2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım şimdi o çocuklara baktığını bile bile gel benim çocuğuma benim evimde bak demen tuhaf olmuş . Onları bırak artık kendi başlarının çaresine baksınlar der gibi. Kızmaya hakkın yok bence. Kaldı ki kadın kesinlikle bakmam dememiş. Haftada 2-3 gün seve seve bakarım demiş. Gönül ister ki çocuklarımız evimizde bakılsın düzenimiz bozulmasın ama her şey istediğimiz gibi olmuyor bu hayatta

Kızlar geçmiş anneler gününü kutlu olsun dün koşturmaktan buraya bakamadık bizim alt dişler çıktı çok şükür günler çok iştahsızdı kuzucum inşallah artık düzelir kilo vermesini istemiyorum zaten çok az alıyo artık onun dışında huysuzluk diz boyu hala ama bunada şükür

Cemile canım buraya yazmışsınki fikirlerimizi alasın umarım söyleyeceklerime kırılmazsın bende günebakan gibi düşünüyorum bu konuda o zaten şuan onlara bakıyorken gel benım evimde benım çocuğuma bak demek biraz haksızlık olmuş gibi onları pat diye bırakamazki zaten hem benım kendi fikrim hiç kimse bu kendi annemizde olsa
BiZim çocuğumuza bakmak zorunda değil bu çok ağır bir sorumluluk birde onların yaşı var biz gençken ağır geliyo zorlanıyoruz hem kadın yine dönüşümlü bakalım demiş umarım bi orta yol bulunur

POLIANNA canım ben de 3 damla veriyorum ama düzenli değil...
CEMİLEYD canımm kızla lütfen ama ben de kızlarla aynı fikirdeyim... Büyümüş olsalar da nasıl bıraksın ki hem ne güzel orta yolu bulmuş dönüşümlü bakalkm demiş ki kızlar haklı annemiz de olsa bakma zorunluluğu yok....yani ben kimsenin düzenini bozmaya hakkımızın olmadığını düşünenlerdenim. Çiko doğduğunda bile annemleri 20 gün içinde gönderdim herkesin kendi düzeni var diye😔😔

Çikonun annesi 😍

NASYAA canım dişleriniz hayırlı olsun kalıcı bir hediye olmuş sana 😘😘😘 umarım huysuzluk da geçer bir an önce 🙏🙏🙏

Çikonun annesi 😍

Kizlar anneler gununz kutlu olsun ....cemileyld cnm bnde kzlarla ayni fikirdeyim orta yolu bulmk icn bi fikir bulmus kv ...tondora annene cok gcmis olsun.nasya dislernz hayrli olsun

Neden söylediklerinize kırılayım arkadaşlar.Fikirleriniz benim için önemli.Evet dönüşümlü bakarız dedi ama yazın 3 ay yoklar.Çanakkaleye yazlığa gidecekler.Diyordiki 3 taneyi bakıp büyüttüm.Elayada bakarım diyordu.3 ay yokken nasıl bakacak?Görümcemlerin durumu bayağı iyi.İstese yardımcı birini tutabilir.Hepsini boşverdim.Bana yürüyerek 20 dak. arabayla 5 dak.mesafedeler.Ayda 1 elayı görüyorlar.Çoğu zamanda ben gidiyorum.Kp görümceme gelip 3-4 gün kalıyor.Bir tel. açıp kızım ben elayı görmeye geleceğim demiyor.Ama hep çok özledim diyor.Görümcemde diyebilirdi anne 4 senedir benimkileri büyüttün birazda elaya baksan haksızlık olmasın.4 senedir onlara bakıyor.Şöyle düşünebilir.1 senede elaya bakayımda kendilerini toparlasınlar.Oğlu ayda 1 kere izin yapıyor.Sabah 6:15 de işe gidip akşam 9:30 da geliyor.Ben kızıyla oğlunu ayırdığını düşünüyorum.Asıl zoruma giden bu.Tabiki kimse kimsenin çocuğunna bakmak zorunda değil.Ama böyle ayırım olması benim gücüme gidiyor.

