2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

CANIM YA HOŞGELDİN HOŞGELDİN HOŞGELDİN.Adını görünce kalbim bir hop etti.Özledik valla.Birdaha arayı böyle açmak yok.Yoksa ceza keseriz.Bizde iyiyiz çok şükür.Valla kocaman oldular.Bizi parmaklarında oynatıyorlar.Masalımızın ve senin iyi olmana çok sevindim.

Maşallah selime.İlk yürüyen bebişimiz oldu.

İnşallah öyledir canım.Düşünmesi bile güzel. Umut fakirin ekmeği
Maaaaaaşaaaaallllaaaaaah paşaya.Aferin ona.Ay ne güzel bir duygu.Kaç ay sıralamıştı Sulozcuğum?
Bu akşam muhallebi yaptım.Tarifini vereyim. 1 çorba kaşığı tam buğday ununu yarım bardaktan biraz fazla suyla fokurdayana dek pişirdim. Rendelediğim çeyrek elmayı, ezdiğim çeyrek muzu pişmesine yakın katıp ocağı kapattım. İçine 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 çorba kaşığı buğday ruşeymi, az zeytinyağı ekledim.Ceviz ve diğer meyvelerden de koyulabilir.Benimki biraz aceleye geldi.Hatta suyu azaltıp taze sıkılmış meyve suyu da koyulabilir.Afiyet olsun.

Bizde iyiyiz cnm ikrayla ugrasip duruyorum bende o da bayaaaa simarik.calismiyorsun demi en son ayrilmistin.

Ah bu Ağustos bebekleri hep aynı desene :) yok canm çalışmıyorum onlar beni çıkartmıştı :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayatimsinnn hosgeldinn bir yakinimi gormus gibi sevindim vallahi.
Buyuduler teyzesi,nasil bakicaz,nasil olacak derken bak kocaman sipa oldular.
Mavis guzelimiz nasil bir foto isteriz.

Cnm benim çok saol hoşbulduk :)) haklısında ya valla bakabilcekmıyız annemız gıbı olucakmıyız derken kocaman oldular yaşlarına girecekler maviş ii çok şükür atıcım canım 6 ay kınasında yaptık en yakın zamanda atıcım, nasıl merak edıyorum kimler emeklıyor yürüyor benim kızım gibi poposu yer görmeyen varmı.. Masal kucağımdan inicek annesine nefes aldıracak diye çok korkuyor :))

Ay canm ya Allah razı olsun hepinizden unutulmamızın ki inanın sizde hiç unutulmadınız,, eşin bile net gitti arkadaslarından ayrı kaldın diyodu ,, parmak az kalır nasıl oynatmak aaaa diye masala bağırsam o bana daha çok bağırıyor. Aslan çocuğu çok inat aya :) kucağıma alana kadar yırtıyor kendisini

Kızlar aklıma bir şey takıldı.Sanki çok lazımmış gibi. Bizim cimcime çok hareketli. Emekleyip etrafı incelemek istiyor.Yemeğini hep mama sandalyesinde yiyor.Bir yere gittiğimizde de kucağımda.Denemedim;fakat yere oturtup yedirebileceğimi pek sanmıyorum. Çabuk sıkılan bir bebek.Ben genel manzaraya bakıldığında çok sabırlıyımdır; ancak gün içinde farklı farklı şeyler yapmak isterim.Hareketli olması yorucu olsa da hoşuma gidiyor.Bazıları bu davranışları yaramazlık olarak adlandırabilir. Sizce hareketli olan biri ileride yaramaz mı olur?

Kader arkadasimm ikrada ayni durumda 2haftadir biksc adim atiodu 3 gündür kendini futursuzca atio heyecanla 4-5 adim sonra patt yere az once dudagi patladi malesef allahtan cok aglamadi amaa acaip yoruo salonun bi basindan babasına gitmeye çalışıo deli cesareti var bu sipalarda valla:)))

dayanılmaz annesi bütün yorgunlukları alır bıdıklar
bnde öğlen her uyuduğunda dinlenicem diyorum ya çorbasını yapıyom ya ceviz ayıklıyom robot geçirip hazır dursun diom bir iş illaki çıkıo bıdığım için yorgunluk kalıveriyo

hoş hoş geldinizz

tebrikler selimtoşa mşllhh sağlıklı adımlarını hep gör annesi devamı gelip yürüsün ilk bıdığımız

bak sen aslan kızına inatçı bıdık
ahh aslan gibi kükrüyo bnm oğlan
ııııı diye bi öfkesi var dilllere destan herkes diyo çok inat olcak diye ya du bakalım.

hareketli olması çok güzel tabiki sakin olan bir çocuk da hareketli olur arada. hareket edecek ki keşfedecek
her bebek farklı özelliğe sahip bizimki yaramazın başkanı olcak o kesin
şimdiden yürüteçle her yaramazlığı becermeye çalışıyo
canları sağolsun Allah koruyor meleklerimizi

Şimdi tamam bakarım desede baktırmam.Eşimde çok üzülüyor haksızlık yapıyor diye.

