Ay canım subacım durumlar böyle işte bizde en zoru dişmiş meğer zaten bizimkiler uykusuz ve huysuzdu ikiye katlandı sinirlerim harab oldu ağlıyorum rahatlıyorum sonra anneliğe devambarıştamı sıralamıyo aynen yerde döne döne bir baştan bi başa gidiyor bide geri geri gidiyo biraz biraz o kadar tembel bunlar ya gece uykularnız nasıl bu ara bizim berbat
Kızlar bir konuda fikrinizi almam lazım nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok gerginim. Cumartesi günü oğlumu kv bıraktım Allah var dikkat eder çocuğa , neyse öğlen oldu oğlumu almaya gittim oradan çıkıp İskenderun'a annemlere gidecektim tam kapıdaydım çıkıyorum Aren kucağımda kv öptüm bir baktım Aren çığlık çığlığa ağlıyor soluğu kesildi ağlamaktan, kaynımın kızı da orda kalıyor 5 yaşında ve çok şımarık , aradan girmiş çocuğun ayak serçe parmağının olduğu kısmı ısırmış mikrop çok sinirlendim kv çok üzüldü , kızım daha önce hiç böyle bir şey yapmadı ilk defa oluyor falan dedi ama artık onlara bırakmak istemiyorum oğlumu gözüm arkada kalır vallahi e annemler de 1 saatlik mesafede oturuyorlar onlar da sürekli gelip bakamıyor ne yapıcam?? Bir de o kıza artık nasıl davranacağımı bilmiyorum kötü davransam daha çok hırçınlaşabilir normal davransam kimse umursamadı diye aynı şeyi tekrarlayabilir ya da daha kötüsünü yapabilir
Tabi ki yaparlar seni biraz sanırım cevren endişeye düşürüyor cok fazla kulak asma duyduklarına .
Benim eşimin kuzeni Dr. Onun cocuğu doğduğunda bur süre oksijensiz kalmış ve buna bagli olarak dört yasında falan konuşmuş ama cocuk gayet normal bur sorunu yokmuş simdi
İnci de doğduğunda solumuyordu Dr müdahalesi ile solumaya başlamış . Ay basina kadar anneden baska Bır şey deniyordu cok sessizdi başladılar bu cocuk konuşmayacak demeye sessiz diye . Ay basından beri yine anlamlı Bır kelime söylemiyor ama hic susmuyor yakında söyler birşeyler . Paniğe gerek yok yani . Merak etme sende
Aynen çevre etkilenıyo nekadar savunsamda içimde kalıyo bişeyler işte inciye gelince daha konuşup konuşmayacağını nereden anladılarki anlamsız bikaç hece söyler en fazla hiçbişeyciği yoktur onun canım hiç takılmayalım gerçekten boşver kurt kemirip duruyo insanı yoksa anın kıymetini bilmek lazım
Arada nasılsınız diye bakıyorum ama yazamıyorum hanidir. Nasya,blackr,Suba,günebakan,cucu aynı sizler gibi bende dört gözle bekliyorum Toprak emekler mi sıralar mı diye ama nafileee...
