Merhaba angy merhaba kızlar ben de girip bişeyler yazamıyorum forumun siyaset meydanı köşesinde yorumları okuyup duruyorum. Asumun masum şebeklikleri olmasa kendime gelemezdim. İşte hayat bizlere devam ediyor bile ya onca aile ne oluyor? Ne olacak? Sorumlular gereken cezayı alacak mı? Bundan sonra bütün önlemler layıkıyla alınacak mı? Off bitmiyor düşünceler anne olunca en çok babasız kalan yavruları aklımdan çıkaramıyorum...
Biz bu haldeyken oradaki aileleri dusunemiyorum.
Allah yardimcilari olsun.
Haftasonu barisi gezdirmeye cikardik luna parka goturduk cok eglendi butun gun gulmektn agzi acikti.Bir yandan vicdan azabi duydum ciktigim icin ama gordum ki bizler icin hayat kaldigi yerden devam ediyor heryer kalabalik sanki herkes unutmus gibiydi.
Selam kızlar ,
Herkes iyidir umarım uc gunluk tatil sonrası zor ve stresli Bır gündü fırsattan istifade inci hanım gezsin dedik ev de olmak hoşuma gitmedi simdi de
Biliyorum herkesin canı sikkin subacim dediğin gibi hayat devam ediyor en yakınlarını bile kaybetsen dünya bu sekilde donüyor yapacak birşey yok
Dün ilk kez somon yedik bu arada terbiyeli bulgurlu çorbasını yaptım .Hosuna gitti benim gurmenin
Afiyet olsun incime.
Ben giremedim bu sene balik isine(
Sadece bizim yedigimiz zamanlarda az az tatti.
Buara bulgurlu sebze corbasina takmis durumdayiz masallah bir kaseyi sorunsuz bitiriyor.İns. boyle gider.
Bizim tek dert meyve yememesi ne versem oguruyor
Birde kabiz olmusbu sabah aglayarak yapti kakasini ve sertti.
Zeytinyag miktarini arttirdim,kahvaltisina dahi kattim ins.iyi gelir.
Slm kızlar...artık çok sık girilmiyor maalesef ki, hepsi birbirinden kıpırcan sanırımbizde de bu aralar iştahsızlık söz konusu...çok zorlanıyo yerken, önceden bir kase yediği çorbaları yemekleri zar zor azıcık yiyor.yoğurdu bayılarak yerdi kırk takla atıyorum yedirirken...ama aşırı derecede salyası var...dişe bağlıyorum bu iştahsızlığını da zorlamıyorum o yüzden...artık biz de koltuğa tutunup kalkmaya başladık sıralamamız da an meselesi baya baya denge kuruyor koltukta...bütün bebişleri ve güzel anneleri öpüyorum.... Bu arada ben de hala balık veremedim maalesef
Çikonun annesi 😍
Afiyet olsun incime.
Ben giremedim bu sene balik isine(
Sadece bizim yedigimiz zamanlarda az az tatti.
Buara bulgurlu sebze corbasina takmis durumdayiz masallah bir kaseyi sorunsuz bitiriyor.İns. boyle gider.
Bizim tek dert meyve yememesi ne versem oguruyor
Birde kabiz olmusbu sabah aglayarak yapti kakasini ve sertti.
Zeytinyag miktarini arttirdim,kahvaltisina dahi kattim ins.iyi gelir.
Herkese merhabaa.. Bizde 15 gündür ananedeydik.. Annem yaptı ben yedim valla çok güzeldi. Şimdi eve gelince yine iki günde bunalıma bağladım :) Emirde artık tutunup kalkmaya başladı hep arkasında, sağında,solunda dolaşmaktan hiçbirşey yapamaz oldum herkes gibi..
Ya kızlar ben şu kemik suyu işini bi beceremedim.. Sürekli kanı çıkıyo ve hiç içime sinmiyo 2 kere denedim, döktüm. Sizler yaptınız mı dolaba falan atmak için? Nasıl kaynattınız ilk suyu döktünüz mü? Bana bi yardımcı olur musunuuz?
Selamlar kızlar kızımın da sanırım artık dişi çıkacak
kizlar malum yaz geldi benim oglum cok beyaz gunes kremi alan var mi hangi marka ve kac faktor aldiniz uzmanlar cok yuksek korumalari bebeklere onermiyorlarmis sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar malum yaz geldi benim oglum cok beyaz gunes kremi alan var mi hangi marka ve kac faktor aldiniz uzmanlar cok yuksek korumalari bebeklere onermiyorlarmis sanirim
Günebakancım umarım sorunsuzca çıkar asu böcüğümün dişleri 😘😘
Günebakancım bir bardakla denesene bizim de öyleydi çıt çıt diye ses geliyorduİnşallah canım aslında yine emin değilim onun diş olduğuna :26: kırmızı bir alan var ortası beyaz. Ağız yarası mı acaba diye düşündüm diş böyle mi olur?
Asu' nun elleriyle ensesi hafif bronzlaşmaya başlamış bileBen tam tersini biliyorum canım bebek ürünleri hep 50+ oluyor aslında.
Günebakancım bir bardakla denesene bizim de öyleydi çıt çıt diye ses geliyorduhayırlı olsun dişinizz 😍😍
Çikonun annesi 😍
Günaydın kızlar biz yine rutin olarak sistit olduk dişlerle de birleşince değmeyin keyfimizeneyse yine antibiyotik başladık işte :) hanidir tarif vermiyodum belki benzerini paylaşan olmuştur ama ben yine de paylaşmak istedim çünkü ida ilk defa sabırsızca diğer kaşığı bekledi :)
Yarım soğan ve 1 diş sarımsağı zeytinyağında soteledikten sonra içine 1 tatlı kaşığı kadar kıyma koydum ve sotelemeye devam ettim ardından 1 tane domates rendesi ekledim onu da birkaç kez karıştırdım ve içine çeyrek havuç ve de çeyrek kabak onları da minik minik doğramıştım tabi sonra su ekledim, üzerine nane, kırmızı tatlı biber ve biraz tuz koydum sonra kabaklar ve havuçlar yumuşayınca 1 tatlı kaşığı kadar pirinç ekledim ve pirinçler yumuşayana kadar pişirdim sonra plastik uçlu rondodan hafif pütürlü kalacak şekilde geçirdim ve bıraksam 3. Tabağı da yiyecekti 😁😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?