canım kızmakta çok haklısın ama aşırı tepki gösterirsen dediğin gibi daha çok hırçınlaşabilir. Benim görümcemin de oğlu var ailede tek torundu selim gelince onda da kıskançlık krizleri başladı. Çok seviyor selimi ama çokta kıskanıyor. Ne zaman birileri selimle ilgilense karnı ağrıyor ayağı ağrıyor :) Bir kere severken yanaklarını okşuyor baktım biraz okşadıktan sonra okşama şiddeti arttı tokat gibi iniyo elleri selimin yanaklarına Güzelce yaptığının yanlış olduğunu onun çok küçük olduğunu canının cok yanabileceğini söyledim. Bir daha yapmadı. Üstelik küçükte değil 10 yaşında. Ama çocuk işte..
Nasyacım kıyamam sana. Takma canım kafana selim gecen aya kadar sıralıyordu ama dönemiyordu. 10 aylık olduk neredeyse yürüyecek ama diş yok.
Ne zaman kendini hazır hissederse ela da o zaman emekleyecek, sıralayacak. Stres yapıp gerginliğini minnoşa da geçirme. Öpüyorum
Geçmiş olsun canım kısa zamanda iyileşir umarım.
Canım başınız sağolsun.
ama biraz evham yapmışsın sanki sen. İkroş seni yormuş sende stres olup kafanda kurmuşsun. Ne kadar samimi olmasalarda bi ölüm bi doğum uzak akrabaları bir araya getiriyor hep.

Ayy uğrayamaz oldum kızlar. Dün girip anneler gününüzü kutlamayı çok istedim ama yetişemedim. Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun

Çokk yoruluyorum, uykusuzluğa dayanamıyorum. Selim bugün 6:30 da kalktı daha yeni uyudu. Gece uyanmaları zaten son gaz devam ediyor ve gündüz sadece bir kere uyuyor. Saat 10 civarı koltukta uyuyakalmışım.
Selimin çığlık çığlığa ağlama sesine uyandım. Gözümü açtım odada yok. Koridora baktım, mutfağa baktım. Ağlama sesine kendi odasında buldum. Elini şifonyerinin çekmesine sıkıştırmış. Çok büyük sorumsuzluk yaptığım, nasıl uyuyakalırım hala akıl erdiremiyorum.
allah korusun daha kötü kazalar gelebilirdi başına. Sanırım artık pilim bitiyor yavaş yavaş. Ne kadar dayabileceğim bakalım bu kıpırcana

Canim arkadaslarim anneler gunumuz kutlu olsun.
Rabbim onlari kotuluklerden korusun,isteyen herkese nasip etsin.

Tondora annecigine gecmis olsun canim acil sifalar dilerim.
Durucum basiniz sagolsun.
Nasyacim gozunuz aydin hayirli olsun disleriniz.

Cemilecim ben sana hak verdim.4 sene boyunca fedakarlik gosterip,kendi duzenini bozup,esini evde yanliz birakip gelip kizinin cocuklarina bakiyorsa ki maddi durumu iyiken,oglunun cocugunada bakabilir.
Zaten neredeyse butun gun okuldaymis cocuklar bir yardimci onlari birakip alabilir.Siz kendinizi toparlayacak duruma gelinceye kadar bakabilirdi.Onca sene sonra kavusmussun yavruna sen istermisin birakip gitmek sonucta ihtiyactan gidiyorsun.
Ayda bir gormeleride cabasi.
Buda benim fikrim

Ahhhh canim benim((
Kendini suclama kolaymi uykusuzluga direnmek.
Yardimci olacak kimse yokmu biraz baksa uyusan kendine gelsen.
Barista gece cok uyandi en son sabah 6 da uyandi babasina verdim 1 saat sonra o ise gitti biraz oynadik,uyuttum neyseki 11 e kadar uyudu bende uyudum.Zor cok zorrr.

Kizlar kocisler kutladimi ilk anneler gunuzu?
Bizimki cicek almis sabahin 9 da zil caldi baktim cicekci
Hatta esim 13 yildir cocugu olmayan eltimede cicek gondermis.
Cok mutlu oldum Allahim herkese yasatsin.

