2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Slm kizlar persembe aksam memlekete geldik esimin halasi öldü aniden.bende ikrosla annemdeyim eşim orda.sabah aksam nöbet tutuo yaa kızlar ben mi abartiorum üvey halasi tamam geldik crnazeye vs katildin.bugunde koyden ilceye halasinin kızlarını kâh mezara kah hastaneye gezdirip duruo kiii hiicc samimiyetleri yok birbirlerinden bi haberler.ben ikrosla ugrasiotum kucağımdan dusmuo dis cikio herkesten korkuo anneme bile gitmio esim hala orda bisey demek istemiyorum ama galiba sinirlendim:''(

Tondora çok gmiş olsun annene Allah acil şifalar versin

Arduşşş her halinle çok tatlısın sen tontikkkk😘😘

Ayşe ablan ne güzel ince düşünmüş Allah tez zamanda onun da kucağını doldurur inş

KıZlar hepimizin ilk💕💕anneler günü kutlu olsunn bıdıklarımızla daha nice nice anneler günleri görelim inşşşş🎉🎉

Şimdiden kutlamak istedim yarın belki olur da yazamazsam die😊

Aysecim bende tedaviyle hamile kalmis biri olarak ablana yürekten dua ediyorum inşallah rabbim onunda kucagini doldurur ve anneme soyledim arkadasimin ablası böyle yapmış die o da çok dua etti

Akşammm 1 yaş kız doğum günü partisine katılıyorum
sizinle paylaşıcağım neler yapılmış
çok heyecanlıyım bnde 3 ay kaldı
sağlıkla yaşlarını görelin inş
Merakla bekliyorum canim foto da cek. Mutlaka :))

Canim allah annene acil sifalar versin umarim durumu duzelir bence hic. Bekleme git sen de.

Cok gecmis olsun canim ates cok zor keske hic olmasa

Ben senin erkek saclarini yerim arda zaten yakisikliydin iyice yakisikli olmussun Idos.kiskanmasin sonra

Guzel kalpli ablana da allah bu guzel duyguyu yasatsin canim

Ikros seni cok zorladigi icinyipranmissindir canim esine. Kizma bence. Kotu bi niyeti oldugunu sanmiyorum iyilik yapiyor adam

Anneler gununuz simdiden kutlu olsun canim arkadaslarim agustos meleklerinin birbirinden guzel annisleri hepinizi opuyorum... Bu anneler gununu anne sifatiyla gecirmek cok cok guzel bir duygu allah bu sifati hak eden her kadina bu duyguyu yasatsin

herkese selam kızlar.. hatırlayanınız olmuştur belki 2013 ağustos annelerindenim.. Topic dağılmış bitmiş ben maalesef takip edemiyorum..Bebeğim sekizinci ayını bitirdi hala emeklemiyor :18: yüzüsüstü yatırıyorum kızıyor oturması gayet iyi altı buçuk ayını gecince başladı oturmaya..yürüttüğümüzde güzel yuruyor çok sıkışınca da yürütece koyuyorum onunla da çok güzel geziyor ama emeklemek yok...İştah ona keza kahvaltı ya yapıyor ya yapmıyor belli olmuyor yani.. Yoğurt yemiyor çorba içmiyor çok fazla zorlamıyorum,istemiyorsa vermiyorum.Gündüz Uykumuz doğdugundan beri az.. Neyi yanlış neyi doğru yaptığımı sasırmış durumdayım..iki tane dişimiz çıktı bu iştahsızlık bundan sebep midir bilemiyorum???

Canım merhaba...her bebek farklıdır kimisi emekler kimisi emeklemeden yürür..her beceriler ayrı canım belki seninki de emeklemeden yurur annesi telaş yapma..dise bağlı istahsizligi hepimiz zaman zaman yaşıyoruz..ben de zorlamadim hic ama eline meşgul olacağı oyuncaklar parmak yiyecekler verdim bu sayede 4 5 kaşık bile olsa yiyor istshsizsa..o dw onun tadina alismadi icin..yoğurdu hic sevmiyor bizimki de ama bu şekilde tadına alistiriyorum yoksa zamanla hic alismaz diye düşünüyorum..kolay gelsin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günebakan teşekkürler canım bugün biraz daha iyiyiz..
Arda sen zaten yakisikliydin simdi tam yakışıklı küçük bey olmuşsun maşallah..
Aysecim ablan çok ince dusunceliymis allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Durusel başınız sağolsun bazen yağız da beni zorladiginda eşim başka biseyle meşgul oluyorsa disardaysa falan çok sinirleniyorum ama o da gerilmekten oluyor esin iyilik yapmak istemiş bence de takılma canım..

Güzel anneler anneler günümüz kutlu olsun..meleklerimizle geçirdiğimiz ilk anneler günümüz..allah bizi onjarin kokusundan civiltilarindan kahkahalarindan sımsıcak bakışlarından ayırmasın..ne güzel bi duyguymus annelik...

