Merhaba arkadaşlar.Hepimizin anneler günü kutlu olsun.Allah'ıma şükrediyorum.Elamı bana verdi.Annelik duygusunu yaşattı diye.Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın.
Arkadaşlar dün çok canım sıkıldı.Sizlerle paylaşmak istedim.Görümcem bana yakın oturuyor. Üçüzleri var.Kv görümcemle birlikte 4 yıldır üçüzlere bakıyor.Çocuklar 12 de kreşe gidiyor 5 de geliyor.Elayıda nerdeyse ayda bir görüyorlar.Neymiş dinlenmeye bile fırsatları yokmuş.Ama habire misafir davet ediyorlar.Gezmeye gidiyorlar.Bir elayamı fırsat bulamıyorlar.Bende dün kv aradım.Dedimki ''anne ben işe başlamak istiyorum.Elaya bakarmısın.Bu ara çok sıkıştık.Biraz rahatlarız dedim.Oda kızım burayı biliyorsun.Seve seve bakarım ama bu çocukları bırakamam.Okullar kapanınca çanakkaleye gidecekler.Eşi zaten işten dolayı bir var bir yok dedi.Haftada 2-3 gün ben , 2-3 günde annen baksa dedi.Bende biliyorsun benim mesailerim çok oluyor.Elaya benim evimde bakılması gerekiyor.Hem annem anneanneme bakıor.O varken annem kapıdan dışarı çıkamıyor.Babamla kız kardeşim her akşam işten geliyor dedim.Hadi babamla kardeşimi boşver ama anneannem var dedim.Kızım burdakilerde bana güveniyor dedi.Bende o zaman işe giremicem dedim.
Şimdi bu kadın doğduğumdan beri onlara bakıyor.Kp kendi evlerinde kalıyor kv görümcemde.Çocuklar zaten 4 yaşında oldular.Maddi durumlarıda çok iyi.Çocuklar doğduğunda 1 sene bakıcı tuttular.Şimdi neden benim kızıma bakmasın.Evlat ayırıyor.Kızının çocuklarına bakıyor ama oğlunun çocuğuna bakamıyor.Görümcem şimdi diyordurki benim çocuklarıma baktığını bilmiyormuda elaya bakarmısın diye soruyor.Bir ton laf söylemiştir.
Sizce haksızmıyım.Çok sinirlendim.Kv anneler gününü kutlamak için aramadım.Görümcemde beni aramadı.
Merhaba arkadaşlar.Hepimizin anneler günü kutlu olsun.Allah'ıma şükrediyorum.Elamı bana verdi.Annelik duygusunu yaşattı diye.Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın.
Arkadaşlar dün çok canım sıkıldı.Sizlerle paylaşmak istedim.Görümcem bana yakın oturuyor. Üçüzleri var.Kv görümcemle birlikte 4 yıldır üçüzlere bakıyor.Çocuklar 12 de kreşe gidiyor 5 de geliyor.Elayıda nerdeyse ayda bir görüyorlar.Neymiş dinlenmeye bile fırsatları yokmuş.Ama habire misafir davet ediyorlar.Gezmeye gidiyorlar.Bir elayamı fırsat bulamıyorlar.Bende dün kv aradım.Dedimki ''anne ben işe başlamak istiyorum.Elaya bakarmısın.Bu ara çok sıkıştık.Biraz rahatlarız dedim.Oda kızım burayı biliyorsun.Seve seve bakarım ama bu çocukları bırakamam.Okullar kapanınca çanakkaleye gidecekler.Eşi zaten işten dolayı bir var bir yok dedi.Haftada 2-3 gün ben , 2-3 günde annen baksa dedi.Bende biliyorsun benim mesailerim çok oluyor.Elaya benim evimde bakılması gerekiyor.Hem annem anneanneme bakıor.O varken annem kapıdan dışarı çıkamıyor.Babamla kız kardeşim her akşam işten geliyor dedim.Hadi babamla kardeşimi boşver ama anneannem var dedim.Kızım burdakilerde bana güveniyor dedi.Bende o zaman işe giremicem dedim.
