Canım bu bebekler niye hep bizim kucagımızda ya masalda öyle hiç kimseye gitmiyor bazen babası bile benim kucagımda alınca ayaklarını bi kasıyor arkaya dogru beli oyuluyor bukadar inatlık olmaz ya. Herşeyi beraber yapıyoruz genelde sol kolumda tasıyorum sağlada evimin işini yemeğımı yapıyorum..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebek arabaları çanta taşımak için değil mi zaten canımmmHava almak gibisi yok gerçekten insan tazeleniyor dışarı çıkınca
Hamilelik gerçekten çok güzel ve özel bir dönemmiş kıymetini bilememişizO zamanlar hızlıca geçsin istiyorduk tadını çıkaramadık :))
Canım geçmiş olsun oyun yapıyor olabilir mi belki öyle emeklemek hoşuna gitmiştir. Acısı olsa ağlar bağırır :26: İnşallah bişey çıkmaz.
Oyy eloşum durdu durdu patlama yaşadı deseneyürüdükleri zaman tutabilene aşkolsun Yazın ne yapıcaz gerçekten hiç bilmiyorum çok ateşli bi kızım var bütün gün suda oynar artık
Off tlf kitlendi bi sürü de yazmıştım((((
Masalcık pek tatlısın mavişim maşallah sana
İkrada da bişi yoktur annesi telaş etme kuzucuk değişik stiller deniosun belki
Ama için rahat etsin bi Dr göster
BiZ de aynı durumdayız valla ben solda tutamıom oğlumu ters gelio sağa onu alıom solla da iş yapmaya çalışıom o iş neye benzerse artık... Dün o halde 2 oda süpürdüm mesela kollarım koptu
Eskiden süpürgeyle canım cicim olan oğlum 2-3 aydır deli gibi korkuo yaaa
onu
Canım bence de bir şey yoktur.Bu minik insanların yaptıklarına şaşmamak lazım.Haber ver bize de.
Slm kizlar ikra dün akşam dan beri tek ayagini kaldirarak emeklio sanki canı acio acile götürdüm yarinda drvam ederse ortopedi ye götür dediler 3te randevu aldım cok endiseliyim birden oldu anlamadim inşallah bişe cikmaz(
Selam arkidişler burdaki muhabbetleri özledim ya bebişler hareketlendi muhabbette gelemiyoruz
Benimki nispeten durgun hareketsiz bi çocuktu sizde söylemiştim bişey yapmıyo diye ama şimdi inanılmaz hareketli sürünüyo döne döne ilerliyo yerde yatarken bile güvende değil sürekli tehlike atlatıyo bitmek bilmeyen bir enerji herşeye uzanma isteği alamayınca kendini geriye atmalar bir inat bir hırçınlık yemeğini bile kucakta dolaşarak yiyor mama sandalyesinde oturup yemek hayal oldu bu arabir an gözümü alamıyorum üstünden gecelerimiz hala kabus eşim belki yürüyünce yorulur o zaman güzel uyur diyor bendede umutlar yeşerdi dört gözle yürümesi bekliyorum
Suba canım bende eşin gibi herseferinde bu son çıkışım diyorum çünkü pusetine mümkün değil oturmuyo birimiz puseti gezdiriyo birimiz eloşu ama çıkmadanda olmuyo ben çok bunalıyorum ve maalesef sıcak bir yaz bizi beklıyo nasıl uyutucaz yemek yediricez bu sıcaklarda bilemıyorum bizim ev şuan bile 27 derecenin altına inmıyo allah bütün annelerin yardımcısı olsun
Reoc sen boşver o boş insanları yavrun sağlıklımı ona bak artık kulaklarımızı tıkayalım boş lakırtılara ve bu yorucu ama bir o kadar heyecan veren günlerin tadını çıkaralım
oy oyy ne güzellikler görüyorum mşllh bizde o vak vak çıktı çoktan kafa kalmamıştı😃😃Mrh kızlar havalar ısındı masal şort tulumlarla gezdiği için çok mutlu.. Pazar günü dağ yolundaydık orda bella ile tanıştık böcüğim çok mutluydu gel gel diye çağırdı ona ekmek atıp besledi :) Eki Görüntüle 1130717 Eki Görüntüle 1130718 Eki Görüntüle 1130723
Kızlar ince bulgurlu kabak çorbası yaptım.Başlangıç her yemek gibi.Yani yağ,soğan, salça,sarımsak kavurma.Sonrasında kabakları biraz soteledim ve kaynayan suya biraz bulgur ekledim.İçine kıyma, havuç veya başka şey de koyabilirsiniz.Afiyet olsun.
