- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
boşver sen şimdi kızının keyfini çıkar benim 2 tane olunca çok bunaldım..ama çalışmak ev işlerinden daha kolay ne yalan söyleyimm..
seninki iyice büyüsün kreş yaşına gelsin ozmaman düşünürsün istersen
içim acıyor dün akşama kadar izledim maf ettim kendimi
başım beynim çatlıyordu Allah sabır versin
ki akşam kaza atlattık
mert boğuldu babasının çalışma odasında içi tel olan küçük bir kablo almış yutmaya çalışırken
babası görmüş ters çevirip ensesine vurdu kusarak çıkardı
ya çıkaramasaydı ya babası görmeseydi yürüteçle böle yürüyünce çok çok dikkat istiyo
dünden beri uyuyamıyorum kızıyorum kızıyorum kendime
Farklı şehirlerde yoğun çalışma döneminden, evde çalışma sürecinden ve kayınvalidemin ziyaretinden sonra sizlere merhaba diyerek özlediğimi yazmaya niyetlendiğimde Soma'dan gelen haberlerle sarsıldım. O kadar çok şey okudum ve izledim ki, o kadar üzülüyorum ki, içimi kocaman bir boşluk gibi hissediyorum. İnsanların tarif edilemez çaresizliği, çocukların korkmuş, ürkek gözleri, derin bir yoksulluk gözlerimden ve kalbimden geçenler ve beynimde dönüp duran sorular. Cehalet ve tapınmanın sonucu "bu olayın üzerinden siyaset yapılır mı" gibi çıkarımlar, yoksulların politik tercihleri, olayın şımaranlara verilmiş bir ceza olmasından bahsedebilenler, komplo teorilerini üretebilenler, utanmanın 1800'lere özgü bir olgu olması!
Eğer bu mesajı yazmasaydım, sanki bir daha yazamayabilirdim, öyle kaskatı kalmıştım. Sizlerin mesajlarınızı gördüm ve başımı omuzlarınıza yaslamak istedim.
Afiyet olsun incime.
Ben giremedim bu sene balik isine(
Sadece bizim yedigimiz zamanlarda az az tatti.
Buara bulgurlu sebze corbasina takmis durumdayiz masallah bir kaseyi sorunsuz bitiriyor.İns. boyle gider.
Bizim tek dert meyve yememesi ne versem oguruyor
Birde kabiz olmusbu sabah aglayarak yapti kakasini ve sertti.
Zeytinyag miktarini arttirdim,kahvaltisina dahi kattim ins.iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?