Ayy uğrayamaz oldum kızlar. Dün girip anneler gününüzü kutlamayı çok istedim ama yetişemedim. Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
Çokk yoruluyorum, uykusuzluğa dayanamıyorum. Selim bugün 6:30 da kalktı daha yeni uyudu. Gece uyanmaları zaten son gaz devam ediyor ve gündüz sadece bir kere uyuyor. Saat 10 civarı koltukta uyuyakalmışım.
Selimin çığlık çığlığa ağlama sesine uyandım. Gözümü açtım odada yok. Koridora baktım, mutfağa baktım. Ağlama sesine kendi odasında buldum. Elini şifonyerinin çekmesine sıkıştırmış. Çok büyük sorumsuzluk yaptığım, nasıl uyuyakalırım hala akıl erdiremiyorum.
allah korusun daha kötü kazalar gelebilirdi başına. Sanırım artık pilim bitiyor yavaş yavaş. Ne kadar dayabileceğim bakalım bu kıpırcana
Kizlar kocisler kutladimi ilk anneler gunuzu?
Bizimki cicek almis sabahin 9 da zil caldi baktim cicekci
Hatta esim 13 yildir cocugu olmayan eltimede cicek gondermis.
Cok mutlu oldum Allahim herkese yasatsin.
Canim arkadaslarim anneler gunumuz kutlu olsun.
Rabbim onlari kotuluklerden korusun,isteyen herkese nasip etsin.
Tondora annecigine gecmis olsun canim acil sifalar dilerim.
Durucum basiniz sagolsun.
Nasyacim gozunuz aydin hayirli olsun disleriniz.
Cemilecim ben sana hak verdim.4 sene boyunca fedakarlik gosterip,kendi duzenini bozup,esini evde yanliz birakip gelip kizinin cocuklarina bakiyorsa ki maddi durumu iyiken,oglunun cocugunada bakabilir.
Zaten neredeyse butun gun okuldaymis cocuklar bir yardimci onlari birakip alabilir.Siz kendinizi toparlayacak duruma gelinceye kadar bakabilirdi.Onca sene sonra kavusmussun yavruna sen istermisin birakip gitmek sonucta ihtiyactan gidiyorsun.
Ayda bir gormeleride cabasi.
Buda benim fikrim
Canım inşallah en kısa zamanda bir orta yol bulunur... Yine de sen kv arasaydın anneler gününü kutlasaydın ...Merhaba arkadaşlar.Hepimizin anneler günü kutlu olsun.Allah'ıma şükrediyorum.Elamı bana verdi.Annelik duygusunu yaşattı diye.Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın.
Arkadaşlar dün çok canım sıkıldı.Sizlerle paylaşmak istedim.Görümcem bana yakın oturuyor. Üçüzleri var.Kv görümcemle birlikte 4 yıldır üçüzlere bakıyor.Çocuklar 12 de kreşe gidiyor 5 de geliyor.Elayıda nerdeyse ayda bir görüyorlar.Neymiş dinlenmeye bile fırsatları yokmuş.Ama habire misafir davet ediyorlar.Gezmeye gidiyorlar.Bir elayamı fırsat bulamıyorlar.Bende dün kv aradım.Dedimki ''anne ben işe başlamak istiyorum.Elaya bakarmısın.Bu ara çok sıkıştık.Biraz rahatlarız dedim.Oda kızım burayı biliyorsun.Seve seve bakarım ama bu çocukları bırakamam.Okullar kapanınca çanakkaleye gidecekler.Eşi zaten işten dolayı bir var bir yok dedi.Haftada 2-3 gün ben , 2-3 günde annen baksa dedi.Bende biliyorsun benim mesailerim çok oluyor.Elaya benim evimde bakılması gerekiyor.Hem annem anneanneme bakıor.O varken annem kapıdan dışarı çıkamıyor.Babamla kız kardeşim her akşam işten geliyor dedim.Hadi babamla kardeşimi boşver ama anneannem var dedim.Kızım burdakilerde bana güveniyor dedi.Bende o zaman işe giremicem dedim.
