2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar biz halen çıkaramadık şu dişi yorgunluktan bittim sizde durumlar nasıl ??

gencannecik
Mesajını okuyunca çok üzüldüm , eşinin yaptıkları çok abartı geldi bana, sonuçta bebeklerimiz var yeri geliyor değil yemek yemek wc girecek zaman bile bulamıyoruz eşinle karşılıklı açık açık konuşmalısın ... Ayrıca sen onu severek evlendin köle olarak gitmedin çocuğa bile bakmaması beni deli etti !!

Son düzenleme:
Kızlar merhaba.Keyifler nasıl?
Günebakan Minnoşunun dişleri hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın
Cngmz güneş kremi olarak bizim doktorumuz da Solante veya kızımda atopik dermatit old. içi atoderm serisinden birini önerdi.Yalnız 30 dkdan fazla direkt güneşte kalacaksak kullanmamızı söyledi.
Nasya ve Seyyahh uykusuzluk bizi de yıpratıyor.Gerçi artık 4-5 kez kalkmayı söz konusu bile etmiyorum.Allah yardımcınız olsun.
Bu ara bizde inatçılık başladı. İstediği olmayınca veya mama sand. oturturken avazı çıktığınca ağlıyor.Bizim sensörlü komşular sanırım o ara radarları açıyor. Bizi görünce "Seninki ağlıyordu." ya da "Bu ara geceleri daha az ağlıyor." gibi teranelere başlıyorlar. Bir şu abarttıkları ağlama meselesi bir de "Kızın çok zayıf." demeleri beni çıldırtıyor. Dr. kilosunun 9. ay kontrolünde 50 persentilde old. söyledi.Niye insanlar bunun normal old. kabul etmezler ki? Ortalama bir kilo işte!!!!!!Heeeeey komşular, yolda görüp çok zayıf diyenleeeeeer!Duyun beniiiiii! Çok sinirleniyorum artık kızlar. İnsan ister istemez her şey normal olsa da kızım zayıf demeye başlıyor.
Bu annelik çok yorucu.Tatil, gece, gündüz, açlık, hastalık fark etmiyor.Ahvali anlatan güzel bir video vardı.Anneler gününde izlemiştim.Bulursam buraya da ekleyeceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.İyi ki varsınız.Sizlerle sevinçleri paylaşmak, özellikle de dertleşmek çok iyi geliyor.Teşekkürler.

Aynen devam canım biz de aynıyız

Sağol canım bi çıksa kullanıcaz da bakalım... 50 persentildeki çocuğa zayıf diyorlarsa kızımı görünce ne derler acaba Ağzı olan konuşuyo boşver. Aman onlar da sürekli sizi mi dinliyor hiç ağlamayan bebek mi olur

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun hepinize... Haftasonu iyice boşlamışsınız buraları. Tabi herkes gezmelerde dimi yavru kuşlarla da gezmenin tatilin tadı bir başka iyi ki varlar

Haftasonu gezdik,dolastik fakat kocisin deyimiyle bu SON gezmemizmis.
Zira baris herzaman ki gibi durmadi,hep mizmizdi ve herzman ki gibi arabasina binmeyerek kucakta tasindi.
Adama yorgunluktan fenalik geldi.
Neyse oyle boyle hava almak guzeldi.

Kabizligi zeytinyagi ve bol su ile cozdum kizlar aklinizda olsun sizinde.

Ben haftasnu kocisle dukkandaydm eylulu goturemedm annem bakti saolsun havam degisti...bde kocisin ben hamileyken cektigi resmlerm vardi onlari album yapti ne cabuk gecti zaman resmleri gorunce yine hamile olasim geldi bugun asimizi olduk geldik....REOC bnmde kizim zayif senn komsular eylulu gorse aglar heralde kime neyse hic kafani takma bnce..hepinizi opuyorm

Slm kizlar ikra dün akşam dan beri tek ayagini kaldirarak emeklio sanki canı acio acile götürdüm yarinda drvam ederse ortopedi ye götür dediler 3te randevu aldım cok endiseliyim birden oldu anlamadim inşallah bişe cikmaz(

Selam arkidişler burdaki muhabbetleri özledim ya bebişler hareketlendi muhabbette gelemiyoruz
Benimki nispeten durgun hareketsiz bi çocuktu sizde söylemiştim bişey yapmıyo diye ama şimdi inanılmaz hareketli sürünüyo döne döne ilerliyo yerde yatarken bile güvende değil sürekli tehlike atlatıyo bitmek bilmeyen bir enerji herşeye uzanma isteği alamayınca kendini geriye atmalar bir inat bir hırçınlık yemeğini bile kucakta dolaşarak yiyor mama sandalyesinde oturup yemek hayal oldu bu ara bir an gözümü alamıyorum üstünden gecelerimiz hala kabus eşim belki yürüyünce yorulur o zaman güzel uyur diyor bendede umutlar yeşerdi dört gözle yürümesi bekliyorum

