2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Arada nasılsınız diye bakıyorum ama yazamıyorum hanidir. Nasya,blackr,Suba,günebakan,cucu aynı sizler gibi bende dört gözle bekliyorum Toprak emekler mi sıralar mı diye ama nafileee...
Galiba bizimkiler direk koşarak başlıcaklar bu gidişle:) bizim de üst dört dişimiz geliyordu yaklaşık 2 haftadır sıkıntılıyız, iki tanesi çıkmaya başladı sıra diğerlerinde .ama uykusuzluğa mızmızlığa iştahsızlığa devam tabi ki! Dertler bu kadar ortakken aynı dili konuşmak iyi geliyor burda ...hepimize çooook büyük kolaylıklar diliyorum:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canim geri ve yan giderek turluyor odayi
En buyuk sorunlardan biride cekmeceler yurutecteyken acip,icinde ne varsa aliyor.Kiziyorum hayir filan diyorum hic takmiyor
Gece uykulari berbat saat basi uyaniyor.Yani 10_11 defa filan(

Yorgun savasci gbiyim eylulun pesnde kosmaktan...NOBILIS delfnde hosgldn aramiza..NASYACM kmseye kulak asma her cocuk farklidr..eylulde cani isterse emekliyo istemzse umrunda degil.....gozden kacirdgm vrsa kusura bkmayn kizlar

Kayınvaliden önlemini alır bence canım ben burdan öyle bir hava sezdim ezdirmez minik torununu merak etme. Isıran da çocuk sonuçta bu yaptığının yanlış olduğu kesin bir dille anlatılırsa anlar

Çevredekiler bişeyi de bilmeseler Bazı çocuklar gözlemleyerek öğrenir susar susar sonra bi başlar konuşmaya önünü alamazsın :))

Çok doğru söyledin canım anın kıymetini bilmemiz lazım. Bir daha bu yuvarlanmalar, dişsiz damaklar, yarım yarım heceler geri gelmeyecek

Hahahh koşarsa hiç şaşırmam zaten canım Kesinlikle burası iyi geliyor insana gel yaz arada

Yorgun savasci gbiyim eylulun pesnde kosmaktan...NOBILIS delfnde hosgldn aramiza..NASYACM kmseye kulak asma her cocuk farklidr..eylulde cani isterse emekliyo istemzse umrunda degil.....gozden kacirdgm vrsa kusura bkmayn kizlar

Eylüşümü özledim kız ne alemdesiniz güzeller :)

Eylus iyi tatlim cok hareketli pesnde kostrmkla geciyo zamn yorgunm dostum yorgunm yorgun

Kızlar bondigonun eğitici aktivite masası ebebekte kampanyaya girmiş 99 tl . İlgilenenlere duyurulur .

Bır de bizden alıp kullanan varsa yorum rica edeyim

teşekkür ederiz cnm güzel geçti hiç ağlamadı anlamadı pırt oldu aşı kilomuzda boyumuzda iyi mşllh
artık herşeyi yedirebilirsin dedi dr tuzsuz salçasız çilekte mevsiminde azcık tatdır alerji yoksa yedir dedi

evde olduğum için uğraşırım yaparım değişik şeyler tosunuma😃
başka ne uğraşımız varki
sende başla sonra zor yer annesi

azar azar yedir unutmasın tadları sonra alışması zor olur
bn bi ara meyve suyu vermedim posalı yedirdim şimdi suyunu zor içiyor

Güzel sözleriniz için sağolun arkadaşlar.

Tondora canım elada 2,5-3 saatte bir uyuyor.Zaten dediğiniz gibi uykusu gelince bana sokulup yüzünü sürtüyor.

