Kızlarrrrrrrrrr şükür kavuşturanaaaaaa ay mutluluktan ağlıyacağım nasıl özledimmm sizleri dert ortaklarım uzun aradan sonra ohhh sonunda benimde netim bağlandı.. Bebişleriniz büyüdü hayatimsin teyzeleri çok şey kaçırdı inşallah bundan sonra yeterim :)) yavruşlarıma sizleri mis kokulu öpücükler yolluyoruz masalımlaaa
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlaar selimim bugun ilk adimlarini atti. Bir kere adim atabildigini farketti simdi devamli koltuktan ellerini birakip bana kosuyor. Simdilik sadece 4-5 adim atabiliyoruz. Ama cook mutluyumm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah öyledir canım.Düşünmesi bile güzel. Umut fakirin ekmeğiSulozum geçmiş olsun tatlım ya dayanmak zor gerçekten kıyamam Selimtoşuma allahtan ciddi bişey olmamış çok şükür
Reoccum inşallah dermatitiniz yürüyünce geçer canım halılardan olabilir hakikaten umarım öyledir.
Cemilecim bir bakıma haklısın tabi ama bu şekilde tepkini sen koyma bence. Evinizi geçindirmek yalnızca senin görevin olmadığına göre eşine durumu anlat bakalım onun da fikrini al ne diyecek belki kayınvalideni ikna eder ipleri hemen koparma bence canım
Maaaaaaşaaaaallllaaaaaah paşaya.Aferin ona.Ay ne güzel bir duygu.Kaç ay sıralamıştı Sulozcuğum?Kizlaar selimim bugun ilk adimlarini atti. Bir kere adim atabildigini farketti simdi devamli koltuktan ellerini birakip bana kosuyor. Simdilik sadece 4-5 adim atabiliyoruz. Ama cook mutluyumm.
Bizde iyiyiz cnm ikrayla ugrasip duruyorum bende o da bayaaaa simarik.calismiyorsun demi en son ayrilmistin.
Hayatimsinnn hosgeldinn bir yakinimi gormus gibi sevindim vallahi.
Buyuduler teyzesi,nasil bakicaz,nasil olacak derken bak kocaman sipa oldular.
Mavis guzelimiz nasil bir foto isteriz.
CANIM YA HOŞGELDİN HOŞGELDİN HOŞGELDİN.Adını görünce kalbim bir hop etti.Özledik valla.Birdaha arayı böyle açmak yok.Yoksa ceza keseriz.Bizde iyiyiz çok şükür.Valla kocaman oldular.Bizi parmaklarında oynatıyorlar.Masalımızın ve senin iyi olmana çok sevindim.
Maşallah selime.İlk yürüyen bebişimiz oldu.
Kizlaar selimim bugun ilk adimlarini atti. Bir kere adim atabildigini farketti simdi devamli koltuktan ellerini birakip bana kosuyor. Simdilik sadece 4-5 adim atabiliyoruz. Ama cook mutluyumm.
Selam canlar bugün işlerim çok yoğundu. Şuan kafayı vurup uyumak tek isteğimmmm çünkü gerçekten çok çok uykusuzumNeyse bu hepimizin ortak derdi zaten değil mi bi akşam Asuyu anneme bırakıp erkenden uyuyasım var ama işte onu görünce de dayanamıyorum bırakıp yatamıyorum
hoş hoş geldinizzKızlarrrrrrrrrr şükür kavuşturanaaaaaa ay mutluluktan ağlıyacağım nasıl özledimmm sizleri dert ortaklarım uzun aradan sonra ohhh sonunda benimde netim bağlandı.. Bebişleriniz büyüdü hayatimsin teyzeleri çok şey kaçırdı inşallah bundan sonra yeterim :)) yavruşlarıma sizleri mis kokulu öpücükler yolluyoruz masalımlaaa
Ay canm ya Allah razı olsun hepinizden unutulmamızın ki inanın sizde hiç unutulmadınız,, eşin bile net gitti arkadaslarından ayrı kaldın diyodu ,, parmak az kalır nasıl oynatmak aaaa diye masala bağırsam o bana daha çok bağırıyor. Aslan çocuğu çok inat aya :) kucağıma alana kadar yırtıyor kendisini
Kızlar aklıma bir şey takıldı.Sanki çok lazımmış gibi. Bizim cimcime çok hareketli. Emekleyip etrafı incelemek istiyor.Yemeğini hep mama sandalyesinde yiyor.Bir yere gittiğimizde de kucağımda.Denemedim;fakat yere oturtup yedirebileceğimi pek sanmıyorum. Çabuk sıkılan bir bebek.Ben genel manzaraya bakıldığında çok sabırlıyımdır; ancak gün içinde farklı farklı şeyler yapmak isterim.Hareketli olması yorucu olsa da hoşuma gidiyor.Bazıları bu davranışları yaramazlık olarak adlandırabilir. Sizce hareketli olan biri ileride yaramaz mı olur?
