2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Allah sabır verdin allah rahmet etsin

oh negüzel biz daha hiç parka gidemedik

yarasın afiyet olsun incime
çorba tarifini kaçırdım mı ben

meyve suyunu içmiyormu cnm
bisküvi ile karıştırıp dene istersen yada yoğurduna

dişidir cnm bizimde iki diş var 😃

Merhaba arkadaşlarım
1 haftadır yoktum anneme gittim ordan Aydın'a kv ye
4 günde orda kaldık
hergün acılarını içimizde yaşıyoruz ama elden ne gelir hayat devam ediyor

Mert emeklemek istemiyor hiç oturmuyor bile sürekli yürütüyoruz tutunuo kalkıyor
ankaranın bağları şarkısında oynuyor alkış yapıyor babanesi öğretti
karpuz kavun yedirdim çok sevdi
ayrıca erik elma çilek kompostosu içti çilek dokunmadı
çok sevdi tadlarını.
aşırı alıştı dışarıya yürüteçle avluda döndü durdu

çikomda sıralıcak az kaldı mşllh ona

Alisha sagol canim,bizimkide bir kere yedi biraz eksiydi sanirim agzini burusturup durmustu.

Aysecim dis yavrularimizi mahv ediyor keske sorunsuz ciksa hepsi.

Kurabiyecim masallah mertin yemesine hayranim ben hep boyle gitsin ins.
Birara elma,armut ve havuc suyu iciyordu hergun birini ama uzun zamandir birakti
Yogurtla karistirincada oguruyor.Bende meyve delisiyimdir haftada 2-3 kg sadece ben yerim dusun ama oglus yemiyor belki donemseldir cunku birarada yogurt yemezdi suan seviyor.

Subacım yeşil kabak bağırsaklarını güzel çalıştırıyor, bi arkadaşımiz kabak dolması tarifi paylaşmısti ondan beri ben sık sık yapıyorum, hem çok seviyor hemde rahat yapıyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlar.Dediğiniz gibi hayat devam ediyor.Allah hayatını kaybedenlerin ailelerine, yakınlarına sabır versin.
Elada çok hareketlendi.Bir dakika yerinde durmuyor.İkinci dişimizde çıktı.Bende küçük bir kaza atlattım.İşaret parmağımı blendra kaptırdım.Nasıl oldu diye ormayın.Bnde anlamadım nasıl yaptığımı gülsem mi ağlasam mı bilkemedim.Kanı zor durdurdum.5 yerden güzelce kesilmiş.Tabi hemen hastaneye.Dikiş atılsa iyi olur dediler ama tırstı attırmadım.Şimdi çok şükür ağrısı çarpmadığım sürece yok.Allah beterinden saklasın.Bizdende böyle arkadaşlar.

Selam kızlar hala şoku atlamadık ben normale dönemıyorum o insanların hali gözümün önünden hiç gitmiyo sürekli ağlamaklıyım allahım geride kalanlara sabırlar versin

Bizde haberler kötü dişler çıktı rahatladık derken zaten uykusuz olan kızım iyice abarttı artık gündüz sürekli bemım kucakta kollarım uyuştu resmen anlatamam gecede çok daha zr uyumaya başladı dün gece 2 ye kadar uyumadı bi kaç oere uyandı 7 gibide kalktı zaten sinirlerim harab oldu kızlar nasıl dayanıcam bilmiyorum bunalımdayım resmen

Herkese merhabaa.. Bizde 15 gündür ananedeydik.. Annem yaptı ben yedim valla çok güzeldi. Şimdi eve gelince yine iki günde bunalıma bağladım :) Emirde artık tutunup kalkmaya başladı hep arkasında, sağında,solunda dolaşmaktan hiçbirşey yapamaz oldum herkes gibi..
Ya kızlar ben şu kemik suyu işini bi beceremedim.. Sürekli kanı çıkıyo ve hiç içime sinmiyo 2 kere denedim, döktüm. Sizler yaptınız mı dolaba falan atmak için? Nasıl kaynattınız ilk suyu döktünüz mü? Bana bi yardımcı olur musunuuz?