Kızlar bezelyeyi rondodan çekiyormusunuz.

tel süzgüden geçiriyorum kabukları kalıyor daha rahat yiyor

hoşgeldin aramıza mşllh yavruna
izmir grubumuzada hoşgeldin

tşkler ayşecim aşımız çok çok sorunsuz geçti anlamadı hiç ağlama yok

cnm kıyamam zor geçiyor demek bizde gelioz peşinizden

dişsiz selimtoş bizim tek diş göründü çıkar cnm
doğum gnü konsepti de çok hoş😃

yoğurtla karıştırıp sebze pürelerini yedirebilirsin
meyve yemiyorsa suyunu içer belki

olur annesi bidaa inş
bn görebilecekmiyim acaba kendikendine uyuduğu günleri ah ah belim koptu artık kucakta eeeee 😃😀

Allah kolaylık versin cnm en kısa sürede düzelir uykunuz inş
eşinde yardımcı olsa sna küslük biter inş

tşkler tarif için eline sağlık

bnmkide emeklemiyo sıralamıyo tek diş var
normal cnm sağlıklılar çok şükür

Akşammm 1 yaş kız doğum günü partisine katılıyorum
sizinle paylaşıcağım neler yapılmış
çok heyecanlıyım bnde 3 ay kaldı
sağlıkla yaşlarını görelin inş

Arkadaşlar merhabalar bebişleriniz ve sizler nasılsınız ? umarım herşey yolundadır... biz diş yüzünden hem gece hem gündüz hep huysuzuz hala çıkamadı ( bu arada sizin gibi yardımsever annelerden birşey öğrenmek istiyorum yakında 9 ay kontrolümüz var bu ay aşı felan var mı ? bizi neler bekliyo? ona göre eşim izin alacakda... şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın öptüm tatlı bebişlernizi

canım korkulcak birşeyyok sadece koldan tek doz kızamık aşısı var
9.ayınız kutlu olsun

iyi geceler kızlar Annem yine hastanede dün akşam yoğun bakıma almışlar uyutmuşlar bugünde başka bir yoğun bakım odasına çıkarmışlar,ablam girmiş yanına ablam İstanbul dan gitti sabah ilk uçakla Canım Annem ablamı görünce çok şaşırmış bende gitmek istiyorum İlkerden sebep durdum şimdiye kadar.durumu iyiye giderse ay başı gibi giderim bende inşallah

Çok geçmiş olsun annene sağlığına kavuşur inş canım en kısa zamanda..

Delfin cok tatliymis hoşgeldiniz ikiniz de canim

Maşallah sanaa ne kadar güleçsin hayatın boyunca hep Gül böle inşş

Kızlar teşekkürler güzel sözleriniz icin..oglusum yine hasta oldu kızlar ya doğduğundan beri bu 3. Hastalanasimiz yine antibiyotik kullaniyoz.ateşi de ara ara çıkıyor...dış huzursuzluğu da var off iyilessin bi an önce kuzucuklarimiz hep iyi olsunlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol canım ilk fırsatta yapicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi gecelerr kızlaarr

bir süredir yazamıyorum ben de yaaa Arduşko çok hareketlendi acayip sosyal bi çocuk evde durunca pek bir huysuzlanıyor illa gezecek insan görecekmişiz ben de hava müsait olduğu sürece çıkarmaya çalışıyorum dışarı. ama bu aralar pek bi soğuk yahu kış geri geldi resmen

azmettim okudum geçmişi.. tatlı mı tatlı melekler gördümm Eloş, Durumm, Yağızck, Mertcik hepinizi yerim yeriimmm ne güzel büyüdünüz siz böyle yaa maşallah hepiciğinize atladığım varsa nolur kusura bakmayın

Sulozcan doğum günü konseptine bayıldım şekerim bu panpalar cidden 1 yaşını görmeden çıkarmycak dişleri :) Arda da dişsiz hala

Nobilis aramıza hoş geldin canım Delfin'e de kocaman bir maşallah çok tatlıymış bu kuzucuk

