2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım Allah beterinden korusun.Okurken içim cız etti.Ama maalesef bünye bazen uykusuzluğa dayanamıyor.Sakın kendini suçlama.Arkadaşım bebeği olmuştu.Aynı odada yatıyorlardı.Emeklemeye başlamışrı.Gece kalkmış oğluşu yok.Oda her odaya bakmış yok.Sonra dış kapı girişinde fayansın üzerinde uyuyakalmış bulmuş.Gülermisin ağlarmısın.Valla herşeye hazırlıklı olmak lazım :18:.Bu veletler bizi baya kullanıp yoruyor.

Kizlar kocisler kutladimi ilk anneler gunuzu?
Bizimki cicek almis sabahin 9 da zil caldi baktim cicekci
Hatta esim 13 yildir cocugu olmayan eltimede cicek gondermis.
Cok mutlu oldum Allahim herkese yasatsin.

Canım benimki sadece telefonla kutladı.Bu ara bayağı sıkışığız.O yüzden birşey alamadı.Akşam gelincede öptü, kutladı.Ama cuma günüde doğum günüm.Bakalım o zaman ne yapıcak.Eşin çok ince düşünmüş canım.Allah en kısa zamanda hayırlısıyla eltinin kucağınıda doldursun canım.Allah sabır versin.Evlatsızlık çok zor.Allah her isteyenin kucağına hayırlı evlatlar versin.

Canım görümcem sitede oturuyor ve kreşde karşı bina.Yani 2 dakika yürüme yolu var.Çocuklar kreşin bahçesinde oynarken onlar balkondan görüyorlar.Ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın.Allah bizi onlara muhtaç etmesin.

arkadaşlar merhaba aydındaydık 3 gündür kv ye gittik
değişiklik oldu Mert e
köy tereyağ yumurta sütğmüzüde aldık geldik
geçmişe şöle bi baktım unuttuğum varsa affetsin
tondora geçmiş olsun cnm
duruselcim başınız sağolsun
ayşem rabbim ablana sağlıklı bir evlat nasip etsin
sulozum geçmiş olsun küçük bi kaza atlatmışsınız suçlama kendini Allah koruyor meleklerimizi
cemıleyd arkadaşlara katılıyorum ara yolu bul sende kırılmasın kimse

gittiğimiz 1 yaş dğm günü konsepti kelebek olmuştu ceren ılgın bebiş
1 yaş pasta 1 yaş kurabiye hediyelik ılgın resimli çerçeve
balon süslü heryer
1 yazan kürdan süsler
balon desenli bardak tabak peçeteler
ikramlar
tuzlu kurabiye elmalı kurabiye kek vişneli tatlı patatesli börek peynirli börek
ıspanaklı börek çiğ köfte bidik profıtörol
bnde kaşarlı poğaça yapıp götürdüm
ikramlar böleydi

anne baba şık giyimliydi anne kelebek olmamıştı
cemre ılgın bebek tütülü eteği beyaz bady üstüne cemre ılgın 1 yaxıyordu arkasında kanatları
elindede yıldız şeklinde asa sı vardı tüllü. bide tacı vardı

tshırt ı annesi yapmış işten koşa koşa eve gidip
marketten mutfak sarı bezleri var ya onun pembesini almış kesmiş yapıştırmış
yıldızlarla süslemiş fikir olsun sizede😃😀😃

merhabalar

doğum günleri için afiş tasarımı,özel gün tahtası,fotoğraf çalışması yapıyoruz.istenilen ebatlarda baskı mevcuttur.
ilgilenirseniz bilgi için alametifabrikaa@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz
çalışma görsellerini burdan ekleyemedim ilgili linkten inceleyebilirsiniz
teşekkürler

https://www.facebook.com/alametifabrika

Eklentiler

• $defne.png.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 59
Günaydın kızlar nasılsınız son bir kaç günüm fena yorucu geçiyor Aren diş çıkarmaya devam ediyor arada benim de canımı çıkarıyor sürekli mız mız iştahsız kilo da verdi hep yürümek istiyor yürütece binmiyor illa elinden tutup gezecekmişiz yoruldum artık Allah'tan annem geliyor hafta boyu bende kalıyor da biraz rahat ediyorum ... Anneler bambaşka ben onun gibi değilim çabuk yoruluyorum tahammül edemiyorum diye çok üzülüyorum ...

Canım inşallah en kısa zamanda bir orta yol bulunur... Yine de sen kv arasaydın anneler gününü kutlasaydın ...
Keşke 10yaşında olsaydı o kız da bari içim rahat ederdi ... Neyse madem doğurduk hep koruyup kollayacağız bu böcükleri
Allah korumuş Selim'i ... Ama kendini suçlama canım sonuçta insanız makina değiliz elbet yoruluyoruz sinirleniyoruz bazen dayanmak çok zor geliyor ... Allah hepimize sabır güç kuvvet versin ...
Maşallah ne güzel bol bol emsin annesi , Aren'e ben süt vermesem aklına bile gelmeyecek gece de acıktığı için mecburiyetten emiyor .. Gündüz desen bir iki emiyor sonra ısırıp koparmaya çalışır gibi dişleriyle çekiyor göğsümü

Saol cnm benim cok tatliymis elbiselerde anneside marifetliymis.