Şimdi bu kadın doğduğumdan beri onlara bakıyor.Kp kendi evlerinde kalıyor kv görümcemde.Çocuklar zaten 4 yaşında oldular.Maddi durumlarıda çok iyi.Çocuklar doğduğunda 1 sene bakıcı tuttular.Şimdi neden benim kızıma bakmasın.Evlat ayırıyor.Kızının çocuklarına bakıyor ama oğlunun çocuğuna bakamıyor.Görümcem şimdi diyordurki benim çocuklarıma baktığını bilmiyormuda elaya bakarmısın diye soruyor.Bir ton laf söylemiştir.
Sizce haksızmıyım.Çok sinirlendim.Kv anneler gününü kutlamak için aramadım.Görümcemde beni aramadı.
Canım şimdi o çocuklara baktığını bile bile gel benim çocuğuma benim evimde bak demen tuhaf olmuş . Onları bırak artık kendi başlarının çaresine baksınlar der gibi. Kızmaya hakkın yok bence. Kaldı ki kadın kesinlikle bakmam dememiş. Haftada 2-3 gün seve seve bakarım demiş. Gönül ister ki çocuklarımız evimizde bakılsın düzenimiz bozulmasın ama her şey istediğimiz gibi olmuyor bu hayatta
Kızlar geçmiş anneler gününü kutlu olsun dün koşturmaktan buraya bakamadık bizim alt dişler çıktı çok şükür günler çok iştahsızdı kuzucum inşallah artık düzelir kilo vermesini istemiyorum zaten çok az alıyo artık onun dışında huysuzluk diz boyu hala ama bunada şükür
Cemile canım buraya yazmışsınki fikirlerimizi alasın umarım söyleyeceklerime kırılmazsın bende günebakan gibi düşünüyorum bu konuda o zaten şuan onlara bakıyorken gel benım evimde benım çocuğuma bak demek biraz haksızlık olmuş gibi onları pat diye bırakamazki zaten hem benım kendi fikrim hiç kimse bu kendi annemizde olsa
BiZim çocuğumuza bakmak zorunda değil bu çok ağır bir sorumluluk birde onların yaşı var biz gençken ağır geliyo zorlanıyoruz hem kadın yine dönüşümlü bakalım demiş umarım bi orta yol bulunur
POLIANNA canım ben de 3 damla veriyorum ama düzenli değil...
CEMİLEYD canımm kızla lütfen ama ben de kızlarla aynı fikirdeyim... Büyümüş olsalar da nasıl bıraksın ki hem ne güzel orta yolu bulmuş dönüşümlü bakalkm demiş ki kızlar haklı annemiz de olsa bakma zorunluluğu yok....yani ben kimsenin düzenini bozmaya hakkımızın olmadığını düşünenlerdenim. Çiko doğduğunda bile annemleri 20 gün içinde gönderdim herkesin kendi düzeni var diye😔😔
Çikonun annesi 😍
Canım şimdi o çocuklara baktığını bile bile gel benim çocuğuma benim evimde bak demen tuhaf olmuş . Onları bırak artık kendi başlarının çaresine baksınlar der gibi. Kızmaya hakkın yok bence. Kaldı ki kadın kesinlikle bakmam dememiş. Haftada 2-3 gün seve seve bakarım demiş. Gönül ister ki çocuklarımız evimizde bakılsın düzenimiz bozulmasın ama her şey istediğimiz gibi olmuyor bu hayatta
Kızlar geçmiş anneler gününü kutlu olsun dün koşturmaktan buraya bakamadık bizim alt dişler çıktı çok şükür günler çok iştahsızdı kuzucum inşallah artık düzelir kilo vermesini istemiyorum zaten çok az alıyo artık onun dışında huysuzluk diz boyu hala ama bunada şükür
Cemile canım buraya yazmışsınki fikirlerimizi alasın umarım söyleyeceklerime kırılmazsın bende günebakan gibi düşünüyorum bu konuda o zaten şuan onlara bakıyorken gel benım evimde benım çocuğuma bak demek biraz haksızlık olmuş gibi onları pat diye bırakamazki zaten hem benım kendi fikrim hiç kimse bu kendi annemizde olsa
BiZim çocuğumuza bakmak zorunda değil bu çok ağır bir sorumluluk birde onların yaşı var biz gençken ağır geliyo zorlanıyoruz hem kadın yine dönüşümlü bakalım demiş umarım bi orta yol bulunur
POLIANNA canım ben de 3 damla veriyorum ama düzenli değil...
