper fikir kız ay kopardın beni valla çok beğendim bu fikri Bizim de dişimiz yok muhtemelen yaşını bulucak çıkması... Baston şeker almaya geliriz artık

Hoşgeldin aramıza cnm oyyy maşallah delfine cookk tatli böcük)

kızlar selam..nasılsnz?feyzanın alttan iki dişi çktı.köpek dşlerinin yerleride beyaz beyaz oldular.3 gündr hiçbişy ymyo.eline veriyorum kemiriyo salatalık,bisküvi fln.çok sevdği şehriye çorbasını,muz püresini fln reddiyo.kaşığı gördüğü gbi savunmaya geçiyo moralm cok bozuluyo ne yapcm bilmiyorum çocuk aç duruyo.devamlı yerde oynamak isto.daha emeklemiyo ama hızlı hızlı sürünüyo.bu onun için en gzel şey yemek istemiyo kesinlikle.ne yapsam bilemedm kızlar tecrüblrnzi yazarsanız cok sevnrm ...

Günaydın kızlar dun ikra 8bucukta yanimda otururken kafasini koydu karnima uyudu soook oldum ii dedim 20dakka sonra cin gibi kalkti(gece12bucukta zooorrla uyuttuk oldummm bittimbi kere iilik etti dedik gördük günümüzü:))):-D:-D:-D:-D

Anaaammm Suloz süper bir fikir buu çağırırsan biz de geliriz ama baston şeker almaya 😜😜😜 yaaa azıcık kaldı sizin d.gününe amaaa 😄😄😄

Çikonun annesi 😍

Canım yaa diş zamanı herkes aynı sorunu yaşıyor... İlk iki dişte bi sorun yaşamadık ama şimdi çiko da reddediyo çoğunlukla...eskisi gibi yemiyor bu aralar.

Çikonun annesi 😍

Ahhh İkracıkk annenlerin hevesini kursağında bırakmasaydın yaa olsun ama kendi kendilerine uyudukları günleri de göreceğiz benim umudum var zira bu aralar kucakta uyuyor kollarımı hissetmiyorumm

Çikonun annesi 😍

Sorma cnm inşallah gorecezz.yoruldum banyo yapmak istiyorum sacimi kestirmek istiyorum biraz bunaldimm sanırım

Bir yorgun savascida benim
Oyle yorgunum ki yazacak halim bile yok
Resim ekleyen butun arkadaslar hepsine kocaman bir masallah diyorum.Allah nazarlardan korusun.

Nobilis hosgeldin.İzmir grubu kalabaliklasiyr Kizin cook tatli masallah.

Suloz bacim nasilsin?
Selimtos dis konusunda yavas cikti hee bosver ne zaman isterse o zaman ciksin onemli olan sorunsuz cikmasi.

Dun gece yine 10 defa kalkmistir,ne zor yaa artik sinirleniyorum kollarim tutmuyor kaldir,indir.
Biraz once yaptim kahvaltimi bir dilim tost ile oda yine yanimda aglarken
Esimlede kusuz iyice bunaldim.Onunla kus olmak bana cok dokunuyr hep ben gidip barisirim ama bu kez kararli olmam lazim cunku hakliyim yanlisini anlamali.

İştahsızlık bizde de çok fena canım o yüzden derdine derman olamıycam malesef Çok üstüne gitme bu defa kaşıktan soğuyorlar kaşık görünce kaçıyo

Dinlenmiş birazcık annesi sen ne sandın sabaha kadar öyle uyunur mu :))))

Seni düşünemiyorum canım gerçekten allah kollarına güç kuvvet versin

Zaten bebişlerle yeterince kafayı yemek üzereyiz bir de bu eşlerin tripleri iyice delirtiyor

Süper fikir kız ay kopardın beni valla çok beğendim bu fikri Bizim de dişimiz yok muhtemelen yaşını bulucak çıkması... Baston şeker almaya geliriz artık

Asuyada nene konsepti yap sekerim sende dissiz kaldi bunlar :)) gelin tabisii beklerim.

Anaaammm Suloz süper bir fikir buu çağırırsan biz de geliriz ama baston şeker almaya 😜😜😜 yaaa azıcık kaldı sizin d.gününe amaaa 😄😄😄

Çikonun annesi 😍

Gelin kuzucum basimin ustunde yeriniz var :)

Subacim iyiyim canim kosturmaca iste selim beyin pesinde butun gun. Dislerimiz yok eveet. Cok problem yapmiyorum ya takiliyorum oyle nasilsa cikacak birgun. Sen nasilsin baris nasil? Resimlerinizi gordum de yazamadim cok hossunuz barisin saclara bayildim :) esinle sorununuzu cozersiniz tatlilikla umarim :*:thumbup:

BiR kac gündür ben de Gelemiyorum maalesef
İnci sıralamaya başladı surekli arkasindayim kontrolsüz Bır güç olarak evde dolaşıyor

Sizler iyisinizdir umarım hepinizi öpüyorum

Bu arada harika resimler bu resimlerde harika bebekler gordum hepsine sevgilerimi yolluyorum

Bebek mantısi

Arkadaslar filiz makarnanın yumurtali kirpik diye bur ürünü var . Bebeklerimiz icin uygun sekli onu Lip hasıyoruz .

Ayri bur tavada zeytinyağında kiyma kavurup üstüne sogan sarımsak biber domates ekleyerek sos hazırlıyoruz . Sosun üstüne bur kepçe makarnayi hasladiginiz sudan koyup Bır guzel pişiriyoruz .ustune baharat ile tat verip makarna ile karıştırıyoruz azıcık catalla ezdim yiyebilecekleri kıvama geldi .

sıcacık hosgeldinleriniz için hepinize tesekkür ederim...
günebakan cok geçmiş olsun canım kuzun rahatsızmış umarım bir an önce iyileşir...bende bugün delfini parka çıkardım artık evlere sığamıyoruz sıkılıyor..izmirde felaket rüzgar vardı hasta olacak diye çok korktum hemen eve döndük..
çok hareketlendiler evde sürekli takip etmek gerekiyor.. bugün saksının toprağını keşfetmiş allahtan geveze devamlı sesler çıkarıyo mama dede baba gibi
ses kesildiği anda biliyorumki yaramazlık var ...bir baktım ki saksının toprağının çoğu yerde ortada oturmuş oynuyor toprakla

Asu da nene olsun evet Beyaz peruk takarız ihihhih keltoş ve dişsiziz nolcaz biz böyle

Michelin İnci Pirelli olmaya mı karar vermiş Yumağım benim nasıl da gidiyordur fıtı fıtı

Teşekkürler tarif için canım

Sağol canım evet bugünlerde İzmir epey rüzgarlı. Topraktan yemiş diyceksin sandım bir an :))

Günaydınlaaaar haftanın son günü çok şükür. bu hafta geçmek bilmedi bana Yarın sabah kızımla başbaşa kahvaltı yapıcaz yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…