Allahım sabır versin çocuklarına ,eşlerine ,analarına ,babalarına ... Çok acı çokk ... Bir sürü alıntı yapmıştım içimden konuşmak gelmiyor ... Sabah haberleri izleyip işe gelmek için yola çıktım 20 dakikalık yolda tam 4 tane kaza atlattım üstelik hepsinde kusurlu bendim ... Aklım ruhum Soma'da hiç tanımadığım insanlarla ...
ne kara bir gün
içim ölesine acıyorki biz bu durumdaysak yakınları aileleri ne halde yarabbim sen sabır ver güç ver hepsine
hepimizin başı sağolsun
yeter artık bir can bu kadar ucuz olamaz
boğazımda bi yumru var kızlar ya çok acı çok yazık....
Aminn cucum aminnn....helak oldum sabahtan beri...annemler manisanın ilçesinde oturuyorlar ve artık oralardan yardım değil tabut istiyorlarmış...bir kamyon dolusu tabut göndermişler 😔😔
Çikonun annesi 😍
Kızlar bu arada daha sık girmek isterdim ama tek tek alıntı yapamıyorum bu yüzden üzülüyorum sanki bi kişiyi es geçince diğer kişinin Hatrı kalacakmış gibi geliyo. Kimseyi üzmiyeyim diye girme hevesim kaçıyo. Eğer beni hoş göreceğine herkes söz verirse o zaman daha sık girmeye çalışıcam. Ida diş çıkarıyo akşam uykumuz gündüz uykumuz pek yok bir de hareketlilik aynen devam ediyo 😓
Aminn cucum aminnn....helak oldum sabahtan beri...annemler manisanın ilçesinde oturuyorlar ve artık oralardan yardım değil tabut istiyorlarmış...bir kamyon dolusu tabut göndermişler 😔😔
Çikonun annesi 😍
Canim olurmu oyle sey neden kirilalim cogumuz seninke ayni durumdayiz zaten.
Birimizin cevap veremedigine veya unuttuguna baska bir arkadas cevap veriyor.
Buraya yazipta es gecilen br paylasimim daha olmadi.
Kendi adima konusuyorum tabi benden yana rahat ol tatlim
İdosuma saglikli gunler ins daha sakin cikarir diger dislerini.
Kızlar bu arada daha sık girmek isterdim ama tek tek alıntı yapamıyorum bu yüzden üzülüyorum sanki bi kişiyi es geçince diğer kişinin Hatrı kalacakmış gibi geliyo. Kimseyi üzmiyeyim diye girme hevesim kaçıyo. Eğer beni hoş göreceğine herkes söz verirse o zaman daha sık girmeye çalışıcam. Ida diş çıkarıyo akşam uykumuz gündüz uykumuz pek yok bir de hareketlilik aynen devam ediyo 😓
Basimiz saolsun cok aci dicek kelime bulamiyorum allahim sqbir versnn ailelerine canin hicbsey ypmak istemiyo ....HAYATIMSIN hosgeldn masalla seni cok ozlemistik arayi bu kdr acma artik sekerim...SULOZ selocan ilk adimlari atti demek ne heyecanlidr darisi bize olsun ins..ARASTA hepimz ayni durumdayiz bnde hrkese cvp veremiyrm diye uzuluyrm ama minnaklar izin vermiyo tabiki hos gorucez birbirimizi...hepinizi cok opuyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?