CEMİLEYD canımm kızla lütfen ama ben de kızlarla aynı fikirdeyim... Büyümüş olsalar da nasıl bıraksın ki hem ne güzel orta yolu bulmuş dönüşümlü bakalkm demiş ki kızlar haklı annemiz de olsa bakma zorunluluğu yok....yani ben kimsenin düzenini bozmaya hakkımızın olmadığını düşünenlerdenim. Çiko doğduğunda bile annemleri 20 gün içinde gönderdim herkesin kendi düzeni var diye😔😔
Çikonun annesi 😍
canım kızmakta çok haklısın ama aşırı tepki gösterirsen dediğin gibi daha çok hırçınlaşabilir. Benim görümcemin de oğlu var ailede tek torundu selim gelince onda da kıskançlık krizleri başladı. Çok seviyor selimi ama çokta kıskanıyor. Ne zaman birileri selimle ilgilense karnı ağrıyor ayağı ağrıyor :) Bir kere severken yanaklarını okşuyor baktım biraz okşadıktan sonra okşama şiddeti arttı tokat gibi iniyo elleri selimin yanaklarınaKızlar bir konuda fikrinizi almam lazım nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok gerginim. Cumartesi günü oğlumu kv bıraktım Allah var dikkat eder çocuğa , neyse öğlen oldu oğlumu almaya gittim oradan çıkıp İskenderun'a annemlere gidecektim tam kapıdaydım çıkıyorum Aren kucağımda kv öptüm bir baktım Aren çığlık çığlığa ağlıyor soluğu kesildi ağlamaktan, kaynımın kızı da orda kalıyor 5 yaşında ve çok şımarık , aradan girmiş çocuğun ayak serçe parmağının olduğu kısmı ısırmış mikrop çok sinirlendim kv çok üzüldü , kızım daha önce hiç böyle bir şey yapmadı ilk defa oluyor falan dedi ama artık onlara bırakmak istemiyorum oğlumu gözüm arkada kalır vallahi e annemler de 1 saatlik mesafede oturuyorlar onlar da sürekli gelip bakamıyor ne yapıcam?? Bir de o kıza artık nasıl davranacağımı bilmiyorum kötü davransam daha çok hırçınlaşabilir normal davransam kimse umursamadı diye aynı şeyi tekrarlayabilir ya da daha kötüsünü yapabilir
Nasyacım kıyamam sana. Takma canım kafana selim gecen aya kadar sıralıyordu ama dönemiyordu. 10 aylık olduk neredeyse yürüyecek ama diş yok.Pek aktif olamıyoruz bu ara maalesef ama yine yazın buraya be muhabbetimiz devam etsin dimi
Bizim dişin ancak teki çıktı yanındaki hala tam çıkmadı huysuzluk hat safhada hep ama hep kucağımda olmak istiyo asla oturup bişeylerle oyalanmıyo bizim dişler çok zor çıkıyo anlayacağınız bide bu ara ayakta durmak istiyo ama hala emekleme ve sıralama yok siz emeklıyo sıralıyo dediğinizde o kadar özenıyorumki ben ne zaman görücem o günleri her bebeğin gelişimi farklı evet biliyorum ama bazı şeyler neden geç kalıyo bizde aklım almıyo kendimi sorgulayıp duruyorum acaba benmi birşeyleri yanlış yapıyorum diye maalesefsanırım beklemekten başka çare yok :26:
Geçmiş olsun canım kısa zamanda iyileşir umarım.iyi geceler kızlar Annem yine hastanede dün akşam yoğun bakıma almışlar uyutmuşlar bugünde başka bir yoğun bakım odasına çıkarmışlar,ablam girmiş yanına ablam İstanbul dan gitti sabah ilk uçakla Canım Annem ablamı görünce çok şaşırmış bende gitmek istiyorum İlkerden sebep durdum şimdiye kadar.durumu iyiye giderse ay başı gibi giderim bende inşallah
Canım başınız sağolsun.Slm kizlar persembe aksam memlekete geldik esimin halasi öldü aniden.bende ikrosla annemdeyim eşim orda.sabah aksam nöbet tutuo yaa kızlar ben mi abartiorum üvey halasi tamam geldik crnazeye vs katildin.bugunde koyden ilceye halasinin kızlarını kâh mezara kah hastaneye gezdirip duruo kiii hiicc samimiyetleri yok birbirlerinden bi haberler.ben ikrosla ugrasiotum kucağımdan dusmuo dis cikio herkesten korkuo anneme bile gitmio esim hala orda bisey demek istemiyorum ama galiba sinirlendim:''(
Ayy uğrayamaz oldum kızlar. Dün girip anneler gününüzü kutlamayı çok istedim ama yetişemedim. Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
Çokk yoruluyorum, uykusuzluğa dayanamıyorum. Selim bugün 6:30 da kalktı daha yeni uyudu. Gece uyanmaları zaten son gaz devam ediyor ve gündüz sadece bir kere uyuyor. Saat 10 civarı koltukta uyuyakalmışım.