Galiba bizimkiler direk koşarak başlıcaklar bu gidişle:) bizim de üst dört dişimiz geliyordu yaklaşık 2 haftadır sıkıntılıyız, iki tanesi çıkmaya başladı sıra diğerlerinde .ama uykusuzluğa mızmızlığa iştahsızlığa devam tabi ki! Dertler bu kadar ortakken aynı dili konuşmak iyi geliyor burda ...hepimize çooook büyük kolaylıklar diliyorum:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yorgun savasci gbiyim eylulun pesnde kosmaktan...NOBILIS delfnde hosgldn aramiza..NASYACM kmseye kulak asma her cocuk farklidr..eylulde cani isterse emekliyo istemzse umrunda degil.....gozden kacirdgm vrsa kusura bkmayn kizlar
Kayınvaliden önlemini alır bence canım ben burdan öyle bir hava sezdim ezdirmez minik torununu merak etme. Isıran da çocuk sonuçta bu yaptığının yanlış olduğu kesin bir dille anlatılırsa anlar
Çevredekiler bişeyi de bilmeselerBazı çocuklar gözlemleyerek öğrenir susar susar sonra bi başlar konuşmaya önünü alamazsın :))
Çok doğru söyledin canım anın kıymetini bilmemiz lazım. Bir daha bu yuvarlanmalar, dişsiz damaklar, yarım yarım heceler geri gelmeyecek
Hahahh koşarsa hiç şaşırmam zaten canımKesinlikle burası iyi geliyor insana gel yaz arada
Eylüşümü özledim kız ne alemdesiniz güzeller :)
günaydın tatlım mert abi oldun sen artık inşallah çok ağlamaz hafif geçer aşısı kaldı yaşına 3 ay vvuuvvvv heyecanlanmaya başladım :)
ya bizim buradaki balıkçı iki seferdir gidiyorum ama kapalı oğluma daha balık tattıramadım sinir oldum pazardakilere güvenip almadım bugün yine gidicem belki açıktır.en azından somon alırım oda çok faydalı hem.senide çok takdir ediyorum maşallah uğraşıp yediriyorsun merti ben hala çorba yoğurtta kaldım :) sadece dün bize kumpir yapmıştım sade patatesinden yedirdim o kadar
güzel haberlerle gel canım bekliyoruz
Güzel gözlü yakışıklı paşam dokuzuncu ayın kutlu mutlu olsun
tşkler sağol cnm dişinizde gelir yakında inş ağrısız
Bi dişsiz biz kaldık herhalde çıkmaya niyeti yok bu dişlerinDayısı gibi 1 yaşında çıkarıcak galiba :) Asum çok çok daha iyi canım sağol üzmem artık kendimi :29
Canım Mert gerçekten sağlam besleniyormuş maşallah. Bizim iştah iyice kaçtı bi ucundan yakalamamız lazım ama nasıl
Güzel sözleriniz için sağolun arkadaşlar.
Tondora canım elada 2,5-3 saatte bir uyuyor.Zaten dediğiniz gibi uykusu gelince bana sokulup yüzünü sürtüyor.
Kızlar bezelyeyi rondodan çekiyormusunuz.
Sizi uzun zamandır takip ediyorum.telefon uygulamasından yazamadığım için bu güne kadar sadece okumakla yetindim.laptopum nihayet geldi ve artık size yazabileceğim için çok mutluyum...
öncelikle şunu söylemek istiyorum bugüne kadar o kadar çok şey öğrendimki sizlerden hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim...burdaki tüm anneleri ve kuzuları tanıyor gibiyim aranızdaki ilişki çok güzel kocaman bir ailesiniz kuzcuklarınızın ise maşallahı var hepsi birbirinden güzel...
Benimde 13 Ağustos doğumlu Delfin adında bir kızım var sizin yaşadığınız bir çok sorunu bende yaşadım halada yaşıyorum.En büyük sorunumuz gece uykularımız kesintisiz uyuyamıyoruz maalesef meme istiyoruz sık sık...gündüz ise mutlu güler yüzlü kuşum ama ne kadar zor olsada dünyanın en güzel duygusu sanırım hepimizi buluşturan ortak noktada burası...Delfin ve benide ailenıze kabul ederseniz çok mutlu oluruz.ben izmir balçovada oturuyorum izmir grubunu tanımayıda çok isterim. Buda benim kuzum bitanem Delfinim..
..Eki Görüntüle 1105419 Eki Görüntüle 1105422
tşkler ayşecim aşımız çok çok sorunsuz geçti anlamadı hiç ağlama yokMert ve Ela gözümden kaçmış ☺️☺️ çoookkk tatlısınız güzel Ela ve güleç Mertumarım aşınız sorunsuz geçmiştir...
NOBİLİS ben de görüyordum seni arada 😄 güzel kızınla hoşgeldiz 😄😄
Çikonun annesi 😍
Kızlar selam,
Uzun zaman oldu yazamıyorum, ne zaman alıntılarımı yapıp cevaplamaya kalksam ya Selim rahat vermiyor yada başka bişey çıkıyor.