Çevreyle haşır neşir old. için sanırım.Daha dün ben de gündüzleri vermesem herhalde istemeyecek diye üzüldüm.Gece yapışıyor;ama gündüz hoplayıp zıplamaktan aklına gelmiyor.Emzirme hazırlığı yaparken heyecanlanıyor.Sanki sevgilisine kavuşuyor.Küçükken daha bir istekli oluyorlar.O zaman da "Haydi gözün aydın, sevgiline kavuştun." derdim Bundan sonra sanırım ek gıda ve yürüme,sıralama, oyun vs. etkisi ile akıllarına pek gelmez.Bu da geçici bir dönemmiş.1 yaşından sonra yine ağızlarından düşürmek istemezlermiş.Diş çıkarmanın bu kadar zorlayıcı olacağını düşünmüyordum.Biz de 10 gün önce 4.yü çıkardık.Yine ağzından sular akıyor.Peş peşe çıkarır mı ki?

Nasilsiniz guzel annisler?
Ben iyim cok sukur tabi uykusuz ve yorgun oldugumu soylememe gerek yok sanirim.
Bugun kiz kardesim bende havada guzel disari cikariz biraz.
Kociste yarindan sonra 3 gun izin almis cok kotusun biraz evde kalip yardim edeyim dedi cok sevindim.

Seyyah sen calisiyormuydun unuttum.
Haklisin annelerimiz cok sabirli.

Canım orta yol yok.Büyük konuşmayayım ama artık baktırmam.Zaten ayda 1 görüyorlardı.Bundan sonra kaç ayda bir görürler bilmem.Bu arada doğum günü kıyafeti ve ikramlar güzelmiş.Bizede fikir olur.

Hamarat hatunmuş.

Canım inşallah en kısa zamanda bir orta yol bulunur... Yine de sen kv arasaydın anneler gününü kutlasaydın ...

Senin adına bende çok sevindim canım.

Selam canlar bugün işlerim çok yoğundu. Şuan kafayı vurup uyumak tek isteğimmmm çünkü gerçekten çok çok uykusuzum Neyse bu hepimizin ortak derdi zaten değil mi bi akşam Asuyu anneme bırakıp erkenden uyuyasım var ama işte onu görünce de dayanamıyorum bırakıp yatamıyorum

Sulozum geçmiş olsun tatlım ya dayanmak zor gerçekten kıyamam Selimtoşuma allahtan ciddi bişey olmamış çok şükür
Reoccum inşallah dermatitiniz yürüyünce geçer canım halılardan olabilir hakikaten umarım öyledir.
Cemilecim bir bakıma haklısın tabi ama bu şekilde tepkini sen koyma bence. Evinizi geçindirmek yalnızca senin görevin olmadığına göre eşine durumu anlat bakalım onun da fikrini al ne diyecek belki kayınvalideni ikna eder ipleri hemen koparma bence canım

Kızlarrrrrrrrrr şükür kavuşturanaaaaaa ay mutluluktan ağlıyacağım nasıl özledimmm sizleri dert ortaklarım uzun aradan sonra ohhh sonunda benimde netim bağlandı.. Bebişleriniz büyüdü hayatimsin teyzeleri çok şey kaçırdı inşallah bundan sonra yeterim :)) yavruşlarıma sizleri mis kokulu öpücükler yolluyoruz masalımlaaa

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa kuzucumm sana yürekten bi hooosssgeldin diyorum masal kuzum nasil sen nasılsın.

Arasta nerdesinn yaa bu kadar ihmal etme bizi bari gunde bir mesaj yaz cnm özledik.

Aaa kuzucumm sana yürekten bi hooosssgeldin diyorum masal kuzum nasil sen nasılsın.

Canım benim bende kocaman bir hoşbulduk diyorum masalım ii çok şükür bende ii. Şımarık kızımı büyütmeye çalışıyorum. Sizler nasıldınız

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde iyiyiz cnm ikrayla ugrasip duruyorum bende o da bayaaaa simarik.calismiyorsun demi en son ayrilmistin.

Hayatimsinnn hosgeldinn bir yakinimi gormus gibi sevindim vallahi.
Buyuduler teyzesi,nasil bakicaz,nasil olacak derken bak kocaman sipa oldular.
Mavis guzelimiz nasil bir foto isteriz.

Kizlaar selimim bugun ilk adimlarini atti. Bir kere adim atabildigini farketti simdi devamli koltuktan ellerini birakip bana kosuyor. Simdilik sadece 4-5 adim atabiliyoruz. Ama cook mutluyumm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…