2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım öncelikle masalcım ve sen çok çok güzelsiniz maşallah size boncuk boncuk yerim onu
Aynen bende öyle işte yemeği bile kucakta yiyor of büraz otursun bişeylerle oyalansın diyorum ama mümkün değil bende sağ kolla taşıyorum sürekli solak olduğum için sollada işimi görüyorum ama çok zor

Off tlf kitlendi bi sürü de yazmıştım ((((
Masalcık pek tatlısın mavişim maşallah sana
İkrada da bişi yoktur annesi telaş etme kuzucuk değişik stiller deniosun belki
Ama için rahat etsin bi Dr göster

BiZ de aynı durumdayız valla ben solda tutamıom oğlumu ters gelio sağa onu alıom solla da iş yapmaya çalışıom o iş neye benzerse artık... Dün o halde 2 oda süpürdüm mesela kollarım koptu
Eskiden süpürgeyle canım cicim olan oğlum 2-3 aydır deli gibi korkuo yaaa
onu

Son düzenleme:

Canım bence de bir şey yoktur.Bu minik insanların yaptıklarına şaşmamak lazım.Haber ver bize de.

Saolun kizlar röntgen cekindik bi sorun gorunmedi vok sukur doktorumuz dediki benim oglumda böle oldu ayynenn yaşadık dedi belli dönemde bebeklerin kalcasindaki sıvı artırmış ve agri yapabilirmis o donemlerde bacaginu kullanmayabilir hassas olurmus eger kötü bise olsa elletmez bile kendini dedi.ben cok korktum ama gozlemleyecez dedi uzun sürer ve huysuzluk olursa tekrar gidicez.

cnm korkma bişey çıkmaz inş diyecektimki okudum çok şükür bişi yok
bıdıklar bizi oynatıyolar parmağında oyun yapıyordur inş

mşllh mşllh eloşumda hareketlendi
aferim ona
bizde öleyiz bi farkımız yok
arabası bi elimle itekliyorum kucağımda mert çok zor oluyor hiç sevmiyo özgür olmak istiyor

bnde sıkılıyorum çıkıyoruz alışacak inş
haklısın cnm reoc takma boşver bnm oğlum 11 kg ama topan bi çocuk değil kv der ki az yiyo boğum değil vs anlamıyorum kilo nedir yaa sağlıklı olsunlarda

oy oyy ne güzellikler görüyorum mşllh bizde o vak vak çıktı çoktan kafa kalmamıştı😃😃

biz çoktan şortlandık askılandık izmirin sıcağına dayanılmaz balkonda yemeğimizi yiyoruz artık mert bakınıyor aşağıda oynayan çocuklara gndüzde akşamda balkonda yiyor
oda ısısı 22 derece olması gerek bn bazen klima açıp serinletiyorum
ev içindeki ceyran hasta ediyor karşılıklı pencere balkon açmıyorum
soğuk buhar makinası açıyorum arada

tşkler mis tarif

biz çiğdem yerken yanımızdan ayrılmıyor tuzsuz ay çekirdek içi aldım ezip mertede yediriyorum çok hoşuna gidiyor babası verince ona sokuluo bn verince bna çok oyuncu 😃
büyüyor bıdıklarımız sağlıkla
heran yeni bir şeyi öğrenmesini heyecanla takip ediyorum

Saol teyzesi bizde size bayılıyoruzzzzzz. Canm yeni girdim sayılır netim yoktu bĞlandı şükür ama sıpam pek müsade etmiyor annesine :)) ben bugün açılış yaptım bide dışarı cıkardım bacacıkalrı güneş gördü süper oldu üşürmü diye biraz çekindim ama iyiydi keyfi :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O senin güzel gözlerinin bakışı canm benim :*

Ya bende öyle nerdeyse yalvarııcam kızım nolur oyalan da rahatla işimi yapayım yok yok yokkk ne varsa kucakta her gören hayret ediyor bukadar sana nasıl bağlandı diye ki hergün insan içinde sürekli dışarı çıkarırım ya komşuya ya kaynana görümce annem gezmeler vs.. Genede herkese soğuk kımseye gıtmez hep kucagımda allahın gücüne gitmesin ama tükeniyorum bazen şu sıralar bombo gibiyim bakalım nezaman oh diyeceğiz :) kucagımda bile sabit durmaz kıpır kıpır 360 derece dönüyor yerde takla atacagına kucagımd beceriyor o işi :))

Saol teyzesi :*

Tşk ederiz ağustos bebişlerin güzelliği bi başka valla

Durusel canım Çok geçmiş olsun şükürki hiç bişeycik çıkmamış..