Şimdi bu kadın doğduğumdan beri onlara bakıyor.Kp kendi evlerinde kalıyor kv görümcemde.Çocuklar zaten 4 yaşında oldular.Maddi durumlarıda çok iyi.Çocuklar doğduğunda 1 sene bakıcı tuttular.Şimdi neden benim kızıma bakmasın.Evlat ayırıyor.Kızının çocuklarına bakıyor ama oğlunun çocuğuna bakamıyor.Görümcem şimdi diyordurki benim çocuklarıma baktığını bilmiyormuda elaya bakarmısın diye soruyor.Bir ton laf söylemiştir.
Sizce haksızmıyım.Çok sinirlendim.Kv anneler gününü kutlamak için aramadım.Görümcemde beni aramadı.
Keşke 10yaşında olsaydı o kız da bari içim rahat ederdi ... Neyse madem doğurduk hep koruyup kollayacağız bu böcüklericanım kızmakta çok haklısın ama aşırı tepki gösterirsen dediğin gibi daha çok hırçınlaşabilir. Benim görümcemin de oğlu var ailede tek torundu selim gelince onda da kıskançlık krizleri başladı. Çok seviyor selimi ama çokta kıskanıyor. Ne zaman birileri selimle ilgilense karnı ağrıyor ayağı ağrıyor :) Bir kere severken yanaklarını okşuyor baktım biraz okşadıktan sonra okşama şiddeti arttı tokat gibi iniyo elleri selimin yanaklarınaGüzelce yaptığının yanlış olduğunu onun çok küçük olduğunu canının cok yanabileceğini söyledim. Bir daha yapmadı. Üstelik küçükte değil 10 yaşında. Ama çocuk işte..
Nasyacım kıyamam sana. Takma canım kafana selim gecen aya kadar sıralıyordu ama dönemiyordu. 10 aylık olduk neredeyse yürüyecek ama diş yok.
Ne zaman kendini hazır hissederse ela da o zaman emekleyecek, sıralayacak. Stres yapıp gerginliğini minnoşa da geçirme. Öpüyorum
Geçmiş olsun canım kısa zamanda iyileşir umarım.
Canım başınız sağolsun.
ama biraz evham yapmışsın sanki sen. İkroş seni yormuş sende stres olup kafanda kurmuşsun. Ne kadar samimi olmasalarda bi ölüm bi doğum uzak akrabaları bir araya getiriyor hep.
Allah korumuş Selim'i ... Ama kendini suçlama canım sonuçta insanız makina değiliz elbet yoruluyoruz sinirleniyoruz bazen dayanmak çok zor geliyor ... Allah hepimize sabır güç kuvvet versin ...Ayy uğrayamaz oldum kızlar. Dün girip anneler gününüzü kutlamayı çok istedim ama yetişemedim. Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
Çokk yoruluyorum, uykusuzluğa dayanamıyorum. Selim bugün 6:30 da kalktı daha yeni uyudu. Gece uyanmaları zaten son gaz devam ediyor ve gündüz sadece bir kere uyuyor. Saat 10 civarı koltukta uyuyakalmışım.
Selimin çığlık çığlığa ağlama sesine uyandım. Gözümü açtım odada yok. Koridora baktım, mutfağa baktım. Ağlama sesine kendi odasında buldum. Elini şifonyerinin çekmesine sıkıştırmış. Çok büyük sorumsuzluk yaptığım, nasıl uyuyakalırım hala akıl erdiremiyorum.