Bu sefer bitirdim
Canımm 2 saatte bir uyuyan bebeklerinz var daha ne istiyorsunuz yahu
Ben günde 1 kere uyutabilmek için 40 takla atıyorum o da en fazla 1.5 saat uyuyor. 2-3 kere kalkıp emip yeniden uyuor 1.5 saat içinde.
Ahh ahh
Canım Selim den fırsat kalmıyor hiçbirşeye. Normal şartlarda konseptimiz belli canım yavru kartal olcak oğluşum. 9 gün sonra 10 ayı dolduruyoruz.
Ama bu ara doğum günü için dede konsepti düşünüyorum. Çünkü hala dişlerimiz yok. Soranlara doğum günü konseptimize uygun olsun diye bilerek çıkarmadık dişlerimizi diyeceğim. Gelenlere hediye olarakta baston şeker ikram etmeyi düşünüyorum
kızlar selam..nasılsnz?feyzanın alttan iki dişi çktı.köpek dşlerinin yerleride beyaz beyaz oldular.3 gündr hiçbişy ymyo.eline veriyorum kemiriyo salatalık,bisküvi fln.çok sevdği şehriye çorbasını,muz püresini fln reddiyo.kaşığı gördüğü gbi savunmaya geçiyo moralm cok bozuluyo ne yapcm bilmiyorum çocuk aç duruyo.devamlı yerde oynamak isto.daha emeklemiyo ama hızlı hızlı sürünüyo.bu onun için en gzel şey yemek istemiyo kesinlikle.ne yapsam bilemedm kızlar tecrüblrnzi yazarsanız cok sevnrm ...
Günaydın kızlar dun ikra 8bucukta yanimda otururken kafasini koydu karnima uyudu soook oldum ii dedim 20dakka sonra cin gibi kalkti(gece12bucukta zooorrla uyuttuk oldummm bittim bi kere iilik etti dedik gördük günümüzü:))):-D:-D:-D:-D
Bir yorgun savascida benim
Oyle yorgunum ki yazacak halim bile yok
Resim ekleyen butun arkadaslar hepsine kocaman bir masallah diyorum.Allah nazarlardan korusun.
Nobilis hosgeldin.İzmir grubu kalabaliklasiyrKizin cook tatli masallah.
Suloz bacim nasilsin?
Selimtos dis konusunda yavas cikti hee bosver ne zaman isterse o zaman ciksin onemli olan sorunsuz cikmasi.
Dun gece yine 10 defa kalkmistir,ne zor yaa artik sinirleniyorum kollarim tutmuyor kaldir,indir.
Biraz once yaptim kahvaltimi bir dilim tost ile oda yine yanimda aglarken
Esimlede kusuz iyice bunaldim.Onunla kus olmak bana cok dokunuyr hep ben gidip barisirim ama bu kez kararli olmam lazim cunku hakliyim yanlisini anlamali.
Bebek mantısi
Arkadaslar filiz makarnanın yumurtali kirpik diye bur ürünü var . Bebeklerimiz icin uygun sekli onu Lip hasıyoruz .
Ayri bur tavada zeytinyağında kiyma kavurup üstüne sogan sarımsak biber domates ekleyerek sos hazırlıyoruz . Sosun üstüne bur kepçe makarnayi hasladiginiz sudan koyup Bır guzel pişiriyoruz .ustune baharat ile tat verip makarna ile karıştırıyoruz azıcık catalla ezdim yiyebilecekleri kıvama geldi .