Selimin çığlık çığlığa ağlama sesine uyandım. Gözümü açtım odada yok. Koridora baktım, mutfağa baktım. Ağlama sesine kendi odasında buldum. Elini şifonyerinin çekmesine sıkıştırmış. Çok büyük sorumsuzluk yaptığım, nasıl uyuyakalırım hala akıl erdiremiyorum.
allah korusun daha kötü kazalar gelebilirdi başına. Sanırım artık pilim bitiyor yavaş yavaş. Ne kadar dayabileceğim bakalım bu kıpırcana
Ayy uğrayamaz oldum kızlar. Dün girip anneler gününüzü kutlamayı çok istedim ama yetişemedim. Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
Çokk yoruluyorum, uykusuzluğa dayanamıyorum. Selim bugün 6:30 da kalktı daha yeni uyudu. Gece uyanmaları zaten son gaz devam ediyor ve gündüz sadece bir kere uyuyor. Saat 10 civarı koltukta uyuyakalmışım.
Selimin çığlık çığlığa ağlama sesine uyandım. Gözümü açtım odada yok. Koridora baktım, mutfağa baktım. Ağlama sesine kendi odasında buldum. Elini şifonyerinin çekmesine sıkıştırmış. Çok büyük sorumsuzluk yaptığım, nasıl uyuyakalırım hala akıl erdiremiyorum.
allah korusun daha kötü kazalar gelebilirdi başına. Sanırım artık pilim bitiyor yavaş yavaş. Ne kadar dayabileceğim bakalım bu kıpırcana
Canım annem ve kv çalışıyor. Eşim sağolsun elinden geldiğince destek oluyor.Ahhhh canim benim((
Kendini suclama kolaymi uykusuzluga direnmek.
Yardimci olacak kimse yokmu biraz baksa uyusan kendine gelsen.
Barista gece cok uyandi en son sabah 6 da uyandi babasina verdim 1 saat sonra o ise gitti biraz oynadik,uyuttum neyseki 11 e kadar uyudu bende uyudum.Zor cok zorrr.
Kutladı ama hediye almamış canım. Aslında çok incedir ama naıl atladı bilemedim.Kizlar kocisler kutladimi ilk anneler gunuzu?
Bizimki cicek almis sabahin 9 da zil caldi baktim cicekci
Hatta esim 13 yildir cocugu olmayan eltimede cicek gondermis.
Cok mutlu oldum Allahim herkese yasatsin.
Amin Ayşecim. Kendimi suçlamıyorum yatıp bilerek uyumadım ama yinede inanamadım kendime, ne zaman uyudum ne kadar süre uyudum hiç bilmiyorum. bişey olsaydı o zaman çok büyük suçluluk duyacaktım. Selim çok hareketli çünkü. Düşebilirdi, bişey bulup ağzına atabilirdi, üzerine bişey düşürebilirdi. Düşünmek bile istemiyorum Allah korudu.:26:Off canım suçlama kendini senin işin gerçekten zor... İnsanın belli bir süre sonra gücü dermanı kalmıyor ki çok bile dayandın...çok güçlü bir insansın...Allah korusun yavrularımızı daha beterlerinden 🙏🙏
Çikonun annesi 😍
NASYAA canım dişleriniz hayırlı olsunkalıcı bir hediye olmuş sana 😘😘😘 umarım huysuzluk da geçer bir an önce 🙏🙏🙏
Çikonun annesi 😍
Teşekkürler fıstığımKizlar anneler gununz kutlu olsun ....cemileyld cnm bnde kzlarla ayni fikirdeyim orta yolu bulmk icn bi fikir bulmus kv ...tondora annene cok gcmis olsun.nasya dislernz hayrli olsun
Canim arkadaslarim anneler gunumuz kutlu olsun.
Rabbim onlari kotuluklerden korusun,isteyen herkese nasip etsin.
Tondora annecigine gecmis olsun canim acil sifalar dilerim.