Yerim ben o guzelligiyurutecinizde bzmkiyle ayni vla o vak vak kardesten kafa beyin kalmadi bnde
Ang ozlenmezmi hamislik donemleri cok guzeldi gunebakanin dedigi gibi kiymetini bilemedik. Dogsunda kurtuksak diyorduk bir 9 ay daha kalip buyumus gelselerdii iyi olurdu.
Hayatimsin masala bayiliyorum vallahi cok tatli masallah.
Senide ilk kez gormus oldum daha once denk gelmemistim.
Ben daha hic sort giydirmdim ince alt ve kisa kollu giyiyor ama yakindir baslamam hava baya sicak hele bugun disari cikardim ama yandim.
Nasya masallah elosa hareketlendi desene isin artik daha zor.
Baris gece 30_40 dk.bir uyandi sabahi iple cektim cok yoruldum.
Dun aklima red geldi hani hasta bir kv vardi ne yapyor acaba hic gelmez oldu.
Canım öncelikle masalcım ve sen çok çok güzelsiniz maşallah size boncuk boncuk yerim onu
Aynen bende öyle işte yemeği bile kucakta yiyor of büraz otursun bişeylerle oyalansın diyorum ama mümkün değil bende sağ kolla taşıyorum sürekli solak olduğum için sollada işimi görüyorum ama çok zor
Off tlf kitlendi bi sürü de yazmıştım((((
BiZ de aynı durumdayız valla ben solda tutamıom oğlumu ters gelio sağa onu alıom solla da iş yapmaya çalışıom o iş neye benzerse artık... Dün o halde 2 oda süpürdüm mesela kollarım koptu
onu
cnm korkma bişey çıkmaz inş diyecektimki okudum çok şükür bişi yok
bıdıklar bizi oynatıyolar parmağında oyun yapıyordur inş
mşllh mşllh eloşumda hareketlendi
aferim ona
bizde öleyiz bi farkımız yok
arabası bi elimle itekliyorum kucağımda mert çok zor oluyor hiç sevmiyo özgür olmak istiyor
bnde sıkılıyorum çıkıyoruz alışacak inş
haklısın cnm reoc takma boşver bnm oğlum 11 kg ama topan bi çocuk değil kv der ki az yiyo boğum değil vs anlamıyorum kilo nedir yaa sağlıklı olsunlarda
oy oyy ne güzellikler görüyorum mşllh bizde o vak vak çıktı çoktan kafa kalmamıştı😃😃
biz çoktan şortlandık askılandık izmirin sıcağına dayanılmaz balkonda yemeğimizi yiyoruz artık mert bakınıyor aşağıda oynayan çocuklara gndüzde akşamda balkonda yiyor
oda ısısı 22 derece olması gerek bn bazen klima açıp serinletiyorum
ev içindeki ceyran hasta ediyor karşılıklı pencere balkon açmıyorum
soğuk buhar makinası açıyorum arada
tşkler mis tarif
biz çiğdem yerken yanımızdan ayrılmıyor tuzsuz ay çekirdek içi aldım ezip mertede yediriyorum çok hoşuna gidiyor babası verince ona sokuluo bn verince bna çok oyuncu 😃
büyüyor bıdıklarımız sağlıkla
heran yeni bir şeyi öğrenmesini heyecanla takip ediyorum
Mrh kızlar havalar ısındı masal şort tulumlarla gezdiği için çok mutlu.. Pazar günü dağ yolundaydık orda bella ile tanıştık böcüğim çok mutluydu gel gel diye çağırdı ona ekmek atıp besledi :) Eki Görüntüle 1130717 Eki Görüntüle 1130718 Eki Görüntüle 1130723
Yerim ben o guzelligiyurutecinizde bzmkiyle ayni vla o vak vak kardesten kafa beyin kalmadi bnde
Kızlar ince bulgurlu kabak çorbası yaptım.Başlangıç her yemek gibi.Yani yağ,soğan, salça,sarımsak kavurma.Sonrasında kabakları biraz soteledim ve kaynayan suya biraz bulgur ekledim.İçine kıyma, havuç veya başka şey de koyabilirsiniz.Afiyet olsun.