Pek aktif olamıyoruz bu ara maalesef ama yine yazın buraya be muhabbetimiz devam etsin dimi
Bizim dişin ancak teki çıktı yanındaki hala tam çıkmadı huysuzluk hat safhada hep ama hep kucağımda olmak istiyo asla oturup bişeylerle oyalanmıyo bizim dişler çok zor çıkıyo anlayacağınız bide bu ara ayakta durmak istiyo ama hala emekleme ve sıralama yok siz emeklıyo sıralıyo dediğinizde o kadar özenıyorumki ben ne zaman görücem o günleri her bebeğin gelişimi farklı evet biliyorum ama bazı şeyler neden geç kalıyo bizde aklım almıyo kendimi sorgulayıp duruyorum acaba benmi birşeyleri yanlış yapıyorum diye maalesefsanırım beklemekten başka çare yok :26:
Arkadaşlar merhabalar bebişleriniz ve sizler nasılsınız ? umarım herşey yolundadır... biz diş yüzünden hem gece hem gündüz hep huysuzuz hala çıkamadı( bu arada sizin gibi yardımsever annelerden birşey öğrenmek istiyorum yakında 9 ay kontrolümüz var bu ay aşı felan var mı ? bizi neler bekliyo? ona göre eşim izin alacakda... şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın öptüm tatlı bebişlernizi
canım korkulcak birşeyyok sadece koldan tek doz kızamık aşısı var
9.ayınız kutlu olsun
iyi geceler kızlar Annem yine hastanede dün akşam yoğun bakıma almışlar uyutmuşlar bugünde başka bir yoğun bakım odasına çıkarmışlar,ablam girmiş yanına ablam İstanbul dan gitti sabah ilk uçakla Canım Annem ablamı görünce çok şaşırmış bende gitmek istiyorum İlkerden sebep durdum şimdiye kadar.durumu iyiye giderse ay başı gibi giderim bende inşallah
Delfin cok tatliymis hoşgeldiniz ikiniz de canimSizi uzun zamandır takip ediyorum.telefon uygulamasından yazamadığım için bu güne kadar sadece okumakla yetindim.laptopum nihayet geldi ve artık size yazabileceğim için çok mutluyum...
öncelikle şunu söylemek istiyorum bugüne kadar o kadar çok şey öğrendimki sizlerden hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim...burdaki tüm anneleri ve kuzuları tanıyor gibiyim aranızdaki ilişki çok güzel kocaman bir ailesiniz kuzcuklarınızın ise maşallahı var hepsi birbirinden güzel...
Benimde 13 Ağustos doğumlu Delfin adında bir kızım var sizin yaşadığınız bir çok sorunu bende yaşadım halada yaşıyorum.En büyük sorunumuz gece uykularımız kesintisiz uyuyamıyoruz maalesef meme istiyoruz sık sık...gündüz ise mutlu güler yüzlü kuşum ama ne kadar zor olsada dünyanın en güzel duygusu sanırım hepimizi buluşturan ortak noktada burası...Delfin ve benide ailenıze kabul ederseniz çok mutlu oluruz.ben izmir balçovada oturuyorum izmir grubunu tanımayıda çok isterim. Buda benim kuzum bitanem Delfinim..
..Eki Görüntüle 1105419 Eki Görüntüle 1105422
Maşallah sanaa ne kadar güleçsin hayatın boyunca hep Gül böle inşş
Kızlar kilo konusunda bende ne zamandır unutuyorum söylemeye, yaklaşık 3 haftadır sabah erkenden Aliyi babasına bırakıp yürüyüşe çıkıyorum.ilk günler baya zorlandım şimdi biraz biraz alıştı vücut çok hantallamışım yaa heryerim ağrıyor ayaklarım geri geri gidiyordu en sonunda fizik tedavi doktoruna bile gittim oda yazdı bi dolu ağrı kesici bide mr verdi ama hiçbirini yapmadımama yürüyüşün bana çok iyi geldiğini biliyorum..
