Canım ya çok inceymiş ablan , Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin evini bu sesten bu güzel kokudan mahrum bırakmasın ...
Merakla bekliyorum canim foto da cek. Mutlaka :))Akşammm 1 yaş kız doğum günü partisine katılıyorum
sizinle paylaşıcağım neler yapılmış
çok heyecanlıyım bnde 3 ay kaldı
sağlıkla yaşlarını görelin inş
Canim allah annene acil sifalar versin umarim durumu duzelir bence hic. Bekleme git sen de.iyi geceler kızlar Annem yine hastanede dün akşam yoğun bakıma almışlar uyutmuşlar bugünde başka bir yoğun bakım odasına çıkarmışlar,ablam girmiş yanına ablam İstanbul dan gitti sabah ilk uçakla Canım Annem ablamı görünce çok şaşırmış bende gitmek istiyorum İlkerden sebep durdum şimdiye kadar.durumu iyiye giderse ay başı gibi giderim bende inşallah
Cok gecmis olsun canim ates cok zor keske hic olmasaDelfin cok tatliymis hoşgeldiniz ikiniz de canim
Kızlar teşekkürler güzel sözleriniz icin..oglusum yine hasta oldu kızlar ya doğduğundan beri bu 3. Hastalanasimiz yine antibiyotik kullaniyoz.ateşi de ara ara çıkıyor...dış huzursuzluğu da var off iyilessin bi an önce kuzucuklarimiz hep iyi olsunlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben senin erkek saclarini yerim arda zaten yakisikliydin iyice yakisikli olmussun Idos.kiskanmasin sonraiyi gecelerr kızlaarr
bir süredir yazamıyorum ben de yaaaArduşko çok hareketlendi acayip sosyal bi çocuk evde durunca pek bir huysuzlanıyor illa gezecek insan görecekmişiz ben de hava müsait olduğu sürece çıkarmaya çalışıyorum dışarı. ama bu aralar pek bi soğuk yahu kış geri geldi resmen
azmettim okudum geçmişi.. tatlı mı tatlı melekler gördümmEloş, Durumm, Yağızck, Mertcik hepinizi yerim yeriimmm ne güzel büyüdünüz siz böyle yaa maşallah hepiciğinize atladığım varsa nolur kusura bakmayın
Sulozcan doğum günü konseptine bayıldım şekerimbu panpalar cidden 1 yaşını görmeden çıkarmycak dişleri :) Arda da dişsiz hala
Nobilis aramıza hoş geldin canımDelfin'e de kocaman bir maşallah çok tatlıymış bu kuzucuk
Nasyam bak topiğin yarısı bizdenmiş meğerseArda da ne emekliyor ne de sıralıyor varsa yoksa karın üstü sürünüyor azcık sonra da hopp atıyor kendini arkaya beyim istemiyor emeklemeyi sinir oluyor yüz üstü durunca. emeklemeden yürüyecek bu bıdıklar sanırım :)
Tondora çok geçmiş olsun anneciğine canım.. annen nerede yaşıyor bilmiyorum ama imkanın varsa git bence canm. hem senin için rahat eder hem annene iyi gelir seni görmek..
bunlar da bizim Arda'nın halleri2. kez saç traşı oldu erkekim. ilkinde pek rahat durmadığı için yamuk yumuk kesildi. sonra da ben bu haline dayanamadım babasından habersiz aldım götürdüm berbere sonuç 5 numara erkek traşı
Eki Görüntüle 1108505 Eki Görüntüle 1108506 Eki Görüntüle 1108507 Eki Görüntüle 1108509
TONDORA çok geçmiş olsun annene. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.imkanın varsa kesinlikle git derim moral olur ne güzel ...
ARDUŞUMMM her hali ayrı yakışıklı kuzum benim... Yerim seni miniş erkekimm 😄😄 FUNDA sorma canım yaa ne zaman dışardan eve gelip kapıyı kapatsak ağlıyo çikocan... Çok gezenti bu veletler 😄😄😄
Sabah sabah güne ağlayarak başladımsaolsun ablam hediye göndermiş çok mutlu etti beni ilk anneler günün kutlu olsun diye... Bir de o tedavi gördüğü için bebiş için baya bir duygulandırdı süprizi... Umarım isteyen herkes en kısa zamanda bebiş sahibi olur 🙏🙏🙏🙏 Allah kimseye aratmasın..
Çikonun annesi 😍
Slm kizlar persembe aksam memlekete geldik esimin halasi öldü aniden.bende ikrosla annemdeyim eşim orda.sabah aksam nöbet tutuo yaa kızlar ben mi abartiorum üvey halasi tamam geldik crnazeye vs katildin.bugunde koyden ilceye halasinin kızlarını kâh mezara kah hastaneye gezdirip duruo kiii hiicc samimiyetleri yok birbirlerinden bi haberler.ben ikrosla ugrasiotum kucağımdan dusmuo dis cikio herkesten korkuo anneme bile gitmio esim hala orda bisey demek istemiyorum ama galiba sinirlendim:''(
herkese selam kızlar.. hatırlayanınız olmuştur belki 2013 ağustos annelerindenim.. Topic dağılmış bitmiş ben maalesef takip edemiyorum..Bebeğim sekizinci ayını bitirdi hala emeklemiyor :18: yüzüsüstü yatırıyorum kızıyoroturması gayet iyi altı buçuk ayını gecince başladı oturmaya..yürüttüğümüzde güzel yuruyor çok sıkışınca da yürütece koyuyorum onunla da çok güzel geziyor ama emeklemek yok...İştah ona keza kahvaltı ya yapıyor ya yapmıyor belli olmuyor yani.. Yoğurt yemiyor çorba içmiyor çok fazla zorlamıyorum,istemiyorsa vermiyorum.Gündüz Uykumuz doğdugundan beri az.. Neyi yanlış neyi doğru yaptığımı sasırmış durumdayım..iki tane dişimiz çıktı bu iştahsızlık bundan sebep midir bilemiyorum???
Kızlar birşey sorcam ben dun yagizin çorbasına domates koydum daha önce yazdan yaptığım konservelerden koyuyodum ama dun ilk kez çiğ domatesi denedim..bugün bi baktım poposu nokta nokta kızarmış pisik olmus domates ten olur mu sizce..
Tatlım büyük ihtimal domatestendir. Portakal domates gibi şeyler pişik yaparmış. Bizdede portakaldan olmuştu.
Kızlar birşey sorcam ben dun yagizin çorbasına domates koydum daha önce yazdan yaptığım konservelerden koyuyodum ama dun ilk kez çiğ domatesi denedim..bugün bi baktım poposu nokta nokta kızarmış pisik olmus domates ten olur mu sizce..
Canım annemin yanındayım şimdi sordum domates yaparmış...
Çikonun annesi 😍
günaydın kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun.
bişey sorucam sizler dvit 3 damlasını veriyormusunuz kaç damla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?