Suba canım bende eşin gibi herseferinde bu son çıkışım diyorum çünkü pusetine mümkün değil oturmuyo birimiz puseti gezdiriyo birimiz eloşu ama çıkmadanda olmuyo ben çok bunalıyorum ve maalesef sıcak bir yaz bizi beklıyo nasıl uyutucaz yemek yediricez bu sıcaklarda bilemıyorum bizim ev şuan bile 27 derecenin altına inmıyo allah bütün annelerin yardımcısı olsun

Reoc sen boşver o boş insanları yavrun sağlıklımı ona bak artık kulaklarımızı tıkayalım boş lakırtılara ve bu yorucu ama bir o kadar heyecan veren günlerin tadını çıkaralım

Bebek arabaları çanta taşımak için değil mi zaten canımmm Hava almak gibisi yok gerçekten insan tazeleniyor dışarı çıkınca

Hamilelik gerçekten çok güzel ve özel bir dönemmiş kıymetini bilememişiz O zamanlar hızlıca geçsin istiyorduk tadını çıkaramadık :))

Canım geçmiş olsun oyun yapıyor olabilir mi belki öyle emeklemek hoşuna gitmiştir. Acısı olsa ağlar bağırır :26: İnşallah bişey çıkmaz.

Oyy eloşum durdu durdu patlama yaşadı desene yürüdükleri zaman tutabilene aşkolsun Yazın ne yapıcaz gerçekten hiç bilmiyorum çok ateşli bi kızım var bütün gün suda oynar artık

Ya canım sorma ya benimki arap atı gibi sonradan açıldıkendinden büyük bi çocuk onunla oynasın deli oluyo bir oyunlar yapıyo geçen akşam görümcemin kızı yanına oturdu saçına bir asıldı bırakmıyo elini gözüne soktu falan eee zamanında o elaya zarar vermeye çalışıyodu şimdi benimki ona hey allahım o hallerine bayılıyorum büyüdüklerini görmek mucize gibi herşey allah hepsini korusun

Mrh kızlar havalar ısındı masal şort tulumlarla gezdiği için çok mutlu.. Pazar günü dağ yolundaydık orda bella ile tanıştık böcüğim çok mutluydu gel gel diye çağırdı ona ekmek atıp besledi :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bu bebekler niye hep bizim kucagımızda ya masalda öyle hiç kimseye gitmiyor bazen babası bile benim kucagımda alınca ayaklarını bi kasıyor arkaya dogru beli oyuluyor bukadar inatlık olmaz ya. Herşeyi beraber yapıyoruz genelde sol kolumda tasıyorum sağlada evimin işini yemeğımı yapıyorum..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ang ozlenmezmi hamislik donemleri cok guzeldi gunebakanin dedigi gibi kiymetini bilemedik . Dogsunda kurtuksak diyorduk bir 9 ay daha kalip buyumus gelselerdii iyi olurdu.

Hayatimsin masala bayiliyorum vallahi cok tatli masallah.
Senide ilk kez gormus oldum daha once denk gelmemistim.

Ben daha hic sort giydirmdim ince alt ve kisa kollu giyiyor ama yakindir baslamam hava baya sicak hele bugun disari cikardim ama yandim.

Nasya masallah elosa hareketlendi desene isin artik daha zor.
Baris gece 30_40 dk.bir uyandi sabahi iple cektim cok yoruldum.

Dun aklima red geldi hani hasta bir kv vardi ne yapyor acaba hic gelmez oldu.

Oh ne güzel etmişsiniz. Ben şu an yeni bir hamileliği aklımdan bile geçirmiyorum Bu afacan beni çok yordu. Eski günler çooook güzeldi tabiii.Bol bol gezer kızımla konuşurdum.Ben de öptüm.

Doğru söylüyorsun canım. Yürümeye başlayınca daha rahat uyurmuş.Hep öyle diyorlar. Bakalım ne olacak.Gerçi bizim bu aralar iyi.Her şeyin zamanı var.Vallahi uyusun diye yok tok yatır yok daha az yedir yor dendi; ama nafile.Şu aralar değişen bir şey yok; fakat kendiliğinden iyiye gidiyor.İnşallah kısa sürmez.Yemek konusunu size soracaktım.Bak düşündüğüm gibi.Demekki sıcaktan isteksiz yiyor.Ne yedireceğiz pekiyi?Çorba sıcakta yenmeyecek galiba.Meyveye düşkün bu ara.

Kızlar ince bulgurlu kabak çorbası yaptım.Başlangıç her yemek gibi.Yani yağ,soğan, salça,sarımsak kavurma.Sonrasında kabakları biraz soteledim ve kaynayan suya biraz bulgur ekledim.İçine kıyma, havuç veya başka şey de koyabilirsiniz.Afiyet olsun.

Canım bence de bir şey yoktur.Bu minik insanların yaptıklarına şaşmamak lazım.Haber ver bize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…