slm kızlar.. yine kayboldum ortaklıktan. tez savunmam için evrak işlerinin peşine düşmüştüm. iki gündür somadaki olay yüzünden elim kolum kalkmıyor. psikolojim bozuldu resmen. hedefimiz 2023 ama maden kazalarına verilen örnekler 1862 yani önceki yüzyıldan. insan vatandaşını bu kadar mı salak, enayi yerine koyar. bi de sosyal medyada iş kazası bu, devletin suçu ne diye gezinenler var. bi yandan öfkeliyim bi yandan ...neyse anlatamıcam hislerimi. gözümün feri söndü resmen.
şu an farkettim ki, cuma eşimin doğum günü. hiçbişey yapmak istemiyorum. onun da morali çok bozuk. ne sürpriz yapacak halim var, ne kutlama ne hediye. inşallah içerlemez. biz bu haldeyken, Allah'ım geride kalanlara merhamet etsin, sabır versin. sabah kalktığımızda mucizeye uyanalım inşallah diye duamı edeyim ama..
allahımm güçç ver SOMA yaa..
ayyyy çalışmamayı düşünüyodum tabii uzaktan davulu sesi hoş geliyodu izne ayrıldımm doğum yapana kadar evde oyalandımm herşey iyi gidiyor ..
zaman geçtikçe bi baktımmm 2 çocuk evin işi masalarda kalan yapılmayan kahvaltı kreşten gelip evde terör estiren büyük kızım akşama yemek bekleyen koca çamaşır bulaşık vs.
kısır döngü psikolojim acaip bozuldu hep bi sinir halindeydim bağırış çağırış
annem 5 günlük lohusayken memlekete gitmek zorundaydı kayınvalidem misafir gibi geldi gitttii..
derken o arada ücretsiz iznimin bitmesine 2 ay kala işyerim aradı beni gelir misin diye boş yer varmış bi asistanın tayini çıkmış benim yerime geçici gelen kız kalmaya karar vermiş daire başkanım akrabası olduğu için onu tuttu beni harcadı.
giderken söz vermişti ve okızı kendisi getirmişti geçici olduğunu biliyodu başlamasam döndüğümde orayı da bulamama riski vardı.
gittim alışveriş yaptım kıyafetler vs. saçlar kesildi bi silkindim kendime geldimmm
başladım kayınvalidemi eve getirdik bizde kalıyor hafta sonları evine gidiyor.
işyerinde dinleniyorum..
iyi de bakıyor kızlarıma çok şükür ve ben eve döndüğümde ene azında kaliteli vakit geçiriyorum onlarla..
ooo ne çok biriktirmişimmm
Hayatımsın hoşgeldin canım bu arada özlemiştik
Kızlar içim kömür karası bugün. Trde her şeye zam geldi de insan hayatına gelemedi halaölü sayısı 500 ü geçecek sanırım başımız sağolsun ((
Basimiz saolsun cok aci dicek kelime bulamiyorum allahim sqbir versnn ailelerine canin hicbsey ypmak istemiyo ....HAYATIMSIN hosgeldn masalla seni cok ozlemistik arayi bu kdr acma artik sekerim...SULOZ selocan ilk adimlari atti demek ne heyecanlidr darisi bize olsun ins..ARASTA hepimz ayni durumdayiz bnde hrkese cvp veremiyrm diye uzuluyrm ama minnaklar izin vermiyo tabiki hos gorucez birbirimizi...hepinizi cok opuyrmm
Jeeaycım sen de gelmişsin merak etmiştik hoşgeldin canım. Lafın gelişi hoş diyorum da hiç birimiz hoş filan değiliz bu ara
Gercekten canm ne çok birikmişsin :) zor ya cocuk bakmak bende çalıştığım için hep derim çalışmak gercekten cocuk bakmaktan daha kolay.. Olsun canm kaliteli yaşamda şart bende çok bunalıyorum bazen işe girişmemi diye düşünmüyor değilim ama en azından biraz daha durayım diyorum sonra.. Birazda kayınvalidemin bakımına güvenmiyorum en azında masal dilenin derdini anlatsın yoksa güvenmem.. Çok panik masal ağzına geçenlerde bişeyatmış yarım sakatlığını bırakmıştım çığlık atmaktan çıkaramamış ağzından görümden yanındaymışta Allah'tan ona seslenmiş çabuk gel diye yoksa boğulacak yavrum o panikle.. Dün bahar temizliği yaptım o olaydan sonra kendi annemi çağırdım masala baksın diye oda abimin kızına bakıyor onunla geldi mecbur.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hoşgeldin seni burda görmek ne güzel. Soma yüzünden hepimiz perişanız ,madenin yeni bulunduğu Çağlardan örnek verilme konusuna girmek bile istemiyorum!!
Sumuhallebisi benim de dün eşimin doğum günüydü öle Zoraki bi kutlama oldu işte... Heyecanlıydım oysa ilk baba doğumgünü olcaktı ama içimde bi damla neşe yoktu ki
Haber de izleyemiom allahım sabır dayanma gücü versin ailelerine ya
Valla benim sölicek sözüm kalmadı tükendim artık kader iş kazası vs diyip bu kadar basit görebilen Zihniyete.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?