2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Pirelli inci hahAha benzetmeni sevsinler senin . Cidden insan inanamıyor dolanırken bu kadar büyüdüklerine . Yakalayabilirsem video koyarım ig a

Demek yarın kahvaltı zamanı ustune turk kahvesi de içersiniz siz asu kuşla

Son düzenleme:
Günaydın kızlar uzun zamandır gelemedim herkes nasıl ? Aren 6. dişini çıkarıyor ama arada bizim de canımızı çıkarıyor bütün gün mız mız hep oyun istiyor ancak oynayınca unutuyor ağrıyı... Biz de bütün gün futbol saklambaç ya kovalamaca oynuyor aksiyon seviyor oğlum gel buraya diye peşinden bağırınca hızlı hızlı emekliyor... Artık koltuklara tutunup kalkıyor ya istediğine ulaşamayınca da ayrı bir kıyamet kopuyor evde İştahsızlık da var , sanırım hemen hemen hepimiz aynı dertlerle uğraşıyoruz ...

Pek aktif olamıyoruz bu ara maalesef ama yine yazın buraya be muhabbetimiz devam etsin dimi

Bizim dişin ancak teki çıktı yanındaki hala tam çıkmadı huysuzluk hat safhada hep ama hep kucağımda olmak istiyo asla oturup bişeylerle oyalanmıyo bizim dişler çok zor çıkıyo anlayacağınız bide bu ara ayakta durmak istiyo ama hala emekleme ve sıralama yok siz emeklıyo sıralıyo dediğinizde o kadar özenıyorumki ben ne zaman görücem o günleri her bebeğin gelişimi farklı evet biliyorum ama bazı şeyler neden geç kalıyo bizde aklım almıyo kendimi sorgulayıp duruyorum acaba benmi birşeyleri yanlış yapıyorum diye maalesefsanırım beklemekten başka çare yok :26:

Canım bütün bebekler farklı bu çok doğal sen de düşünme bunları bazı bebekler hiç emeklemeden yürür belki senin kuzu da öyle olacaktır :) Yanlış yaptığın hiç bir şey yok sakın öyle düşünme, bu akıllı bıdıklar istedikleri şekilde geliştiriyorlar kendilerini

Kızlar bir konuda fikrinizi almam lazım nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok gerginim. Cumartesi günü oğlumu kv bıraktım Allah var dikkat eder çocuğa , neyse öğlen oldu oğlumu almaya gittim oradan çıkıp İskenderun'a annemlere gidecektim tam kapıdaydım çıkıyorum Aren kucağımda kv öptüm bir baktım Aren çığlık çığlığa ağlıyor soluğu kesildi ağlamaktan, kaynımın kızı da orda kalıyor 5 yaşında ve çok şımarık , aradan girmiş çocuğun ayak serçe parmağının olduğu kısmı ısırmış mikrop çok sinirlendim kv çok üzüldü , kızım daha önce hiç böyle bir şey yapmadı ilk defa oluyor falan dedi ama artık onlara bırakmak istemiyorum oğlumu gözüm arkada kalır vallahi e annemler de 1 saatlik mesafede oturuyorlar onlar da sürekli gelip bakamıyor ne yapıcam?? Bir de o kıza artık nasıl davranacağımı bilmiyorum kötü davransam daha çok hırçınlaşabilir normal davransam kimse umursamadı diye aynı şeyi tekrarlayabilir ya da daha kötüsünü yapabilir

Canım saol evet yani ne zaman hazır olursa o zaman yapıcak ama anneyim sabırsızım kıyaslama yapmak çok yanlış biliyorum ama ister istemez kafama takılıyo işte

Aynı şey benimde başıma geldi bi çok defa görümcemin kızı elaya sürekli zarar vermeye çalışıyodu benden ondan nefret eder hale gelmiştim tabi bide ben çok nadir bırakıyorum oraya bırakıncada ben bu konuda çok hassasım diye daha da bir koruyup kolluyo kv bence sende sinir olma taktıkça takatsın ama 5 yaşında diyosun laftan anlar o artık uyar mutlaka kv denede söyle bir daha böyle bişey yaşamak istemediğini emin ol daha dikkatli olucaktır benımde annem uzakta ve onlardan başka kimse yok bırakıcak maalesef tavrını net belli et canım

Nasyacim bende seni ve elosu merak ediyordum.
Dis huzursuzlugu cok kotu canim. Bizde ileri boyutta yasiyoruz.
Emekleme,siralama bizde de yok.Dort donuyor,dizlerinin uzerinde duruyor bir kere atiyor kendini o kadar

Seyyah cok sinir bozucu bir durum
Ben olsam cok mecbur kalmadikca gitmezdim ve surekli dile getiridim annesi babasi uyarsin bisekilde cocuklarini kontrol edecekler.
Bizde de gorumcenin oglu cok hircin sinirlenince babaannesine,annesine vuruyor.Fazla gitmiyorum gidersemde hic yakin olmuyuorum suyuna gidiyorum.Baris daha bebek cok kucuk ama sen onun abisisin,herseyi senden ogrenecek,senin gibi guclu,akilli olacak diyorum bakiyorum daha cok seviyr barisi.

