Balik tarifim patatesi 2 dilim yagli kagida koydum üzerine bi havuc baligin icine disina bi tatli kasigi kadar zeytinyagi ekleyip havuc ve patates in üzerine koyup kagidi seker paketi gibi sardim 180derece firinda 40dakika pisirdim lokum gibi olmustu ikra bayıldıı afiyet olsun
Günaydın kızlar nasılsınız Aren diş krizlerinde gece uykumuz o kadar azaldı ki gündüzleri gözüm açık uyur oldum . Gece çok sık uyanıyor ve bazen öksürük tutuyor öksürük geçene kadar uyuyamıyor su da içmiyor gece , emzirerek uyutuyorum biliyorum yanlış ama gece yanıma alıyorum göğsümde uyutuyorum yoksa çok zorlanıyorum uykusuz kalıp işe gelmek korkunçççç
CEMILEYLD
geçmiş olsun canım ...
NASYA85
Sizde de mi aynı sorun uykusuzluk çok fena gündüz vakti de çocuğa konsantre olup ilgilenmek iyice zorlaşıyor ... Ama bunalıma girmek yokkkk hepsiyle başedicez "dişler bizi yıldıramazzzzz"...
gunebakan33
Hiiii dişleri mi çıkmaya başladı kuşumun hayırlı olsun annesi diş öyle oluyor genelde canım yara değildir umarım cam bardakla çok hafif vur ses gelirse tamamdırrrr ... İnşallah çok çok rahat çıkarır dişlerini Asu :)
arasta
Geçmiş olsun İdoşuma neden sistit oluyor canım doktorunuz ne diyor kıyamam ben kuzuma canı yanmasın bebişlerimizin ... Verdiğin tarif de çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık tatlım :)
İnşallah canım aslında yine emin değilim onun diş olduğuna :26: kırmızı bir alan var ortası beyaz. Ağız yarası mı acaba diye düşündüm diş böyle mi olur?
Asu' nun elleriyle ensesi hafif bronzlaşmaya başlamış bileBen tam tersini biliyorum canım bebek ürünleri hep 50+ oluyor aslında.
Ay süpersin ya sabah olsa da yatmasak ha bayıldımEllerine sağlık canım hangi balıktan yaptın acaba?
Ay bilmiyorum canım ya elimle bakayım diyorum kesinlikle değdirmiyor ağzına kendisi haricinde kimse bişey sokamaz. geceleri çok uyanır oldu geçen gece o kadar yat-kalk yaptık ki sabaha karşı artık sabah olsa da yatmasak dedim
Kızlar naçizane fikirlerinizi almak istiyorum saçımda değişiklik yapmak istiyorum çok sıkıldım kahkül kestirsem mi saçım da hiç sevmediğim bir boyutta şuan. Ne çok kısa ne uzun ama boyunu kısaltmak istemiyorum kesmemek için direniyorum uzun saçı daha çok seviyorum çünkü. Bu bunalımdan kahkülle sıyırabilir miyim sizce kızlar?
cnm deniz kenarinda olmadigimiz için her zaman taze balık bulmak zor burda o yüzden bu sefer alabalık almisti esim çok lezzetliydi.Ellerine sağlık canım hangi balıktan yaptın acaba?
Ay bilmiyorum canım ya elimle bakayım diyorum kesinlikle değdirmiyor ağzına kendisi haricinde kimse bişey sokamaz. geceleri çok uyanır oldu geçen gece o kadar yat-kalk yaptık ki sabaha karşı artık sabah olsa da yatmasak dedim
Benim doktor da aynen oyle dedi onun yerine bebekler icin olan adini yazdigim o kremi verdi 30 faktörlü ama yuksek koruma iceriyormus bide ikros cookk beyaz tenli oldugu icin bu uygun dedi universite hastanesinde docent önerdi bilginize.canim bende oyle biliyordum gecen gun annem tvde bir doktordan dinlemis yuksek faktorde koruma icin icindeki kimyasallar fazlalasiyor demis ama ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum iste
Siyrilabilirsin cnm zira gecen hafta ben kahkulle kendime geldim hafifte v kesim yaptirdim sacimi boyuna dokunmadan malum boya yaptirmadim daha baya sıkılmıştm.Kızlar naçizane fikirlerinizi almak istiyorum saçımda değişiklik yapmak istiyorum çok sıkıldım kahkül kestirsem mi saçım da hiç sevmediğim bir boyutta şuan. Ne çok kısa ne uzun ama boyunu kısaltmak istemiyorum kesmemek için direniyorum uzun saçı daha çok seviyorum çünkü. Bu bunalımdan kahkülle sıyırabilir miyim sizce kızlar?