Saolun kizlar röntgen cekindik bi sorun gorunmedi vok sukur doktorumuz dediki benim oglumda böle oldu ayynenn yaşadık dedi belli dönemde bebeklerin kalcasindaki sıvı artırmış ve agri yapabilirmis o donemlerde bacaginu kullanmayabilir hassas olurmus eger kötü bise olsa elletmez bile kendini dedi.ben cok korktum ama gozlemleyecez dedi uzun sürer ve huysuzluk olursa tekrar gidicez.
Saol teyzesi :*
Durusel canım Çok geçmiş olsun şükürki hiç bişeycik çıkmamış..
Masalcık çok tatlısın senn maşallah boncuğum
Sök kurtul bebişim sök ve kurtul
Eline sağlık canım afiyetler olsun kızına
Canım şükür ciddi bişey çıkmamış sevindim
cnm korkma bişey çıkmaz inş diyecektimki okudum çok şükür bişi yok
bıdıklar bizi oynatıyolar parmağında oyun yapıyordur inş
mşllh mşllh eloşumda hareketlendi
aferim ona
bizde öleyiz bi farkımız yok
arabası bi elimle itekliyorum kucağımda mert çok zor oluyor hiç sevmiyo özgür olmak istiyor
bnde sıkılıyorum çıkıyoruz alışacak inş
haklısın cnm reoc takma boşver bnm oğlum 11 kg ama topan bi çocuk değil kv der ki az yiyo boğum değil vs anlamıyorum kilo nedir yaa sağlıklı olsunlarda
oy oyy ne güzellikler görüyorum mşllh bizde o vak vak çıktı çoktan kafa kalmamıştı😃😃
biz çoktan şortlandık askılandık izmirin sıcağına dayanılmaz balkonda yemeğimizi yiyoruz artık mert bakınıyor aşağıda oynayan çocuklara gndüzde akşamda balkonda yiyor
oda ısısı 22 derece olması gerek bn bazen klima açıp serinletiyorum
ev içindeki ceyran hasta ediyor karşılıklı pencere balkon açmıyorum
soğuk buhar makinası açıyorum arada
tşkler mis tarif
biz çiğdem yerken yanımızdan ayrılmıyor tuzsuz ay çekirdek içi aldım ezip mertede yediriyorum çok hoşuna gidiyor babası verince ona sokuluo bn verince bna çok oyuncu 😃
büyüyor bıdıklarımız sağlıkla
heran yeni bir şeyi öğrenmesini heyecanla takip ediyorum
Herkeslere merabaaa uzun süredir fazla giremiyorum malum hareketkendiler iyice.. dun bi habere canım sıkıldı aptamil kasik mamasi gdolu cikmis neye guvenicez artık bilmiyorum( bwn i cesitini kullanmamistim ama aptamil kasik mamanin diger cesitlerini kullaniyordum baska bir markaya geceyim diyorum hipp jasik mamalari nasil sizce kızlar kullanan varmi? Benim kiz devam sutunu icmiyor kasik mama nin icin de olursa kasikla yiyor ve tabi hala beni emiyor.Su siralar istahsiz moralim bozuluyo..
Hayatimsin masal ve sen cok hossunuz masallah boncuga..
Ikracim sana da gecmis olsun minigimm ins bisi yoktur
Herkeslere merabaaa uzun süredir fazla giremiyorum malum hareketkendiler iyice.. dun bi habere canım sıkıldı aptamil kasik mamasi gdolu cikmis neye guvenicez artık bilmiyorum( bwn i cesitini kullanmamistim ama aptamil kasik mamanin diger cesitlerini kullaniyordum baska bir markaya geceyim diyorum hipp jasik mamalari nasil sizce kızlar kullanan varmi? Benim kiz devam sutunu icmiyor kasik mama nin icin de olursa kasikla yiyor ve tabi hala beni emiyor.Su siralar istahsiz moralim bozuluyo..
Saolun kizlar röntgen cekindik bi sorun gorunmedi vok sukur doktorumuz dediki benim oglumda böle oldu ayynenn yaşadık dedi belli dönemde bebeklerin kalcasindaki sıvı artırmış ve agri yapabilirmis o donemlerde bacaginu kullanmayabilir hassas olurmus eger kötü bise olsa elletmez bile kendini dedi.ben cok korktum ama gozlemleyecez dedi uzun sürer ve huysuzluk olursa tekrar gidicez.
