2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aminn canımm...söylenecek çok şey var ama boğazım düğümleniyor...ben de tvden takip ediyordum ama o insanların feryadlarına dayanamadım daha fazla 😥😥

Çikonun annesi 😍

Kızlar içim kömür karası bugün. Trde her şeye zam geldi de insan hayatına gelemedi hala ölü sayısı 500 ü geçecek sanırım başımız sağolsun ((

Hayatımsın hoşgeldin canım bu arada özlemiştik

Son düzenleme:
Kızlar bu arada daha sık girmek isterdim ama tek tek alıntı yapamıyorum bu yüzden üzülüyorum sanki bi kişiyi es geçince diğer kişinin Hatrı kalacakmış gibi geliyo. Kimseyi üzmiyeyim diye girme hevesim kaçıyo. Eğer beni hoş göreceğine herkes söz verirse o zaman daha sık girmeye çalışıcam. Ida diş çıkarıyo akşam uykumuz gündüz uykumuz pek yok bir de hareketlilik aynen devam ediyo 😓

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.. Annem dün servise alındı,eşinmde tek gitme dedi yeğenim var üniversitede okuyor şehir dışında oda geliyor 1 haftaya beraber gidicez memlekete.

Ve Allahtan rahmet diliyorum tüm şehitlerimize... ailelerinin acılarını hafiflet yarabbim... onlara dayanma gücü ver ..

ne kara bir gün
içim ölesine acıyorki biz bu durumdaysak yakınları aileleri ne halde yarabbim sen sabır ver güç ver hepsine
hepimizin başı sağolsun
yeter artık bir can bu kadar ucuz olamaz
boğazımda bi yumru var kızlar ya çok acı çok yazık....

Aminn cucum aminnn....helak oldum sabahtan beri...annemler manisanın ilçesinde oturuyorlar ve artık oralardan yardım değil tabut istiyorlarmış...bir kamyon dolusu tabut göndermişler 😔😔

Çikonun annesi 😍

kuzum seni çok iyi anlıyorum kendini kötü hissediyosun bende öle oluyorum ama yetemiyorum
eminim herkes seni anlıcaktır hepimiz artık çok daha fazla yoğunuz canım
genelde olsa daha sık girip yazalım bence

Of allahım yaa nasıl bir gün bu😥

Canim olurmu oyle sey neden kirilalim cogumuz seninke ayni durumdayiz zaten.
Birimizin cevap veremedigine veya unuttuguna baska bir arkadas cevap veriyor.
Buraya yazipta es gecilen br paylasimim daha olmadi.
Kendi adima konusuyorum tabi benden yana rahat ol tatlim
İdosuma saglikli gunler ins daha sakin cikarir diger dislerini.

off canım off dicek söz bulamıyorum
içimden bişey yapasım gelmiyor ölece oturdum kaldım
bi umut kalanlar için bi mucize diliyorum Allahtan

Kizlar esim izine cikti.Bugunde guzel planlarimiz vardi ama hicbir yere gitmek istemiyorum.(
Baris hava alsin diye belki parka cikariz.
Onunda burunu akiyor gecen banyodan sonra kv goturmustum cok yakiniz ama demekki o zaman soguk aldi.
Biraz guneste kalmak iyi gelirmi acaba kuzuma.

Ah canım benim çok sağol yaa eski Halimi biliyorsunuz herşeye cevap vermeye çalışırdım ama artık şartlar uygun değil idare edicez birbirimizi

Basimiz saolsun cok aci dicek kelime bulamiyorum allahim sqbir versnn ailelerine canin hicbsey ypmak istemiyo ....HAYATIMSIN hosgeldn masalla seni cok ozlemistik arayi bu kdr acma artik sekerim...SULOZ selocan ilk adimlari atti demek ne heyecanlidr darisi bize olsun ins..ARASTA hepimz ayni durumdayiz bnde hrkese cvp veremiyrm diye uzuluyrm ama minnaklar izin vermiyo tabiki hos gorucez birbirimizi...hepinizi cok opuyrmm

Canım artık herkes aynı durumda. Ben bazen okuyorum cvp yazmaya vaktim olmuyor sonra da arada kaynıyor... Kimse kimseye alınmaz eminim... Yani en aZından cvp verilmese bile ben alınmam

Çikonun annesi 😍

Ben de öptüm canım 😘

Konuşacak gücüm yok bugün benim de...allahım mekanlarını cennet etsin ailelerine sabır versin ......

Anneme gidicem bgn hazırlık yapıcaktım mertle 2 gün gezeriz diye
hiç birşey yapamıyorum içimden gelmiyor kömür karası birgün
Allah'ım sen sabrını ver. Olan hep fakir fıkaraya oluyor
hepimizin başı sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…