Ah bu Ağustos bebekleri hep aynı desene :) yok canm çalışmıyorum onlar beni çıkartmıştı :))

Sorma cnm cook yaramaz arkami döner dönmez ne cekmece kalio ne bise sutyenimi cikarmis komidinden aldi geldi misafirin yaninda:))cekecegimiz var aslan Burcu inat mi olurmus koca sesli ve inat bi kıza sahibim ben)evet cikarmislardi seni hakkinda hayırlısı buymus demiştik o zamanda bende izindeyim hala baya sorun yaşadım bende agustosun sonunda baslicam mecbur bakıcı arama derdindeyiz malesef ve ikra bana asiri düşkün kimseye gitmio wcye gitsem aglio cok sıkıntıdayim bende(

Bugün günaydın demek içimden gelmiyor.Somalideki kömür ocağındaki kardeşlerimiz, abilerimiz,amcalarımız ne durumda, şu an kim bilir nasıl acı çekiyorlar.Hayatlarımı kaybedenler.En son 201 kişi hayatını kaybetmiş.Kim bilir kaç anne evlatsız, kaç kadın eşsiz,kaç çocuk babasız, abisiz,amcasız, eniştesiz kaldı.Allah yakınlarına sabır,dayanma gücü versin.Tüm Türk halkının başı sağolsun.

Son düzenleme:

canımmmm hoşgeldiinn çok sevindim seni gördüğüme ben de çok şey kaçırdım hala da tam takip edemiyorum zaten kızlar ancak fırsat bulabiliyo hamileyken ki gibi aktif değiliz sanki ben çalışıyorum ara ara giriyorum ama evdeyken 2 çocukla imkanı yok giremiyodum.
nasılsın ne var neyok evdesin değil mi tekrar iş düşünüyomusun masal o güzel odasında oynuyodur artık bak aklımda kalmışş o güzel oda :)

çok üzgünüm ben de hepimizin başı sağolsun allahım sabırlar versin ailelerine.

Bizimkide yürütece binince sıkılana kadar ne var ne yoksa çekiyor :) bizde koca sesliyiz inadız canımcım... Aynen böylesi hayırlıyöıs gercekten iyi olmuş diyorum şimdi masalda bana nefes aldırmıyor sürekli kucağımda biri kucağımdan alsa katılarak ağlıyor.. Sizimde hakkımızda hayırlısı olsun iyi izin almıştın gene canım bizim adiler arkamda vurdular ama dağılsınlar ekmeğime yağ sürmüşler.. Masalda ikra gibi canım bakalım nezaman bizi rahat bırakacaklar

Hoşbulduk canım benim seni burda yazıştığımız zamanlar çok merak ediyordum. Bende seni gördüğüme sevindim. Çalışmamayı düşünüyordum cnm gerimi döndün bak bende bunu hatırlıyorum :) masal çok fena kız çok sıkılıyor yüzden odasında oynamıyor ki yanımda bile oynamaz kalkıcam diye hep beni takip etmekten . Suan için iş düşünmüyorum masal aşırı anneci

masalımın hayvan aşkı çok fazla.. Sürekli ya hayvanat bahçesindeyiz Yafa hayvan barınağında ya sokakta pisicik çağırıyoruz sokakta biryere giderken kuş kedi köpek görmesin eliyle ağzıyla gel gel diye çağırırız :)) daha foto paylaşacağım tabletten girdiğim için bunda çok resim yok

Son düzenleme:

ayyyy çalışmamayı düşünüyodum tabii uzaktan davulu sesi hoş geliyodu izne ayrıldımm doğum yapana kadar evde oyalandımm herşey iyi gidiyor ..
zaman geçtikçe bi baktımmm 2 çocuk evin işi masalarda kalan yapılmayan kahvaltı kreşten gelip evde terör estiren büyük kızım akşama yemek bekleyen koca çamaşır bulaşık vs.
kısır döngü psikolojim acaip bozuldu hep bi sinir halindeydim bağırış çağırış
annem 5 günlük lohusayken memlekete gitmek zorundaydı kayınvalidem misafir gibi geldi gitttii..
derken o arada ücretsiz iznimin bitmesine 2 ay kala işyerim aradı beni gelir misin diye boş yer varmış bi asistanın tayini çıkmış benim yerime geçici gelen kız kalmaya karar vermiş daire başkanım akrabası olduğu için onu tuttu beni harcadı.
giderken söz vermişti ve okızı kendisi getirmişti geçici olduğunu biliyodu başlamasam döndüğümde orayı da bulamama riski vardı.
gittim alışveriş yaptım kıyafetler vs. saçlar kesildi bi silkindim kendime geldimmm
başladım kayınvalidemi eve getirdik bizde kalıyor hafta sonları evine gidiyor.
işyerinde dinleniyorum..
iyi de bakıyor kızlarıma çok şükür ve ben eve döndüğümde ene azında kaliteli vakit geçiriyorum onlarla..
ooo ne çok biriktirmişimmm

Allahım sabır versin çocuklarına ,eşlerine ,analarına ,babalarına ... Çok acı çokk ... Bir sürü alıntı yapmıştım içimden konuşmak gelmiyor ... Sabah haberleri izleyip işe gelmek için yola çıktım 20 dakikalık yolda tam 4 tane kaza atlattım üstelik hepsinde kusurlu bendim ... Aklım ruhum Soma'da hiç tanımadığım insanlarla ...

Sabah eşimin '201 kişiyi kaybetmişiz' demesiyle uyandım....hepimizin başı sağolsun arkadaşlar....Allah mekanlarını cennet eylesin....eşim de yeraltında çalışıyor, sabahtan beri içim çok acıyor...Allah hepsinin ailesine sabır versin...helal para kazanmak için canlarını hiçe sayanların Allah yardımcısı olsun 🙏🙏🙏

Çikonun annesi 😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…