Günaydın kızlar biz halen çıkaramadık şu dişi yorgunluktan bittim sizde durumlar nasıl ??
gencannecik
Mesajını okuyunca çok üzüldüm , eşinin yaptıkları çok abartı geldi bana, sonuçta bebeklerimiz var yeri geliyor değil yemek yemek wc girecek zaman bile bulamıyoruz eşinle karşılıklı açık açık konuşmalısın ... Ayrıca sen onu severek evlendin köle olarak gitmedin çocuğa bile bakmaması beni deli etti !!
Kızlar merhaba.Keyifler nasıl?
Günebakan Minnoşunun dişleri hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın
Cngmz güneş kremi olarak bizim doktorumuz da Solante veya kızımda atopik dermatit old. içi atoderm serisinden birini önerdi.Yalnız 30 dkdan fazla direkt güneşte kalacaksak kullanmamızı söyledi.
Nasya ve Seyyahh uykusuzluk bizi de yıpratıyor.Gerçi artık 4-5 kez kalkmayı söz konusu bile etmiyorum.Allah yardımcınız olsun.
Bu ara bizde inatçılık başladı. İstediği olmayınca veya mama sand. oturturken avazı çıktığınca ağlıyor.Bizim sensörlü komşular sanırım o ara radarları açıyor. Bizi görünce "Seninki ağlıyordu." ya da "Bu ara geceleri daha az ağlıyor." gibi teranelere başlıyorlar. Bir şu abarttıkları ağlama meselesi bir de "Kızın çok zayıf." demeleri beni çıldırtıyor. Dr. kilosunun 9. ay kontrolünde 50 persentilde old. söyledi.Niye insanlar bunun normal old. kabul etmezler ki? Ortalama bir kilo işte!!!!!!Heeeeey komşular, yolda görüp çok zayıf diyenleeeeeer!Duyun beniiiiii! Çok sinirleniyorum artık kızlar. İnsan ister istemez her şey normal olsa da kızım zayıf demeye başlıyor.
Bu annelik çok yorucu.Tatil, gece, gündüz, açlık, hastalık fark etmiyor.Ahvali anlatan güzel bir video vardı.Anneler gününde izlemiştim.Bulursam buraya da ekleyeceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum.
Haftasonu gezdik,dolastik fakat kocisin deyimiyle bu SON gezmemizmis.
Zira baris herzaman ki gibi durmadi,hep mizmizdi ve herzman ki gibi arabasina binmeyerek kucakta tasindi.
Adama yorgunluktan fenalik geldi.
Neyse oyle boyle hava almak guzeldi.
Kabizligi zeytinyagi ve bol su ile cozdum kizlar aklinizda olsun sizinde.
Ben haftasnu kocisle dukkandaydm eylulu goturemedm annem bakti saolsun havam degisti...bde kocisin ben hamileyken cektigi resmlerm vardi onlari album yapti ne cabuk gecti zaman resmleri gorunce yine hamile olasim geldibugun asimizi olduk geldik....REOC bnmde kizim zayif senn komsular eylulu gorse aglar heralde kime neyse hic kafani takma bnce..hepinizi opuyorm
Slm kizlar ikra dün akşam dan beri tek ayagini kaldirarak emeklio sanki canı acio acile götürdüm yarinda drvam ederse ortopedi ye götür dediler 3te randevu aldım cok endiseliyim birden oldu anlamadim inşallah bişe cikmaz(
Selam arkidişler burdaki muhabbetleri özledim ya bebişler hareketlendi muhabbette gelemiyoruz
Benimki nispeten durgun hareketsiz bi çocuktu sizde söylemiştim bişey yapmıyo diye ama şimdi inanılmaz hareketli sürünüyo döne döne ilerliyo yerde yatarken bile güvende değil sürekli tehlike atlatıyo bitmek bilmeyen bir enerji herşeye uzanma isteği alamayınca kendini geriye atmalar bir inat bir hırçınlık yemeğini bile kucakta dolaşarak yiyor mama sandalyesinde oturup yemek hayal oldu bu arabir an gözümü alamıyorum üstünden gecelerimiz hala kabus eşim belki yürüyünce yorulur o zaman güzel uyur diyor bendede umutlar yeşerdi dört gözle yürümesi bekliyorum
Suba canım bende eşin gibi herseferinde bu son çıkışım diyorum çünkü pusetine mümkün değil oturmuyo birimiz puseti gezdiriyo birimiz eloşu ama çıkmadanda olmuyo ben çok bunalıyorum ve maalesef sıcak bir yaz bizi beklıyo nasıl uyutucaz yemek yediricez bu sıcaklarda bilemıyorum bizim ev şuan bile 27 derecenin altına inmıyo allah bütün annelerin yardımcısı olsun
Reoc sen boşver o boş insanları yavrun sağlıklımı ona bak artık kulaklarımızı tıkayalım boş lakırtılara ve bu yorucu ama bir o kadar heyecan veren günlerin tadını çıkaralım
Bebek arabaları çanta taşımak için değil mi zaten canımmmHava almak gibisi yok gerçekten insan tazeleniyor dışarı çıkınca
Hamilelik gerçekten çok güzel ve özel bir dönemmiş kıymetini bilememişizO zamanlar hızlıca geçsin istiyorduk tadını çıkaramadık :))
Canım geçmiş olsun oyun yapıyor olabilir mi belki öyle emeklemek hoşuna gitmiştir. Acısı olsa ağlar bağırır :26: İnşallah bişey çıkmaz.