Kızlar birşey sorcam ben dun yagizin çorbasına domates koydum daha önce yazdan yaptığım konservelerden koyuyodum ama dun ilk kez çiğ domatesi denedim..bugün bi baktım poposu nokta nokta kızarmış pisik olmus domates ten olur mu sizce..

Tatlım büyük ihtimal domatestendir. Portakal domates gibi şeyler pişik yaparmış. Bizdede portakaldan olmuştu.

Tatlım büyük ihtimal domatestendir. Portakal domates gibi şeyler pişik yaparmış. Bizdede portakaldan olmuştu.

Evet canim sanirim..portakal da yapmıştı bize de ama bu kadar değildi...bu baya olmuş..1 yaşına dek vermiyim en iyisi

Canım annemin yanındayım şimdi sordum domates yaparmış...

Çikonun annesi 😍

Anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlarım💖💖💖💖
Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Kızlarrr ilk anneler günümüz hepimizin kutlu olsun ❤️❤️❤️❤️ Allah'ım yavrularımızdan hiç ayırmasın bizi 😍😍
Evet kızlar ablam çok güzel bir jest yaptı bana ben de boş durmadım tabi hemen kardeşimi görevlendirip Alptuğ ile olan bir fotosunu çıkarttırıp çerçevelettirdim gönderdim 😄 çok mutlu olmuş dükkanda masasının üstüne koymuş hemen😄 tahmin edersiniz ki Çikoya çok düşkün...dua edin kızlar hep de o da sağlıklı bir evlat sahibi olsun bir an önce🙏🙏
DURUSEL canım sen bunaldığın için eşine kızıyorsundur...benim de dün eşim işler birikti geç gelcem dedi, Çiko da çok yordu beni çıldıracaktım 100 defa aradım hadi gel gece vardiyasındaki mühendis ne işe yarıyor diye meğersem adam bana hediye arıyormuş ☺️☺️ insan sinirlenince gözü dönüyor. Seninki de iyilik yapıyor bırak yapsın canım... Şu tedavi işini de senle konuşalım canım bir ara... Hangi aşamada hamile kaldın zira ablam çok umutsuzluğa kapılıyor moral olur ona da....

Çikonun annesi 😍

Canım annemin yanındayım şimdi sordum domates yaparmış...

Çikonun annesi 😍

Evet canım muhtemelen domatesten oldu erteledik simdilik..annen hemsireydi demi senin yanlış hatirlamiyorsan uzman bilgisiyle de onaylandı:))ilgin icin saol canım inş ablan da yavrusuna kavuşur hayirlisiyla..

Merhaba arkadaşlar.Hepimizin anneler günü kutlu olsun.Allah'ıma şükrediyorum.Elamı bana verdi.Annelik duygusunu yaşattı diye.Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın.
Arkadaşlar dün çok canım sıkıldı.Sizlerle paylaşmak istedim.Görümcem bana yakın oturuyor. Üçüzleri var.Kv görümcemle birlikte 4 yıldır üçüzlere bakıyor.Çocuklar 12 de kreşe gidiyor 5 de geliyor.Elayıda nerdeyse ayda bir görüyorlar.Neymiş dinlenmeye bile fırsatları yokmuş.Ama habire misafir davet ediyorlar.Gezmeye gidiyorlar.Bir elayamı fırsat bulamıyorlar.Bende dün kv aradım.Dedimki ''anne ben işe başlamak istiyorum.Elaya bakarmısın.Bu ara çok sıkıştık.Biraz rahatlarız dedim.Oda kızım burayı biliyorsun.Seve seve bakarım ama bu çocukları bırakamam.Okullar kapanınca çanakkaleye gidecekler.Eşi zaten işten dolayı bir var bir yok dedi.Haftada 2-3 gün ben , 2-3 günde annen baksa dedi.Bende biliyorsun benim mesailerim çok oluyor.Elaya benim evimde bakılması gerekiyor.Hem annem anneanneme bakıor.O varken annem kapıdan dışarı çıkamıyor.Babamla kız kardeşim her akşam işten geliyor dedim.Hadi babamla kardeşimi boşver ama anneannem var dedim.Kızım burdakilerde bana güveniyor dedi.Bende o zaman işe giremicem dedim.
Şimdi bu kadın doğduğumdan beri onlara bakıyor.Kp kendi evlerinde kalıyor kv görümcemde.Çocuklar zaten 4 yaşında oldular.Maddi durumlarıda çok iyi.Çocuklar doğduğunda 1 sene bakıcı tuttular.Şimdi neden benim kızıma bakmasın.Evlat ayırıyor.Kızının çocuklarına bakıyor ama oğlunun çocuğuna bakamıyor.Görümcem şimdi diyordurki benim çocuklarıma baktığını bilmiyormuda elaya bakarmısın diye soruyor.Bir ton laf söylemiştir.
Sizce haksızmıyım.Çok sinirlendim.Kv anneler gününü kutlamak için aramadım.Görümcemde beni aramadı.

günaydın kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun.
bişey sorucam sizler dvit 3 damlasını veriyormusunuz kaç damla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…