- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Angym ben de seni seviyorum. Mutlaka bekliyorum resimleri canım
Alakasız bi konuya gireyim okulda hiç çalışmadım diyip 90-100 alan tipler vardı ne gıcık olurdum yav çalıştıysan çalıştım de bari ne bu kırkayaklar. Bu tipler annelikte de değişmiyo emmiyo emmiyo diyip içimi bağrımı yiyen insanlar çıkıyo bi de şöyle kilo aldı böyle kilo aldı şöyle uzadı böyle uzadı. Allahım beni net bi insan yaptığın için teşekkür ederim. Emiyosa emiyo emmiyosa emmiyo derim bu kadar net :))
Gecmisi okurken gordum :) ilahi arasta bir de bu tipler bir arzus vardı hatirlarmisin onun gibidir aynen. Herkesten resim bekleyip ve herkese ayni cümle ile cümle de su (masallah cok Tatli ) diyip bes ay boyunca bir kere pc açamazlar ya da acmak istemezler . Sonra arzus tuh kötü kaka olur kendisi iyi :) cok güldüm bak simdi
Amanın yakışıklıya bakın kahkaha atıyor herhalde :) Gözümüzü gönlümüzü açtı maşallah
Sanada canımcım... Ayy oturur annesi bayılıyorlar sofrada olmaya şekerleme bu kuzular ya bende bizimle oturup mamalar yiyeceği günü iple çekiyorum CNmAminnn arastacım inşallah güzel güzel yerler üzmezler bizi uykudan yana yüzüm gülmedi bari yemek yesin dimi
Ohhh afiyet lsun cücüm bende içtim kahvemi şimdi oyun zamanı mama sandalyesini çok büyük umutlarla aldım bakalım umarım boşa çıkmazöpüyorum durucuğumu bende kocaman öpüyorum elamı
Nede güzell gülmüş yavluşum yaa insan böle bi gülücükle nasıl mutsuz olur maşallah
Sabah sabah mutlu ettiniz eylusle bni cok candan insanlarsiniz bu yuzden seviyrm szi...foto paylasicaz en kisa zamanda
Bende bugün gezmeye gittim, gittiğim yerde yemekte ev yapımı yoğurt koydular önüme :d bende dayanamayıp Selim kuşuma yoğurt tattırdım, versem 1 kase yiyecekti. Ağladı vermiyorum diye
Ama ilk denememiz olduğundan korktum çok vermeye 10 çay kaşığı verdim sadeceÇok sevdi kuzum yalandı durdu.
Eki Görüntüle 918108 Eki Görüntüle 918109 Eki Görüntüle 918110 Eki Görüntüle 918111
afiyet bal şeker olsun selim paşaya :)
çokkk geçmiş olsun canım...bu fındık kurdu çok tatlı ama annesi maşallah :)
inci ve arda kuş çookk tatlı görünüyolar tabi anneleri de :) ne güzel forum sayesinde yeni dostluklar başlıyo :) bu arada inci grçekten adının hakkını veriyo...arda da tam bir yakışıklı delikanlı :)
Eki Görüntüle 920670 Topiğimizi çekemeyenler karşısında ben:)) ahahahaaaa son dönemlerde en çok güldüğüm foto:)))
Eki Görüntüle 920670 Topiğimizi çekemeyenler karşısında ben:)) ahahahaaaa son dönemlerde en çok güldüğüm foto:)))
günaydın kızlarr dün formumdaydm gece gece gıcık olunca böle forma giriorum sanırım ahahaha:)) bugün biraz erken kalktık bakalım.hayırlı bi gün olur inşallah ama önce ikrayı uyutup halıcımı çağırmam lazım:))
Gecmis olsun Canim ya gicik Hastalığı'na yakalanmissin . Salgın varmis ama Avrupa'dan gelen soğuk hava dalgası neden oluyormuş buna :) ha bir de üstünden zaman gecip herkes isine baktiktan sonra bir bakiyormussun şiddetli hazımsızlık yaptıgı icin birden bire sonradan hortluyormus .
Aaaa bu ne sevimli bir yavru :) masallah gülüşe bak insan baksın baksın mutlu olsun o türden :)
Ah canım benim o gülen yüzündeki neşen hiç eksik olmasın. Ne tatlı şeysin sen
Amanın yakışıklıya bakın kahkaha atıyor herhalde :) Gözümüzü gönlümüzü açtı maşallah
Nede güzell gülmüş yavluşum yaa insan böle bi gülücükle nasıl mutsuz olur maşallah
Ay neden koysunlar canım. Mazallah nazar filan değer. Dışarı çıkarken de yüzünü filan örtüyorlardır aman haa nazar değmesin. Bi çocuk onlarda var. Haa ama unutmuştum mükemmeldiler sahi
ORGANİK soda şart canım her türlü hazımsızlığa iyi geldiği söyleniyo
yaaa sorma canım bi face e ya da instagrama foto koyayım hemen annemlerden uyarı... aman nazar değecek çocuğa...sanki bir tek bende var diyorum çocuk... hepimzin yavrusu var hiç kötü gözle bakar mıyız bebişleree ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?