Off canım suçlama kendini senin işin gerçekten zor... İnsanın belli bir süre sonra gücü dermanı kalmıyor ki çok bile dayandın...çok güçlü bir insansın...Allah korusun yavrularımızı daha beterlerinden 🙏🙏

Çikonun annesi 😍

Canım annem ve kv çalışıyor. Eşim sağolsun elinden geldiğince destek oluyor.
Gece dinelenebilsem gündüz yorgunluğu sorun olmayacak benim için ama ne gece ne gündüz dur durak bilmiyor Selim bey. Gerçekten zor Allah yardımcımız olsun.
Kutladı ama hediye almamış canım. Aslında çok incedir ama naıl atladı bilemedim.
Ben başının etini yiyince de saatlerce evdeki ike çiçekleriyle dolaştı peşimde
Amin Ayşecim. Kendimi suçlamıyorum yatıp bilerek uyumadım ama yinede inanamadım kendime, ne zaman uyudum ne kadar süre uyudum hiç bilmiyorum. bişey olsaydı o zaman çok büyük suçluluk duyacaktım. Selim çok hareketli çünkü. Düşebilirdi, bişey bulup ağzına atabilirdi, üzerine bişey düşürebilirdi. Düşünmek bile istemiyorum Allah korudu.:26:

NASYAA canım dişleriniz hayırlı olsun kalıcı bir hediye olmuş sana 😘😘😘 umarım huysuzluk da geçer bir an önce 🙏🙏🙏

Çikonun annesi 😍

Ayşecim saol güzelim ya en azından bi aşama kaydetmiş olduk hehe artık ıkı dişimiz var iştahı düzelsinde naşka bişey istemem şimdilik

Kizlar anneler gununz kutlu olsun ....cemileyld cnm bnde kzlarla ayni fikirdeyim orta yolu bulmk icn bi fikir bulmus kv ...tondora annene cok gcmis olsun.nasya dislernz hayrli olsun
Teşekkürler fıstığım

Oyy canım allah korumuş valla bende gece koltukta uyuturken dalıyorum öle emziği elimden yere düşüyo bi anda ayılıyorum bilirim o iç geçmeleri ah uykusuzluk allah yardımcın olsun canım

Teşekkürler subacım çıktı şükür

Benim eşim de kutladı canım😍😍 küçük de bir hediye almış çiko adına hatıra kalsın diye..ömrüm boyunca saklıcam ben de saolsun bir de izin almış. Bütün gün beraberdik. Çok özen gösterdi ilk anneler günüm diye benden de aynı davranışı bekler şimdi babalar gününde eltine de çiçek göndermesine bayıldım ayrıca çok çok ince bir davranış 👏👏

Çikonun annesi 😍

Kızlar dün giripte kutlayamadım.
Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler 😘😘😘💐💕💕
Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkesede nasip etsin bu güzel duyguyu tattırsın inş 🙏🙏

CuCu

H.sonu 9. ay kontrolümüze gittik.Her şey yolunda.Tahlil yaptırdık.Sonuçları bekliyoruz.Kan alınırken meleğim dakikalarca hatta sonrasında da ağladı.Bizim için dayanılmazdı. Egzamasının dirseklerinde old. ve şüpheli gıdaları kessem de versem de old. söyleyince dr. emeklerken sürtündüğü için olabileceğini söyledi. İçim biraz daha rahatladı.Yürümeye geçince belki egzaması da biter. :26: Gece uyanmalarını sordum.Dr. kilo artışı normal old. için açlıktan değil de emme tiryakiliğinden uyanıyordur dedi. Bebeğim tiryaki olmuş a dostlaaaar!
Suloz uykusuzluğa dayanmak çok zor.Allah'a şükür bir şey olmadan uyanmışsın.Daha ne kadar dayanabilirsin ki?Sakın suçluluk duyma.Hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok yıpratıcı bu uykusuzluk.
Nasya dişlerinizi güle güle kullanın
Tondora annene şifa diliyorum.

Konuşalım cnm tedavi isini ben bi ürün kullandim ve o ay doktor takibi olmadan hamile kaldım. Biraz geriliyoruz sanırım sipalar yorunca annemi aldım geldim bende 15 gün faln kalcak inşallah.

Evet cnm ikros çoook yordu sürekli aglama kimseye gitmeme bende esime sardim

Biz malum cenazedeydik çoook sey dusunuomus esim ama malesef bi cicek aldi olsun düşünmesi yeter yalnız ikosa verio annene ver dedi uzattt korktu yine kuzum cicekten hem kacio elini uzatip titrio hem tukuruo hahaha)

Cnm uykusuzluktan oluo napalım ikra syrekli dönüp aglio gece bende yanıma alıyorum bazen hatırlamıyorum bile korkuyorum bise yapacam die bi bakıyorum yanimda Allahh korusun kuzularimizi. Gece on kez kalkio belki boynum tutulmuş bugünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…