2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Cok kotuu birgün kimbilir kac yavru babasiz kac es kocasiz kaldi turkiyenin basi sağolsun soyleyecek birsey bulamıyorum

Haberi sabah işe gelirken radyoda duydum 201 kişi diyordu onca can, onca aile, üzüntümü anlatmaya kelimeler yetmez. Kızgınlığım da çok çok fazla... Kimse canı pahasına çalışmamalı insan hayatı herşeyden üstün olmalı bu kafalar değişsin artık lütfen

Hepimizin.başı sağolsun..allah yakınlarına sabir,ve dayanma gucu versin..içim çok aciyor: (..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar.. yine kayboldum ortaklıktan. tez savunmam için evrak işlerinin peşine düşmüştüm. iki gündür somadaki olay yüzünden elim kolum kalkmıyor. psikolojim bozuldu resmen. hedefimiz 2023 ama maden kazalarına verilen örnekler 1862 yani önceki yüzyıldan. insan vatandaşını bu kadar mı salak, enayi yerine koyar. bi de sosyal medyada iş kazası bu, devletin suçu ne diye gezinenler var. bi yandan öfkeliyim bi yandan ...neyse anlatamıcam hislerimi. gözümün feri söndü resmen.

şu an farkettim ki, cuma eşimin doğum günü. hiçbişey yapmak istemiyorum. onun da morali çok bozuk. ne sürpriz yapacak halim var, ne kutlama ne hediye. inşallah içerlemez. biz bu haldeyken, Allah'ım geride kalanlara merhamet etsin, sabır versin. sabah kalktığımızda mucizeye uyanalım inşallah diye duamı edeyim ama..

Canım hoşgeldin seni burda görmek ne güzel. Soma yüzünden hepimiz perişanız ,madenin yeni bulunduğu Çağlardan örnek verilme konusuna girmek bile istemiyorum!!

Sumuhallebisi benim de dün eşimin doğum günüydü öle Zoraki bi kutlama oldu işte... Heyecanlıydım oysa ilk baba doğumgünü olcaktı ama içimde bi damla neşe yoktu ki
Haber de izleyemiom allahım sabır dayanma gücü versin ailelerine ya
Valla benim sölicek sözüm kalmadı tükendim artık kader iş kazası vs diyip bu kadar basit görebilen Zihniyete.......

Gercekten canm ne çok birikmişsin :) zor ya cocuk bakmak bende çalıştığım için hep derim çalışmak gercekten cocuk bakmaktan daha kolay.. Olsun canm kaliteli yaşamda şart bende çok bunalıyorum bazen işe girişmemi diye düşünmüyor değilim ama en azından biraz daha durayım diyorum sonra.. Birazda kayınvalidemin bakımına güvenmiyorum en azında masal dilenin derdini anlatsın yoksa güvenmem.. Çok panik masal ağzına geçenlerde bişeyatmış yarım sakatlığını bırakmıştım çığlık atmaktan çıkaramamış ağzından görümden yanındaymışta Allah'tan ona seslenmiş çabuk gel diye yoksa boğulacak yavrum o panikle.. Dün bahar temizliği yaptım o olaydan sonra kendi annemi çağırdım masala baksın diye oda abimin kızına bakıyor onunla geldi mecbur.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar içim kömür karası bugün. Trde her şeye zam geldi de insan hayatına gelemedi hala ölü sayısı 500 ü geçecek sanırım başımız sağolsun ((

Bu gidişlerde insan hayatına gelmez canım öyle bir yerde yaşıyoruz ki bi yazmaya başlasam hakaretlerin arkası kesilmiştik diye sessiz kalmaya çalışıyorum

Hoşbulduk canım benim inşa. Masaldan fırsat buldukça yazacağım...şuan ağlama krizi geldii

Icimde bi tas var sanki oturdu gitmiyo o kadar kotuyum...sehit sayisi surekli artiyo.insan hayati o kdr ucuzki ve bu yasanan olay olagan karsilaniyo en aci kisimda bu zaten...

Gece 3 e kadar uyuyamadim yüreğim yandi bi kadin belki biz yaşlarda ve çocuğu bir buçuk yaşlarda kocasından haber yok oglunu gosterio masum bebeğini korkan gözlerle bakan o güzel yavruyu çocuğumdan baska kimsem yok dio bi de kocası bilinmezligin icinde... bi haber beklio bi umut bi çaresizlik bi acı Allah buna sebep olup sonrada ruhsuz açıklamalar yapanlari Gaffar ismiyle kahreylesinn.cok Üzgünüm cok megri megri die sarki soyleyen sivandan ibrahimden daha aci gelio bana malesef!!!

selamlar hepinize.
uzun zaman oldu annem ve kv lerde olunca pek giremedim
hepimizin başısağolsun çok çok acı günlerdeyiz.

Merhaba kızlar... Umutla bekleyen ailelerden dualarımızı esirgemeyelim elimizden gelen başka bir şey yok şuan Şirketin patronu kimmiş diye araştırırken eski bir röportajını okudum. Ne kadar lanet etsem az.
Diyor ki;
"... Ancak, Soma'daki işlerin asıl büyümesi Türkiye Kömür İşletmeleri'nin (TKİ) 2005'te aldığı kararla oldu. - Neydi o karar?
- TKİ, rödovans karşılığı işleri özel sektöre devretme kararı aldı. O döneme kadar çoğunlukla zarar eden TKİ, bu karar sonrasında kâra geçti.
- Nasıl oldu? Sihirli bir formül mü devreye girdi?
- TKİ, Soma'da kömürü kendisi çıkarırken tonunu 130-140 dolara mal ediyordu. Biz ihaleye girip, tonun TKİ'ye yüzde 15'lik rödovans payı dahil 23.80 dolara çıkarma taahhüdü verdik.
- TKİ, kömürün maliyetini oldukça indirmiş. Bu model size de para kazandırıyor mu?
- Gerek biz, gerekse diğer özel şirketler kâr etmesek bu işe girmezdik.
- Kârlılığa ulaşmak nasıl oldu?
- Bizim mühendis ve işçilerimiz uzaydan gelmedi. Sadece işi iyi planlamak, özel sektörün çalışma tarzı devreye girdi o kadar. "

Son cümleye dikkat! İyi halt ettiniz pis herif hepimiz biliyoruz özel sektörün nasıl mükemmel çalışma tarzı olduğunu!

boşver sen şimdi kızının keyfini çıkar benim 2 tane olunca çok bunaldım..ama çalışmak ev işlerinden daha kolay ne yalan söyleyimm..
seninki iyice büyüsün kreş yaşına gelsin ozmaman düşünürsün istersen

Canım hoşgeldin seni burda görmek ne güzel. Soma yüzünden hepimiz perişanız ,madenin yeni bulunduğu Çağlardan örnek verilme konusuna girmek bile istemiyorum!!

hiç enerjim yok. çok mutsuzum..artık tv izlemiyorum ama netten bakıyorum dayanamayıp noldu acaba diye. daha insanları çıkaramadılar bile o cehennemden. alishia ben kutlama yapacak gücü kendimde bulamıyorum. dediğin gibi baba olarak geçirdiği ilk doğum günü olacak ve benim anneler günümü çok güzel kutlamıştı. ama hayattan soğudum, kendimden soğudum.. illa bi musibet gelecek başa da öyle akıllanacak millet. hala bu kadar geriyiz -ki akıllanacaklarını sanmıyorum. durmak yok, ne olursa olsun yola devam (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…