Nasyam bak topiğin yarısı bizdenmiş meğerse Arda da ne emekliyor ne de sıralıyor varsa yoksa karın üstü sürünüyor azcık sonra da hopp atıyor kendini arkaya beyim istemiyor emeklemeyi sinir oluyor yüz üstü durunca. emeklemeden yürüyecek bu bıdıklar sanırım :)

Tondora çok geçmiş olsun anneciğine canım.. annen nerede yaşıyor bilmiyorum ama imkanın varsa git bence canm. hem senin için rahat eder hem annene iyi gelir seni görmek..

bunlar da bizim Arda'nın halleri 2. kez saç traşı oldu erkekim. ilkinde pek rahat durmadığı için yamuk yumuk kesildi. sonra da ben bu haline dayanamadım babasından habersiz aldım götürdüm berbere sonuç 5 numara erkek traşı

Canım çok geçmiş olsun.Annenin neyi var.Allah acil şifa versin.İnşallah biran önce iyileşir.

TONDORA çok geçmiş olsun annene. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.imkanın varsa kesinlikle git derim moral olur ne güzel ...
ARDUŞUMMM her hali ayrı yakışıklı kuzum benim... Yerim seni miniş erkekimm 😄😄 FUNDA sorma canım yaa ne zaman dışardan eve gelip kapıyı kapatsak ağlıyo çikocan... Çok gezenti bu veletler 😄😄😄
Sabah sabah güne ağlayarak başladım saolsun ablam hediye göndermiş çok mutlu etti beni ilk anneler günün kutlu olsun diye... Bir de o tedavi gördüğü için bebiş için baya bir duygulandırdı süprizi... Umarım isteyen herkes en kısa zamanda bebiş sahibi olur 🙏🙏🙏🙏 Allah kimseye aratmasın..

Çikonun annesi 😍

Canım o kızın annesi neredeyse 40 yaşında o laftan anlamıyor kızı anlar mı sence ?? Neyse bugün bıraktım baktım kız yine koştu ayaklarından öpecekmiş oğlumu ters ters baktım öpme dedim. Kv de onu uyardı ve bana dedi ki kızım ben büyükleri uyardım Aren'i ayağından öpmesinler diye dedi ... Bakalım neler olacak ...
Ahhh ahhh Suba annesi babası iplemiyor ki çocuğu annesi işten gelir bir iki öper sonra direk dedikoduya oturur , bir de morali bozuksa ki genelde bozuktur çocuğa bile trip yapar sorunlu bir çocuk yani . Ben de hamileliğimden beri bugünleri düşünerek hep iyilikle yaklaştım kardeşin gelecek sen ona yürümeyi konuşmayı öğreteceksin falan parka götüreceksin falan derdim hep güzellikle anlatırdım ama demek ki hamurunda bir problem var ...
Ben de ondan korkuyorum o yüzden sert çıkışmadım gerçekten milletçe bebekleri nasıl seveceğimizi bilmiyoruz şuursuzca yaklaşıyoruz minicik yavrulara ağzından öpmek niye yahu manyak mısın nesin eltim de ağzından öpmüş ben görmedim ama annem görmüş bana söyledi e uyarsaydın dedim, annem de kızım anlayacak insan uyarılır böyleleri uyarılmaz dedi kadın haklı . Eğer onu uyarsaydı çoluğunu çocuğunu toplayıp bağıra çağıra giderdi bizden ...
Cucum bebek sadece benim değil ki babası da var o da annesinin ilgilenmesini istiyor ben de kendi annem ilgilensin istiyorum o yüden bir iki hafta benim annem bakıyor bi hafta onun annesi öyle öyle idare ediyoruz ...
Ezdirmez canım da o kız kaşla göz arasında yapıyor yapacağını çok nem kaptım yahu ...
Canım benim Arduşumun her hali birbirinden güzel o gülümsemesi beni benden alıyor zaten canımın içi

Canım ya çok inceymiş ablan , Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin evini bu sesten bu güzel kokudan mahrum bırakmasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…