Kızlar fırsatınız varsa sizede burdan bi gaz vereyim dedim :)) mutlaka atın kendinizi dışarı
valla çok ıssızladı buralar kızlar herkes gelin arada ama
bizde sizi yeriz çikocukla ilkeri bir gün bir araya getirsek ne komik olur kim bilir iki tostik yuvarlanıp giderlerdi
günaydın tatlım mert abi oldun sen artık inşallah çok ağlamaz hafif geçer aşısı kaldı yaşına 3 ay vvuuvvvv heyecanlanmaya başladım :)
ela sen ne tatlı şeysin öyle annesi farkındaysan yemeğine göz dikmiş ela verseydin azıcık bari :)
teşekkürler canım
ayy canım çok tatlısın yaa dişlerde gelir artık teker teker kolay gelsin sizede :)
ya bizim buradaki balıkçı iki seferdir gidiyorum ama kapalı oğluma daha balık tattıramadım sinir oldum pazardakilere güvenip almadım bugün yine gidicem belki açıktır.en azından somon alırım oda çok faydalı hem.senide çok takdir ediyorum maşallah uğraşıp yediriyorsun merti ben hala çorba yoğurtta kaldım :) sadece dün bize kumpir yapmıştım sade patatesinden yedirdim o kadar
güzel haberlerle gel canım bekliyoruz
Eline sağlık canım şimdi tadı yabancı diye burun kıvırmıştır alışır annesi :) O yemezse bana getir ben çok severimBu arada İlkercim maşallah sana
Duruşum mu gelmiş güzel melek bu ya böyle pamuk mu desem ne desem değişik naif bi güzelliği var Allah nazardan saklasın
Güzel gözlü yakışıklı paşam dokuzuncu ayın kutlu mutlu olsun
Bi dişsiz biz kaldık herhalde çıkmaya niyeti yok bu dişlerinDayısı gibi 1 yaşında çıkarıcak galiba :) Asum çok çok daha iyi canım sağol üzmem artık kendimi
Canım tebrik ederim başarmışsın ne de iyi olmuş Ela hanım da sen de çok güzelsiniz
Sizin de 9. ayınız kutlu olsun canım dişleriniz de inci gibi olsun inşallah
Canım Mert gerçekten sağlam besleniyormuş maşallah. Bizim iştah iyice kaçtı bi ucundan yakalamamız lazım ama nasıl
oy oyy ne şirin ne tatlı mşllh artık herşeyleri yicekler gibi yarasın sağlık olsun et olsun
bizdeeee aynı gün doğum yapmışız😃
kutlu olsun 9.ayınız. biz bgn doktora gideceğiz aşımızı olacağız güzel haberler getireceğiz size doktordan.
günaydınlarrr
ayşem aklımdaydın yazamadım çikomun kanı alınmıcakmış çok iyi sevindim kan ilacı kullanmadan geçti
bize n dicek bakalım 11.4 her yemeği ya kıymalı ya etli faydası oluyordur inş.
dün öğlen somon yaptım bıdığa yanında patates püresi ile yedi limon sıktım üzerine
akşamda bezelye haşladım püre yaptım 4-5 kuşbaşı et haşladım yoğurtla yedirdim
artık Mert 3 ana 3 ara öğün yiyor bakalım doktorumuz n dicek ben kendi kendime yaptım bu programı😃
Sareya yoğurt kadar katı bir kıvamda olmuyor.Ben ilk yaptığımda üzeri sulu old. için tereddütte kalıp süzmeyecektim; ama en azından lor gibi bir şey olur deyip süzdüm.İyiki de süzmüşüm.Meğer o labneymişAnlayacağın üzerinin sulu olması seni yanıltmasın.Kolay gelsin.
iyi geceler kızlar Annem yine hastanede dün akşam yoğun bakıma almışlar uyutmuşlar bugünde başka bir yoğun bakım odasına çıkarmışlar,ablam girmiş yanına ablam İstanbul dan gitti sabah ilk uçakla Canım Annem ablamı görünce çok şaşırmış bende gitmek istiyorum İlkerden sebep durdum şimdiye kadar.durumu iyiye giderse ay başı gibi giderim bende inşallah
Canım o kızın annesi neredeyse 40 yaşında o laftan anlamıyor kızı anlar mı sence ?? Neyse bugün bıraktım baktım kız yine koştu ayaklarından öpecekmiş oğlumu ters ters baktım öpme dedim. Kv de onu uyardı ve bana dedi ki kızım ben büyükleri uyardım Aren'i ayağından öpmesinler diye dedi ... Bakalım neler olacak ...Canım saol evet yani ne zaman hazır olursa o zaman yapıcak ama anneyim sabırsızım kıyaslama yapmak çok yanlış biliyorum ama ister istemez kafama takılıyo işte
Aynı şey benimde başıma geldi bi çok defa görümcemin kızı elaya sürekli zarar vermeye çalışıyodu benden ondan nefret eder hale gelmiştim tabi bide ben çok nadir bırakıyorum oraya bırakıncada ben bu konuda çok hassasım diye daha da bir koruyup kolluyo kv bence sende sinir olma taktıkça takatsın ama 5 yaşında diyosun laftan anlar o artık uyar mutlaka kv denede söyle bir daha böyle bişey yaşamak istemediğini emin ol daha dikkatli olucaktır benımde annem uzakta ve onlardan başka kimse yok bırakıcak maalesef tavrını net belli et canım
Ahhh ahhh Suba annesi babası iplemiyor ki çocuğu annesi işten gelir bir iki öper sonra direk dedikoduya oturur , bir de morali bozuksa ki genelde bozuktur çocuğa bile trip yapar sorunlu bir çocuk yani . Ben de hamileliğimden beri bugünleri düşünerek hep iyilikle yaklaştım kardeşin gelecek sen ona yürümeyi konuşmayı öğreteceksin falan parka götüreceksin falan derdim hep güzellikle anlatırdım ama demek ki hamurunda bir problem var ...Nasyacim bende seni ve elosu merak ediyordum.