Sulozum geçmiş olsun tatlım ya dayanmak zor gerçekten kıyamam Selimtoşuma allahtan ciddi bişey olmamış çok şükür
Reoccum inşallah dermatitiniz yürüyünce geçer canım halılardan olabilir hakikaten umarım öyledir.
Cemilecim bir bakıma haklısın tabi ama bu şekilde tepkini sen koyma bence. Evinizi geçindirmek yalnızca senin görevin olmadığına göre eşine durumu anlat bakalım onun da fikrini al ne diyecek belki kayınvalideni ikna eder ipleri hemen koparma bence canım
Ah bu Ağustos bebekleri hep aynı desene :) yok canm çalışmıyorum onlar beni çıkartmıştı :))
Kızlarrrrrrrrrr şükür kavuşturanaaaaaa ay mutluluktan ağlıyacağım nasıl özledimmm sizleri dert ortaklarım uzun aradan sonra ohhh sonunda benimde netim bağlandı.. Bebişleriniz büyüdü hayatimsin teyzeleri çok şey kaçırdı inşallah bundan sonra yeterim :)) yavruşlarıma sizleri mis kokulu öpücükler yolluyoruz masalımlaaa
Bugün günaydın demek içimden gelmiyor.Somalideki kömür ocağındaki kardeşlerimiz, abilerimiz,amcalarımız ne durumda, şu an kim bilir nasıl acı çekiyorlar.Hayatlarımı kaybedenler.En son 201 kişi hayatını kaybetmiş.Kim bilir kaç anne evlatsız, kaç kadın eşsiz,kaç çocuk babasız, abisiz,amcasız, eniştesiz kaldı.Allah yakınlarına sabır,dayanma gücü versin.Tüm Türk halkının başı sağolsun.
Sorma cnm cook yaramaz arkami döner dönmez ne cekmece kalio ne bise sutyenimi cikarmis komidinden aldi geldi misafirin yaninda:))cekecegimiz var aslan Burcu inat mi olurmus koca sesli ve inat bi kıza sahibim ben)evet cikarmislardi seni hakkinda hayırlısı buymus demiştik o zamanda bende izindeyim hala baya sorun yaşadım bende agustosun sonunda baslicam mecbur bakıcı arama derdindeyiz malesef ve ikra bana asiri düşkün kimseye gitmio wcye gitsem aglio cok sıkıntıdayim bende (
canımmmm hoşgeldiinn çok sevindim seni gördüğüme ben de çok şey kaçırdım hala da tam takip edemiyorum zaten kızlar ancak fırsat bulabiliyo hamileyken ki gibi aktif değiliz sanki ben çalışıyorum ara ara giriyorum ama evdeyken 2 çocukla imkanı yok giremiyodum.
nasılsın ne var neyok evdesin değil mi tekrar iş düşünüyomusun masal o güzel odasında oynuyodur artık bak aklımda kalmışş o güzel oda :)
Hoşbulduk canım benim seni burda yazıştığımız zamanlar çok merak ediyordum. Bende seni gördüğüme sevindim. Çalışmamayı düşünüyordum cnm gerimi döndün bak bende bunu hatırlıyorum :) masal çok fena kız çok sıkılıyor yüzden odasında oynamıyor ki yanımda bile oynamaz kalkıcam diye hep beni takip etmekten. Suan için iş düşünmüyorum masal aşırı anneci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?