2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Gecmisi okurken gordum :) ilahi arasta bir de bu tipler bir arzus vardı hatirlarmisin onun gibidir aynen. Herkesten resim bekleyip ve herkese ayni cümle ile cümle de su (masallah cok Tatli ) diyip bes ay boyunca bir kere pc açamazlar ya da acmak istemezler . Sonra arzus tuh kötü kaka olur kendisi iyi :) cok güldüm bak simdi

Not : tesadüfe bakın ki iki laflarından biri de nazardir

Son düzenleme:

Ay neden koysunlar canım. Mazallah nazar filan değer. Dışarı çıkarken de yüzünü filan örtüyorlardır aman haa nazar değmesin. Bi çocuk onlarda var. Haa ama unutmuştum mükemmeldiler sahi

Topiğimizi çekemeyenler karşısında ben:)) ahahahaaaa son dönemlerde en çok güldüğüm foto:)))

ayyy maşallahh kuzuma yarasınnnn

Gecmis olsun Canim ya gicik Hastalığı'na yakalanmissin . Salgın varmis ama Avrupa'dan gelen soğuk hava dalgası neden oluyormuş buna :) ha bir de üstünden zaman gecip herkes isine baktiktan sonra bir bakiyormussun şiddetli hazımsızlık yaptıgı icin birden bire sonradan hortluyormus .

ORGANİK soda şart canım her türlü hazımsızlığa iyi geldiği söyleniyo

Aaaa bu ne sevimli bir yavru :) masallah gülüşe bak insan baksın baksın mutlu olsun o türden :)

sağol canım benim... aynen gülüşüne bakıp bakıp mutlu oluyoruz uyurken de resimlerine bakıp :) hepimizin yavruşu ayrı bir güzel ne şanslı anneleriz biz :)

Ah canım benim o gülen yüzündeki neşen hiç eksik olmasın. Ne tatlı şeysin sen

amin canımm hepimizin bebişlerinin yüzünden kocamann gülücükler eksik olmasın inşallahh :)

Amanın yakışıklıya bakın kahkaha atıyor herhalde :) Gözümüzü gönlümüzü açtı maşallah

bizimki kahkahasını sessiz atıyo beyfendi kırk yılda bir sesli gülüyo ama sürekli böylee kocamann gülücüklerini eksik etmiyo bizden :)

Nede güzell gülmüş yavluşum yaa insan böle bi gülücükle nasıl mutsuz olur maşallah

saol canımmm sayesinde mutsuzluklar rafa kalktı :)

Ay neden koysunlar canım. Mazallah nazar filan değer. Dışarı çıkarken de yüzünü filan örtüyorlardır aman haa nazar değmesin. Bi çocuk onlarda var. Haa ama unutmuştum mükemmeldiler sahi

yaaa sorma canım bi face e ya da instagrama foto koyayım hemen annemlerden uyarı... aman nazar değecek çocuğa...sanki bir tek bende var diyorum çocuk... hepimzin yavrusu var hiç kötü gözle bakar mıyız bebişleree ....

Tabi ki bakmayız canım ama işte gel de anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…