Canım ben eğer kan pıhtısı varsa ilk önce yıkıyorum.Kan pıhtılarını temizliyorum.Sonra kaynatmaya başlıyorum.İlk kaynamaya başlarken o suyuda döküyorum.Sonra tekrar su koyup kaynatıyorum.Kaynamaya başlayınca altını kısıyorum.3 saat kısısk ateşte kaynatıyorum.Suyu azalınca tekrar su ilave ediyorum.Bu şekilde kaynatmayı tv de onkoloji uzmanı anlatmıştı.

kizlar malum yaz geldi benim oglum cok beyaz gunes kremi alan var mi hangi marka ve kac faktor aldiniz uzmanlar cok yuksek korumalari bebeklere onermiyorlarmis sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmem oylemiymis ben sebamed 50 faktör aldım eczacı bunları öneriyoruz bebiklere dedi

Canım bizim doktorumuzun verdi bir krem ismi ama sabah yazayım sana.... Bir de parka fln götürdüğünde şapkayla korumaya bak... Kum gibi yansıma olacak yerlerde krem kullan dedi

Çikonun annesi 😍

Günebakancım umarım sorunsuzca çıkar asu böcüğümün dişleri 😘😘

İnşallah canım aslında yine emin değilim onun diş olduğuna :26: kırmızı bir alan var ortası beyaz. Ağız yarası mı acaba diye düşündüm diş böyle mi olur?

Asu' nun elleriyle ensesi hafif bronzlaşmaya başlamış bile Ben tam tersini biliyorum canım bebek ürünleri hep 50+ oluyor aslında.

Canım ESSAYER GÜNEŞ LOSYONU 50+ kids ...ben daha alıp kullanmadım ama...

Çikonun annesi 😍

Günebakancım bir bardakla denesene bizim de öyleydi çıt çıt diye ses geliyordu hayırlı olsun dişinizz 😍😍

Çikonun annesi 😍

Günaydın kızlar biz yine rutin olarak sistit olduk dişlerle de birleşince değmeyin keyfimize neyse yine antibiyotik başladık işte :) hanidir tarif vermiyodum belki benzerini paylaşan olmuştur ama ben yine de paylaşmak istedim çünkü ida ilk defa sabırsızca diğer kaşığı bekledi :)
Yarım soğan ve 1 diş sarımsağı zeytinyağında soteledikten sonra içine 1 tatlı kaşığı kadar kıyma koydum ve sotelemeye devam ettim ardından 1 tane domates rendesi ekledim onu da birkaç kez karıştırdım ve içine çeyrek havuç ve de çeyrek kabak onları da minik minik doğramıştım tabi sonra su ekledim, üzerine nane, kırmızı tatlı biber ve biraz tuz koydum sonra kabaklar ve havuçlar yumuşayınca 1 tatlı kaşığı kadar pirinç ekledim ve pirinçler yumuşayana kadar pişirdim sonra plastik uçlu rondodan hafif pütürlü kalacak şekilde geçirdim ve bıraksam 3. Tabağı da yiyecekti 😁😁

Günebakancım bir bardakla denesene bizim de öyleydi çıt çıt diye ses geliyordu hayırlı olsun dişinizz 😍😍

Çikonun annesi 😍

Bardakla çok oynadı akşam canım ama hiç ses duymadım. Bu akşam bi dikkat edeyim bakalım var mı ses

Ahh İdoşum ya geçmiş olsun Ne zaman atlatıcak tam olarak bu hastalığı kıyamam ben ona..
Tarifin güzelmiş canım afiyet olsun tatlı kızına şifa olsun

Solante 30+lotion for babies bizim cildiye doktorumuz yazdi kizlar sudan pek etkilenmeyen yüksek koruma icerio güneş Kremi. Herkese Günaydın pek gecmise bakamadin dünden arasta gecmis olsun gunebakancim inşallah disiniz agrisiz çıkar.opuyorumm hepinizi

Balik tarifim patatesi 2 dilim yagli kagida koydum üzerine bi havuc baligin icine disina bi tatli kasigi kadar zeytinyagi ekleyip havuc ve patates in üzerine koyup kagidi seker paketi gibi sardim 180derece firinda 40dakika pisirdim lokum gibi olmustu ikra bayıldıı afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…