Ay canım subacım durumlar böyle işte bizde en zoru dişmiş meğer zaten bizimkiler uykusuz ve huysuzdu ikiye katlandı sinirlerim harab oldu ağlıyorum rahatlıyorum sonra anneliğe devambarıştamı sıralamıyo aynen yerde döne döne bir baştan bi başa gidiyor bide geri geri gidiyo biraz biraz o kadar tembel bunlar yagece uykularnız nasıl bu ara bizim berbat

Bak burayı bu yüzden seviyorum😊 tatlım bizde aynı durumdayız ne emekleme ne sıralama,dönerek ilerlemeye çalışıyor bizimki o da en fazla 3 kere dönüyo sonra al beni niye mızıklıyo😊 beklicez artık napalım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Immm ellerine sağlık parme,en kısa zamanda deneyeceğim domatessiz olarak, korkuyorum valla artık yeni bişey tattırmaya.

Dimicanım aynen bende seviyorum buraya yazınca hemen bi rahatlama geliyo içimeaynı işte hemen cıyak cıyak ağlıyo alıyorum bende acaba almamak mj lazım bulunduğu konumdan rahatsızsa değiştirmeyi öğrensin diyorum ama yok nerde ağlamanın şiddeti artıyo yine o kazanıyo

ayy zaten fincan görünce çıldırıyo Asu versem eline bi güzel içicek boş fincanla idare etsin o artık

Ooo Aren de tamamladı dişleri maşallah :) Futbol bile oynuyor demek abi olmuş

Canım bizde de emekleme yok hatta yerde durmak diye bişey de yok doğru düzgün dönmüyor bile yere oturttuğum an geri üstüme tırmanıyor hemen tut kollarımdan yürüt pozisyonu alıyoruz. Bu karakter meselesi bence gelişiminde bir gerilik olduğunu düşünmüyorum

NaSyam benim hepsinin farklı özellikleri var iste birinin once yaptığını digeri sonra yapıyor mesela inci sekizinci aya kadar oturamadi hazır olduklarında onlar ne yapması gerek biliyor merak etme kuzum ozel olarak yapılan birşey yok ki sen eksik yapasın. Seni ve elami öpüyorum

SEYYAHCIM seni çok iyi anlıyorum, ben de 6 ay oldu köye gitmiyorum ananemi göremiyorum sırf teyzem doğduğunda ağzından öptü tekrar öperse diye.... Yavrularımızı nasıl koruyacağımızı şaşırıyoruz... Uyarsan kızsan daha da inat yapıp kıskançlıkla daha zarar verir mi acaba??
NASYA SUBA biZim de üst dişler gelecek galiba onlar zorluyor biraz ama hakkını yemiyeyim çikomun birazcık zorluyor... Siz zaten bitiktiniz hepten mahvoldunuz çiko da daha sıralamıyor kızlar. Döne döne her yere gidiyordu ama 5 gündür de solucan gibi kendini toparlayıp atıveriyor emeklemeye çalışıyor ben de heves ediyorum sıralayacağı günleri evet her bebeğin gelişimi farklı emeklemeyebilir de ama işte anneyiz bekliyoruz umarım bir an önce mızmızlığınız geçer uykularınız düzene girer... Hep aklımdasınız kızlar hep dua ediyorum size ve Suloza

Çikonun annesi 😍

Tabi canım onun dışında herşeyleri iyi çok şükür de insan dolduruşa geliyo biraz onun bebeği bundan bır ay küçük fıldır fıldır dönüyo yok nerdeyse yürüyecek diyince ben başlıyorum düşünmeye işte yanlış tabi karakterleri böyle çok hareketli değiller isteseler yaparlar ama istemıyorlar işte

Immm ellerine sağlık parme,en kısa zamanda deneyeceğim domatessiz olarak, korkuyorum valla artık yeni bişey tattırmaya.

Afiyet olsun size de Canim . Alerji olasılığı yüksek bebislerimize domates koymamakta fayda var tabi

Nasya tatlım hiç panik yapma bizde aynı durumdayız sıralama Emekleme yok her cocuk her bebek farklı tatlım hepsinin kişiliği gibi hareketleri farklı hiç takma Kafana zamanı gelince herşey olur 😘
Seyyah canım çok sinir bozucu ben olsam bırakmazdım annene bırak bence yinede mesafe çok ama olsun için rahat olur huzursuz gitmezsin hemde 😉

CuCu

Parmecim vakti gelince yaparlar dimi gerçekten şuan o kadar uzak görünüyo ki bana çok ümitsizim maalesef yani nasıl öğretilirki bumlar kendileri çözecek doğru diyosun iyiki varsınız hepiniz bizde çok öpüyorum incimizle seni bi kere

Ayşecim saol canım benim biliyosun işte uykusuzduk iyice şaşırdık ne yapacağımızı allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim

Tabi ki yaparlar seni biraz sanırım cevren endişeye düşürüyor cok fazla kulak asma duyduklarına .

Benim eşimin kuzeni Dr. Onun cocuğu doğduğunda bur süre oksijensiz kalmış ve buna bagli olarak dört yasında falan konuşmuş ama cocuk gayet normal bur sorunu yokmuş simdi

İnci de doğduğunda solumuyordu Dr müdahalesi ile solumaya başlamış . Ay basina kadar anneden baska Bır şey deniyordu cok sessizdi başladılar bu cocuk konuşmayacak demeye sessiz diye . Ay basından beri yine anlamlı Bır kelime söylemiyor ama hic susmuyor yakında söyler birşeyler . Paniğe gerek yok yani . Merak etme sende

Aynen çevre etkilenıyo nekadar savunsamda içimde kalıyo bişeyler işte inciye gelince daha konuşup konuşmayacağını nereden anladılarki anlamsız bikaç hece söyler en fazla hiçbişeyciği yoktur onun canım hiç takılmayalım gerçekten boşver kurt kemirip duruyo insanı yoksa anın kıymetini bilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…