Durucum basiniz sagolsun.
Nasyacim gozunuz aydin hayirli olsun disleriniz.
Cemilecim ben sana hak verdim.4 sene boyunca fedakarlik gosterip,kendi duzenini bozup,esini evde yanliz birakip gelip kizinin cocuklarina bakiyorsa ki maddi durumu iyiken,oglunun cocugunada bakabilir.
Zaten neredeyse butun gun okuldaymis cocuklar bir yardimci onlari birakip alabilir.Siz kendinizi toparlayacak duruma gelinceye kadar bakabilirdi.Onca sene sonra kavusmussun yavruna sen istermisin birakip gitmek sonucta ihtiyactan gidiyorsun.
Ayda bir gormeleride cabasi.
Buda benim fikrim
Kizlar kocisler kutladimi ilk anneler gunuzu?
Konuşalım cnm tedavi isini ben bi ürün kullandim ve o ay doktor takibi olmadan hamile kaldım. Biraz geriliyoruz sanırım sipalar yorunca annemi aldım geldim bende 15 gün faln kalcak inşallah.Kızlarrr ilk anneler günümüz hepimizin kutlu olsun ❤️❤️❤️❤️ Allah'ım yavrularımızdan hiç ayırmasın bizi 😍😍
Evet kızlar ablam çok güzel bir jest yaptı bana ben de boş durmadım tabi hemen kardeşimi görevlendirip Alptuğ ile olan bir fotosunu çıkarttırıp çerçevelettirdim gönderdim 😄 çok mutlu olmuş dükkanda masasının üstüne koymuş hemen😄 tahmin edersiniz ki Çikoya çok düşkün...dua edin kızlar hep de o da sağlıklı bir evlat sahibi olsun bir an önce🙏🙏
DURUSEL canım sen bunaldığın için eşine kızıyorsundur...benim de dün eşim işler birikti geç gelcem dedi, Çiko da çok yordu beni çıldıracaktım 100 defa aradım hadi gel gece vardiyasındaki mühendis ne işe yarıyor diye meğersem adam bana hediye arıyormuş ☺️☺️ insan sinirlenince gözü dönüyor. Seninki de iyilik yapıyor bırak yapsın canım... Şu tedavi işini de senle konuşalım canım bir ara... Hangi aşamada hamile kaldın zira ablam çok umutsuzluğa kapılıyor moral olur ona da....
Çikonun annesi 😍
Merakla bekliyorum canim foto da cek. Mutlaka :))
Canim allah annene acil sifalar versin umarim durumu duzelir bence hic. Bekleme git sen de.
Cok gecmis olsun canim ates cok zor keske hic olmasa
Ben senin erkek saclarini yerim arda zaten yakisikliydin iyice yakisikli olmussun Idos.kiskanmasin sonra
Guzel kalpli ablana da allah bu guzel duyguyu yasatsin canim
Ikros seni cok zorladigi icinyipranmissindir canim esine. Kizma bence. Kotu bi niyeti oldugunu sanmiyorum iyilik yapiyor adam
Biz malum cenazedeydik çoook sey dusunuomus esim ama malesef bi cicek aldi olsun düşünmesi yeter yalnız ikosa verio annene ver dedi uzattt korktu yine kuzum cicekten hem kacio elini uzatip titrio hem tukuruo hahahaKizlar kocisler kutladimi ilk anneler gunuzu?
Canım annem ve kv çalışıyor. Eşim sağolsun elinden geldiğince destek oluyor.
Gece dinelenebilsem gündüz yorgunluğu sorun olmayacak benim için ama ne gece ne gündüz dur durak bilmiyor Selim bey. Gerçekten zor Allah yardımcımız olsun.
Kutladı ama hediye almamış canım. Aslında çok incedir ama naıl atladı bilemedim.
Ben başının etini yiyince de saatlerce evdeki ike çiçekleriyle dolaştı peşimde
Amin Ayşecim. Kendimi suçlamıyorum yatıp bilerek uyumadım ama yinede inanamadım kendime, ne zaman uyudum ne kadar süre uyudum hiç bilmiyorum. bişey olsaydı o zaman çok büyük suçluluk duyacaktım. Selim çok hareketli çünkü. Düşebilirdi, bişey bulup ağzına atabilirdi, üzerine bişey düşürebilirdi. Düşünmek bile istemiyorum Allah korudu.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?