cnm deniz kenarinda olmadigimiz için her zaman taze balık bulmak zor burda o yüzden bu sefer alabalık almisti esim çok lezzetliydi.
Benim doktor da aynen oyle dedi onun yerine bebekler icin olan adini yazdigim o kremi verdi 30 faktörlü ama yuksek koruma iceriyormus bide ikros cookk beyaz tenli oldugu icin bu uygun dedi universite hastanesinde docent önerdi bilginize.
Siyrilabilirsin cnm zira gecen hafta ben kahkulle kendime geldim hafifte v kesim yaptirdim sacimi boyuna dokunmadan malum boya yaptirmadim daha baya sıkılmıştm.
Canımm kahkülü ben de çok seviyorum ama çok çabuk uzuyor ve saçma bir boya geliyor...çok sık kuaföre gidemediğim için de yeltenemiyorum...eğer sen gidebiliyorsa kuaföre neden olmasınKızlar naçizane fikirlerinizi almak istiyorum saçımda değişiklik yapmak istiyorum çok sıkıldım kahkül kestirsem mi saçım da hiç sevmediğim bir boyutta şuan. Ne çok kısa ne uzun ama boyunu kısaltmak istemiyorum kesmemek için direniyorum uzun saçı daha çok seviyorum çünkü. Bu bunalımdan kahkülle sıyırabilir miyim sizce kızlar?
canim bende oyle biliyordum gecen gun annem tvde bir doktordan dinlemis yuksek faktorde koruma icin icindeki kimyasallar fazlalasiyor demis ama ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum iste
Ay süpersin ya sabah olsa da yatmasak ha bayıldım
Canım kahkül deneyebilirsin veya biraz kat verebilirsin saç boyun müsait gibi :)
cnm deniz kenarinda olmadigimiz için her zaman taze balık bulmak zor burda o yüzden bu sefer alabalık almisti esim çok lezzetliydi.
Benim doktor da aynen oyle dedi onun yerine bebekler icin olan adini yazdigim o kremi verdi 30 faktörlü ama yuksek koruma iceriyormus bide ikros cookk beyaz tenli oldugu icin bu uygun dedi universite hastanesinde docent önerdi bilginize.
Siyrilabilirsin cnm zira gecen hafta ben kahkulle kendime geldim hafifte v kesim yaptirdim sacimi boyuna dokunmadan malum boya yaptirmadim daha baya sıkılmıştm.
Canımm kahkülü ben de çok seviyorum ama çok çabuk uzuyor ve saçma bir boya geliyor...çok sık kuaföre gidemediğim için de yeltenemiyorum...eğer sen gidebiliyorsa kuaföre neden olmasınbu aralar herkes bir değişiklik peşinde sanırım ben de annemlere gideyim ilk iş saçımı kestirmek olacak
Çikonun annesi 😍
Balik tarifim patatesi 2 dilim yagli kagida koydum üzerine bi havuc baligin icine disina bi tatli kasigi kadar zeytinyagi ekleyip havuc ve patates in üzerine koyup kagidi seker paketi gibi sardim 180derece firinda 40dakika pisirdim lokum gibi olmustu ikra bayıldıı afiyet olsun
Amaaan uzarsa yana alıveririm canım nolucakEğer çikocandan dolayı annene gitmeyi bekliyorsan cumartesi ben ilgilenebilirim canım sen git kestir saçlarını. Tabi kuaförüm orada o yüzden dersen bişey diyemem :)
Herkese merhabaa.. Bizde 15 gündür ananedeydik.. Annem yaptı ben yedim valla çok güzeldi. Şimdi eve gelince yine iki günde bunalıma bağladım :) Emirde artık tutunup kalkmaya başladı hep arkasında, sağında,solunda dolaşmaktan hiçbirşey yapamaz oldum herkes gibi..