allah korusun daha kötü kazalar gelebilirdi başına. Sanırım artık pilim bitiyor yavaş yavaş. Ne kadar dayabileceğim bakalım bu kıpırcana
Maşallah ne güzel bol bol emsin annesi , Aren'e ben süt vermesem aklına bile gelmeyecek gece de acıktığı için mecburiyetten emiyor .. Gündüz desen bir iki emiyor sonra ısırıp koparmaya çalışır gibi dişleriyle çekiyor göğsümüH.sonu 9. ay kontrolümüze gittik.Her şey yolunda.Tahlil yaptırdık.Sonuçları bekliyoruz.Kan alınırken meleğim dakikalarca hatta sonrasında da ağladı.Bizim için dayanılmazdı. Egzamasının dirseklerinde old. ve şüpheli gıdaları kessem de versem de old. söyleyince dr. emeklerken sürtündüğü için olabileceğini söyledi. İçim biraz daha rahatladı.Yürümeye geçince belki egzaması da biter. :26: Gece uyanmalarını sordum.Dr. kilo artışı normal old. için açlıktan değil de emme tiryakiliğinden uyanıyordur dedi. Bebeğim tiryaki olmuş a dostlaaaar!
Suloz uykusuzluğa dayanmak çok zor.Allah'a şükür bir şey olmadan uyanmışsın.Daha ne kadar dayanabilirsin ki?Sakın suçluluk duyma.Hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok yıpratıcı bu uykusuzluk.
Nasya dişlerinizi güle güle kullanın
Tondora annene şifa diliyorum.
arkadaşlar merhaba aydındaydık 3 gündür kv ye gittik
değişiklik oldu Mert e
köy tereyağ yumurta sütğmüzüde aldık geldik
geçmişe şöle bi baktım unuttuğum varsa affetsin
tondora geçmiş olsun cnm
duruselcim başınız sağolsun
ayşem rabbim ablana sağlıklı bir evlat nasip etsin
sulozum geçmiş olsun küçük bi kaza atlatmışsınız suçlama kendini Allah koruyor meleklerimizi
cemıleyd arkadaşlara katılıyorum ara yolu bul sende kırılmasın kimse
gittiğimiz 1 yaş dğm günü konsepti kelebek olmuştu ceren ılgın bebiş
1 yaş pasta 1 yaş kurabiye hediyelik ılgın resimli çerçeve
balon süslü heryer
1 yazan kürdan süsler
balon desenli bardak tabak peçeteler
ikramlar
tuzlu kurabiye elmalı kurabiye kek vişneli tatlı patatesli börek peynirli börek
ıspanaklı börek çiğ köfte bidik profıtörol
bnde kaşarlı poğaça yapıp götürdüm
ikramlar böleydi
anne baba şık giyimliydi anne kelebek olmamıştı
cemre ılgın bebek tütülü eteği beyaz bady üstüne cemre ılgın 1 yaxıyordu arkasında kanatları
elindede yıldız şeklinde asa sı vardı tüllü. bide tacı vardıEki Görüntüle 1111847
Çevreyle haşır neşir old. için sanırım.Daha dün ben de gündüzleri vermesem herhalde istemeyecek diye üzüldüm.Gece yapışıyor;ama gündüz hoplayıp zıplamaktan aklına gelmiyor.Emzirme hazırlığı yaparken heyecanlanıyor.Sanki sevgilisine kavuşuyor.Küçükken daha bir istekli oluyorlar.O zaman da "Haydi gözün aydın, sevgiline kavuştun." derdimGünaydın kızlar nasılsınız son bir kaç günüm fena yorucu geçiyor Aren diş çıkarmaya devam ediyor arada benim de canımı çıkarıyor sürekli mız mız iştahsız kilo da verdi hep yürümek istiyor yürütece binmiyor illa elinden tutup gezecekmişiz yoruldum artık Allah'tan annem geliyor hafta boyu bende kalıyor da biraz rahat ediyorum ... Anneler bambaşka ben onun gibi değilim çabuk yoruluyorum tahammül edemiyorum diye çok üzülüyorum ...
Canım inşallah en kısa zamanda bir orta yol bulunur... Yine de sen kv arasaydın anneler gününü kutlasaydın ...
Keşke 10yaşında olsaydı o kız da bari içim rahat ederdi ... Neyse madem doğurduk hep koruyup kollayacağız bu böcükleri
Allah korumuş Selim'i ... Ama kendini suçlama canım sonuçta insanız makina değiliz elbet yoruluyoruz sinirleniyoruz bazen dayanmak çok zor geliyor ... Allah hepimize sabır güç kuvvet versin ...