Dis huzursuzlugu cok kohttp://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=1184__zoneid=29__cb=2f267c06ff__oadest=http%3A%2F%2Fbs.serving-sys.com%2FBurstingPipe%2FadServer.bs%3Fcn%3Dtf%26c%3D20%26mc%3Dclick%26pli%3D9906565%26PluID%3D0%26ord%3D%5Btimestamp%5Dtu canim.Bizde ileri boyutta yasiyoruz.
Emekleme,siralama bizde de yok.Dort donuyor,dizlerinin uzerinde duruyor bir kere atiyor kendini o kadar
Seyyah cok sinir bozucu bir durum
Ben olsam cok mecbur kalmadikca gitmezdim ve surekli dile getiridim annesi babasi uyarsin bisekilde cocuklarini kontrol edecekler.
Bizde de gorumcenin oglu cok hircin sinirlenince babaannesine,annesine vuruyor.Fazla gitmiyorum gidersemde hic yakin olmuyuorum suyuna gidiyorum.Baris daha bebek cok kucuk ama sen onun abisisin,herseyi senden ogrenecek,senin gibi guclu,akilli olacak diyorum bakiyorum daha cok seviyr barisi.
Ben de ondan korkuyorum o yüzden sert çıkışmadım gerçekten milletçe bebekleri nasıl seveceğimizi bilmiyoruz şuursuzca yaklaşıyoruz minicik yavrulara ağzından öpmek niye yahu manyak mısın nesin eltim de ağzından öpmüş ben görmedim ama annem görmüş bana söyledi e uyarsaydın dedim, annem de kızım anlayacak insan uyarılır böyleleri uyarılmaz dedi kadın haklı . Eğer onu uyarsaydı çoluğunu çocuğunu toplayıp bağıra çağıra giderdi bizden ...SEYYAHCIM seni çok iyi anlıyorum, ben de 6 ay oldu köye gitmiyorum ananemi göremiyorum sırf teyzem doğduğunda ağzından öptü tekrar öperse diye.... Yavrularımızı nasıl koruyacağımızı şaşırıyoruz... Uyarsan kızsan daha da inat yapıp kıskançlıkla daha zarar verir mi acaba??
