2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aynen canım kesinlikle ev işi daha zor çalışmak Neki valla bende masalda iyi anladım bunu artık hayırlısı ileriki zaman için..

içim acıyor dün akşama kadar izledim maf ettim kendimi
başım beynim çatlıyordu Allah sabır versin

ki akşam kaza atlattık
mert boğuldu babasının çalışma odasında içi tel olan küçük bir kablo almış yutmaya çalışırken
babası görmüş ters çevirip ensesine vurdu kusarak çıkardı
ya çıkaramasaydı ya babası görmeseydi yürüteçle böle yürüyünce çok çok dikkat istiyo
dünden beri uyuyamıyorum kızıyorum kızıyorum kendime

Çok geçmiş olsun canım kotu düşünme allah korumus... çok dikkat istiyilar artik ben de prizlere kapak almadim daha 2 odada prizler aşağıda..inadına gidip elini sokmaya çalışıyor..yapma hayır falan dedim diye artik oyun haline getirip kosa koşa gidiyor acil onlem almalıyım...allah korusun yavrularimizi...

Yemek yerken otururken oglumla ilgilenirken isteyken her an aklıma soma geliyor..biz sevdiklerimizleyiz kaç ailenin evine ateş düştü kaç aile çaresizce bekliyor diye,.allahım dayanma gücü versin onlara yardim etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Farklı şehirlerde yoğun çalışma döneminden, evde çalışma sürecinden ve kayınvalidemin ziyaretinden sonra sizlere merhaba diyerek özlediğimi yazmaya niyetlendiğimde Soma'dan gelen haberlerle sarsıldım. O kadar çok şey okudum ve izledim ki, o kadar üzülüyorum ki, içimi kocaman bir boşluk gibi hissediyorum. İnsanların tarif edilemez çaresizliği, çocukların korkmuş, ürkek gözleri, derin bir yoksulluk gözlerimden ve kalbimden geçenler ve beynimde dönüp duran sorular. Cehalet ve tapınmanın sonucu "bu olayın üzerinden siyaset yapılır mı" gibi çıkarımlar, yoksulların politik tercihleri, olayın şımaranlara verilmiş bir ceza olmasından bahsedebilenler, komplo teorilerini üretebilenler, utanmanın 1800'lere özgü bir olgu olması!
Eğer bu mesajı yazmasaydım, sanki bir daha yazamayabilirdim, öyle kaskatı kalmıştım. Sizlerin mesajlarınızı gördüm ve başımı omuzlarınıza yaslamak istedim.

Heram Canim ya icimiz kan agliyor bu travmaları toplumca nasil atlatacağız bilmem .

Ve ayrıca Seni cok özlemiştim ben

günaydınnn anneler we tatlı bebişleri

çok özledm yaa uzun zmndır giremiyorummm iş ew yoğunum baya bişeye fırsat kalmıo berkay hareketlenince...

aklım burdaydı şimdi azıcık bakıcam...

somaya acaip üzüldmm yıprandım resmen bu olaylar ne zmn bitecek bilmiyoruzz ölenlere rahmet kalanlara sabır..hepimizin başısağolssun...

Kızlar nerdesiniz yaa ne kadar sessiz kaldı burası arada yazin ama merakta kaldim.

Günaydın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun Allah bi daha böyle kara bayramlar göstermesin...

Kac gundr hicbsey ypasm yok forumada giremedm burdada sesszlik hakim ...butun bebisler iyidr umarim

Merhaba angy merhaba kızlar ben de girip bişeyler yazamıyorum forumun siyaset meydanı köşesinde yorumları okuyup duruyorum. Asumun masum şebeklikleri olmasa kendime gelemezdim. İşte hayat bizlere devam ediyor bile ya onca aile ne oluyor? Ne olacak? Sorumlular gereken cezayı alacak mı? Bundan sonra bütün önlemler layıkıyla alınacak mı? Off bitmiyor düşünceler anne olunca en çok babasız kalan yavruları aklımdan çıkaramıyorum...

Biz bu haldeyken oradaki aileleri dusunemiyorum.
Allah yardimcilari olsun.

Haftasonu barisi gezdirmeye cikardik luna parka goturduk cok eglendi butun gun gulmektn agzi acikti.Bir yandan vicdan azabi duydum ciktigim icin ama gordum ki bizler icin hayat kaldigi yerden devam ediyor heryer kalabalik sanki herkes unutmus gibiydi.

Selam kızlar ,

Herkes iyidir umarım uc gunluk tatil sonrası zor ve stresli Bır gündü fırsattan istifade inci hanım gezsin dedik ev de olmak hoşuma gitmedi simdi de

Biliyorum herkesin canı sikkin subacim dediğin gibi hayat devam ediyor en yakınlarını bile kaybetsen dünya bu sekilde donüyor yapacak birşey yok

Dün ilk kez somon yedik bu arada terbiyeli bulgurlu çorbasını yaptım .Hosuna gitti benim gurmenin

Afiyet olsun incime.
Ben giremedim bu sene balik isine (
Sadece bizim yedigimiz zamanlarda az az tatti.
Buara bulgurlu sebze corbasina takmis durumdayiz masallah bir kaseyi sorunsuz bitiriyor.İns. boyle gider.
Bizim tek dert meyve yememesi ne versem oguruyor

Birde kabiz olmus bu sabah aglayarak yapti kakasini ve sertti.
Zeytinyag miktarini arttirdim,kahvaltisina dahi kattim ins.iyi gelir.

Cnm biz bu ara pek bi dut tüketir olduk oğlum kakaları günde 2 postaya çıkardı aklında olsun belki işe yarar sizde de inş rahatlar kuzucuk

Slm kızlar...artık çok sık girilmiyor maalesef ki, hepsi birbirinden kıpırcan sanırım bizde de bu aralar iştahsızlık söz konusu...çok zorlanıyo yerken, önceden bir kase yediği çorbaları yemekleri zar zor azıcık yiyor.yoğurdu bayılarak yerdi kırk takla atıyorum yedirirken...ama aşırı derecede salyası var...dişe bağlıyorum bu iştahsızlığını da zorlamıyorum o yüzden...artık biz de koltuğa tutunup kalkmaya başladık sıralamamız da an meselesi baya baya denge kuruyor koltukta...bütün bebişleri ve güzel anneleri öpüyorum.... Bu arada ben de hala balık veremedim maalesef

Çikonun annesi 😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…