Masalcık çok tatlısın senn maşallah boncuğum

Yerim ben o guzelligiyurutecinizde bzmkiyle ayni vla o vak vak kardesten kafa beyin kalmadi bnde

Sök kurtul bebişim sök ve kurtul

Eline sağlık canım afiyetler olsun kızına

Canım şükür ciddi bişey çıkmamış sevindim

Saol teyzesi :*

Durusel canım Çok geçmiş olsun şükürki hiç bişeycik çıkmamış..

Saol cnm cok şükür ama hala öyle emekliyor ana yüreğim dayanmıyor üzülüyorum inşallah düzelirsen ve masalım da harika görünüyorsunuz maşallah.

Saolun kızlar opuyoruz sizi.ohh mertim yaxi getirmiş biz 2gun giydik askılıları suan on gündür yağmurlu karadeniz.

Herkeslere merabaaa uzun süredir fazla giremiyorum malum hareketkendiler iyice.. dun bi habere canım sıkıldı aptamil kasik mamasi gdolu cikmis neye guvenicez artık bilmiyorum ( bwn i cesitini kullanmamistim ama aptamil kasik mamanin diger cesitlerini kullaniyordum baska bir markaya geceyim diyorum hipp jasik mamalari nasil sizce kızlar kullanan varmi? Benim kiz devam sutunu icmiyor kasik mama nin icin de olursa kasikla yiyor ve tabi hala beni emiyor.Su siralar istahsiz moralim bozuluyo..
Hayatimsin masal ve sen cok hossunuz masallah boncuga..
Ikracim sana da gecmis olsun minigimm ins bisi yoktur

Evet cnm bende okudum o haberi can sıkıcı bi durum madem seni emiyor verme cnm mama corba filan yemio mu büyüdüler artik muhallebi yapip verebilirsin.istahsizlik ara sra hepsinde oluo sanirim.ama hipp sanırım daha organik ve doktorlarda onerio onu kullanabilirsiniz. Tesekkur ederiz geçmiş olsun dileğin icin cnm.

Ben de durusel gibi dicektim madem emio neden mama veriosun ki muhallebi irmik fln gibi şeylerle takviye yap kuru meyve ezmesi fln koy lezzet verio sever bence öykü

Ben şu kavanoz mamaları dışında bişi vermedim hiç onu da 2 kere verdim yer mi die merakımdan sırf

İştahsızlık xaman zaman oluo ya dişe fln bağlıom ben
O zaman sevmediği şeyleri vermiom ki iice tiksinmesin
Geçer yakında sizde de inş

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım biseycigi yoktur merak etme

Ayy o inatçılık bizde de var istediği olmayınca kendini geriye atıyor geriliyor bi çığlıklar birşeyler çık hircinlasiyor

Geçmiş olsun idosa canım ya off çok çekti kuzum bu sistitten

Bizimki de supurgeyi yerine koyunca ağlıyor evde süpürge sesi çamaşır mak. Blendr sesi olacak evde bayiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederiz cnm inşallah

Kızlar oğlumu gecen gece sinek isirmis çok kotu irinli bi şekilde kabardığı ve sisti 6-7yerinden..napcagimi bilemedim doktora gotursem mi yoksa eczaneden losyon mu alsam ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hangi markaya guvenecegimizi sasirdiik (
Ben hazir olarak sadece aptamilin gece muhallebisini veriyordum pek yemiyordu bebelac armutlu muhallebi aldim onu sevdi.Her zaman degil ama ara ara yiyor.
Keyfi nasil isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…