Ya kızlar ben şu kemik suyu işini bi beceremedim.. Sürekli kanı çıkıyo ve hiç içime sinmiyo 2 kere denedim, döktüm. Sizler yaptınız mı dolaba falan atmak için? Nasıl kaynattınız ilk suyu döktünüz mü? Bana bi yardımcı olur musunuuz?
Cmm kutusunu attim yzerindede öyle bise göremedim gerci turkcesi yok ama gozume çarpmadi ingilizcede.tesekkur ederim canim benim oglumda cok beyaz canim zahmet olmazsa bakabilirmisin mineralli yada fiziksel krem diye yaziyormu uzerinde
Tesekkurler cnmmHımmm bu konuyu bi araştırmak lazım canım bilemedim :26:
katlı kesim de pek sevmem ama şuan herşeye açığımhatta hiç boyatmadığım saçlarımı boyatabilirim bile
Değişiklik insana iyi geliyor canım sen de güle güle kullan saçlarını
Amaaan uzarsa yana alıveririm canım nolucakEğer çikocandan dolayı annene gitmeyi bekliyorsan cumartesi ben ilgilenebilirim canım sen git kestir saçlarını. Tabi kuaförüm orada o yüzden dersen bişey diyemem :)
Enfesto aynısını somon uzerinde deneyeceğim acaba Bır halka sogan da koysak mı altına
Naber kizlar.ben yorgunluktan bittim resmen.eylul bi dakka durmuyo bu nasi bi enerji patlamasidr anlamiyrm..GUNEBAKAN asu kusun disleri sorunsz ciksn ins bzdede yeni dis hazrligi var ..ARASTA idosa cok gcms olsun ..GENCANNECIK sorunlar olmasi normal hayatimiz cocuklardan onceki gbi degil olmicakta ama esinin tepkileri bna biraz asiri geldi...unuttugm vrsa ozur dilerim kizlar eylusle bu kadar oluyo
bu aralar psıkolojım cok bozuldu oglumun dıs cıkarma sorunu kocamla aramıza gıren sogukluk benı benden aldı goturdu oglum yemiyo babası benı sucluyo oglum meme emmıyo gene suclusu ben oglum durmuyo sureklı gı mızmızlık halı hep kucakta dursum ıstıyoevın ıslerıne yetısemıyorum tek basıma gene ben butun gun kalkmıyomuşumda yatıyomuşum sonra cocuga atıyomuşum sucu beyfendi her allahın gunu cekmecesını dolabını bas asagıya dagıtıyo affedersınız cıkardıgı pijamayı dahı almıyo yerden ben hangısıne yetıseyım yahu ne yapıcagımı sasırdım o aşık oldugum adamı goremıyorum artık eve gelıyo hop elıne kumanda koltuga krnım acıktı dıyo al az cocugu hazırlıyayım dıyorum gene bı azar bagrınma o benle nıye evlenmışmış cocuga o bakcaksa ben neymışım sankı hızmetcı ve cocuk bakıcısıyım onun ufacık bı kavgada hemen anan boyle baban boyle herseyde yardımcı olmaya calışıyolar fakat nıye bu duruma geldık anlamıyorum sıddetlı gecımsızlık basladı aramızda herseye sınırlenıyo bagırıyo cagırıyo kırıyo dokuyo nabıcagımı bılmıyorum kendıme cıkıs bulamıyorum yoruldumu hıssedıyorum tukendım haklı oldugum duzgun yaptıgım herseyebı mana buluyo herseyde suclu benı buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?