Maşallah ne güzel bol bol emsin annesi , Aren'e ben süt vermesem aklına bile gelmeyecek gece de acıktığı için mecburiyetten emiyor .. Gündüz desen bir iki emiyor sonra ısırıp koparmaya çalışır gibi dişleriyle çekiyor göğsümü
arkadaşlar merhaba aydındaydık 3 gündür kv ye gittik
değişiklik oldu Mert e
köy tereyağ yumurta sütğmüzüde aldık geldik
geçmişe şöle bi baktım unuttuğum varsa affetsin
tondora geçmiş olsun cnm
duruselcim başınız sağolsun
ayşem rabbim ablana sağlıklı bir evlat nasip etsin
sulozum geçmiş olsun küçük bi kaza atlatmışsınız suçlama kendini Allah koruyor meleklerimizi
cemıleyd arkadaşlara katılıyorum ara yolu bul sende kırılmasın kimse
gittiğimiz 1 yaş dğm günü konsepti kelebek olmuştu ceren ılgın bebiş
1 yaş pasta 1 yaş kurabiye hediyelik ılgın resimli çerçeve
balon süslü heryer
1 yazan kürdan süsler
balon desenli bardak tabak peçeteler
ikramlar
tuzlu kurabiye elmalı kurabiye kek vişneli tatlı patatesli börek peynirli börek
ıspanaklı börek çiğ köfte bidik profıtörol
bnde kaşarlı poğaça yapıp götürdüm
ikramlar böleydi
anne baba şık giyimliydi anne kelebek olmamıştı
cemre ılgın bebek tütülü eteği beyaz bady üstüne cemre ılgın 1 yaxıyordu arkasında kanatları
elindede yıldız şeklinde asa sı vardı tüllü. bide tacı vardıEki Görüntüle 1111847
tshırt ı annesi yapmış işten koşa koşa eve gidip
marketten mutfak sarı bezleri var ya onun pembesini almış kesmiş yapıştırmış
yıldızlarla süslemiş fikir olsun sizede😃😀😃
Canım inşallah en kısa zamanda bir orta yol bulunur... Yine de sen kv arasaydın anneler gününü kutlasaydın ...
Nasilsiniz guzel annisler?
Ben iyim cok sukur tabi uykusuz ve yorgun oldugumu soylememe gerek yok sanirim.
Bugun kiz kardesim bende havada guzel disari cikariz biraz.
Kociste yarindan sonra 3 gun izin almiscok kotusun biraz evde kalip yardim edeyim dedi cok sevindim.
Seyyah sen calisiyormuydun unuttum.
Haklisin annelerimiz cok sabirli.
Kızlarrrrrrrrrr şükür kavuşturanaaaaaa ay mutluluktan ağlıyacağım nasıl özledimmm sizleri dert ortaklarım uzun aradan sonra ohhh sonunda benimde netim bağlandı.. Bebişleriniz büyüdü hayatimsin teyzeleri çok şey kaçırdı inşallah bundan sonra yeterim :)) yavruşlarıma sizleri mis kokulu öpücükler yolluyoruz masalımlaaa
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa kuzucumm sana yürekten bi hooosssgeldin diyorum masal kuzum nasil sen nasılsın.
Canım benim bende kocaman bir hoşbulduk diyorum masalım ii çok şükür bende ii. Şımarık kızımı büyütmeye çalışıyorum. Sizler nasıldınız
Kızlarrrrrrrrrr şükür kavuşturanaaaaaa ay mutluluktan ağlıyacağım nasıl özledimmm sizleri dert ortaklarım uzun aradan sonra ohhh sonunda benimde netim bağlandı.. Bebişleriniz büyüdü hayatimsin teyzeleri çok şey kaçırdı inşallah bundan sonra yeterim :)) yavruşlarıma sizleri mis kokulu öpücükler yolluyoruz masalımlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?