Ayy o inatçılık bizde de var istediği olmayınca kendini geriye atıyor geriliyor bi çığlıklar birşeyler çık hircinlasiyorKızlar merhaba.Keyifler nasıl?
Günebakan Minnoşunun dişleri hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın
Cngmz güneş kremi olarak bizim doktorumuz da Solante veya kızımda atopik dermatit old. içi atoderm serisinden birini önerdi.Yalnız 30 dkdan fazla direkt güneşte kalacaksak kullanmamızı söyledi.
Nasya ve Seyyahh uykusuzluk bizi de yıpratıyor.Gerçi artık 4-5 kez kalkmayı söz konusu bile etmiyorum.Allah yardımcınız olsun.
Bu ara bizde inatçılık başladı. İstediği olmayınca veya mama sand. oturturken avazı çıktığınca ağlıyor.Bizim sensörlü komşular sanırım o ara radarları açıyor. Bizi görünce "Seninki ağlıyordu." ya da "Bu ara geceleri daha az ağlıyor." gibi teranelere başlıyorlar. Bir şu abarttıkları ağlama meselesi bir de "Kızın çok zayıf." demeleri beni çıldırtıyor. Dr. kilosunun 9. ay kontrolünde 50 persentilde old. söyledi.Niye insanlar bunun normal old. kabul etmezler ki? Ortalama bir kilo işte!!!!!!Heeeeey komşular, yolda görüp çok zayıf diyenleeeeeer!Duyun beniiiiii! Çok sinirleniyorum artık kızlar. İnsan ister istemez her şey normal olsa da kızım zayıf demeye başlıyor.
Bu annelik çok yorucu.Tatil, gece, gündüz, açlık, hastalık fark etmiyor.Ahvali anlatan güzel bir video vardı.Anneler gününde izlemiştim.Bulursam buraya da ekleyeceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum.
Günaydın kızlar biz yine rutin olarak sistit olduk dişlerle de birleşince değmeyin keyfimizeneyse yine antibiyotik başladık işte :) hanidir tarif vermiyodum belki benzerini paylaşan olmuştur ama ben yine de paylaşmak istedim çünkü ida ilk defa sabırsızca diğer kaşığı bekledi :)
Yarım soğan ve 1 diş sarımsağı zeytinyağında soteledikten sonra içine 1 tatlı kaşığı kadar kıyma koydum ve sotelemeye devam ettim ardından 1 tane domates rendesi ekledim onu da birkaç kez karıştırdım ve içine çeyrek havuç ve de çeyrek kabak onları da minik minik doğramıştım tabi sonra su ekledim, üzerine nane, kırmızı tatlı biber ve biraz tuz koydum sonra kabaklar ve havuçlar yumuşayınca 1 tatlı kaşığı kadar pirinç ekledim ve pirinçler yumuşayana kadar pişirdim sonra plastik uçlu rondodan hafif pütürlü kalacak şekilde geçirdim ve bıraksam 3. Tabağı da yiyecekti 😁😁
Bizimki de supurgeyi yerine koyunca ağlıyor evde süpürge sesi çamaşır mak. Blendr sesi olacak evde bayiliyorOff tlf kitlendi bi sürü de yazmıştım((((
onu
Mrh kızlar havalar ısındı masal şort tulumlarla gezdiği için çok mutlu.. Pazar günü dağ yolundaydık orda bella ile tanıştık böcüğim çok mutluydu gel gel diye çağırdı ona ekmek atıp besledi :) Eki Görüntüle 1130717 Eki Görüntüle 1130718 Eki Görüntüle 1130723 merhaba masal hanim çok güzel bi kız maşallah maviss
Geçmiş olsun canım biseycigi yoktur merak etme
Ayy o inatçılık bizde de var istediği olmayınca kendini geriye atıyor geriliyor bi çığlıklar birşeyler çık hircinlasiyor
Geçmiş olsun idosa canım ya off çok çekti kuzum bu sistitten
Bizimki de supurgeyi yerine koyunca ağlıyor evde süpürge sesi çamaşır mak. Blendr sesi olacak evde bayiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?