NASYA SUBA biZim de üst dişler gelecek galiba onlar zorluyor biraz ama hakkını yemiyeyim çikomun birazcık zorluyor... Siz zaten bitiktiniz hepten mahvoldunuzçiko da daha sıralamıyor kızlar. Döne döne her yere gidiyordu ama 5 gündür de solucan gibi kendini toparlayıp atıveriyor emeklemeye çalışıyor ben de heves ediyorum sıralayacağı günleri evet her bebeğin gelişimi farklı emeklemeyebilir de ama işte anneyiz bekliyoruz umarım bir an önce mızmızlığınız geçer uykularınız düzene girer... Hep aklımdasınız kızlar hep dua ediyorum size ve Suloza
Çikonun annesi 😍
Cucum bebek sadece benim değil ki babası da var o da annesinin ilgilenmesini istiyor ben de kendi annem ilgilensin istiyorum o yüden bir iki hafta benim annem bakıyor bi hafta onun annesi öyle öyle idare ediyoruz ...Nasya tatlım hiç panik yapma bizde aynı durumdayız sıralama Emekleme yok her cocuk her bebek farklı tatlım hepsinin kişiliği gibi hareketleri farklı hiç takma Kafana zamanı gelince herşey olur 😘
Seyyah canım çok sinir bozucu ben olsam bırakmazdım annene bırak bence yinede mesafe çok ama olsun için rahat olur huzursuz gitmezsin hemde 😉
CuCu
Ezdirmez canım da o kız kaşla göz arasında yapıyor yapacağını çok nem kaptım yahu ...Kayınvaliden önlemini alır bence canım ben burdan öyle bir hava sezdim ezdirmez minik torununu merak etme. Isıran da çocuk sonuçta bu yaptığının yanlış olduğu kesin bir dille anlatılırsa anlar
Çevredekiler bişeyi de bilmeselerBazı çocuklar gözlemleyerek öğrenir susar susar sonra bi başlar konuşmaya önünü alamazsın :))
Çok doğru söyledin canım anın kıymetini bilmemiz lazım. Bir daha bu yuvarlanmalar, dişsiz damaklar, yarım yarım heceler geri gelmeyecek
Hahahh koşarsa hiç şaşırmam zaten canımKesinlikle burası iyi geliyor insana gel yaz arada
Eylüşümü özledim kız ne alemdesiniz güzeller :)
Canım benim Arduşumun her hali birbirinden güzel o gülümsemesi beni benden alıyor zaten canımın içiiyi gecelerr kızlaarr
bir süredir yazamıyorum ben de yaaaArduşko çok hareketlendi acayip sosyal bi çocuk evde durunca pek bir huysuzlanıyor illa gezecek insan görecekmişiz ben de hava müsait olduğu sürece çıkarmaya çalışıyorum dışarı. ama bu aralar pek bi soğuk yahu kış geri geldi resmen
azmettim okudum geçmişi.. tatlı mı tatlı melekler gördümmEloş, Durumm, Yağızck, Mertcik hepinizi yerim yeriimmm ne güzel büyüdünüz siz böyle yaa maşallah hepiciğinize atladığım varsa nolur kusura bakmayın
Sulozcan doğum günü konseptine bayıldım şekerimbu panpalar cidden 1 yaşını görmeden çıkarmycak dişleri :) Arda da dişsiz hala
Nobilis aramıza hoş geldin canımDelfin'e de kocaman bir maşallah çok tatlıymış bu kuzucuk
Nasyam bak topiğin yarısı bizdenmiş meğerseArda da ne emekliyor ne de sıralıyor varsa yoksa karın üstü sürünüyor azcık sonra da hopp atıyor kendini arkaya beyim istemiyor emeklemeyi sinir oluyor yüz üstü durunca. emeklemeden yürüyecek bu bıdıklar sanırım :)
Tondora çok geçmiş olsun anneciğine canım.. annen nerede yaşıyor bilmiyorum ama imkanın varsa git bence canm. hem senin için rahat eder hem annene iyi gelir seni görmek..
bunlar da bizim Arda'nın halleri2. kez saç traşı oldu erkekim. ilkinde pek rahat durmadığı için yamuk yumuk kesildi. sonra da ben bu haline dayanamadım babasından habersiz aldım götürdüm berbere sonuç 5 numara erkek traşı
Eki Görüntüle 1108505 Eki Görüntüle 1108506 Eki Görüntüle 1108507 Eki Görüntüle 1108509
TONDORA çok geçmiş olsun annene. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.imkanın varsa kesinlikle git derim moral olur ne güzel ...
ARDUŞUMMM her hali ayrı yakışıklı kuzum benim... Yerim seni miniş erkekimm 😄😄 FUNDA sorma canım yaa ne zaman dışardan eve gelip kapıyı kapatsak ağlıyo çikocan... Çok gezenti bu veletler 😄😄😄
Sabah sabah güne ağlayarak başladımsaolsun ablam hediye göndermiş çok mutlu etti beni ilk anneler günün kutlu olsun diye... Bir de o tedavi gördüğü için bebiş için baya bir duygulandırdı süprizi... Umarım isteyen herkes en kısa zamanda bebiş sahibi olur 🙏🙏🙏🙏 Allah kimseye aratmasın..
Çikonun annesi 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?