Oyy eloşum durdu durdu patlama yaşadı deseneyürüdükleri zaman tutabilene aşkolsun Yazın ne yapıcaz gerçekten hiç bilmiyorum çok ateşli bi kızım var bütün gün suda oynar artık
Selam kızlar hala şoku atlamadık ben normale dönemıyorum o insanların hali gözümün önünden hiç gitmiyo sürekli ağlamaklıyım allahım geride kalanlara sabırlar versin
Bizde haberler kötü dişler çıktı rahatladık derken zaten uykusuz olan kızım iyice abarttı artık gündüz sürekli bemım kucakta kollarım uyuştu resmen anlatamam gecede çok daha zr uyumaya başladı dün gece 2 ye kadar uyumadı bi kaç oere uyandı 7 gibide kalktı zaten sinirlerim harab oldu kızlar nasıl dayanıcam bilmiyorum bunalımdayım resmen
Mrh kızlar havalar ısındı masal şort tulumlarla gezdiği için çok mutlu.. Pazar günü dağ yolundaydık orda bella ile tanıştık böcüğim çok mutluydu gel gel diye çağırdı ona ekmek atıp besledi :) Eki Görüntüle 1130717 Eki Görüntüle 1130718 Eki Görüntüle 1130723
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen devam canım biz de aynıyız
Sağol canım bi çıksa kullanıcaz da bakalım... 50 persentildeki çocuğa zayıf diyorlarsa kızımı görünce ne derler acabaAğzı olan konuşuyo boşver. Aman onlar da sürekli sizi mi dinliyor hiç ağlamayan bebek mi olur
Oh ne güzel etmişsiniz. Ben şu an yeni bir hamileliği aklımdan bile geçirmiyorumBen haftasnu kocisle dukkandaydm eylulu goturemedm annem bakti saolsun havam degisti...bde kocisin ben hamileyken cektigi resmlerm vardi onlari album yapti ne cabuk gecti zaman resmleri gorunce yine hamile olasim geldibugun asimizi olduk geldik....REOC bnmde kizim zayif senn komsular eylulu gorse aglar heralde kime neyse hic kafani takma bnce..hepinizi opuyorm
Doğru söylüyorsun canım. Yürümeye başlayınca daha rahat uyurmuş.Hep öyle diyorlar. Bakalım ne olacak.Gerçi bizim bu aralar iyi.Her şeyin zamanı var.Vallahi uyusun diye yok tok yatır yok daha az yedir yor dendi; ama nafile.Şu aralar değişen bir şey yok; fakat kendiliğinden iyiye gidiyor.İnşallah kısa sürmez.Yemek konusunu size soracaktım.Bak düşündüğüm gibi.Demekki sıcaktan isteksiz yiyor.Ne yedireceğiz pekiyi?Çorba sıcakta yenmeyecek galiba.Meyveye düşkün bu ara.Selam arkidişler burdaki muhabbetleri özledim ya bebişler hareketlendi muhabbette gelemiyoruz
Benimki nispeten durgun hareketsiz bi çocuktu sizde söylemiştim bişey yapmıyo diye ama şimdi inanılmaz hareketli sürünüyo döne döne ilerliyo yerde yatarken bile güvende değil sürekli tehlike atlatıyo bitmek bilmeyen bir enerji herşeye uzanma isteği alamayınca kendini geriye atmalar bir inat bir hırçınlık yemeğini bile kucakta dolaşarak yiyor mama sandalyesinde oturup yemek hayal oldu bu arabir an gözümü alamıyorum üstünden gecelerimiz hala kabus eşim belki yürüyünce yorulur o zaman güzel uyur diyor bendede umutlar yeşerdi dört gözle yürümesi bekliyorum
Suba canım bende eşin gibi herseferinde bu son çıkışım diyorum çünkü pusetine mümkün değil oturmuyo birimiz puseti gezdiriyo birimiz eloşu ama çıkmadanda olmuyo ben çok bunalıyorum ve maalesef sıcak bir yaz bizi beklıyo nasıl uyutucaz yemek yediricez bu sıcaklarda bilemıyorum bizim ev şuan bile 27 derecenin altına inmıyo allah bütün annelerin yardımcısı olsun
Reoc sen boşver o boş insanları yavrun sağlıklımı ona bak artık kulaklarımızı tıkayalım boş lakırtılara ve bu yorucu ama bir o kadar heyecan veren günlerin tadını çıkaralım
Slm kizlar ikra dün akşam dan beri tek ayagini kaldirarak emeklio sanki canı acio acile götürdüm yarinda drvam ederse ortopedi ye götür dediler 3te randevu aldım cok endiseliyim birden oldu anlamadim inşallah bişe cikmaz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?